küçük

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 4 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 küçük

Post by Pişmanlık yok »

Burada ergenlik çağında 11 yaş ve üzeri kızlarla sikişen biri var mı?
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 5 years
 Yanıt: Küçük

Post by tenzör »

Swarm: 12 Feb 2023, 18:55 12 kuzenim var ve hepsi benden büyük. Yani ben küçükken, muhtemelen 13 yaşımdayken, geceyi büyükannemle geçirdik ve beni kırsal bir diskoteke sürükledik, ondan önce biz (ben ve 4 kız kardeşim) biraz içtik. Diskodan sonra seks hakkında konuşmaya başladılar ve bana öğretmeye karar verdiler. Bu geceyi hala hatırlıyorum. Sevgili kardeşlerim
Dördüne de yetiyor musunuz?

17 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
MariannaLo: 12 Feb 2023, 02:56 Ben ve 12 yaşımda yetişkin erkekleriz. Önce biri, sonra bir tane daha... sonra bir yıl sonra bir tane daha. Ve böylece gitti. Neden muhtemelen zaten 50 yaşında olan yetişkinlerin ve neden özellikle arkadaşlarıma değil de bana göre olduğunu anlamıyorum. Ben istemedim ama onlar... Ve açıkçası, muhtemelen gençlerle birlikte olmak istemediğim için üzerime baskı yaptılar. Aslında onlara sahip değildim ama istemiyorum. ile. İlgilenen varsa yazsın.
Peki ilk grup seks saat kaçta?
Islak
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by Islak »

Bir defasında akşam bir minibüste durumu gözlemlemiştim. Bir aile bayram kutlamasından dönüyordu. Arka koltuğa oturdular. Anne kucağında bebeğiyle kocaman, sarhoş, küçük erkeği ise çok cılız. Kızım da okul öncesi çocuğu, sanırım 6-7 yaşlarında. Yere kayarak annesinin ayaklarının dibine çömelerek bacaklarını iki yana açarak oturdu. Elbise yukarı çıktı ve kendisi tuttu. Kız külotsuzdu. Ayrıca amını yaydı ve parmaklarını sürekli oraya soktu. Bu adamın onun kendi babası olduğunu sanmıyorum, orada durdu, gördü ve kelimenin tam anlamıyla salyaları akıyordu. Ve birçok insan bu şekilde görünüyordu. Gerçekten her şeyi kendisine açıkladı ve her şey pembe ve parlaktı. Ve bana öyle geldi ki, bu adam zaten annesinin kızıydı... evet. Hala ona öyle bakıyordu. Gerçekten bunu gösterdi, kendini herkese gösterdi. Sanki bu yaygın bir şeymiş gibi. Ve herkesin izlemesi hoşuna gidiyordu. Kimse yorum yapmadı. Uzun süre araba sürdük. Ve minibüsün içi çok sessizdi.
Tüm bu insanlar, özellikle de erkekler, bu kirli küçük kızın herkesin önünde kendini böyle ovuşturduğunu gördüklerinde ne hissettiler acaba? Peki bu görüntü ne zamandır kafalarında takılıp kalıyor? Bunu hatırlıyorum)) :voprosy: :leto:
These users thanked the author Islak for the post (total 7):
Sibiryak89, Korsan, Rasaroam, Juravl, Arhivarius, sapık, Maxim......
yarışçı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 580
Registered for: 3 years 3 months

Post by yarışçı »

Wet: 15 Feb 2023, 14:44 Bir keresinde akşam bir minibüste durumu gözlemlemiştim. Bir aile bayram kutlamasından dönüyordu. Arka koltuğa oturdular. Anne kucağında bebeğiyle kocaman, sarhoş, küçük erkeği ise çok cılız. Kızım da okul öncesi çocuğu, sanırım 6-7 yaşlarında. Yere kayarak annesinin ayaklarının dibine çömelerek bacaklarını iki yana açarak oturdu. Elbise yukarı çıktı ve kendisi tuttu. Kız külotsuzdu. Ayrıca amını yaydı ve parmaklarını sürekli oraya soktu. Bu adamın onun kendi babası olduğunu sanmıyorum, orada durdu, gördü ve kelimenin tam anlamıyla salyaları akıyordu. Ve birçok insan bu şekilde görünüyordu. Gerçekten her şeyi kendisine açıkladı ve her şey pembe ve parlaktı. Ve bana öyle geldi ki, bu adam zaten annesinin kızıydı... evet. Hala ona öyle bakıyordu. Gerçekten bunu gösterdi, kendini herkese gösterdi. Sanki bu yaygın bir şeymiş gibi. Ve herkesin izlemesi hoşuna gidiyordu. Kimse yorum yapmadı. Uzun süre araba sürdük. Ve minibüsün içi çok sessizdi.
Tüm bu insanlar, özellikle de erkekler, bu kirli küçük kızın herkesin önünde kendini böyle ovuşturduğunu gördüklerinde ne hissettiler acaba? Peki bu görüntü ne zamandır kafalarında takılıp kalıyor? Bunu hatırlıyorum)) :voprosy: :leto:
Bunu sahilde görmüştüm çoğu zaman ..en iyi ihtimalle enfeksiyona ve erken olgunlaşmaya yol açar.
These users thanked the author yarışçı for the post:
sapık
Andryuşa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46
Registered for: 3 years

Post by Andryuşa »

Bir zamanlar bir gençle evlendim. Kendisi zaten ordudan ayrılmıştı ve başka bir şehirdeki üniversitede ikinci yılında okuyordu. Bir kızı olan amcamla yaşıyordum - kuzenim Benden on yaş küçük. Yanına bir sınıf arkadaşı geldi, o zamanlar henüz 14 yaşında değildi ve bana aşık oldu. Özellikle akşam karanlığına kadar bizimle kaldı, böylece ben de evine kadar eşlik edebilirdim. Uzun boylu bir kız değildi ve çok güzeldi. Annesiyle birlikte bizden üç troleybüs durağı uzakta yaşıyordu. Annesi babasından boşandı ve onun zaten bir yerlerde kendi ailesi vardı ve annesi kızıyla birlikte iki odalı bir dairede yaşıyordu ve gıda endüstrisi ile ilgili bir işletmenin müdürü olarak çalışıyordu. Ben de kızı çok beğendim, hep keyifle eşlik ettim ve çıkmaya başladık. Annesi bunu öğrendi ve şaşırtıcı derecede iyi tepki verdi, hatta kızına kavga edip etmediğimizi, beni uzun süredir görüp görmediğini sordu. Bir gün küçük arkadaşımın annesi iş gezisindeydi ve kız beni bir gece onun yanında kalmaya davet etti. Kendisi beni rahatsız etmeye başladı ve her şey ilk defa oldu. O hâlâ bir kızdı ve yakın zamanda 14 yaşına girmişti. O zamandan beri neredeyse her gün buluşuyoruz. Seks her zaman olmasa da oldukça sık oluyordu. Böylece iki yıl geçti. Hiçbir zaman uzun süre kavga etmedik. En fazla yarım gün boyunca birkaç kez oldu. Daha sonra birimiz aradı ve her şey telefonda barışçıl görüşmelerle kararlaştırıldı. Esas olarak liseyi bitirmek istemediği için kavga ettiler. Sekizinci sınıftan sonra hamilelik durumunda uzaktan eğitime geçebileceğiniz teknik okula gidiyordum. Neler olduğunu anladım ve aramızda daha sık kavgalar çıkmaya başladı. Kız arkadaşımın 16. doğum günü olduğunu hatırlıyorum. Çok fazla misafir yoktu, misafirler gidince annesi bizimle konuşmaya başladı. Tartışmaya başladığımızı fark ederek başladı, ben de ona kızının onuncu sınıfı bitirmek istemediğini, teknik okula gitmeyi, hatta belki anne olmayı planladığını söyledim. Halihazırda yakın bir ilişkimizin olduğu konusunda doğal olarak hiçbir şey söylemedim. Kız arkadaşımın bunu annesine bizzat anlattığı ve annesinin buna normal tepki verdiği ortaya çıktı. Bana her şeyi bildiğini ve kızını ikna edemeyeceğini söyledi. Ayrıca zaten bir yetişkin olduğumu ve kendi bakış açımı belirtme hakkım olduğunu da hatırlattım. Önemli olan kız arkadaşımın en iyi anneye sahip olduğunu fark ettik, çünkü onun için asıl önemli olan asla kavga etmememiz, birbirimizi sevmemiz ve her zaman birlikte olmamızdı. Çok uzun süre konuştuk ve saat çoktan geç olmuştu, sonra annem bize makyaj yapıp yatmamızı söyledi ve geceyi onlarla kalmam gerektiğini, sabah saat birde nereye gideceğimi söylüyorlar dedi. İlk kez bir kızla ben birlikte uyuyorduk ve annesi de yan odada uyuyordu. Bu geceden sonra muhtemelen bizim için her şey yolunda gitti. O zamanki kız arkadaşım iki aylık hamileliğiyle sekizinci sınıfı bitirdi. Annesi bizden böyle bir hediye bile beklemiyordu ama ihtiyaç duyulan yerde bir tanıdığı olduğu için imza atmayı kabul etti. Annemle babam da şok oldular ve aynı zamanda genç karıma çok aşık oldular. Bir kızımız vardı, eşim teknik okuldan mezun oldu, ardından üniversiteden mezun oldu. Enstitüde okurken bir kızımız daha oldu. Sonuç olarak, en iyi kayınvalidem, genç ve güzel bir karım, iki yetişkin kızım var ve zaten torunlarım var.
Dolayısıyla küçük çocuklarla uğraşmaktan korkmanıza gerek yok.
These users thanked the author Andryuşa for the post (total 12):
Sibiryak89, Nikk, rüyada doğmuş, Juravl, Fargal94, Manfred, Tolkala, Vladi’ler, İskender, Mart, xxx1, Endişeli
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 3 years 1 month

Post by Süleyman »

Pişmanlık duymadan: 14 Oct 2021, 09:30 Burada gençken 11 yaş ve üzeri kızlarla sikişen insanlar var mı?
en küçüğü 14 yaşındaydı ama orada zaten akıllı bir kız var, bitti, çok şükür
These users thanked the author Süleyman for the post (total 2):
Sibiryak89, Endişeli
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 7 months

Post by Nikk »

Andryusha, Mutlu Sonuna sevindim! Sadece bunun çok çok nadiren gerçekleştiğini not edebilirim. Görünüşe göre
karınız bu yaşta zaten sorumlu kararlar verebilecek kadar olgunlaşmış. Ama genellikle her şey
her zamanki yarı çocukça kaprislere indirgeniyor - istiyorum! İşte bu kadar!.. Ve erken hamilelikle, işe yaramaz bir babanın talihsiz bir anneden kaçması ve geride bıraktığı çocuğun büyütülmesiyle sona erer. Ve böyle bekar bir annenin evlenme şansı çok azdır. Bu yüzden rastgele aşıklar tarafından kesintiye uğrayacak ve çocukları tek başına büyütecek, aynı zamanda kaderini tekrarlama şansı da oldukça yüksek...
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Sibiryak89, sapık, Endişeli
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 4 months

Post by merhaba duymuyorum. »

niqk: 13 Mar 2023, 15:36 Andryusha, Mutlu Sona sevindim ! Sadece bunun çok çok nadiren gerçekleştiğini not edebilirim. Görünüşe göre
karınız bu yaşta zaten sorumlu kararlar verebilecek kadar olgunlaşmış. Ama genellikle her şey
her zamanki yarı çocukça kaprislere indirgeniyor - istiyorum! İşte bu kadar!.. Ve erken hamilelikle, işe yaramaz bir babanın talihsiz bir anneden kaçması ve geride bıraktığı çocuğun büyütülmesiyle sona erer. Ve böyle bekar bir annenin evlenme şansı çok azdır. Bu yüzden rastgele aşıklar tarafından kesintiye uğrayacak ve çocukları tek başına büyütecek, aynı zamanda
asıl kaderini tekrarlama şansı da yüksek...
yandaki kız muhtemelen 13 yaşında doğum yaptı. Adam muhtemelen bir yıl onunla yaşadı ve kaçtı. Bundan 5 yıl sonra evlendi ve bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 2):
sapık, Endişeli
Andryuşa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46

Post by Andryuşa »

niqk: 13 Mar 2023, 15:36 Mutlu Sonunuza sevindim! Sadece bunun çok çok nadiren gerçekleştiğini not edebilirim. Görünüşe göre
karınız bu yaşta zaten sorumlu kararlar verebilecek kadar olgunlaşmış. Ama genellikle her şey olağan yarı çocukça kaprislere bağlı - istiyorum! İşte bu kadar!.. Ve erken hamilelikle, işe yaramaz bir babanın talihsiz bir anneden kaçması ve geride bıraktığı çocuğun büyütülmesiyle sona erer. Ve böyle bekar bir annenin şansı çok azdır
Bizim durumumuzda ebeveynlerimiz muhtemelen çok büyük bir rol oynamıştır. Buradakiler gerçekten harikalar. Kayınvalidem çocukların bakımına, ne yazık ki artık var olmayan karımın büyükannesi olan annesini dahil etti. Daha sonra çocuklar büyüyünce eşim okulunu bitirip işe gitti, hep birlikte tatile gittiğimizde hala çok genç bir eşim ve onların yanında küçük kız kardeşe benzeyen iki kızım olduğu için mutluydum. anne. Ancak şu anda durum bu şekilde. Hayatımızda hemen hemen her ailede kaçınılmaz olarak yaşanan anlar vardı. Önce başka bir kadınla, sonra başka biriyle ilişkim oldu. Karımın da dedikleri gibi cinsel ilişkileri vardı ve muhtemelen benden bile daha fazla. Önemli olan bunun ailemizi mahvetmemesi ve her birimizin şu anda sahip olduğunuzdan daha iyi bir şey olmayacağını anlıyoruz.
These users thanked the author Andryuşa for the post (total 7):
Sibiryak89, Nikk, sapık, Islak, Mart, Şantaram, Endişeli
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 9 months

Post by Sibiryak89 »

Andryusha: 13 Mar 2023, 17:23
niqk: 13 Mar 2023, 15:36 Mutlu Sonunuza sevindim! Sadece bunun çok çok nadiren gerçekleştiğini not edebilirim. Görünüşe göre
karınız bu yaşta zaten sorumlu kararlar verebilecek kadar olgunlaşmış. Ama genellikle her şey olağan yarı çocukça kaprislere bağlı - istiyorum! İşte bu kadar!.. Ve erken hamilelikle, işe yaramaz bir babanın talihsiz bir anneden kaçması ve geride bıraktığı çocuğun büyütülmesiyle sona erer. Ve böyle bekar bir annenin şansı çok azdır
Bizim durumumuzda ebeveynlerimiz muhtemelen çok büyük bir rol oynamıştır. Buradakiler gerçekten harikalar. Kayınvalidem çocukların bakımına, ne yazık ki artık var olmayan karımın büyükannesi olan annesini dahil etti. Daha sonra çocuklar büyüyünce eşim okulunu bitirip işe gitti, hep birlikte tatile gittiğimizde hala çok genç bir eşim ve onların yanında küçük kız kardeşe benzeyen iki kızım olduğu için mutluydum. anne. Ancak şu anda durum bu şekilde. Hayatımızda hemen hemen her ailede kaçınılmaz olarak yaşanan anlar vardı. Önce başka bir kadınla, sonra başka biriyle ilişkim oldu. Karımın da dedikleri gibi cinsel ilişkileri vardı ve muhtemelen benden bile daha fazla. Önemli olan bunun ailemizi mahvetmemesi ve her birimiz şu an sahip olduğunuzdan daha iyi bir şey olmayacağını anlıyoruz.
Ailede uyum aile mutluluğu var mı🤝
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Endişeli
netshadow99
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 2 years 7 months

Post by netshadow99 »

Yan tarafta büyük bir aile yaşıyordu: bir baba, bir anne, 5 kız ve bir oğul. Babam, en büyüğü 11 yaşında hamile kalana kadar kendinden büyük üç kızı becerdi. Anne istemeyince onu tanıyor ve kızlarının yanına gönderiyordu. Baba hapse atıldı, oğul küçükleri sikmeye başladı (biri 5, diğeri 7 yaşındaydı)
These users thanked the author netshadow99 for the post (total 5):
Bay x, sapık, Islak, Servis, Endişeli
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 6 months

Post by Wolffr »

Yorumları okudum ve mutlu çocukluğumu hatırladım; daha sonra Çinlilere sapan, korkuluk, ateş yakmak ve başka ne yaparlarsa yapmak için lastik almak üzere şişeler topluyordum, ama o yaşta seksin ne olduğunu bilmedikleri zamanları hatırlamıyordum. .. hiç bilmiyorlardı. ilk cinsiyetim 18 yaşında samanlıktaydı!!! :ayyy: :ayyy: :ayyy:
These users thanked the author Wolffr for the post (total 7):
Korsan, Üstü kendinize saklayın, fare60, Fargal94, Vladi’ler, Juravl, Endişeli
anlap
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 254

Post by anlap »

bir şey vardı.. 7 yaşındaydım, benden büyük bir kızla oynuyordum.. o daha 11 yaşındaydı.. kalemimi sokmaya çalıştım)) yetişkinlerin böyle yaptığını söyledi.. ama korktum)) ) sonra 11 yaşımdayken bana ilk defa elle mastürbasyon yaptı))
These users thanked the author anlap for the post (total 3):
Rasaroam, netshadow99, Endişeli
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Wolffr: 13 Mar 2023, 18:21 Yorumları okudum ve mutlu çocukluğumu hatırladım, daha sonra Çinlilere sapan, korkuluk, ateş yakmak ve ne yaparlarsa yapmak için kauçuk vermek üzere şişeler topladık, ancak o yaşta ne olduğunu bilmediklerinde değil seks... hiç bilmiyorlardı. ilk cinsiyetim 18 yaşında samanlıktaydı!!! :oops: :oops: :oops:
yalnızca yerinde seks lanet kelimeydi
Fargal94, Mart
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Post by Wolffr »

slavik.neskaju: 13 Mar 2023, 18:52 yalnızca seks yerine siktir kelimesi vardı
o zamanlar böyle bir kelime yoktu, çok fazla bir şey söyleme boşuna.
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Wolffr: 13 Mar 2023, 18:53
slavik.neskaju: 13 Mar 2023, 18:52 yalnızca cinsiyet yerine sik kelimesi vardı
o zamanlar böyle bir kelime yoktu, yapma boşuna söylüyoruz.
eski Rusya’da mevcut olmayabilir. SSCB’de mevcuttu.
Mart, Endişeli
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Post by Wolffr »

slavik.neskaju: 13 Mar 2023, 19:04 belki de eski Rusya’da böyle bir şey olmadı. SSCB’de
kesin olarak birbirlerine küfrettiler. , sikişmekten bahsettiler .. ama külot olmadan sikişeceğiz, söylemediler....
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 7 months

Post by Nikk »

Böyle bir kelime belki yoktu ama f..vardı!
These users thanked the author Nikk for the post:
Mart
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303
Registered for: 2 years 7 months

Post by Arhivarius »

Pişmanlık duymadan: 14 Oct 2021, 09:30 Burada gençken 11 yaş ve üzeri kızlarla sikişen insanlar var mı?
ve küçük kız kardeşim bunu gerçekten denedi filmlerdeki gibi ama teoriyi bilmeden pratik başarısız oldu. :prstena:
These users thanked the author Arhivarius for the post (total 2):
Mart, Endişeli
Bravo61
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Post by Bravo61 »

Karım 12 yaşından beri sikiliyor
These users thanked the author Bravo61 for the post (total 8):
Tolkala, sapık, Rasaroam, Mika123, Mart, Kamçarus, Fabian 38, Endişeli
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 6 months

Post by Tolkala »

Bravo61, onun başkalarıyla sikişmesine izin veriyor musun?
These users thanked the author Tolkala for the post:
Endişeli
fare60
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 3 years 2 months

Post by fare60 »

ve benimkini bir kız olarak aldım ve onunla ilk seks düğünden sonraydı, o zamanlar zaten 20 yaşındaydı, ancak daha sonra onu MFM yaptırmaya ikna etmeye başladım ve her şey yolunda gitti
These users thanked the author fare60 for the post (total 3):
Üstü kendinize saklayın, Tolkala, Endişeli
Sakal
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28

Post by Sakal »

CPU değişimi? Küçük konuşmalarla mı? Vesaire?)
These users thanked the author Sakal for the post (total 2):
Servis, abartı
Dmitrius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: biseksüel

Post by Dmitrius »

Sakal: 22 Mar 2023, 13:15 CPU değişimi? Küçük konuşmalarla mı? vb?)
Sağlık diliyorum
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340

Post by rmt »

Wolffr: 13 Mar 2023, 18:21 Yorumları okudum ve mutlu çocukluğumu hatırladım, daha sonra Çinlilere sapan, korkuluk, ateş yakmak ve ne yaparlarsa yapmak için kauçuk vermek üzere şişeler topladık, ancak o yaşta ne olduğunu bilmediklerinde değil seks... hiç bilmiyorlardı. ilk cinsiyetim 18 yaşında samanlıktaydı!!! :oops: :oops: :oops:
Haydi Oluştur. Bunun sadece seks değil, "sikiş" olduğunu biliyorlardı. Ve anaokulundan beri. Ve birbirlerinin amlarına baktılar, hatta onları bir yere itmeye çalıştılar. Bazıları daha fazla başarı elde ederken, bazıları daha az başarı elde ediyor.
Anaokulu şarkısı:
Kolya Kolya Nikolai,
Evde kalın ve oyun oynamayın. Kızlar yanınıza gelecekler
Seni dövüp gidecekler.
Öğretmen bunu annesine gülerek anlattı. Ve bunun için köşedeki evi tuz üzerinde dizlerimle dürüstçe savundum.
These users thanked the author rmt for the post (total 2):
Mart, Endişeli
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Post by Wolffr »

rmt, herkes kendi keyfine göre yargılar!!! :evet:
buna benzer bir şey!
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Post by Veronika »

En ahlaksız yer anaokuludur. Kızlar ve erkekler yan yana uyuyorlar ve öğretmenler de şakadaki gibi kırmızı bezlerle işiyor.
These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
Maxim......, İskender, Endişeli
Maxim......
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 4 years

Post by Maxim...... »

Veronika: 31 Mar 2023, 17:42 En ahlaksız yer anaokuludur. Kızlar ve erkekler yan yana mı yatıyor, öğretmenler de şakadaki gibi kırmızı bezlere işiyor.
Şunu söyleyebiliriz: uyku saatinin bir tür seks partisi olduğunu😅
These users thanked the author Maxim...... for the post (total 2):
Veronika, Endişeli
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Veronika: 31 Mar 2023, 17:42 En ahlaksız yer anaokuludur. Kızlar ve erkekler yan yana mı yatıyor ve öğretmenler de şakadaki gibi kırmızı bezlere işiyor.
kızların yanında lazımlığa oturmayan bölme ama kızın yanına bakmaya çalıştım
Kız onun yanında uyuyordu neredeyse her gün ona dokundum😏
sapık, Endişeli
ekonomi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192

Post by ekonomi »

Gürcü şakasındaki gibi, bir Gürcü kalkıp kadeh kaldırmaya başladığında - her zaman bunun reşit olmayanları baştan çıkarmak için bir kadeh kaldırma olduğunu düşünmüştüm, ama bunun bir makale olduğu ortaya çıktı. Öyleyse iç mevzuatın nüanslarına içelim. Ama cidden, kendi utanmazlığını itiraf etmekten utanmıyor musun? Dünya nereye gidiyor?
These users thanked the author ekonomi for the post:
sapık
Kostiai72
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 169
Registered for: 2 years 11 months

Post by Kostiai72 »

Rasrom: 29 Aug 2022, 08:52 11 yaşındaki kızımı sikmek ve onu başkalarına siktirmek benim hayalim.
291738203_403218298569186_1583009881221741065_n.jpg
nBuna neden ihtiyacınız var? Çocuğunuzun hayatını mahvetmeyin. Ne zaman isterse, zamanı gelmiştir. Kızlara karşı nazik olmak lazım, onların daha çok doğuracak çocukları var. Ve küçük yaştan itibaren biri tarafından zorbalığa maruz kaldığında gelecekte nasıl bir sağlık durumuna sahip olacağı bilinmiyor. Üstelik her türlü cinsel yolla bulaşan hastalığın üstesinden gelmek için zamanı olacak. En kötü durumda, bacaklarının arası kaşındığında onu parmaklarınızla ve dilinizle şımartın. Daha sonra size teşekkür edecek.
These users thanked the author Kostiai72 for the post:
Manfred
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874

Post by Rasaroam »

Kostya72: 20 Aug 2023, 10:13
Rasrom: 29 Aug 2022, 08:52 11 yaşındaki kızımı sikmek ve onu başkalarına siktirmek benim hayalim.
Buna neden ihtiyacınız var? Çocuğunuzun hayatını mahvetmeyin. Ne zaman isterse, zamanı gelmiştir. Kızlara karşı nazik olmak lazım, onların daha çok doğuracak çocukları var. Ve küçük yaştan itibaren biri tarafından zorbalığa maruz kaldığında gelecekte nasıl bir sağlık durumuna sahip olacağı bilinmiyor. Üstelik her türlü cinsel yolla bulaşan hastalığın üstesinden gelmek için zamanı olacak. En kötü durumda, bacaklarının arası kaşındığında onu parmaklarınızla ve dilinizle şımartın. O zaman size daha sonra teşekkür edecektir.
Bu sadece bir fantezi, gerçek değil ;)
These users thanked the author Rasaroam for the post:
Mart
Kostiai72
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 169

Post by Kostiai72 »

Çocukken bunu akrabalarıyla defalarca birbirlerine göstermişlerdi. Orada sevişme ve öpüşme vardı. Ama seks yoktu. Bir zamanlar büyüklerimizi yeterince dinledik, kuzenlerimizi de “siktik”. Taklit ettiler ama sonra gerçek zannettiler. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama annesi bunu öğrendi. İkimizle ayrı ayrı röportaj yaptı.
Bana uzun süre kızımın sağlam kalması gerektiğini, bir kadının amına kirli ellerle dokunamayacağınızı, bunu herhangi biriyle yapmamanız gerektiğini, ancak yalnızca eşinizi sevdiğinizde yapmanız gerektiğini anlattı. partneriniz, kızları asla rahatsız etmemeniz gerektiği ve çok daha fazlası. Genel olarak, bana sonsuza kadar hatırlayacağım kesinlikle doğru şeyleri anlattı.
Benimle konuşurken ben onun önünde durdum ve o bir taburede oturuyordu. Fark edilmemeye çalıştım ve gizlice bacaklarının arasına baktım. Zaten neredeyse dizlerinin üzerinde olan bir etek giyiyordu ve aynı zamanda daha da yükseğe çıkıyordu. Eteğinin altında ne olduğunu her an görmek mümkün olacakmış gibi görünüyordu. Yine de nereye baktığımı fark etti.
- Peki neden hâlâ eteğimin altına bakıyorsun? - sonunda sordu, "Orada ne görmek istiyorsun?
Utandım ve bakışlarımı indirdim.
- Gerçekten bütün kadınların eteklerinin altına külot giymediğini mi düşünüyorsun? - devam etti, - yani külot giyiyorum.
Ve eteğini yukarı kaldırdı ve bacaklarını açtı. Kırmızı puanlı beyaz külotunu gördüm. Birkaç saniye ona baktım ve sonra kendine geldi.
- Hayatta yeterince kadın amcığı göreceksin, zamanın gelecek, - dedi, - acele etme.
Benimle böyle öğretici bir sohbet gerçekleşti. O zamanlar tam 10 yaşındaydım. Ve kimseye hiçbir şey söylemedi. Altın kadın.

1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Buna neden ihtiyacınız var? Çocuğunuzun hayatını mahvetmeyin. Ne zaman isterse, zamanı gelmiştir. Kızlara karşı nazik olmak lazım, onların daha çok doğuracak çocukları var. Ve küçük yaştan itibaren biri tarafından zorbalığa maruz kaldığında gelecekte nasıl bir sağlık durumuna sahip olacağı bilinmiyor. Üstelik her türlü cinsel yolla bulaşan hastalığın üstesinden gelmek için zamanı olacak. En kötü durumda, bacaklarının arası kaşındığında onu parmaklarınızla ve dilinizle şımartın. O zaman size daha sonra teşekkür edecektir.
Bu sadece bir fantezi, gerçek değil ;)
Kızınızı sevin ve ona iyi bakın. O güzel ve akıllı!
tesisatçı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 2 months

Post by tesisatçı »

İlkiyle kaçtığımda... ve daha önce dünyanın en güzel kızıyla tanıştığımda... Sonunda bir manken buldum diye düşündüm! Ve ancak çok sonra onun bir genç olduğunu anladı! Ve gençler her zaman çekicidir! Ama tehlikeli! Evet, yaklaşık bir yıl veya daha uzun bir süre ona baktım... ve sonunda içine girmeme izin verdi... ne yazık ki, bir kız değil! Evet umurumda değil! - tek yönlü aşktı... STSUKKO! Onu hala çamurlu varoluşumuzda Güneş’in parlak bir yansıması olarak hatırlıyorum...
These users thanked the author tesisatçı for the post:
Tolkala
Vetal B
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 2 years 9 months

Post by Vetal B »

Arkadaşım 12 yaşındayken sikişmeye başladı. Sikişmeyi çok seviyordu. Bunu herkese verdi ve benim dışımda herkes onu becerdi!
These users thanked the author Vetal B for the post:
Kamçarus
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Post by Geçit »

VetaL Bi: 20 Aug 2023, 13:17enim dışımda herkes onu becerdi
Neden? O zaman onu sevmedin mi?
Vetal B
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 2 years 9 months

Post by Vetal B »

Marinka,

Ondan gerçekten hoşlandım ve aynı zamanda seks yapmak da istiyordum. Ben de o zamanlar 12 yaşındaydım ve bir kızla seks yapmamıştım ve penisim büyük değildi ve 12 yaşındayken aslında çok küçüktü. Yaşlı adamlardan sonra hiç şansım olmadı; onların benden çok daha büyük sikleri var! Mesela ben ağabeyimin sikini yaladım; eski karım onun büyük sikini seviyordu! Kuzenimi şimdi olduğundan biraz daha fazla emdim!
These users thanked the author Vetal B for the post:
Islak
tesisatçı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 2 months

Post by tesisatçı »

İlk cinsiyet ...Peki, Gritsa gibi biri unutursa sevdiniz mi? HER ŞEYİ en küçük ayrıntısına kadar hatırlıyorum... özellikle çürümüş yaprakların kokusunu (sonbaharın sonlarında dışarıda seviştik) O zamandan beri sonbahara deli oluyorum!
Acı vermesin diye azar azar girdim.. Penis tam olarak içeri girince kendimi çok iyi hissettiğimi ve penisin tamamen onun içinde olduğunu söylediğimde... iletişimin en büyük mutluluğuydu..
Lanet olsun! Bundan sonra bir daha asla böyle bir şey almadım! Belki de bu yüzden ilk civcivimi asla unutmayacağım!
These users thanked the author tesisatçı for the post:
Sibiryak89
Shompol34
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 2 years 1 month

Post by Shompol34 »

Komşu beni yüz elli çekmem için davet etti, yanına geldim, oturuyorduk, sohbet ediyorduk, kapalı kapının ardındaki yatak odasında bir hareketlenme vardı... Meğer üçüncü gün komşusu eve getirmiş. 12 yaşlarında, kirli, aç ve yarı sarhoş bir çocuk. Beni yıkadı, besledi, şarap verdi ve yatağıma yatırdı. Gece yarısı oral seksten uyandım - kız battaniyenin altına tırmandı, aletini çıkardı ve emmeye başladı! Hiç tereddüt etmeden onu sürgüye taktı ve içine girdi. Sabah onu arabayla parka götürdüm, birkaç bin ruble verdim ve bıraktım... İşten sonra eve geldim - küçük kız merdivenlerde kapının altında oturuyordu ve onu bekliyordu... Yine onu besledi, yıkadı, yatırdı ve becerdi! Ve böylece üç gün boyunca! Ne yaparsa yapsın gitmiyor, hepsi bu! Zaten korkmuştu çünkü reşit olmayan biriyle ilişkisi olduğu için hapis cezasına çarptırılabilirdi! Komşular şimdiden şüphe etmeye başlamışlardı... Benden tavsiye istedi, ne yapmalı? Ona yatakta anne ve babasını ve yaşadığı yeri sormasını ve onu oraya götürmesini tavsiye ettim. Maloyaroslavets’li kızın trenle Moskova’ya geldiği ortaya çıktı. Bir komşusu onu aldı ama ne kendisi ne de ailesi geri dönmekten hiç memnun olmadı. Artık komşu bir yanardağ gibi yaşıyor - her gün işten dehşetle dönüyor! İkamet yerini değiştirmeyi düşünüyor...
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340

Post by rmt »

Wolffr: 31 Mar 2023, 12:34 rmt, herkes kendi değerlendirmesini yapar çapkınlık!!! :evet:
buna benzer bir şey!
Ya da olgunlaşmamışlığın ölçüsünde. :evet:
Bu arada, yabhaty (bunlar sikik) kelimesi tüm Hint-Avrupa dillerinin kaynağı olan Sanskritçe’dir. Yani kelime ve kavram çok eski zamanlardan gelmektedir ve en az 5000 yıldır telaffuz edilmektedir. Bu nedenle aptal kibrinizi başka sitelere bırakın. Bunun gibi bir şey.
Drakula
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 2 years

Post by Drakula »

Washrod34: 20 Aug 2023, 15:08 İkamet yerini değiştirmeyi düşünüyor...
İkametgahını devlete ait olacak şekilde değiştirecekler, sen de gideceksin suç ortağı olarak lokomotif olarak.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”