Zoo.sax, areson, Zoo.sax,
bir sonraki dünyada size tam olarak sorulacağını anlamalısınız .... pi’ye bakın..... tam bir sapkınlık, ahlakta düşüş
çıplak bir kadının fotoğrafına bakmak normaldir ve şuraya bakmanız gerekir: günlük yaşamın bir meselesi
Nasıl bir zevk bu sıska korkutucu p...s’ye bakmak için mi? *
[ref=#804000]Zoo.sax[/ref], [ref=#804000]areson[/ref], [ref =#804000]Zoo.sax[/ref], bir sonraki dünyada size tam olarak sorulacağını anlamalısınız .... pi’ye bakın..... tam bir sapkınlık, ahlakta düşüş çıplak bir kadının fotoğrafına bakmak normaldir ve şuraya bakmanız gerekir: [url=viewtopic.php ?t=7260]günlük yaşamın bir meselesi[/url] Nasıl bir zevk bu sıska korkutucu p...s’ye bakmak için mi? *x) *x) *x) *x) *
Peki bu sitede vaaz vererek ne yapıyorsunuz, yanlış sitede değilsiniz seks yaparken yorulmadığınızı veya aldığınız hazzın tadını çıkarmadığınızı söylemek istiyorsunuz yemem ve bu da bir günahtır
These users thanked the author Zoo.sax for the post:
Peki bu sitede vaaz vererek ne yapıyorsunuz, yanlış sitede değilsiniz *x) seks yaparken yorulmadığınızı veya aldığınız hazzın tadını çıkarmadığınızı söylemek istiyorsunuz yemem ve bu da bir günahtır
güle güle: ↑19 Aug 2022, 11:10
bir sonraki dünyada sizden tam olarak sorulacağını anlamalısınız.... pi’ye bakın..... tam bir sapkınlık, ahlakta bir düşüş
çıplak bir kadın fotoğrafına bakmak normal ve günlük bir meseleye bakmanız gerekiyor
Cıska, korkutucu p...s’ye bakmak nasıl bir zevk?
n
Adam bir tür dini mezhebe girmiş gibi görünüyor. Görünüşe göre, bu forumda o kadar çok zaman harcadım ki, bu bir şekilde tuhaf bile geldi.
Ya da kısaca "guguk yüzerek uzaklaştı, huzur içinde yatsın."
These users thanked the author Bay for the post (total 2):
[quote=bye post_id=101023 time=1660896606 user_id=9305] bir sonraki dünyada sizden tam olarak sorulacağını anlamalısınız.... pi’ye bakın..... tam bir sapkınlık, ahlakta bir düşüş çıplak bir kadın fotoğrafına bakmak normal ve günlük bir meseleye bakmanız gerekiyor Cıska, korkutucu p...s’ye bakmak nasıl bir zevk? [/quote] n Adam bir tür dini mezhebe girmiş gibi görünüyor. Görünüşe göre, bu forumda o kadar çok zaman harcadım ki, bu bir şekilde tuhaf bile geldi. Ya da kısaca "guguk yüzerek uzaklaştı, huzur içinde yatsın."
[quote=alex-mixi post_id=101991 time=1661185024 user_id= 6372] Tartışma için evli gerçekler var, YALNIZCA evli küçükler yazın, lütfen yazmayın!!! [/quote]üzerine. İnternette sizin Rita olduğunuzu ve masaj yapmayı teklif ettiğinizi söylüyor🤣
poxuer: ↑23 Aug 2022, 07:49
Acaba bütün eşleri göğüslerinin ve amlarının fotoğrafını çekmelerine izin veriyor mu? Burada ateş etmeden deneyecek, beyin çıkarma işlemi başlayacak
[quote=poxuer post_id=102141 time=1661230171 user_id=8610] Acaba bütün eşleri göğüslerinin ve amlarının fotoğrafını çekmelerine izin veriyor mu? Burada ateş etmeden deneyecek, beyin çıkarma işlemi başlayacak [/quote]hiç sorun değil)
Zoo.sax: ↑18 Feb 2022, 16:42daha kullanışlı, sadece onu yandan yalıyor, oral seks yapıyorum ve sağ elimle küçük parmağımı kıçıma, işaret orta parmağımı ve yüzük parmağımı amın içine sokuyorum ve onları itiyorum (onu onlarla ezmediğim sürece) çok seviniyor ve oea’nın bundan boşalması ve orada höpürdetmeye başlaması hoşuma gidiyor çünkü ıslak bir orospu gibi oldu)
[quote=Zoo.sax post_id=57105 time=1645191745 user_id= 2887]daha kullanışlı, sadece onu yandan yalıyor, oral seks yapıyorum ve sağ elimle küçük parmağımı kıçıma, işaret orta parmağımı ve yüzük parmağımı amın içine sokuyorum ve onları itiyorum (onu onlarla ezmediğim sürece) çok seviniyor ve oea’nın bundan boşalması ve orada höpürdetmeye başlaması hoşuma gidiyor çünkü ıslak bir orospu gibi oldu) [/quote] Sanırım herkes beğendi)
poxuer: ↑23 Aug 2022, 07:49
Acaba bütün eşleri göğüslerinin ve amlarının fotoğrafını çekmelerine izin veriyor mu? Burada ateş etmeden dener, beyin göçü başlar
ve bunda da bir sorun var)) sessizce yapmalısın
These users thanked the author fırçalamak for the post (total 2):
[quote=poxuer post_id=102141 time=1661230171 user_id=8610] Acaba bütün eşleri göğüslerinin ve amlarının fotoğrafını çekmelerine izin veriyor mu? Burada ateş etmeden dener, beyin göçü başlar [/quote] ve bunda da bir sorun var)) sessizce yapmalısın
[quote=alex-mixi post_id=101991 time=1661185024 user_id= 6372] Tartışmak için evli gerçekler var, YALNIZCA evli gençler yazın, lütfen yazmayın!!! [/quote] Sulu. karısı)). Seni şanslı)
[quote=slavik.neskaju post_id=117649 time=1664728294 user_id= 7526] [quote=Sergey79 post_id=117613 time =1664724037 user_id=11117] Ah, kaç tane fotoğraf göremiyorum :( [/quote] nZaten 51 mesaj atmalıyım [/quote]Görüyorum ki zaten böyle delikler var, istiyorum :)
Herkese iyi günler/akşamlar.
Yıllardır kafamı kurcalayan bir soru sormak istiyorum yurttaşlar, neden eşlerinizin fotoğraflarını tam incelemede yayınlıyorsunuz?
Soru, karınızın hala hayatınızda...
Last post
neden incelemenin tamamında eşlerinizin fotoğraflarını yayınlıyorsunuz?
Görüyorsunuz, bundan utanmayan çiftler var, bunun için var kime bu bir tabu, ama karım hakkında, ne kadar seksi olduğu gibi...