Kafkasyalılarla Seks

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
Boş ver
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 3 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kafkasyalılarla Seks

Unread post by Boş ver »

Merhaba!
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kafkasyalılarla Seks

Unread post by Nikk »

Marinka: 18 Dec 2022, 16:05
Batı’da düz metinle bizi yok etmek istediklerini söylüyorlar. Şimdi, ukrov’un yardımıyla... Kaynakları ihraç etmek için Rusya’da 10 - 15 milyon bırakmanın yeterli olduğunu bile hesapladılar! Üç kez tahmin edin
gerisini nereye götürecekler?
Evet ve iki başkan onlara bu konuda aktif olarak yardım ediyor çünkü genç erkekler ölüyorlar. En çok çocuk doğurma yaşı.

Ve bu başkanlarla ilgili değil! Batı’nın bizi kendilerinden biri olarak kabul edeceğini ümit eden çok sayıda aptalımız var. Ya da en azından kendinize daha eşit. Evet, Batılılar hâlâ böyle düşünüyor. Ama yönetici seçkinler değil! Onlar için biz yabancıyız! Siyahlardan daha kötü! Ve diğerleri - Çinliler... Bunu açıkça anlamanın tam zamanı!
Erkekİçin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Erkekİçin »

Durun arkadaşlar.
Konu başlığını gördünüz mü?! Yine de birbirinize hiçbir şey kanıtlamayın.
These users thanked the author Erkekİçin for the post:
İskender
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bu çok üzücü! İleri görüşlü aptallarımızın, Batı’nın onlara tam anlamıyla
yararlı aptallar olarak baktığını fark etmelerinin zamanı geldi! Artık ihtiyaç duyulmadığında bunu kullanacak ve kanalizasyona akıtacak. Bizim oligarklarımızla
bunu nasıl yapıyor...
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Vasyavasilek »

Marinka: 18 Dec 2022, 16:18 ben işteyim, patron benim))
Gelip her güzel patronu becereceğim!
Bu, bodrumdan gelen serserilerin ayrıcalığıdır...

1 dakika 48 saniye sonra gönderilir:
Bir şekilde hesapladım
Çin’de 150 milyon bekar var
Anladım, evli bir Rus kadın için 2 Çinli var
Ve evli olmayan bir kadın için 18 + ,- 4 e
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Kıskanıyor musun????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme

niqk: 18 Dec 2022, 16:36 Kıskanıyor musun???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kime ve kime
Bana bir sorunuz varsa.
Çinli zavallıları kıskanmıyorum
Ortalama 10 cm’lik boyutları Avrupalı ​​kadınları pek memnun etmeyecek...
Elbette miktar alabilirler
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Neyi, ne kadarını çok güzel anlatmışsınız diye sordum bu soruyu!..
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme

niqk: 18 Dec 2022, 16:52 neden, neyi ve ne kadarını bu kadar iyi anlattınız!..
genel olarak rakamlar çılgınca ama kimse saymıyor!!!
Ben de sevimli Çinli kızları reddedemem, özellikle de amcıkları sıkı göründüğü için (söylentilere göre) kendim kontrol edip görmek istiyorum!
Last edited by Vasyavasilek on 18 Dec 2022, 17:03, edited 1 time in total.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ve haklı olarak öyle. Neden anlatayım ki?.. :daypyat:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

niqk: 18 Dec 2022, 16:19
niqk: 18 Dec 2022, 16:02 Batı’da düz metinle bizi yok etmek istediklerini söylüyorlar. Şimdi, ukrov’un yardımıyla... Kaynakları ihraç etmek için Rusya’da 10 - 15 milyon bırakmanın yeterli olduğunu bile hesapladılar! Üç kez tahmin edin
gerisini nereye götürecekler?
Evet ve iki başkan onlara bu konuda aktif olarak yardım ediyor çünkü genç erkekler ölüyorlar. En çok çocuk doğurma yaşı.

Ve bu başkanlarla ilgili değil! Batı’nın bizi kendilerinden biri olarak kabul edeceğini ümit eden çok sayıda aptalımız var. Ya da en azından kendinize daha eşit. Evet, Batılılar hâlâ böyle düşünüyor. Ama yönetici seçkinler değil! Onlar için biz yabancıyız! Siyahlardan daha kötü! Ve diğerleri - Çinliler... Bunu net bir şekilde anlamanın tam zamanı!
Bunu dünyanın dört bir yanına seyahat eden birinden duymak tuhaf . Amerika dahil tüm Avrupa’yı kapsamaktadır. Burada istismar edilen, orada ellerinden alınan oligarklarımıza üzüldünüz mü? Neyse onlar için üzülmüyoruz. Çin’de genellikle insanları bu şekilde vuruyorlar, haklı olarak da öyle.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bunu akıllı bir kadından duymak tuhaf! Oligarklara üzülmüyorum. Batılı elitlerin Rusya’ya ve Ruslara karşı tutumunu gösteriyorum. Bu ilk şey. İkincisi, sizin de haklı olarak belirttiğiniz gibi “burada çaldıkları” oligarklardan BİZİM paramız alınıyor. Üçüncüsü, Çin’de vurulanlar oligarklar değil, yolsuzluğa bulaşmış memurlar. Ve Çin standartlarına göre Joe Biden uzun zamandır bu kurşunu yalnızca Ukrayna’daki başarılarından dolayı hak ediyor
... Biraz donanım öğrenmenin sana zararı olmaz canım...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 18 Dec 2022, 17:25 Bunu zeki bir kadından duymak tuhaf! Oligarklara üzülmüyorum. Batılı elitlerin Rusya’ya ve Ruslara karşı tutumunu gösteriyorum. Bu ilk şey. İkincisi, sizin de haklı olarak belirttiğiniz gibi “burada çaldıkları” oligarklardan BİZİM paramız alınıyor. Üçüncüsü, Çin’de vurulanlar oligarklar değil, yolsuzluğa bulaşmış memurlar. Ve Çin standartlarına göre, Joe Biden uzun süredir bu kurşunu yalnızca Ukrayna’daki başarılarından dolayı hak ediyor
Ukrayna’da... Biraz donanım öğrenmenin sana zararı olmaz canım...
Eh, yolsuzluk olmadan bu kadar miktarda para çalmak mümkün değil. Oligarkların kim olduğunu biliyor musun? Genel olarak oligark teriminin ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Değilse Google’da arayın.
Anladığınız gibi ben Biden’la ilgilenmiyorum, bizimkiyle ilgileniyorum. Kimler dürtüklüyor ve dürtüklüyor ve onları daha fazla yapmaktan alıkoyacak kimse yok. Ve buna göre, sahip olduğumuz şeye sahibiz. Ekonomisi kötüye giden ve nüfusu ölmekte olan bir ülke. Oligarkların güçlü bir Rusya’ya ihtiyacı yok, onlar için bu sadece bir beslenme alanı. Onlara karşı tutum, normal bir insan toplumunda bir hırsızın hak ettiği tavırla tamamen aynı.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Şamanakalar, gümüş_fox
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ama hâlâ Biden’ı vuramadılar. Oğlu da... Yoksa hak etmediklerini mi düşünüyorsunuz?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 18 Dec 2022, 17:47 Ama hâlâ Biden’ı vurmadılar. Oğlu da... Yoksa bunu hak etmediklerini mi düşünüyorsunuz?
Onlar kim?

Oligarkların kim olduğunu okudunuz mu? Onlarla ilgili sorularınız görünüşe göre hemen ortadan kayboldu. Özgür ve güçlü bir Rusya mı inşa edeceğiz yoksa ne olacak? Onlarla inşa edebilir miyiz?
These users thanked the author Geçit for the post:
gümüş_fox
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Evet, evet! Ben karanlık, eğitimsiz bir adam olarak oligarkların kim olduğunu nasıl bilebilirim? Ve artık Google’ı nasıl kullanacağımı bilmiyorum! Onurlandırılmadım, anlıyor musunuz...
Peki ne zamandan beri "özgür ve güçlü bir Rusya" inşa etmeyi planlıyorsunuz? Beş dakika önce mi? Peki, peki...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 18 Dec 2022, 18:04 Evet, evet! Ben karanlık, eğitimsiz bir adam olarak oligarkların kim olduğunu nasıl bilebilirim? Ve artık Google’ı nasıl kullanacağımı bilmiyorum! Onurlandırılmadım, anlıyor musunuz...
Peki ne zamandan beri "özgür ve güçlü bir Rusya" inşa etmeyi planlıyorsunuz? Beş dakika önce mi? Peki...
İstediğim zaman hazırım. Senin aksine ben insanlar için çalışıyorum.
Çift 33, gümüş_fox
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka: 18 Dec 2022, 19:00 İstediğim zaman hazırım. Senin aksine ben insanlar için çalışıyorum.
Kaba mı davranıyorsun bebeğim? Yoksa Vaikule gibi Rusya Ana’yı muhteşem bir izolasyonla mı besliyorsunuz? Zavallı!!!
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 18 Dec 2022, 19:22
Marinka: 18 Dec 2022, 19:00 İstediğim zaman hazırım. Senin aksine ben insanlar için çalışıyorum.
Kaba mı davranıyorsun bebeğim? Yoksa Vaikule gibi Rusya Ana’yı muhteşem bir izolasyonla mı besliyorsunuz? Bzavallı!!!
Kabalık etmiyorum, sadece her zaman böylesine ironik bir şekilde yazıyorsun. Siz dronları bir araya toplayıp zorla çalıştırıyorlar, sonra da maaş dediğimiz bu parayla geçinmeye çalışmanızı istiyorlar. Beyaz ellerin dünyanın etrafında nasıl uçtuklarından bahsetmesi ve orada da durumun kötü olduğunu ve zavallı oligarkları soyduklarını görmeleri iyi bir şey. Ve tüm dünya bize karşı. Ve Biden, ah o filanca Biden. Didaktik tonunuzu değiştirin. Ve dünya hakkında konuşmaya gerek yok.
Hükümetin değişip size bir süpürge vermesinden ve sadece işe gidip gelmenizden mi korkuyorsunuz?
Çift 33, gümüş_fox
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Peki bu kadar tiraddan sonra kabalık etmediğinizi nasıl söyleyebilirsiniz? Bana hem dron hem de beyaz elli diyorsun... Ve senin için en büyük ceza, elindeki bir süpürgedir! Mesleğinizin sadece bir süpürgeyle bağlantılı olduğunu düşünebilirsiniz!.. Ve
bir yere gidip sıradan insanların hayatlarına gerçekten bakma fırsatı bulan insanlardan öyle kıskançlıkla bahsediyorsunuz ki!
O yüzden meşgul olun; kendi yetiştirilme tarzınıza göre daha iyi durumda olursunuz. Hem size hem de başkalarına daha faydalı olacağı kesin...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 18 Dec 2022, 19:44 Peki bu kadar tiradın ardından kabalık etmediğinizi nasıl söyleyebilirsiniz? Bana hem dron hem de beyaz elli diyorsun... Ve senin için en büyük ceza, elindeki bir süpürgedir! Mesleğinizin sadece bir süpürgeyle bağlantılı olduğunu düşünebilirsiniz!.. Ve
bir yere gidip sıradan insanların hayatlarına gerçekten bakma fırsatı bulan insanlardan öyle kıskançlıkla bahsediyorsunuz ki!
O yüzden meşgul olun; kendi yetiştirilme tarzınıza göre daha iyi durumda olursunuz. Sizin ve başkaları için kesinlikle daha faydalı olacaktır...
Süpürge sizin için bir ceza değildir. Başkalarına tavsiye vermek dışında herhangi bir şeyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz.
Son olarak drone’lara karşı bir kıskançlık olmadığını anlayın. Çok acıdığınız oligarklarınızda güvenebileceğiniz en fazla şey aşağılamadır.
gümüş_fox
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme

Zaten sıçtınız
Birbirinizi tanımıyorsunuz
Varsayımlarda bulunarak hakaret ediyorsunuz.
Tam bir saçmalık
Hiç mantıklı değil. Ve bu çok aptalca
Biri daha akıllıdır ve cevap vermeyebilir
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ve birisi daha akıllıdır ve başkalarının kavgalarına karışmaz...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka: 18 Dec 2022, 19:52 Süpürge senin için bir ceza değil. Başkalarına tavsiye vermek dışında herhangi bir şeyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz.
Son olarak drone’lara karşı bir kıskançlık olmadığını anlayın. Çok acıdığın oligarkların hakkında güvenebileceğin en fazla şey aşağılamadır.
Hmm, kabalığın seni tamamen şaşkına çeviriyor! Öncelikle kendi kendine eğitime başlamanız ve kaba eğilimleri ortadan kaldırmanız gerekecek. Peki, sonra...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyavasilëk: 18 Dec 2022, 20:00 Siktirdiler zaten
Birbirinizi tanımıyorsunuz
Varsayımlarda bulunup, varsayarak hakaret ediyorsunuz.
Tam bir saçmalık
Hiç mantıklı değil. Ve bu çok aptalca
Birisi daha akıllıdır ve cevap vermeyebilir
Neden bilmiyoruz? İşin gerçeği birbirimizi iyi tanıyoruz. Hatta bu konu zaten tartışıldı. Bu buradaki ikinci bölüm.
Tartışmanın yalnızca gerekçelendirilmesi gerekiyor. Ve, kalkınma potansiyelimize rağmen ülke kötüye gidiyorsa, gerçekte ne gibi argümanlar olabilir?
Bunun nedeni, hayatlarında hiç çalışmamış olanların bu işten para kazanması ve bunun ne olduğunu bile bilmemesidir. prensip olarak çalışırız. Elbette her şeylerini kaybetmekten korkuyorlar ve çalışmaya başlamaktan korkuyorlar. Sonuçta hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorlar.
gümüş_fox
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme

Marinka: 18 Dec 2022, 20:11 Elbette her şeylerini kaybetmekten korkuyorlar ve çalışmaya başlamaktan korkuyorlar. Sonuçta hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorlar.
Hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorlar.
Sonbahar ve kış boyunca büyük toynaklıları avlayan ve kaçak avcılık becerilerinde ustalaştım.
Ve aslında işsizim
Sikimle geçiniyorum, onu dönüşümlü olarak iki kadınla paylaşıyorum, onlar beni yarısını besliyor, küçük bir arı kovanı da yarısını besliyor.
Sonbaharda yarım hektarlık bir alana bir bahçe diktim....
Bunu ineklerden ve atlardan çitle çevirdim.

Savaş sırasında resmi olarak işe gitmek istemiyorum, 50 yaşıma biraz az kaldığı için seferberlikten saklanıyorum.
Ve her şeyden memnunum
Hayatımın en mutlu zamanı...
Çok fazla seks
Ülke için hiçbir şey yapmıyorum
br/> İstediğim zaman kalkıyorum

Yani muhtemelen bir dronum
Ve umurumda değil, başarılı bir şekilde yapabileceğim bir işlev var şimdiye kadar başa çık.
Araba eski
Çok param yok, aslında yüz tane kaldı
Ve yeni hasada hâlâ 7 ay var...
Yarı zamanlı postacı olarak çalışmayı düşünüyorum
Ya da günde 20 kU karşılığında meteorolog olarak
Kahkahalarınız için
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyavasilëk: 18 Dec 2022, 20:20
Marinka: 18 Dec 2022, 20:11 Elbette her şeylerini kaybetmekten ve çalışmaya başlamaktan korkuyorlar. Sonuçta hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorlar.
Hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorlar.
Sonbahar ve kış boyunca büyük toynaklıları avlayan ve kaçak avcılık becerilerinde ustalaştım.
Ve aslında işsizim
Sikimle geçiniyorum, onu dönüşümlü olarak iki kadınla paylaşıyorum, onlar beni yarısını besliyor, küçük bir arı kovanı da yarısını besliyor.
Sonbaharda yarım hektarlık bir alana bir bahçe diktim....
Bunu ineklerden ve atlardan çitle çevirdim.

Savaş sırasında resmi olarak işe gitmek istemiyorum, 50 yaşıma biraz az kaldığı için seferberlikten saklanıyorum.
Ve her şeyden memnunum
Hayatımın en mutlu zamanı...
Çok fazla seks
Ülke için hiçbir şey yapmıyorum
br/> İstediğim zaman kalkıyorum

Yani muhtemelen bir dronum
Ve umurumda değil, başarılı bir şekilde yapabileceğim bir işlev var şimdiye kadar başa çık.
Araba eski
Çok param yok, aslında yüz tane kaldı
Ve yeni hasada hâlâ 7 ay var...
Yarı zamanlı olarak postacı olarak çalışmayı düşünüyorum
Ya da günde 20 kU karşılığında meteorolog olarak
Kahkahalarınız için
Siz sadece bir insansız hava aracı değil, aynı zamanda Rus taşrasının tipik bir temsilcisisiniz. Elinizden geldiğince hayatta kalırsınız.
Hastanede çalışıyorum, poliklinikte randevu alıyorum ve evlerinde şiddetli alkol zehirlenmesi ve alkol yoksunluk sendromu olan hastaları buluyorum. Benim için ikisi de aynı. Aşırıya kaçarlar ama kendi başlarına çıkamazlar. Yetkililerimize göre hayatın bu kadar kötü olduğu ülkelerde milyoner olurdum.
Bence yeni yılda herkes için güçlerimizin doğrudan cehenneme gitmesini dilemeliyiz. Artık insanlarla dalga geçmeyi bırakın.
Çift 33, gümüş_fox
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme

Marinka: 18 Dec 2022, 20:39 sen sadece bir insansız hava aracı değil, aynı zamanda Rus taşrasının tipik bir temsilcisisin. Elinizden geldiğince hayatta kalın.
, 2000’li yılların ortalarında ortalamanın üzerinde gelirlerle yükselişteydi.
Ancak tüm riskleri göze almadım ve yavaş yavaş zemin kaybediyorum
Yeni yol tarifleri artık tamamen karşılanamaz
Kırsal kesimdeki veya vardiyalı insanlar
Ya 20.000 rubleye varan maaşlar veya işsiz montajcılar yabani bitkiler kaçak avcıdır
Sikişmek bile pek havalı değil
Kadınların alkolizmi kadınların şeklini bozar
Ve onların ruhlarının hayatını bozar.
Ve benim de şehirdekilere verecek param yok.
nEvli ve yasal bir kadını becermek zorunda kaldım

3 dakika 13 saniye sonra gönderildi: n
Marinka: 18 Dec 2022, 20:39 Bu kadar alaycı insan yeter.
Evet
Yerlilere buranın onların ormanı ve ormandaki hayvanları olduğunu açıklıyorum.
Sana aptal gibi bakıyorum
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyavasilëk: 18 Dec 2022, 20:51
Marinka: 18 Dec 2022, 20:39 sadece bir dron değil, aynı zamanda Rus taşrasının tipik bir temsilcisisiniz. Elinizden geldiğince hayatta kalın.
, 2000’li yılların ortalarında ortalamanın üzerinde gelirlerle yükselişteydi.
Ancak tüm riskleri göze almadım ve yavaş yavaş zemin kaybediyorum
Yeni yol tarifleri artık tamamen karşılanamaz
Kırsal kesimdeki veya vardiyalı insanlar
Ya 20.000 rubleye varan maaşlar veya işsiz montajcılar yabani bitkiler kaçak avcıdır
Sikişmek bile pek havalı değil
Kadınların alkolizmi kadınların şeklini bozar
Ve onların ruhlarının hayatını bozar.
Ve benim de şehirdekilere verecek param yok.
nEvli ve yasal bir kadını becermek zorunda kaldım

3 dakika 13 saniye sonra gönderildi: n
Marinka: 18 Dec 2022, 20:39 Bu kadar alaycı insan yeter.
Evet
Yerlilere buranın onların ormanı ve ormandaki hayvanları olduğunu açıklıyorum.
Aptal gibi görünüyorlar
Biliyorsunuz, Yeni Yıl çok yakında ama henüz Yeni Yıl havası yok Tümü. Her yer biraz üzücü.
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme

Marinka: 18 Dec 2022, 21:08 Biliyorsunuz yeni yıl çok yakında ama yeni yıl havası hiç yok
Keşke bunu gündeme getirseydim , eğer daha yakın olsaydım....... ......gıda üretimindeki işim ve tıbbi kayıtlar için test edilmiş olsaydı, her şey yolundaydı..
Peki bu Yeni Yıl havası kimde? ????? Ben de merak ediyorum, savaşan, yoksul bir ülkede böyle insanlar var mı?!
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Alex366 »

1 Aralık’ta bir Noel ağacım var, bir ev dolusu insan var ve hayattayım)
These users thanked the author Alex366 for the post:
Tanya
Lenochka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by Lenochka »

DON: 03 Mar 2022, 12:40 Size deneyimlerime dayanarak anlatacağım. Sana iyi bakıyorlar ama sonra seni tutkuyla beceriyorlar.
Evet, o zaman sormadan etrafta dolaşmana izin veriyorlar.... :(
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by YeniDim »

Lenochka: 18 Dec 2022, 23:18
Size deneyimlerime dayanarak anlatacağım. Sana iyi bakıyorlar ama sonra seni tutkuyla beceriyorlar.
Evet, o zaman sormadan etrafta dolaşmana izin veriyorlar.... :(
En azından birisi konunun nasıl başladığını hatırladı.
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710

Unread post by Ogest »

Benden önce Ermeni sevgilisi olan bir kızla ilişkim vardı.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Ogest: 19 Dec 2022, 00:01 Benden önce Ermeni sevgilisi olan bir kızla ilişkim vardı.
Peki? Kızın ne gibi izlenimleri vardı? Peki bundan sonra onunlayken nasıl hissettin?
Ogest
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Ogest »

NewDim: 19 Dec 2022, 00:10 Ya? Kızın ne gibi izlenimleri vardı? Peki bundan sonra onunla nasıl hissettin?
Onun için bu sıradan bir seksti. Onunla her şey yolundaydı ama karım olmadı.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Ogest: 19 Dec 2022, 00:12
NewDim: 19 Dec 2022, 00:10 Peki? Kızın ne gibi izlenimleri vardı? Peki bundan sonra onunla nasıl hissettin?
Onun için bu sıradan bir seksti. Onunla her şey yolundaydı ama eşim olmadı.
Peki o zaman Ermeni olup olmaması ne fark eder))) bu nedenle karım olmadı mı, yoksa bu bir seçenek değil miydi?
Ogest
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Ogest »

NewDim: 19 Dec 2022, 00:20 Peki o zaman Ermeni olup olmaması ne fark eder))) bu nedenle eş olmadı, yoksa bu bir seçenek değil miydi?
Başka bir nedenden dolayı eş olmadım. Benden önce kiminle olduğu önemli değildi.
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Orientation: biseksüel

Unread post by Şamanakalar »

Bu konudaki mesajlar nihayet milliyetçi ve ırkçı önyargıların tartışılmasından tamamen siyasi olanlara doğru hareket eder etmez, emekçi halkın çıkarlarını temsil eden gerçek kitle partilerine olan ihtiyaç tartışmasına ve değişim ihtiyacına gelindiğinde sosyo-politik sistem, o zaman ben de bir şeyler yazacağım.. (şaka)
Hala konuyu okuyorum ve insanlardan hayal kırıklığına uğradım. :/
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Peki hayal kırıklığının nedeni nedir?
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Orientation: biseksüel

Unread post by Şamanakalar »

NewDim: 19 Dec 2022, 01:12 Peki hayal kırıklığının nedeni nedir?
Evlilik öncesi bekaretle ilgili başka bir konuda olduğu gibi, seks forumlarında olduğu gibi okumak komik, burada Bir mutfak şovenistinin cephaneliğinden bu tür utanç verici milliyetçi stereotipleri yeniden üreten "açık fikirli" insanlar bulmayı beklersiniz.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”