Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
Seks devi
- Penetrasyon

- Total posts: 208
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Ensest
Kız Alla, Önemli olan kızımın hissetmesi iyi ve mutlu, herkese yetecek kadar var. Önemli olan herkesin karşılıklı orgazmlarla yaşaması ve herkesin yeterince seks yapmasıdır
-
Jony890
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 55
-
AuthorUtangaç bebek
- Sürtünmeler

- Total posts: 408
- Registered for: 6 years 1 month
...Ve bu kalıcı olarak devam etmeli mi, yoksa bu GEÇİCİ bir olay mı?Kız Alla: 04 Jul 2022, 08:53Bunu herkesin yapması gerektiğini söylemiyorum. Ancak bu gerçekleştiyse (elbette şiddet olmadan), o zaman bunda yanlış bir şey yok.Utangaç Bebek: 15 Feb 2020, 03:24 Sizce ensest bir sapkınlık mı yoksa bir tür seks mi?
Şahsen ensest’i anlarım ama tasvip etmiyorum öyle. n
-
Büyük oğlan
- Sürtünmeler

- Total posts: 410
Bu durumu 47 yıldır yaşıyorum. Bunun her gün olmadığını, belki yılda sadece iki veya üç kez (bazen daha sık), ama var olduğunu anlamalısınız.
-
Avi
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 93
- Registered for: 3 years 6 months
Herkese selam. Konu ilginç ama tabu. Arkadaşlarınızla bira içerken onun hakkında konuşamazsınız)
-
Esnek
- Orgazm!

- Total posts: 748
Annenizin vajinasına penisinizin başıyla dokunduğunuzda kendinizi nasıl dizginleyebilirsiniz? İstemsizce ona karşı konulmaz, yasak bir istek doğar.
-
Lara
- Oral stimülasyon

- Total posts: 185
Eğer bu tür dokunuşlara geldiyse) o zaman ne tür kısıtlamalar, sizin için her şey zaten çözüldü, geriye kalan tek şey harekete geçmek
😉
-
Avi
- heyecanlanıyorum

-
Seks devi
- Penetrasyon

Avi, eğer ikisi de sakıncası yoksa ve ikisi de istiyorsa. Peki başka ne tartışmalı konu olabilir ki... Geriye sadece bedensel hareketler kalıyor
-
Avi
- heyecanlanıyorum

-
Helgard
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
%100. Sorun toplumun bir bütün olarak hoşgörüsü ve ensest vb.nin değil cinsiyetin fetişleştirilmesidir. seks türleri.
-
SergeiKa
- Orgazm!

- Total posts: 758
- Registered for: 4 years 1 month
Ah , daha spesifik olarak?... 47 yıllık muhteşem deneyim!... Benimki, düzenli, ayda iki kez (son yıllarda), annemle - 41 yıl... Sen, canım, kiminle?Big Boy: 05 Jul 2022, 05:00Benim için bu zaten 47 yıl. Bunun her gün olmadığını, yılda yalnızca iki veya üç kez (bazen daha sık) olduğunu anlamalısınız, ancak bu gerçekten de mevcut.
-
Tavşan79
- Seksi sinyaller gönderme

- Total posts: 16
- Registered for: 4 years 3 months
-
Vlad_bilij
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
yarışçı
- Orgazm!

- Total posts: 580
nikolay.buduyuschee,
Merhaba! Ensest hakkında konuşalım mı? Çocukken hoş bir deneyimdi)
Merhaba! Ensest hakkında konuşalım mı? Çocukken hoş bir deneyimdi)
-
Seks devi
- Penetrasyon

-
Koştu
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Orientation: biseksüel
3. sınıftayken yılbaşı gecesi, biri kendisinden bir yaş küçük, ikincisi 3 büyük olan iki kuzenim ve aynı yıl komşum, ailelerimiz arkadaştı, soyunup izliyorlardı ve sonra en küçüğü hafta sonu bizimle kaldığında, yakınlarda yaşıyorlar, sonra o ve komşusu doktorculuk oynadı, beni soydu, iğne yaptı, dinledi ve penisimi muayene etti. Daha sonra birlikte el yordamıyla birbirlerine saldırdılar. Ve 4. sınıfın sonlarında kız kardeşim bizimle yattı, aynı yataktaydık ve oral seks ortaya çıktı. Ve sonra bunu komşu-arkadaşımla yaşadım, böylece aramızda tam bir güven, karşılıklı yardımlaşma ve her konuda açıklık vardı. Ve bugüne kadar. Ve kız kardeşim ve ben, 8. sınıftan sonra ben, o ve annesi, teyzem tatildeyken denizde seks yaptık.
-
Android
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Bir babanın kız, bir annenin bir oğul ve bir paedo olması halinde bunun zaten gerçek bir sapma olduğuna inanıyorum. Ama diyelim ki erkek kardeş kız kardeş[/url] bu tamamen anlaşılabilir ve geçicidir
-
Ded
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1065
Karşılıklı rıza ile, özellikle çocuklar zaten bilinçli bir yaştaysa, örneğin 16-17 yaşındaysa, neden olmasın! Bir ailede ensest olduğunda bu tür aileler daha başarılı ve arkadaş canlısı olur! Ensest sadece sefahat değil aynı zamanda başarının da anahtarıdır! Gerçi çocukların hayatında ensestin daha erken yaşta uygulandığı aileler de var! Doğru, toplumumuzda bu tür vakalar basitçe reddedilmiyor! Ve en hafif deyimle, kafanıza girmeyin, durumun içine girerseniz bu sadece bir beyin patlamasıdır!
-
DimaBoy21
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Ensestin kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir erkekle bir kız arasında mahremiyet arzusu varsa o zaman akrabalık bağı neden bir engel olsun ki? Her şeyi kafanla yaparsan, kötü bir şey olmayacak.
Kuzenimle bir deneyimim oldu. Ben 16 yaşındaydım, o ise 20 yaşındaydı. Hamama gittiğinde havluyu unuttu, beni aradı ve getirmemi istedi. Bir havlu getiriyorum, kapının yakınına koymak istiyorum ama sabunluk açık çıktı. Hamama girdim ve kıyafetlerimin yanına havlu koymak istedim. O sırada çıplak kız kardeşim hamamdan çıktı, ona bakmamak için aniden arkamı döndüm ve dedi ki: “Hadi, beni görmeyi başardın. 20 yaşında nasıl görünüyorsun? Aynı yaştaki kızlardan daha mı iyi?"
Ona doğru dönüyorum, onu tamamen çıplak görüyorum ve şöyle diyorum: "Aynı yaştaki kızların hepsi onlara bakacak kadar olgun değil."
Kız kardeş: " En azından tabanca kullanmayı zaten öğrendin mi?”
Ben: “Vahşi batıdaki en iyi atıcıyım”
Kız kardeşim güldü, sabun kutusunun kapısını kapattı, bana döndü ve şöyle dedi: "Peki, bakalım nasıl yapabiliyorsun"
nOna baktım ve artık kuzenimi becerebileceğime inanamadım. Açıkçası onunla bu süreci hayal ettiğime dair fantezilerim vardı ama bunun gerçek hayatta olacağını tahmin bile edemiyordum. Kız kardeşimin çok güzel kıvrımları, bacakları, göğüsleri, kalçası ve beli vardı.
Birçok insan onu sikmek istiyordu ama o, tanımadığı erkeklerle sikişmek istemiyordu. Benimle seks yapmak için aramızda hiçbir ilişki olamayacağını, çünkü biz erkek ve kız kardeş olduğumuzu, ancak bu seksi engellediğini, bu yüzden benimle onun için daha kolay olduğunu savundu.
Önünde soyundum, penisimi eline aldı ve çekmeye başladı, sonra bana oral seks yaptı, sonra ben de onu köpek stiliyle sabun kutusuna koyup siktim onu kedi içinde. Kız kardeşim zamanında dışarı çıkacağımdan korktuğu için önceden diz çöktü ve yüzüne boşalmamı istedi.
Kuzenimle bir deneyimim oldu. Ben 16 yaşındaydım, o ise 20 yaşındaydı. Hamama gittiğinde havluyu unuttu, beni aradı ve getirmemi istedi. Bir havlu getiriyorum, kapının yakınına koymak istiyorum ama sabunluk açık çıktı. Hamama girdim ve kıyafetlerimin yanına havlu koymak istedim. O sırada çıplak kız kardeşim hamamdan çıktı, ona bakmamak için aniden arkamı döndüm ve dedi ki: “Hadi, beni görmeyi başardın. 20 yaşında nasıl görünüyorsun? Aynı yaştaki kızlardan daha mı iyi?"
Ona doğru dönüyorum, onu tamamen çıplak görüyorum ve şöyle diyorum: "Aynı yaştaki kızların hepsi onlara bakacak kadar olgun değil."
Kız kardeş: " En azından tabanca kullanmayı zaten öğrendin mi?”
Ben: “Vahşi batıdaki en iyi atıcıyım”
Kız kardeşim güldü, sabun kutusunun kapısını kapattı, bana döndü ve şöyle dedi: "Peki, bakalım nasıl yapabiliyorsun"
nOna baktım ve artık kuzenimi becerebileceğime inanamadım. Açıkçası onunla bu süreci hayal ettiğime dair fantezilerim vardı ama bunun gerçek hayatta olacağını tahmin bile edemiyordum. Kız kardeşimin çok güzel kıvrımları, bacakları, göğüsleri, kalçası ve beli vardı.
Birçok insan onu sikmek istiyordu ama o, tanımadığı erkeklerle sikişmek istemiyordu. Benimle seks yapmak için aramızda hiçbir ilişki olamayacağını, çünkü biz erkek ve kız kardeş olduğumuzu, ancak bu seksi engellediğini, bu yüzden benimle onun için daha kolay olduğunu savundu.
Önünde soyundum, penisimi eline aldı ve çekmeye başladı, sonra bana oral seks yaptı, sonra ben de onu köpek stiliyle sabun kutusuna koyup siktim onu kedi içinde. Kız kardeşim zamanında dışarı çıkacağımdan korktuğu için önceden diz çöktü ve yüzüne boşalmamı istedi.
-
Elena_Vladimirovna85
- Flört etmek

- Total posts: 37
- Registered for: 4 years
Mastürbasyon aleti gibi erkek oyuncaklarının 11 yaşındaki erkek çocuklar için uygun olup olmadığı konusunda tavsiye verebilecek olan var mı? Yararlı tavsiyelerde bulunabilecek biri varsa lütfen bana yazsın.
-
SergeiKa
- Orgazm!

- Total posts: 758
- Registered for: 4 years 1 month
Evet!... Kesinlikle!... Dahası var, ayarlanabilir olanlar da var. Mağazalarda sorun. Utanma. Ve en önemlisi, boyuttan bahsedin.... Sevinin, ergen çocuğunuz"..Elena_Vladimirovna85: 09 Jul 2022, 09:16 Masturbatör gibi erkek oyuncaklarının 11 yaşındaki erkek çocuklar için uygun olup olmadığı konusunda tavsiye verebilecek olan var mı? Pratik tavsiye verebilecek biri varsa bana yazsın.
-
yarışçı
- Orgazm!

-
yarışçı
- Orgazm!

-
yarışçı
- Orgazm!

Kız annesinden daha fazla ilgi gösterecektir. Tabii karşılıklılık varsa. Ve eğer emekli olana kadar yaşarsan ve sadece annenle sevişirsen... büyük bir amatör için büyük bir zevktir
-
Lara
- Oral stimülasyon

Belki annem bu dürtüyü verecek ve kadın bedeninin elden daha iyi olduğunu ve bu sürekli sarsılmayı itecektir ((
-
yarışçı
- Orgazm!

-
Lara
- Oral stimülasyon

Evet, ama bunun ilk deneyim gibi olduğunu ve kazanılan bilginin kız arkadaşınıza harcanması gerektiğini açıklamak mümkün, artık onu kendine eziyet etmemeye nasıl zorlayacağımı bilmiyorum ((
-
Lara
- Oral stimülasyon

Oğlumun sürekli mastürbasyon yaptığını fark etmeye başladım (ve bu benim için tatsız bir durum çünkü potansiyelini kaybediyor!) Demek istediğim bu
-
Duvar
- Sürtünmeler

- Total posts: 453
- Registered for: 4 years 7 months
- Orientation: eşcinsel
Lara, Peki, o yetişecek. Belki kendine daha fazla güvenmesi için ona bir şekilde destek olabilirim.
-
Lara
- Oral stimülasyon

-
yarışçı
- Orgazm!

Belki de böyle bir kızı kendiniz bulup ona bir şeyler öğretmeniz gerekir.Lara: 10 Jul 2022, 01:49 Evet ama bunun ilk deneyim gibi olduğunu ve edinilen bilgilerin kız arkadaşınıza harcanması gerektiğini açıklamak mümkün, artık onu kendine eziyet etmemeye nasıl zorlayacağımı bilmiyorum((
-
Duvar
- Sürtünmeler

-
yarışçı
- Orgazm!

Bu, "Klim Samgin’in Hayatı" romanında mükemmel bir şekilde anlatılmıştır, buna dayanan mükemmel bir TV dizisi vardır.
-
Lara
- Oral stimülasyon

Neden benim için erkek çocukları işe almadılar?) Cinsiyetçilik!!))
3 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Avka’m tıpkı Pusya gibi karardı)))
3 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Avka’m tıpkı Pusya gibi karardı)))
-
Duvar
- Sürtünmeler

-