Yakın zamanda ABD Kongresi önünde açık oturumlarda bir istihbarat görevlisinin hazırladığı bir raporu izledim. Bunu orada söylüyor. İnanmamak elde değil) ve evrendeki tek akıllı canlının biz olduğumuzu hayal etmek de zor. Yani evet, inanıyorum.
Ne tür müziği tercih edersiniz?
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=235999 time=1690645728 user_id=18654] Uzaylılara inanır mısınız? [/quote]Yakın zamanda ABD Kongresi önünde açık oturumlarda bir istihbarat görevlisinin hazırladığı bir raporu izledim. Bunu orada söylüyor. İnanmamak elde değil) ve evrendeki tek akıllı canlının biz olduğumuzu hayal etmek de zor. Yani evet, inanıyorum. Ne tür müziği tercih edersiniz?
[quote=Lisa24 post_id=236003 time=1690646097 user_id=19112] ne tür müzik tercih edersiniz? [/quote] Entelektüel Rusça rap) [quote="Hooligan Carrie" post_id=236000 time=1690645772 user_id=18654] Nasıl buldunuz bu forum hakkında bilginiz var mı? [/quote] Erogen’in yerine geçecek birini arıyordum) [quote=Lisa24 post_id=235988 time=1690644235 user_id=19112] Ne tür kumar oyunlarını seversiniz? [/quote] Siktir et. Ah, poker.)
fare zehiri: ↑29 Jul 2023, 19:05
Soyunmak için mi yoksa para için mi?
eğer berabere kalırsa o zaman elbette para için ve herkesi trolleyin ve sonra tüm gücünüzü tüketin
eğer aptalsanız, hatta cesaret için soyunabilirsiniz)
Aktif eğlence mi yoksa tembellik mi?
[quote="fare zehiri" post_id=236005 time=1690646728 user_id=6686] Soyunmak için mi yoksa para için mi? [/quote]eğer berabere kalırsa o zaman elbette para için[s] ve herkesi trolleyin ve sonra tüm gücünüzü tüketin *x) [/s] eğer aptalsanız, hatta cesaret için soyunabilirsiniz) Aktif eğlence mi yoksa tembellik mi?
[quote=Lisa24 post_id=236011 time=1690647157 user_id=19112] aktif eğlence mi yoksa tembellik mi? [/quote] Aktif olarak bir yere taşın, böylece pasif olarak orada dinlenebilirsin) n18 mi yoksa 2’den 9’a mı?))
Hooligan Carrie, bir keresinde benzer bir foruma katılmıştım, ve bu az önce Google’da arattı. Aslında eskisi daha ilgi çekiciydi.
Bu forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], bir keresinde benzer bir foruma katılmıştım, ve bu az önce Google’da arattı. Aslında eskisi daha ilgi çekiciydi. Bu forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?
[quote=Lisa24 post_id=236003 time=1690646097 user_id=19112] hangi müziği tercih edersiniz? [/quote] Klasik rock ve hafif klasik müzik) Hayatınızda sıklıkla sinir ağlarını kullanıyor musunuz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=236023 time=1690648042 user_id=18654] [quote=Lisa24 post_id= 236003 time=1690646097 user_id=19112] Ne tür müzik tercih edersiniz? [/quote] Klasik rock ve hafif klasik müzik) nSinir ağları yaşamını sık sık kullanıyor musunuz? [/quote]
Hiç kullanmadım.
İncelemek ister misiniz? gelecek mi? Cevabınız evet ise ne kadar?
[quote=Marinka post_id=236026 time=1690649368 user_id=12161] Geleceğe bakmak ister misiniz? Eğer öyleyse, ne kadar uzakta? [/quote] geleceğe en fazla 5 yıl kaldı. Geçmişe gider miydiniz? bir şeyi değiştirmek için. Bu bir sır değilse nedir?
[quote=Marinka post_id=236033 time=1690649893 user_id=12161] Sık sık yıldızlara bakar mısın? [/quote] Aya giderek daha sık uluyorum)) cinsel fetişin nedir?
[quote=Lisa24 post_id=236117 time=1690659234 user_id=19112] bir erkekteki/kızdaki en seksi özellik? [/quote] hükmetme yeteneği. Eğer partnerinizi aldatmak ister miydiniz? daha önce yapmadın mı?
[quote=Lisa24 post_id=236117 time=1690659234 user_id=19112] bir erkek/kızdaki en seksi özellik? [/quote] kişisellik: korkusuzluk. fiziksel - hoş bir koku (parfüm değil, vücut anlamında).
Şu ana kadar tereddütsüz savunduğunuz ilkeleri yeniden düşünmenize ne sebep olabilir?
[quote=triangle post_id=236134 time=1690662331 user_id=2856] Şimdiye kadar tereddütsüz savunduğunuz ilkeleri yeniden gözden geçirmenize ne sebep olabilir? [/quote] Yeni gerçekler. En sevdiğiniz ağaç, eğer varsa bir totem ağacı olabilir mi?
[quote=Womanslave post_id=236133 time=1690662166 user_id=19278] Eğer bunu daha önce yapmadıysanız partnerinizi aldatmak ister miydiniz? [/quote] Tabii ki değerli bir partner varsa neden olmasın . Ne yapmaktan nefret ediyorum?
Bana bu oyunun kurallarını açıkla. Son mesajdaki soruyu cevapladıklarını sanıyordum. Ve sonra insanların yukarıdan bir yerden soruları yanıtladıklarını görüyorum.
Holigan Carrie,
İki soru sordunuz ve hangisine cevap vereceksiniz yoksa bu sorular alıntı yaptığınız kişilere mi ait?
These users thanked the author Geçit for the post:
Bana bu oyunun kurallarını açıkla. Son mesajdaki soruyu cevapladıklarını sanıyordum. Ve sonra insanların yukarıdan bir yerden soruları yanıtladıklarını görüyorum.
[ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref],
İki soru sordunuz ve hangisine cevap vereceksiniz yoksa bu sorular alıntı yaptığınız kişilere mi ait?
Marinka: ↑30 Jul 2023, 10:00
Bana bu oyunun kurallarını açıkla. Son mesajdaki soruyu cevapladıklarını sanıyordum
Aslında evet, son mesajdaki soruyu cevaplamalıyız. Ancak burada çok fazla kişi olmadığımız için konunun kaybolmaması için önceki soruları yanıtlamak bir uygulama haline geldi.
Herkes cevap verebilir elbette!)))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=236219 time=1690700415 user_id=12161] Bana bu oyunun kurallarını açıkla. Son mesajdaki soruyu cevapladıklarını sanıyordum [/quote] Aslında evet, son mesajdaki soruyu cevaplamalıyız. Ancak burada çok fazla kişi olmadığımız için konunun kaybolmaması için önceki soruları yanıtlamak bir uygulama haline geldi. Herkes cevap verebilir elbette!))) 🙌🤗
[quote=Marinka post_id=236219 time=1690700415 user_id=12161] İki soru sordunuz ve hangisini yanıtlayacaksınız? [/quote] Herhangi biri) Peki ya her soruyu beğenmezseniz.
[quote=Tania post_id=236231 time=1690701903 user_id=10913] Sabah kalktığınızda bugün seks yapacağınızı mı hissediyorsunuz? [/quote] Elbette, her zaman. Yatak odasının dışında sık sık seks yapar mısınız?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=236221 time=1690700521 user_id=18654] Sabah uyandığınızda ilk iş ne yaparsınız? [/quote] Kediyi besliyorum. Belki yalnız yaşamıyorsam sıralama biraz farklı olacaktır :oops:
Toplumda gelişen ahlaki standartlara uyuyor musunuz? kendiniz onlarla aynı fikirde değil misiniz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=236234 time=1690702789 user_id=18654] [quote=Tania post_id= 236231 time=1690701903 user_id=10913] Sabah kalktığınızda bugün seks yapacağınızı mı hissediyorsunuz? [/quote] Elbette , Her zaman. Yatak odasının dışında sık sık seks yapar mısınız? [/quote]
Evet, sık sık. Bundan evdekinden çok daha sık korkuyorum. Bunlar yaşam koşullarıdır
[quote=Tania post_id=236238 time=1690703253 user_id=10913] Başkalarının önünde seks yapmak zorunda mıydınız? [/quote] Evet, başka bir odanın olmaması nedeniyle iki çift aynı anda seks yaptı. En sevdiğiniz yaz içeceği?
[quote=Tania post_id=236238 time=1690703253 user_id=10913] Hiç başkalarının önünde seks yaptınız mı? [/quote] Evet, çoğunluğu lezbiyen olan kızlardan oluşan bir grubun önünde bir kızla ilgiyle izleyen ve yorum yapan oryantasyon
Seks konusunda hiç denemediğiniz ama teklif edildiğinde denemeye hazır olduğunuz şey nedir?
[quote=triangle post_id=236244 time=1690703724 user_id=2856] Seks konusunda hiç denemediğiniz ama teklif edilirse denemeye hazır olduğunuz şey nedir? [/quote] Askı-on. Kadın egemenliğine karşı tavrınız nedir?
[ quote="Hooligan Carrie" post_id=236243 time=1690703684 user_id=18654] [quote=Tania post_id=236238 time=1690703253 user_id=10913] Başkalarının önünde hiç seks yaptınız mı? [/quote] Evet, başka bir odanın olmaması nedeniyle iki çift aynı anda seks yaptı. Yaz aylarında en sevdiğiniz içecek? [/quote]Yaz aylarında ve her zaman buzlu portakal veya greyfurt suyu)
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=236249 time=1690704257 user_id=5795] Uyuyamadığınızda ne yaparsınız? [/quote] Sıkıcı okuyorum Mesaj atıyorum ya da giyiniyorum ve yürüyüşe çıkıyorum. En sevdiğiniz komedi filmi?
Hooligan Carrie: ↑30 Jul 2023, 10:58
Kadın egemenliğine karşı tavrınız nedir?
Genel olarak "dom-sub" gibi uygulamalar bir şekilde hoş karşılanmaz benim için çok iyi. Bunun tersine, heyecanla ele aldığım "deneyci-denek" ve "öğretmen-öğrenci" gibi uygulamalardan bahsediyorum.
Uzun vadeli ilişkileri nasıl geliştirirsiniz - birlikte olun Yıllar geçtikçe daha sıkıcı ve sıradan hale mi geliyor, yoksa tam tersine giderek daha ilginç ve çeşitli mi oluyor?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=236247 time=1690703918 user_id=18654] Kadın egemenliğine karşı tavrınız nedir? [/quote] Genel olarak "dom-sub" gibi uygulamalar bir şekilde hoş karşılanmaz benim için çok iyi. Bunun tersine, heyecanla ele aldığım "deneyci-denek" ve "öğretmen-öğrenci" gibi uygulamalardan bahsediyorum.
Uzun vadeli ilişkileri nasıl geliştirirsiniz - birlikte olun Yıllar geçtikçe daha sıkıcı ve sıradan hale mi geliyor, yoksa tam tersine giderek daha ilginç ve çeşitli mi oluyor?
triangle: ↑30 Jul 2023, 11:08
Uzun vadeli ilişkileriniz nasıl gelişiyor? Yıllar geçtikçe giderek daha sıkıcı ve sıradan hale mi geliyorlar, yoksa tam tersine giderek daha ilginç ve çeşitli mi oluyorlar?
İlk başta daha sıkıcı oluyor, sonra ikinci bir rüzgar açılıyor.
Evinizi kim temizliyor?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=triangle post_id=236253 time=1690704507 user_id=2856] Uzun vadeli ilişkileriniz nasıl gelişiyor? Yıllar geçtikçe giderek daha sıkıcı ve sıradan hale mi geliyorlar, yoksa tam tersine giderek daha ilginç ve çeşitli mi oluyorlar? [/quote] İlk başta daha sıkıcı oluyor, sonra ikinci bir rüzgar açılıyor. Evinizi kim temizliyor?
Peki, kedi değil! Bazen bir temizlikçi kadını davet etmeye başlamam gerektiğini düşünüyorum, ancak bu düşünce genellikle evin en azından temel temizliğini yapmadan onu davet etmenin utanç verici olacağı kadar darmadağın olduğu anlarda gelir
Nerede yaşamak istiyorsunuz: büyük bir şehir mi, banliyöleri mi, küçük bir kasaba mı, köy mü yoksa herkesten uzakta bir mezra mı?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=236254 time=1690705017 user_id=18654] Evinizi kim temizliyor? [/quote] Peki, kedi değil! Bazen bir temizlikçi kadını davet etmeye başlamam gerektiğini düşünüyorum, ancak bu düşünce genellikle evin en azından temel temizliğini yapmadan onu davet etmenin utanç verici olacağı kadar darmadağın olduğu anlarda gelir :oops:
Nerede yaşamak istiyorsunuz: büyük bir şehir mi, banliyöleri mi, küçük bir kasaba mı, köy mü yoksa herkesten uzakta bir mezra mı?
triangle: ↑30 Jul 2023, 11:27
Nerede yaşamak istersiniz: büyük bir şehir mi, banliyöleri mi, küçük bir kasaba mı, herkesten uzakta bir köy mü yoksa mezra mı?
Tatil büyük bir şehirden çok uzak olmayan yeşil bir alanda bulunan köy, büyük bir şehirde bir veya iki ay yaşama veya merkezi ziyaret etme imkanı.
[quote=triangle post_id=236260 time=1690705636 user_id=2856] Nerede yaşamak istersiniz: büyük bir şehir mi, banliyöleri mi, küçük bir kasaba mı, herkesten uzakta bir köy mü yoksa mezra mı? [/quote] Tatil büyük bir şehirden çok uzak olmayan yeşil bir alanda bulunan köy, büyük bir şehirde bir veya iki ay yaşama veya merkezi ziyaret etme imkanı.
triangle: ↑30 Jul 2023, 11:27
Nerede yaşamak istiyorsunuz: büyük bir şehir mi, banliyöleri mi, küçük bir kasaba mı, köy mü yoksa herkesten uzakta bir çiftlik mi?
Büyük şehirden çok uzak olmayan yeşil alanda, büyük şehirde bir iki ay ya da kısa ziyaretlerle yaşama imkanı olan, merkezde bir tatil köyü. n
Börek mi pizza mı?
Lahanalı kızarmış böreklere bayılırım) Ama onları nadiren pişiririm. Sağlığınıza ve vücudunuza zararlıdır.
İyi bir aşçı mısınız?
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=236262 time=1690705867 user_id=18654] [quote=triangle post_id= 236260 time=1690705636 user_id=2856] Nerede yaşamak istiyorsunuz: büyük bir şehir mi, banliyöleri mi, küçük bir kasaba mı, köy mü yoksa herkesten uzakta bir çiftlik mi? [/quote] Büyük şehirden çok uzak olmayan yeşil alanda, büyük şehirde bir iki ay ya da kısa ziyaretlerle yaşama imkanı olan, merkezde bir tatil köyü. n Börek mi pizza mı? [/quote]
Lahanalı kızarmış böreklere bayılırım) Ama onları nadiren pişiririm. Sağlığınıza ve vücudunuza zararlıdır.
Ayrıca lahanalı turtaları da her zaman sevmişimdir, özellikle lahana turşusu, ve sadece bunları değil, daha yeni yeni başladım Lahanalı turtaların vücut için pek sağlıklı olmadığını öğrendim.
[quote=Marinka post_id=236267 time=1690706532 user_id=12161] Lahanalı, kızarmış turtaları severim) [/quote] Ayrıca lahanalı turtaları da her zaman sevmişimdir, özellikle lahana turşusu, ve sadece bunları değil, daha yeni yeni başladım Lahanalı turtaların vücut için pek sağlıklı olmadığını öğrendim.
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: