4ALL forumundan herkes buraya gelebilir
-
Tanya
- Penetrasyon

- Total posts: 213
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: 4ALL forumundan herkes buraya gelebilir
Strecoza, sırf yazmak için mi tekrar yazıyorsun? Ben kimseye ayrıcalık yapmıyorum. Sen kimsin ki beni buradan uzaklaştırıyorsun? Kaynağın sahibi misiniz? HAYIR? O halde bana nerede olacağımı ve yazacağımı neye dayanarak söylüyorsun? Ama gerçek bir toplantıdan korktuğunuz herkes için açık ve herkes oturup gülüyor. Genel olarak tanımadığınız biri hakkında kötü şeyler yazmanıza gerek yok, insanlara hakaret etmek yapılacak en son şeydir ve sizin adınıza üzülüyorum.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Alice, Firavun faresi
-
Venüs
- Nirvana’dayım

- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 7 months
Konu çok büyük ve okumaya üşenenler için 34 sayfalık tartışmaları özetleyeceğim. Chall’da, yönetimleri tarafından oluşturulan ve aktif destekleriyle sahte bir hakimiyet var... Chall forumunda yönetici bir Kız ve onun sahte hesapları: Oksanka, Orchid, Cloudberry. Kastargo ve Chertovka’nın sahte hesaplarının altında oturan adamlar var. Matvey’in sahte hesabının altında kimin oturduğunu söylemek zor. Castargo’yu desteklemek için oyuna yeni dahil edilmişti.
Birkaç normal gerçek kullanıcı var, ancak onları bir elinizin parmakları kadar sayabilirsiniz. Oksankina’nın kıçını yalamasının geri kalanı.
Meydan okumanın kendisi zar zor canlı, sıkıcı ve ilgi çekici değil.
Birkaç normal gerçek kullanıcı var, ancak onları bir elinizin parmakları kadar sayabilirsiniz. Oksankina’nın kıçını yalamasının geri kalanı.
-
Alice
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years 4 months
Pierro, senden çok etkilendim.. .
Bu mutluluğun tadını çıkarıyorsunuz, elinizde kalan tek konu bizi tartışıyorsunuz.
Bu mutluluğun tadını çıkarıyorsunuz, elinizde kalan tek konu bizi tartışıyorsunuz.
-
Pierro
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 11 months
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Boş bir yerde oturuyorsun ve ilginç olmayan bir forum, aşağılık ve tamamen hasta yöneticinizi aktif olarak yalıyor, bir kadının hesabı altında oturan sahte bir adamı savunuyorsunuz. Kim oldun?
Kendine acı
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Pierro, Alenka başlı başına sıkıcı bir karakter. Göğsünü açacak ve dikkatleri kendine çekecek. Bir süreliğine, kısa bir süre sonra herkes onu unutuyor, ilgi çekici değil ve forumda her zaman çıplak dolaşamıyor ve yürümek istemiyor. Yani Alena’mız çeşitli komplolara katılıyor. Tam bir vicdan eksikliği bu konuda ona yardımcı olur.
-
Pierro
- En güçlü orgazm!

daha da şaşırtıcı olanı "temizlik işinde hizmet etmesi".. forumda Oksanka’nın daveti..)
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Pierro, ))) Ahaha. Oksana’ya danışmadan sana cevap veremez. Anladığım kadarıyla Tanya’nın kelimenin tam anlamıyla kendine ait hiçbir fikri yok. Burada bir görevde))) Orada bir sahtekarlık yaptılar ve ben burada bunu gördüm. Durumu kurtarmak için Tanya gönderildi. O bir haberci)))
-
Pierro
- En güçlü orgazm!

Strecoza, Görünüşe göre gerçekten çok korkmuşsun . . üçlü bir şevkle.. herkese ve herkese hakaret ederek kar fırtınasını taşımaya devam edersiniz..)
Bu dip, Strekozyulka..)
Bu dip, Strekozyulka..)
- These users thanked the author Pierro for the post (total 4):
- Tanya, Çertovka, Alice, Bulut yemişi
-
Venüs
- Nirvana’dayım

3 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Pierro, neden bunu yaptığını biliyorum kızgın ol. Sevgili Moroshka’nın burada sahte bir Oksanka olduğu ortaya çıktı. Sevgili Şeytan’ın sahte bir eşcinsel olduğu ortaya çıktı. Ah, onları gördüğünde çok mutluydun, çok mutluydun ve sonra bu çok üzücüydü...
)))) Bir şeyden veya birinden korktum?))) Nerede kar fırtınasına neden oluyorum ve kime hakaret ediyorum?
3 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Pierro, neden bunu yaptığını biliyorum kızgın ol. Sevgili Moroshka’nın burada sahte bir Oksanka olduğu ortaya çıktı. Sevgili Şeytan’ın sahte bir eşcinsel olduğu ortaya çıktı. Ah, onları gördüğünde çok mutluydun, çok mutluydun ve sonra bu çok üzücüydü...
Last edited by Venüs on 15 May 2024, 21:13, edited 1 time in total.
-
Çertovka
- Total posts: 0
- Registered for: 1 year 5 months
...lütfen başka soru sormayın (boku arkanıza atmanıza izin veriyorum) ...cevap vermeyeceğim...çeşmedeki toplantı hâlâ geçerli))) ...
PS...Hala aramaları bekliyorum.. .beni eski 4all, sexengine, seks insanları (takma adı Wega, bölüm "Et Kıyma Makinelerinde Savaş" bölümü) ve mevcut mastürbasyon.kulübün fotoğraflarından ve toplantılarından hatırlayanlar için, ancak aramaya utananlar için, fotoğraf:
https://i.postimg.cc/sx3czHDn/Chertovka-exe.jpg
...Cidden Şeytan’ın köşelerde bir miktar sidikle savaşacağını gerçekten bekliyordun. iki küçük forum, histerik mi?))))... Sen benim için sadece bilinmeyen bir pisliksin, eşikten dövüş duruşuna atlayan, okumu attı ve şimdi birleşmeye çalışan)))... komik, sizi bayan... cehenneme gidin pişirin kafanızı... GDO’nuz kaçtı...
...lütfen başka soru sormayın (boku arkanıza atmanıza izin veriyorum) ...cevap vermeyeceğim...çeşmedeki toplantı hâlâ geçerli))) ...
PS...Hala aramaları bekliyorum.. .beni eski 4all, sexengine, seks insanları (takma adı Wega, bölüm "Et Kıyma Makinelerinde Savaş" bölümü) ve mevcut mastürbasyon.kulübün fotoğraflarından ve toplantılarından hatırlayanlar için, ancak aramaya utananlar için, fotoğraf:
https://i.postimg.cc/sx3czHDn/Chertovka-exe.jpg
- These users thanked the author Çertovka for the post (total 3):
- Alice, Yün, Bulut yemişi
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Görünüşe göre bu yüzden aramıyorlar. Senin saçmalıklarını dinlemek istemiyorlar.
Buna güvenmemiştim. Düşük entelektüel seviyeniz çıplak gözle görülebilir. Bu ve diğer forumlardaki her mesajınızda.
Görünüşe göre bu yüzden aramıyorlar. Senin saçmalıklarını dinlemek istemiyorlar.
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Pierro, Bu karakter buna benziyor senin Şeytan’ın mı? Ara, utanma.
Yani yerine o mu koydu?
Bu şehir kanalizasyon sisteminin seviyesi, bu yüzden kaka hakkında yazıyor... Tam sığırlar için kapıdan... Şeytanımızla ortak dilde bir şeyler bulacaktır))))))
Aynı seviyede zekaya sahiptirler. Sıfırda.
Yani yerine o mu koydu?
Bu şehir kanalizasyon sisteminin seviyesi, bu yüzden kaka hakkında yazıyor... Tam sığırlar için kapıdan... Şeytanımızla ortak dilde bir şeyler bulacaktır))))))
Aynı seviyede zekaya sahiptirler. Sıfırda.
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Konu çok büyük ve okumaya üşenenler için 34 sayfalık tartışmaları özetleyeceğim. Chall’a, yönetimleri tarafından oluşturulan sahteler ve onların aktif destekleri hakimdir... Chall forumunda Girl lakaplı bir admin ve onun sahte hesapları var: Oksanka, Orchid, Cloudberry. Kastargo ve Chertovka’nın sahte hesaplarının altında oturan adamlar var. Matvey’in sahte hesabının altında kimin oturduğunu söylemek zor. Castargo’yu desteklemek için oyuna yeni dahil edildi.
Birkaç normal gerçek kullanıcı var, ancak onları bir yandan sayabilirsiniz. Oksankina’nın kıçını yalamasının geri kalanı.
Birkaç normal gerçek kullanıcı var, ancak onları bir yandan sayabilirsiniz. Oksankina’nın kıçını yalamasının geri kalanı.
-
Pierro
- En güçlü orgazm!

en azından Cloudberry.. orospu çocuklarından oluşan küçük bir forumda gizli bir hayranı olduğunu bilmekten memnun olacaktır. .)
- These users thanked the author Pierro for the post (total 2):
- Alice, Bulut yemişi
-
Venüs
- Nirvana’dayım

)) Sevgili Pierrot, bunun ne olduğunu nasıl anlayamazsın? sahtedir((( Kelimenin tam anlamıyla bu forumu bloke ettikten beş dakika sonra, sohbette forumumuz hakkında Moroshka’dan bir mesaj belirdi...
Evet, ve burada seni gördü ve bir nevi hatırladı, hatırlamıyor artık içeri gel, seninle sohbet et, hatırla... ve orada bile kimse bir şey hatırlamıyor... Bunlar sahte.
Zena sana zaten sormuştum ama sen hatırlamamışsın. Cevap: Adı kesinlikle Tanya, değil mi? Sadece yüzü bana tanıdık geliyor.
)) Sevgili Pierrot, bunun ne olduğunu nasıl anlayamazsın? sahtedir((( Kelimenin tam anlamıyla bu forumu bloke ettikten beş dakika sonra, sohbette forumumuz hakkında Moroshka’dan bir mesaj belirdi...
Evet, ve burada seni gördü ve bir nevi hatırladı, hatırlamıyor artık içeri gel, seninle sohbet et, hatırla... ve orada bile kimse bir şey hatırlamıyor... Bunlar sahte.
Zena sana zaten sormuştum ama sen hatırlamamışsın. Cevap: Adı kesinlikle Tanya, değil mi? Sadece yüzü bana tanıdık geliyor.
-
Yün
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 5 months
Marinochka, tekrar ediyorum, bu hastaneyi terk et, yoksa sen de hasta olursun :evet:Strecoza: ↑15 May 2024, 20:18 Pierro, Alenka şuradaki bir karakter: kendisi sönük. Göğsünü açacak ve dikkatleri kendine çekecek. Bir süreliğine, kısa bir süre sonra herkes onu unutuyor, ilgi çekici değil ve forumda her zaman çıplak dolaşamıyor ve yürümek istemiyor. Yani Alena’mız çeşitli komplolara katılıyor. Bu konuda tam bir vicdan eksikliği ona yardımcı oluyor.
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Bolbol, ))) Sevgili Bolbol, yazıyorum burada her zaman gerçek ve yalnızca gerçek. Elbette bazı karakterler bundan hoşlanmaz, bazıları da üzülür))) ama onların kötü niyetli olması benim hatam değil. Bu daha çok benim sorunum.
Oh, anın tadını çıkar. Fotoğraf dilenmeyi seviyorsun. Şeytanı çağır, yaz, ağla. Eğer bu gerçekten bir kadınsa ve kendini gösterdiği kadar rahatsa fotoğrafların cebinizde olduğunu düşünün.
Bana teşekkür etme.
Oh, anın tadını çıkar. Fotoğraf dilenmeyi seviyorsun. Şeytanı çağır, yaz, ağla. Eğer bu gerçekten bir kadınsa ve kendini gösterdiği kadar rahatsa fotoğrafların cebinizde olduğunu düşünün.
Bana teşekkür etme.
-
Firavun faresi
- Sürtünmeler

- Total posts: 429
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Strecoza: ↑15 May 2024, 23:36 Bolbol, ))) Sevgili Bolbol , Buraya her zaman gerçeği ve sadece gerçeği yazarım. Elbette bazı karakterler bundan hoşlanmaz, bazıları da üzülür))) ama onların kötü niyetli olması benim hatam değil. Bu benim sorunum.
Oh ve iğrenç sen Büyükanne Marinka’sın! Bir tür sınır olması gerekiyormuş gibi görünüyor ama hayır. Burada herkese çok fazla kızdım... pek fazla görünmüyordu! Başka bir siteye gittim ve aynı hikaye! Burada elinden gelenin en iyisini yapan bir pislik oturuyor....birlikte köpek sahibi olacak biri....üstüne bir kova toprak dökecek biri! Kimmişsin gibi davranmaya çalışıyorsun, kimsin - sen mutlak bir sıfırsın, seni küçük melez! ..... (Ünlem işareti koymayı unutmayın, ..... ama hiçbir durumda sizin hakkınızdaki fikrimi değiştirmeyeceğim)
- These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 2):
- cehennem gibi kızgın, seksforumu_
-
Hımmm
- Sürtünmeler

- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 10 months
Sadece merak ediyorum...
Yusufçuk’u kovuyor musunuz yoksa yeniden eğitiyor musunuz?)
Yusufçuk’u kovuyor musunuz yoksa yeniden eğitiyor musunuz?)
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Kimseyi okuldan atmaz veya kimseyi yeniden eğitmez. Mesajlarına baktığınızda bu hesabından dolayı kendisiyle hiçbir zaman çatışma yaşamadık.
Peki bu kadar nefret nereden geliyor? Çatışma aradığımı yazıyor ama aramıyorum, bu konuya sadece cevap vermek için geliyorum. Bugün bütün gün burada değildim. Gerçi son günlerde düzenli olarak ve günde birkaç kez buraya geliyorum.
Peki bu kadar nefret nereden geliyor ve neden bugün?
Evet, çünkü chall’daki sahte kişiler bizim forum kullanıcılarımızdır. Ben zaten hamamdayken oraya geldiler. Beni tanımamaları gerekiyor ama biliyorlar ve aslında var olmayan bir şeyi biliyorlar... Bunlar bizim kırgın insanlarımız. Hakkımda uydurdukları şeylerden rahatsız oldular...
O halde hadi Chall’den sahteleri alalım. Cadı zaten iki haftadır oradaydı, o olsaydı buraya uzun zaman önce gelirdi...
Listemizde sırada Şeytan var. Karakter cinsiyete göre net değildir. Translar hakkında yazıyor, kadınların nasıl yıkandığını bilmiyor, bir gopnik gibi iletişim kuruyor... Burada Şeytan’ın bir fotoğrafını yayınladı, ancak eski zamanların fotoğraflarından oluşan bir arşiv var.
Mongoose , üzerime bu kadar kirli küfürler yağdırmadan önce, Bolobolchik’e Şeytan’dan fotoğraf istemesini tavsiye ettiğim mesajımdan alıntı yapıyor.
Mesaj tarafsız, ama... sahte biri nereden fotoğraf alabilir? Hiçbir yerde, bu yüzden çıldırdı.
O burada bir firavun faresi ama kahrolası bir şeytan. Bir gopnik gibi yazmak yanlış anlaşılma olabilir ama fotoğraflarla ilgili sorunları var...
12 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Hmmmm eklemek istedim. Mesajıma cevap vermeyin. Seni ve firavun faresini kara listeye aldım.
Yukarıdaki karakter sinir krizi geçiriyor.
Kimseyi okuldan atmaz veya kimseyi yeniden eğitmez. Mesajlarına baktığınızda bu hesabından dolayı kendisiyle hiçbir zaman çatışma yaşamadık.
Peki bu kadar nefret nereden geliyor? Çatışma aradığımı yazıyor ama aramıyorum, bu konuya sadece cevap vermek için geliyorum. Bugün bütün gün burada değildim. Gerçi son günlerde düzenli olarak ve günde birkaç kez buraya geliyorum.
Peki bu kadar nefret nereden geliyor ve neden bugün?
Evet, çünkü chall’daki sahte kişiler bizim forum kullanıcılarımızdır. Ben zaten hamamdayken oraya geldiler. Beni tanımamaları gerekiyor ama biliyorlar ve aslında var olmayan bir şeyi biliyorlar... Bunlar bizim kırgın insanlarımız. Hakkımda uydurdukları şeylerden rahatsız oldular...
O halde hadi Chall’den sahteleri alalım. Cadı zaten iki haftadır oradaydı, o olsaydı buraya uzun zaman önce gelirdi...
Listemizde sırada Şeytan var. Karakter cinsiyete göre net değildir. Translar hakkında yazıyor, kadınların nasıl yıkandığını bilmiyor, bir gopnik gibi iletişim kuruyor... Burada Şeytan’ın bir fotoğrafını yayınladı, ancak eski zamanların fotoğraflarından oluşan bir arşiv var.
Mongoose , üzerime bu kadar kirli küfürler yağdırmadan önce, Bolobolchik’e Şeytan’dan fotoğraf istemesini tavsiye ettiğim mesajımdan alıntı yapıyor.
Mesaj tarafsız, ama... sahte biri nereden fotoğraf alabilir? Hiçbir yerde, bu yüzden çıldırdı.
O burada bir firavun faresi ama kahrolası bir şeytan. Bir gopnik gibi yazmak yanlış anlaşılma olabilir ama fotoğraflarla ilgili sorunları var...
12 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Hmmmm eklemek istedim. Mesajıma cevap vermeyin. Seni ve firavun faresini kara listeye aldım.
Last edited by Venüs on 16 May 2024, 20:46, edited 1 time in total.
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Konu çok büyük ve okumaya üşenenler için 34 sayfalık tartışmaları özetleyeceğim. Chall’a, yönetimleri tarafından oluşturulan sahteler ve onların aktif destekleri hakimdir... Chall forumunda Girl lakaplı bir admin ve onun sahte hesapları var: Oksanka, Orchid, Cloudberry. Kastargo ve Chertovka’nın sahte hesaplarının altında oturan adamlar var. Matvey’in sahte hesabının altında kimin oturduğunu söylemek zor. Castargo’yu desteklemek için oyuna yeni dahil edildi.
-
Yün
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 5 months
Marinochka, herhangi bir forumu mahvedebilecek olan sen misin?
-
Firavun faresi
- Sürtünmeler

- Total posts: 429
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Kendini haklı çıkarmak için yalanlara düştün! Yalan söylüyorsun ! Asla, asla başka kaynaklara gitmedim! Ve senin aksine paralel hesaplar oluşturmadım!!! Ve hiçbir siteye kayıtlı değildi!!! Kendini aklama, faydası olmaz - sinir krizi geçirmiyorum! Sadece bir kadına sert bir şekilde yazmakla suçlanabilirim! Ama ne yazık ki sen başka hiçbir şeyi hak etmiyorsun!!!
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Şeytanın bir erkek olduğunu yazmıştım. Firavun faresinin sinir krizi de bunun bir başka kanıtıdır.
Yanlış olduğumu mu söyleyeceksin? Mongoose neredeyse iki yıldır burada ve konunun bütün gün sessiz kaldığı bugün konuştu. Ve sadece konuşmakla kalmadı. En kirli küfürlerle birlikte tam bir histeri var. Bu birdenbire olmuyor ve takma adımı alıntılayabilirdi ama size gönderilmiş bir mesajdan alıntı yaptı. Fotoğraflar hakkında.
Şeytanın bir erkek olduğunu yazmıştım. Firavun faresinin sinir krizi de bunun bir başka kanıtıdır.
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Mongoose, ))) Sen benim iyimsin. Seni ve Hmmmm’yi kara listeye aldım ve artık mesajlarını görmeyeceğim. O yüzden sakin ol. Sahtesini yaktım, şimdi başka bir şey kaydet
-
cehennem gibi kızgın
- Sürtünmeler

- Total posts: 321
- Orientation: aseksüel
Strecoza, Strecoza, Hala şikayet edebilir misin yılan? Yani insanları tanıyın, bir şeyden hoşlanmadığında yöneticiye kapıyı çalar. Peki, lütfen tekrar troll. Belki de kuyruğunun altına bakan zoofillerinle birlikte forumdan çılgın bir muhbirsin?
-
Venüs
- Nirvana’dayım

zloy-kak-chert, Sakin ol : cat1: yetersiz olduğunuz için sitenizde kimse yok ve çevrenizdekiler de bunu görüyor.
Sitenizde kimse yok ve olmayacak.
Sitenizde kimse yok ve olmayacak.
-
Hımmm
- Sürtünmeler

- Total posts: 478
Çocuklar! Ve acil durumu artırdıklarında ne yapmalısınız?
Üzgün müsün? Yoksa merhamet dilenmek mi?
Bu bilgiyle ne yapmalı?)
Üzgün müsün? Yoksa merhamet dilenmek mi?
Bu bilgiyle ne yapmalı?)
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Her zaman forumları boğmak değil, yükseltmek ilgimi çekmiştir. Entrikalar, komplolar ve buna benzer saçmalıklar kesinlikle bana göre değil. Evet ve bu hiç de ilginç değil.
Sadece hastane ortamındaki şizofrenlere, paranoyaklara ve histeriklere yardım edebilirim ama burada, forumda sadece onlara sempati duyabilirim...
Eğer meydan okuma gelirse , sadece memnun olacağım. Eğer boğulursa bu benim hatam değil. Oksanka gerçekten kendi halkı için çabalıyor, ancak Challa sakinlerinin forumlarını mahvetmesi ya da batırmaması onlara bağlı.
Sadece hastane ortamındaki şizofrenlere, paranoyaklara ve histeriklere yardım edebilirim ama burada, forumda sadece onlara sempati duyabilirim...
Eğer meydan okuma gelirse , sadece memnun olacağım. Eğer boğulursa bu benim hatam değil. Oksanka gerçekten kendi halkı için çabalıyor, ancak Challa sakinlerinin forumlarını mahvetmesi ya da batırmaması onlara bağlı.
-
Neşeli Roger
- Penetrasyon

- Total posts: 224
- Registered for: 1 year 9 months
Sadece bir açıklama. "Herkes" nerede? :) Forumumuz havaya mı uçtu? "Kartvizitler" kaçtı mı? Biri kendi başına mı gitti ve biri "nazikçe dışarı mı çıkarıldı"?
Foruma gidiyorum - İLGİNÇ BİR ŞEY YOK. Ancak "Çocuk, kocasının onu siktiğini biliyor", "Anne babasının kucağında oturuyordu" veya "Çocuk bizi seks yaparken yakaladı" vb. gibi bazı konular.
nAnladığım kadarıyla "öğretmen" Cholla asıl görevini yerine getiriyor? Başlığında "örtülü pedofili" geçen konular. Üstelik tüm konular birkaç saatlik deneyime sahip kişilerden geliyor :)
Pekala, bu görev üzerinde çalışıyorlar.
Başka hiçbir şey anlamıyorum ama kendi insanlarımıza saldırmak neden gerekliydi? Yine Natasha’nın baharda bir alevlenmesi var ya da ne olduğunu bilmiyorum. Peki neden siz "eskiler" onun peşine düştünüz? Tutunacak kimseniz mi yoktu? Pierrot. Top topu mu? Çok teşekkür ederim. Şimdi oturup “Anne babanın kucağına nasıl oturur” konularını okuyacağız. O kadar ilginç ki kendinizi koparmanız imkansız.
Ve bunların o forumdaki son şaheserler olmadığını anlıyorum. Şimdi hala aynı konuların bir düzine kadarını perçinliyorlar.
Foruma gidiyorum - İLGİNÇ BİR ŞEY YOK. Ancak "Çocuk, kocasının onu siktiğini biliyor", "Anne babasının kucağında oturuyordu" veya "Çocuk bizi seks yaparken yakaladı" vb. gibi bazı konular.
nAnladığım kadarıyla "öğretmen" Cholla asıl görevini yerine getiriyor? Başlığında "örtülü pedofili" geçen konular. Üstelik tüm konular birkaç saatlik deneyime sahip kişilerden geliyor :)
Pekala, bu görev üzerinde çalışıyorlar.
Başka hiçbir şey anlamıyorum ama kendi insanlarımıza saldırmak neden gerekliydi? Yine Natasha’nın baharda bir alevlenmesi var ya da ne olduğunu bilmiyorum. Peki neden siz "eskiler" onun peşine düştünüz? Tutunacak kimseniz mi yoktu? Pierrot. Top topu mu? Çok teşekkür ederim. Şimdi oturup “Anne babanın kucağına nasıl oturur” konularını okuyacağız. O kadar ilginç ki kendinizi koparmanız imkansız.
Ve bunların o forumdaki son şaheserler olmadığını anlıyorum. Şimdi hala aynı konuların bir düzine kadarını perçinliyorlar.
- These users thanked the author Neşeli Roger for the post:
- Ooooooooo
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Bu konu hakkında daha fazla bir şey yazmayı düşünmüyordum. Son iki mesajımı bile sildim. Bu konuya olumlu bir not bırakmak istedim ama dün Oksanka’dan bir mektup aldım. (kişisel yazışmalardan bahsedemezsiniz, ancak Oksanka onunla yazışmalarımı zaten burada yayınladı ve şimdi onun mektubundan bahsedeceğim çünkü bu bilgiler bir yandan çok önemli, diğer yandan herhangi bir kişisel veri içermiyor)
Mektup, forumları çok önemsediğim, kimsenin beni kırmak istemediği, çok duygusal tepki verdiğim için herkesin benimle dalga geçtiği gerçeğiyle başladı... ve bunun gibi şeyler.
Burada bana iftira atmaktan ve bu barışçıl mesajdan bıktığını düşündüm.
Ama hayır... Yanılmışım.
Mektubun sonunda, eski sohbetin kullanıcısını kopyalayacak bir hesap kaydetmemi önerdi. Bana arşivleri sağlayacak. Desteğini sağlayacak ve sıralamasında ödüle layık bir yer sağlayacak.
Bunlar güzel şeyler ve hepsi bu değil.
Hesaplarımın yasağını kaldıracağına söz verdi ve eğer iyi davranırsam beni bir daha asla yasaklamayacaktı.
Oksanka’nın hiç vicdanı yok. Tümü.
Elbette reddettim. Gerçek insanları kopyalayan sahte ürünler yapamazsınız. Nasıl ki onun forumu artık prensipte ilgimi çekmiyorsa, onun forumunda da hesaplarımın yasağının kaldırılmasına ihtiyacım yok.
Bu arada, benim reddetmemden sonra beni IP adresimden engelledi.
Çoğunun dinamik IP adresleri var, neredeyse hiçbirinin statik olanı yok. Ve IP adresim dinamik. Yani kalıcı değil.
Orada kayıt olduğum IP adresine giriş yapamıyorum ancak ev internetimden başka bir sağlayıcıdan, ikinci bir SIM karttan, işyerimden, başka bir telefondan giriş yapabilirim. alışveriş merkezi ve sadece tarayıcıdaki uzantıyı VPN ile etkinleştirerek.
IP adresimi engelleyerek bana hiçbir şekilde zarar vermedi. Bu büyük olasılıkla çıldırdığı için yapıldı. Ama artık benim bölgemden bu bloğa giren kullanıcılar tıpkı misafirler gibi arama motorlarından çağrıya ulaşamayacak ve ilgilerini çekebilecek bir forumu göremeyecek...
Kendine zarar veriyor...
Bu Oksanka, vicdansız ve aptal.
Mektup, forumları çok önemsediğim, kimsenin beni kırmak istemediği, çok duygusal tepki verdiğim için herkesin benimle dalga geçtiği gerçeğiyle başladı... ve bunun gibi şeyler.
Burada bana iftira atmaktan ve bu barışçıl mesajdan bıktığını düşündüm.
Ama hayır... Yanılmışım.
Mektubun sonunda, eski sohbetin kullanıcısını kopyalayacak bir hesap kaydetmemi önerdi. Bana arşivleri sağlayacak. Desteğini sağlayacak ve sıralamasında ödüle layık bir yer sağlayacak.
Bunlar güzel şeyler ve hepsi bu değil.
Hesaplarımın yasağını kaldıracağına söz verdi ve eğer iyi davranırsam beni bir daha asla yasaklamayacaktı.
Oksanka’nın hiç vicdanı yok. Tümü.
Elbette reddettim. Gerçek insanları kopyalayan sahte ürünler yapamazsınız. Nasıl ki onun forumu artık prensipte ilgimi çekmiyorsa, onun forumunda da hesaplarımın yasağının kaldırılmasına ihtiyacım yok.
Bu arada, benim reddetmemden sonra beni IP adresimden engelledi.
Çoğunun dinamik IP adresleri var, neredeyse hiçbirinin statik olanı yok. Ve IP adresim dinamik. Yani kalıcı değil.
Orada kayıt olduğum IP adresine giriş yapamıyorum ancak ev internetimden başka bir sağlayıcıdan, ikinci bir SIM karttan, işyerimden, başka bir telefondan giriş yapabilirim. alışveriş merkezi ve sadece tarayıcıdaki uzantıyı VPN ile etkinleştirerek.
IP adresimi engelleyerek bana hiçbir şekilde zarar vermedi. Bu büyük olasılıkla çıldırdığı için yapıldı. Ama artık benim bölgemden bu bloğa giren kullanıcılar tıpkı misafirler gibi arama motorlarından çağrıya ulaşamayacak ve ilgilerini çekebilecek bir forumu göremeyecek...
Kendine zarar veriyor...
Bu Oksanka, vicdansız ve aptal.
-
Erkek kardeş
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 7 months
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Bu yüzden korktu ve beni IP yoluyla engelledi
https://i.postimg.cc/Wb1jWDvh/image.jpg
А, вот я зашла на чалл, пять минут назад, включив расширение с ВиПиэН в браузере.
https://i.postimg.cc/sDHztVjK/image.jpg
Она только себе хуже сделала.
O hiç akıllı değil.
Bu yüzden korktu ve beni IP yoluyla engelledi
https://i.postimg.cc/Wb1jWDvh/image.jpg
А, вот я зашла на чалл, пять минут назад, включив расширение с ВиПиэН в браузере.
https://i.postimg.cc/sDHztVjK/image.jpg
Она только себе хуже сделала.
-
Eustace
- Nirvana’dayım

- Total posts: 5016
- Registered for: 2 years
-
Venüs
- Nirvana’dayım

))) Çiftimizin akıllısı sensin, ben de güzelim : kedi2:
-
Eustace
- Nirvana’dayım

- Total posts: 5016
- Registered for: 2 years
-
Venüs
- Nirvana’dayım

Belki de ona hediyeler de vaat edilmişti, ama bunun için onu suçlamamalısın. Natasha iyi bir kız.
-
Nick1979
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 11 months
Evet. Ama orada böyle şeyler yasak. Yoksa onun için bir istisna mı yapacaklar?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 104 Replies
- 3875 Views
-
Last post by Sibiryak89
-
- 134 Replies