GARİP RÜYALAR
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Garip Rüyalar
Natali_Natali, Bilirsin, yıllar içinde belirli anlar yaşandı geçmişten bana bir rüyada geliyor, uyanıyor ve yaşanan duygulardan biraz uzaklaşıyor, anlayış geliyor ve onlara uzun zaman önce dalmayı başardığım belli bir nostalji ve neşeyle davranıyorum, çünkü bu ayrılanlarla tanışmak ve orayı ziyaret etmek için tek fırsat!
- These users thanked the author Samara for the post:
- Christmas_Christmas
-
Автор темыChristmas_Christmas
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
ama kahretsin.. Çocukluğumdan kalma ölü bir kız arkadaşım rüyamda odama gelip beni ismimle çağırdığında...
Bana da öyle rüyalar geliyor.. çocukluğuma dönüyorum... kendimi iyi hissettiğim ve pek çok şeyi hatırladığım yer.. ve nedense yeni şeyler oluyor... sanki çocukluk hala devam ediyor, henüz bitmedi...Samara: ↑24 Jul 2024, 12:25 Natali_Natali, Biliyorsunuz, Rüyada geçmişten bazı anların beni ziyaret ettiği, uyandığım ve yaşadığım duygulardan biraz uzaklaştığım yıllar, anlayış gelir ve onlara, çoktan geçmiş bir duruma dalmayı başardığım bir nostalji ve neşeyle davranırım. çünkü bu, ölenlerle tanışmak ve orayı ziyaret etmek için tek fırsat!
ama kahretsin.. Çocukluğumdan kalma ölü bir kız arkadaşım rüyamda odama gelip beni ismimle çağırdığında...
-
- ön sevişme
Peki, nerede Aksi takdirde, uzun zamandır gitmiş bir kız arkadaşla tanışabilirsiniz, ancak çok tuhaf ve anlaşılmaz rüyalar vardır, ancak yine de bu, o kız arkadaşıyla bir rüyada bile tanışmak ve o zamanı biraz ziyaret etmek için tek fırsattır.Natali_Natali: ↑24 Jul 2024, 13:02 ama kahretsin.. çocukluğundan beri ölmüş bir kız arkadaş rüyamda odama gelecek ve bana ismimle hitap edecek....
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 1 year 1 month
Ah, çocukluktaki rüyaları hatırlıyorum ama henüz genç değildim, 2 tombul Kazak kızının evime geldiğini ve seks yapmak istediğimizi hayal ettim. Birini serbest bıraktım ve ikinciyle sevişmeye başladım
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 1 year 2 months
Garip rüyalar görüyorum,
Uzaklarda bir yerdeyim -
Neşeli bir baharın esareti altındayım,
Hangisi hatırlamıyorum.
Uzaklarda bir yerdeyim -
Neşeli bir baharın esareti altındayım,
Hangisi hatırlamıyorum.
- These users thanked the author edgard.shuhard for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
lanet olsun hayır... Tanya odama geliyor, masaya oturuyor, bacaklarını tekmeliyor ve bana dikkatle bakıyor...
damn... işte bu çocuklukla böyle tanışırdık... bir rüyada olsa bile... bir tür oyunda. .. ya da köye nasıl bisikletle gittiğimizi... ya da...Samara: ↑24 Jul 2024, 13:10nPeki, çoktan gitmiş bir kız arkadaşla başka nerede tanışabilirsin, evet, çok tuhaf ve anlaşılmaz rüyalar var, ama yine de o kız arkadaşıyla bir rüyada bile tanışmak ve o zamanı biraz ziyaret etmek için tek fırsat buNatali_Natali: ↑24 Jul 2024, 13:02 ama kahretsin.. ölü bir kız arkadaş çocukluk rüyamda odama geliyor ve bana ismimle sesleniyor....
lanet olsun hayır... Tanya odama geliyor, masaya oturuyor, bacaklarını tekmeliyor ve bana dikkatle bakıyor...
-
- ön sevişme
Ne yani bu sadece bir rüya, orada her şey olabilir, özü değiştirmez, bu kadar rüyada bile buluşmak için aynı fırsat)
- These users thanked the author Samara for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 4 months
Ve bunlar hakkında boşuna yazmamalısınız. Belki de yapılması gereken tam olarak budur. Belki de onların istediği ve beyninizin istediği budur.
Ve koku, artan duygusallığınızın ve etkilenebilirliğinizin bir başka kanıtıdır. Ama bunda özel bir şey yok. Görünüşe göre kocanız tanklarıyla sizin üzerinizde duygusal olarak moral bozucu bir etki yaratıyor.
Ama bunun dışında kişisel hayatınıza burnumu sokuyorum ki bunu yapmamam gerekiyor.
Bu, ona söyleyecek ya da bir şey yapacak vaktin olmadığı anlamına geliyor. Ve beyniniz böyle bir tepki veriyor. Bu, dedikleri gibi, gitmenize izin vermez ve arkadaşınızın gitmesine izin vermez. Gitmesine izin ver. Zaten diğer dünyadan bahsediyorsak, hanginizin daha kötü durumda olduğu hala bilinmiyor. Ancak bunların beyninizin oyunları olduğundan eminim. Ona karşı bir tür suçluluk hissediyorsun. Önemli olan bu konuda sakin olmaktır.Natali_Natali: ↑24 Jul 2024, 14:09damn... yani, o çocuklukta da böyle olurdu... rüyada olsa bile... bir çeşit oyun... ya da köyde bisiklete nasıl bindiğimiz... ya da...Samara: ↑24 Jul 2024, 13:10Peki, çoktan gitmiş bir kız arkadaşla başka nerede tanışabilirsin, evet çok tuhaf ve anlaşılmaz rüyalar var ama yine de o kız arkadaşıyla rüyada bile tanışmak ve o zamanı ziyaret etmek için tek fırsat bu. küçükNatali_Natali: ↑24 Jul 2024, 13:02 ama kahretsin.. ölü bir kız arkadaş olduğunda çocukluğumdan beri rüyamda odama geliyor ve bana ismimle sesleniyor....
dahh hayır... Tanya odama geliyor, masaya oturuyor, bacaklarını tekmeliyor ve dikkatle bana bakıyor ....
Ve bunlar hakkında boşuna yazmamalısınız. Belki de yapılması gereken tam olarak budur. Belki de onların istediği ve beyninizin istediği budur.
Ve koku, artan duygusallığınızın ve etkilenebilirliğinizin bir başka kanıtıdır. Ama bunda özel bir şey yok. Görünüşe göre kocanız tanklarıyla sizin üzerinizde duygusal olarak moral bozucu bir etki yaratıyor.
Ama bunun dışında kişisel hayatınıza burnumu sokuyorum ki bunu yapmamam gerekiyor.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Venüs
-
- Nirvana’dayım
bu konuda arkadaşım hakkında ne söyleyeceğimi bilmiyorum....
zamanınız yoktu... yoktu bir şey söyleyecek ya da yapacak zamanım var (((.... tüm bunlar olurken ben hiç ortalıkta değildim... o sırada zaten üniversitede okuyordum, aslında başka bir şehirdeydim....
bu konuda arkadaşım hakkında ne söyleyeceğimi bilmiyorum....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Ksenofon
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1122 Views
-
Last post by Elenarus