Klonlara moratoryum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Klonlara moratoryum
saç gömlek,
Roma tarihi ile ilgili Antik Romalıların pipisok büyüklüğünde, hangi eğitim kurumunda okudunuz?
Hayır, tarih çalışmalarına bu yaklaşıma karşı değilim. Her şey Medinsky’nin editörlüğünü yaptığı yeni ders kitaplarından daha iyi. Ama antik Yunan’a üzüldüm. Geleneksel olmayan ilişkilerin ortaya çıkmasında onun tarihteki rolü sizin tarafınızdan açıklanmadı.
Ve rakibinizin lastik dükkanında yapacak çok işi vardı. Ve dergilere fazla vakit ayıramıyordu.
Fakat belki bu daha da iyidir.
Roma tarihi ile ilgili Antik Romalıların pipisok büyüklüğünde, hangi eğitim kurumunda okudunuz?
Hayır, tarih çalışmalarına bu yaklaşıma karşı değilim. Her şey Medinsky’nin editörlüğünü yaptığı yeni ders kitaplarından daha iyi. Ama antik Yunan’a üzüldüm. Geleneksel olmayan ilişkilerin ortaya çıkmasında onun tarihteki rolü sizin tarafınızdan açıklanmadı.
Ve rakibinizin lastik dükkanında yapacak çok işi vardı. Ve dergilere fazla vakit ayıramıyordu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 2 years
Ne istediklerini söylediler mi?Ksenofont: ↑30 Sep 2023, 20:27 Antik Romalıların pipiski büyüklüğüne ilişkin Roma tarihi, hangi eğitim kurumunda okudunuz?
Hayır, tarih çalışmalarına bu yaklaşıma karşı değilim. Her şey Medinsky’nin editörlüğünü yaptığı yeni ders kitaplarından daha iyi. Ama antik Yunan’a üzüldüm. Geleneksel olmayan ilişkilerin ortaya çıkışıyla ilgili hikayedeki rolü sizin tarafınızdan açıklanmadı.
Ve rakibinizin lastik dükkanında çok işi vardı. Ve dergilere fazla zaman ayıramıyordu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 7 months
Ve hepsi bu. , Ne yapacak kadar akıllısın: Avatarıma bağlanmak mı?.. ayrıca hakkında hiçbir şey bilmediğin görünüşüm, yaşım ve medeni durumuma da bakabilirsin
I’ Ben sizden farklı olarak forumdaki kullanıcıları bot, klon veya Marinka olmakla suçlamıyorum. Histerinizin ve zihinsel dengesizliğinizin kendini gösterdiği yer burasıdır.
Avatarım acıyı, çaresizliği ve kırık bir kalbi tasvir ediyor.Vasyanitsa: ↑30 Sep 2023, 20:24 avatarınıza tekrar bakın. Burada hangimiz histerik; avatarındaki ben mi sen mi?
Ve hepsi bu. , Ne yapacak kadar akıllısın: Avatarıma bağlanmak mı?.. ayrıca hakkında hiçbir şey bilmediğin görünüşüm, yaşım ve medeni durumuma da bakabilirsin

Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 30 Sep 2023, 20:37, edited 1 time in total.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- aryamari
-
- En güçlü orgazm!
SİZDEN bir rakip SİZE geçerse , o zaman kesinlikle beş dakika sonra sana defolup gitmeni söyleyecek!
Çünkü Rusça’da siktir git demek hiçbir şey söylememekle aynı şeydir. Çünkü hiçbir zevk vermiyor.
Önce SİZE geçiş yapmalısınız.
O zaman bu tamamen farklı bir konu!
Hiçbir saçmalığa kızmayın. Belki şu anda sana asılıyorumdur. Okulda birinin saç örgüsünü çekmesi gibi.
Okulda saç örgüsünü çeken herkesi gerçekten ev yapımı bir mutfak bıçağıyla bıçaklamaya mı çalıştın!?
Çevrimdışı deneyimimden zaten biliyorum...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 Sep 2023, 20:32 i, yeterli sağduyuya sahip olduğunuz tek şey bu mu: avatarıma bağlanmak için mi?.. ayrıca görünüşüme, yaşıma ve medeni durumuma da göz atacaksınız. Sizin zerre kadar bilmediğiniz bir şey varsa, ben de sizden farklı olarak forumdaki kullanıcıları bot, klon veya Marinka olmakla suçlamıyorum. Burası histerinizin ve zihinsel dengesizliğinizin kendini gösterdiği yerdir.
SİZDEN bir rakip SİZE geçerse , o zaman kesinlikle beş dakika sonra sana defolup gitmeni söyleyecek!
Çünkü Rusça’da siktir git demek hiçbir şey söylememekle aynı şeydir. Çünkü hiçbir zevk vermiyor.
Önce SİZE geçiş yapmalısınız.
O zaman bu tamamen farklı bir konu!

Hiçbir saçmalığa kızmayın. Belki şu anda sana asılıyorumdur. Okulda birinin saç örgüsünü çekmesi gibi.
Okulda saç örgüsünü çeken herkesi gerçekten ev yapımı bir mutfak bıçağıyla bıçaklamaya mı çalıştın!?

-
- Nirvana’dayım
Anladım.. tartışma bitti.. tamam.. yürüyüşe çık Vasya : kedi1:Vasyanitsa: ↑30 Sep 2023, 20:35Çevrimdışı deneyimimden zaten biliyorum...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 Sep 2023, 20:32 yeterince aklın olan tek şey bu: avatarıma bağlanmak mı?.. hala benim görünüşüme, yaşıma ve medeni durumuma sahipsin Hakkında hiçbir fikriniz olmayan bir şekilde, ben sizden farklı olarak forumdaki kullanıcıları bot, klon veya Marinka olmakla suçlamıyorum. Burası histerinizin ve zihinsel dengesizliğinizin kendini gösterdiği yerdir.
Çünkü Rusça’da siktir git! demek hiç zevk vermiyor.
Önce SİZE geçiş yapmalısınız. Peki o zaman bu farklı bir konu!![]()
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- aryamari
-
- En güçlü orgazm!

Ama yine de avatarını değiştir. Benim düşündüğümü başkaları da aynı şeyi düşünecektir.
Bu avatarın arkasında, bir şeyi beğenmezse onu bıçakla bile bıçaklayabilecek gergin, histerik ve yetersiz bir kişi oturuyor.
Peki böyle bir insan hakkında başka ne düşünebilirsiniz?
Bundan hoşlanmadım, tramvayı bekliyorum!

Ama yine de avatarını değiştir. Benim düşündüğümü başkaları da aynı şeyi düşünecektir.
Bu avatarın arkasında, bir şeyi beğenmezse onu bıçakla bile bıçaklayabilecek gergin, histerik ve yetersiz bir kişi oturuyor.
Peki böyle bir insan hakkında başka ne düşünebilirsiniz?
Last edited by Saç gömlek on 30 Sep 2023, 20:43, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Çarşaflarınızı yazmadan önce ilk önce sorunun konusuyla ilgili bir şeyi Google’da arattınız, aksi halde durum Roma ve Vatikan’da olduğu gibi bir utanç kaynağına dönüşüyor, üstünüzde miyav dürttü burun :göz kırp:
ve sizi de yarı okuryazar bir grafomani olarak adlandırıyorumVasyanitsa: ↑30 Sep 2023, 20:24 "Kardeşlik ve Yüzük"teki avatarınızdaki karakterinize ben zavallı bir büyücü diyorum

Çarşaflarınızı yazmadan önce ilk önce sorunun konusuyla ilgili bir şeyi Google’da arattınız, aksi halde durum Roma ve Vatikan’da olduğu gibi bir utanç kaynağına dönüşüyor, üstünüzde miyav dürttü burun :göz kırp:
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 1 month
====
Hata... 2 saattir bu metni gönderemedim, şunu ekleyin: Ve güney halklarının sapıklıklar - (...) Sustum. .. Bazen ters yönde çalışıyorlardı: kızlarda budanıyordu: klitoris ve iç dudaklar... Amaç: seksten zevk almamaları için!
Ah, evet... Şimdi kafirlerden oluşan bir kalabalık başlayacak... Bekliyorum!
İtalya topraklarında, evet. Ama bilmiyorsanız Vatikan ayrı bir devlettir ve İtalya ve Roma şehri ile hiçbir ilgisi yoktur! Belki toprakla ilgili olası anlaşmazlıklar hariç... AMA İtalyanlar Avrupa’nın en Katolik ülkesidir, boşanıyorlar - BU... Tüm İtalya’daki sapkınlıklar... Winnipooh’un Kama Sutrası gibi Baykuş ile... Orada sadece Katolik değiller, aynı zamanda güneyli ahlak değerlerine de sahipler ve orada sapıklıkları sevmezler!!
====
Hata... 2 saattir bu metni gönderemedim, şunu ekleyin: Ve güney halklarının sapıklıklar - (...) Sustum. .. Bazen ters yönde çalışıyorlardı: kızlarda budanıyordu: klitoris ve iç dudaklar... Amaç: seksten zevk almamaları için!
Ah, evet... Şimdi kafirlerden oluşan bir kalabalık başlayacak... Bekliyorum!
-
- En güçlü orgazm!
Örneğin şunu yazabilirsiniz: Rusya Devlet Başkanı Kremlin’de oturuyor. Veya Rusya Devlet Başkanı’nın Moskova’da oturduğunu yazabilirsiniz. Peki bunda yanlış olan ne olabilir? Kremlin Moskova’da falan değil mi?
Peki Vatikan Roma’da değil mi?
I Bunu Vatikan’da değil, özellikle Roma’da yazdım, böylece yumurtaların Orta Çağ’da bir ara orada değil de şu anda hissedildiğini vurguladım.
Örneğin şunu yazabilirsiniz: Rusya Devlet Başkanı Kremlin’de oturuyor. Veya Rusya Devlet Başkanı’nın Moskova’da oturduğunu yazabilirsiniz. Peki bunda yanlış olan ne olabilir? Kremlin Moskova’da falan değil mi?
Peki Vatikan Roma’da değil mi?
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 4 months
Resmi olarak Vatikan Roma’nın içinde yer alıyor: oraya ulaşmanın başka yolu yok, neden?
Aslında öyleydim,
’yi gördüm
Antik Roma’nın bununla hiçbir ilgisi yok. Miyav yanılmıştı.
Haydi, yemin etmek güzel. Bugün Cumartesi, yani

Antik Roma’nın bununla hiçbir ilgisi yok. Miyav yanılmıştı.
Haydi, yemin etmek güzel. Bugün Cumartesi, yani

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- aryamari, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 7 months
-
- En güçlü orgazm!
İsteyen bu çıngıraklarla oynayabilir ama haritalar ve ulaşım umurunda değil. Ve ayrıca tüm bu inceliklerle uğraşmayan vatandaşlara da.
Evet, çizgili şortlu bazı Vatikan muhafızlarını ve Papa seçimlerini hepimiz biliyoruz. Ve Vatikan’ın bir devlet olduğu konusunda. Ama Roma adında bir şehirde bulunuyor.
Bunların hepsi saçmalık. Vatikan Roma’da bulunmaktadır. Ne Moskova’da, ne Milano’da, ne Washington’da, ne Berlin’de. Yani Roma’da. Ve eğer birisinin Vatikan’a gitmesi gerekiyorsa, o zaman uçaklar Vatikan’a uçmuyor ve uçak programlarında Vatikan diye bir ülke yok. Bir de Roma var.
İsteyen bu çıngıraklarla oynayabilir ama haritalar ve ulaşım umurunda değil. Ve ayrıca tüm bu inceliklerle uğraşmayan vatandaşlara da.
Evet, çizgili şortlu bazı Vatikan muhafızlarını ve Papa seçimlerini hepimiz biliyoruz. Ve Vatikan’ın bir devlet olduğu konusunda. Ama Roma adında bir şehirde bulunuyor.
Last edited by Saç gömlek on 30 Sep 2023, 20:55, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
Власяница,
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 3):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Zorba Carrie, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
Aşık oldun mu? Yani eğer bu kısımda değilsem...
Benim hakkımda forumun efsanesi olarak yazdın, şimdi de beni öldürmeye çalışıyorsun kendi stoklarınızdan bazı şüpheli araçlar. Neden bu kadar tutarsızlık var?
Aşık oldun mu? Yani eğer bu kısımda değilsem...

-
- En güçlü orgazm!
Saç gömleği, tam tersine, şunu istiyorum onu bir efsane gibi toplum için saklayın

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years 3 months
Dinleyin, bireysel olarak hâlâ iyi insanlar!!!
Şimdiden bir barış çubuğu yakıp bir kupa filtresiz şarap içebilir miyiz?
Şimdiden bir barış çubuğu yakıp bir kupa filtresiz şarap içebilir miyiz?
-
- En güçlü orgazm!
İki ekranda sizin karışık düşünceleriniz olmadan nasıl oluyoruz
Doğru, itiraf ediyorum, neredeyse her zaman çapraz olarak okuyorum, heceler biz köylüler için çok zor)))
1 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Alenka, orası kesin, onlar sessizken herkes sessiz çok tatlı, altın insanlar

Doğru, itiraf ediyorum, neredeyse her zaman çapraz olarak okuyorum, heceler biz köylüler için çok zor)))
1 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Alenka, orası kesin, onlar sessizken herkes sessiz çok tatlı, altın insanlar

- These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
tam olarak bu "ayrıca")) herkes piposunu kendi köşesinde yakacak, bu daha güvenli)
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- aryamari, Zorba Carrie, Fargal94, Alice
-
- Nirvana’dayım
hadi! Boruyu neyle dolduracağız? Kurutulmuş muz öneriyorum

- Fargal94, Alice
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Vasyanitsa: ↑30 Sep 2023, 20:30 Ne istediğini söyle?
Sor. Sormak istedim. Ama ilgilenmediğinizi anlıyorum. Evet, sorduğuma zaten pişman oldum. Kısa bir yanıt alamayacağım ve çarşaflarınızı okumak istemiyorum.
-
- En güçlü orgazm!

Yanağını gagaladım.
Umarım iki tane yoktur -günlük kirli sakal...

53 saniye sonra gönderildi:
:-)
Kontrol ettim.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 Sep 2023, 21:15 işte bu kadar "ayrıca")) herkes piposunu kendi köşesinde yakacak, bu daha güvenli)

Yanağını gagaladım.
Umarım iki tane yoktur -günlük kirli sakal...

53 saniye sonra gönderildi:
Peki, bien!
:-)
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 1 month
Sessizce, sessizce... Bensiz ne olacak? Klonlara karşı buradayım! Ve BU konunun katılımcıları arasında her türden var... Kesinlikle şüphelenmiyorum! Peki ne yapacağız? Bununla nasıl başa çıkacağınızı tartışın? Yoksa buna katılıyor musunuz?
Ksenofont, sen Başlıca filozof ve düşünür... Sizin fikriniz nedir? Üstelik kesinlikle bir klon değilsiniz!
Ksenofont, sen Başlıca filozof ve düşünür... Sizin fikriniz nedir? Üstelik kesinlikle bir klon değilsiniz!
-
- Nirvana’dayım
Onlara daha mütevazı olmaları gerektiğini anlatmaya çalıştıklarında kötü insanlara dönüşüyorlar.
Ve bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
Katılıyorum. Ancak iyi insanlar arasında kendilerini tüm bilimlerin profesörleri olarak gören ve tek doğru bilgiye sahip olanlar var. Ve tüm bunlar, kesinlikle inanılmaz bir ihtişam yanılgısıyla karmaşıklaşıyor. Özlü bir dille söylersek, dünyanın göbekleri.
Onlara daha mütevazı olmaları gerektiğini anlatmaya çalıştıklarında kötü insanlara dönüşüyorlar.
Ve bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
-
- Nirvana’dayım
Her "yeryüzünün göbeğine" karşılık ondan daha göbekli biri vardır. Peki o zaman ne olacak? )
- Fargal94, Ksenofon
-
- Nirvana’dayım
Neden savaşıyorsun? rüzgarlı değirmenler. Zaman kaybetmek. Zamanınızı klon olmayanlarla iletişim kurarak geçirmek daha iyidir.
O halde bunlara katlanmayalım, onları görmezden gelelim.
1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
8 saniye sonra gönderildi:
20 saniye sonra gönderilir:
Biliyorsun ben de klon olup olmadığımdan emin değilim.
Neden savaşıyorsun? rüzgarlı değirmenler. Zaman kaybetmek. Zamanınızı klon olmayanlarla iletişim kurarak geçirmek daha iyidir.
O halde bunlara katlanmayalım, onları görmezden gelelim.
1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
O zaman hepimiz delireceğiz!Hooligan Carrie: ↑30 Sep 2023, 21:47 "Dünyanın her göbeğine" ondan daha aptal biri vardır . Peki o zaman ne olacak?
8 saniye sonra gönderildi:
O zaman hepimiz delireceğiz!Hooligan Carrie: ↑30 Sep 2023, 21:47 "Dünyanın her göbeğine" ondan daha aptal biri vardır. Peki o zaman ne olacak?
20 saniye sonra gönderilir:
O zaman hepimiz delireceğiz!Hooligan Carrie: ↑30 Sep 2023, 21:47 "Dünyanın her göbeğine" ondan daha aptal biri vardır. Peki o zaman ne olacak?
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Fargal94, Alice
-
- Nirvana’dayım
Sözümüzün nasıl karşılık vereceğini tahmin etmemiz mümkün değil.
Ve bize merhamet veriliyor,
Bize lütuf verildiği gibi. (İLE)
Sözümüzün nasıl karşılık vereceğini tahmin etmemiz mümkün değil.
Ve bize merhamet veriliyor,
Bize lütuf verildiği gibi. (İLE)
Last edited by Zorba Carrie on 30 Sep 2023, 22:12, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years 2 months
Konuyu okudum ve hiçbir şey anlamadım.
Klonlar elbette kötüdür, kimliğinizi forumda doğrulamanız harika olur, ne kadar güvenilir olursa o kadar iyi. Kamu hizmetleri aracılığıyla olası güvenilirliğin zirvesi
Sadece başlangıçta İnternet üzerinden iletişim kurarken şunu anlamanız gerekir: Bir kişinin çok faktörlü kimlik doğrulamasından veya gerçek hayatta buluşmadan önce muhatabınızın cinsiyetsiz ve bilinmeyen bir şey olduğunu.
Klonlarla savaşmak için güvenilir bir mekanizma var mı?
Klonlar elbette kötüdür, kimliğinizi forumda doğrulamanız harika olur, ne kadar güvenilir olursa o kadar iyi. Kamu hizmetleri aracılığıyla olası güvenilirliğin zirvesi
Sadece başlangıçta İnternet üzerinden iletişim kurarken şunu anlamanız gerekir: Bir kişinin çok faktörlü kimlik doğrulamasından veya gerçek hayatta buluşmadan önce muhatabınızın cinsiyetsiz ve bilinmeyen bir şey olduğunu.
Klonlarla savaşmak için güvenilir bir mekanizma var mı?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years 3 months
Arkadaşlar!!!!!!Sanırım artık hepimiz buradayız, hepimiz normal!!!!!!
Gururu, kibri bir kenara bırakalım...tüm hakaretleri affedin ve yeniden iletişim kurmaya başlayın..!!!
Birbirinize bakın... Zeki, iyi okumuş, esprili, her biri kendi tarzında!!!! Evet, iyi bir arkadaş olacağız!!!! farklı mizaçlara sahibiz, ama birbirimizi mükemmel bir şekilde tamamlayabiliriz!!! Ve iletişimin tadını çıkarın... bana hemen domates atmayın... biraz duralım... ve düşünelim....
Gururu, kibri bir kenara bırakalım...tüm hakaretleri affedin ve yeniden iletişim kurmaya başlayın..!!!
Birbirinize bakın... Zeki, iyi okumuş, esprili, her biri kendi tarzında!!!! Evet, iyi bir arkadaş olacağız!!!! farklı mizaçlara sahibiz, ama birbirimizi mükemmel bir şekilde tamamlayabiliriz!!! Ve iletişimin tadını çıkarın... bana hemen domates atmayın... biraz duralım... ve düşünelim....
Last edited by Alice on 30 Sep 2023, 22:17, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970

Lanet olsun Babay, az önce çıkarım yöntemini kullandın. Uzun süre düşündümGeralt: ↑30 Sep 2023, 11:39 Bir proje diğerinin yerini aldı. Marinka hemen herkesle tartışmaya başlamadı. Alyonka 3 aydır burada. Bir aydır aktif. Değiştirildiler. Marinka burada görevdeydi. Şimdi Alenka. Sabah erkenden burada, öğle yemeği burada, akşam burada. Marinka kaybolmaya başladı, Alenka’nın aktivitesi arttı. Şimdi Alyonka 69 mesaj yazmanızı öneriyor ve ardından burada rahat olacağını umduğunu yazıyor. Marinka bunu kaç kez tekrarladı? Önceki gün kavga etmiş gibi davrandılar ve yerine başkası geldi.
-
- En güçlü orgazm!
2 dakika 28 saniye sonra gönderildi:

Ailede böyle özgür bir iletişim biçimi destekleniyorsa, karı koca arasında da bu mümkündür. .

Marinka, yani Alenka, etkinlik için para toplamaktan sorumlu olarak atanmalıdır. Her şey için yeterli olması için katkı miktarını belirtmeniz yeterlidir - sauna, içecek, atıştırmalık için. Kendi prezervatifinizi getirin.
Saunadaki üniforma çıplaktır. Saunayı hafta sonu, cumartesiden pazara kadar olan gece kiralamak daha iyidir. Akşamdan sabahın geç saatlerine kadar. Yaklaşık on iki saat. Akşam dokuzdan sabah dokuza kadar.
Bu nedir?
2 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Evet, bir sauna kiralamamız gerekiyor ve herkes orada buluşup eğlenmeli. skandallar olmadan sakince seks. Ama önce bir içki ve atıştırmalık alın.Alenka: ↑30 Sep 2023, 22:14 Arkadaşlar!!!!!!!Sanırım artık hepimiz buradayız, her şey normal!!!!!!
Gururu, kibri bir kenara bırakalım...tüm hakaretleri affedin ve yeniden iletişim kurmaya başlayalım..!!!
Pekala, birbirinize bakın...zeki, iyi okumuş, esprili, her biri kendi halinde kendi yolu!!! !Eh, bu iyi bir şirket!!!!Evet, mizaç farklı, ama birbirimizi mükemmel bir şekilde tamamlayabiliriz!!!!Ve iletişimin tadını çıkarın... bana domates fırlatmayın değil mi? biraz uzaklaşalım... biraz ara verelim... ve düşünelim ...

Ailede böyle özgür bir iletişim biçimi destekleniyorsa, karı koca arasında da bu mümkündür. .

Marinka, yani Alenka, etkinlik için para toplamaktan sorumlu olarak atanmalıdır. Her şey için yeterli olması için katkı miktarını belirtmeniz yeterlidir - sauna, içecek, atıştırmalık için. Kendi prezervatifinizi getirin.
Saunadaki üniforma çıplaktır. Saunayı hafta sonu, cumartesiden pazara kadar olan gece kiralamak daha iyidir. Akşamdan sabahın geç saatlerine kadar. Yaklaşık on iki saat. Akşam dokuzdan sabah dokuza kadar.
Last edited by Saç gömlek on 30 Sep 2023, 22:44, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
- Fargal94, Alice
-
- Penetrasyon
Harika, bu asla olmayacak!Vasyanitsa: ↑30 Sep 2023, 22:37 Evet, bir sauna kiralamamız gerekiyor ve herkes orada buluşup skandal olmadan sakince seks yapabilir. Ama önce bir içki ve atıştırmalık alın
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon

Gerçekten TÜM forum ziyaretçileriyle aynı odada çıplak olmak istiyor musunuz? Bu şirkette sarhoş olup seks mi yaptınız?
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Gerçekten, fantezilerde her şey mümkündür, kendini hiçbir şeyden mahrum etme
Gerçekten TÜM forum ziyaretçileriyle aynı odada çıplak olmak istiyor musunuz? Bu şirkette sarhoş olup seks mi yaptınız?
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Bu doğru değil, belirli kişilerin başına gelmeyen pek çok şey vardır ve prensipte olmaz. Hmm... forum bağlamında olup bitenler çok belirsizHer şey ilk kez oluyor!
Last edited by Mitry on 30 Sep 2023, 22:51, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
Sanırım buradaki her şey diğerlerine benziyor diğer benzer şey iyi organize edilmiş bir etkinlik. Genel olarak rahat ve samimi bir atmosfere ihtiyaç vardır. Öncelikle güzel bir içecek ve atıştırmalık içmeniz, ardından buhar banyosu yapmanız gerekir. Daha sonra birbirinizi tanıyın. O zaman elbette, tost ustası rolünü göze çarpmadan yerine getirecek bir tür şirket ruhuna ihtiyacımız var.
Bu, şirketin ruhudur.
Ve bence olması gereken her şeyin olacağına dair.
Elbette, hiç kimsenin çok fazla içki içip zorbalığa kalkışmaması veya mevcut hanımların hiçbirinin bir şeyden dolayı çıldırmaması, korkmaması veya bir şekilde diğerlerini strese sokmaması gerekiyor.
Yani herkesin moralini ve genel atmosferi bozmamak için herkesin çok çabalaması gerekiyor. Ve genel olarak herkesin buraya bazı fantezilerini gerçekleştirmek, kendileri için yeni bir şeyler denemek için geldiğini unutmayın. Bayrakların üzerinden atlayın.
Fakat olması gereken doğal bir şekilde ve herhangi bir zorlama olmadan gerçekleşmeli. Bunun için de genel bir iyi niyet atmosferine ihtiyacımız var.
Şu anda burada asıl eksiğimiz olan şey bu.
Eş değiştirenlerin partilerinde durum bir şekilde farklı mı?
Sanırım buradaki her şey diğerlerine benziyor diğer benzer şey iyi organize edilmiş bir etkinlik. Genel olarak rahat ve samimi bir atmosfere ihtiyaç vardır. Öncelikle güzel bir içecek ve atıştırmalık içmeniz, ardından buhar banyosu yapmanız gerekir. Daha sonra birbirinizi tanıyın. O zaman elbette, tost ustası rolünü göze çarpmadan yerine getirecek bir tür şirket ruhuna ihtiyacımız var.
Bu, şirketin ruhudur.
Ve bence olması gereken her şeyin olacağına dair.
Elbette, hiç kimsenin çok fazla içki içip zorbalığa kalkışmaması veya mevcut hanımların hiçbirinin bir şeyden dolayı çıldırmaması, korkmaması veya bir şekilde diğerlerini strese sokmaması gerekiyor.
Yani herkesin moralini ve genel atmosferi bozmamak için herkesin çok çabalaması gerekiyor. Ve genel olarak herkesin buraya bazı fantezilerini gerçekleştirmek, kendileri için yeni bir şeyler denemek için geldiğini unutmayın. Bayrakların üzerinden atlayın.
Fakat olması gereken doğal bir şekilde ve herhangi bir zorlama olmadan gerçekleşmeli. Bunun için de genel bir iyi niyet atmosferine ihtiyacımız var.
Şu anda burada asıl eksiğimiz olan şey bu.
Last edited by Saç gömlek on 30 Sep 2023, 22:58, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
Evet, birincisi çoğunlukla temalar var ve ikincisi, seks bir swing partisinde bile bazılarını atlayabiliyorVasyanitsa: ↑30 Sep 2023, 22:51Eş değiştirenlerin partilerinde durum bir şekilde farklı mı?Gerçekten TÜM forum ziyaretçileriyle aynı odada çıplak olmak istiyor musun? Bu şirkette sarhoş olup seks mi yapıyorsunuz?