Aranızdaki maksimum yaş farkı ne kadardı?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Aranızdaki maksimum yaş farkı ne kadardı?
O 40 yaşındaydı ve ben 29 yaşındaydım, insanlar tam anlamıyla 50 metre uzaktaki parkta yürüyorlardı. O benim meslektaşımdı. Muhteşem kadın.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 1 year 10 months
Tesadüfen mi tanıştınız yoksa bilerek mi buluşmak istiyordunuz? Kimin inisiyatifiydi?natalya.harita: ↑29 Sep 2023, 09:33 Yirmi yıl boyunca yaş farkı vardıbu yaz genç bir adamla. Bu toplantı bugüne kadar hafızamda kaldı.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
- Çamur çekici
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Ben çok daha yaşlı kadınlarla çıktım. Şu an 19 yaşındayım ve bu yıl bir kadınla çok iyi seks yaptım, o da 49 yaşındaydı. 35’ten fazla görünmüyor. Başka bir şehirde tanıştık ve ne istersek onu yaptık. Ne yazık ki evli ve bir hafta sonra ilişkiyi bitirmek istedi. Bazen yazışıyoruz ve eski günleri anıyoruz.
- These users thanked the author Çamur çekici for the post (total 2):
- Nick1979, Kral Kuş
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 6 months
20 yaşında, kadın (51)
İş arkadaşım. Onunla seks yapmak istediğimi biliyordum, daha fazlasını değil
Dürüstçe beni bir erkek olarak algıladığını ve arkadaşların sevişmediğini söyledim.
İş arkadaşım. Onunla seks yapmak istediğimi biliyordum, daha fazlasını değil
Dürüstçe beni bir erkek olarak algıladığını ve arkadaşların sevişmediğini söyledim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Olgun kadınlarla çıkmaya başlarsan şöyle olur: Aynı yaştaki kızlarla hiçbir şey yolunda gitmez. Sadece çok daha yaşlı. Ve bu tür gençlere nadiren dikkat ediyorlar. Seks için tanışmayı başardığım hemen hemen herkesle göz doktorunda tanıştım. Kocaman gözlükler görüyorlar ve hemen ne, nasıl ve neden diye sorular soruyorlar. Başkentte doktora gidiyorum; şehrimizde beni görecek kimse yok. Neredeyse her doktor ziyaretimden sonra, klinikte konuştuğum hastalar beni kahve içmeye davet ediyorlardı. :) . Bu yaz böyle oldu :)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years
4 yıldır.
Ben ağabeyim, o da küçük kız kardeş.
Ne yazık ki seks yapmadık =(
Ben ağabeyim, o da küçük kız kardeş.
Ne yazık ki seks yapmadık =(
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 5 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
22 yaşındayım, o 31) ilk oral seks ve seks, ilk değil ama ne oldu, o kadar endişelendim ki uzun süre boşalamadım, kelimenin tam anlamıyla yoruldum) herhangi bir yağlayıcı bile yoktu)

- These users thanked the author Kalyaev for the post:
- Djon.Beyaz
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
Yazılarınızı okudum ve çocukluk anılarım canlandı, şimdi 31 yaşındayım, bir zamanlar yaklaşık 20 yıllık bir fark olan bir deneyimim oldu, kesin bir şey söyleyemem, kaç yaşında olduğunu sormadım, Eylül ayıydı, bir arkadaşım ve kız arkadaşıyla bahçede oturuyorduk, bahçede bira içiyorduk. O zamanlar kız arkadaşım yoktu ve onlarla takılıyordum, dışarısı zaten çok güzeldi, bir arkadaşımın kız arkadaşı onu mutfağa oturmaya davet etti, zaten evde kimse yoktu ve bir süre sonra yola çıktık. oturduk içmeye devam ettik annesi geldi, aile tabi ki böyleydi, içmeyi seviyorlardı, önce kendi işine baktı ama sonra görünüşe göre bize katılmaya karar verdi, zaman geçiyor, çoktan markete gittik birkaç kez içmeye devam ediyoruz, saat zaten 4-5, Kolyan arkadaşım ve ben girişe bir yere gittik, görünüşe göre sıcaklık zaten bir noktaya ulaşmıştı, sarılmak istedim ama annemin önünde bir şekilde korkutucuydu ve mutfakta bira içmeye devam ettik, zaten oldukça sarhoştuk, her şey hakkında konuşuyorduk ve bir noktada annesinin bacaklarını üzerime koymaya başladığını, sonra bir şekilde kaymadığını fark etmeye başladım. kasık bölgesi, o zamanlar çok fazla cinsel deneyimim yoktu, 2-3 kez denedim... Bu konuda pek endişelenmedim ve şimdi bir an pantolonuma girip penisimi aldığını anlıyorum. ve yavaş yavaş mastürbasyon yapmaya başladım, hatta bir şekilde biraz kafam karıştı ve hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Yavaş yavaş yaklaştı ve bana oral seks yapmaya başladı, o zaman bu benim deneyimimde ilk seferdi, o kadar derin yutkundu ki biraz delirdim bile, penisim görünmüyordu bile, alışkanlıktan boşalmaya başladım ama bu onu durdurmadı ve emmeye devam etti, ardından bir sorun olmadığını söyledi, prezervatif çıkardı ve onu sikmek istedi, o sırada sik bir kazık gibi duruyordu ve boşalmak mümkündü 2-3 kez masaya yaslandı, pantolonunu çıkardı ve sik beni dedi, önceki kızlarla (17-19 yaş arası) benimkiyle karşılaştırıldığında, ilk kez gördüm, şimdi zaten anlıyorum, mükemmel sağlıklı kıçı, onu becerdim, oldukça iyi olduğunu düşündüm, ama onun cinsel deneyimini kim bilebilir, sonra bir süre oturduk, biramızı bitirdim ve eve gittim, bir şekilde artık onlara gitmekte tereddüt ettim) ama kadın harika, onu sonsuza kadar hatırlıyorum)
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 4):
- Djon.Beyaz, Nick1979, Fargal94, Grifan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
Bu aynı zamanda diğer şekilde de işe yarar)
Ben 26 yaşındayım, o ise "18". Küçük, ince, iki numara. Birinci sınıf öğrencisi, şehir dışında.
Gövde elastiktir. Altı ay boyunca çıktık)
Ben 26 yaşındayım, o ise "18". Küçük, ince, iki numara. Birinci sınıf öğrencisi, şehir dışında.
Gövde elastiktir. Altı ay boyunca çıktık)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
Artan sıradaysa ben 16 yaşındaydım, o ise 40 civarındaydı. Azalan sıradaysa ben 64 yaşındaydım, o ise 18 yaşındaydı...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
Bugün ben 33 yaşındayım, o 57 yaşında, iki kere geldim, sanırım yoruldu, uyuyakaldı) Uyurken bir yere resim koymuştum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
- Registered for: 2 years 9 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 2 months
Ben 19 yaşındaydım, o 34 yaşındaydı. Şimdi elbette tersini denemek isterim, ben 35 yaşındayım, o 18) Ama şimdilik başka seçenek yok maalesef)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Eğer her şeyi doğru anladıysam o zaman babam da oradaydı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 7 months
Aramızda 10 yıl vardı, artı beseksüeldik ve yaklaşık 10 yıl boyunca ilişkimiz oldu, sonra ben büyüdüm, sonra daha gençtim
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Tamamen anonimliğe tabi olan çok az yaşlı kadının, sevdikleri yirmi yaşındaki genç bir adamla yatakta birkaç saat geçirme ihtimalini reddedeceğini düşünüyorum. Tüm düşüncelerinin seksle ilgili olduğunu çok iyi bilerek mükemmel bir sertleşme yaşayacaktır. Hamamböcekleri veya herhangi bir tuhaflık olmadan, alıngan olmaması anlamında yatakta onunla hiçbir sorun olmayacak.
Yirmi yaşımdayken bazı nedenlerden dolayı tüm bunları anlamadım ya da görmedim. Ve pek çok seçenek vardı ama bir nedenden dolayı utandım ve benimle oynadıklarını ya da bana gülmek istediklerini düşündüm. Bence her şey şüphecilik ve aptal görünme korkusuyla ilgiliydi.
Bir keresinde bir pansiyonda yaşarken akşam geç geldiğimi hatırlıyorum. Ve birinci kattaki girişimde pansiyonun idaresi vardı - komutan, muhasebe departmanı ve diğer bazı ofis binaları. Ve sadece girişe giriyorum ve daha ilk saat oldu - ve orada birinci katta bir içki partisi veriyorlar. Birinin doğum günü. Bir rock’çı gibi sigara içiyor ve tek bir erkek değil, tüm kadınlar. Ve bir Sharp mofonum, çok havalı bir iki kaset çalarım ve bir sürü plağım vardı. Ve bana diyorlar ki, diyelim ki mikrofonunuzu alın, müziğimiz yok.
Mofon getirdim, bana bir bardak doldurdular. Tam iki yüz gram. Votka. Serbest vuruş diyelim. Ve tıpkı o DMB filminde olduğu gibi, asteğmen bir bardak içti ve kar gibi düştü.
Tabii ki camdan düşmedim ama dürüst olmak gerekirse hassastı. Ve bu kadınlar, yaklaşık beş ya da altı tane vardı, bir şekilde bana göz kulak olalım. Bana bir çeşit yiyecek ve atıştırmalık içeren bir tabak verdiler. Ve sonra yavaş olanlarla sırayla dans etmeme izin verin. Ve katı komutan dahil herkes çok şakacı.
Kendi tarzlarında böyle şakalaşıyorlar, kız olup olmadığını berbat ediyorlar. Bana verir mi vermez mi ve bunun gibi şeyler. Yavaş dönemde herkes penisini kot pantolonunun üzerinden hissetmeye çalışır.
Ve gerçekten de tavana kadar bir kemikleşme var. Istakoz gibi kırmızıyım, gülüyorlar. Keşke ereksiyon halindeki penisimi çöpe atıp halkın kullanımına sunabilseydim. Ama hayır, sıkmaya devam ettim, masaya oturmaya ve bir şekilde gafımı gizlemeye çalıştım. Sonuç olarak, bir süre sonra tüm aktivite sona erdi, bazıları eve gitmeye hazırlandı, bazıları ise masadaki bulaşıkları toplamaya gitti. Ben de kasetleri ve mikrofonu topladım ve yerime gittim aptal.
Genel olarak, bu tür durumlarda daha cesur olman ve onların ne düşüneceğini düşünmemen gerekiyor. şu anda sen ve kim ne diyecek. Ve bir şekilde etrafınızdaki insanlarla aynı dalga boyunda olmaya çalışın. Etrafınızdaki herkes öfkeyi bozmak istiyorsa evrensel vicdan ve dürüstlük gibi davranmanıza gerek yok.
Bu arada, insanların oturup içki içmek için bir araya geldiği herhangi bir şirkette bu nedenledir. , bazı teetotaler herkes için her şeyi bozar.
Yirmi yaşımdayken bazı nedenlerden dolayı tüm bunları anlamadım ya da görmedim. Ve pek çok seçenek vardı ama bir nedenden dolayı utandım ve benimle oynadıklarını ya da bana gülmek istediklerini düşündüm. Bence her şey şüphecilik ve aptal görünme korkusuyla ilgiliydi.
Bir keresinde bir pansiyonda yaşarken akşam geç geldiğimi hatırlıyorum. Ve birinci kattaki girişimde pansiyonun idaresi vardı - komutan, muhasebe departmanı ve diğer bazı ofis binaları. Ve sadece girişe giriyorum ve daha ilk saat oldu - ve orada birinci katta bir içki partisi veriyorlar. Birinin doğum günü. Bir rock’çı gibi sigara içiyor ve tek bir erkek değil, tüm kadınlar. Ve bir Sharp mofonum, çok havalı bir iki kaset çalarım ve bir sürü plağım vardı. Ve bana diyorlar ki, diyelim ki mikrofonunuzu alın, müziğimiz yok.
Mofon getirdim, bana bir bardak doldurdular. Tam iki yüz gram. Votka. Serbest vuruş diyelim. Ve tıpkı o DMB filminde olduğu gibi, asteğmen bir bardak içti ve kar gibi düştü.

Tabii ki camdan düşmedim ama dürüst olmak gerekirse hassastı. Ve bu kadınlar, yaklaşık beş ya da altı tane vardı, bir şekilde bana göz kulak olalım. Bana bir çeşit yiyecek ve atıştırmalık içeren bir tabak verdiler. Ve sonra yavaş olanlarla sırayla dans etmeme izin verin. Ve katı komutan dahil herkes çok şakacı.
Kendi tarzlarında böyle şakalaşıyorlar, kız olup olmadığını berbat ediyorlar. Bana verir mi vermez mi ve bunun gibi şeyler. Yavaş dönemde herkes penisini kot pantolonunun üzerinden hissetmeye çalışır.
Ve gerçekten de tavana kadar bir kemikleşme var. Istakoz gibi kırmızıyım, gülüyorlar. Keşke ereksiyon halindeki penisimi çöpe atıp halkın kullanımına sunabilseydim. Ama hayır, sıkmaya devam ettim, masaya oturmaya ve bir şekilde gafımı gizlemeye çalıştım. Sonuç olarak, bir süre sonra tüm aktivite sona erdi, bazıları eve gitmeye hazırlandı, bazıları ise masadaki bulaşıkları toplamaya gitti. Ben de kasetleri ve mikrofonu topladım ve yerime gittim aptal.
Genel olarak, bu tür durumlarda daha cesur olman ve onların ne düşüneceğini düşünmemen gerekiyor. şu anda sen ve kim ne diyecek. Ve bir şekilde etrafınızdaki insanlarla aynı dalga boyunda olmaya çalışın. Etrafınızdaki herkes öfkeyi bozmak istiyorsa evrensel vicdan ve dürüstlük gibi davranmanıza gerek yok.
Bu arada, insanların oturup içki içmek için bir araya geldiği herhangi bir şirkette bu nedenledir. , bazı teetotaler herkes için her şeyi bozar.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 9 months
25 yaşımdayken bir tanışma sitesinde şaka olsun diye 50 yaşında bir kadınla diyalog başlatmaya karar verdim. Genel olarak, bir haftalık iletişimin ardından buluşmayı kabul etti. Sonuç olarak yaklaşık 3 yıl boyunca onu düzenli olarak ziyaret ettim)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 10 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 1 year
Ben 20 yaş daha gençtim ve Sarsha 25 yaşındaydı, yani sonuçlar fena değildi
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years 6 months
Aradaki fark yaklaşık 20 yıl, seksten sonra paskasını kutsamaya gitti)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 6 months
Pek bir fark görmüyorum. Onlar 8-10 yaş büyüktü (ben 22, o 30, ben 50, o 60). Küçük olan da en fazla 8-9 yaşında (ben 30 yaşındayım, o 21 yaşında, şimdi 50 yaşındayım, 42 yaşında birini sikiyorum ve yarın 42 yaşında başka biriyle anlaşma yaptım)
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 1 year 2 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-