[quote="Hooligan Carrie" post_id=252722 time=1694031185 user_id=18654] [quote=Marinka post_id= 252721 time=1694031059 user_id=12161] En son ne zaman sinemaya gittiniz? [/quote] ah, yüz yıl önce! Ya sen? [/quote]
[quote=Marinka post_id=252723 time=1694031411 user_id=12161] Ne zaman yatıyorsun? [/quote] uygunsuz bir şekilde geç Sevdiğin kişi şakacıysa ve sen de bir şakacıysan ne yapmalısın? gece kuşu?)
Marinka: ↑06 Sep 2023, 22:02
Sizi bu foruma getiren şey nedir?
Gri saçlar, kaburgadaki şeytan-)))
Burada sizin için, bir psikiyatrist, tek kelimeyle cennet-)))
Sizce hocamız psikiyatri süpervizyonu sırasında sağlıklı insan yoktur, az muayene edilmiş insan vardır derken haklı mıydı -)))
These users thanked the author Doktor Watson for the post:
[quote=Marinka post_id=252685 time=1694026945 user_id=12161] Sizi bu foruma getiren şey nedir? [/quote]Gri saçlar, kaburgadaki şeytan-))) Burada sizin için, bir psikiyatrist, tek kelimeyle cennet-))) Sizce hocamız psikiyatri süpervizyonu sırasında sağlıklı insan yoktur, az muayene edilmiş insan vardır derken haklı mıydı -)))
Dr. Watson: ↑07 Sep 2023, 05:29
Sizce psikiyatri süpervizyonundaki hocamız sağlıklı insan yoktur, az muayene olanlar vardır derken haklı mıydı sizce -)))
Soruya nasıl yaklaştığınıza bağlı olarak - temel anlamda çoğunluk sağlıklıdır ve eğer tüm küçük şeylerin temeline inerseniz, o zaman muhtemelen herkesin bir şeyleri olacaktır - psikologlar ve psikiyatristler bunu bilmeli kendilerine iş sağlıyorlar.
[quote="Dr. Watson" post_id=252788 time =1694053748 user_id=20302] Sizce psikiyatri süpervizyonundaki hocamız sağlıklı insan yoktur, az muayene olanlar vardır derken haklı mıydı sizce -))) [/quote] Soruya nasıl yaklaştığınıza bağlı olarak - temel anlamda çoğunluk sağlıklıdır ve eğer tüm küçük şeylerin temeline inerseniz, o zaman muhtemelen herkesin bir şeyleri olacaktır - psikologlar ve psikiyatristler bunu bilmeli kendilerine iş sağlıyorlar.
[quote=Alenka post_id=252811 time=1694061754 user_id=19239] En sık hangi doktora gitmeniz gerekiyor? [/quote] Bir terapiste, ancak bu her zaman ücretsizdir.
Prezervatif değilseniz, [url=viewtopic.php?t=12476]teklifi kim yapıyor? [/url]Nerede bitireceğiniz hakkında, siz mi yoksa partneriniz mi?
[quote=Markul post_id=252809 time=1694061349 user_id=17435] Sık sık ücretli kliniklere gider misiniz? [/quote] Bana hiç mantıklı gelmiyor, tüm doktorların kendine ait Bir erkeğin cinsel sağlık neye bağlıdır? Cinsel ömrü uzatmanın bir tarifi var mı? Sürümünüz
Alenka: ↑07 Sep 2023, 07:52
Hangi pozisyonda veya ne tür bir seks yapacağınıza önceden katılıyor musunuz?
Asla önceden anlaşmıyoruz ama var, tabiri caizse, vakaların %90’ında geçerli olacak temel noktalar.
Dr. Watson: ↑07 Sep 2023, 07:58
Bir erkeğin cinsel sağlığı neye bağlıdır? Cinsel ömrü uzatmanın bir tarifi var mı? Sürümünüz
Bu çok genel bir soru. Ancak kesin olarak bildiğim kadarıyla bu, sağlıklı bir yaşam tarzı (aktivite, günlük rutin, uyku, beslenme, düzenli seks) ve uygun hormonal düzeylerdir (burada her şey daha karmaşık, ancak artık YouTube’da pek çok bilgi var).
Ailenizde her tür tıraş için tek bir makine var mı?))
[quote=Alenka post_id=252816 time=1694062351 user_id=19239] Hangi pozisyonda veya ne tür bir seks yapacağınıza önceden katılıyor musunuz? [/quote]
Asla önceden anlaşmıyoruz ama var, tabiri caizse, vakaların %90’ında geçerli olacak temel noktalar.
[quote ="Doktor Watson" post_id=252821 time=1694062727 user_id=20302] Bir erkeğin cinsel sağlığı neye bağlıdır? Cinsel ömrü uzatmanın bir tarifi var mı? Sürümünüz [/quote] Bu çok genel bir soru. Ancak kesin olarak bildiğim kadarıyla bu, sağlıklı bir yaşam tarzı (aktivite, günlük rutin, uyku, beslenme, düzenli seks) ve uygun hormonal düzeylerdir (burada her şey daha karmaşık, ancak artık YouTube’da pek çok bilgi var).
Ailenizde her tür tıraş için tek bir makine var mı?))
[quote=Alenka post_id=252816 time=1694062351 user_id=19239] Hangi pozisyonda veya ne tür bir seks yapacağınızı önceden kabul ediyor musunuz? [/quote] Tabii ki, yazılı olarak ve bir ay önceden-) )) Evlilik sözleşmesi yapmak bir ilişkide aşkı dışlar mı?
[quote="Dr. Watson" post_id=252826 time =1694063134 user_id=20302] [quote=Alenka post_id= 252816 time=1694062351 user_id=19239] Hangi pozisyonda veya ne tür bir seks yapacağınızı önceden kabul ediyor musunuz? [/quote] nElbette ve yazılı olarak ve bir ay önceden-))) Bir evlilik sözleşmesinin imzalanması, bir ilişkideki aşkı kapsamaz mı? [/quote] Peki , tam olarak bu şekilde veya belirli bir pozda istediğin zamanlar vardır - neden bundan bahsetmiyorsun?
Ben eski kafalıyım, aşkımın evlilik sözleşmesine ihtiyacı yok - açtım kapıyı açıp gitti.
Aşk hariç bir evlilik sözleşmesi yoktur ama ilişkiyi bozabilir.
Alenka, arkanızda 30 yıllık evliliğiniz olduğunda , o zaman burada her şey subkortikal seviyede gerçekleşir -))) o sadece düşündü, ama ben zaten düşündüm ve tam tersi -))
Kişinizi neyi affedemezsiniz?
These users thanked the author Doktor Watson for the post (total 2):
[ref=#804000]Alenka[/ref], arkanızda 30 yıllık evliliğiniz olduğunda , o zaman burada her şey subkortikal seviyede gerçekleşir -))) o sadece düşündü, ama ben zaten düşündüm ve tam tersi -)) Kişinizi neyi affedemezsiniz?
Doktor Watson, ne tür bir hastalık olduğunu bir kez daha açıklayabilir misiniz? Doktor? Peki sizin yazdığınız gibi - Bunu birden fazla hastanede görmedim mi?
2 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Dr. Watson: ↑07 Sep 2023, 08:18Alenka, arkanda 30 yıllık bir evlilik olduğunda, o zaman her şey subkortikal düzeyde olur -))) o sadece düşündü, ama ben zaten öyle yaptım ve kötü davrandım tam tersi -))
Şahsınızı neyi affedemezsiniz?
Buraya katılıyorum, her şey gözlerden, hareketlerden okunabilir, duygular... üstelik sadece sekste değil.
Muhtemelen her şeyi affedebilirim ama soru onunla yaşamaya devam etmek mi?
Nasıl olur? işe varabilecek misin?
These users thanked the author Alice for the post (total 2):
[ref=#0000ff]Doktor Watson[/ref], ne tür bir hastalık olduğunu bir kez daha açıklayabilir misiniz? Doktor? Peki sizin yazdığınız gibi - Bunu birden fazla hastanede görmedim mi?
[size= 85][color=green]2 dakika 42 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [ quote="Doktor Watson" post_id=252831 time=1694063939 user_id=20302] [ref=#804000]Alenka[/ref], arkanda 30 yıllık bir evlilik olduğunda, o zaman her şey subkortikal düzeyde olur -))) o sadece düşündü, ama ben zaten öyle yaptım ve kötü davrandım tam tersi -)) Şahsınızı neyi affedemezsiniz? [/quote] Buraya katılıyorum, her şey gözlerden, hareketlerden okunabilir, duygular... üstelik sadece sekste değil.
Muhtemelen her şeyi affedebilirim ama soru onunla yaşamaya devam etmek mi?
[quote=Alenka post_id=252829 time=1694063747 user_id=19239] Şu anda ne yapıyorsun? [/quote] Doğum odasında oturuyorum, doğum için beni aramalarını bekliyorum-)) ) bir meslektaşım :ireful1:’yi değiştirmemi istedi
[quote="Dr. Watson" post_id=252833 time =1694064310 user_id=20302] [quote=Alenka post_id= 252829 time=1694063747 user_id=19239] Şu anda ne yapıyorsun? [/quote] Doğum odasında oturuyorum, doğum yapmak için çağrıyı bekliyorum-))) bir meslektaşım :ireful1: [/quote]
Ne harika bir şey değiştirmemi istedi meslek. İyi günler!!!
Alenka: ↑07 Sep 2023, 08:22
Doktor Watson, nasıl bir doktor olduğunuzu bir kez daha açıklayabilir misiniz? Çünkü yazdığınız gibi birden fazla hastanede bunu programda görmedim?
O yoğun bakım ünitesinde doktordur
Alenka: ↑07 Sep 2023, 08:29
Erkek veya kız kardeşiniz var mı?
Evet Var. Hem erkek hem de kız kardeş.
Doktor Watson: ↑07 Sep 2023, 05:29
Sizce psikiyatri süpervizyonundaki öğretmenimiz sağlıklı insan yoktur, az muayene edilmiş insan vardır derken haklı mıydı
Şartlı olarak sağlıklı. Bütün doktorlar sağlıklı insan olmadığını, yalnızca iyice muayene edilmemiş kişilerin olduğunu söylüyor. Psikiyatri öğretmenine gelince, ona neredeyse anında sırılsıklam aşık oldum. Bu yüzden psikiyatrist oldum. Girdiğimde jinekolog olmak istiyordum.
Mesleği seçerken sizin için belirleyici rol oynayan şey neydi?
Ve artık pek çok kişinin ilgisini çeken acil bir soru. Doktor Watson,
ne yapıyorsun Putin ikramiyesinin gelecek yıl mı ödeneceğini düşünüyorum yoksa sadece bu yıl için mi? Ortalıkta farklı söylentiler mi var?
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Alenka post_id=252832 time=1694064177 user_id=19239] Doktor Watson, nasıl bir doktor olduğunuzu bir kez daha açıklayabilir misiniz? Çünkü yazdığınız gibi birden fazla hastanede bunu programda görmedim? [/quote]
O yoğun bakım ünitesinde doktordur
[quote=Alenka post_id=252834 time=1694064545 user_id=19239] Erkek veya kız kardeşiniz var mı? [/quote]
Evet Var. Hem erkek hem de kız kardeş.
[alıntı ="Doktor Watson" post_id=252788 time=1694053748 user_id=20302] Sizce psikiyatri süpervizyonundaki öğretmenimiz sağlıklı insan yoktur, az muayene edilmiş insan vardır derken haklı mıydı [/quote ]
Şartlı olarak sağlıklı. Bütün doktorlar sağlıklı insan olmadığını, yalnızca iyice muayene edilmemiş kişilerin olduğunu söylüyor. Psikiyatri öğretmenine gelince, ona neredeyse anında sırılsıklam aşık oldum. Bu yüzden psikiyatrist oldum. Girdiğimde jinekolog olmak istiyordum.
Mesleği seçerken sizin için belirleyici rol oynayan şey neydi?
Ve artık pek çok kişinin ilgisini çeken acil bir soru. [ref=#0000ff]Doktor Watson[/ref], ne yapıyorsun Putin ikramiyesinin gelecek yıl mı ödeneceğini düşünüyorum yoksa sadece bu yıl için mi? Ortalıkta farklı söylentiler mi var?
Alenka,
Karakter özelliği nedir Kendinizi en güçlü veya çekici kişi olarak mı görüyorsunuz?
Birinin bundan hoşlanacağını, diğerinin ise iğreneceğini söylemek zor. (nezaket, dakiklik, )
Yakında yaprakların düşme zamanı geliyor ve siz yaprakları tekmelemenin bu zamanını seviyorsunuz)... yavaş yürüyüşler, ter, ayaklarınızın altındaki yaprakların hışırtısı ?
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
[ref=#804000]Alenka[/ref], Karakter özelliği nedir Kendinizi en güçlü veya çekici kişi olarak mı görüyorsunuz? Birinin bundan hoşlanacağını, diğerinin ise iğreneceğini söylemek zor. (nezaket, dakiklik, )
Yakında yaprakların düşme zamanı geliyor ve siz yaprakları tekmelemenin bu zamanını seviyorsunuz)... yavaş yürüyüşler, ter, ayaklarınızın altındaki yaprakların hışırtısı ?
[quote=Alenka post_id=252858 time=1694070407 user_id=19239] Kendinizdeki hangi karakter özelliğinin en güçlü veya çekici olduğunu düşünüyorsunuz? [/quote]
Sosyal biriyim
Daha önce Erogene’de oturmadınız mı? Bana tanıdık gelen gülüşünü aklımdan çıkaramıyorum.
[size=85][color=green]1 dakika 13 saniye sonra gönderilir:[/color][ /size] [quote= "SeRg !$!" post_id=252861 time=1694071025 user_id=14975] yavaş yürüyüşler ter hışırtısı ayak altında yapraklar ? [/quote] nSadece kuru olduğunda
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], Sen romantiksin doğası gereği mi? Romantik anlar yaratmayı seviyorum, günlerin rutinini aydınlatıyorlar ve ruh anında farklı nefes alıyor :angel:
Gidiyor musun? fitness ya da abonelik spor çantasında toz topluyor mu?
Marinka,
Nasıl yapılacağını biliyor musun? insanları reddetmek mi? ..evet, gül renkli gözlüklerimi uzun zaman önce çıkardım, ancak reddetmeden önce artılarını ve eksilerini tartacağım) ..Ben “el yıkar”ın destekçisiyim
Sadaka mı veriyorsun yoksa hepsi dolandırıcı mı)?
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], Nasıl yapılacağını biliyor musun? insanları reddetmek mi? ..evet, gül renkli gözlüklerimi uzun zaman önce çıkardım, ancak reddetmeden önce artılarını ve eksilerini tartacağım) ..Ben “el yıkar”ın destekçisiyim
Doktor Watson,
En sevdiğiniz spor?
Profesyonel değilim, koşuyorum, crossfit yapıyorum (fanatizm olmadan), yüzüyorum ama çok sık değil, basketbol ve voleybol oyunlar arasında yer alıyor
Kitlesel sporlardan mı hoşlanıyorsunuz yoksa profesyonel mi? (Ülkede kitle sporuna mı yoksa elit spora mı ihtiyaç var)?
[ref=#0000ff]Doktor Watson[/ref], En sevdiğiniz spor? Profesyonel değilim, koşuyorum, crossfit yapıyorum (fanatizm olmadan), yüzüyorum ama çok sık değil, basketbol ve voleybol oyunlar arasında yer alıyor
Kitlesel sporlardan mı hoşlanıyorsunuz yoksa profesyonel mi? (Ülkede kitle sporuna mı yoksa elit spora mı ihtiyaç var)?
SeRg !$!: ↑07 Sep 2023, 10:53Doktor Watson,
En sevdiğiniz spor?
Profesyonel değilim, koşuyorum, crossfit (fanatizm olmadan), yüzme ama çok sık değil, basketbol ve voleybol oyunlar arasında
Kitlesel sporlardan mı yoksa profesyonel sporlardan mı yanasınız? (Ülkede kitlesel spora mı yoksa elit spora mı ihtiyaç var)?
Kitlesel spor ve profesyoneller ondan büyüyecek. Bu arada, artık ülke genelinde ve özellikle de şehrim genelinde spor hareketlerinde bir artış gözlemliyorum.
Şimdiye kadar yaşadığınız bir ilişkiyi bitirmenin en aptalca yolu nedir?
[quote="SeRg !$!" post_id= 252868 time=1694073228 user_id=14975] [ref=#0000ff]Doktor Watson[/ref], En sevdiğiniz spor? Profesyonel değilim, koşuyorum, crossfit (fanatizm olmadan), yüzme ama çok sık değil, basketbol ve voleybol oyunlar arasında
Kitlesel sporlardan mı yoksa profesyonel sporlardan mı yanasınız? (Ülkede kitlesel spora mı yoksa elit spora mı ihtiyaç var)? [/quote] Kitlesel spor ve profesyoneller ondan büyüyecek. Bu arada, artık ülke genelinde ve özellikle de şehrim genelinde spor hareketlerinde bir artış gözlemliyorum.
Şimdiye kadar yaşadığınız bir ilişkiyi bitirmenin en aptalca yolu nedir?
[quote=Marinka post_id=253065 time=1694104955 user_id=12161] İlk öpücüğünüzü hatırlıyor musunuz? [/quote]evet, Shippsi köyü, deniz, 14 yaşındayız Bir kız için ilk seks şok mu, hayal kırıklığı mı yoksa partnere mi bağlı?
[quote="Dr. Watson" post_id=253077 time =1694106442 user_id=20302] Bir kız için ilk seks şok mudur, hayal kırıklığı mıdır, yoksa her şey partnere mi bağlıdır? [/quote]
İlk paraşütle atlayış gibi. Gerçekten hiçbir şey anlamadım.
[quote=Marinka post_id=253078 time=1694106574 user_id=12161] [quote="Dr. Watson" post_id= 253077 time=1694106442 user_id=20302] Bir kız için ilk seks şok mudur, hayal kırıklığı mıdır, yoksa her şey partnere mi bağlıdır? [/quote]
İlk paraşütle atlayış gibi. Gerçekten hiçbir şey anlamadım.
Paraşütle mi atladın? [/quote]
Anlamadım atladı, ancak kapısı açık olan bir helikopterde uçtu.
Kızlar - tanımadığınız bir erkeği/erkeği görünce arzu doğabilir mi - onu istiyorum!
Erkekler için - güzel bir yabancıyı görünce arzu doğar mı? Yoksa düşünceleriniz yarış halinde mi?
[quote=Marinka post_id=253078 time=1694106574 user_id=12161] Paraşütle atladınız mı? [/quote] Bence adrenalin hayatınızı riske atmaya değmez. Kızlar - tanımadığınız bir erkeği/erkeği görünce arzu doğabilir mi - onu istiyorum! Erkekler için - güzel bir yabancıyı görünce arzu doğar mı? Yoksa düşünceleriniz yarış halinde mi?
[quote=Marinka post_id=253080 time=1694106770 user_id=12161] Misafirler beklenmedik bir şekilde geldi. Neyi tedavi edeceksiniz? [/quote][quote=Marinka post_id=253080 time=1694106770 user_id=12161] Misafirler beklenmedik bir şekilde geldi. Ne ikram edeceksiniz? [/quote]Çay ve kahve, ayrıca çay için kendileri de getirsinler!
[quote=Alenka post_id=253081 time=1694106793 user_id=19239] Hissediyor musunuz? korku mu? [/quote]Paniğe düşmeden kontrol edilir.
[quote=Alenka post_id=253081 time=1694106793 user_id=19239] Korkmayı sever misin? [/quote]
Ekstrem sporları severim ama sadece çocuklar için korkuyorum
Bungee jumping yaptınız mı?
[size=85][color=green]1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Markul post_id=253083 time=1694106839 user_id= 17435] Kızlar - tanımadığınız bir adamı/erkeği görünce bir arzu uyanabilir mi - onu istiyorum! [/quote]
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: