[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes 4ALL forumundan herkes buraya gelebilir - Page 45 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Venüs: ↑18 May 2024, 16:10Tanyushka, Tanya, seni durduran ne Lanet olsun, şimdi fotoğraf çekmeli miyim?
Bu da ne...
Neden? Aylardır bu saçmalıktan bahsediyorsun. Sana bir fotoğraf verdim. Ne dedin? Doğru, bunun photoshop olduğunu söylemiştin. Sanki bundan kaçıyorsun. Bu tür fotoğrafları kendiniz asmazsınız, sadece elinizi bir kağıt parçasıyla asarsınız. Artık komşuma gidip böyle bir kağıt parçasıyla fotoğraf çekmesini isteyebilirim. Buraya yüzünüzün ve forumun adının yer aldığı bir fotoğraf koyarsınız. Onu takmayacak mısın? Senin bununla bir ilgin yok mu? Şeytan’ın bununla hiçbir ilgisi yok.
5 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Tanya Bu arada Oksana’nın bana teklif ettiği rolü henüz yazmadım. Muhtemelen Şeytanlar da. Görünüşe göre adam baş edemiyor.
kimse sana bir şey teklif etmedi Yalan söylemeyi bırak. Yine de senin dengesiz bir ruha sahip, çılgın bir hayal gücüne sahip, aklı pek uzak olmayan kırgın bir kız olduğunu görüyorlar ama ben senin yüzüne karşı her zaman doğruyu söylüyorum. Alınmayın. Yetersiz bir kişi olarak forumdan çıkarıldığın ve her zaman çıkarılacağın için kızgınsın. Saçmalıklarınız ve üslubunuzla her durumda tanınıyorsunuz ve tek bir kişi bile herhangi bir kaynak için en ufak bir öneme sahip olduğunuza inanmayacak. Alındın ama ne yazık ki, her birinin hayatında kendine ait olduğu gerçeğini kabullenmen gerekiyor...
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
[quote=Venüs post_id=372135 time=1716037850 user_id=15698] [ref=#804000]Tanyushka[/ref], Tanya, seni durduran ne Lanet olsun, şimdi fotoğraf çekmeli miyim? Bu da ne... [/quote] Neden? Aylardır bu saçmalıktan bahsediyorsun. Sana bir fotoğraf verdim. Ne dedin? Doğru, bunun photoshop olduğunu söylemiştin. Sanki bundan kaçıyorsun. Bu tür fotoğrafları kendiniz asmazsınız, sadece elinizi bir kağıt parçasıyla asarsınız. Artık komşuma gidip böyle bir kağıt parçasıyla fotoğraf çekmesini isteyebilirim. Buraya yüzünüzün ve forumun adının yer aldığı bir fotoğraf koyarsınız. Onu takmayacak mısın? Senin bununla bir ilgin yok mu? Şeytan’ın bununla hiçbir ilgisi yok.
[size=85][color=green]5 dakika 5 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Venüs post_id=372137 time=1716038110 user_id=15698 ] [ref=#804000]Tanya[/ref] Bu arada Oksana’nın bana teklif ettiği rolü henüz yazmadım. Muhtemelen Şeytanlar da. Görünüşe göre adam baş edemiyor. [/quote] kimse sana bir şey teklif etmedi Yalan söylemeyi bırak. Yine de senin dengesiz bir ruha sahip, çılgın bir hayal gücüne sahip, aklı pek uzak olmayan kırgın bir kız olduğunu görüyorlar ama ben senin yüzüne karşı her zaman doğruyu söylüyorum. Alınmayın. Yetersiz bir kişi olarak forumdan çıkarıldığın ve her zaman çıkarılacağın için kızgınsın. Saçmalıklarınız ve üslubunuzla her durumda tanınıyorsunuz ve tek bir kişi bile herhangi bir kaynak için en ufak bir öneme sahip olduğunuza inanmayacak. Alındın ama ne yazık ki, her birinin hayatında kendine ait olduğu gerçeğini kabullenmen gerekiyor...
Venüs: ↑18 May 2024, 16:08
Chertovka, Çok tuhaf. Fotoğrafınızı ilk gün yayınladınız. Eskimiş. Ve bugün eskisini yayınladılar. Ah, taze bir şey istemezsin.
Gerçi eğer sahteysen bunda tuhaf bir şey yok. Arşivden fotoğraflarınız var ama yenilerini nereden edinebilirsiniz?
Sakalınızı tıraş etseniz bile gerçek bir Şeytan gibi görünmemekle kalmayacak, aynı zamanda bir kadına bile benzemeyeceksiniz. n
...Yusufçuk, beni eski 4all’dan tanıyanlar için fotoğrafımı, gerçek toplantıları ve eski fotoğraflarımı yayınladım...fotoğraflarımı sevenler için 2023’ten beri yeniler, çünkü 2010’dan beri beni görmediler... ve istersem birbirimizi bulabileyim diye bana telefon numaramı verdiler... kesinlikle size burada bir şey kanıtlamak için değil))).. . beni güldürme... ve hiçbir fikrim yok Pierri’nin kim olduğunu bilmiyorum, düzinelerce aktif kullanıcım vardı ve eğer aktif değilse ve sadece okuyorsa onu tanıyamıyorum bile. ..Pierri, en azından eski takma adını yaz))))...(ve 2010’dan sonra seninle kesişemez olduk)
These users thanked the author Çertovka for the post (total 2):
[quote=Venüs post_id=372134 time=1716037712 user_id=15698] Chertovka, Çok tuhaf. Fotoğrafınızı ilk gün yayınladınız. Eskimiş. Ve bugün eskisini yayınladılar. Ah, taze bir şey istemezsin. Gerçi eğer sahteysen bunda tuhaf bir şey yok. Arşivden fotoğraflarınız var ama yenilerini nereden edinebilirsiniz? Sakalınızı tıraş etseniz bile gerçek bir Şeytan gibi görünmemekle kalmayacak, aynı zamanda bir kadına bile benzemeyeceksiniz. n[/ quote] ...Yusufçuk, beni eski 4all’dan tanıyanlar için fotoğrafımı, gerçek toplantıları ve eski fotoğraflarımı yayınladım...fotoğraflarımı sevenler için 2023’ten beri yeniler, çünkü 2010’dan beri beni görmediler... ve istersem birbirimizi bulabileyim diye bana telefon numaramı verdiler... kesinlikle size burada bir şey kanıtlamak için değil))).. . beni güldürme... ve hiçbir fikrim yok Pierri’nin kim olduğunu bilmiyorum, düzinelerce aktif kullanıcım vardı ve eğer aktif değilse ve sadece okuyorsa onu tanıyamıyorum bile. ..Pierri, en azından eski takma adını yaz))))...(ve 2010’dan sonra seninle kesişemez olduk)
Artık deli olan sensin.
Fotoğraflar nerede? HAYIR. Eski kuralları yayınlamak ama selfie çekmek sorun mu?
Sanırım Oksanka dün bana chall’da sahte rolünü oynamamı teklif ettiğinde Şeytan’ı oynamayı teklif etti. Şeytan rolü için bir erkeği seçtiğine zaten yüzlerce kez pişman oldu.
Bu arada, Alice’e merhaba mı diyeceksin yoksa haklı mıydım ve Oksanka onun hesabını hackledi ve zaman zaman onun hesabına yazıyor onun adına mı?
Orada yetersiz olan ben değilim, yetersiz olan sensin. Yetersiz ve vicdansız.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
[quote=Tanyushka post_id=372138 time=1716038459 user_id=22919]Sen delirdin[/quote] Artık deli olan sensin. Fotoğraflar nerede? HAYIR. Eski kuralları yayınlamak ama selfie çekmek sorun mu? Sanırım Oksanka dün bana chall’da sahte rolünü oynamamı teklif ettiğinde Şeytan’ı oynamayı teklif etti. Şeytan rolü için bir erkeği seçtiğine zaten yüzlerce kez pişman oldu. Bu arada, Alice’e merhaba mı diyeceksin yoksa haklı mıydım ve Oksanka onun hesabını hackledi ve zaman zaman onun hesabına yazıyor onun adına mı? Orada yetersiz olan ben değilim, yetersiz olan sensin. Yetersiz ve vicdansız.
Bu konuyu olumlu bir notla bitiremedim. Oksanka’nın utancı ve huzursuz sahtekarlıkları devam ediyor.
Şeytan olduğunu kanıtlamak için buluşmaya hazır olan Şeytan, selfie çekmeye hazır değil ve hiçbir şey kanıtlamayacağını yazıyor. Toplantı ne olacak? Ne için? Toplantı kanıt amaçlıdır. Şeytanın hesabına giren adam yeni yakalanmış ve hiç de mantıklı değilmiş.
Tanyushka, sebepsiz yere yasaklayan, ardından engellenen kullanıcıların peşinden başka bir foruma koşan Oksanka’nın yetersizliğini görmezden gelmiyor ve burada hoş karşılanmıyor ve ona ne denirse çağrılsın ama inatla geliyor işte... Bu Tanyushka fark etmiyor ama sürekli benim yetersizliğim hakkında yazıyor. Orada ona bir ödül verdiler. Görünüşe göre işe yarıyor.
Bu utanç verici değil, utanç verici.
Bu konuyu olumlu bir notla bitiremedim. Oksanka’nın utancı ve huzursuz sahtekarlıkları devam ediyor. Şeytan olduğunu kanıtlamak için buluşmaya hazır olan Şeytan, selfie çekmeye hazır değil ve hiçbir şey kanıtlamayacağını yazıyor. Toplantı ne olacak? Ne için? Toplantı kanıt amaçlıdır. Şeytanın hesabına giren adam yeni yakalanmış ve hiç de mantıklı değilmiş. Tanyushka, sebepsiz yere yasaklayan, ardından engellenen kullanıcıların peşinden başka bir foruma koşan Oksanka’nın yetersizliğini görmezden gelmiyor ve burada hoş karşılanmıyor ve ona ne denirse çağrılsın ama inatla geliyor işte... Bu Tanyushka fark etmiyor ama sürekli benim yetersizliğim hakkında yazıyor. Orada ona bir ödül verdiler. Görünüşe göre işe yarıyor. Bu utanç verici değil, utanç verici.
Oksana iki haftadan fazla bir süredir peşimden koşuyor ve her türlü saçmalığı söylüyor ve dün beni forumunda sahte rolünü oynamaya davet etti.
Burada onun sahtelerini ifşa ediyorum ve bana teklifte bulunuyor sahte rolünü oynamak. Bu kadının kafasında neler oluyor? Sizce nasıl?
Oksana iki haftadan fazla bir süredir peşimden koşuyor ve her türlü saçmalığı söylüyor ve dün beni forumunda sahte rolünü oynamaya davet etti. Burada onun sahtelerini ifşa ediyorum ve bana teklifte bulunuyor sahte rolünü oynamak. Bu kadının kafasında neler oluyor? Sizce nasıl?
Venüs: ↑18 May 2024, 17:46
Oksana iki haftadan fazla bir süredir beni takip ediyor ve her türlü saçmalığı söylüyor ve dün beni forumunda sahte rolünü oynamaya davet etti.
Burada onun sahtelerini ifşa ediyorum ve o bana sahte rolünü oynamamı teklif ediyor. Bu kadının kafasında neler oluyor? Ne düşünüyorsun?
Bu o değil, onun bir sonraki kişiliği. Sürekli farklı kılıklara bürünen bir kurt adam gibidir. Genel olarak bana öyle geliyor ki ölümcül hasta ve en önemlisi, sahte şeyler yarattığı ve kendisiyle farklı insanlardan iletişim kurduğu için yalnız. Gerçek bir zihinsel bozukluğu var.
These users thanked the author Nick1979 for the post:
[quote=Venüs post_id=372149 time=1716043573 user_id=15698] Oksana iki haftadan fazla bir süredir beni takip ediyor ve her türlü saçmalığı söylüyor ve dün beni forumunda sahte rolünü oynamaya davet etti. Burada onun sahtelerini ifşa ediyorum ve o bana sahte rolünü oynamamı teklif ediyor. Bu kadının kafasında neler oluyor? Ne düşünüyorsun? [/quote] Bu o değil, onun bir sonraki kişiliği. Sürekli farklı kılıklara bürünen bir kurt adam gibidir. Genel olarak bana öyle geliyor ki ölümcül hasta ve en önemlisi, sahte şeyler yarattığı ve kendisiyle farklı insanlardan iletişim kurduğu için yalnız. Gerçek bir zihinsel bozukluğu var.
[quote=Venüs post_id=372150 time=1716043787 user_id=15698] )))Buraya gelmene çok sevindim. Burada olan güzelliği gördünüz mü?))) Tanya kıyılarından taştı. [/quote] Evet, herkes oradan çıkıyor. Acaba o forumda onlara ne vaat edilmişti, onu bu şekilde savunacaklardı. Hatta Natalie’miz bile artık orada.
Nick1979: ↑18 May 2024, 17:54
Ayrıca Natalie’miz de şu anda orada.
evet, orada anlaşılmaz bir şekilde dolaşıyor, hiçbir şey anlayamıyor!!! Orada açıkça konuşuyorlar. Yazın, bize gönderin, düzenleyip yayınlayalım, hayret ediyorum!!!
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
[quote=Nick1979 post_id=372152 time=1716044042 user_id=13155] Ayrıca Natalie’miz de şu anda orada. [/quote]evet, orada anlaşılmaz bir şekilde dolaşıyor, hiçbir şey anlayamıyor!!! Orada açıkça konuşuyorlar. Yazın, bize gönderin, düzenleyip yayınlayalım, hayret ediyorum!!!
Eustace: ↑18 May 2024, 17:56Nick1979, Büyükanne Tanya’yı okşardım çoktan !!!
İnanmayacaksınız, kıpırdamıyor bile :-D Daha esnek olanları seviyor Ve ben ondan enfeksiyon kapmaktan korkuyorum. Çorap ördüğüm ve turta pişirdiğim bir seks mekanı olacağım. Geldiğinde çılgına dönecek O Bana oral seks yapmak isteyeceğim, ben de onun pastasını ağzına sikeceğim ve her şey berbat olacak
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
[quote=Eustace post_id=372153 time=1716044194 user_id=21266] [ref=#bf0000]Nick1979[/ref], Büyükanne Tanya’yı okşardım çoktan !!! :-D [/quote] İnanmayacaksınız, kıpırdamıyor bile :-D :-D Daha esnek olanları seviyor :ROFL: :ROFL: Ve ben ondan enfeksiyon kapmaktan korkuyorum. Çorap ördüğüm ve turta pişirdiğim bir seks mekanı olacağım. Geldiğinde çılgına dönecek :ROFL: :ROFL: :ROFL: :ROFL: O Bana oral seks yapmak isteyeceğim, ben de onun pastasını ağzına sikeceğim ve her şey berbat olacak *x) *x)
evet, orada anlaşılmaz bir şekilde dolaşıyor, hiçbir şey anlayamıyor!!! Orada açıkça konuşuyorlar. Yazın, bize gönderin, düzenleyip yayınlayalım, hayretler içerisindeyim!!!
Yukarıda da yazdığım gibi. Kontrol edilebilecek veya boyun eğdirilebilecek kişiler konusunda rahattırlar. Ve kolayca pes etti, elbette bu onun seçimiydi, ama onların açısından bu çok kötü. Bizimle iletişime geçmenin bir anlamı yok. Pek çok önemli soru sordum ama kimse cevap vermedi çünkü ilgilenmediler.
[quote=Eustace post_id=372154 time=1716044354 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=372152 time=1716044042 user_id= 13155] Ve bizim Natalie’miz de şu anda orada. [/quote]evet, orada anlaşılmaz bir şekilde dolaşıyor, hiçbir şey anlayamıyor!!! Orada açıkça konuşuyorlar. Yazın, bize gönderin, düzenleyip yayınlayalım, hayretler içerisindeyim!!! [/quote] Yukarıda da yazdığım gibi. Kontrol edilebilecek veya boyun eğdirilebilecek kişiler konusunda rahattırlar. Ve kolayca pes etti, elbette bu onun seçimiydi, ama onların açısından bu çok kötü. Bizimle iletişime geçmenin bir anlamı yok. Pek çok önemli soru sordum ama kimse cevap vermedi çünkü ilgilenmediler.
[quote=Nick1979 post_id=372155 time=1716044375 user_id=13155] ve ben de ağzındaki turtayı sikiyorum [/quote] Kurutulmuş meyveli kruvasan!!! Bir nevi sahte!! Sıkıcı hale getirmek için!!! :lol: :lol: :lol:
Nick1979: ↑18 May 2024, 17:59
ve ben onun ağzında bir pasta beceriyorum
Kurutulmuş meyveli kruvasan!!! Bir nevi sahte!! Sıkıcı hale getirmek için!!!
Evet, ya sosyal hizmet görevlisine dönüşürsem Ve sonra artık onun çöreklerini görmeyeceğim , ama yünlü çorap giyeceğim.
Evet, torunum da orada delirecek, geçenlerde büyükannesinin sikin üstüne atladığını gördüm ve şimdi de gidiyoruz sosyal hizmetlere birlikte ve kliniğe :ROFL:
[quote=Eustace post_id=372157 time=1716044580 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=372155 time=1716044375 user_id= 13155] ve ben onun ağzında bir pasta beceriyorum [/quote] Kurutulmuş meyveli kruvasan!!! Bir nevi sahte!! Sıkıcı hale getirmek için!!! :lol: :lol: :lol: [/quote] Evet, ya sosyal hizmet görevlisine dönüşürsem *x) :ROFL: :ROFL: Ve sonra artık onun çöreklerini görmeyeceğim :-D, ama yünlü çorap giyeceğim. Evet, torunum da orada delirecek, geçenlerde büyükannesinin sikin üstüne atladığını gördüm ve şimdi de gidiyoruz sosyal hizmetlere birlikte ve kliniğe *x) *x) :ROFL: :ROFL: :ROFL:
Eustace: ↑18 May 2024, 18:05
Şeytanımıza bakın, ne alçak! Bir çırpıda değiştirdik. Dragonfly’ı Real Madrid’e getirmek istiyor.
Ona iyi şanslar
İki yüzlü insanlardan nasıl da nefret ediyorum : ireful1:
İşyerinde gerçekten sinir bozucu bu tür birkaç karakter var. Gözümüzün önünde ayakkabılarını değiştiriyorlar
[quote=Eustace post_id=372158 time=1716044751 user_id=21266] Şeytanımıza bakın, ne alçak! Bir çırpıda değiştirdik. Dragonfly’ı Real Madrid’e getirmek istiyor. :smile171: [/quote] Ona iyi şanslar :ROFL: :ROFL: :ROFL: İki yüzlü insanlardan nasıl da nefret ediyorum :ireful1: :ireful1: : ireful1: İşyerinde gerçekten sinir bozucu bu tür birkaç karakter var. Gözümüzün önünde ayakkabılarını değiştiriyorlar
[quote=Nick1979 post_id=372159 time=1716044773 user_id=13155] ve işte birlikte sosyal güvenliğe ve kliniğe [/quote]her ne diyorlarsa bunlarla gidiyoruz. Hollandalı veya Belçikalı yürüyüş. :haha:
[quote=Eustace post_id=372161 time=1716044893 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=372159 time=1716044773 user_id= 13155] ve işte birlikte sosyal güvenliğe ve kliniğe [/quote]her ne diyorlarsa bunlarla gidiyoruz. Hollandalı veya Belçikalı yürüyüş. :lol: [/quote] İskandinav :-D :-D Görüyorsunuz *x) Yani benim sopamı diğer iki kişiyle değiştirmesi ve onlarla birlikte yürümesi gerekecek.
[quote=Nick1979 post_id=372162 time=1716045038 user_id=13155] Yani benim sopamı diğer iki kişiyle değiştirmesi ve onlarla birlikte yürümesi gerekecek. [/quote] :lol: : haha : :haha:
[quote=Eustace post_id=372165 time=1716045285 user_id=21266]CHMOll’da!!![/quote] Posterler ve çığlıklarla ilerliyoruz :lol: :lol: Peki , Torunlarınızı sopa yerine alın, yanlarında her zaman sopa vardır ve ağır silahları unutmayın :lol: :lol:
Eustace: ↑18 May 2024, 17:59
Orada açıkça konuşuyorlar. Yazın, bize gönderin, düzenleyip yayınlayalım, hayretler içerisindeyim!!!
Sanki onlar, sansür, cinsiyetin olmadığı Sovyetler Birliği’nde sıkışıp kalmıştı :-D Ve bu sansürcüler de unutulmuş bir pencereden ya da lahanadan doğmuşlardı :çılgın:
[quote=Eustace post_id=372154 time=1716044354 user_id=21266] Orada açıkça konuşuyorlar. Yazın, bize gönderin, düzenleyip yayınlayalım, hayretler içerisindeyim!!! [/quote] Sanki onlar, sansür, cinsiyetin olmadığı Sovyetler Birliği’nde sıkışıp kalmıştı :-D :-D Ve bu sansürcüler de unutulmuş bir pencereden ya da lahanadan doğmuşlardı :ROFL: :ROFL: :ROFL: :çılgın:
[quote=Eustace post_id=372176 time=1716046930 user_id=21266] [ref=#bf0000]Nick1979[/ref], tıpkı Pusechka’nın geri dönüşü gibi !!! :dumayu: [/quote] Kabul ediyorum, ama işte nasıl yapılacağı. Bir çocuk gibi orada rahatsız olur olmaz onu dışarı atacaklarını anlamıyor.
Eustace,
İşte onun hikayesi gerçek okuma. Görüyorsunuz, artık buraya bir şey yazmak istemiyor, her şeyin nasıl kendiliğinden gerçekleştiğini bile anlamıyorum.
Belki de ona kişisel mesajla yazmışlardır.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], İşte onun hikayesi gerçek okuma. Görüyorsunuz, artık buraya bir şey yazmak istemiyor, her şeyin nasıl kendiliğinden gerçekleştiğini bile anlamıyorum. Belki de ona kişisel mesajla yazmışlardır.
[quote=Eustace post_id=372183 time=1716047112 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=372179 time=1716047003 user_id= 13155] Çocuk gibi [/quote], hatta saldırgan :( [/quote ] Evet, katılıyorum, şekerle kandırılan saf ve saf
Eustace,
Yine de görünecek
Tabii ki Natalie’ye yazık, çünkü Natalie istenmeyen hale geldiğinde ona orada ihtiyaçları olmayacak. Keşke hikayeleri düzenlense de, bu onlar açısından iğrenç ve bunu kabul etmesi onun için aptalca olacak.
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], Yine de görünecek Tabii ki Natalie’ye yazık, çünkü Natalie istenmeyen hale geldiğinde ona orada ihtiyaçları olmayacak. Keşke hikayeleri düzenlense de, bu onlar açısından iğrenç ve bunu kabul etmesi onun için aptalca olacak.
[quote=Nick1979 post_id=372191 time=1716047551 user_id=13155] Keşke hikayeleri düzenlense [/quote] ve hikaye düzenlendikten sonra bu şekilde görünse! Merhaba, size şunu söylemek istiyorum. Bunun gibi bir şey. :bilinmiyor:
[quote=Eustace post_id=372192 time=1716047682 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=372191 time=1716047551 user_id= 13155] Keşke hikayeleri düzenlense [/quote] ve hikaye düzenlendikten sonra bu şekilde görünse! Merhaba, size şunu söylemek istiyorum. Bunun gibi bir şey. :unknown: [/quote] Benimkini nasıl düzenleyecekler, her şeyi silmek zorunda kalacaklar. Düşünmeyi bile sikeyim hakkında bunu istemiyorum *x)
Eustace: ↑18 May 2024, 18:57Nick1979, kahretsin! Kısaca hikaye yazdım, kendimden beklemiyordum!!!
Sikeyim seni yazar, artık kendi yazarlar birliğimizi oluşturmamızın zamanı geldi
Biliyorsun sansür nasıl olacak, gizli belgelerde her şey siyah kalemle kapatılacak ve sadece düzgün sözler kalacak, fotoğraflar konusunda sessizim, hemen bulanıklaştırılacaklar
[quote=Eustace post_id=372194 time=1716047872 user_id=21266] [ref=#bf0000]Nick1979[/ref], kahretsin! Kısaca hikaye yazdım, kendimden beklemiyordum!!! :lol: :lol: :lol: [/quote] Sikeyim seni yazar, artık kendi yazarlar birliğimizi oluşturmamızın zamanı geldi :ROFL: :ROFL: :ROFL: Biliyorsun sansür nasıl olacak, gizli belgelerde her şey siyah kalemle kapatılacak ve sadece düzgün sözler kalacak, fotoğraflar konusunda sessizim, hemen bulanıklaştırılacaklar :-D :-D
Eustace: ↑18 May 2024, 18:59Nick1979 ve sizinki şöyle görünecek Bu ? Size Lena’mdan bahsetmek istiyorum. Torunu su istedi. Lena gitti.
İnanmayacaksınız ama ben de aynı şey hakkında yazmak istedim :ROFL :
Peki, bunu 10 parçaya bölelim, ilk iki bölüm su kalitesi hakkında olacak, ardından beş bölüm torunun nasıl çalıştığı ve ödevini yaptığı hakkında olacak ve üç bölümlük veda
[quote=Eustace post_id=372196 time=1716047982 user_id=21266] [ref=#bf0000]Nick1979[/ref] ve sizinki şöyle görünecek Bu ? Size Lena’mdan bahsetmek istiyorum. Torunu su istedi. Lena gitti. :lol: [/quote] İnanmayacaksınız ama ben de aynı şey hakkında yazmak istedim :ROFL : :ROFL: Peki, bunu 10 parçaya bölelim, ilk iki bölüm su kalitesi hakkında olacak, ardından beş bölüm torunun nasıl çalıştığı ve ödevini yaptığı hakkında olacak ve üç bölümlük veda :ROFL: :ROFL: :ROFL:
Nick1979: ↑18 May 2024, 19:02
Bunu 10 bölüme ayırın, ilk iki bölüm suyun kalitesiyle ilgili olacak, ardından torunun nasıl çalıştığı ve ödevini yaptığıyla ilgili beş bölüm ve vedalarla ilgili üç bölüm olacak
These users thanked the author Eustace for the post:
[quote=Nick1979 post_id=372199 time=1716048150 user_id=13155] Bunu 10 bölüme ayırın, ilk iki bölüm suyun kalitesiyle ilgili olacak, ardından torunun nasıl çalıştığı ve ödevini yaptığıyla ilgili beş bölüm ve vedalarla ilgili üç bölüm olacak [/quote] :ROFL: :ROFL: :ROFL:
Nick1979, Eustace, Kısa süre önce Oksanka, Natalie hakkında şunu kullanarak foruma erişmeye çalıştığını yazdı: İhtiyacı olmayan bir hesap makinesi, ama hikaye satın almak onun için daha kolay ve hatta Natalie’nin bir kopyası olan sahte bir hesap bile yaptı. Natalie tüm bunları gördü ve hatta oraya asla gitmeyeceğini belirten bir konu bile paylaştı...
Peki, gittiği günü hatırlıyor musun? Natalie öğle yemeğinde oraya hayatında asla gitmeyeceğini yazıyor ama akşam zaten oradaydı.
Sanırım ona hediyeler sözü verdiler. Muhtemelen hikayeler için kâr. Bu yüzden ayartılmıştı. Başka bir açıklama aklıma gelmiyor.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
[ref=#bf0000]Nick1979[/ref], [ref=#bf0000]Eustace[/ref], Kısa süre önce Oksanka, Natalie hakkında şunu kullanarak foruma erişmeye çalıştığını yazdı: İhtiyacı olmayan bir hesap makinesi, ama hikaye satın almak onun için daha kolay ve hatta Natalie’nin bir kopyası olan sahte bir hesap bile yaptı. Natalie tüm bunları gördü ve hatta oraya asla gitmeyeceğini belirten bir konu bile paylaştı... Peki, gittiği günü hatırlıyor musun? Natalie öğle yemeğinde oraya hayatında asla gitmeyeceğini yazıyor ama akşam zaten oradaydı. Sanırım ona hediyeler sözü verdiler. Muhtemelen hikayeler için kâr. Bu yüzden ayartılmıştı. Başka bir açıklama aklıma gelmiyor.
Eustace,
Ben de böyle istiyorum o Sizinkine sansürden bahsedin. Kendisi Sovyetler Birliği’nden. Şimdi soru şu; her şeyi nereden öğrendi? gerçekten şaşkınım
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], Ben de böyle istiyorum o Sizinkine sansürden bahsedin. Kendisi Sovyetler Birliği’nden. Şimdi soru şu; her şeyi nereden öğrendi? gerçekten şaşkınım
Herkese selam! Görünüşe göre burada çok sayıda erojen insan var, yasaklanmış olanlar, oradan taşınanlar veya iki ülkede yaşayanlar da dahil. Buraya uğramanızı öneririm çünkü şunu kesin olarak...
Last post
Tania’yı Erogen’den tanıyorduk, daha önce hiçbir açıklama yapılmadan atılmıştım, sanki yöneticiye şaka yapıyormuşum gibi görünüyordu. Listelenen herkesle de iletişim kurdum, oradaki takma adı...
Sadece bir açıklama değil, insanların bilgi sahibi olması için. Bugün 4ALL forumunda Natali_Natali takma adı altında bir kullanıcı kayıtlı.
Bu kullanıcıyla hiçbir ilgim yok ve kullanıcının o forumda...
Last post
Iuppiter iratus ergo nefas
:)
(((veritatis oratio simplex est
7 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Öyleyim Yeteneğim , zekam vb. hakkında bana her türlü kötü şeyi yazdıkları bir günlük...