Annemi seks yaparken kim gördü?

Röntgenciler burada toplanıyor!
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annemi seks yaparken kim gördü

Unread post by Tanya »

Anton Sumy: 22 Oct 2022, 18:24 Ben gördüm, o da beni gördü
Ah, annemi görmedim ama ne yazık ki kızımın böyle bir fırsatı oldu annesiyle ilgili ....
Dünya ne yazık ki değişiyor ve bana öyle geliyor ki, daha iyiye doğru değil.
These users thanked the author Tanya for the post (total 5):
annem adam yaptı, Fargal94, Düşük, Piero, Mart
yıl1
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by yıl1 »

Çocukken onun cinsiyeti hakkında casusluk yapmayı severdim
These users thanked the author yıl1 for the post (total 2):
Makar1977, Mart
deen-don
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62

Unread post by deen-don »

Birçok kez oldu. Birkaç kez benden bir metre bile uzaktaydı
These users thanked the author deen-don for the post (total 4):
başak, Makar1977, Mart, Stirlitz
Düşük
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Düşük »

Tania: 24 Oct 2022, 22:08 Dünya ne yazık ki değişiyor ve bana öyle geliyor ki, bu daha iyiye doğru değil.
Sanırım bunu görmek onu memnun etti. Ve eğer öyleyse, endişelenecek bir şey yok.
Vika1
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by Vika1 »

Bunu bir kereden fazla gördüm. Son sefer oldukça yakın zamandaydı. Annemin nasıl emdiğini ve karısının aynı anda annesine oral seks yaptığını gördüm. Onlarla aynı sitede yaşıyoruz ve kızları benim en iyi arkadaşım. Uzun zamandır arkadaşız, hatta dairelerimizin anahtarlarını bile birbirimize güveniyoruz. Bir parti verdiler ve ağabeyim ve ben onların dairesine atıldık ve geceyi onlarla geçirmemiz söylendi, çoktan geç olmuştu, tabletimi almak için eve gittim. İçeri girdiğimde koridordan inlemeler duydum, kapı kapalı olduğu için tabii ki görmek zordu ama baktığım bir boşluk vardı. Annem kanepede yatıyordu, yüzünün üzerine sarkıyordu ve emiyor ve bu sırada karısı da annesini yalıyordu. Yavaş yavaş ayrıldım. Hemen arkadaşıma ebeveynlerimizin ne yaptığıyla ilgili her şeyi anlattım. Bunun beni heyecanlandırdığını söylemek yetersiz kalır. Her tarafım akıyordu.
These users thanked the author Vika1 for the post (total 9):
Fargal94, Ded, Fedor36, özel_giriş, Julikos, frenk, sapık, PavelNokia, Mart
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Vika1: 26 Oct 2022, 14:09 Birden fazla kez gördüm. Son sefer oldukça yakın zamandaydı. Annemin nasıl emdiğini ve karısının aynı anda annesine oral seks yaptığını gördüm. Onlarla aynı sitede yaşıyoruz ve kızları benim en iyi arkadaşım. Uzun zamandır arkadaşız, hatta dairelerimizin anahtarlarını bile birbirimize güveniyoruz. Bir parti verdiler ve ağabeyim ve ben onların dairesine atıldık ve geceyi onlarla geçirmemiz söylendi, çoktan geç olmuştu, tabletimi almak için eve gittim. İçeri girdiğimde koridordan inlemeler duydum, kapı kapalı olduğu için tabii ki görmek zordu ama baktığım bir boşluk vardı. Annem kanepede yatıyordu, yüzünün üzerine sarkıyordu ve emiyor ve bu sırada karısı da annesini yalıyordu. Yavaş yavaş ayrıldım. Hemen arkadaşıma ebeveynlerimizin ne yaptığıyla ilgili her şeyi anlattım. Bunun beni heyecanlandırdığını söylemek yetersiz kalır. Her tarafım akıp gidiyordu.
Sen ve arkadaşın kaç yaşındasınız? Hikayenize nasıl tepki verdi?
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065

Unread post by Ded »

Vika1, Siz ve arkadaşınız böyle bir şeye sahip olduğunuz için şanslısınız harika ebeveynler! Sen mutlu bir insansın!
GTI
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by GTI »

Onu bir kereden fazla seks yaparken gördüm.
These users thanked the author GTI for the post:
Makar1977
Buz
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Buz »

9 yaşındaydım. Gece uyandığımda annemin odasında bazı sesler ve fısıltılar vardı. Sessizce kapıya doğru süründüm, alacakaranlıkta onu görebiliyordum. Annem yerde yatıyor, bacakları adamın omuzlarına kaldırılmış. Sol eliyle annesinin bacaklarını destekliyor ve sağ eliyle aşağıda bir şeyler yapıyor. Annem seğiriyor ve fısıldıyor; Oraya gitmeye gerek yok. İstemiyorum. Yeterli. Ben oraya gitmiyorum. Durdur şunu. Sonra adam annesine baskı yapmaya başladı ve annesi inledi. Artık seğirmedi, sadece ağır ve boğuk bir şekilde inledi. Baktım ve her şeyi anlamadım. Sadece annemin sikildiğini anladım. 11-12 yaşlarımdayken adamı anladım ve kıskandım.
These users thanked the author Buz for the post (total 2):
annem adam yaptı, Mart
Arsız Joe
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69

Unread post by Arsız Joe »

Hiçbir zaman annemi gözetlemeye çalışmadım ve babamla cinsel ilişkiye girsem bile bu şans eseriydi ve neyse ki çabuk tepki verip örtbas ettiler. Genç olmam iyi oldu. Onları en son yakaladığımda muhtemelen 10-11 yaşlarındaydı.
Hız Adamları
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Hız Adamları »

Piero: 20 Dec 2021, 11:58 Yaz aylarında, 80’li yılların ortalarında ailem tatildeydi, babamın Belgorod bölgesindeki memleketine gittik. Yaklaşık 13 yaşımdaydım, her akşam arkadaşlarım ve kuzenimle kırsal bir diskoya giderdim (sonra sadece dans ederdim). Bir gün danstan çok geç döndüğümüzde, penceresi perdeli yaz mutfağında bir ışık fark ettik. Çok ilgimizi çekti, pencereye yaklaştık ve çatlaktan baktık. Ve orada anne ve baba tamamen çıplak, kanepede köpek stilinde yatıyorlar. Kız kardeşim kızardı ve hemen bahçeye koştu, ben o kadar sertleştim ki birkaç kez sarsıldıktan sonra hemen geldim. Kız kardeşim sabaha kadar eve dönmedi ve sabah annesinin ona bağırdığını duydum: "Eteğini nereden bu kadar kirlettin ki, sanki bir siloda yatıyormuş gibi her yeri yeşilliklerle kaplanmış!" Sanırım bahçede çimlerin üzerinde mastürbasyon yapıyordu. Onunla bahçeye gitmediğim için hala pişmanım, belki bana da bir şey olmuştur...!

1 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Kız kardeşin kaç yaşındaydı?
These users thanked the author Hız Adamları for the post:
Mart
Denisss71
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Denisss71 »

Sadece dinliyorum, periyodik olarak birini getiriyor, bölme alçıpan, gayet iyi duyabiliyorum, kahretsin. Tamamen kendimi beceriyorum))
These users thanked the author Denisss71 for the post:
Mart
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252

Unread post by PrematüreDöl »

Bunu bir erkekle görmedim ama bir vibratörle gördüm, evet pek çok kez. Gerçi orada görülecek çok fazla şey olduğu söylenemez. Sırtı kapıya dönük oturdu, bornozunu kaldırdı ve iki eliyle top bağlantılı eski bir Sovyet titreşimli masaj cihazını kadının bölgesine bastırdı. Birkaç dakika sonra sessizce birkaç kez ürperdi ve her şey bitti.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post:
Mart
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

Speedmen, 13 yaşındaydım ve kız kardeşim bir yaş büyüktü...
Kotishny
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Kotishny »

Küçükken onları yalnızca bir kez gördüm ve onlarla yattım. Yatağım sandalyelere bitişikti, sırtları bana dönüktü. Bir gece uyandım ve ilgimi çeken sesler duydum. Sandalyelerin arkasından baktığımda annemi gördüm. Ve babamın yanına gitti. Onun memesini emdi. Ve annem inledi. Ağlamaya başladım. Sonra yüzü kızararak yanıma koştu. Hızlı nefes alma ile. Bunu hatırlıyorum.
Sonra sabah onlara günaydın dilemek için yatak odalarına koştum. Annem yüz üstü çıplak yatıyordu. Babam zaten şortunu giymişti ve hızla onun üzerine bir battaniye attı. Bir kedi gibi mutluydu. Babam daha sonra dinlenmesi gerektiğini söyledi.
Daha sonra yan daireye taşındığımızda onların yatak odası duvarımın arkasındaydı. Ve her gece onları gizlice dinledim. Şaplak atıyor, annem inliyor, yatak gıcırdıyor. Sabah çöp kutusunda kullanılmış prezervatif buldum. Babamın yüzündeki hickey’i keşfettiğim samimi fotoğraflarını buldum)
Genel olarak pek çok hikaye var. Ve bunu anlatmak çok uzun zaman alıyor
These users thanked the author Kotishny for the post (total 3):
Andy Panda, Makar1977, Fedor36
Dart
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Dart »

Ne tür fotoğraflar buldunuz?)
Kotishny
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Dart: 25 Dec 2022, 18:07 Peki ne tür fotoğraflar buldunuz?)
Babam annemin erotik iç çamaşırlarıyla fotoğraflarını çekmiş. Açılmamış yatakta. Ayrıca sadece tanga giydiği için eliyle göğüslerini kapattı. Sadece battaniyeyle örtülüyor. Ve babamın sadece bir fotoğrafı vardı ve orada boynundaki hickey açıkça görülüyordu.
Ayrıca düğünlerinden önce çekilmiş bir fotoğrafını da buldum. Siyah ve beyaz. Babam annemin farklı pozlarda fotoğraflarını çekti. Tamamen çıplak. Ve seksten sonraki fotoğrafı hatırlıyorum. Bacaklarını açmış ve meme uçlarını dışarı çıkarmış halde mutlu bir şekilde yattığı yer...
These users thanked the author Kotishny for the post (total 2):
annem adam yaptı, PavelNokia
Dart
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Dart »

Açıklamaya göre sadece süper bir fotoğraf) Peki annenizin böyle görünmesini nasıl buldunuz?)
Kotishny
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Dart: 25 Dec 2022, 18:27 Açıklamaya göre süper bir fotoğraf) Peki annenizin böyle görünmesini nasıl istersiniz?)
Peki, o anda, nerede siyah beyaz - 20 yaşında. Havalı, ince, genç. Küçük göğüslü...
Ve siyahi insanlar için belki 30 yaşında. Ama aynı zamanda çok da havalı.
Dart
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Dart »

Merak ediyorum) am traşlı mı?)
Kotishny
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Dart: 25 Dec 2022, 18:35 i amınız tıraşlı mı?)
Hayır. Tıraş olmadı. Ama düzgün.
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 511

Unread post by Dgonio2022 »

Peki annenin böyle görünmesini beğendin mi?
Dart
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Dart »

Bu fotoğraflara mastürbasyon mu yaptın?)
Kotishny
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Saklamayacağım) evet) mastürbasyon yaptım)
These users thanked the author Kotishny for the post:
Makar1977
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!

Kotishny: 25 Dec 2022, 18:43 Pekala, saklamayacağım) evet) 31 çektim)
31 çekerken ne hayal ettin?
Kotishny
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Ben onun vücudunu beğendim. Kendimi babamın yerinde hayal ettim)
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!

Alışılmadık bir şey mi sundunuz?
Kotishny
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Tam olarak değil. Sıra dışı bir şey yok. Sadece seks)
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

Tania: 24 Oct 2022, 22:08 Dünya ne yazık ki değişiyor ve bana öyle geliyor ki, hiç de iyi yönde değil
"Dünya değişti. Bunu derinden hissediyorum. Bunu suda hissediyorum. İşte şimdi havada bir şey hissettim..."
These users thanked the author Mart for the post:
PavelNokia
Kotishny
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Henüz okula gitmediğim zamanlarda bile nedenini hatırlamıyorum ama tuvalete girdim. Ve orada küvette karşılıklı oturuyorlardı, çıplak ve öpüşüyorlardı. Tabii ki yemin ettiler. Daha sonra annem sordu: "Ya babamla seks yapsaydık?"
Bu arada, yanıma geldi ve kimi istediğimi sordu, erkek veya kız kardeş.)
These users thanked the author Kotishny for the post:
Makar1977
Inna
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Inna »

rakia: 07 Aug 2021, 21:52 Gördüm, beğenmedim
Ama ben de gördüm... Ve beğendim.
These users thanked the author Inna for the post (total 2):
annem adam yaptı, Mart
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by N@TyPaL »

Gördüm ve küçükken birkaç kez kayıt cihazını kayıt için bırakmanın başarılı olduğu ortaya çıktı. Üçüncü kez, gösteriden sonra kaydı durdurup kaseti çıkarmaya geldiğimde, kaydın duraklatıldığını fark ettim. Hemen yere düşmek istedim ve yandığımı anladım. Ama kesinlikle kimse bana tek kelime etmedi, her şey sanki hiçbir şey olmamış gibiydi. Sonra bir gün annem yanlışlıkla odaya girdi ve beni iç çamaşırlı modellerle moda dergisine mastürbasyon yaparken gördü. O an bundan daha kötü bir şey olamaz diye düşündüm ama o gün beni hiç azarlamadı ve ertesi gün beni sikimi beğenecek yalnız arkadaşıyla tanıştırabileceğini ve bana her şeyi öğreteceğini söyledi.
These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 2):
sapık, Mart
gün batımı
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by gün batımı »

Metnin oldukça uzun olduğu ortaya çıktı, sadece kalbimi bir yere dökmek istedim, işte buyurun. Ben de böyle bir durumla karşılaştım, annemi her zaman çok iyi bir kadın olarak görürdüm ama bir noktada onda görünüşe göre bir şeyler değişti. Onun tanımıyla başlasam iyi olur, ince bir kadın, 40 yaşında, belinde oldukça kaba bir dövme, dili ve meme uçları delmiş, yaşına göre harika görünüyor ve bunu oldukça sık kullanıyor. Onu ilk kez altı yıl önce küvette yakaladığımda, o zamanki erkek arkadaşı ona sopayla yapışırken, şaka şuydu ki kapının kilidi bile yoktu, sadece yana doğru açılıyordu ama konu bu değil Aynı gün, gece onların cinsiyetinden uyandım ve odalar biraz şeffaf olan cam bir bölmeyle ayrılmıştı ve dört ayak üzerinde duran annemin nasıl inlediğini ve çığlık attığını gördüm, bu benim için bir şoktu. muhtemelen o anda onda bazı değişiklikler fark etmeye başladım. şimdi durum böyle, o andan itibaren zaten çok sayıda partneri oldu, bazıları sadece bir kez geldi, bazıları aylarca bizimle kalabildi, yaşlar tamamen farklıydı, en küçüğüm 23 yaşındaydı, en büyüğü ise 51, genel olarak onun için asıl mesele bu değildi. Geçen yıl sadece üç erkekle çıkıyordu ve çoğu zaman eve geç dönmeye başladı, çok yorgundu, neredeyse her hafta sonu iki günlüğüne bir yerden ayrılır ve yalnızca Pazar gecesi geri dönerdi. tüm bu hikaye beni strese sokmaya başladı ve sık sık oraya nereye gittiğini görmek için telefonumdaki konum belirleyiciyi kullanmaya karar verdim, şehrin eteklerinde iyi bir bölgede bir yazlık topluluk gördüğümde şaşırdığım şey neydi? biraz takip etmem gerekiyordu, takip ettim onu ​​takip ettim, girişte bir adamı öperken çok şaşırdım, ikincisi yüzsüzce ona el yordamıyla saldırdı, beş dakika böyle selamlaştıktan sonra bir bara gittiler siyah Mercedes ve kulübeye doğru yola koyuldu. birkaç ay önce onun sürekli siktiğimin yanına taşındık ve o andan itibaren en büyük sefahat başladı. Kıyafet çekmecelerinde pembe bir tasma, yaklaşık 30 prezervatif, 2 yapay penis, bir vibratör, kelepçe ve farklı pozlara sahip bir küp buldum ve iç çamaşırlarının bulunduğu çekmece sadece seksi kıyafetlerle doluydu. Görüp görmediğime gelince - evet, bir gün telefonuna girdim ve hemen göğüslerini ve kıçını üç farklı kişiye fırlattı ve şöyle bir başlık yazdı: "Bakın ne kadar bronzlaşmış." bu sene onunla ve siktiğiyle tatile uçma şansım oldu, bir otel odası vardı ama iki oda vardı, inlemelere ve prensip olarak onun sikilme sesine alışmıştım, ama durum farklıydı, sabah odadan denize çıktık ama öğleden sonra yoruldukları için geri dönmeye karar verdiler, yüzmeye kalacağım gibi bir şey söyledim ama çabuk sıkıldım ve artık gitsem iyi olur diye karar verdim. oda ve oraya yöneldi, görünüşe göre annem anahtarın bende olduğunu bilmiyordu ve odaya girdim şu resmi görüyorum: mayosu koridorda yatıyor, kendisi banyoda diz çökmüş ve ön kapının açıldığını duyuyor , muhtemelen mekanik olarak o yöne baktı, penisini ağzından bile çıkarmadan, bu resmi sonsuza kadar hatırlayacağım, kendi annem, ağzında sik varken hiçbir şeyden utanmıyor, berbattı. Birkaç yıl süren bu hikayenin sonucu şu: Bu durumu kabullendim ve en iyi tarafından bakıyorum, muhtemelen ona çok fazla zevk veriyor, bu onun doğası.
Bu durumla ilgili ne düşündüğünüzü bana bildirin, birinin fikrini duymak ilginç
These users thanked the author gün batımı for the post:
PavelNokia
Kotishny
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Genel olarak kaç vaka olduğunu hatırlıyorum elbette...
Küçükken karanlıktan korkardım. Gece uyandım, ağladım ve annemi aradım. O geldi. Çıplak, ince. Ve bazı nedenlerden dolayı nefes darlığı ile. Sonra nedenini anlamadım)
Daha sonra okuldan eve onlardan önce geldiğimde yatak odalarında prezervatif paketleri buldum. Hatırladığım kadarıyla - nervürlü. Yatağın yanında doğum kontrol hapları var. Bütün bunları bulduğumda gerçekten titriyordum)
These users thanked the author Kotishny for the post (total 3):
Makar1977, sapık, Mart
Max.Seibel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by Max.Seibel »

Babasız büyüdüm, annemin sikiştiğini sık sık duydum ve 15 yaşımda onu ilk kez seks sırasında çıplak gördüm. Onu daha sonra birkaç kez gördüm, bunun için alkol sayesinde)))))) Onu gerçekten becermek istedim, ona en çok sarhoşken dokundum. Bunu sürdürmeye cesaret edemedim; gençliğimde pek bir şey yapmaya ihtiyacım yoktu. Dokunarak boşalabilirsin
These users thanked the author Max.Seibel for the post (total 4):
Andy Panda, Alex7515, PavelNokia, Mart
Alex7515
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 187

Unread post by Alex7515 »

Max.Seibel: 01 Jan 2023, 11:27 Babasız büyüdüm, sık sık annemin sikiştiğini duydum, 15 yaşındayken onu ilk kez seks sırasında çıplak gördüm. Onu daha sonra birkaç kez gördüm, bunun için alkol sayesinde)))))) Onu gerçekten becermek istedim, ona en çok sarhoşken dokundum. Bunu sürdürmeye cesaret edemedim; gençliğimde pek bir şey yapmaya ihtiyacım yoktu. Dokunarak gelebilirsin
Sarhoşken ona sık sık dokunur muydun?
Max.Seibel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by Max.Seibel »

Ah evet hatırlamıyorum, uzun zaman önceydi, saymadım
Lenochka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by Lenochka »

Bunu bir kereden fazla gördüm. Tek odalı bir dairede yaşıyorduk.
These users thanked the author Lenochka for the post (total 3):
annem adam yaptı, Makar1977, Mart
Makar1977
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by Makar1977 »

Bunu bir kereden fazla gördüm......
İlk başta ailemin beni neden bazen erken yatırdığını anlayamadım......ve ayrıca uyuyup uyumadığımı da kontrol ettim.
İlk önce sadece dinledim, fısıltıları, tokatları, inlemeleri, gıcırtıları.....Sonra annem genellikle banyoya veya tuvalete gitti ve tekrar yatağına gitti.

Bir defasında sanırım 11 yaşımdaydım, yatağa gönderildim......Biraz kızmıştım ama yattım. Uzandım ve odamın kapısı tamamen kapanmamıştı.
Annem banyodaydı ve uzun bir süre orada kaldı..... sonra banyodan çıkıp yanımdan geçti. oda bana çıplakmış gibi geldi, başında havlu vardı.....Yataktan kalktım ve kapının arkasına saklanıp izledim..... Annem gerçekten çıplaktı ve sakince odanın içinde dolaşıyordu. babamın önünde. Kendini bir şeyle ovuşturdu ve sonra saçlarını kuruttu. Kalbim küt küt atıyordu.
Sonra annem babama gidip kendini yıkamasını söyledi ve o da gitti. Ben geceliğini giymesini bekledim ama o çıplak kalmaya devam etti.....
Daha sonra annem takılarını, zincirlerini, yüzüklerini takmaya, saçını düzeltmeye ve giymeye başladı. makyaj ve çok parlak. İlk başta hiçbir şey anlamadım.....

Sonra tekrar yatağa atladım çünkü babam banyodan çıktı ve benim olup olmadığımı kontrol edeceğini anladım. uyuyordu ya da uyumuyordu.
Babam gittiğinde bir süre orada yattım ama merak ettim...Yasaklanmış bir şey hissettim...ama ilginç.
Bu bir biraz korkutucu. Ama kalktım ve sessizce kapıya yaklaştım..... Gördüklerim beni hayrete düşürdü... Sarılıp öpüştüler, çıplak!!!!
Sonra annem yatağa uzanıp utanmadan bacaklarını ayırdı ..... Beni şaşırttı (öğretmen olarak çalıştı ve her zaman çok katı ve pozitif görünüyordu) Kalbimin kırılacağını düşündüm ...
Babam onu ​​doğurduğunda ben de şaşırdım arkadan onu saçlarından tuttu ve başını güçlü bir şekilde kaldırdı... Ama bu hoşuna gitti çünkü şöyle dedi: "Daha... hatta... daha güçlü... yine de durma." şoklar güçlüydü..... Görünüşe göre hoşuna gitmesine şaşırdım.....

Sadece boşluktu!!! Evet, bir tuhaflık hissi vardı , utanç, endişe. Ama aynı zamanda büyük bir heyecan da vardı!!!
These users thanked the author Makar1977 for the post (total 5):
Alinka_Ya, Kazayağı, annem adam yaptı, 18Yur@74, Mart
Alinka_Ya
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Alinka_Ya »

Bunu bir kereden fazla gördüm. Merak her zaman kontrolü ele geçirdi ve her zaman sonra ne olacağını görmeye çalıştım)

5 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
makar1977: 06 Jan 2023, 09:03 Sadece boşluktu!!! Evet, bir tuhaflık, utanç ve endişe hissi vardı. Ama aynı zamanda büyük bir heyecan da vardı!!!
harika bir hikaye!
These users thanked the author Alinka_Ya for the post (total 3):
Makar1977, annem adam yaptı, Mart
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Podsmatrivanie”