Kızlarla ilgili fanteziler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kız çocuk fantezileri
Peki neden saldırdın? Köpek havlıyor, rüzgar esiyor. Dikkat etmeyin, bu kadar, bırakın rüyasında istediği kişiyi, hatta kendisini bile siksin.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Natasha, Alena, Lyubov ve Sasha okuldayken 3 yaşındaki Dasha, 6 yaşındaki Dianai ve 19 yaşındaki Ira ile eğlendim, çok eğlenceliydi
-
Kızlarım bugün okuldan eve geldiklerinde külotlarına kadar soyundular, okul elbiselerini ve taytlarını çıkardılar, Natasha, Alena ve Lyubov da sutyenlerini çıkardılar, sonra dördü de sadece külot giyerek bana günlüklerini getirdiler. kontrol etmek için 16 yaşındaki Natasha, 5 dört ve üç aldı Alena, 15 yaşında 3 A ve 3 B aldı 12 yaşındaki Lyubov, 3 A ve bir C aldı ve 9 yaşındaki Sasha, 2 A ve 2 C aldı Bu, Alena dışında hepsini yeneceğim anlamına geliyor Natsha 100 darbe alacak Lyubov 75 darbe alacak ve Alena’ya ek olarak Sasha 50 darbe alacak ve Love ile oral, anal ve vajinal seks yapacağım ve Sashay ile yapacağım oral ve anal seks
-
Not almak için şaplak attıktan ve seks yaptıktan sonra, ben ve Andelika dışındaki tüm kızlarım bir film izledik ama aynı zamanda sutyensiz ve külotsuz bile tamamen çıplaktık.
-
Eh, bugün yatma zamanım geldi. 12 yaşındaki Lyubov, 6 yaşındaki Diana ve 3 yaşındaki Dashay ile uyuyorum, dört yaşında uyuyacağız.
-
Bu sabah kendimi kötü hissettim, muhtemelen yediğim bir şeydi ama kızlar beni desteklediler ve bana mümkün olan her şekilde yardımcı oldular. Alena okula bile gitmedi, bana bakmak için evde kaldı.
-
Daha sonra 19 yaşındaki Ira, 15 yaşındaki Alena, 6 yaşındaki Diana ve 3 yaşındaki Dasha’nın bakımı sayesinde kendimi çok daha iyi hissettim, öyle ki tekrar seks yapabildim. şimdilik sadece anal seks ve biraz oral seks

-
Natasha, Lyubov ve Sasha okuldan eve geldiklerinde külotlarına kadar soyundular ve ben onların günlüklerini kontrol ettim; Lyubov ve Sasha’nın her birinin 3 A ve bir B’si vardı ve Natasha’nın da 3 A ve 3 B’si vardı, o yüzden kimseyi papağan gibi tekrarlamayacağım. , ama onları tamamen üzerimden çıkar, orada oral anal ve vajinal seks olacak
-
Dün 16 yaşındaki Nasha ve 15 yaşındaki Alenay ile yattım ve bugün onları okullu kızlarla siktim
-
Büyük kızların okuldan gelmesine yarım gün kala ben 3 yaşında Dasha, 6 yaşında Diana ve 19 yaşında Ira ace birlikte hentai izlediler ve herkes çıplaktı Dasha ve Diana külotsuz bile ve Ira külotsuz ve sütyensiz benim de vardı külot yok ve en küçük Angelica küçükler için çizgi film izliyordu ve giyinmişti
P
P
-
Автор темыNikk
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Anlamadınız mı? Herkes çıplakken neden giyinmişti? Düzensizlik! :soru:Alec: ↑22 Apr 2021, 15:42 Büyük kızların okuldan eve gelmesine yarım gün vardı: Ben 3 yaşındaki Dasha, 6 yaşındaki Diana ve 19 yaşındaki Ira, Ace, birlikte hentai izlediler ve herkes çıplaktı. Dasha ve Diana, külotsuz bile ve Ira, külotsuz ve sütyensiz, ben de külotsuzdum ve en küçük Angelica küçükler için çizgi film izliyordu ve giyinmişti
П
-
Çünkü henüz çok küçük ve beni henüz heyecanlandırmıyor, üstelik ayrı oturuyor
-
-
Dün akşam büyükannem öldü, babamın annesi öldü, kızım Ira hayatta kaldı, babamın kız kardeşi Ira 52 yaşında ve o süper ben 12 yaşımdayken onu sikmeye başladım ve hala sikişmeye devam ediyoruz, gerçekten sadece yazın yılın geri kalanında kızlarım ve ebeveynlerimle başka bir şehirde yaşıyorum
Ve Ira’nın yanında ikinci kuzenlerim Sasha, Anya ve Sveta yaşıyor, hepsi 30 yaşın altında ve ben de bazen siktir et onları, ama özellikle ikinci kuzenim Ivanka’yı seviyorum, o 10 yaşında, o da Ira’dan çok uzakta yaşıyor ve onunla sık sık seks yapıyorum
Ve Ira’nın yanında ikinci kuzenlerim Sasha, Anya ve Sveta yaşıyor, hepsi 30 yaşın altında ve ben de bazen siktir et onları, ama özellikle ikinci kuzenim Ivanka’yı seviyorum, o 10 yaşında, o da Ira’dan çok uzakta yaşıyor ve onunla sık sık seks yapıyorum
-
Büyük kızlarım okuldayken Dasha ve 3 ve 6 yaşındaki Diana’nın anüsünü okşadım
-
Kızlarım okuldan eve geldiklerinde çıplak soyundular, okul elbiselerini, taytlarını ve külotlarını çıkardılar; Natasha, Alena ve Lyubov da sutyenlerini çıkardılar ve dördü de tamamen çıplaktı ve kontrol etmem için bana günlüklerini getirdiler. 16 yaşındaki Natasha, 6 dörtlü aldı. 15 yaşındaki Alena, 3 A, 2 B ve bir C’ aldı. 12 yaşındaki Lyubov, 3 A ve bir C aldı. 9 yaşındaki Sasha, A, B ve bir C aldı. 2 C, yani Alena 100 darbe alacak Lyubov 75 darbe alacak ve Sasha çıplak poposuna bir kemerle 50 darbe alacak, ayrıca Alenay ve Lyubov ile oral anal ve vajinal seks konusunda akıllıyım ve Sashay ile anal yapacağım seks
-
Sonra Dasha ve Dean’i soydum, külotlarını çıkardım ve sonra film izlemek için oturduk ve filmi izlerken 3 yaşındaki Dasha’yı ve 6 yaşındaki Diana’yı okşadım ve akşam yemeğinde Angelica’yı son kez benim spermimle besledim. Bir dahaki sefere bunu en geç üç yıl içinde deneyebilecek.
-
Автор темыNikk
- Nirvana’dayım
-
Peki sus ve soru sorma? notlarıma da cevap veriyorum, ne yapabilirim? Yarın sabah hepimiz kiliseye gidiyoruz.
-
Yani bugün 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Diana, 9 yaşındaki Sashay ve 12 yaşındaki Lyubov’la yatacağım, beş dakika sonra uyuyacağız.
-
Akşam geç saatlerde yaşlı bir komşum 8 yaşındaki sevimli kızını benimle tanıştırdı ve bekaretini alıp deliklerini sonuna kadar sikmemi istedi, memnuniyetle kabul ettim, seks dolu bir gece beni bekliyordu
-
Dün komşunun getirdiği kızın, çocuk sandaletlerinin içinde meme uçları olan hafif bir elbisesi ve ince şeffaf külotu vardı, elbiseyi çıkarmak için can atıyordu ve meme uçlarını çıkardı, sonra onu yatağa yatırdım ve külotunu çıkardım ve okşamaya başladım. kız, onu bekaretini bozmak için hazırlıyor ve kızın bekaretini bozdum, onu kıçından, ağzından ve amından becerdim, kısa süre sonra uykuya daldık ve sabah onu anneme götürdüm ve kızlarla kiliseye gittim
-
Kiliseden döndüğümüzde kızlara soyunmalarını ve tokat atmaya hazırlanmalarını söyledim, önce Irina soyundu, bluzunu, eteğini ve külotunu çıkarıp özel bir masaya yatırdım, onu bağladım, kemerini aldım ve verdim. Sabah 175’te Natasha ve Alena’yı da kırbaçladım, her birine kemerle 150 darbe öğrettiler, o da çıplak poposuna kemerle 125 darbe aldı.
-
Sonra Sasha’yı şifreledim, o 9 yaşında, soyundu, üstünü, şortunu ve külotunu çıkardım, onu masaya yatırdım ve duşta 75 vuruş yaptım, 6 yaşındaki Diana’yı şifreledim, havalanmasına yardım ettim elbisesini çıkardı, çoraplarını ve külotunu çıkardı, ben de onu tıpkı Sasha gibi masaya yatırdım ve Diana’ya kemerle 50 darbe vurdum, sonra Dasha’nın giyme sırası 3 yaşındaydı. altında külotu bile olmayan hafif bir sarafan, kızın sarofanını tek hareketle yırttım ve onu dizinin üzerine bükerek çıplak poposuna kemerle 30 darbe vurdum.
-
Автор темыNikk
- Nirvana’dayım
-
Son şifre Angelica oldu, 10 buçuk aylık, bebek yeleğini, külotunu ve külotunu çıkardım, sonra kemeri alıp bebeği kucağına yatırdım, kemer çıplak poposuna gelecek şekilde ona 10 darbe vurdum. Elbette kızlara üzülüyorum ama haftada en az bir kez sert bir şekilde cezalandırılmaları gerekiyor ve sonra küçük kızları soyup çırılçıplak soymayı seviyorum.
-
Biraz sonra 6 yaşındaki Diana’yı ve 9 yaşındaki Sasha’yı alıp onları soydum, külotlarını çıkardım ve ben soyundum, sonra çıplak oturduk film ve çizgi film izledik ve izlerken çıplak kızlarımı okşadım. , parmaklarımı onların kıçına ve amına sokuyorum
-
Bu arada, 8 yaşındaki bir komşunun kızı olan Masha, büyük kızlarım okuldayken seks yapmak için sık sık beni ziyarete geliyor ve ben onu mutlu bir şekilde becerdim
-
Ama onun yüzünden bugün 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Dianay, 9 yaşındaki Sashay ve 12 yaşındaki Lyubov ile yatacağım.
-
-
Ayrıca tatilin şerefine kızlar ve ben restoranda bir gala yemeği yiyeceğiz
-
Parkta bir yürüyüşten sonra çiçek ve söğüt dalları toplamak için ormana gittik ve döndüğümüzde kızlar çıplak olana kadar sevindiler, hatta külotlarını ve sutyenlerini bile çıkardılar ve akşama kadar çıplak kaldılar.
-
akşam söz verdiğim gibi kızlarla bir restorana yemeğe gittik, kızlar en güzel ve en güzel elbiseleri giydiler, ben de restoranda takım elbise ve kravat giydim, kızların istediklerini seçmesine izin verdim. ve başlangıçta bize şarap ve çocuk şampanyası ısmarladım
-
Restrondan döndüğümüzde kızlar bana küçük bir fotoğraf çektirdiler. Önce elbise ve iç çamaşırlarıyla fotoğraflarını çektim, en sonunda kızlar külotlarını ve sutyenlerini çıkardılar ve ben de onların tamamen çıplak fotoğraflarını çekmeye başladım.
-
Sonra kızlar giyindiler, 3 yaşındaki Dasha’yı ve 6 yaşındaki Diana’yı Siba’nın odasına getirdim ve Diana’ya soyunmasını söyledim ve Dasha’yı kendisi soydu, onu Siba’nın kucağına koydum, kemeri alıp kıza 30 darbe vurdum. Bu sırada Diana elbisesini ve külotunu çıkarıp masaya uzandı ve onu sabitledim. Kemeri alıp çıplak poposuna Diana’ya 50 darbe indirdim.
-
Tamam, bugün benim yatıp yan yatma zamanım geldi. 6 yıl Diana’yla, 9 yıl Sashay’la ve 12 yıl Lyubov’la birlikte olacağım, dördümüz birlikte uyuyacağız
-
Sabah onlar okula gidene kadar Sashay ve Lyubov’la seviştim ve sonra Diana’ya döndüğümde bütün sabahı kızlarımla yatakta geçirdim.
-
Kızlarım okuldan eve geldiklerinde hemen çıplak soyundular, okul elbiselerini, taytlarını ve külotlarını çıkardılar ve Natasha, Alena ve Lyubov da sweatshirtlerini çıkardılar, dördü de tamamen çıplaktı ve kontrol etmek için bana günlüklerini getirdiler. 16 yaşındaki Natasha, 3 A, 2 B ve bir C’ aldı. 15 yaşındaki Alena, 3 A ve 3 B aldı. 12 yaşındaki Lyubov, 4 B aldı. 9 yaşındaki Sasha, 3 A ve bir C’ aldı, yeneceğim anlamına geliyor. Natasha ve Sasha, çıplak poposuna bir kemerle Natasha 100 darbe alacak ve Sasha 25 darbe alacak ve ayrıca Natasha, Alenay ve Sashay ile oral, anal ve vajinal seks yapacağım ve Love ile sadece öpücükler olacak.
-
Автор темыNikk
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-