Benim için bu, kişisel hayata dair en sıradan tartışma. Benim bir şeyim vardı, onun başka bir şeyi vardı, o birini tercih ediyordu, ben de diğerini seviyorum.
Kızlar, kadınlar, erkek arkadaşınıza/kocanıza ondan önce kaç erkek arkadaşınız olduğunu söyler misiniz?
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Kızlar, kadınlar, erkek arkadaşınıza/kocanıza ondan önce kaç erkek arkadaşınız olduğunu söyler misiniz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Yanıt: Kızlar, kadınlar, erkek arkadaşınıza/kocanıza ondan önce kaç erkek arkadaşınız olduğunu söyler misiniz?
Peki, sıradan bir tartışma sırasında övünerek şaşkına dönüyorsanız, bu artık sıradan bir tartışma değil demektir...
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
-
- Nirvana’dayım
Eğer övünmezsen övünme de olmaz. Ve eğer övünürse...
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
Gelecekteki kocamla çıkmaya başladığımda erkek arkadaşlarımı sordu ve ben de cevap verdim. Saklanmaya gerek yok.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 6):
- Ogest, Milla, aryamari, Sibiryak89, Tapkin, sapık
-
- Nirvana’dayım
Peki sende kaç tane vardı?natalya.harita: ↑13 Jul 2023, 22:38 Müstakbel kocamla çıkmaya başladığımda erkek arkadaşlarımı sordu ve ben de cevap verdim. Saklamaya gerek yok.
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 2):
- aryamari, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Kızın partner sayısı hakkında söylediklerini üçle çarpın. Adamın söylediklerini üçe bölün. Bu yaklaşık olarak doğru olacaktır. (c) bir tür film, ancak fikir doğru.
- These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
- -AlexNova-, sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Orientation: biseksüel
Hayır ve bunu neden yapacağımı anlamıyorum?
- These users thanked the author aryamari for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Şu anki eşimle evlenmeden önce 4 yıldır bekardık, o dul, ben boşandım. Nasıl tanıştık ve toplantılarımız nasıl geçti, sanırım o benim gibi münzevi değildi, ancak
evliliğimizden sonra ben öyle değildim Tıpkı bana sormadığı gibi, ne kadar, kiminle vb. ile ilgilenmiyor. Ne için??? Bu hayatlarımızı iyileştirmeyecek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
Hayır, neden bu gereksiz bir bilgidir diyemem.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
İlkiniz olmayan kişi her zaman ikincidir. Gerisi sayılmaz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Kabaca aynı durum.... Bu yüzden elimde bile yok Eşime sormayı düşündüm sadece 4 kez resmi olarak evlendi ve o da iki kez..Peki benden ne kadar zaman geçti, gereksiz bilgiler... Bazen açılıyor, hemen konuyu kesiyorum... Kıskançlık devreye giriyor.Alexander1: ↑14 Oct 2021, 20:18 Açıklayacağım, sen de ona ne kadar zaman kaldığını söyledin, üreme organını kime soktun?
27 yaşındayken saymaya karar verdim, sadece 145’i hatırladım... peki kim bilir onu bana vermiş olsaydım eğer konuşmaya başlasaydım anlat...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
Doğru kız bilmediği için söylemez. Ve yalan söylemek iyi değil.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
n Kıskançlık kötü bir niteliktir, bunu kendi içinizde yenmeniz gerekir.Alexssss: ↑21 Aug 2023, 13:06Hemen hemen aynı durum.... Bu yüzden vermiyorum Hatta eşime resmi olarak sadece 4 kez evlenme teklif etme fikri geldi ve o da bunu iki kez yaptı... Peki benden ne kadar zaman geçti, gereksiz bilgiler... Bazen açılıyor, hemen konuyu kesiyorum... Kıskançlık. kontrolü ele alır.Açıklayacağım, sen de ona ne kadar zaman kaldığını söyledin, üreme organını kime soktun?
27 yaşındayken saymaya karar verdim, sadece 145’i hatırladım... peki, eğer bunun hakkında konuşmaya başlasaydım onu bana kim verirdi....
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Kabul ediyorum ama beni değiştiremezsinRasrom: ↑12 Sep 2023, 18:22Kıskançlık kötü bir niteliktir, bunu kendi içinizde yenmeniz gerekir.Hemen hemen aynı durum.... Bu yüzden istemiyorum Eşime sormayı bile düşünmüyorum. Resmi olarak sadece 4 kez evlendi ve o da iki kez... Peki benden ne kadar zaman geçti, gereksiz bilgiler... Bazen açılıyor, hemen konuyu kesiyorum... Kıskançlık devreye giriyor. .Alexander1: ↑14 Oct 2021, 20:18 Başka kelimelerle anlatacağım, sen de ona ne kadar zaman kaldığını söyledin, üreme organını kime soktun?
27 yaşındayken saymaya karar verdim, sadece hatırladım 145... peki, eğer bundan bahsetmeye başlasaydım kime verirdim....
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
Simülatörü çıkarırsınız, yağlayıcıyı alırsınız. Ona söyle: sırt üstü yat. Yatağa yaklaşıyor, perdelerin kapalı olup olmadığına bakmak için pencereye bakıyor. Hayır, açıksa kapatmıyor ama her zaman pencereye bakıyor. Stoya tişörtünü çıkararak onu tamamen çıplak bırakıyor. Evde tişörtümün altında asla bir şey olmuyor. Tişörtü üzerinde bırakılabilirdi ama bu onun numarası; gerekmediğinde bile her zaman ve her yerde üstünü çıkarıyor. Yatağın kenarına yakın bir yerde yatıyor, bükülmüş dizlerini iki yana açıyor. Dudaklar kapalıdır ve pembe et ancak yağlanmış parmaklarla aşağıdan yukarıya doğru ilk geçişten sonra ortaya çıkar. Kayganlaştırıcı eklersiniz ve içeride dar bir geçit hissedersiniz. Parmağınızı hareket ettirerek her taraftanduvarları kavrayın. Kayganlaştırıcı eklemek için onu çıkarırsınız ve deliğin anında nasıl küçüldüğünü görürsünüz. Parmağınızı daha güvenli bir şekilde yerleştirirsiniz, farklı yönlerde hareketler yaparsınız. Biraz sonra iki parmağınızı sokup yarık boyunca yukarıya doğru hareket ettirdiğinizde deliğin artık kapanmadığını, açık kaldığını görüyorsunuz. Nihayet sıra taklitçiye gelir. Onu deliğe getiriyorsunuz ve kafasını girişe biraz bastırıyorsunuz ki, bir anda deliğinin dolacağını hissetsin. Son olarak, kafanın belli bir yerden geçeceği anı bekleyerek yavaşça yerleştirirsiniz. Burayı anüsün kasılmasıyla görüyorsunuz ve sonra onu biraz daha hızlı bir şekilde içeri sokuyorsunuz. Çok fazla dışarı çıkarmadan ve içeriye sert bir şekilde bastırmadan, küçük, ilerici hareketler yapmaya başlıyorsunuz. Daha sonra tamamen çıkarıp tekrar yerine takıyorsunuz, anüsün nasıl seğirdiğini izliyorsunuz. Bunu birkaç kez yaparsınız, her seferinde içeriye daha hızlı ve daha keskin basarsınız. Simülatör başlangıçtan daha derine girer, anüs seğirmez ve kesiğin üst kısmında bir tüberkül şişer. Ama tüberküloz için henüz çok erken.
Simülatörü çıkarıp bir kenara koyuyorsunuz. Uzanıyor ve genişçe yayılmış bacaklarının arasında açık, yuvarlak bir delik açıkça görülüyor. Sen soyun ve ona gir. Artık yağlamaya gerek yok, her şey kendi kendine kayboluyor. Dizlerini ellerinle mümkün olduğu kadar aç, avuçların göğsünün üzerinde. İçinizde bir engel hissederek keskin bir şekilde sınıra kadar hareket etmeye başlarsınız. Tamamen dışarı çıkıyorsun, keskin bir şekilde ona tekrar dalıyorsun. Nemli deliğin içine giren havadan yüksek sesler çıkarıyor ve bu da onu daha da ıslatıyor. Sonra bacaklarını bırakırsın, vücuduna yaslanırsın ve onun derinliklerine kısa hamleler yapmaya başlarsın. İşte o zaman kasıklarınıza sürtünen şişmiş tüberkülün zamanı gelir. Daha sık nefes almaya başlar, sonra aniden terler, meme uçları sertleşir, kedisi tüm derinliği boyunca kasılır, penisi sıkıca kavrar ve aynı zamanda ısınır. Amcık birkaç hareket yapıp boşalacak kadar uzun süre büzülür, bu da kedinin kelimenin tam anlamıyla her şeyi kendi içine çekmesine olanak tanır.
Bir saat sonra yataktan kalktığında ve avucuyla amını tutarak banyoya girdiğinde, giyindiğinde, çay içtiğinde ona mutfakta söyleyebilirsiniz: ayağınızı bir tabureye koyun ve Eğil. Parmağınızı tekrar kayganlaştırıcıyla sürmeniz, zaten dar olan deliğe tekrar girmeniz ve parmağınızı rahim ağzının etrafında gezdirmeniz gerekecek.
Kot pantolonu benden önce indirilmiş haldeyken bluzunun düğmelerini çözdüğünü, adam onu çoktan eğip içeriye girdiğini anlıyorum. Birçok kez bacaklarını taklitçinin, salatalığın ve sadece parmaklarının önüne açtı. Birden fazla gelen kadının kokusunu silip süpürdü. Bu onu daha da kötüleştirdi mi? HAYIR. Amcık genişledi mi yoksa derinleşti mi? İkisi de değil. İyileşti mi? Evet. Tanıdığı adamı inkar etmez.
Simülatörü çıkarıp bir kenara koyuyorsunuz. Uzanıyor ve genişçe yayılmış bacaklarının arasında açık, yuvarlak bir delik açıkça görülüyor. Sen soyun ve ona gir. Artık yağlamaya gerek yok, her şey kendi kendine kayboluyor. Dizlerini ellerinle mümkün olduğu kadar aç, avuçların göğsünün üzerinde. İçinizde bir engel hissederek keskin bir şekilde sınıra kadar hareket etmeye başlarsınız. Tamamen dışarı çıkıyorsun, keskin bir şekilde ona tekrar dalıyorsun. Nemli deliğin içine giren havadan yüksek sesler çıkarıyor ve bu da onu daha da ıslatıyor. Sonra bacaklarını bırakırsın, vücuduna yaslanırsın ve onun derinliklerine kısa hamleler yapmaya başlarsın. İşte o zaman kasıklarınıza sürtünen şişmiş tüberkülün zamanı gelir. Daha sık nefes almaya başlar, sonra aniden terler, meme uçları sertleşir, kedisi tüm derinliği boyunca kasılır, penisi sıkıca kavrar ve aynı zamanda ısınır. Amcık birkaç hareket yapıp boşalacak kadar uzun süre büzülür, bu da kedinin kelimenin tam anlamıyla her şeyi kendi içine çekmesine olanak tanır.
Bir saat sonra yataktan kalktığında ve avucuyla amını tutarak banyoya girdiğinde, giyindiğinde, çay içtiğinde ona mutfakta söyleyebilirsiniz: ayağınızı bir tabureye koyun ve Eğil. Parmağınızı tekrar kayganlaştırıcıyla sürmeniz, zaten dar olan deliğe tekrar girmeniz ve parmağınızı rahim ağzının etrafında gezdirmeniz gerekecek.
Kot pantolonu benden önce indirilmiş haldeyken bluzunun düğmelerini çözdüğünü, adam onu çoktan eğip içeriye girdiğini anlıyorum. Birçok kez bacaklarını taklitçinin, salatalığın ve sadece parmaklarının önüne açtı. Birden fazla gelen kadının kokusunu silip süpürdü. Bu onu daha da kötüleştirdi mi? HAYIR. Amcık genişledi mi yoksa derinleşti mi? İkisi de değil. İyileşti mi? Evet. Tanıdığı adamı inkar etmez.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
Sorun kaç tane olduğu değil, daha fazlasının olup olmayacağıdır)
- These users thanked the author Kalyaev for the post:
- alexey.bro
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Hayır, bırakın huzur içinde uyusun!
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Fargal94, Vadik, alexbarsik
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
Eşimden her şeyi ayrıntılı olarak biliyorum: ne kadar ve tam olarak ne kadar, boyutlar vb.
- These users thanked the author Buharlı for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
4 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Ama erkeklerin bu "sizden öncekine" kanıp inanmaları gerçekten o kadar orijinal mi???Özel Meclis Üyesi: ↑25 Dec 2019, 15:19Ünlü şarkıcının söylediği gibi "Birincimiz olmayan ikincimizdir."Utangaç Bebek: ↑19 Dec 2019, 18:43 Bu yüzden kocama, kocamın tanıdığı erkek arkadaşımdan önce kimsem olmadığı konusunda açıkça yalan söylüyorum.Erkek psikolojik huzurunun doğru formülü.
4 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Ama gerçekten bu kadar orijinal mi erkeklerin buna inandığını ve buna inandığını mı düşünüyorsunuz???Özel Meclis Üyesi: ↑Ünlü şarkıcının söylediği gibi, “Kim olursa olsun ilkimiz değil ikincimiz "Utangaç Bebek :19 Dec 2019, 18:43 nBu yüzden kocama açıkça yalan söylüyorum, kocamın tanıdığı erkek arkadaşıma gelince, kimsem yoktu.Erkeğin psikolojik huzurunun doğru formülü.
Alinka, merhaba tavşancık ! Bu fotoğraftaki sen misin???
- These users thanked the author Altı for the post:
- Anastasya 2005
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
Ve karımın benden önce kaç erkek arkadaşı olduğunu merak ediyorum. Ve karım geçmişini saklamıyor.
Namuslu biri olsaydı gerginleşmeyi tercih ederdim
Namuslu biri olsaydı gerginleşmeyi tercih ederdim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
Benimki dedi. 16 erkek vardı.Özel Meclis Üyesi: ↑25 Dec 2019, 15:19Ünlü şarkıcının söylediği gibi "Birincimiz olmayan ikincimizdir."Utangaç Bebek: ↑19 Dec 2019, 18:43 Bu yüzden kocama, kocamın tanıdığı erkek arkadaşımdan önce kimsem olmadığı konusunda açıkça yalan söylüyorum.Erkek psikolojik huzurunun doğru formülü.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
Genellikle abartısızdır. Kimsenin abartması pek mümkün değil
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Çok partnerli bir eşe sahip olmanın her zaman kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir yandan ben onun ilki değildim. Ancak bazı nedenlerden dolayı tüm seçenekler arasından evlilik ve çocuk doğumu için beni seçti. Her ne kadar diğerleri daha güzel olsa da ben de onun her şeyi öğretmesi gereken bir bakireydim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
Öyleyse bir düşünün, bu bilgiye neden ihtiyaç duyuluyor?
Bununla ne yapmalıyız? Kavga ederken azarlamalı mıyım yoksa tuvalette mastürbasyon mu yapmalıyım?
Eşim ve ben uzun süredir birlikteyiz ve onun ilki ben değilim. Ona bunu sormadım.
Artık birisi olsa bile. Öyle olsun. Hiçbir önkoşul olmamasına rağmen.
Bu onu umursamadığım anlamına gelmiyor. Beni sevdiğini ve benimle olacağını biliyorum
Bununla ne yapmalıyız? Kavga ederken azarlamalı mıyım yoksa tuvalette mastürbasyon mu yapmalıyım?
Eşim ve ben uzun süredir birlikteyiz ve onun ilki ben değilim. Ona bunu sormadım.
Artık birisi olsa bile. Öyle olsun. Hiçbir önkoşul olmamasına rağmen.
Bu onu umursamadığım anlamına gelmiyor. Beni sevdiğini ve benimle olacağını biliyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
Benimki sormuyor bile. İlkinin kaçtığını kendisi biliyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 486 Views
-
Last post by zayıf bağırsak
-
- 5 Replies