Kafkasyalılarla Seks
-
Автор темыBoş ver
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kafkasyalılarla Seks
Merhaba!
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
- These users thanked the author Boş ver for the post (total 16):
- seksmarina80, Serge, Rogatik, Şeytan, Romalılar, Martin, Garik, Alex366, Veronika, aynen böyle3, hayalet, Edik evli, YoYo90, Papadoça yakında, Devam etmek, Stas99rus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kafkasyalılarla Seks
Ve bu başkanlarla ilgili değil! Batı’nın bizi kendilerinden biri olarak kabul edeceğini ümit eden çok sayıda aptalımız var. Ya da en azından kendinize daha eşit. Evet, Batılılar hâlâ böyle düşünüyor. Ama yönetici seçkinler değil! Onlar için biz yabancıyız! Siyahlardan daha kötü! Ve diğerleri - Çinliler... Bunu açıkça anlamanın tam zamanı!
Marinka: ↑18 Dec 2022, 16:05Evet ve iki başkan onlara bu konuda aktif olarak yardım ediyor çünkü genç erkekler ölüyorlar. En çok çocuk doğurma yaşı.Batı’da düz metinle bizi yok etmek istediklerini söylüyorlar. Şimdi, ukrov’un yardımıyla... Kaynakları ihraç etmek için Rusya’da 10 - 15 milyon bırakmanın yeterli olduğunu bile hesapladılar! Üç kez tahmin edin
gerisini nereye götürecekler?
Ve bu başkanlarla ilgili değil! Batı’nın bizi kendilerinden biri olarak kabul edeceğini ümit eden çok sayıda aptalımız var. Ya da en azından kendinize daha eşit. Evet, Batılılar hâlâ böyle düşünüyor. Ama yönetici seçkinler değil! Onlar için biz yabancıyız! Siyahlardan daha kötü! Ve diğerleri - Çinliler... Bunu açıkça anlamanın tam zamanı!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 2 years 9 months
Durun arkadaşlar.
Konu başlığını gördünüz mü?! Yine de birbirinize hiçbir şey kanıtlamayın.
Konu başlığını gördünüz mü?! Yine de birbirinize hiçbir şey kanıtlamayın.
-
- Nirvana’dayım
Bu çok üzücü! İleri görüşlü aptallarımızın, Batı’nın onlara tam anlamıyla
yararlı aptallar olarak baktığını fark etmelerinin zamanı geldi! Artık ihtiyaç duyulmadığında bunu kullanacak ve kanalizasyona akıtacak. Bizim oligarklarımızla
bunu nasıl yapıyor...
yararlı aptallar olarak baktığını fark etmelerinin zamanı geldi! Artık ihtiyaç duyulmadığında bunu kullanacak ve kanalizasyona akıtacak. Bizim oligarklarımızla
bunu nasıl yapıyor...
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 2 years 8 months
Bu, bodrumdan gelen serserilerin ayrıcalığıdır...
1 dakika 48 saniye sonra gönderilir:
Bir şekilde hesapladım
Çin’de 150 milyon bekar var
Anladım, evli bir Rus kadın için 2 Çinli var
Ve evli olmayan bir kadın için 18 + ,- 4 e
Gelip her güzel patronu becereceğim!
Bu, bodrumdan gelen serserilerin ayrıcalığıdır...
1 dakika 48 saniye sonra gönderilir:
Bir şekilde hesapladım
Çin’de 150 milyon bekar var
Anladım, evli bir Rus kadın için 2 Çinli var
Ve evli olmayan bir kadın için 18 + ,- 4 e
-
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
Bana bir sorunuz varsa.
Çinli zavallıları kıskanmıyorum
Ortalama 10 cm’lik boyutları Avrupalı kadınları pek memnun etmeyecek...
Elbette miktar alabilirler
kime ve kime
Bana bir sorunuz varsa.
Çinli zavallıları kıskanmıyorum
Ortalama 10 cm’lik boyutları Avrupalı kadınları pek memnun etmeyecek...
Elbette miktar alabilirler
-
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
Ben de sevimli Çinli kızları reddedemem, özellikle de amcıkları sıkı göründüğü için (söylentilere göre) kendim kontrol edip görmek istiyorum!
genel olarak rakamlar çılgınca ama kimse saymıyor!!!
Ben de sevimli Çinli kızları reddedemem, özellikle de amcıkları sıkı göründüğü için (söylentilere göre) kendim kontrol edip görmek istiyorum!
Last edited by Vasyavasilek on 18 Dec 2022, 17:03, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Bunu dünyanın dört bir yanına seyahat eden birinden duymak tuhaf . Amerika dahil tüm Avrupa’yı kapsamaktadır. Burada istismar edilen, orada ellerinden alınan oligarklarımıza üzüldünüz mü? Neyse onlar için üzülmüyoruz. Çin’de genellikle insanları bu şekilde vuruyorlar, haklı olarak da öyle.niqk: ↑18 Dec 2022, 16:19Evet ve iki başkan onlara bu konuda aktif olarak yardım ediyor çünkü genç erkekler ölüyorlar. En çok çocuk doğurma yaşı.
Ve bu başkanlarla ilgili değil! Batı’nın bizi kendilerinden biri olarak kabul edeceğini ümit eden çok sayıda aptalımız var. Ya da en azından kendinize daha eşit. Evet, Batılılar hâlâ böyle düşünüyor. Ama yönetici seçkinler değil! Onlar için biz yabancıyız! Siyahlardan daha kötü! Ve diğerleri - Çinliler... Bunu net bir şekilde anlamanın tam zamanı!
-
- Nirvana’dayım
Bunu akıllı bir kadından duymak tuhaf! Oligarklara üzülmüyorum. Batılı elitlerin Rusya’ya ve Ruslara karşı tutumunu gösteriyorum. Bu ilk şey. İkincisi, sizin de haklı olarak belirttiğiniz gibi “burada çaldıkları” oligarklardan BİZİM paramız alınıyor. Üçüncüsü, Çin’de vurulanlar oligarklar değil, yolsuzluğa bulaşmış memurlar. Ve Çin standartlarına göre Joe Biden uzun zamandır bu kurşunu yalnızca Ukrayna’daki başarılarından dolayı hak ediyor
... Biraz donanım öğrenmenin sana zararı olmaz canım...
... Biraz donanım öğrenmenin sana zararı olmaz canım...
-
- Nirvana’dayım
Anladığınız gibi ben Biden’la ilgilenmiyorum, bizimkiyle ilgileniyorum. Kimler dürtüklüyor ve dürtüklüyor ve onları daha fazla yapmaktan alıkoyacak kimse yok. Ve buna göre, sahip olduğumuz şeye sahibiz. Ekonomisi kötüye giden ve nüfusu ölmekte olan bir ülke. Oligarkların güçlü bir Rusya’ya ihtiyacı yok, onlar için bu sadece bir beslenme alanı. Onlara karşı tutum, normal bir insan toplumunda bir hırsızın hak ettiği tavırla tamamen aynı.
Eh, yolsuzluk olmadan bu kadar miktarda para çalmak mümkün değil. Oligarkların kim olduğunu biliyor musun? Genel olarak oligark teriminin ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Değilse Google’da arayın.niqk: ↑18 Dec 2022, 17:25 Bunu zeki bir kadından duymak tuhaf! Oligarklara üzülmüyorum. Batılı elitlerin Rusya’ya ve Ruslara karşı tutumunu gösteriyorum. Bu ilk şey. İkincisi, sizin de haklı olarak belirttiğiniz gibi “burada çaldıkları” oligarklardan BİZİM paramız alınıyor. Üçüncüsü, Çin’de vurulanlar oligarklar değil, yolsuzluğa bulaşmış memurlar. Ve Çin standartlarına göre, Joe Biden uzun süredir bu kurşunu yalnızca Ukrayna’daki başarılarından dolayı hak ediyor
Ukrayna’da... Biraz donanım öğrenmenin sana zararı olmaz canım...
Anladığınız gibi ben Biden’la ilgilenmiyorum, bizimkiyle ilgileniyorum. Kimler dürtüklüyor ve dürtüklüyor ve onları daha fazla yapmaktan alıkoyacak kimse yok. Ve buna göre, sahip olduğumuz şeye sahibiz. Ekonomisi kötüye giden ve nüfusu ölmekte olan bir ülke. Oligarkların güçlü bir Rusya’ya ihtiyacı yok, onlar için bu sadece bir beslenme alanı. Onlara karşı tutum, normal bir insan toplumunda bir hırsızın hak ettiği tavırla tamamen aynı.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Şamanakalar, gümüş_fox
-
- Nirvana’dayım
Ama hâlâ Biden’ı vuramadılar. Oğlu da... Yoksa hak etmediklerini mi düşünüyorsunuz?
-
- Nirvana’dayım
Oligarkların kim olduğunu okudunuz mu? Onlarla ilgili sorularınız görünüşe göre hemen ortadan kayboldu. Özgür ve güçlü bir Rusya mı inşa edeceğiz yoksa ne olacak? Onlarla inşa edebilir miyiz?
Onlar kim?
Oligarkların kim olduğunu okudunuz mu? Onlarla ilgili sorularınız görünüşe göre hemen ortadan kayboldu. Özgür ve güçlü bir Rusya mı inşa edeceğiz yoksa ne olacak? Onlarla inşa edebilir miyiz?
-
- Nirvana’dayım
Evet, evet! Ben karanlık, eğitimsiz bir adam olarak oligarkların kim olduğunu nasıl bilebilirim? Ve artık Google’ı nasıl kullanacağımı bilmiyorum! Onurlandırılmadım, anlıyor musunuz...
Peki ne zamandan beri "özgür ve güçlü bir Rusya" inşa etmeyi planlıyorsunuz? Beş dakika önce mi? Peki, peki...
Peki ne zamandan beri "özgür ve güçlü bir Rusya" inşa etmeyi planlıyorsunuz? Beş dakika önce mi? Peki, peki...
-
- Nirvana’dayım
İstediğim zaman hazırım. Senin aksine ben insanlar için çalışıyorum.niqk: ↑18 Dec 2022, 18:04 Evet, evet! Ben karanlık, eğitimsiz bir adam olarak oligarkların kim olduğunu nasıl bilebilirim? Ve artık Google’ı nasıl kullanacağımı bilmiyorum! Onurlandırılmadım, anlıyor musunuz...
Peki ne zamandan beri "özgür ve güçlü bir Rusya" inşa etmeyi planlıyorsunuz? Beş dakika önce mi? Peki...
-
- Nirvana’dayım
Kaba mı davranıyorsun bebeğim? Yoksa Vaikule gibi Rusya Ana’yı muhteşem bir izolasyonla mı besliyorsunuz? Zavallı!!!
-
- Nirvana’dayım
Hükümetin değişip size bir süpürge vermesinden ve sadece işe gidip gelmenizden mi korkuyorsunuz?
Kabalık etmiyorum, sadece her zaman böylesine ironik bir şekilde yazıyorsun. Siz dronları bir araya toplayıp zorla çalıştırıyorlar, sonra da maaş dediğimiz bu parayla geçinmeye çalışmanızı istiyorlar. Beyaz ellerin dünyanın etrafında nasıl uçtuklarından bahsetmesi ve orada da durumun kötü olduğunu ve zavallı oligarkları soyduklarını görmeleri iyi bir şey. Ve tüm dünya bize karşı. Ve Biden, ah o filanca Biden. Didaktik tonunuzu değiştirin. Ve dünya hakkında konuşmaya gerek yok.
Hükümetin değişip size bir süpürge vermesinden ve sadece işe gidip gelmenizden mi korkuyorsunuz?
-
- Nirvana’dayım
Peki bu kadar tiraddan sonra kabalık etmediğinizi nasıl söyleyebilirsiniz? Bana hem dron hem de beyaz elli diyorsun... Ve senin için en büyük ceza, elindeki bir süpürgedir! Mesleğinizin sadece bir süpürgeyle bağlantılı olduğunu düşünebilirsiniz!.. Ve
bir yere gidip sıradan insanların hayatlarına gerçekten bakma fırsatı bulan insanlardan öyle kıskançlıkla bahsediyorsunuz ki!
O yüzden meşgul olun; kendi yetiştirilme tarzınıza göre daha iyi durumda olursunuz. Hem size hem de başkalarına daha faydalı olacağı kesin...
bir yere gidip sıradan insanların hayatlarına gerçekten bakma fırsatı bulan insanlardan öyle kıskançlıkla bahsediyorsunuz ki!
O yüzden meşgul olun; kendi yetiştirilme tarzınıza göre daha iyi durumda olursunuz. Hem size hem de başkalarına daha faydalı olacağı kesin...
-
- Nirvana’dayım
Son olarak drone’lara karşı bir kıskançlık olmadığını anlayın. Çok acıdığınız oligarklarınızda güvenebileceğiniz en fazla şey aşağılamadır.
Süpürge sizin için bir ceza değildir. Başkalarına tavsiye vermek dışında herhangi bir şeyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz.niqk: ↑18 Dec 2022, 19:44 Peki bu kadar tiradın ardından kabalık etmediğinizi nasıl söyleyebilirsiniz? Bana hem dron hem de beyaz elli diyorsun... Ve senin için en büyük ceza, elindeki bir süpürgedir! Mesleğinizin sadece bir süpürgeyle bağlantılı olduğunu düşünebilirsiniz!.. Ve
O yüzden meşgul olun; kendi yetiştirilme tarzınıza göre daha iyi durumda olursunuz. Sizin ve başkaları için kesinlikle daha faydalı olacaktır...
Son olarak drone’lara karşı bir kıskançlık olmadığını anlayın. Çok acıdığınız oligarklarınızda güvenebileceğiniz en fazla şey aşağılamadır.
-
- ön sevişme
Zaten sıçtınız
Birbirinizi tanımıyorsunuz
Varsayımlarda bulunarak hakaret ediyorsunuz.
Tam bir saçmalık
Hiç mantıklı değil. Ve bu çok aptalca
Biri daha akıllıdır ve cevap vermeyebilir
Varsayımlarda bulunarak hakaret ediyorsunuz.
Tam bir saçmalık
Biri daha akıllıdır ve cevap vermeyebilir
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Hmm, kabalığın seni tamamen şaşkına çeviriyor! Öncelikle kendi kendine eğitime başlamanız ve kaba eğilimleri ortadan kaldırmanız gerekecek. Peki, sonra...
-
- Nirvana’dayım
Tartışmanın yalnızca gerekçelendirilmesi gerekiyor. Ve, kalkınma potansiyelimize rağmen ülke kötüye gidiyorsa, gerçekte ne gibi argümanlar olabilir?
Bunun nedeni, hayatlarında hiç çalışmamış olanların bu işten para kazanması ve bunun ne olduğunu bile bilmemesidir. prensip olarak çalışırız. Elbette her şeylerini kaybetmekten korkuyorlar ve çalışmaya başlamaktan korkuyorlar. Sonuçta hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorlar.
Neden bilmiyoruz? İşin gerçeği birbirimizi iyi tanıyoruz. Hatta bu konu zaten tartışıldı. Bu buradaki ikinci bölüm.Vasyavasilëk: ↑18 Dec 2022, 20:00 Siktirdiler zaten
Varsayımlarda bulunup, varsayarak hakaret ediyorsunuz.
Tam bir saçmalık
Birisi daha akıllıdır ve cevap vermeyebilir
Tartışmanın yalnızca gerekçelendirilmesi gerekiyor. Ve, kalkınma potansiyelimize rağmen ülke kötüye gidiyorsa, gerçekte ne gibi argümanlar olabilir?
Bunun nedeni, hayatlarında hiç çalışmamış olanların bu işten para kazanması ve bunun ne olduğunu bile bilmemesidir. prensip olarak çalışırız. Elbette her şeylerini kaybetmekten korkuyorlar ve çalışmaya başlamaktan korkuyorlar. Sonuçta hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorlar.
-
- ön sevişme
Sonbahar ve kış boyunca büyük toynaklıları avlayan ve kaçak avcılık becerilerinde ustalaştım.
Ve aslında işsizim
Sikimle geçiniyorum, onu dönüşümlü olarak iki kadınla paylaşıyorum, onlar beni yarısını besliyor, küçük bir arı kovanı da yarısını besliyor.
Sonbaharda yarım hektarlık bir alana bir bahçe diktim....
Bunu ineklerden ve atlardan çitle çevirdim.
Savaş sırasında resmi olarak işe gitmek istemiyorum, 50 yaşıma biraz az kaldığı için seferberlikten saklanıyorum.
Ve her şeyden memnunum
Hayatımın en mutlu zamanı...
Çok fazla seks
Ülke için hiçbir şey yapmıyorum
br/> İstediğim zaman kalkıyorum
Yani muhtemelen bir dronum
Ve umurumda değil, başarılı bir şekilde yapabileceğim bir işlev var şimdiye kadar başa çık.
Araba eski
Çok param yok, aslında yüz tane kaldı
Ve yeni hasada hâlâ 7 ay var...
Yarı zamanlı postacı olarak çalışmayı düşünüyorum
Ya da günde 20 kU karşılığında meteorolog olarak
Kahkahalarınız için
Hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorlar.
Sonbahar ve kış boyunca büyük toynaklıları avlayan ve kaçak avcılık becerilerinde ustalaştım.
Ve aslında işsizim
Sikimle geçiniyorum, onu dönüşümlü olarak iki kadınla paylaşıyorum, onlar beni yarısını besliyor, küçük bir arı kovanı da yarısını besliyor.
Savaş sırasında resmi olarak işe gitmek istemiyorum, 50 yaşıma biraz az kaldığı için seferberlikten saklanıyorum.
Ve her şeyden memnunum
Çok fazla seks
Ve umurumda değil, başarılı bir şekilde yapabileceğim bir işlev var şimdiye kadar başa çık.
Araba eski
Yarı zamanlı postacı olarak çalışmayı düşünüyorum
Kahkahalarınız için
-
- Nirvana’dayım
Hastanede çalışıyorum, poliklinikte randevu alıyorum ve evlerinde şiddetli alkol zehirlenmesi ve alkol yoksunluk sendromu olan hastaları buluyorum. Benim için ikisi de aynı. Aşırıya kaçarlar ama kendi başlarına çıkamazlar. Yetkililerimize göre hayatın bu kadar kötü olduğu ülkelerde milyoner olurdum.
Bence yeni yılda herkes için güçlerimizin doğrudan cehenneme gitmesini dilemeliyiz. Artık insanlarla dalga geçmeyi bırakın.
Siz sadece bir insansız hava aracı değil, aynı zamanda Rus taşrasının tipik bir temsilcisisiniz. Elinizden geldiğince hayatta kalırsınız.Vasyavasilëk: ↑18 Dec 2022, 20:20Hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorlar.
Ve aslında işsizim
Ve her şeyden memnunum
Çok fazla seks
Araba eski
Yarı zamanlı olarak postacı olarak çalışmayı düşünüyorum
Kahkahalarınız için
Hastanede çalışıyorum, poliklinikte randevu alıyorum ve evlerinde şiddetli alkol zehirlenmesi ve alkol yoksunluk sendromu olan hastaları buluyorum. Benim için ikisi de aynı. Aşırıya kaçarlar ama kendi başlarına çıkamazlar. Yetkililerimize göre hayatın bu kadar kötü olduğu ülkelerde milyoner olurdum.
Bence yeni yılda herkes için güçlerimizin doğrudan cehenneme gitmesini dilemeliyiz. Artık insanlarla dalga geçmeyi bırakın.
-
- ön sevişme
Ancak tüm riskleri göze almadım ve yavaş yavaş zemin kaybediyorum
Yeni yol tarifleri artık tamamen karşılanamaz
Kırsal kesimdeki veya vardiyalı insanlar
Ya 20.000 rubleye varan maaşlar veya işsiz montajcılar yabani bitkiler kaçak avcıdır
Sikişmek bile pek havalı değil
Kadınların alkolizmi kadınların şeklini bozar
Ve onların ruhlarının hayatını bozar.
Ve benim de şehirdekilere verecek param yok.
nEvli ve yasal bir kadını becermek zorunda kaldım
3 dakika 13 saniye sonra gönderildi: n
Yerlilere buranın onların ormanı ve ormandaki hayvanları olduğunu açıklıyorum.
Sana aptal gibi bakıyorum
, 2000’li yılların ortalarında ortalamanın üzerinde gelirlerle yükselişteydi.
Ya 20.000 rubleye varan maaşlar veya işsiz montajcılar yabani bitkiler kaçak avcıdır
3 dakika 13 saniye sonra gönderildi: n
EvetMarinka: ↑18 Dec 2022, 20:39 Bu kadar alaycı insan yeter.
Sana aptal gibi bakıyorum
-
- Nirvana’dayım
Biliyorsunuz, Yeni Yıl çok yakında ama henüz Yeni Yıl havası yok Tümü. Her yer biraz üzücü.Vasyavasilëk: ↑18 Dec 2022, 20:51, 2000’li yılların ortalarında ortalamanın üzerinde gelirlerle yükselişteydi.
3 dakika 13 saniye sonra gönderildi: nEvetMarinka: ↑18 Dec 2022, 20:39 Bu kadar alaycı insan yeter.
Aptal gibi görünüyorlar
-
- ön sevişme
Peki bu Yeni Yıl havası kimde? ????? Ben de merak ediyorum, savaşan, yoksul bir ülkede böyle insanlar var mı?!
Keşke bunu gündeme getirseydim , eğer daha yakın olsaydım....... ......gıda üretimindeki işim ve tıbbi kayıtlar için test edilmiş olsaydı, her şey yolundaydı..
Peki bu Yeni Yıl havası kimde? ????? Ben de merak ediyorum, savaşan, yoksul bir ülkede böyle insanlar var mı?!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 7 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
-
- Orgazm!
Peki? Kızın ne gibi izlenimleri vardı? Peki bundan sonra onunlayken nasıl hissettin?
-
- Orgazm!
Onun için bu sıradan bir seksti. Onunla her şey yolundaydı ama karım olmadı.
-
- Orgazm!
Peki o zaman Ermeni olup olmaması ne fark eder))) bu nedenle karım olmadı mı, yoksa bu bir seçenek değil miydi?
-
- Orgazm!
Başka bir nedenden dolayı eş olmadım. Benden önce kiminle olduğu önemli değildi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Orientation: biseksüel
Bu konudaki mesajlar nihayet milliyetçi ve ırkçı önyargıların tartışılmasından tamamen siyasi olanlara doğru hareket eder etmez, emekçi halkın çıkarlarını temsil eden gerçek kitle partilerine olan ihtiyaç tartışmasına ve değişim ihtiyacına gelindiğinde sosyo-politik sistem, o zaman ben de bir şeyler yazacağım.. (şaka)
Hala konuyu okuyorum ve insanlardan hayal kırıklığına uğradım. :/
Hala konuyu okuyorum ve insanlardan hayal kırıklığına uğradım. :/
-
- Orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Orientation: biseksüel
Evlilik öncesi bekaretle ilgili başka bir konuda olduğu gibi, seks forumlarında olduğu gibi okumak komik, burada Bir mutfak şovenistinin cephaneliğinden bu tür utanç verici milliyetçi stereotipleri yeniden üreten "açık fikirli" insanlar bulmayı beklersiniz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 7434 Views
-
Last post by android_faer
-
- 1 Replies