Strecoza: ↑22 Dec 2023, 22:35
Öğrendiğimize göre iyi bir şey yok. Konuşulacak bir şey yok.
Peki neden bu kadar açık konuşuyorsun)
Lütfen kendi fikrinizi belirtin:
ikinci Çeçen savaşı. Putin bu mücadeleden zaferle çıktı. Bundan önce bir terör saldırıları dalgası yaşandı.
Sadece Kafkasya’da ve Rusya’nın güneyinde değil. Moskova’da evler havaya uçuruldu.
ardından "tuvalete atmak" deyimi doğdu.
savaş 10 yıl sürdü. Putin kazandı. terörist saldırıları durduruldu.
Buynaks, Budyonnovsk, Volgodonsk, Nord-Ost’u arayın, Kashirskoye ve Guryanov Caddesi’ndeki patlamalar.
[quote=Strecoza post_id=309746 time=1703273706 user_id=15698] Öğrendiğimize göre iyi bir şey yok. Konuşulacak bir şey yok. [/quote] Peki neden bu kadar açık konuşuyorsun) Lütfen kendi fikrinizi belirtin:
ikinci Çeçen savaşı. Putin bu mücadeleden zaferle çıktı.Bundan önce bir terör saldırıları dalgası yaşandı. Sadece Kafkasya’da ve Rusya’nın güneyinde değil. Moskova’da evler havaya uçuruldu. ardından "tuvalete atmak" deyimi doğdu. savaş 10 yıl sürdü. Putin kazandı. terörist saldırıları durduruldu.
Buynaks, Budyonnovsk, Volgodonsk, Nord-Ost’u arayın, Kashirskoye ve Guryanov Caddesi’ndeki patlamalar.
Öğrendiğimiz gibi hiçbir iyi şey yok. Konuşacak bir şey yok.
Peki, neden atlayalım)
nikinci Çeçen savaşı. Putin bu mücadeleden zaferle çıktı. Bundan önce bir terör saldırıları dalgası yaşandı.
Sadece Kafkasya’da ve Rusya’nın güneyinde değil. Moskova’da evler havaya uçuruldu.
savaş 10 yıl sürdü. Putin kazandı. terörist saldırıları durdu.
Buynaks, Budennovsk, Volgodonsk, Nord-Ost’u arayın, Kashirskoye ve Guryanov Caddesi’ndeki patlamalar.
Geri kalan tek soru buna neyin katkıda bulunduğu ve kimin katkıda bulunduğu.....
ve neden hepsi şimdi orada?
These users thanked the author Tanya for the post:
[quote=Pierro post_id=309748 time=1703273930 user_id=4666] [quote=Strecoza post_id=309746 time=1703273706 user_id= 15698] Öğrendiğimiz gibi hiçbir iyi şey yok. Konuşacak bir şey yok. [/quote] Peki, neden atlayalım) Lütfen kendi fikrinizi belirtin: nikinci Çeçen savaşı. Putin bu mücadeleden zaferle çıktı.Bundan önce bir terör saldırıları dalgası yaşandı. Sadece Kafkasya’da ve Rusya’nın güneyinde değil. Moskova’da evler havaya uçuruldu. ardından "tuvalete atmak" deyimi doğdu. savaş 10 yıl sürdü. Putin kazandı. terörist saldırıları durdu.
[quote=Tania post_id=309749 time=1703274208 user_id=10913] Geri kalan tek soru buna neyin katkıda bulunduğu ve kimin katkıda bulunduğu..... ve neden hepsi şimdi orada? [/quote] Kendi değerlendirmenizi yapabiliyor musunuz? HAYIR?)
Öğrendiğimiz gibi hiçbir iyi şey yok. Konuşulacak bir şey yok.
Peki neden bu kadar açık konuşuyorsun)
ikinci Çeçen savaşı. Putin bu mücadeleden zaferle çıktı. Bundan önce bir terör saldırıları dalgası yaşandı.
savaş 10 yıl sürdü. Putin kazandı. terörist saldırıları durdu.
Buynaks, Budennovsk, Volgodonsk, Nord-Ost’u arayın, Kashirskoye ve Guryanov Caddesi’ndeki patlamalar.
Bu bir zafer değil. Üstelik bu kişi kontrol edilemez. İstediğini yapar ve kanunlar onun emri değildir.
Last edited by Venüs on 22 Dec 2023, 23:27, edited 1 time in total.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Pierro post_id=309748 time=1703273930 user_id=4666] [quote=Strecoza post_id=309746 time=1703273706 user_id= 15698] Öğrendiğimiz gibi hiçbir iyi şey yok. Konuşulacak bir şey yok. [/quote] Peki neden bu kadar açık konuşuyorsun) Lütfen kendi fikrinizi belirtin:
ikinci Çeçen savaşı. Putin bu mücadeleden zaferle çıktı.Bundan önce bir terör saldırıları dalgası yaşandı. Sadece Kafkasya’da ve Rusya’nın güneyinde değil. Moskova’da evler havaya uçuruldu. ardından "tuvalete atmak" deyimi doğdu. savaş 10 yıl sürdü. Putin kazandı. terörist saldırıları durdu.
Kardeşim, canım)
alzaten keskinleştirildi muhatabımın dikkatine göre her şeyi ve herkesi inkar etmek çocukça..)
Ben de her şeye bulaşmayı da bilirim, bu internetteki ilk günüm değil..)
These users thanked the author Pierro for the post:
[ref=#bf0000]Kardeşim[/ref], canım) alzaten keskinleştirildi muhatabımın dikkatine göre her şeyi ve herkesi inkar etmek çocukça..) Ben de her şeye bulaşmayı da bilirim, bu internetteki ilk günüm değil..)
[quote=Pierro post_id=309753 time=1703274487 user_id=4666] [quote=Tania post_id=309749 time=1703274208 user_id= 10913] Geri kalan tek soru buna neyin katkıda bulunduğu ve kimin katkıda bulunduğu..... ve neden hepsi şimdi orada? [/quote] Kendi değerlendirmenizi yapabiliyor musunuz? hayır?) [/quote]
Elbette yapabilirim ama kanun 15 yıla izin vermiyor.... Örnekleri kendiniz bulabilir misiniz?
Strecoza: ↑22 Dec 2023, 22:49
Askerlerimizin kafasını kesen adama Rusya’nın kahramanını vermek bir zafer değildir.
gerçek olamayacak kadar iddialı..) n
fakat madalyayla ülkede sakin bir yaşam kurmak mümkün olsa bile bu şüphesiz bir zaferdir, hem de harika bir zafer..)
[quote=Strecoza post_id=309754 time=1703274567 user_id=15698] Askerlerimizin kafasını kesen adama Rusya’nın kahramanını vermek bir zafer değildir. [/quote] gerçek olamayacak kadar iddialı..) n fakat madalyayla ülkede sakin bir yaşam kurmak mümkün olsa bile bu şüphesiz bir zaferdir, hem de harika bir zafer..)
[quote=Alenka post_id=309757 time=1703274790 user_id=19239] [quote=Strecoza post_id=309729 time=1703271786 user_id= 15698] Bu üçünün hiçbiri iyi bir şey yapmadı. [/quote] Sizce iyi olan nedir? [/quote ]
Ülkenin gelişmişlik düzeyi, nüfusun yaşam standardı.
Ben de burada siyaset olduğunu düşünmüyordum.
Kayınpederim diyor ki (ve ben ona inanıyorum) bir erkek siyasetle ilgilenmeye başladığında kadınlarla ilgilenmeyi bırakır.
Ben de burada siyaset olduğunu düşünmüyordum. Kayınpederim diyor ki (ve ben ona inanıyorum) bir erkek siyasetle ilgilenmeye başladığında kadınlarla ilgilenmeyi bırakır.
[quote=Alenka post_id=309757 time=1703274790 user_id=19239] Sizce neyin iyi olduğu? [/quote] kimse söylemeyecek çünkü orada kendilerine sıçacaklar..)
[size=85][color=green]Gönderildi 1 dakika 16 saniye sonra:[/color][/size] [quote=Strecoza post_id=309759 time=1703274955 user_id=15698] Ülkenin gelişmişlik düzeyi, nüfusun yaşam standardı. [/quote] a 2000 yılında 200 dolarlık maaş iyi sayılıyordu) şimdi ne kadar?)
Pierro, dinle, hadi objektif olarak bakalım. Ellerine geçirdikleri her şey her yerde büyük bir rezalettir... ve her zaman birileri ya da bir şeyler suçlanır, ya bombayı yerleştiren Lenin ya da kahrolası NATA ve "ortakları".
Ve dolayısıyla evet, lider tüm dünyanın kıskançlığıdır
These users thanked the author Kardeş for the post:
[ref=#bf0000]Pierro[/ref], dinle, hadi objektif olarak bakalım. Ellerine geçirdikleri her şey her yerde büyük bir rezalettir... ve her zaman birileri ya da bir şeyler suçlanır, ya bombayı yerleştiren Lenin ya da kahrolası NATA ve "ortakları". Ve dolayısıyla evet, lider tüm dünyanın kıskançlığıdır :wink:
[quote=Strecoza post_id=309759 time=1703274955 user_id=15698] Ülkenin gelişmişlik düzeyi, nüfusun yaşam standardı [/quote]doğum sermayesi almayı başardınız mı?
Küçük köyümde 2 büyük modern anaokulu inşa edildi, avlulardaki tüm oyun alanları değiştirildi ve rekreasyon merkezinde modern bir sinema donatıldı. Tüm yerel alanların yenilenmesi. Hiçbir şey yapılmadığını söyleyemem.
These users thanked the author Alice for the post (total 3):
Küçük köyümde 2 büyük modern anaokulu inşa edildi, avlulardaki tüm oyun alanları değiştirildi ve rekreasyon merkezinde modern bir sinema donatıldı. Tüm yerel alanların yenilenmesi. Hiçbir şey yapılmadığını söyleyemem.
[quote=Tania post_id=309756 time=1703274766 user_id=10913] Elbette yapabilirim ama kanun 15 yıla izin vermiyor.... Örnekleri kendiniz bulabilir misiniz? [/quote] Ben de sizi hatırlıyorum .. üstelik sen ateşli bir vatanseverdin.)
[quote=Pierro post_id=309761 time=1703275068 user_id=4666] kimse söylemeyecek, çünkü orada sıçacak..) [/quote] Diyeceğim....Korkmuyorum.. .. Çok sayıda aile harap ve harap konutlardan yeniden yerleştirildi... Elbette her şey bölgelere ve yerel yönetimlere bağlı
[quote=Pierro post_id=309761 time=1703274992 user_id=4666] [quote=Alenka post_id=309757 time=1703274790 user_id= 19239] Sizce neyin iyi olduğunu düşünüyorsunuz? [/quote] kimse söylemeyecek çünkü orada kendilerine sıçacaklar..) [/quote]
Peki Volodin neden Peskov ve orada bir sürü doğruyu söyleyen var diyor ki...
Kardeş: ↑22 Dec 2023, 22:58
Ellerine geçirdikleri her şey büyük bir rezalet...
no..)
Hiç başvurmadın.. mesela , vergi beyannamesi? 98’de öyle mi?
ve bugün ne kolaylık..)
İnternet bankacılığı.. birkaç yıl önce yurtdışında bu yoktu, şimdi bilmiyorum, belki de vardır yakalandım..)
[quote=Brother post_id=309762 time=1703275084 user_id=2253] Ellerine geçirdikleri her şey büyük bir rezalet... [/quote] no..) Hiç başvurmadın.. mesela , vergi beyannamesi? 98’de öyle mi? ve bugün ne kolaylık..) İnternet bankacılığı.. birkaç yıl önce yurtdışında bu yoktu, şimdi bilmiyorum, belki de vardır yakalandım..)
Kardeş: ↑22 Dec 2023, 23:01
Alenka, Moskova nasıl güzelleşti?!?
Daha da güzelleşti mi???
Biliyorsun Moskova Rusya değil.
Yaz aylarında Moskova’daydım, bir yandan ülkemle gurur duydum, diğer yandan acı hissettim - neden tüm bunlar Rusya’daki diğer şehirlerin sakinleri için geçerli değil?
Sadece Moskova’daki metro inşaatının hızı inanılmaz!!!
Ve Çelyabinsk’te 30 yıldır inşaat halinde!
Last edited by Alice on 22 Dec 2023, 23:06, edited 1 time in total.
These users thanked the author Alice for the post (total 2):
[quote=Brother post_id=309766 time=1703275267 user_id=2253] Alenka, Moskova nasıl güzelleşti?!? [/quote] Daha da güzelleşti mi??? Biliyorsun Moskova Rusya değil. Yaz aylarında Moskova’daydım, bir yandan ülkemle gurur duydum, diğer yandan acı hissettim - neden tüm bunlar Rusya’daki diğer şehirlerin sakinleri için geçerli değil? Sadece Moskova’daki metro inşaatının hızı inanılmaz!!! Ve Çelyabinsk’te 30 yıldır inşaat halinde!
[quote=Alenka post_id=309767 time=1703275313 user_id=19239] Çok sayıda aile harap ve harabe halindeki evlerden başka yere yerleştirildi... [/quote] Yangın mağdurlarına orman yangınları ve sel mağdurları için tazminat ödenecek.. Yurt dışında böyle bir şey yok - evi sigortalatmadınız, sorununuz..)
[ref=#bf0000]Pierro[/ref], sen de komik değil mi?))
[size=85][color= green]1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Pierro post_id=309773 time=1703275553 user_id=4666] [quote=Alenka post_id=309767 time=1703275313 user_id=19239] Çok sayıda aile harap ve harabe halindeki konutlardan yeniden yerleştirildi... [/quote] Orman yangınlarında ölenler ve selden zarar görenlere tazminat ödendi.. yurt dışında böyle bir şey yok - Evi sigortalatmadım, senin sorunun..) [/quote] Bu yangınların neden çıktığını hiç merak ettiniz mi? son zamanlarda oluyor mu? Ve dar gözlü ortaklara ne kadar orman gidiyor?
kısacası karamsarları ikna etmek istemiyorum)
insanlar kendilerine siyah boya sürmeyi seviyor..) bu tedavi edilemez..)
burada karamsar olmaya devam etsinler, ama ben olmadan ..)
kısacası karamsarları ikna etmek istemiyorum) insanlar kendilerine siyah boya sürmeyi seviyor..) bu tedavi edilemez..) burada karamsar olmaya devam etsinler, ama ben olmadan ..)
[quote=Pierro post_id=309758 time=1703274934 user_id=4666] [quote=Strecoza post_id=309754 time=1703274567 user_id= 15698] Askerlerimizin kafasını kesen adama Rusya’nın kahramanını vermek bir zafer değil. [/quote] bu olamayacak kadar acıklı doğru..)
ancak madalyayla ülkede sakin bir yaşam kurmak mümkün olsa bile, bu şüphesiz bir zaferdir, hem de harika bir zafer..) [/quote]
Pers Şahı gibi yaşayabilsin diye bir haydutun içine milyarlarca dolar pompalamak bir zafer midir? Hikayelerini başkasına anlatırsın.
[quote=Brother post_id=309774 time=1703275698 user_id=2253] Bu yangınların neden son zamanlarda ortaya çıktığını hiç merak ettiniz mi? [/quote] evet, evet) ve su baskınları - neden birdenbire?) aksi halde Acil Durumlar Bakanlığı sessizce baraj inşa ediyor..))))
[size=85] [color=green]58 saniye sonra gönderildi:[/color][ /size] [quote= Strecoza post_id=309776 time=1703275752 user_id=15698] Peri masallarınızı başkasına anlatırsınız. [/quote] Elbette haklısınız - bok içinde yaşıyorsun..))
Pierro, hayır, o inşa etmiyor. Tam tersine nehirlerin ve koruyucu yapıların durumunu kimse kontrol etmiyor.
Lanet olası komünistlerden geriye kalan her şey yavaş yavaş bakıma muhtaç hale geliyor, bu tür piçler yalnızca 70 yıl boyunca bir güvenlik payı bırakabildiler.
These users thanked the author Kardeş for the post:
[ref=#bf0000]Pierro[/ref], hayır, o inşa etmiyor. Tam tersine nehirlerin ve koruyucu yapıların durumunu kimse kontrol etmiyor. Lanet olası komünistlerden geriye kalan her şey yavaş yavaş bakıma muhtaç hale geliyor, bu tür piçler yalnızca 70 yıl boyunca bir güvenlik payı bırakabildiler.
[quote=Pierro post_id=309778 time=1703275864 user_id=4666] Tabii ki haklısın, bok içinde yaşıyorsun..)) [/quote]evet, çukurda kim varsa ve hizmetkarları oldukça eğleniyor. Göründüğü kadarıyla geri kalanı
Pierro: ↑22 Dec 2023, 23:11
Elbette haklısın; bok içinde yaşıyorsun..
Söyle bana, iş bulmayı denedin mi? Yoksa hiçbir şeyi nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Veya kampanya için iyi para ödüyorlar ama diğer işler o kadar para vermiyor mu? Bana sırrını söyler misin?
[quote=Pierro post_id=309778 time=1703275864 user_id=4666] Elbette haklısın; bok içinde yaşıyorsun.. [/quote]
Söyle bana, iş bulmayı denedin mi? Yoksa hiçbir şeyi nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Veya kampanya için iyi para ödüyorlar ama diğer işler o kadar para vermiyor mu? Bana sırrını söyler misin?
[size=85][color=green]1 dakika 32 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Stopkin post_id=309781 time=1703276130 user_id=22151] [quote=Strecoza post_id=309779 time=1703275959 user_id= 15698] satın aldığımız [/quote]hiçbir şeyi satın alamazsınız [/quote]
Of Tabii ki satın almayacağım. Tamamen resmidir. Eğer gerçekten önemseyip genç bir aileye konut sağlamak isteseydiler, karşılığında bir şeyler satın alabilecekleri bir sertifika verirlerdi ama Rusya’nın en küçük şehrinde bile bu miktar beş kat daha fazla olurdu.
Bu yüzden benim Sertifikaya dokunulmadı.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Stopkin post_id=309788 time=1703276774 user_id=22151] [quote=Strecoza post_id=309784 time=1703276426 user_id= 15698] Peki ne satın aldınız? Ben de alacağım [/quote]Satın almayın. [/quote]
Of Tabii ki satın almayacağım. Tamamen resmidir. Eğer gerçekten önemseyip genç bir aileye konut sağlamak isteseydiler, karşılığında bir şeyler satın alabilecekleri bir sertifika verirlerdi ama Rusya’nın en küçük şehrinde bile bu miktar beş kat daha fazla olurdu. Bu yüzden benim Sertifikaya dokunulmadı.
[quote=Strecoza post_id=309791 time=1703277185 user_id=15698] Bu yüzden sertifikama dokunulmadı [/quote]yani onun üzerinde kendin çalışmak istemiyor musun?
Aynı :shamp: bugün tanışmak isteyenler, güzel seks, sigara içmeni ve yakışıklı benimle seks yapmanı öneririm, boyutlar boy 156 165 kilo 55 64 g Almatı seni bekliyor