Eustace: ↑25 Jul 2024, 03:55Nick1979, Venüs, ben oradayım, konunun içindeyim, Kim asla... okudum. Oksana’nın AC’yi hiç denemediğini!!! Bu beni aşıyor!!!
Şimdi beni düşündürdün. Her şey kıçından geçiyorsa bu nasıl olabilir
Burada öyle olmayan bir şeyler var araştırmamız lazım)
These users thanked the author Nick1979 for the post:
[quote=Eustace post_id=391125 time=1721868926 user_id=21266] [ref=#bf0000]Nick1979[/ref], [ref=#bf0000]Venüs[/ref], ben oradayım, konunun içindeyim, Kim asla... okudum. Oksana’nın AC’yi hiç denemediğini!!! Bu beni aşıyor!!! :dumayu: [/quote] Şimdi beni düşündürdün. Her şey kıçından geçiyorsa bu nasıl olabilir :-D :-D :-D Burada öyle olmayan bir şeyler var araştırmamız lazım)
Nick1979: ↑25 Jul 2024, 05:15
Şimdi beni düşündürdün. Her şey onun kıçından geçiyorsa nasıl olabilir
Burada bir sorun var, araştırma yapmamız lazım)
Bilmiyorum eğer bir şey yapabiliyorsa neden düdük için diz oraya gidiyor ama bu sayılmaz!!! Ona penisin bir ıslık olmadığını açıklamam gerekiyor, görünüşe göre onu ağzına sokan ilk kişi onu bir ıslık gibi çözmüş, önemli değil ve ağzına sokmuş!!! :deli:
These users thanked the author Eustace for the post:
[quote=Nick1979 post_id=391130 time=1721873709 user_id=13155] Şimdi beni düşündürdün. Her şey onun kıçından geçiyorsa nasıl olabilir Burada bir sorun var, araştırma yapmamız lazım) [/quote] Bilmiyorum eğer bir şey yapabiliyorsa neden düdük için diz oraya gidiyor ama bu sayılmaz!!! Ona penisin bir ıslık olmadığını açıklamam gerekiyor, görünüşe göre onu ağzına sokan ilk kişi onu bir ıslık gibi çözmüş, önemli değil ve ağzına sokmuş!!! :deli:
Nick1979: ↑25 Jul 2024, 05:15
Şimdi beni düşündürdün. Her şey onun kıçından geçiyorsa nasıl olabilir
Burada bir sorun var, araştırma yapmamız lazım)
Bilmiyorum eğer bir şey yapabiliyorsa neden düdük için diz oraya gidiyor ama bu sayılmaz!!! Ona penisin bir ıslık olmadığını açıklamam gerekiyor, görünüşe göre onu ağzına sokan ilk kişi onu bir ıslık gibi çözmüş, önemli değil ve ağzına sokmuş!!!
Versiyon olarak oldukça mantıklı.
Ya da belki eğitimsizdir ve delikler arasındaki farkı bilmiyor ve her şeyi sıradan seks olarak görüyordur.
Ya da zaten öyle bir tünel var ki oraya ittiklerinde nereye olduğunu anlamıyor, her şeyin klasik olduğunu sanıyor ve onun için tüneli açıyorlar. :ROFL:
Ve sonra etrafta havluyla dolaşmanız gerekir))
[quote=Eustace post_id=391131 time=1721874107 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=391130 time=1721873709 user_id= 13155] Şimdi beni düşündürdün. Her şey onun kıçından geçiyorsa nasıl olabilir Burada bir sorun var, araştırma yapmamız lazım) [/quote] Bilmiyorum eğer bir şey yapabiliyorsa neden düdük için diz oraya gidiyor ama bu sayılmaz!!! Ona penisin bir ıslık olmadığını açıklamam gerekiyor, görünüşe göre onu ağzına sokan ilk kişi onu bir ıslık gibi çözmüş, önemli değil ve ağzına sokmuş!!! :crazy: [/quote] Versiyon olarak oldukça mantıklı. Ya da belki eğitimsizdir ve delikler arasındaki farkı bilmiyor ve her şeyi sıradan seks olarak görüyordur.
Ya da zaten öyle bir tünel var ki oraya ittiklerinde nereye olduğunu anlamıyor, her şeyin klasik olduğunu sanıyor ve onun için tüneli açıyorlar. :ROFL: :ROFL: Ve sonra etrafta havluyla dolaşmanız gerekir))
[ref=#bf0000]Nick1979[/ref], Belki bir lastik dükkanı açabiliriz?? ? Hadi onun tekerleklerini alıp şişirelim!!! Müşterilerin sonu olmayacak!!!! :dumayu: :smile171:
Eustace: ↑25 Jul 2024, 05:59Nick1979, Belki bir başlangıç yapabiliriz lastik dükkanı?? Hadi onun tekerleklerini alıp şişirelim!!! Müşterilerin sonu olmayacak!!!!
Ayy yeni iş. Ve onu zayıf bağırsaklar için ileri düzey eğitim kurslarına göndereceğiz
[quote=Eustace post_id=391133 time=1721876345 user_id=21266] [ref=#bf0000]Nick1979[/ref], Belki bir başlangıç yapabiliriz lastik dükkanı?? Hadi onun tekerleklerini alıp şişirelim!!! Müşterilerin sonu olmayacak!!!! :dumayu: :smile171: [/quote] Ayy yeni iş. Ve onu zayıf bağırsaklar için ileri düzey eğitim kurslarına göndereceğiz :ROFL: :ROFL:
Eustace,
Önemli olan şey baskı aşırıya kaçmaz. Aksi takdirde uçup gideriz)
Ayrıca onu bir eğlence parkındaki şişme kaydırağa da bağlayabilirsiniz, ancak asıl Vanaya dikkat edilmesi gereken bir şey var.
Başarısız olursa, ikinci Hiroşima olacak
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], Önemli olan şey baskı aşırıya kaçmaz. Aksi takdirde uçup gideriz) :crazy: :crazy: Ayrıca onu bir eğlence parkındaki şişme kaydırağa da bağlayabilirsiniz, ancak asıl Vanaya dikkat edilmesi gereken bir şey var. Başarısız olursa, ikinci Hiroşima :crazy: :crazy: olacak
Nick1979, Evet, birçok şey yapabilirsiniz Oksanka’nın kıçıyla! aynı Havai Fişek, onu bir Yengeç ile kurup bir Meşale ile ateşe vereceğiz, sadece puan alacak bir şey bulmamız gerekiyor, gökyüzünde parlayacak bir şey!!! :deli:
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Nick1979[/ref], Evet, birçok şey yapabilirsiniz Oksanka’nın kıçıyla! aynı Havai Fişek, onu bir Yengeç ile kurup bir Meşale ile ateşe vereceğiz, sadece puan alacak bir şey bulmamız gerekiyor, gökyüzünde parlayacak bir şey!!! :deli:
Nick1979, Eustace, ))) Ahah, davete meraktan geldim ve meğerse Billie Jean orada en öfkeli olanıdır. Bu karakter çoğunlukla kış ve ilkbaharda kıçını şişirmek için spor salonuna gideceğini yazıyordu)))) Beynini pompalasa iyi olur... aksi halde kelimenin tam anlamıyla hiç beyni yoktur))) ) 1 saat 55 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
))) Vaginist ve Cadı bugün Derecelendirmeden birkaç kez bahsedildi. Görünüşe göre bedava para istiyorlardı)))) Vaginist şimdi Karga gibi her konuda karalama yapıyor.... sahte atıcı Karga’yı geçme şansı var mı? Bana göre hiç şansı yok. Hag gece gündüz forumda oturuyor, düşünmeden yazıyor ama her yerde ve çok... Fakemet Hag yenilmez))))
ama yine de onların mücadelesini takip edeceğim...
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Nick1979[/ref], [ref=#bf0000]Eustace[/ref], ))) Ahah, davete meraktan geldim ve meğerse Billie Jean orada en öfkeli olanıdır. Bu karakter çoğunlukla kış ve ilkbaharda kıçını şişirmek için spor salonuna gideceğini yazıyordu)))) Beynini pompalasa iyi olur... aksi halde kelimenin tam anlamıyla hiç beyni yoktur))) )
[size=85][color =green]1 saat 55 dakika 18 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] ))) Vaginist ve Cadı bugün Derecelendirmeden birkaç kez bahsedildi. Görünüşe göre bedava para istiyorlardı)))) Vaginist şimdi Karga gibi her konuda karalama yapıyor.... sahte atıcı Karga’yı geçme şansı var mı? Bana göre hiç şansı yok. Hag gece gündüz forumda oturuyor, düşünmeden yazıyor ama her yerde ve çok... Fakemet Hag yenilmez)))) ama yine de onların mücadelesini takip edeceğim...
[quote=Eustace post_id=391208 time=1721904353 user_id=21266] [quote=Venüs post_id=391177 time=1721901439 user_id= 15698] Görünüşe göre bedava para istiyorlarmış)))) [/quote] Oraya ne kadar para veriyorlar????? [/quote ]
))) Ahah, bilmiyorum ama Oksanka evcil hayvanlarının zayıf noktasını buldu)))) açgözlülük ve kıskançlık...
Venüs: ↑25 Jul 2024, 13:50
))) Ahah, bilmiyorum ama Oksanka evcil hayvanlarının zayıf noktasını buldu))) açgözlülük ve kıskançlık...
Büyükanne Tanya!!! Bir çeşit kazak almış diye övündü, fotoğraf bile yayınladı, ikinci el mağazasına soracak vaktim olmadı.... Kaltakları yasakladılar!!!!
24 saniye sonra gönderildi:
ödenen para için
[quote=Venüs post_id=391212 time=1721904601 user_id=15698] ))) Ahah, bilmiyorum ama Oksanka evcil hayvanlarının zayıf noktasını buldu))) açgözlülük ve kıskançlık... [/quote] Büyükanne Tanya!!! Bir çeşit kazak almış diye övündü, fotoğraf bile yayınladı, ikinci el mağazasına soracak vaktim olmadı.... Kaltakları yasakladılar!!!! :(
[size=85][color=green]24 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] ödenen para için
))) Ahah, bilmiyorum ama Oksanka evcil hayvanlarının zayıf noktasını buldu))) açgözlülük ve kıskançlık...
Büyükanne Tanya!!! Bir çeşit kazak almış diye övündü, fotoğraf bile yayınladı, ikinci el mağazasına soracak vaktim olmadı.... Kaltakları yasakladılar!!!!
ödenen paraya karşılık
))) Onun kazaklı hiçbir fotoğrafını görmedim. Genellikle çıplak göğüslerini gösterirdi)))) ama bu mümkün çünkü kazağı yoktu...
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Eustace post_id=391213 time=1721904772 user_id=21266] [quote=Venüs post_id=391212 time=1721904601 user_id= 15698] ))) Ahah, bilmiyorum ama Oksanka evcil hayvanlarının zayıf noktasını buldu))) açgözlülük ve kıskançlık... [/quote] Büyükanne Tanya!!! Bir çeşit kazak almış diye övündü, fotoğraf bile yayınladı, ikinci el mağazasına soracak vaktim olmadı.... Kaltakları yasakladılar!!!! :(
[size=85][color=green]24 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] ödenen paraya karşılık [/quote]
))) Onun kazaklı hiçbir fotoğrafını görmedim. Genellikle çıplak göğüslerini gösterirdi)))) ama bu mümkün çünkü kazağı yoktu...
[quote=Venüs post_id=391216 time=1721904995 user_id=15698] ama bu mümkün çünkü onun bir kazağı yoktu... [/quote] hayır hayır, artık kazağı var!!!! :lol: :lol: :lol:
n))) Kalın deri altı yağ dokusu tabakasıyla zaten donmamıştı ama ceket giydiğinde daha sıcak olacak)))) onun adına mutlu olacağız...
Şimdi Billie Jean kazanırsa, kendine bir pompa alacak ve sonunda kıçlarını şişirecek ve hepsi mutlu olacak))))
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Eustace post_id=391223 time=1721905983 user_id=21266] [quote=Venüs post_id=391216 time=1721904995 user_id= 15698] ancak bu mümkün çünkü onun bir kazağı yoktu... [/quote] hayır hayır, şimdi kazağı var!!!! :lol: :lol: :lol: [/quote] n))) Kalın deri altı yağ dokusu tabakasıyla zaten donmamıştı ama ceket giydiğinde daha sıcak olacak)))) onun adına mutlu olacağız... Şimdi Billie Jean kazanırsa, kendine bir pompa alacak ve sonunda kıçlarını şişirecek ve hepsi mutlu olacak))))
Venüs: ↑25 Jul 2024, 13:56
ama bu mümkün çünkü onun bir kazağı yoktu...
hayır hayır, artık var! !!
) )) Kalın deri altı yağ dokusu tabakasıyla zaten donmuyordu ama ceket giydiğinde daha sıcak olacak))) onun adına mutlu olalım...
Şimdi Billie Jean kazanırsa satın alacak kendini pompala ve sonunda kıçını şişir ve hepsi mutlu olacak))))
[quote=Venüs post_id=391233 time=1721907958 user_id=15698] [quote=Eustace post_id=391223 time=1721905983 user_id= 21266] [quote=Venüs post_id=391216 time =1721904995 user_id=15698] ama bu mümkün çünkü onun bir kazağı yoktu... [/quote] hayır hayır, artık var! !! :lol: :lol: :lol: [/quote] ) )) Kalın deri altı yağ dokusu tabakasıyla zaten donmuyordu ama ceket giydiğinde daha sıcak olacak))) onun adına mutlu olalım... Şimdi Billie Jean kazanırsa satın alacak kendini pompala ve sonunda kıçını şişir ve hepsi mutlu olacak)))) [/quote] :ROFL: : ROFL: : ROFL:
[quote=Venüs post_id=391233 time=1721907958 user_id=15698] kıçını şişirirsen hepsi mutlu olur)))) [/quote] onun neden hiç kıçı yok?????? Zavallı şey!!! :facepalm:
Venüs: ↑25 Jul 2024, 13:50
ödenen paraya karşılık
Göğüslerin olduğu bir gerçek değil photoshoplu değil)
O zamanlar kazak yoktu ya da boyutundan dolayı yırtılmıştı)
[quote=Venüs post_id=391216 time=1721904995 user_id=15698] [quote=Eustace post_id=391213 time=1721904772 user_id= 21266] [quote=Venüs post_id=391212 time =1721904601 user_id=15698] ))) Ahah, bilmiyorum ama Oksanka evcil hayvanlarının zayıf noktasını buldu))) açgözlülük ve kıskançlık... [/quote] Büyükanne Tanya!!! Bir çeşit kazak almış diye övündü, fotoğraf bile yayınladı, ikinci el mağazasına soracak vaktim olmadı.... Kaltakları yasakladılar!!!! :(
[size=85][color=green]24 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] ödenen paraya karşılık [/quote]
))) Onun kazaklı hiçbir fotoğrafını görmedim. Genellikle çıplak göğüslerini gösterirdi)))) ama bu mümkün çünkü kazağı yoktu... [/quote] Göğüslerin olduğu bir gerçek değil photoshoplu değil) O zamanlar kazak yoktu ya da boyutundan dolayı yırtılmıştı)
Evet, böyle bir karakterle eşeksiz olmaz : ROFL:
Evet ve göğüsleri de yok.
Ama bu kolayca çözülebilir, Büyükanne Tanya’ya soracaklar ve o da onlar için her şeyin photoshop’unu yapacak
Bu Bunun doğru yerlerde olduğu bir gerçek değil, ama bu başka bir soru)
[quote=Eustace post_id=391244 time=1721908838 user_id=21266] [quote=Venüs post_id=391233 time=1721907958 user_id= 15698] kıçını kaldır, hepsi mutlu olacak)))) [/quote] onun neden hiç kıçı yok???? ?? Zavallı şey!!! :facepalm: [/quote] Evet, böyle bir karakterle eşeksiz olmaz :ROFL: : ROFL: Evet ve göğüsleri de yok. Ama bu kolayca çözülebilir, Büyükanne Tanya’ya soracaklar ve o da onlar için her şeyin photoshop’unu yapacak :ROFL: :ROFL: Bu Bunun doğru yerlerde olduğu bir gerçek değil, ama bu başka bir soru)
[quote=Nick1979 post_id=391247 time=1721908981 user_id=13155] [ref=#bf0000]Eustace[/ref], nBen de para istedim :-D Ömür boyu hapis cezasına çarptırıldın orada [/quote] evet, çok endişelendim! !!! :-D :-D :-D Lastikçiyi açalım, Oksanka bir ay bedavaya patlayacak!!!!! PJ için!!! :deli:
Eustace: ↑25 Jul 2024, 08:17Nick1979, Evet, çok Oksankina Her şeyi kıçınla da yapabilirsin!!! aynı Havai Fişek, onu bir Yengeç ile kurup bir Meşale ile ateşe vereceğiz, sadece puan alacak bir şey bulmamız gerekiyor, gökyüzünde parlayacak bir şey!!!
Neyi puanlayacağımız konusunda tavsiye almak için uzmanlara başvuracağız, örneğin pasife. Köpüklüyü bilmiyorum ama yeni bir tünelin açılışı için kurdeleyi keseceğimiz gerçeği bir gerçek
[quote=Eustace post_id=391148 time=1721884651 user_id=21266] [ref=#bf0000]Nick1979[/ref], Evet, çok Oksankina Her şeyi kıçınla da yapabilirsin!!! aynı Havai Fişek, onu bir Yengeç ile kurup bir Meşale ile ateşe vereceğiz, sadece puan alacak bir şey bulmamız gerekiyor, gökyüzünde parlayacak bir şey!!! :crazy: [/quote] Neyi puanlayacağımız konusunda tavsiye almak için uzmanlara başvuracağız, örneğin pasife. Köpüklüyü bilmiyorum ama yeni bir tünelin açılışı için kurdeleyi keseceğimiz gerçeği bir gerçek :-D :lol: :ROFL:
[quote=Nick1979 post_id=391249 time=1721909245 user_id=13155] Ama bu kolayca çözülebilir, Büyükanne Tanya’ya soracaklar ve o da onlar için her şeyi photoshoplayacak [/quote] Sanki Büyükanne Tanya, Billie Jean’e kıçını yapacak gibi, burada çok endişeleniyoruz!!! :-D
sadece bir açıklama...
neden o forumu kötülüyor ve orada iletişim kuran insanları küçük düşürüyorsunuz? aynı Tanya mı yoksa Billie Jean mi? ... sadece kendini mi öne çıkarmaya çalışıyorsun yoksa ne?...
insanlar orada iletişim kuruyor, ilgilendikleri kişilerden mesaj bekliyorlar....
ve sen şöyle... küçük çocuklar gibi... Ne için? Gerçekten anlamıyorum... kendini kendi gözünde böyle mi havalı gösteriyorsun?
sadece bir açıklama... neden o forumu kötülüyor ve orada iletişim kuran insanları küçük düşürüyorsunuz? aynı Tanya mı yoksa Billie Jean mi? ... sadece kendini mi öne çıkarmaya çalışıyorsun yoksa ne?... insanlar orada iletişim kuruyor, ilgilendikleri kişilerden mesaj bekliyorlar.... ve sen şöyle... küçük çocuklar gibi... Ne için? Gerçekten anlamıyorum... kendini kendi gözünde böyle mi havalı gösteriyorsun?
Eustace,
Ben de para istedim
Ömür boyu hapis cezasına çarptırıldın orada
evet, ben çok endişelendim!! Lastikçiyi açalım, Oksanka bir ay bedavaya patlayacak!!!!! PJ için!!!
Evet, yine de açacağız.
Gaz kontrolünden geçmeniz yeterli)
Eğer böyle bir tank yolda patlarsa işler berbat demektir
Aşırı pompalamamak için ona bir basınç göstergesi takacağız
[quote=Eustace post_id=391250 time=1721909354 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=391247 time=1721908981 user_id= 13155] [ref=#bf0000]Eustace[/ref], Ben de para istedim :-D Ömür boyu hapis cezasına çarptırıldın orada [/quote] evet, ben çok endişelendim!! :-D :-D :-D Lastikçiyi açalım, Oksanka bir ay bedavaya patlayacak!!!!! PJ için!!! :crazy: [/quote] Evet, yine de açacağız. Gaz kontrolünden geçmeniz yeterli) Eğer böyle bir tank yolda patlarsa işler berbat demektir :ROFL: :ROFL: Aşırı pompalamamak için ona bir basınç göstergesi takacağız
Natali_Natali: ↑25 Jul 2024, 15:12
sadece bir açıklama...
neden o forumu karalıyor ve orada iletişim kuran insanları küçük düşürüyorsunuz? aynı Tanya mı yoksa Billie Jean mi? ... sadece kendini mi öne çıkarmaya çalışıyorsun yoksa ne?...
insanlar orada iletişim kuruyor, ilgilendikleri kişilerden mesaj bekliyorlar....
ve sen şöyle... küçük çocuklar gibi... Ne için? Gerçekten anlamıyorum... kendi gözünde kendini böyle mi havalı gösteriyorsun?
Neden onları savunuyorsun? Onlar insan değiller. Yaptıkları onca şeyden sonra. Burada herkesi kandırdılar. Ve katlanmalıyız
[quote=Natali_Natali post_id=391254 time=1721909530 user_id=6331] sadece bir açıklama... neden o forumu karalıyor ve orada iletişim kuran insanları küçük düşürüyorsunuz? aynı Tanya mı yoksa Billie Jean mi? ... sadece kendini mi öne çıkarmaya çalışıyorsun yoksa ne?... insanlar orada iletişim kuruyor, ilgilendikleri kişilerden mesaj bekliyorlar.... ve sen şöyle... küçük çocuklar gibi... Ne için? Gerçekten anlamıyorum... kendi gözünde kendini böyle mi havalı gösteriyorsun? [/quote] Neden onları savunuyorsun? Onlar insan değiller. Yaptıkları onca şeyden sonra. Burada herkesi kandırdılar. Ve katlanmalıyız
[quote=Eustace post_id=391252 time=1721909488 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=391249 time=1721909245 user_id= 13155] Ama bu kolayca çözülebilir, Büyükanne Tanya’ya soracaklar ve o da onlar için her şeyi photoshoplayacak [/quote] Sanki Büyükanne Tanya Billie’yi yapacak Jean, burada çok endişeleniyoruz! :-D [/quote] Evet, herkes için her şeyi yapacak. Doğru, kıç havada sallanıyor olabilir ama bu korkutucu değil :ROFL: :ROFL:
sadece bir açıklama...
Neden bu forumu kötülüyor ve orada iletişim kuran insanları küçük düşürüyorsunuz? aynı Tanya mı yoksa Billie Jean mi? ... sadece kendini mi öne çıkarmaya çalışıyorsun yoksa ne?...
ve sen şöyle... küçük çocuklar gibi... Ne için? Gerçekten anlamıyorum... kendi gözünde kendini böyle mi havalı gösteriyorsun?
Neden onları savunuyorsun? Onlar insan değiller. Yaptıkları onca şeyden sonra. Burada herkesi kandırdılar. Ve katlanmak zorundayız
damn... "kimin kime ve ne kadar borcu var, yalnızca vergi müfettişliği bilir" (c).... ve savunmadığım kimseyi tanımıyorum... Sadece bu şekilde davranmanın doğru olmadığını düşünüyorum... ve sessiz kalmayacağım... Bu davranışa katılmıyorum. Bunu açıkça konuşuyorum...
[quote=Nick1979 post_id=391256 time=1721909625 user_id=13155] [quote=Natali_Natali post_id=391254 time=1721909530 user_id= 6331] sadece bir açıklama... Neden bu forumu kötülüyor ve orada iletişim kuran insanları küçük düşürüyorsunuz? aynı Tanya mı yoksa Billie Jean mi? ... sadece kendini mi öne çıkarmaya çalışıyorsun yoksa ne?... insanlar orada iletişim kuruyor, ilgilendikleri kişilerden mesaj bekliyorlar.... ve sen şöyle... küçük çocuklar gibi... Ne için? Gerçekten anlamıyorum... kendi gözünde kendini böyle mi havalı gösteriyorsun? [/quote] Neden onları savunuyorsun? Onlar insan değiller. Yaptıkları onca şeyden sonra. Burada herkesi kandırdılar. Ve katlanmak zorundayız [/quote] damn... "kimin kime ve ne kadar borcu var, yalnızca vergi müfettişliği bilir" (c).... ve savunmadığım kimseyi tanımıyorum... Sadece bu şekilde davranmanın doğru olmadığını düşünüyorum... ve sessiz kalmayacağım... Bu davranışa katılmıyorum. Bunu açıkça konuşuyorum...
Neden o forumu kötülüyor ve orada iletişim kuran insanları aşağılıyorsunuz? aynı Tanya mı yoksa Billie Jean mi? ... sadece kendini mi öne çıkarmaya çalışıyorsun yoksa ne?...
ve sen şöyle... küçük çocuklar gibi... Ne için? Gerçekten anlamıyorum... Kendini kendi gözünde böyle mi havalı gösteriyorsun?
Kedi!!! insanları nerede gördün????? Son verilere göre Timur sadece güya Yusufçuk olduğu için yasaklandı!!! ne zamandır burada saçmalık yapıyorlar??? Kışın!!!
[quote=Natali_Natali post_id=391254 time=1721909530 user_id=6331] Neden o forumu kötülüyor ve orada iletişim kuran insanları aşağılıyorsunuz? aynı Tanya mı yoksa Billie Jean mi? ... sadece kendini mi öne çıkarmaya çalışıyorsun yoksa ne?... insanlar orada iletişim kuruyor, ilgilendikleri kişilerden mesaj bekliyorlar.... ve sen şöyle... küçük çocuklar gibi... Ne için? Gerçekten anlamıyorum... Kendini kendi gözünde böyle mi havalı gösteriyorsun? [/quote] Kedi!!! insanları nerede gördün????? Son verilere göre Timur sadece güya Yusufçuk olduğu için yasaklandı!!! ne zamandır burada saçmalık yapıyorlar??? Kışın!!!
Neden o forumu kötülüyor ve orada iletişim kuran insanları küçük düşürüyorsunuz? aynı Tanya mı yoksa Billie Jean mi? ... sadece kendini mi öne çıkarmaya çalışıyorsun yoksa ne?...
ve sen şöyle... küçük çocuklar gibi... Ne için? Gerçekten anlamıyorum... Kendini kendi gözünde böyle mi havalı gösteriyorsun?
Kedi!!! insanları nerede gördün????? En son verilere göre, Timur sadece sözde Dragonfly!!!, yani bir nevi Yetkili olduğu için yasaklandı. (sizin de söylediğiniz gibi) bu onların çöplüğünden anlaşıldı, çevreleri onu aldı ve Ahbap yasaklandı, sadece bir tıklama!!!! ne zamandır burada saçmalık yapıyorlar??? Kışın!!!
Bilgileriniz güncel değil.... Son verilere göre Castargo benim Yusufçuk olduğumu söyledi, yani öyle düşünüyor ... O TİMUR için birkaç kelime söyleme ihtiyatsızlığında bulundum, çünkü Timur’un neden Yusufçuk olduğuna karar verip “klonlama yaptığı için” yasaklandığını gerçekten anlamadım... Ben de Timur için birkaç kelime söyledim. derecelendirme çünkü. Timur ilk üç ödülde yer aldı ve biraz para alması gerekiyordu...
in kısacası.... sonuçta suçlu bendim, işte ben buyum = Yusufçuk.... ve Kastargo davet etti gitmemi... . bunu yaptım ve ona "herkese hoşçakal... mektup yaz" başlığına yazdım...
ama yapmıyorum forumda şekeri elinden alınan bir çocuk gibi davranın... yani, Castrago beni uzaklaştırdı (oradaki neredeyse herkes onu bu konuda destekledi)... peki, öyle olsun... sonuç olarak, ben bunu desteklemeyeceğim Artık Hikayelerimi orada yayınlarsanız hiçbir şey yazmayacağım.. müdahale ettiğimi ve forumun sadece bundan faydalanacağını düşünüyorlar... dedikleri gibi bırakın...
ancak forumdaki insanları kötüleyecek noktaya gelin. Orada iletişim kuranlar bence yanlış... Yetişkinler böyle davranmaz...
[quote=Eustace post_id=391260 time=1721910007 user_id=21266] [quote=Natali_Natali post_id=391254 time=1721909530 user_id= 6331] Neden o forumu kötülüyor ve orada iletişim kuran insanları küçük düşürüyorsunuz? aynı Tanya mı yoksa Billie Jean mi? ... sadece kendini mi öne çıkarmaya çalışıyorsun yoksa ne?... insanlar orada iletişim kuruyor, ilgilendikleri kişilerden mesaj bekliyorlar.... ve sen şöyle... küçük çocuklar gibi... Ne için? Gerçekten anlamıyorum... Kendini kendi gözünde böyle mi havalı gösteriyorsun? [/quote] Kedi!!! insanları nerede gördün????? En son verilere göre, Timur sadece sözde Dragonfly!!!, yani bir nevi Yetkili olduğu için yasaklandı. (sizin de söylediğiniz gibi) bu onların çöplüğünden anlaşıldı, çevreleri onu aldı ve Ahbap yasaklandı, sadece bir tıklama!!!! ne zamandır burada saçmalık yapıyorlar??? Kışın!!! [/quote] Bilgileriniz güncel değil.... Son verilere göre Castargo benim Yusufçuk olduğumu söyledi, yani öyle düşünüyor ... O TİMUR için birkaç kelime söyleme ihtiyatsızlığında bulundum, çünkü Timur’un neden Yusufçuk olduğuna karar verip “klonlama yaptığı için” yasaklandığını gerçekten anlamadım... Ben de Timur için birkaç kelime söyledim. derecelendirme çünkü. Timur ilk üç ödülde yer aldı ve biraz para alması gerekiyordu... in kısacası.... sonuçta suçlu bendim, işte ben buyum = Yusufçuk.... ve Kastargo davet etti gitmemi... . bunu yaptım ve ona "herkese hoşçakal... mektup yaz" başlığına yazdım...
ama yapmıyorum forumda şekeri elinden alınan bir çocuk gibi davranın... yani, Castrago beni uzaklaştırdı (oradaki neredeyse herkes onu bu konuda destekledi)... peki, öyle olsun... sonuç olarak, ben bunu desteklemeyeceğim Artık Hikayelerimi orada yayınlarsanız hiçbir şey yazmayacağım.. müdahale ettiğimi ve forumun sadece bundan faydalanacağını düşünüyorlar... dedikleri gibi bırakın...
ancak forumdaki insanları kötüleyecek noktaya gelin. Orada iletişim kuranlar bence yanlış... Yetişkinler böyle davranmaz...
Natali_Natali: ↑25 Jul 2024, 15:17lanet olsun... "kimin kime ve ne kadar borcu olduğunu, yalnızca vergi müfettişliği biliyor" (c).... ve ben kimseyi savunmuyorum.... Sadece böyle davranmanın doğru olmadığını düşünüyorum bu şekilde.... ve sessiz kalmayacağım... Bu davranışa katılmıyorum. Bunu açıkça söylüyorum...
Peki oradaki insanlar nerede? Seni de kovdular. Veya nasıl davrandıklarını görmüyorsunuz.
Tepeden tırnağa bize sıçtıklarında neden sessiz kaldınız, bizim için ayağa kalkmadınız ama onların yanında duruyorsunuz. nSana ne söz verdiler?
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
[quote=Natali_Natali post_id=391258 time=1721909827 user_id=6331]lanet olsun... "kimin kime ve ne kadar borcu olduğunu, yalnızca vergi müfettişliği biliyor" (c).... ve ben kimseyi savunmuyorum.... Sadece böyle davranmanın doğru olmadığını düşünüyorum bu şekilde.... ve sessiz kalmayacağım... Bu davranışa katılmıyorum. Bunu açıkça söylüyorum... [/quote] Peki oradaki insanlar nerede? Seni de kovdular. Veya nasıl davrandıklarını görmüyorsunuz. Tepeden tırnağa bize sıçtıklarında neden sessiz kaldınız, bizim için ayağa kalkmadınız ama onların yanında duruyorsunuz. nSana ne söz verdiler?
Natali_Natali: ↑25 Jul 2024, 15:27
ilk üç sıradaydı ve biraz para almalıydı...
birinci sırada, GROUNDS!!! onların Çevresi parayı alıyor!!! eğer para bir kuruşsa, yüz pound!!! time=1721910429 user_id=6331]
in sonunda benim hatam olduğu ortaya çıktı, ben buyum = Yusufçuk....
işte ikincisi!!!
Natali_Natali: ↑25 Jul 2024, 15:27
ve Castargo beni ayrılmaya davet etti....
Pusyyyyyy!!!! İşte üçüncüsü!!!! [quote=Natali_Natali post_id=391262 time=1721910429 user_id=6331]
(oradaki neredeyse herkes bu konuda onu destekledi)
evet, işte dördüncü!
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
[quote=Natali_Natali post_id=391262 time=1721910429 user_id=6331] ilk üç sıradaydı ve biraz para almalıydı... [/quote] birinci sırada, GROUNDS!!! onların Çevresi parayı alıyor!!! eğer para bir kuruşsa, yüz pound!!! time=1721910429 user_id=6331] in sonunda benim hatam olduğu ortaya çıktı, ben buyum = Yusufçuk.... [/quote] işte ikincisi!!! [quote=Natali_Natali post_id=391262 time=1721910429 user_id=6331] ve Castargo beni ayrılmaya davet etti.... [/quote] Pusyyyyyy!!!! İşte üçüncüsü!!!! [quote=Natali_Natali post_id=391262 time=1721910429 user_id=6331] (oradaki neredeyse herkes bu konuda onu destekledi) [/quote] evet, işte dördüncü!
Eh, seni de kovdular, kovdular.... hakları var... onların eskiler orada. ve ben bir yabancıyım.... forumun yetkili üyeleri yoluma çıktığıma ve ayrılmamın benim için daha iyi olduğuna karar verdi.... mazeret uydurmayacağım... ve ben kazandım hiçbir şeyi kanıtlayamıyorum...
Nick1979: ↑25 Jul 2024, 15:31
Bizi tepeden tırnağa sıçarken neden sessiz kaldın, bizim için ayağa kalkmadın ama onların için ayağa kalktın.
Sana ne söz verdiler?
ama şimdi kavga edeceğiz.... bana ne söylediler? Lanet olsun, şeker sözü verdiler.. o kadar büyük ki.. cebinize ya da kahrolası ağzınıza sığmaz.... yoksa kayıt yaptırdığımda "beni sessiz, sessiz bir şekilde hatırlayanlar" siz değil miydiniz? şu forum mu? kişisel olarak mı?
56 saniye sonra gönderildi:
daughter annemden şeker ister
-Bunun yerine iki parmağınızı yuvaya sokun
beyaz şimşek siyahı kemikler, misafirler bu şakaya uzun süre güldüler....
ya Şimdi kendimi bu kız gibi hissediyorum...
Last edited by Christmas_Christmas on 25 Jul 2024, 15:44, edited 1 time in total.
[quote=Nick1979 post_id=391263 time=1721910710 user_id=13155] Seni de kovdular. [/quote] Eh, seni de kovdular, kovdular.... hakları var... onların eskiler orada. ve ben bir yabancıyım.... forumun yetkili üyeleri yoluma çıktığıma ve ayrılmamın benim için daha iyi olduğuna karar verdi.... mazeret uydurmayacağım... ve ben kazandım hiçbir şeyi kanıtlayamıyorum...
[quote=Nick1979 post_id=391263 time=1721910710 user_id=13155] Bizi tepeden tırnağa sıçarken neden sessiz kaldın, bizim için ayağa kalkmadın ama onların için ayağa kalktın. Sana ne söz verdiler? [/quote] ama şimdi kavga edeceğiz.... bana ne söylediler? Lanet olsun, şeker sözü verdiler.. o kadar büyük ki.. cebinize ya da kahrolası ağzınıza sığmaz.... yoksa kayıt yaptırdığımda "beni sessiz, sessiz bir şekilde hatırlayanlar" siz değil miydiniz? şu forum mu? kişisel olarak mı?
[size=85] [color=green]56 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] daughter annemden şeker ister -Bunun yerine iki parmağınızı yuvaya sokun beyaz şimşek siyahı kemikler, misafirler bu şakaya uzun süre güldüler....
[quote=Natali_Natali post_id=391265 time=1721910996 user_id=6331] Lanet şeker sözü verdiler.. [/quote]Gerçekten büyük şeker nedir????? :%) [quote=Natali_Natali post_id= 391265 time=1721910996 user_id=6331]lanet olsun... [/quote]lanet olsun, bütün bunlara neden söz vermedim!!! oraya ne zaman gittin!!!! :smile59:
[quote=Eustace post_id=391266 time=1721911198 user_id=21266]lanet olsun, neden tüm bunlara söz vermedim!!!! sen oraya gittiğinde!!!! [/quote] Şansımı kaçırdım.
Natali_Natali: ↑25 Jul 2024, 15:37
ama şimdi kavga edeceğiz.... bana ne söylediler? Lanet olsun, şeker sözü verdiler.. o kadar büyük ki.. cebinize ya da kahrolası ağzınıza sığmaz.... yoksa kayıt yaptırdığımda "beni sessiz, sessiz bir şekilde hatırlayanlar" siz değil miydiniz? şu forum mu? kişisel olarak mı?
Evet, küfür etmek istemedim, sadece bana yanlış yapan insanların arkasında durmadım, o yüzden anlamıyorum neden orada yeniysen seninle doğru şeyi yapmış olduklarını düşünüyorsun.
Peki, yeni olsan bile yine de bunu yapmaya hakları yoktu.
Ben de burada Marinka’ya nasıl rastladıklarını gördüm.
[quote=Natali_Natali post_id=391265 time=1721911052 user_id=6331] ama şimdi kavga edeceğiz.... bana ne söylediler? Lanet olsun, şeker sözü verdiler.. o kadar büyük ki.. cebinize ya da kahrolası ağzınıza sığmaz.... yoksa kayıt yaptırdığımda "beni sessiz, sessiz bir şekilde hatırlayanlar" siz değil miydiniz? şu forum mu? kişisel olarak mı? [/quote] Evet, küfür etmek istemedim, sadece bana yanlış yapan insanların arkasında durmadım, o yüzden anlamıyorum neden orada yeniysen seninle doğru şeyi yapmış olduklarını düşünüyorsun. Peki, yeni olsan bile yine de bunu yapmaya hakları yoktu. Ben de burada Marinka’ya nasıl rastladıklarını gördüm.
Natali_Natali: ↑25 Jul 2024, 15:37
Eh, kovuldular ve kovuldular....hakları var...onlar orada eski insanlar. ve ben bir yabancıyım.... forumun yetkili üyeleri yoluma çıktığıma ve ayrılmamın benim için daha iyi olduğuna karar verdi.... mazeret uydurmayacağım... ve ben kazandım ’bu hiçbir şeyi kanıtlamaz...
Onların böyle davranmaya hakları yok. Kimin orada kalma ve kimin ayrılma hakkı var?
[quote=Natali_Natali post_id=391265 time=1721911052 user_id=6331] Eh, kovuldular ve kovuldular....hakları var...onlar orada eski insanlar. ve ben bir yabancıyım.... forumun yetkili üyeleri yoluma çıktığıma ve ayrılmamın benim için daha iyi olduğuna karar verdi.... mazeret uydurmayacağım... ve ben kazandım ’bu hiçbir şeyi kanıtlamaz... [/quote] Onların böyle davranmaya hakları yok. Kimin orada kalma ve kimin ayrılma hakkı var?
[quote=Nick1979 post_id=391272 time=1721911608 user_id=13155] Onların böyle davranmaya hakları yok. Genel olarak kimin orada kalma hakkına sahip olduğu ve kimin ayrılacağı [/quote]ayrıca oraya nereye ve ne yazılacağını da belirtiyorlar, kuralların da bir anlamı var!! !
Onların böyle davranmaya hakları yok. Genel olarak kimin orada kalma hakkına sahip olduğu ve kimin ayrılacağı
ayrıca oraya nereye ve ne yazılacağını da belirtiyorlar, kuralların da bir anlamı var!! !
Hepsi orada taç giydi. Muhtemelen koronavirüsten sonra
Kimsenin kimseye bir şey söyleme hakkı yok. Ama bu onları ilgilendirmiyor, onlar özeldir, kendilerini tanımadıkları biri gibi zannederler.
[quote=Eustace post_id=391273 time=1721911676 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=391272 time=1721911608 user_id= 13155] Onların böyle davranmaya hakları yok. Genel olarak kimin orada kalma hakkına sahip olduğu ve kimin ayrılacağı [/quote]ayrıca oraya nereye ve ne yazılacağını da belirtiyorlar, kuralların da bir anlamı var!! ! [/quote] Hepsi orada taç giydi. Muhtemelen koronavirüsten sonra :-D :-D Kimsenin kimseye bir şey söyleme hakkı yok. Ama bu onları ilgilendirmiyor, onlar özeldir, kendilerini tanımadıkları biri gibi zannederler.
Herkese selam! Görünüşe göre burada çok sayıda erojen insan var, yasaklanmış olanlar, oradan taşınanlar veya iki ülkede yaşayanlar da dahil. Buraya uğramanızı öneririm çünkü şunu kesin olarak...
Last post
Tania’yı Erogen’den tanıyorduk, daha önce hiçbir açıklama yapılmadan atılmıştım, sanki yöneticiye şaka yapıyormuşum gibi görünüyordu. Listelenen herkesle de iletişim kurdum, oradaki takma adı...
Sadece bir açıklama değil, insanların bilgi sahibi olması için. Bugün 4ALL forumunda Natali_Natali takma adı altında bir kullanıcı kayıtlı.
Bu kullanıcıyla hiçbir ilgim yok ve kullanıcının o forumda...
Last post
Iuppiter iratus ergo nefas
:)
(((veritatis oratio simplex est
7 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Öyleyim Yeteneğim , zekam vb. hakkında bana her türlü kötü şeyi yazdıkları bir günlük...