Sevgiye Dokun: ↑11 Jul 2023, 17:51
Benzer cümle Bunu trolleme olarak görüyorum. İstatistik toplamak için bolca boş zamanınız var, bu da bu kadınlar hakkında bilgiyi kendiniz bulabileceğiniz anlamına geliyor.
Bunun gibi bir şeye gerek yok teklif olmalıdır trolling olarak değerlendiriliyor. Öğretmenlerin etrafındaki kargaşayı ve onların ihraç edildikten sonraki korkunç kaderlerini yazdınız.
Buraya 6 isim yazdık, bu da iki yüz binden biri. Yani heyecan yok. Yıl yıl ele alırsak, genellikle milyonda bir tane olması mümkündür. İşten çıkarıldıktan sonra kaderlerinin izini sürerseniz, belki de onlar için her şey yolundadır. Ve yazdığım gibi orada her şeyin yolunda olduğundan eminim. Bu yüzden onlar hakkında hiçbir şey yazmadınız.
Bir tıp uzmanıyla evliydim
Doktorlar farklıdır. Belki sizinki poliklinikte çalıştı, resepsiyonda oturdu.
Kocası sabah 7’de işe gitti, akşam 7’de geri döndü ve çoğu zaman bilgisayarın başına oturdu, ancak eğlenmek için değil, hazırlık yapmak için çalışmak ve makale yazmak için gerekli belgeler .
Yani gece seninle görevde değil miydi? Evet, siz de evrak hazırlamak için bilgisayar başına mı oturdunuz?))) Sadece işte vakit geçirdim.
Şimdi yalan söylüyorsun, doktor kocan yoktu.
Aynı zamanda iki kişiydik, çocuklara ve eve vakit ayırabiliyordum
Çocuklara neden zaman ayırmadılar? Eşiniz çocuklara vakit ayırdığı için mi?))) Değil mi? Ah, karınız kimin için çalışıyordu?
Burada çok fazla zaman geçirmeme şaşıran birkaç kişi var. Ama uzun zamandır buraya geliyorum, günde iki ya da üç kez, yaklaşık on beş dakikadır. Zaman olmadığı için değil. Burası artık ilgimi çekmeye başladı, sıkıcı olmaya başladı.
Burada yeni değilsin.
Burada gerçekten uzun süre oturduğum zamanlar oldu. Şubat ve Mart aylarıydı. Sonra her şeyi burada birlikte geçirdim, günde belki iki ya da üç saat. Ah, şimdi en fazla bir saatliğine gelirim. Her şeyi bir arada sayarsanız. Ancak siz bunu fark etmediniz
Eh, gelecek için. Doktor kötü ruhları kovmak için gün boyu tef çalmaz. Bir hastanede çalışıyorum ve sadece bazen randevulara oturuyorum. Kontrollere gittim ve personel odasına gittim. Orada yalnızım. Elbette çok fazla belge var ve tek parmakla yazıp programda kafası karışan eski nesil için doldurmak elbette zor ve zaman alıyor. Programın sürekli donduğunu düşünseniz bile benim için her şey hızlı. Her gün hasta kabul edilmiyor, ben de her gün taburcu olmuyorum. Yani zamanım var.
Kimin için çalışıyorsun? Sanırım bir çalışma mesleğiniz var. Sadece sigara molası için dışarı çıktığınızda mı boş zamanınız oluyor? Evet? Eşiniz muhtemelen evdedir ve forumda fazla vakit geçiremiyor musunuz? Evet?
Ah, burada evde oturabilirim. Koca yok. Çocuklar 12 ve 14 yaşındadır. Onlarla ödev yapmak zorunda olduğunuzda bebekler değil, okul öncesi çocuklar ve hatta ilkokul bile değil. Benimki zaten bağımsız.
Bir sonraki hesabınızdan tekrar burada çok oturduğumu yazmak istediğinizde, öncelikle bunun böyle olduğundan emin olun. İyi?
Markul: ↑10 Jul 2023, 12:58
Genel olarak sinyallerle ilgili bir konu varmış gibi görünüyordu
By bu doğru. Beni kulübe götür.
Sighn_to_Forum.JPG
Karınızın güzel bir figürü var))) Veya sadece tanıdık mı? Elbette neden ben? Karısı bunun nasıl bir forum olduğunu sormaya başlayacak, burada bir kadın takma adı altında olup olmadığınızı görmek isteyecek. Arkadaşına ne söyledin, bu fotoğrafa neden ihtiyacın var?))))
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Sevgiye Dokun post_id=226733 time =1689087071 user_id=19274] Benzer [url=viewtopic.php?t=12476]cümle [/url] Bunu trolleme olarak görüyorum. İstatistik toplamak için bolca boş zamanınız var, bu da bu kadınlar hakkında bilgiyi kendiniz bulabileceğiniz anlamına geliyor. [/quote]
Bunun gibi bir şeye gerek yok [url=viewtopic.php?t=12476]teklif[/url] olmalıdır trolling olarak değerlendiriliyor. Öğretmenlerin etrafındaki kargaşayı ve onların ihraç edildikten sonraki korkunç kaderlerini yazdınız. Buraya 6 isim yazdık, bu da iki yüz binden biri. Yani heyecan yok. Yıl yıl ele alırsak, genellikle milyonda bir tane olması mümkündür. İşten çıkarıldıktan sonra kaderlerinin izini sürerseniz, belki de onlar için her şey yolundadır. Ve yazdığım gibi orada her şeyin yolunda olduğundan eminim. Bu yüzden onlar hakkında hiçbir şey yazmadınız.
[quote=Sevgiye Dokun post_id=226733 time=1689087071 user_id=19274] Bir tıp uzmanıyla evliydim [/quote]
Doktorlar farklıdır. Belki sizinki poliklinikte çalıştı, resepsiyonda oturdu.
[quote=Dokun -a-Love post_id=226733 time=1689087071 user_id=19274] Kocası sabah 7’de işe gitti, akşam 7’de geri döndü ve çoğu zaman bilgisayarın başına oturdu, ancak eğlenmek için değil, hazırlık yapmak için çalışmak ve makale yazmak için gerekli belgeler . [/quote]
Yani gece seninle görevde değil miydi? Evet, siz de evrak hazırlamak için bilgisayar başına mı oturdunuz?))) Sadece işte vakit geçirdim. Şimdi yalan söylüyorsun, doktor kocan yoktu.
[quote=Sevgiye Dokun post_id= 226733 time=1689087071 user_id=19274] Aynı zamanda iki kişiydik, çocuklara ve eve vakit ayırabiliyordum [/quote]
Çocuklara neden zaman ayırmadılar? Eşiniz çocuklara vakit ayırdığı için mi?))) Değil mi? Ah, karınız kimin için çalışıyordu? Burada çok fazla zaman geçirmeme şaşıran birkaç kişi var. Ama uzun zamandır buraya geliyorum, günde iki ya da üç kez, yaklaşık on beş dakikadır. Zaman olmadığı için değil. Burası artık ilgimi çekmeye başladı, sıkıcı olmaya başladı. Burada yeni değilsin. Burada gerçekten uzun süre oturduğum zamanlar oldu. Şubat ve Mart aylarıydı. Sonra her şeyi burada birlikte geçirdim, günde belki iki ya da üç saat. Ah, şimdi en fazla bir saatliğine gelirim. Her şeyi bir arada sayarsanız. Ancak siz bunu fark etmediniz Eh, gelecek için. Doktor kötü ruhları kovmak için gün boyu tef çalmaz. Bir hastanede çalışıyorum ve sadece bazen randevulara oturuyorum. Kontrollere gittim ve personel odasına gittim. Orada yalnızım. Elbette çok fazla belge var ve tek parmakla yazıp programda kafası karışan eski nesil için doldurmak elbette zor ve zaman alıyor. Programın sürekli donduğunu düşünseniz bile benim için her şey hızlı. Her gün hasta kabul edilmiyor, ben de her gün taburcu olmuyorum. Yani zamanım var. Kimin için çalışıyorsun? Sanırım bir çalışma mesleğiniz var. Sadece sigara molası için dışarı çıktığınızda mı boş zamanınız oluyor? Evet? Eşiniz muhtemelen evdedir ve forumda fazla vakit geçiremiyor musunuz? Evet? Ah, burada evde oturabilirim. Koca yok. Çocuklar 12 ve 14 yaşındadır. Onlarla ödev yapmak zorunda olduğunuzda bebekler değil, okul öncesi çocuklar ve hatta ilkokul bile değil. Benimki zaten bağımsız. Bir sonraki hesabınızdan tekrar burada çok oturduğumu yazmak istediğinizde, öncelikle bunun böyle olduğundan emin olun. İyi? :cat1:
[size=85][color=green]2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Dokun-a- Seviyorum post_id=226737 time=1689087429 user_id=19274] [quote=Markul post_id=226028 time=1688983104 user_id=17435] Genel olarak sinyallerle ilgili bir konu varmış gibi görünüyordu [/quote] By bu doğru. Beni kulübe götür.
Sighn_to_Forum.JPG [/quote]
Karınızın güzel bir figürü var))) Veya sadece tanıdık mı? Elbette neden ben? Karısı bunun nasıl bir forum olduğunu sormaya başlayacak, burada bir kadın takma adı altında olup olmadığınızı görmek isteyecek. Arkadaşına ne söyledin, bu fotoğrafa neden ihtiyacın var?))))
Marinka, alınma, ama sen bir takipçi, doktor değil. Üstelik gerçeklere ihtiyaç duyulmayan ancak ekim planının gerçekleştirileceği durumlarda.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑07 Jul 2023, 22:54
gazeteden nefret etmediler. . fotoğrafta manikür yok, tırnaklar kısa - erkek demek)))
Bu artık bir trend değil. Artık fotoğrafta kimin ve hangi tırnaklarla olduğu önemli değil. Başkasının karısını aradılar, aptalca sorular sormasın diye ona biraz votka içirdiler ve onu bir kağıt parçası tutmaya zorladılar. Çalışan mesleklerden erkekler giderek daha sofistike hale geliyor, yüksek eğitimli bir kızı aldatmak için her şeyi yapacaklar... Ama ne için? Birini sanallığa kandırmak için mi?
Hadi gidelim: ↑11 Jul 2023, 22:18
Göğüslerine bir işaret ver!!!
İşte bu kadar, bu da geç. Artık onlar da inanmayacaklar. Bir eşin ya da arkadaşın buna razı olmayacağı elbette açıktır. Yani diyecekler ki - oyuncu olmak isteyen birini aradılar ve verdi, göğüslü bir fotoğraf için ruj parası sözü verdiler ve yüzü olmayan. Her tarafta aldatma var. Dünya nereye gidiyor? :kullanıldı:
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], alınma, ama sen bir takipçi, doktor değil. Üstelik gerçeklere ihtiyaç duyulmayan ancak ekim planının gerçekleştirileceği durumlarda. [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=224977 time=1688759658 user_id=5795] gazeteden nefret etmediler. . fotoğrafta manikür yok, tırnaklar kısa - erkek demek))) [/quote] Bu artık bir trend değil. Artık fotoğrafta kimin ve hangi tırnaklarla olduğu önemli değil. Başkasının karısını aradılar, aptalca sorular sormasın diye ona biraz votka içirdiler ve onu bir kağıt parçası tutmaya zorladılar. Çalışan mesleklerden erkekler giderek daha sofistike hale geliyor, yüksek eğitimli bir kızı aldatmak için her şeyi yapacaklar... Ama ne için? Birini sanallığa kandırmak için mi? :unknown: [quote= Haydi post_id=226842 time=1689103121 user_id=18517] Göğüslerine bir işaret ver!!! [/quote] İşte bu kadar, bu da geç. Artık onlar da inanmayacaklar. Bir eşin ya da arkadaşın buna razı olmayacağı elbette açıktır. Yani diyecekler ki - oyuncu olmak isteyen birini aradılar ve [s]verdi[/s], göğüslü bir fotoğraf için ruj parası sözü verdiler ve yüzü olmayan. Her tarafta aldatma var. Dünya nereye gidiyor? :kullanıldı:
Marinka,
Değilim Kocamın çalışma programının ayrıntılarını kimseye bildireceğim. Üstelik eski. Peki gecikmenin bununla ne ilgisi var? Bu sadece hastaların, randevuların ve diğer rutinlerin yer aldığı bir DBMS’dir. Bilimsel bir dergi veya portal için nasıl makale yazacaksınız? Bu forumun sapkınlıkla ilgili olduğunu anlıyorum ama aynı ölçüde değil. Ve şimdi uzaktan çalışıyorum, bolca boş zamanım var, birkaç yıl önce sigarayı bıraktım. Forum üyeleriyle tartıştığınız konuları okudum. Yeterli argüman veremediğinizde saldırmaya başladığınızı, kalın bir şekilde (ve erkeksi bir şekilde, büyük ölçekte) trollemeye başladığınızı, uydurmalar yazdığınızı ve bu arada oldukça dengeli ve doğru yanıtlar verdiğinizi görüyorum. anlamsız.
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], Değilim Kocamın çalışma programının ayrıntılarını kimseye bildireceğim. Üstelik eski. Peki gecikmenin bununla ne ilgisi var? Bu sadece hastaların, randevuların ve diğer rutinlerin yer aldığı bir DBMS’dir. Bilimsel bir dergi veya portal için nasıl makale yazacaksınız? Bu forumun sapkınlıkla ilgili olduğunu anlıyorum ama aynı ölçüde değil. Ve şimdi uzaktan çalışıyorum, bolca boş zamanım var, birkaç yıl önce sigarayı bıraktım. Forum üyeleriyle tartıştığınız konuları okudum. Yeterli argüman veremediğinizde saldırmaya başladığınızı, kalın bir şekilde (ve erkeksi bir şekilde, büyük ölçekte) trollemeye başladığınızı, uydurmalar yazdığınızı ve bu arada oldukça dengeli ve doğru yanıtlar verdiğinizi görüyorum. anlamsız.
[quote=Sevgiye Dokun post_id=226737 time =1689087429 user_id=19274] [quote=Markul post_id=226028 time=1688983104 user_id=17435] Genel olarak sinyallerle ilgili bir konu varmış gibi görünüyordu [/quote] Bu arada, bu doğru . Beni kulübe götür.
Sighn_to_Forum.JPG [/quote] vay be, bacaklar, bacaklar, ne büyük bir hata : prcup: ve güzel tanıtıcılar :roll:
Sevgiye Dokun: ↑12 Jul 2023, 12:57Marinka,
Kocamın çalışma programının ayrıntılarını kimseye bildirmeyeceğim. Üstelik eski. Peki gecikmenin bununla ne ilgisi var? Bu sadece hastaların, randevuların ve diğer rutinlerin yer aldığı bir DBMS’dir. Bilimsel bir dergi veya portal için nasıl makale yazacaksınız? Bu forumun sapkınlıkla ilgili olduğunu anlıyorum ama aynı ölçüde değil. Ve şimdi uzaktan çalışıyorum, bolca boş zamanım var, birkaç yıl önce sigarayı bıraktım. Forum üyeleriyle tartıştığınız konuları okudum. Yeterli argüman veremediğinizde, saldırmaya başladığınızı, kalın bir şekilde (ve erkeksi bir şekilde, büyük çapta) trollemeye başladığınızı, uydurmalar yazdığınızı ve oldukça dengeli ve doğru olan cevapları saçma olarak nitelendirdiğinizi görüyorum. .
Bana pratisyen doktor dediğinde, senin tıptan uzak olduğunu zaten anlamıştım. Kimse bunu söylemiyor. Sadece özel muayenehanenin olduğu yabancı filmlerde. Sadece doktor olarak çalıştığını veya çalışmadığını söylüyoruz. Sonra kocanızın tıp uzmanı olduğunu yazdınız. Bunu söylememeleri bir yana, okuduğunuzda bile kulağa çok çarpık geliyor. Ya sadece bir doktor ya da özellikle bir terapist, göz doktoru, göğüs hastalıkları uzmanı vb. diyorlar.
Sonra onun sabah 7’de işe gittiğini ve akşam 7’de geldiğini yazmıştınız. Size göre bu çok gibi görünebilir ama aslında bazen gündüzden geceye, geceden gündüze gidersiniz ve bir buçuk gün veya daha uzun süre evde olmazsınız. Ve bu burada norm olarak kabul ediliyor, ancak İş Kanunu’na göre günlerce çalışmamız yasak olsa da personel sorunu başka türlü çözülemez ve tıpta kronik bir personel sıkıntısı var.
Evinize herhangi bir belge götüremezsiniz. Tıbbi gizem. Mesai saatlerinde yapmadıysanız, işten sonra da kalırsınız ve elbette kişisel bilgisayarınızda hasta veri tabanı olmamalıdır. Bunu öğrenirlerse, işten çıkarmayla ilgili bir skandal değil, gerçek, ancak muhtemelen ertelenmiş bir ceza ve birkaç yıl görev yapma yasağı içeren bir ceza davası çıkacak.
Hastayı ifşa eden bilimsel makaleler yazamazsınız. veri.
Bu sizin icat ettiğiniz doktor kocayla ilgili.
Şimdi özellikle bu konuya geçelim. Öğretmenler meselesini çözdük. Milyonda bir vaka, bir yandan okyanusta bir damla, diğer yandan da anladığım kadarıyla hayatları daha da kötüleşmemiş. Hemen buraya yazdım, eğer bir kişi her şeyden şüpheleniyorsa ve korkuyorsa, diğer insanların görüşlerine bağlıysa, o zaman bu tür insanların burada oturması tehlikelidir.
Ve şimdi yavaş yavaş fotoğrafınıza yaklaşıyoruz. Onun hakkında her şey yolunda ve şüpheli hiçbir şey yok. Bunca zamandır acımasız sonuçların olabileceğini yazmamış olsaydınız ve birdenbire elinizde bir kağıt parçasıyla değil de bir kanepeyle bunu kendiniz ortaya koyarsanız, bir elbise giyiyorsunuz ve üzerinizde mücevherler var. el. Seni tanıyabilecekleri bir set.
Güvenlik ve tehlike hakkında yazdıklarınla paylaştığın fotoğraf arasında bir uyumsuzluk var.
Çok para harcadığımı ima etmeseydin işte zaman. Eğer argümanlarımı okuduğun gerçeği hakkında yazmaya başlamasaydın. Seni trollediğimi yazmamış olsaydın, burada sadece erkek değil, kadın takma adlarıyla da oturan bir adam olduğunu fark edemezdim.
Çok tahmin edilebilirsiniz.
8 dakika 42 saniye sonra gönderilir:
Marinka , kusura bakmayın ama doktor olarak değil araştırmacı olarak çalışmalısınız. Üstelik gerçeklere ihtiyaç duyulmayan ancak ekim planının gerçekleştirileceği durumlarda.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑07 Jul 2023, 22:54
gazeteden nefret etmediler. . fotoğrafta manikür yok, tırnaklar kısa - erkek demek)))
Bu artık bir trend değil. Artık fotoğrafta kimin ve hangi tırnaklarla olduğu önemli değil. Başkasının karısını aradılar, aptalca sorular sormasın diye ona biraz votka içirdiler ve onu bir kağıt parçası tutmaya zorladılar. Çalışan mesleklerden erkekler giderek daha sofistike hale geliyor, yüksek eğitimli bir kızı aldatmak için her şeyi yapacaklar... Ama ne için? Birini sanallığa kandırmak için mi?
Hadi gidelim: ↑11 Jul 2023, 22:18
Göğüslerine bir işaret ver!!!
İşte bu kadar, bu da geç. Artık onlar da inanmayacaklar. Bir eşin ya da arkadaşın buna razı olmayacağı elbette açıktır. Yani diyecekler ki - oyuncu olmak isteyen birini aradılar ve verdi, göğüslü bir fotoğraf için ruj parası sözü verdiler ve yüzü olmayan. Her tarafta aldatma var. Dünya nereye gidiyor?
O bir erkek. Bana inanmıyorsan "onunla" özel mesajla konuş. "O" neredeyse tüm varlığını burada ortaya koyuyordu. Bu nedenle elbette size yüzü olmayan fotoğraflar gösterecektir. Figür çok güzel, gösterecek bir şey var))) Çıplak fotoğrafları kastetmiyorum. "O" kıyafetlerin içinde resim yayınlamaktan korkmuyor. Birkaç selfie isteyin. Fotoğrafların olacağından gerçekten şüpheliyim. Bunları çevrimiçi olarak yapamayacak.
[quote=Sevgiye Dokun post_id=227028 time =1689155878 user_id=19274] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], Kocamın çalışma programının ayrıntılarını kimseye bildirmeyeceğim. Üstelik eski. Peki gecikmenin bununla ne ilgisi var? Bu sadece hastaların, randevuların ve diğer rutinlerin yer aldığı bir DBMS’dir. Bilimsel bir dergi veya portal için nasıl makale yazacaksınız? Bu forumun sapkınlıkla ilgili olduğunu anlıyorum ama aynı ölçüde değil. Ve şimdi uzaktan çalışıyorum, bolca boş zamanım var, birkaç yıl önce sigarayı bıraktım. Forum üyeleriyle tartıştığınız konuları okudum. Yeterli argüman veremediğinizde, saldırmaya başladığınızı, kalın bir şekilde (ve erkeksi bir şekilde, büyük çapta) trollemeye başladığınızı, uydurmalar yazdığınızı ve oldukça dengeli ve doğru olan cevapları saçma olarak nitelendirdiğinizi görüyorum. . [/ quote]
Bana pratisyen doktor dediğinde, senin tıptan uzak olduğunu zaten anlamıştım. Kimse bunu söylemiyor. Sadece özel muayenehanenin olduğu yabancı filmlerde. Sadece doktor olarak çalıştığını veya çalışmadığını söylüyoruz. Sonra kocanızın tıp uzmanı olduğunu yazdınız. Bunu söylememeleri bir yana, okuduğunuzda bile kulağa çok çarpık geliyor. Ya sadece bir doktor ya da özellikle bir terapist, göz doktoru, göğüs hastalıkları uzmanı vb. diyorlar. Sonra onun sabah 7’de işe gittiğini ve akşam 7’de geldiğini yazmıştınız. Size göre bu çok gibi görünebilir ama aslında bazen gündüzden geceye, geceden gündüze gidersiniz ve bir buçuk gün veya daha uzun süre evde olmazsınız. Ve bu burada norm olarak kabul ediliyor, ancak İş Kanunu’na göre günlerce çalışmamız yasak olsa da personel sorunu başka türlü çözülemez ve tıpta kronik bir personel sıkıntısı var. Evinize herhangi bir belge götüremezsiniz. Tıbbi gizem. Mesai saatlerinde yapmadıysanız, işten sonra da kalırsınız ve elbette kişisel bilgisayarınızda hasta veri tabanı olmamalıdır. Bunu öğrenirlerse, işten çıkarmayla ilgili bir skandal değil, gerçek, ancak muhtemelen ertelenmiş bir ceza ve birkaç yıl görev yapma yasağı içeren bir ceza davası çıkacak. Hastayı ifşa eden bilimsel makaleler yazamazsınız. veri. Bu sizin icat ettiğiniz doktor kocayla ilgili. Şimdi özellikle bu konuya geçelim. Öğretmenler meselesini çözdük. Milyonda bir vaka, bir yandan okyanusta bir damla, diğer yandan da anladığım kadarıyla hayatları daha da kötüleşmemiş. Hemen buraya yazdım, eğer bir kişi her şeyden şüpheleniyorsa ve korkuyorsa, diğer insanların görüşlerine bağlıysa, o zaman bu tür insanların burada oturması tehlikelidir. Ve şimdi yavaş yavaş fotoğrafınıza yaklaşıyoruz. Onun hakkında her şey yolunda ve şüpheli hiçbir şey yok. Bunca zamandır acımasız sonuçların olabileceğini yazmamış olsaydınız ve birdenbire elinizde bir kağıt parçasıyla değil de bir kanepeyle bunu kendiniz ortaya koyarsanız, bir elbise giyiyorsunuz ve üzerinizde mücevherler var. el. Seni tanıyabilecekleri bir set. Güvenlik ve tehlike hakkında yazdıklarınla paylaştığın fotoğraf arasında bir uyumsuzluk var. Çok para harcadığımı ima etmeseydin işte zaman. Eğer argümanlarımı okuduğun gerçeği hakkında yazmaya başlamasaydın. Seni trollediğimi yazmamış olsaydın, burada sadece erkek değil, kadın takma adlarıyla da oturan bir adam olduğunu fark edemezdim. Çok tahmin edilebilirsiniz.
[size=85][color=green]8 dakika 42 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote="Kral Zogu" post_id = 227008 time=1689152228 user_id=10833] [ref=#bf0000]Marinka[/ref] , kusura bakmayın ama doktor olarak değil araştırmacı olarak çalışmalısınız. Üstelik gerçeklere ihtiyaç duyulmayan ancak ekim planının gerçekleştirileceği durumlarda. [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=224977 time=1688759658 user_id=5795] gazeteden nefret etmediler. . fotoğrafta manikür yok, tırnaklar kısa - erkek demek))) [/quote] Bu artık bir trend değil. Artık fotoğrafta kimin ve hangi tırnaklarla olduğu önemli değil. Başkasının karısını aradılar, aptalca sorular sormasın diye ona biraz votka içirdiler ve onu bir kağıt parçası tutmaya zorladılar. Çalışan mesleklerden erkekler giderek daha sofistike hale geliyor, yüksek eğitimli bir kızı aldatmak için her şeyi yapacaklar... Ama ne için? Birini sanallığa kandırmak için mi? :unknown: [quote= Haydi post_id=226842 time=1689103121 user_id=18517] Göğüslerine bir işaret ver!!! [/quote] İşte bu kadar, bu da geç. Artık onlar da inanmayacaklar. Bir eşin ya da arkadaşın buna razı olmayacağı elbette açıktır. Yani diyecekler ki - oyuncu olmak isteyen birini aradılar ve [s]verdi[/s], göğüslü bir fotoğraf için ruj parası sözü verdiler ve yüzü olmayan. Her tarafta aldatma var. Dünya nereye gidiyor? :udivlenie: [/quote]
O bir erkek. Bana inanmıyorsan "onunla" özel mesajla konuş. "O" neredeyse tüm varlığını burada ortaya koyuyordu. Bu nedenle elbette size yüzü olmayan fotoğraflar gösterecektir. Figür çok güzel, gösterecek bir şey var))) Çıplak fotoğrafları kastetmiyorum. "O" kıyafetlerin içinde resim yayınlamaktan korkmuyor. Birkaç selfie isteyin. Fotoğrafların olacağından gerçekten şüpheliyim. Bunları çevrimiçi olarak yapamayacak.
[quote=Sevgiye Dokun post_id=226737 time =1689087429 user_id=19274] [quote=Markul post_id=226028 time=1688983104 user_id=17435] Genel olarak sinyallerle ilgili bir konu varmış gibi görünüyordu [/quote] Bu arada, bu doğru . Beni kulübe götür.
Marinka: ↑12 Jul 2023, 15:08
O bir erkek. Bana inanmıyorsan "onunla" özel mesajla konuş. "O" neredeyse tüm varlığını burada ortaya koyuyordu. Bu nedenle elbette size yüzü olmayan fotoğraflar gösterecektir. Figür çok güzel, gösterecek bir şey var))) Çıplak fotoğrafları kastetmiyorum. "O" kıyafetlerin içinde resim yayınlamaktan korkmuyor. Birkaç selfie isteyin. Fotoğrafların olacağından gerçekten şüpheliyim. Bunları çevrimiçi yapamayacak.
Onun bir klon olduğundan ve bunu saklamadığından eminim. Kimin olduğunu bile biliyorum. Üstelik Erogen konusunda da zaten yazışmıştık. Ve genel olarak pek çok kadınla yazıştım, ancak birinin onun için böyle bir selfie çekeceğini sanmıyorum, tamamen bilinmeyen, isimsiz bir adamın kaprisiyle. Bir adam - yapacak. Kadın da gönderecek, ne güzel.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=Marinka post_id=227087 time=1689163687 user_id=12161] O bir erkek. Bana inanmıyorsan "onunla" özel mesajla konuş. "O" neredeyse tüm varlığını burada ortaya koyuyordu. Bu nedenle elbette size yüzü olmayan fotoğraflar gösterecektir. Figür çok güzel, gösterecek bir şey var))) Çıplak fotoğrafları kastetmiyorum. "O" kıyafetlerin içinde resim yayınlamaktan korkmuyor. Birkaç selfie isteyin. Fotoğrafların olacağından gerçekten şüpheliyim. Bunları çevrimiçi yapamayacak. [/quote] Onun bir klon olduğundan ve bunu saklamadığından eminim. Kimin olduğunu bile biliyorum. Üstelik Erogen konusunda da zaten yazışmıştık. Ve genel olarak pek çok kadınla yazıştım, ancak birinin onun için böyle bir selfie çekeceğini sanmıyorum, tamamen bilinmeyen, isimsiz bir adamın kaprisiyle. Bir adam - yapacak. Kadın da gönderecek, ne güzel.
tıptan uzaksınız
-------------
Hasta verilerini açıklayan bilimsel makaleler yazamazsınız.
-- ------------
güvenlik ve tehlike hakkında yazdıklarınız ile yayınladığınız fotoğraf arasındaki uyumsuzluk.
Çok fazla kelime var, seninle tartışmaktan yoruldum, bu tartışmamızdaki son mesaj, düşün ve ne istediğini kendin yaz. Cevap vermeyeceğim. İhtiyacı olanlar bunu kendi başlarına çözsünler.
1). Gerçekten tıptan çok uzağım, özellikle de boşanmadan 5 yıl sonra ve gerçek ayrılığın üzerinden 9 yıl geçtikten sonra. Kendisi hiçbir zaman tıp okumadı ve hasta olma dışında hiçbir zaman bir tıp kurumunun eşiğini geçmedi. Çalışma programının şartları ve incelikleri konusunda zaten yanılıyor olabilirim. (Ayrıca kocamı o zaman evde daha sık görmek isterim).
2). Kamuya açık kaynaklarda hasta verilerini açıklayan makaleler yazmak gerçekten imkansızdır. Sonuçta tıbbi gizlilik. Ancak internette tüyler ürpertici fotoğraflar da dahil olmak üzere bu tür pek çok materyal var. Ancak hastaların isimlerini belirtmeden. Ve bu doğru.
3). Uzun zamandır hiçbir şeyden korkmuyordum, en son 90’lı yıllarda öğretmen olarak okulun eşiğini geçtiğimden beri.
[quote=Marinka post_id=227087 time=1689163687 user_id=12161] tıptan uzaksınız ------------- Hasta verilerini açıklayan bilimsel makaleler yazamazsınız. -- ------------ güvenlik ve tehlike hakkında yazdıklarınız ile yayınladığınız fotoğraf arasındaki uyumsuzluk. [/quote] Çok fazla kelime var, seninle tartışmaktan yoruldum, bu tartışmamızdaki son mesaj, düşün ve ne istediğini kendin yaz. Cevap vermeyeceğim. İhtiyacı olanlar bunu kendi başlarına çözsünler. 1). Gerçekten tıptan çok uzağım, özellikle de boşanmadan 5 yıl sonra ve gerçek ayrılığın üzerinden 9 yıl geçtikten sonra. Kendisi hiçbir zaman tıp okumadı ve hasta olma dışında hiçbir zaman bir tıp kurumunun eşiğini geçmedi. Çalışma programının şartları ve incelikleri konusunda zaten yanılıyor olabilirim. (Ayrıca kocamı o zaman evde daha sık görmek isterim). 2). Kamuya açık kaynaklarda hasta verilerini açıklayan makaleler yazmak gerçekten imkansızdır. Sonuçta tıbbi gizlilik. Ancak internette tüyler ürpertici fotoğraflar da dahil olmak üzere bu tür pek çok materyal var. Ancak hastaların isimlerini belirtmeden. Ve bu doğru. 3). Uzun zamandır hiçbir şeyden korkmuyordum, en son 90’lı yıllarda öğretmen olarak okulun eşiğini geçtiğimden beri.
tıptan uzaksınız
-------------
Bilimsel makaleler yazamazsınız hasta verileri ifşa ediliyor.
-------------
güvenlik ve tehlike hakkında yazdıklarınız ile yayınladığınız fotoğraf arasındaki uyumsuzluk.
Çok fazla kelime var, seninle tartışmaktan yoruldum, tartışmamızın son mesajı bu, biraz daha düşün ve ne istediğini kendin yaz. Cevap vermeyeceğim. İhtiyacı olanlar bunu kendi başlarına çözsünler.
1). Gerçekten tıptan çok uzağım, özellikle de boşanmadan 5 yıl sonra ve gerçek ayrılığın üzerinden 9 yıl geçtikten sonra. Kendisi hiçbir zaman tıp okumadı ve hasta olma dışında hiçbir zaman bir tıp kurumunun eşiğini geçmedi. Çalışma programının şartları ve incelikleri konusunda zaten yanılıyor olabilirim. (Ayrıca kocamı o zaman evde daha sık görmek isterim).
2). Kamuya açık kaynaklarda hasta verilerini açıklayan makaleler yazmak gerçekten imkansızdır. Sonuçta tıbbi gizlilik. Ancak internette tüyler ürpertici fotoğraflar da dahil olmak üzere bu tür pek çok materyal var. Ancak hastaların isimlerini belirtmeden. Ve bu doğru.
3). Öğretmen olarak okulun eşiğini en son 90’larda geçtiğimden beri uzun zamandır hiçbir şeyden korkmuyorum.
O bir erkek. Bana inanmıyorsan "onunla" özel mesajla konuş. "O" neredeyse tüm varlığını burada ortaya koyuyordu. Bu nedenle elbette size yüzü olmayan fotoğraflar gösterecektir. Figür çok güzel, gösterecek bir şey var))) Çıplak fotoğrafları kastetmiyorum. "O" kıyafetlerin içinde resim yayınlamaktan korkmuyor. Birkaç selfie isteyin. Fotoğrafların olacağından gerçekten şüpheliyim. Bunları çevrimiçi yapamayacak.
Onun bir klon olduğundan ve bunu saklamadığından eminim. Kimin olduğunu bile biliyorum. Üstelik Erogen konusunda da zaten yazışmıştık. Ve genel olarak pek çok kadınla yazıştım, ancak birinin onun için böyle bir selfie çekeceğini sanmıyorum, tamamen bilinmeyen, isimsiz bir adamın kaprisiyle. Bir adam - yapacak. Kadın da gönderecek, ne güzel.
Siz de benimle Erogen üzerinden yazıştınız. Erogene’de kimseye sormaya gerek yoktu; forum kullanıcıları fotoğraflarını kendileri yayınladılar.
[quote=Sevgiye Dokun post_id=227182 time =1689173415 user_id=19274] [quote=Marinka post_id=227087 time=1689163687 user_id=12161] tıptan uzaksınız ------------- Bilimsel makaleler yazamazsınız hasta verileri ifşa ediliyor. ------------- güvenlik ve tehlike hakkında yazdıklarınız ile yayınladığınız fotoğraf arasındaki uyumsuzluk. [/quote] Çok fazla kelime var, seninle tartışmaktan yoruldum, tartışmamızın son mesajı bu, biraz daha düşün ve ne istediğini kendin yaz. Cevap vermeyeceğim. İhtiyacı olanlar bunu kendi başlarına çözsünler. 1). Gerçekten tıptan çok uzağım, özellikle de boşanmadan 5 yıl sonra ve gerçek ayrılığın üzerinden 9 yıl geçtikten sonra. Kendisi hiçbir zaman tıp okumadı ve hasta olma dışında hiçbir zaman bir tıp kurumunun eşiğini geçmedi. Çalışma programının şartları ve incelikleri konusunda zaten yanılıyor olabilirim. (Ayrıca kocamı o zaman evde daha sık görmek isterim). 2). Kamuya açık kaynaklarda hasta verilerini açıklayan makaleler yazmak gerçekten imkansızdır. Sonuçta tıbbi gizlilik. Ancak internette tüyler ürpertici fotoğraflar da dahil olmak üzere bu tür pek çok materyal var. Ancak hastaların isimlerini belirtmeden. Ve bu doğru. 3). Öğretmen olarak okulun eşiğini en son 90’larda geçtiğimden beri uzun zamandır hiçbir şeyden korkmuyorum. [/quote]
Siz Marion musunuz?
[size=85][color=green]2 dakika 40 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Kral Zogu" post_id=227142 time =1689168418 user_id=10833] n[quote=Marinka post_id=227087 time=1689163687 user_id=12161] O bir erkek. Bana inanmıyorsan "onunla" özel mesajla konuş. "O" neredeyse tüm varlığını burada ortaya koyuyordu. Bu nedenle elbette size yüzü olmayan fotoğraflar gösterecektir. Figür çok güzel, gösterecek bir şey var))) Çıplak fotoğrafları kastetmiyorum. "O" kıyafetlerin içinde resim yayınlamaktan korkmuyor. Birkaç selfie isteyin. Fotoğrafların olacağından gerçekten şüpheliyim. Bunları çevrimiçi yapamayacak. [/quote] Onun bir klon olduğundan ve bunu saklamadığından eminim. Kimin olduğunu bile biliyorum. Üstelik Erogen konusunda da zaten yazışmıştık. Ve genel olarak pek çok kadınla yazıştım, ancak birinin onun için böyle bir selfie çekeceğini sanmıyorum, tamamen bilinmeyen, isimsiz bir adamın kaprisiyle. Bir adam - yapacak. Kadın da gönderecek, ne güzel. [/quote]
Siz de benimle Erogen üzerinden yazıştınız. Erogene’de kimseye sormaya gerek yoktu; forum kullanıcıları fotoğraflarını kendileri yayınladılar.
Hemen anlamadım. Gerçi artık bunun bir önemi yok.
Ayrıca seks kuyruğuna da oturdun. Forum çöktüğünde eski moderatörler iki forum oluşturdu. Biri hakkında hiçbir şey bilmiyorum, diğeri ise zar zor nefes almasına rağmen hayatta ama eski Sextails üyeleri oraya gidiyor, hikayeler yazıyor, tartışıyor ve yarışmalar düzenliyor. İlgilenirseniz size o forumun linkini gönderebilirim.
[quote=Sevgiye Dokun post_id=227208 time =1689176038 user_id=19274] [quote=Marinka post_id=227191 time=1689174553 user_id=12161]Sen Marion musun?[/quote] Kim olduğu önemli değil. Ancak deneyim ilginç. [/quote]
Hemen anlamadım. Gerçi artık bunun bir önemi yok. Ayrıca seks kuyruğuna da oturdun. Forum çöktüğünde eski moderatörler iki forum oluşturdu. Biri hakkında hiçbir şey bilmiyorum, diğeri ise zar zor nefes almasına rağmen hayatta ama eski Sextails üyeleri oraya gidiyor, hikayeler yazıyor, tartışıyor ve yarışmalar düzenliyor. İlgilenirseniz size o forumun linkini gönderebilirim.
Marinka: ↑12 Jul 2023, 18:45
Eğer ilgileniyorsanız, size o forumun bağlantısını gönderebilirim.
Teşekkür ederim. Seks kuyruklarını biliyorum ama ona olan ilgimi uzun zaman önce kaybettim. Yanılmıyorsam aranan açık kısım uzun zamandır SZ’ye dönüştürülmüş durumda ve arşive yalnızca doğrudan bağlantılar yoluyla ulaşılabiliyor. Kusura bakmayın, atın şunu.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
[quote=Marinka post_id=227215 time=1689176707 user_id=12161] Eğer ilgileniyorsanız, size o forumun bağlantısını gönderebilirim. [/quote] Teşekkür ederim. Seks kuyruklarını biliyorum ama ona olan ilgimi uzun zaman önce kaybettim. Yanılmıyorsam aranan açık kısım uzun zamandır SZ’ye dönüştürülmüş durumda ve arşive yalnızca doğrudan bağlantılar yoluyla ulaşılabiliyor. Kusura bakmayın, atın şunu.
Marinka: ↑12 Jul 2023, 18:09
Erogen üzerinden de benimle yazıştınız. Erogene’de kimseye sormaya gerek yoktu, forum kullanıcıları fotoğraflarını forumda kendileri yayınladılar.
Bu arada, hala paylaşıyorlar. Ve çoğu zaman oldukça sevimli (kadın olanları kastediyorum). Bir Bişka var, onun hobisi fotoğraflarda intihal olup olmadığını kontrol etmek. İnternetten çalındığı ortaya çıkarsa, kullanıcıyı gagalayacak ve ardından diğer kızlar hemen yetişecektir. Ve genel olarak bu doğrudur. Çünkü önemli değil.
Fakat bilerek, istek üzerine bir kadın asla fotoğrafını kişisel bir mesajla göndermez. Bu ilk önce forumlarda oldu, ima etti ve düz metinle sordu - evet, şu anda nereye gidiyor! Ancak yaramaz bir yazışmanız varsa ve görsel olarak birbirinizi memnun ediyorsanız. Ve eğer yeni imza attıysanız ve kadın takma adı olan biri hemen çıplak bir vücudu veya vajinayı açık bir şekilde atarsa, bu %100 bir erkektir.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=Marinka post_id=227191 time=1689174553 user_id=12161] Erogen üzerinden de benimle yazıştınız. Erogene’de kimseye sormaya gerek yoktu, forum kullanıcıları fotoğraflarını forumda kendileri yayınladılar. [/quote] Bu arada, hala paylaşıyorlar. Ve çoğu zaman oldukça sevimli (kadın olanları kastediyorum). Bir Bişka var, onun hobisi fotoğraflarda intihal olup olmadığını kontrol etmek. İnternetten çalındığı ortaya çıkarsa, kullanıcıyı gagalayacak ve ardından diğer kızlar hemen yetişecektir. Ve genel olarak bu doğrudur. Çünkü önemli değil.
Fakat bilerek, istek üzerine bir kadın asla fotoğrafını kişisel bir mesajla göndermez. Bu ilk önce forumlarda oldu, ima etti ve düz metinle sordu - evet, şu anda nereye gidiyor! Ancak yaramaz bir yazışmanız varsa ve görsel olarak birbirinizi memnun ediyorsanız. Ve eğer yeni imza attıysanız ve kadın takma adı olan biri hemen çıplak bir vücudu veya vajinayı açık bir şekilde atarsa, bu %100 bir erkektir.
Marinka: ↑12 Jul 2023, 18:09
Ayrıca benimle Erogen üzerinden de yazıştınız. Erogene’de kimseye sormaya gerek yoktu, forum kullanıcıları fotoğraflarını forumda kendileri yayınladılar.
Bu arada, hala paylaşıyorlar. Ve çoğu zaman oldukça sevimli (kadın olanları kastediyorum). Bir Bişka var, onun hobisi fotoğraflarda intihal olup olmadığını kontrol etmek. İnternetten çalındığı ortaya çıkarsa, kullanıcıyı gagalayacak ve ardından diğer kızlar hemen yetişecektir. Ve genel olarak bu doğrudur. Çünkü önemli değil.
Fakat bilerek, istek üzerine bir kadın asla fotoğrafını kişisel bir mesajla göndermez. Bu ilk önce forumlarda oldu, ima etti ve düz metinle sordu - evet, şu anda nereye gidiyor! Ancak yaramaz bir yazışmanız varsa ve görsel olarak birbirinizi memnun ediyorsanız. Ve eğer yeni imza attılarsa ve kadın takma adı olan biri hemen çıplak bir vücut ya da vajinayı örtüyorsa, bu %100 bir erkektir.
n
Bishka orada moderatördü. Bu forumun altın zamanıydı. Ama ondan nefret ettiler ve o da moderasyonu bıraktı, hatta forumu terk etmek istedi ve hatta ayrıldı. ama sonra geri geldi. Onunla özel olarak iletişim kurdum ve kadın yöneticiyle konuştum. Şikayetler yağmaya başladığında beni her zaman uyardı. Ama daha basit bir şekilde hayat hakkında konuştuk. Orada güven dolu bir atmosfer vardı.
Bishka’nın yerini bir aptal aldı ve forum hapishaneye dönüştü.
Fotoğraflara gelince, zaten birden fazla yazdım. Çoğu şey yazan adama bağlıdır, eğer ondan hoşlanıyorsanız, ona bir fotoğraf gönderin, neden olmasın, ancak ondan hoşlanmıyorsanız veya kim olduğu belli değilse, o zaman elbette fotoğraf olmayacaktır. Sanal gerçeklik sırasındaki fotoğraflar da istek üzerine değil, gönderme arzusu ortaya çıktığında gönderilir. Ve elbette, sürekli fotoğraf istediklerinde bu sadece sinir bozucu oluyor.
Peki, bu da erkeklerin favorisi - Bir fotoğraf gönder, yoksa kadın olduğuna inanmıyorum, kelime hiç işe yaramıyor.
PS Erkeklerin şunu anlaması gerekiyor ki, eğer seni umursamıyorsam, o zaman neye inandığın, neye inanmadığın da umurumda değil içinde ve ne düşündüğünü.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
[quote="Kral Zogu" post_id=227437 time=1689217338 user_id=10833] [quote=Marinka post_id= 227191 time=1689174553 user_id=12161] Ayrıca benimle Erogen üzerinden de yazıştınız. Erogene’de kimseye sormaya gerek yoktu, forum kullanıcıları fotoğraflarını forumda kendileri yayınladılar. [/quote] Bu arada, hala paylaşıyorlar. Ve çoğu zaman oldukça sevimli (kadın olanları kastediyorum). Bir Bişka var, onun hobisi fotoğraflarda intihal olup olmadığını kontrol etmek. İnternetten çalındığı ortaya çıkarsa, kullanıcıyı gagalayacak ve ardından diğer kızlar hemen yetişecektir. Ve genel olarak bu doğrudur. Çünkü önemli değil.
Fakat bilerek, istek üzerine bir kadın asla fotoğrafını kişisel bir mesajla göndermez. Bu ilk önce forumlarda oldu, ima etti ve düz metinle sordu - evet, şu anda nereye gidiyor! Ancak yaramaz bir yazışmanız varsa ve görsel olarak birbirinizi memnun ediyorsanız. Ve eğer yeni imza attılarsa ve kadın takma adı olan biri hemen çıplak bir vücut ya da vajinayı örtüyorsa, bu %100 bir erkektir. [/quote] n Bishka orada moderatördü. Bu forumun altın zamanıydı. Ama ondan nefret ettiler ve o da moderasyonu bıraktı, hatta forumu terk etmek istedi ve hatta ayrıldı. ama sonra geri geldi. Onunla özel olarak iletişim kurdum ve kadın yöneticiyle konuştum. Şikayetler yağmaya başladığında beni her zaman uyardı. Ama daha basit bir şekilde hayat hakkında konuştuk. Orada güven dolu bir atmosfer vardı. Bishka’nın yerini bir aptal aldı ve forum hapishaneye dönüştü. Fotoğraflara gelince, zaten birden fazla yazdım. Çoğu şey yazan adama bağlıdır, eğer ondan hoşlanıyorsanız, ona bir fotoğraf gönderin, neden olmasın, ancak ondan hoşlanmıyorsanız veya kim olduğu belli değilse, o zaman elbette fotoğraf olmayacaktır. Sanal gerçeklik sırasındaki fotoğraflar da istek üzerine değil, gönderme arzusu ortaya çıktığında gönderilir. Ve elbette, sürekli fotoğraf istediklerinde bu sadece sinir bozucu oluyor. Peki, bu da erkeklerin favorisi - Bir fotoğraf gönder, yoksa kadın olduğuna inanmıyorum, kelime hiç işe yaramıyor.
PS Erkeklerin şunu anlaması gerekiyor ki, eğer seni umursamıyorsam, o zaman neye inandığın, neye inanmadığın da umurumda değil içinde ve ne düşündüğünü.
Bilmiyorum, bilmiyorum... Yüzsüz bir şekilde kendini göstermenin utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, özellikle de birisinin kornişonunu bana doğru çekmesi hoşuma gittiğinde
Kim bir yüzle ilgileniyorsa benimle tanışacak, hem yüzü hem de iletişimi takdir edecek ve karşılıklı sempatiyle diğer her şeyi görecek. live)
Sadece kadın isimlerinin arkasına saklanan erkeklerin "tüm ihtişamıyla" fotoğraf yayınlayabilmesi biraz basmakalıp geliyor
These users thanked the author Lizkkka616 for the post (total 7):
Bilmiyorum, bilmiyorum... Yüzsüz bir şekilde kendini göstermenin utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, özellikle de birisinin kornişonunu bana doğru çekmesi hoşuma gittiğinde 😂😂 😂 Kim bir yüzle ilgileniyorsa benimle tanışacak, hem yüzü hem de iletişimi takdir edecek ve karşılıklı sempatiyle diğer her şeyi görecek. live) Sadece kadın isimlerinin arkasına saklanan erkeklerin "tüm ihtişamıyla" fotoğraf yayınlayabilmesi biraz basmakalıp geliyor
Sighn_to_Forum.JPG [/quote] Yine de güzel bir kadın, başka ne diyebilirim :roll:
Sevgiye Dokun, hâlâ çektiğim fotoğraflar var forumda göremiyorum. Bana özel mesaj gönderebilir misin? Burada çok güzel sözler söylendi ama hiçbir şey söyleyemem. Artık arkadaş mı olmamız gerekiyor? :göz kırp:
These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
[ref=#0000ff]Sevgiye Dokun[/ref], hâlâ çektiğim fotoğraflar var forumda göremiyorum. Bana özel mesaj gönderebilir misin? Burada çok güzel sözler söylendi ama hiçbir şey söyleyemem. Artık arkadaş mı olmamız gerekiyor? :göz kırp:
[quote="Cyrus Tabor" post_id=227977 time=1689306635 user_id=18812] Artık arkadaş gibi mi görünüyoruz? [/quote] Evet? Ne zamandan beri? Şu anda profilinde 60 mesaj olduğunu görüyorum. Hala 10 tane kaldı ve Lucifer bu forumdaki tüm fotoğrafları size gösterecek.
Ben 18 yaşındayım, ağabeyim 15, kız kardeşim 12, bir şekilde sarhoşluktan onu seks yapmaya zorladılar diyebilirsiniz, gerçi ben sadece ağzımdan, küçük adam da kıçından istedi, içtik okul dansından...
Last post
Noktalama işaretleri ve düşüncelerin anlatımı mükemmel. Bir bok anlamıyorum
Tünaydın. Bir kadınla, bir kızla konuşmak istiyorum. Sadece gerçek olanlarla. Ama karşı cinsle gerçekten iletişim eksikliği var. Bana buradan PM atabilirsiniz. Hangisi sizin için daha uygunsa.
Burada çoğunlukla mastürbasyon yapanların olduğunu düşünüyorum.
Gerçek hayatta MSC’den sikişmek isteyen bayanlar var mı? benden şampanya))
saunadan çıkıp gidelim :shamp:
canlı yemle balık tutmaya...