Aferin) bana daha fazla ayrıntı söyle
Ensesti kim sever?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
Re: Ensesti kim sever?
Ufaklığımı sikerken eğleniyorum, onu da sik, bırak benimle deneyim kazansın
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 4):
- Denis881, Tolkala, frenk, SergeiKa
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
Ensest yasak bir şeydir, tabudur. Birçoğu bu tür ilişkileri mutlak sapkınlık olarak algılıyor. Ve yasak meyve her zaman tatlıdır). Bu konu beni her zaman heyecanlandırdı ve hala da heyecanlandırıyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Orientation: biseksüel
Ensest bir yaşam tarzıdır :) Doğacılar ve çıplaklar var; onların da kendi yaşam tarzları var. Ensest ilişki içinde olan bizler kendi ensest ilişkimize sahibiz)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
Ensest mafyası)
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
-
- Potansiyel seks nesnesi
Seks, akrabalarıyla da seks yapıyor. Hiç farketmez... Arkadaşınla durum farklı mı?
-
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
Ensest, farklı insanların ona karşı tamamen onaydan tamamen reddedilmeye kadar farklı tutumlara sahip olmasına rağmen bilinçaltında herkes tarafından beğenilir... 90’lı yılların ortalarında, San Diego’daki (California) Yaratılış Araştırma Enstitüsü, isimsiz bir anket araştırması gerçekleştirdi. Eyaletteki 26 bin ailenin tek sorusuyla "Hayatınızda en az bir kez oğlunuzla (kızınızla) cinsel ilişkiye girmeyi düşündünüz mü?" Anketin istatistiksel hatası %0,3’ü geçmiyor Sonuç açık - Yetişkinlerin %98,6’sı hayatında en az bir kez çocuklarıyla cinsel ilişki kurmayı düşündü! Bu sayının neredeyse %80’i birden fazla kez düşündü, %37’si ise sık sık düşündü! Katılımcıların yalnızca %9,1’i çocuklarla ensest ilişkiye girmeye karar verdi (bir veya birkaç kez), %5,3’ü ise bunu birçok kez uyguladı. Çocukların yaş aralığı 10 ile 22 arasındaydı. Ensest vakalarının neredeyse üçte biri anne-oğul ilişkilerinde, geri kalan üçte ikisi ise baba-kız ilişkilerinde yaşandı. Sonuç: Ensest düşünceler hemen hemen herkesi periyodik olarak ziyaret etmektedir ancak yaklaşık 10 kişiden 1’i bunları uygulamaya karar vermektedir. Her ne kadar bu da çok fazla! Farklı ülkeler için istatistiklerin farklı olacağını kabul ediyorum, ancak dedikleri gibi eğilim açık...

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Kardeşim,
Anlatıyorum doğrusu. Kadınlar seksle ilgilenmezler ve seks hakkında yazmazlar. Bu internette yazıyor.
Anlatıyorum doğrusu. Kadınlar seksle ilgilenmezler ve seks hakkında yazmazlar. Bu internette yazıyor.
-
- En güçlü orgazm!
İnternette pek çok şey yazılıyor ve kadınlar farklı
- These users thanked the author Kardeş for the post:
- annem adam yaptı
-
Kardeşim,
Sohbetlerde buna dikkat et forumlardakinden çok daha kolay.
Peki, diyelim ki "Snezhana"dan biri "Harika! Güncel bilgilerden haberdar mısın?" yazıyor. Burada her şey açık.
Sohbetlerde buna dikkat et forumlardakinden çok daha kolay.
Peki, diyelim ki "Snezhana"dan biri "Harika! Güncel bilgilerden haberdar mısın?" yazıyor. Burada her şey açık.

-
- Orgazm!
- Total posts: 890
Çitin üzerinde "sik" yazıyor ve orada yakacak odun var. Bununla nasıl yaşayacaksın?Kardeşim,
Doğruyu söylüyorum. Kadınlar seksle ilgilenmezler ve seks hakkında yazmazlar. Bu internette yazıyor.
- These users thanked the author Avare for the post (total 2):
- annem adam yaptı, SergeiKa
-
Gezgin,
:nasuku:
Cevaba bakılırsa bu kişi bunu bilmiyor Ne yazacağım umurumda değil, sadece bir şeyler yazmak için. Muhtemelen bilgisayar oyunu yok. Cevap asıl konuya uygun değil, çok yaygın bir cevap, bir şablon.
Yani, sadece benim sözlerim değil, bunların onayı da internette bulunabilir, başka hiçbir yerde yoktur.
:nasuku:

Cevaba bakılırsa bu kişi bunu bilmiyor Ne yazacağım umurumda değil, sadece bir şeyler yazmak için. Muhtemelen bilgisayar oyunu yok. Cevap asıl konuya uygun değil, çok yaygın bir cevap, bir şablon.
Yani, sadece benim sözlerim değil, bunların onayı da internette bulunabilir, başka hiçbir yerde yoktur.
-
Gezgin,
Bu arada , "Huy kelimesinin arkasında yakacak odun" hakkında - "Snezhana" yazıyor, ama aslında - Eduard
Bu arada , "Huy kelimesinin arkasında yakacak odun" hakkında - "Snezhana" yazıyor, ama aslında - Eduard

-
- En güçlü orgazm!
Gezgin, Neden bana cevap veriyorsun? Bunu deneyimli bir kişiye yazın.
Kadınların Takma Adlarına bir şekilde çok agresif tepki veriyor.
Orada bir kadın ya da bir adamın saklanması umurumda değil
Kadınların Takma Adlarına bir şekilde çok agresif tepki veriyor.
Orada bir kadın ya da bir adamın saklanması umurumda değil
-
Kardeşim,
Bu şu tarihte olabilir: forumlar sakin ve sessiz. Ve sohbetlerde zaten berbat durumdalar. Bir kadının lakabı lezbiyen mi yoksa ibne mi diye bir şey var. Lezbiyenler genellikle erkeklerden nefret eder. Ve eşcinseller gerçekten ibneler gibi sevişiyorlar.
:haha:
Bu şu tarihte olabilir: forumlar sakin ve sessiz. Ve sohbetlerde zaten berbat durumdalar. Bir kadının lakabı lezbiyen mi yoksa ibne mi diye bir şey var. Lezbiyenler genellikle erkeklerden nefret eder. Ve eşcinseller gerçekten ibneler gibi sevişiyorlar.

-
- En güçlü orgazm!
Peki sorun ne? Onları görmezden gelin ve iletişim kurmayın
- These users thanked the author Kardeş for the post:
- annem adam yaptı
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
Orada bir kadının mı yoksa bir erkeğin mi saklandığı umurumda değil
[/quote]
Kesinlikle katılıyorum
Orada bir kadının mı yoksa bir erkeğin mi saklandığı umurumda değil
[/quote]
Kesinlikle katılıyorum
- These users thanked the author Avare for the post:
- annem adam yaptı
-
Hayır, hayır. Bir fark var. Eğer bir erkek kadın gibi davranıyor ve bir kadın ile bir erkek arasındaki seks hakkında yazıyorsa bu açıkça bir kurgu, bir yalandır.
Forumda olduğu gibi sohbetlerde de onu hemen tanıyamazsınız. Evet, orada bir isim var. , ve kadınsı davranışları taklit eder (yani kimseye hitap etmez). Onunla iletişime geçene kadar onun kim olduğunu (gay mi yoksa lezbiyen mi) anlayamazsınız. Lezbiyenler ve biseksüel kadınlar çoğu zaman erkeklere tepki vermezler.
Forumda olduğu gibi sohbetlerde de onu hemen tanıyamazsınız. Evet, orada bir isim var. , ve kadınsı davranışları taklit eder (yani kimseye hitap etmez). Onunla iletişime geçene kadar onun kim olduğunu (gay mi yoksa lezbiyen mi) anlayamazsınız. Lezbiyenler ve biseksüel kadınlar çoğu zaman erkeklere tepki vermezler.
-
- Sürtünmeler
Deneyimli, Sen bir aptalsın ve tedavisi yok ! Buradaki hepiniz kokuşmuş ibneler ve onanistlersiniz, KADINLARIN cinsel forumunda ne işiniz var? Burada sana hiç yer yok! Seninle tanışamamamız çok yazık, yoksa sana bacaklarımın arasında ne olduğunu gösterirdim! Sonra da yüzüne vurur ve zevkle üzerine tükürürdü...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Karakterli bir kadın mı?Tender: ↑21 Aug 2021, 06:58 Deneyimli, Sen bir aptalsın ve tedavisi yok! Buradaki hepiniz kokuşmuş ibneler ve onanistlersiniz, KADINLARIN cinsel forumunda ne işiniz var? Burada sana hiç yer yok! Seninle tanışamamamız çok yazık, yoksa sana bacaklarımın arasında ne olduğunu gösterirdim! Sonra da zevkle yüzüne vurup tükürürdü...

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- SergeiKa
-
- Sürtünmeler
Evgenii-SPb, Karakterim normal, sakin ve mantıklı. Ama bir aptalın bana söylediğim kişi olmadığımı söylemesine dayanamıyorum... Üstelik ben bir erkeğim de ortaya çıktı! Ama hepsi bu değil; benim de bir ibne olduğum ortaya çıktı! Dayanır mıydın?
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 4):
- Dalgıç, annem adam yaptı, Fan, SergeiKa
-
İhale,
Şununla başlayalım: Gerçek şu ki burası bir kadın forumu değil. Dişi olduğu yazısını nerede gördün?
İkincisi; Kadınların cinsel forumları olamaz. Kadınlar seks hakkında hiç yazmazlar. Bu internette yazılmıştır (eğer bir arama motoruna "forumdaki bir eşcinseli nasıl tanıyabilirsiniz" yazarsanız).
Tanışma konusuna gelince, mutlaka benimle değil ama (başkalarıyla) tanışabilirsiniz. görüntülü arama yoluyla. Bacaklarınızın arasında ne olduğunu göstereceğiniz yer burasıdır. Aksi takdirde eşcinsel bir erkek peruk takıp makyaj yapabilir ve pamuklu sütyen giyebilir.
Anladınız mı arkadaşlar? İşte bu, anladım, kullan. Ve eğer video görüşmesini reddederse, bu onun eşcinsel olduğu anlamına gelir (Eh, oradaki tarz ibneye benziyor).
Şununla başlayalım: Gerçek şu ki burası bir kadın forumu değil. Dişi olduğu yazısını nerede gördün?
İkincisi; Kadınların cinsel forumları olamaz. Kadınlar seks hakkında hiç yazmazlar. Bu internette yazılmıştır (eğer bir arama motoruna "forumdaki bir eşcinseli nasıl tanıyabilirsiniz" yazarsanız).
Tanışma konusuna gelince, mutlaka benimle değil ama (başkalarıyla) tanışabilirsiniz. görüntülü arama yoluyla. Bacaklarınızın arasında ne olduğunu göstereceğiniz yer burasıdır. Aksi takdirde eşcinsel bir erkek peruk takıp makyaj yapabilir ve pamuklu sütyen giyebilir.
Anladınız mı arkadaşlar? İşte bu, anladım, kullan. Ve eğer video görüşmesini reddederse, bu onun eşcinsel olduğu anlamına gelir (Eh, oradaki tarz ibneye benziyor).

-
- heyecanlanıyorum
Anne oğuldan ensest heyecan duyuyorum, uzun zamandır cinsel ilişki için oğlu tarafından sikilen bir anne arıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
n Ve benim için bu anne, oğul ve kızla ilgili. Kızım ya çoktan olgunlaştı ya da hala genç.onanist1982: ↑22 Aug 2021, 12:52 Ensest anne oğlumdan tahrik oldum, uzun zamandır cinsel ilişki için oğlu tarafından sikilen bir anne arıyorum
- These users thanked the author Alena for the post (total 4):
- Denis881, annem adam yaptı, SergeiKa, Kirya
-
- heyecanlanıyorum
-
onanist1982,
Basit kadar kolay: Herhangi bir kadına ve oğluna para teklif edersiniz ve o kabul edene kadar maaşı artırırsınız. O da aynı fikirde çünkü bütün kadınlar fahişe. Sırf para için, oğullarıyla bile, hatta bir atla, hatta bir köpekle bile kiminle oynaştıkları umurlarında değil. İlgili videolar var.
Basit kadar kolay: Herhangi bir kadına ve oğluna para teklif edersiniz ve o kabul edene kadar maaşı artırırsınız. O da aynı fikirde çünkü bütün kadınlar fahişe. Sırf para için, oğullarıyla bile, hatta bir atla, hatta bir köpekle bile kiminle oynaştıkları umurlarında değil. İlgili videolar var.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
Beğendim, ben de bu şirketten hoşlanan bir kadın bulmak istiyorum, özel mesaj yazın ve tanışalım
-
Arama motoruna INC’nin ne anlama geldiğini yazdım. Burası Irkutsk Bilim Merkezi.

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
Ama... Burası bir kadın forumu mu??
Peki bunu nasıl yaptık? buraya gelin, erkek hesaplarını mı kastediyorsunuz? Kim açıklayacak?
Kız tam bir çekiç.Tender: ↑21 Aug 2021, 06:58 Deneyimli, Sen bir aptalsın ve tedavisi yok! Buradaki hepiniz kokuşmuş ibneler ve onanistlersiniz, KADINLARIN cinsel forumunda ne işiniz var? Burada sana hiç yer yok! Seninle tanışamamamız çok yazık, yoksa sana bacaklarımın arasında ne olduğunu gösterirdim! Sonra da yüzüne vurup zevkle tükürürdü...
Ama... Burası bir kadın forumu mu??
Peki bunu nasıl yaptık? buraya gelin, erkek hesaplarını mı kastediyorsunuz? Kim açıklayacak?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Bu hiç akıllıca değil, korkuyorum! Çocuklar - işte bunlar!!! :evet:
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Her şey zaten herkes için açıkken ne söyleyebilirim?

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Evet katılıyorum, ensestten hoşlanıyorum ama bazen genç amcık istemem beni korkutuyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Asıl mesele şu ki kedi mutludur ve her şey karşılıklıdır.roman.kuznetsov: ↑27 Aug 2021, 00:19 Evet, katılıyorum, ensestten hoşlanıyorum ama bazen genç bir amcık istemek beni korkutuyor
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Bu ne kadar küçük olduklarına bağlı. Gençlik esnek bir kavramdır.
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 6):
- annem adam yaptı, rmt, gynecologist_homegrown, Fan, Rexx, Kirya
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 663 Views
-
Last post by Güneş