[quote="Hooligan Carrie" post_id=341966 time=1709416331 user_id=18654] [quote=ScrewF post_id= 341965 time=1709416169 user_id=9130] Gerçek hayattaki saç stiliniz nasıl? sadece örgülü ifadeler [/quote] :lol: :lol: :lol: Gerçek hayatta örgü yoktur! [/quote] en azından saç varken?) kafada. Aksi takdirde kastettiğimin bu olmadığını düşüneceksiniz\ bu, düz göğüslerle her kadının değişmez özelliğidir)
[quote=ScrewF post_id=341968 time=1709416416 user_id=9130] bu, herhangi bir kadının düz göğüslerle aynı değişmez özelliğidir) [/quote] Düz göğüsler, çarpık göğüslerden daha iyidir.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341972 time=1709416720 user_id=18654] [quote=ScrewF post_id= 341968 time=1709416416 user_id=9130] bu, herhangi bir kadının düz göğüslerle aynı değişmez özelliğidir) [/quote] Düz göğüsler, çarpık göğüslerden daha iyidir . [/quote] Meme uçlarının simetrik bir üçgen oluşturması ve bir İspanyol kulağı gibi veya 2 torba kum gibi sarkmaması gerektiğini kabul etmelisiniz.
[quote=ScrewF post_id=341973 time=1709416813 user_id=9130] Peki, meme uçlarıyla simetrik bir üçgen oluşturmaları gerektiğini kabul etmelisiniz [/quote] Yapmalı mı? Cidden?)))))) Katılmıyorum elbette: kimseye hiçbir şey borçlu değiller.
ScrewF: ↑03 Mar 2024, 01:00
Evet, katılıyorum, meme uçlarıyla simetrik bir üçgen oluşturmalılar
Yapmalı mı? Cidden?))))) Katılmıyorum elbette: kimseye hiçbir şey borçlu değiller.
Bu ifade kuduz feminizm kokuyor , ancak katılıyorum - birincil ve ikincil cinsel özelliklerin kimseye hiçbir borcu yoktur)
1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Bunu özellikle son günlerde şiddetli bir şekilde hissettim. Hatta sikim için bir basın sekreteri tutmayı bile düşünüyorum. Zakharova ve Karine Jean-Pierre arasında seçim yapıyorum)
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341999 time=1709439173 user_id=18654] [quote=ScrewF post_id= 341973 time=1709416813 user_id=9130] Evet, katılıyorum, meme uçlarıyla simetrik bir üçgen oluşturmalılar [/quote] Yapmalı mı? Cidden?))))) Katılmıyorum elbette: kimseye hiçbir şey borçlu değiller. [/quote]
Bu ifade kuduz feminizm kokuyor , ancak katılıyorum - birincil ve ikincil cinsel özelliklerin kimseye hiçbir borcu yoktur)
[size=85] [color=green]1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:[/color][/size ] Bunu özellikle son günlerde şiddetli bir şekilde hissettim. Hatta sikim için bir basın sekreteri tutmayı bile düşünüyorum. Zakharova ve Karine Jean-Pierre arasında seçim yapıyorum)
[quote=Rainmaker post_id=342000 time=1709439404 user_id=19745] Hatta sikim için bir basın sekreteri tutmayı bile düşünüyorum [/quote] Neden? Bunu kendin halledebilirsin!
[quote="Hooligan Carrie" post_id=342003 time=1709439785 user_id=18654] [quote=Rainmaker post_id= 342000 time=1709439404 user_id=19745] Hatta sikim için bir basın sekreteri almayı bile düşünüyorum [/quote] Neden? Bunu kendin halledebilirsin! [/quote] Sekreter olarak mı?)
Rainmaker: ↑03 Mar 2024, 07:16
Hatta sikim için bir basın sekreteri almayı bile düşünüyorum
Neden? Bunu kendin halledebilirsin!
Ben halledebilirim ama zahmetli. Daha önemli şeyler yapmak istiyorum)
Ve şöyle hayal edin:
İzleyicilerden gelen soru:
- Penisini göstermenin ahlaka aykırı olduğunu düşünmüyor musun?
İşte birisinin nasıl cevap vereceği. Jean-Pierre ofiste bu konuyu açıklığa kavuşturacağına söz verecek ve Zakharova kendine iyi bak, biz de sana ve ahlakını anlatacağız diyecek)
[quote="Hooligan Carrie" post_id=342003 time=1709439785 user_id=18654] [quote=Rainmaker post_id= 342000 time=1709439404 user_id=19745] Hatta sikim için bir basın sekreteri almayı bile düşünüyorum [/quote] Neden? Bunu kendin halledebilirsin! [/quote]
Ben halledebilirim ama zahmetli. Daha önemli şeyler yapmak istiyorum)
Ve şöyle hayal edin:
İzleyicilerden gelen soru:
- Penisini göstermenin ahlaka aykırı olduğunu düşünmüyor musun?
İşte birisinin nasıl cevap vereceği. Jean-Pierre ofiste bu konuyu açıklığa kavuşturacağına söz verecek ve Zakharova kendine iyi bak, biz de sana ve ahlakını anlatacağız diyecek)
[quote=Rainmaker post_id=342000 time=1709439404 user_id=19745] ama katılıyorum - birincil ve ikincil cinsel özelliklerin kimseye bir borcu yok) [/quote] Hatta daha fazlasını söyleyeceğim ve cinsel olmayan özelliklerin kimseye bir borcu yok herhangi bir şey de. Bedeni utandırmak tam bir saçmalık.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=342006 time=1709440289 user_id=18654] [quote=Rainmaker post_id= 342000 time=1709439404 user_id=19745] ama katılıyorum - birincil ve ikincil cinsel özelliklerin kimseye hiçbir borcu yoktur) [/quote] Hatta daha fazlasını da söyleyeceğim ve cinsel özellikler de kimseye bir şey borçlu değildir. Vücudu utandırmak tamamen saçmalık. [/quote] Kimse bunu kastetmedi bile. İma edilen estetik tercihler
Rainmaker: ↑03 Mar 2024, 07:16
ama katılıyorum - birincil ve ikincil cinsel özelliklerin kimseye hiçbir borcu yoktur)
Hatta daha fazlasını da söyleyeceğim ve cinsel özellikler de kimseye bir şey borçlu değildir. Vücudu utandırmak tam bir saçmalık.
En önemli şey, Lungin’in filminde en son 1996’da spor salonuna gitmiş olan kişilerin buna genellikle başvurmasıdır. "Luna Parkı." Ve evet maalesef bunlar genellikle erkek.
These users thanked the author Yağmurcu for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=342006 time=1709440289 user_id=18654] [quote=Rainmaker post_id= 342000 time=1709439404 user_id=19745] ama katılıyorum - birincil ve ikincil cinsel özelliklerin kimseye hiçbir borcu yoktur) [/quote] Hatta daha fazlasını da söyleyeceğim ve cinsel özellikler de kimseye bir şey borçlu değildir. Vücudu utandırmak tam bir saçmalık. [/quote]
En önemli şey, Lungin’in filminde en son 1996’da spor salonuna gitmiş olan kişilerin buna genellikle başvurmasıdır. "Luna Parkı." Ve evet maalesef bunlar genellikle erkek.
[quote=Rainmaker post_id=342013 time=1709440779 user_id=19745] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 342010 time=1709440504 user_id=18654] [alıntı =ScrewF post_id=342004 time=1709439876 user_id=9130] Sekreter pozisyonu için mi?) [/quote]sağduyu pozisyonu için. MGIMO’yu bitirip smolensk’te oturup "Seni mahvettik!" diye söylemene gerek yok [/quote]
Tehlikeli derecede yakınız siyasete) n Talimatları ben veririm! Göğüsler. Üyeler. Anüsler. Vaginushki. [/quote] Destekliyorum. Siyaseti bir kenara bırakıp güzellikten konuşalım
Rainmaker: ↑03 Mar 2024, 07:34
genellikle Lungin’in "Luna Park" filminde doksan altıncı yılda spor salonunu son kez gören insanlar buna başvuruyor
Değil zorunlu olarak) Uzun zaman önce de durum böyleydi, internette arabalarla ilgili harika bir metin vardı, oradaki anahtar ifade şuydu: "Hayatı anlayan, acele etmez." Göğüsler ve sikler için de aynı şey geçerli.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
[quote=Rainmaker post_id=342009 time=1709440464 user_id=19745] genellikle Lungin’in "Luna Park" filminde doksan altıncı yılda spor salonunu son kez gören insanlar buna başvuruyor [/quote] Değil zorunlu olarak) Uzun zaman önce de durum böyleydi, internette arabalarla ilgili harika bir metin vardı, oradaki anahtar ifade şuydu: "Hayatı anlayan, acele etmez." Göğüsler ve sikler için de aynı şey geçerli.
[quote=Bolbol post_id=342031 time=1709441813 user_id=7207] Aralık 2022’de size yazdığımda neden dokuz aylık tecrübeniz vardı? [/quote] Vay be! buraya gelmemden çok önce bana yazmıştın! Bu akrobasi. :angel: Aslında Mayıs 2023’ten beri buradayım.
[quote=Rainmaker post_id=342022 time=1709441434 user_id=19745] Hem sürecin başlatılmasına hem de devam etmesine yardımcı olurlar. [/quote] ..... ve hatta :roll: işlemini bitirmeye yardımcı olurlar.
Çok küfür. Forum öldü, konu ne olursa olsun, internetten fotoğraflar.
Ya da bir şeyler okumaya gidiyorsunuz, yazılanların %90’ı abuk sabuk saçmalık. İnternetten bu hikayedeki bir şey hakkında buraya yazan insanları milyonlarca kez yakaladım.
Yaşlıların hepsi burayı terk etti, geriye sadece internetten fotoğraf atıp bunların kendi fotoğrafları olduğunu söyleyerek övünen serseriler kaldı. Lanet palyaçoluk. Kısacası forum ölüyor.
Çok küfür. Forum öldü, konu ne olursa olsun, internetten fotoğraflar. Ya da bir şeyler okumaya gidiyorsunuz, yazılanların %90’ı abuk sabuk saçmalık. İnternetten bu hikayedeki bir şey hakkında buraya yazan insanları milyonlarca kez yakaladım. Yaşlıların hepsi burayı terk etti, geriye sadece internetten fotoğraf atıp bunların kendi fotoğrafları olduğunu söyleyerek övünen serseriler kaldı. Lanet palyaçoluk. Kısacası forum ölüyor.
Çok küfür. Forum öldü, konu ne olursa olsun, internetten fotoğraflar.
Ya da bir şeyler okumaya gidiyorsunuz, yazılanların %90’ı abuk sabuk saçmalık. İnternetteki hikayelerde bir şeyler hakkında buraya yazan insanları milyonlarca kez yakaladım.
Forumun ilgi çekici olması için tek yapmanız gereken konuları kendiniz oluşturun\ ... Herkese göre değil. örneğin, onu yaratan kişinin kişisel olarak ilgisini çeken bir konu. Ve tüm forumun böyle bir kalabalığın içinde takılmasına gerek yok. Sadece birkaç kişi yeterlidir ve konuyla ilgili kişiler iletişim kuracak, görüş alışverişinde bulunacak, ilgilerini çeken şeyleri tartışacak vb...
Forum bir "sosyal ağ" değildir.. .. Forumda "hep birlikte şarkı söylemeye gerek yok".
Birinin benim için konu açmasını beklemeye gerek olmadığını söylemek istedim\sen\onun her\onlar...kendin yarat ve iletişim kur... .
ama söylemek istediğim bu değildi... Sormak istiyorum...
Yaşlıların hepsi burayı çoktan terk etti
Nereye gittin? 4all forumu dışında başka "kaynaklar" var mı? Sadece merak ediyorum, başka kaynaklar varsa söyleyin, en azından bir ipucu verin...
[quote="Ufa adamı" post_id=343485 time=1709751010 user_id=3168] Çok küfür. Forum öldü, konu ne olursa olsun, internetten fotoğraflar. Ya da bir şeyler okumaya gidiyorsunuz, yazılanların %90’ı abuk sabuk saçmalık. İnternetteki hikayelerde bir şeyler hakkında buraya yazan insanları milyonlarca kez yakaladım. [/quote] Forumun ilgi çekici olması için tek yapmanız gereken konuları kendiniz oluşturun\ ... Herkese göre değil. örneğin, onu yaratan kişinin kişisel olarak ilgisini çeken bir konu. Ve tüm forumun böyle bir kalabalığın içinde takılmasına gerek yok. Sadece birkaç kişi yeterlidir ve konuyla ilgili kişiler iletişim kuracak, görüş alışverişinde bulunacak, ilgilerini çeken şeyleri tartışacak vb... Forum bir "sosyal ağ" değildir.. .. Forumda "hep birlikte şarkı söylemeye gerek yok". Birinin benim için konu açmasını beklemeye gerek olmadığını söylemek istedim\sen\onun her\onlar...kendin yarat ve iletişim kur... .
ama söylemek istediğim bu değildi... Sormak istiyorum... [quote="Ufa adamı" post_id=343485 time=1709751010 user_id= 3168] Yaşlıların hepsi burayı çoktan terk etti [/ quote]
Nereye gittin? 4all forumu dışında başka "kaynaklar" var mı? Sadece merak ediyorum, başka kaynaklar varsa söyleyin, en azından bir ipucu verin...
Natali_Natali,
Diğer kaynaklar veya uzun önceden terk edilmiş ya da sıkıcı, herkesin favorisi gibi 4burada, benim için tamamen anlaşılmaz bir nedenden dolayı, tüm müdavimlerimiz burada olduğu gibi kendi aralarında tamamen aynı konuları tartışmayı seviyorlar. Hiçbir şeyin tartışılmasına izin verilmeyen bir forum var. Kesinlikle konuyla ilgili, ancak küçük bir şaka yaparsanız derhal yasaklanırsınız. Bu arada, çoğu oradan geliyor.
Her şey aynı ve bu forumlara giden insanlar da bir dereceye kadar aynı.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 4):
[ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], Diğer kaynaklar veya uzun önceden terk edilmiş ya da sıkıcı, herkesin favorisi gibi 4burada, benim için tamamen anlaşılmaz bir nedenden dolayı, tüm müdavimlerimiz burada olduğu gibi kendi aralarında tamamen aynı konuları tartışmayı seviyorlar. Hiçbir şeyin tartışılmasına izin verilmeyen bir forum var. Kesinlikle konuyla ilgili, ancak küçük bir şaka yaparsanız derhal yasaklanırsınız. Bu arada, çoğu oradan geliyor. Her şey aynı ve bu forumlara giden insanlar da bir dereceye kadar aynı.
Natali_Natali: ↑07 Mar 2024, 11:21
Daha fazla kaynak varsa söyleyin, en azından bir ipucu verin...
Bu forumun yanı sıra başka hiçbir şey olmayacak ve büyük ihtimalle de olmayacak.
Çok güven verici görünüyor, herkesin kaçıp gitmemesi için tek bir kavanozda tutulması gerekiyor. çarpın
2 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali,
Geri kalanı kaynaklar ya uzun zaman önce terk edilmiş ya da sıkıcı, herkesin favorisi gibi 4hepsi burada, kesinlikle anlayamıyorum, tüm müdavimlerimiz burada olduğu gibi kendi aralarında tamamen aynı konuları tartışmayı seviyor. Hiçbir şeyin tartışılmasına izin verilmeyen bir forum var. Kesinlikle konuyla ilgili, ancak küçük bir şaka yaparsanız derhal yasaklanırsınız. Bu arada, çoğu oradan geliyor.
Her şey her yerde aynı ve bu forumlara giden insanlar da bir dereceye kadar aynı.
n
4all - kesinlikle "ilginç bir yer".
Yönetici buraya gelir gelmez ona bazı yararlı eleştirilerde bulunacağım ama sanmıyorum her şeyi etkileyecektir.
[quote=Strecoza post_id=343633 time=1709799985 user_id=15698] [quote=Natali_Natali post_id=343630 time=1709799669 user_id= 6331] Daha fazla kaynak varsa söyleyin, en azından bir ipucu verin... [/quote]
Bu forumun yanı sıra başka hiçbir şey olmayacak ve büyük ihtimalle de olmayacak. [/quote]
Çok güven verici görünüyor, herkesin kaçıp gitmemesi için tek bir kavanozda tutulması gerekiyor. çarpın
[size=85][color =green]2 dakika 26 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Ksenofont post_id=343637 time=1709800366 user_id=17996] [ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], Geri kalanı kaynaklar ya uzun zaman önce terk edilmiş ya da sıkıcı, herkesin favorisi gibi 4hepsi burada, kesinlikle anlayamıyorum, tüm müdavimlerimiz burada olduğu gibi kendi aralarında tamamen aynı konuları tartışmayı seviyor. Hiçbir şeyin tartışılmasına izin verilmeyen bir forum var. Kesinlikle konuyla ilgili, ancak küçük bir şaka yaparsanız derhal yasaklanırsınız. Bu arada, çoğu oradan geliyor. Her şey her yerde aynı ve bu forumlara giden insanlar da bir dereceye kadar aynı. [/quote] n 4all - kesinlikle "ilginç bir yer".
Yönetici buraya gelir gelmez ona bazı yararlı eleştirilerde bulunacağım ama sanmıyorum her şeyi etkileyecektir.
başka kaynaklar varsa söyleyin, en azından bir ipucu verin...
nBu forumdan başka hiçbir şey yok ve büyük ihtimalle de olmayacak.
Çok güven verici görünüyor, herkesin bir kavanozda tutulması gerekiyor ki kaçmayın ve çoğalmayın 2 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Ksenofont: ↑07 Mar 2024, 11:32Natali_Natali,
Kaynakların geri kalanı ya uzun süredir terk edilmiş ya da sıkıcı, tıpkı herkesin en sevdiği 4all gibi; burada benim için tamamen anlaşılmaz bir nedenden dolayı, tüm müdavimlerimiz burada olduğu gibi kendi aralarında tamamen aynı konuları tartışmayı seviyorlar. Hiçbir şeyin tartışılmasına izin verilmeyen bir forum var. Kesinlikle konuyla ilgili, ancak küçük bir şaka yaparsanız derhal yasaklanırsınız. Bu arada, çoğu oradan geliyor.
Her şey her yerde aynı ve bu forumlara giden insanlar da bir dereceye kadar aynı.
n
4her şey kesinlikle "ilginç bir yer".
Yönetici burada göründüğünde ona bazı yararlı eleştirilerde bulunacağım, ancak bunun işe yarayacağını sanmıyorum herhangi bir şeyi etkiler.
Neden seni tutuyorsun?! Siz kendiniz buraya düzenli olarak geliyorsunuz. Sinekler gibi... tatlım.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
[quote=Değişikliği Koru post_id=343638 time=1709800548 user_id=17435] [quote=Strecoza post_id=343633 time=1709799985 user_id= 15698] [quote=Natali_Natali post_id= 343630 time =1709799669 user_id=6331] başka kaynaklar varsa söyleyin, en azından bir ipucu verin... [/quote] nBu forumdan başka hiçbir şey yok ve büyük ihtimalle de olmayacak. [/quote]
Çok güven verici görünüyor, herkesin bir kavanozda tutulması gerekiyor ki kaçmayın ve çoğalmayın
[size=85][color=green]2 dakika 26 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Ksenofont post_id=343637 time=1709800366 user_id=17996] [ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], Kaynakların geri kalanı ya uzun süredir terk edilmiş ya da sıkıcı, tıpkı herkesin en sevdiği 4all gibi; burada benim için tamamen anlaşılmaz bir nedenden dolayı, tüm müdavimlerimiz burada olduğu gibi kendi aralarında tamamen aynı konuları tartışmayı seviyorlar. Hiçbir şeyin tartışılmasına izin verilmeyen bir forum var. Kesinlikle konuyla ilgili, ancak küçük bir şaka yaparsanız derhal yasaklanırsınız. Bu arada, çoğu oradan geliyor. Her şey her yerde aynı ve bu forumlara giden insanlar da bir dereceye kadar aynı. [/quote] n 4her şey kesinlikle "ilginç bir yer".
Yönetici burada göründüğünde ona bazı yararlı eleştirilerde bulunacağım, ancak bunun işe yarayacağını sanmıyorum herhangi bir şeyi etkiler. [/quote]
Neden seni tutuyorsun?! Siz kendiniz buraya düzenli olarak geliyorsunuz. Sinekler gibi... tatlım.
Memnun olmayan insanların aslında ne istediğini anlayamıyorum. Burada çok az kızımız var. Neredeyse tüm çıplak fotoğraflarını bir dereceye kadar yayınladılar. Ne istiyorsun? Size canlı fotoğraf yanılsaması veriyorlar, o yüzden mutlu olun. Hayır, bana hemen onay ver. Forum hayalperestler için büyük bir yanılsamadır. Hadi fantezi kuralım ve kadınları ifşaatlarla rahatsız etmeyelim. Kimse erkeklerin penislerini açığa çıkarmıyor.
Natalie zaten ayrılmakla tehdit ediyor. Sahip olduklarımızın tadını çıkaralım ve parlak bir geleceğe olan inançla mastürbasyon yapalım!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Memnun olmayan insanların aslında ne istediğini anlayamıyorum. Burada çok az kızımız var. Neredeyse tüm çıplak fotoğraflarını bir dereceye kadar yayınladılar. Ne istiyorsun? Size canlı fotoğraf yanılsaması veriyorlar, o yüzden mutlu olun. Hayır, bana hemen onay ver. Forum hayalperestler için büyük bir yanılsamadır. Hadi fantezi kuralım ve kadınları ifşaatlarla rahatsız etmeyelim. Kimse erkeklerin penislerini açığa çıkarmıyor. Natalie zaten ayrılmakla tehdit ediyor. Sahip olduklarımızın tadını çıkaralım ve parlak bir geleceğe olan inançla mastürbasyon yapalım!
[quote=Değişikliği Koru post_id=343638 time=1709800402 user_id=17435] Kulağa çok cesaret verici geliyor, herkesin tek bir kavanozda tutulması gerekiyor ki kaçıp çoğalmasınlar [/quote]Dostum! İkincisi, en çılgınca aktif çoğunluğun tercihleri göz önüne alındığında, hiç sorun değil! :D
Yönetici burada göründüğünde ona bazı yararlı eleştirilerde bulunacağım, ancak bunun etkileyeceğini düşünmüyorum herhangi bir şey.
Anladığım kadarıyla "Yönetici" forumdaki hiçbir şeyi etkileyemez çünkü orada çok fazla yasak var... ve eğer kaynak sorularında belirli konuların tartışılması yasaktır, o zaman kaynak yok olmaya mahkumdur... o zaman HERHANGİ bir kişiyi, kelimenin tam anlamıyla herhangi bir açıklama için yasaklamaya tabi tutmak mümkün olacaktır...
[quote=Değişikliği Koru post_id=343638 time=1709800548 user_id=17435] 4her şey kesinlikle "ilginç bir yer".
Yönetici burada göründüğünde ona bazı yararlı eleştirilerde bulunacağım, ancak bunun etkileyeceğini düşünmüyorum herhangi bir şey. [/quote] Anladığım kadarıyla "Yönetici" forumdaki hiçbir şeyi etkileyemez çünkü orada çok fazla yasak var... ve eğer kaynak sorularında belirli konuların tartışılması yasaktır, o zaman kaynak yok olmaya mahkumdur... o zaman HERHANGİ bir kişiyi, kelimenin tam anlamıyla herhangi bir açıklama için yasaklamaya tabi tutmak mümkün olacaktır...
Nereye gittiler? 4all forumu dışında başka "kaynaklar" var mı? Sadece ilgileniyorum, başka kaynaklar varsa söyleyin, en azından bir ipucu verin...
Vuman var ama püriten ve var Konuların ön moderasyonu. Bir tanesini geçmeme izin vermediler ama en aptal olanlar izin veriyor.
Ama hayır, yalan söylüyorum, KOK’larla ilgili bir tanesini atlamışlar.
Ve bu biraz zehirli. Herkes birbirinden nefret ediyor
Last edited by Natalie on 07 Mar 2024, 12:05, edited 1 time in total.
These users thanked the author Natalie for the post (total 2):
[quote=Natali_Natali post_id=343630 time=1709799669 user_id=6331] Nereye gittiler? 4all forumu dışında başka "kaynaklar" var mı? Sadece ilgileniyorum, başka kaynaklar varsa söyleyin, en azından bir ipucu verin... [/quote] Vuman var ama püriten ve var Konuların ön moderasyonu. Bir tanesini geçmeme izin vermediler ama en aptal olanlar izin veriyor. Ama hayır, yalan söylüyorum, KOK’larla ilgili bir tanesini atlamışlar. Ve bu biraz zehirli. Herkes birbirinden nefret ediyor
Yönetici burada göründüğünde ona bazı yararlı eleştirilerde bulunacağım ama Bunun herhangi bir şeyi etkileyeceğini düşünmüyorum. n
asıl anladığım kadarıyla "Yönetici" forumdaki hiçbir şeyi etkileyemez çünkü orada çok fazla yasak var ... ve kaynakta belirli konuların tartışılması yasaklanmışsa, o zaman kaynak tamamen yok olmaya mahkumdur... o zaman HERHANGİ bir kişiyi, kelimenin tam anlamıyla herhangi bir ifade için yasaklamak mümkün olacaktır...
Konu o kadar da önemli değil. Bu aşamada bağırsak dışı şartlı ve Ivana-Gif-Kirillov’lar elenecektir.
[quote=Natali_Natali post_id=343652 time=1709801690 user_id=6331] [quote=Değişikliği_kendiniz için saklayın post_id=343638 time =1709800548 user_id= 17435] 4all - kesinlikle "ilginç bir yer".
Yönetici burada göründüğünde ona bazı yararlı eleştirilerde bulunacağım ama Bunun herhangi bir şeyi etkileyeceğini düşünmüyorum. n[/quote] asıl anladığım kadarıyla "Yönetici" forumdaki hiçbir şeyi etkileyemez çünkü orada çok fazla yasak var ... ve kaynakta belirli konuların tartışılması yasaklanmışsa, o zaman kaynak tamamen yok olmaya mahkumdur... o zaman HERHANGİ bir kişiyi, kelimenin tam anlamıyla herhangi bir ifade için yasaklamak mümkün olacaktır... [/ quote]
Konu o kadar da önemli değil. Bu aşamada bağırsak dışı şartlı ve Ivana-Gif-Kirillov’lar elenecektir.
Nereye gittiler? 4all forumu dışında başka "kaynaklar" var mı? Sadece ilgileniyorum, başka kaynaklar varsa söyleyin, en azından bir ipucu verin...
Vuman var ama püriten ve var Konuların ön moderasyonu. Tek bir tanesini bile geçirmeme izin vermediler ama en aptallar veriyor... bu artık aynı değil ne yazık ki...
[quote=Natalie post_id=343653 time=1709801904 user_id=22339] [quote=Natali_Natali post_id=343630 time=1709799669 user_id= 6331] Nereye gittiler? 4all forumu dışında başka "kaynaklar" var mı? Sadece ilgileniyorum, başka kaynaklar varsa söyleyin, en azından bir ipucu verin... [/quote] Vuman var ama püriten ve var Konuların ön moderasyonu. Tek bir tanesini bile geçirmeme izin vermediler ama en aptallar veriyor... bu artık aynı değil ne yazık ki...
Bir erkeğin kıçıyla oynamayı, esnetmeyi, yumruk atmayı ve sikişmeyi seven bir kız arıyorum. Oral seks ve seksin her türünü seviyorum. İdeal olarak ilişkiler ve yalnızca birbirimize ait olduğumuz bir...
bunda kötü ya da utanç verici bir şey yok, annen olduğu için değil, senin gibi güzel kıvrımlara sahip çıplak bir kadın olduğu için heyecanlandın)
Kim bilir) belki de özellikle annemi hedef aldı....