Bu arada ders çalışıyordum, öyle bir şey yokOlga: ↑12 Mar 2020, 09:24 Ben enseste kategorik olarak karşıyım. Her ne kadar fizyolojik olarak insanlar buna yatkın olsa da. Bu muhtemelen doğanın doğasında var. 37 yaşındayım, evliyim, bir oğlum var, 16 yaşında. Her zaman küçük olduğunu düşünmüşümdür. Ta ki yanlışlıkla mastürbasyon yaptığını fark edene kadar. Bunun normal olduğunu anlıyorum. Ama çamaşır yıkarken çok şaşırdım... Özel bölgeye yapışan külotum ilk başta öyle sandım ama orada birkaç parça vardı. Kocam olabileceğini düşündüm. Hafta sonuydu ve temizlik yapıyordum. Ve bilgisayardaki tozu sildim. Açıktı ve ben sadece klavyeyi siliyordum, tarayıcıda anne-oğul ensesti olduğunu görünce şok oldum. Etek umurumda değil. Ben zayıf ve güzelim. Onun hâlâ küçük olduğunu sanıyordum. Bazen iç çamaşırlarıyla yürüyebiliyordu. Artık kızların çocukları yakından takip ettiğini anlıyorum!
Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Ensest
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
tüm bu maceraların videolarını kim yazıyor, lütfen paylaşır mısınız? ivanov2022andrei@yandex ru (boşluk yerine nokta)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Ablamla birlikteydim, o 21 yaşındaydı ve ben 13 yaşındaydım, kilolu, 85 kilo, boyu 163, büyük göğüsleri vardı. Her zaman evdeydi, çalışmıyordu ve ben okulu asmıştım, bana öpüşmeyi öğretti. , bana göğüslerini ve sonra amını gösterdi. Her nasılsa sarhoş kadın bana onun şişman bir ucube olduğundan ve kimsenin ona ihtiyacı olmadığından şikayet etti ve ben boğazımda bir yumruyla durdum ve onu o kadar çok istedim ki o zamanlar öyleydim. birkaç yıl boyunca onunla mastürbasyon yapmak! Sonra öyle oldu ki beni sarstı, aletime dokunur dokunmaz hemen geldim, sonra bir süre sonra beni emmeye ve onu yalamaya başladı, amının ve kıçının kokusunu hala hatırlıyorum. Sonra seks yaptık ama nedense analdı, iki kez gelip içine girdim. Birisine söyleyeceğimden ve bu olursa tüm arkadaşlarıma onu yaladığımı söyleyeceğinden çok korkuyordum
ve O zamanlar normal bir adam için bu bir serseri olarak görülüyordu ve ben de ezik gibi olurdum. Ve sonra başladı, ben askere gitmeden önce her türlü seksi yaşadık! Askerdeyken başka şehre gitti, evlendi, sonra boşandı, sonra tekrar evlendi, şimdi 46 yaşında, çocuğu yok! Askerden sonra artık onunla seks yapmadım
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 4 years 2 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
-
- Total posts: 21
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
-
- Total posts: 24
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Ve böylece, uzun zaman önce genel durumum hakkında yazmıştım...
Size en başından itibaren ve tüm sonuçlarıyla birlikte daha ayrıntılı olarak anlatacağım.
Genel olarak, benim Annem gençliğinde çok güzel görünüyordu, iri göğüsleri, dar beli ve çok iştah açıcı bir poposu vardı. Kısa saçları kırmızıya boyandı. Ve en önemlisi selülit yok. Bir kadın değil, bir rüya. Ve yatakta sözlerini hiç tutmadı. Annemle babamın odasından neredeyse her gün inlemeler, inlemeler ve inlemeler duyuyordum. (Eh, eksi teknik günler). Her zaman ona mastürbasyon yapıyordum ve bazen de onları gözetliyordum.
Bir şekilde hediyeler tamire gitti ve beni teyzeme gönderdi. Kuzenimle neredeyse bir ay aynı odada yaşadığım yer. Beraber yattık, ben 15 yaşındayım, o 14 yaşında. Aklımıza bile böyle bir şey gelmedi... Tabii çok tatlı falan ama bir şekilde aynı değil. Bu yüzden bir ay sonra ailesinin acilen ayrılması gerekiyordu. Soru: Kızımla ne yapmalıyım? Yeğeninle birlikte kız kardeşine gönder. O dönemde dairemin tadilatı yüzde 90 tamamlanmıştı. Perde yoktu ama odada büyük bir yatak vardı. Peki yine ne yapalım, bizi bir araya getirdiler. Geceleri orada yatıp bekleyip annemle babamın yeğenimin önünde sikişip sevişmeyeceğini ya da utanacaklarını merak ediyorum. Ama başladılar... Heyecanlandım, külotlu uykumda sessizce uzandım. Sonra kız kardeş dönüp duvara bakıyor. Sanki uyuyormuşum gibi donup kaldım. Dikkatle dinledi, sonra bana baktı, uyuduğuma karar verdi ve görünüşe göre eğlenmeye karar verdi. Perde yoktu, odanın hemen karşısında bir fener vardı, böylece her şeyi görebiliyordum. Herkes onun külotunun içine nasıl uzandığını ve oynadığını gördü, ben orada yatıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum, duvarın arkasında sikişiyorlar, aktif olarak burada mastürbasyon yapıyorlar ve ben orada öylece yatıyorum sert ve çıldırmış durumda. Bir noktada kız kardeşim bir şekilde arkasını dönüyor ve battaniye üzerimden kayıyor ve sertleştiğimi fark ediyor. Dondu, baktı, ben hala orada uyuyormuş gibi yatıyordum, kalbim çarpıyordu ve düzenli nefes almaya çalışıyordum. İşte devam ediyor ve bir noktada elini penisimin üzerine koyuyor ve mastürbasyon yapmaya başlıyor. Öleceğimi sanıyordum. Uzun süre dayanamadı ama neredeyse onunla aynı anda geldi. Tam külotunun içine... Damlalar belirdi, elini çekti ve parmaklarını yaladı. Şok oldum, beni bir battaniyeyle örttü ve kendisi yatağa gitti. Ve ben orada tamamen ıslak yatıyorum, iğrenç, ama uyuduğuma dair bir mazeretim var.
Ertesi gün annemle babamın ne sıklıkta sikiştiğini sordu, dürüstçe bunu neredeyse her gün söyledim ve ben de zaten alıştım.
nYaklaşık altı ay sonra anneannemin evinde ondan sıkıldığımızı, onun evine gitmemize izin verildiğini (otobüsle yaklaşık yirmi dakika kadar), bizi oturttuklarını ve oraya gittik. Ondan bir şişe şarap bulduk ve VCR’da bir gençlik filmi açtık. Orada yatıp izlediler. Ve bir kızın bir erkek tarafından mastürbasyon yaparken yakalandığı bir sahne var. Kız kardeşim de diyor ki, eğer yakınlarda bir erkek olduğunu bilseydim asla mastürbasyon yapmaya başlamazdım. Ve ben sarhoşum, al ve ağzımdan kaçırıyorum, neden benden mastürbasyon yaptın? Kızardı ve arkasını döndü. Onu sakinleştirmeye başladım, sordu, her şeyi gördün mü, dedim ve sonra parmaklarımı yaladım. Histerik bir tavırla kendisinin bir ucube olduğunu ve artık ona saygı duymayacağımı söylüyor. Gülüyorum ve altı ay geçti, her şey yolunda diyorum. Değil, her şey kötü. Tekrar açıklayacağım, eğer sana yalan söylememi istiyorsan ödeşmiş oluruz. Dikkatli davrandı, ağlamayı bıraktı ama bunu inkar etti. Ama duygulandım, ısrar ediyorum... Genel olarak kabul ettim. Muhtemelen bir yıl boyunca çıktık ve sözlü olarak oynadık. Daha sonra sevişme vb. Bir keresinde mobilyaları kirletmeyeyim ve yanmayalım diye benden prezervatif almamı istemişti. Ve böylece bir sonraki yılbaşında tekrar yanına gittik, arkadaşıyla pek hoş olmayan bir sohbet oldu, kız kardeşim için ayağa kalktım ve onu eve götürdüm. Minnettarlıkla kendini üzerime astı, beni yatağa çekti, tırnaklarıyla oynadı ve dedi ki, prezervatifi taktı ama o pantolonunun içinde yerde kaldı, ayağa kalktım, üzerine tırmandım, taktım, geri döndüm Kız kardeşim duvara yaslanıp battaniyeyi kaldırdı, bacağımı yana doğru çekti, ben de onu alıp üzerine uzandım. Am ıslak, kelimenin tam anlamıyla içine düştüm. Kız kardeşim çığlık attı, omuzlarımdan tuttu ve fısıldadı, seni piç, seni piç, serseri... Ama seni kendine bastırıyor, bacağını üzerime atıyor ve nefes alarak omzuma doğru yatıyor. Sonra yavaşça hareket etmeye başladım, sakinleşmiş görünüyordu ama bazen ağlıyordu. Bitirdim, kalkıp nasıl olduğunu soruyorum. Bana bakıyor ve bunun tuhaf olduğunu ama bir şekilde hoş bile olduğunu söylüyor. Sonuç olarak o ve ben her hafta sonu buluşup bir yerlerde emekli olmaya çalıştık. Kendileri için ortak bulmaya çalıştılar ama birbirlerine geri döndüler. Beş yıllık böyle bir ilişki. Sonra bir dahaki sefere hala çocuk istiyorum diyor. Hatta bir şekilde mutluydum, hazırım dedim. O değil, normal bir koca doğurmak istiyorum, çocukta bir sorun olacağından korkmamak istiyorum. Ve akrabalarım anlamayacak. Genel olarak hepimiz böyle olduk.
Artık ikimizin de aileleri var. Ve her şey yolunda görünüyordu. Ama her buluştuğumuzda sessizce birbirimizle dalga geçiyoruz, mesela bunların sizin çocuklarınız olduğunu hayal ediyoruz. Ya da kıçıma tokat atabilir.
Her şey yolunda gibi görünüyor... Ama!
Gerçekten dikkatimi ensest konusuna çevirdim. Hala annemi sürekli izliyordum. Daha sonra bir kadın hastalığına yakalandı ve rahmi kesildi. Ve sonra hormonal dengesizliği var. Kilo almaya başladı ve artık seksle ilgilenmiyordu. Genel olarak 20 yaşıma geldiğimde ona olan ilgim tamamen azaldı.
Ve şimdi iki kızım büyüyor ve en büyüğü 14 yaşında o kadar tatlı ve seksi ki anlatamam yardım et ama neyle sikebileceğimi bir düşün kızım... Ve genellikle bunu anlamsızca düşünüyor, çıplak vücudunun üzerinde ince bir tişört ve külotla dolaşıyor - evde havanın sıcak olduğunu söylüyorlar. Ona söylüyorum, dinle, ben hala bir erkeğim, bir vicdanım var. Gülüyor - sen babasın ve tatlımsın. Bir keresinde beni yakaladı ve kıçına tokat attı; sert olmasa da kendinden emin bir şekilde. Bağırdı, geri çekildi ve baba, bebeğine karşı daha nazik ol dedi.
Yani düşünüyorum ki, bu benim genlerim, o da ensestle ilgileniyor, ya da ben sadece deliyim ve onunla seks yapıyorum kuzenimin bana hiç faydası olmadı.
Size en başından itibaren ve tüm sonuçlarıyla birlikte daha ayrıntılı olarak anlatacağım.
Genel olarak, benim Annem gençliğinde çok güzel görünüyordu, iri göğüsleri, dar beli ve çok iştah açıcı bir poposu vardı. Kısa saçları kırmızıya boyandı. Ve en önemlisi selülit yok. Bir kadın değil, bir rüya. Ve yatakta sözlerini hiç tutmadı. Annemle babamın odasından neredeyse her gün inlemeler, inlemeler ve inlemeler duyuyordum. (Eh, eksi teknik günler). Her zaman ona mastürbasyon yapıyordum ve bazen de onları gözetliyordum.
Bir şekilde hediyeler tamire gitti ve beni teyzeme gönderdi. Kuzenimle neredeyse bir ay aynı odada yaşadığım yer. Beraber yattık, ben 15 yaşındayım, o 14 yaşında. Aklımıza bile böyle bir şey gelmedi... Tabii çok tatlı falan ama bir şekilde aynı değil. Bu yüzden bir ay sonra ailesinin acilen ayrılması gerekiyordu. Soru: Kızımla ne yapmalıyım? Yeğeninle birlikte kız kardeşine gönder. O dönemde dairemin tadilatı yüzde 90 tamamlanmıştı. Perde yoktu ama odada büyük bir yatak vardı. Peki yine ne yapalım, bizi bir araya getirdiler. Geceleri orada yatıp bekleyip annemle babamın yeğenimin önünde sikişip sevişmeyeceğini ya da utanacaklarını merak ediyorum. Ama başladılar... Heyecanlandım, külotlu uykumda sessizce uzandım. Sonra kız kardeş dönüp duvara bakıyor. Sanki uyuyormuşum gibi donup kaldım. Dikkatle dinledi, sonra bana baktı, uyuduğuma karar verdi ve görünüşe göre eğlenmeye karar verdi. Perde yoktu, odanın hemen karşısında bir fener vardı, böylece her şeyi görebiliyordum. Herkes onun külotunun içine nasıl uzandığını ve oynadığını gördü, ben orada yatıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum, duvarın arkasında sikişiyorlar, aktif olarak burada mastürbasyon yapıyorlar ve ben orada öylece yatıyorum sert ve çıldırmış durumda. Bir noktada kız kardeşim bir şekilde arkasını dönüyor ve battaniye üzerimden kayıyor ve sertleştiğimi fark ediyor. Dondu, baktı, ben hala orada uyuyormuş gibi yatıyordum, kalbim çarpıyordu ve düzenli nefes almaya çalışıyordum. İşte devam ediyor ve bir noktada elini penisimin üzerine koyuyor ve mastürbasyon yapmaya başlıyor. Öleceğimi sanıyordum. Uzun süre dayanamadı ama neredeyse onunla aynı anda geldi. Tam külotunun içine... Damlalar belirdi, elini çekti ve parmaklarını yaladı. Şok oldum, beni bir battaniyeyle örttü ve kendisi yatağa gitti. Ve ben orada tamamen ıslak yatıyorum, iğrenç, ama uyuduğuma dair bir mazeretim var.
Ertesi gün annemle babamın ne sıklıkta sikiştiğini sordu, dürüstçe bunu neredeyse her gün söyledim ve ben de zaten alıştım.
nYaklaşık altı ay sonra anneannemin evinde ondan sıkıldığımızı, onun evine gitmemize izin verildiğini (otobüsle yaklaşık yirmi dakika kadar), bizi oturttuklarını ve oraya gittik. Ondan bir şişe şarap bulduk ve VCR’da bir gençlik filmi açtık. Orada yatıp izlediler. Ve bir kızın bir erkek tarafından mastürbasyon yaparken yakalandığı bir sahne var. Kız kardeşim de diyor ki, eğer yakınlarda bir erkek olduğunu bilseydim asla mastürbasyon yapmaya başlamazdım. Ve ben sarhoşum, al ve ağzımdan kaçırıyorum, neden benden mastürbasyon yaptın? Kızardı ve arkasını döndü. Onu sakinleştirmeye başladım, sordu, her şeyi gördün mü, dedim ve sonra parmaklarımı yaladım. Histerik bir tavırla kendisinin bir ucube olduğunu ve artık ona saygı duymayacağımı söylüyor. Gülüyorum ve altı ay geçti, her şey yolunda diyorum. Değil, her şey kötü. Tekrar açıklayacağım, eğer sana yalan söylememi istiyorsan ödeşmiş oluruz. Dikkatli davrandı, ağlamayı bıraktı ama bunu inkar etti. Ama duygulandım, ısrar ediyorum... Genel olarak kabul ettim. Muhtemelen bir yıl boyunca çıktık ve sözlü olarak oynadık. Daha sonra sevişme vb. Bir keresinde mobilyaları kirletmeyeyim ve yanmayalım diye benden prezervatif almamı istemişti. Ve böylece bir sonraki yılbaşında tekrar yanına gittik, arkadaşıyla pek hoş olmayan bir sohbet oldu, kız kardeşim için ayağa kalktım ve onu eve götürdüm. Minnettarlıkla kendini üzerime astı, beni yatağa çekti, tırnaklarıyla oynadı ve dedi ki, prezervatifi taktı ama o pantolonunun içinde yerde kaldı, ayağa kalktım, üzerine tırmandım, taktım, geri döndüm Kız kardeşim duvara yaslanıp battaniyeyi kaldırdı, bacağımı yana doğru çekti, ben de onu alıp üzerine uzandım. Am ıslak, kelimenin tam anlamıyla içine düştüm. Kız kardeşim çığlık attı, omuzlarımdan tuttu ve fısıldadı, seni piç, seni piç, serseri... Ama seni kendine bastırıyor, bacağını üzerime atıyor ve nefes alarak omzuma doğru yatıyor. Sonra yavaşça hareket etmeye başladım, sakinleşmiş görünüyordu ama bazen ağlıyordu. Bitirdim, kalkıp nasıl olduğunu soruyorum. Bana bakıyor ve bunun tuhaf olduğunu ama bir şekilde hoş bile olduğunu söylüyor. Sonuç olarak o ve ben her hafta sonu buluşup bir yerlerde emekli olmaya çalıştık. Kendileri için ortak bulmaya çalıştılar ama birbirlerine geri döndüler. Beş yıllık böyle bir ilişki. Sonra bir dahaki sefere hala çocuk istiyorum diyor. Hatta bir şekilde mutluydum, hazırım dedim. O değil, normal bir koca doğurmak istiyorum, çocukta bir sorun olacağından korkmamak istiyorum. Ve akrabalarım anlamayacak. Genel olarak hepimiz böyle olduk.
Artık ikimizin de aileleri var. Ve her şey yolunda görünüyordu. Ama her buluştuğumuzda sessizce birbirimizle dalga geçiyoruz, mesela bunların sizin çocuklarınız olduğunu hayal ediyoruz. Ya da kıçıma tokat atabilir.
Her şey yolunda gibi görünüyor... Ama!
Gerçekten dikkatimi ensest konusuna çevirdim. Hala annemi sürekli izliyordum. Daha sonra bir kadın hastalığına yakalandı ve rahmi kesildi. Ve sonra hormonal dengesizliği var. Kilo almaya başladı ve artık seksle ilgilenmiyordu. Genel olarak 20 yaşıma geldiğimde ona olan ilgim tamamen azaldı.
Ve şimdi iki kızım büyüyor ve en büyüğü 14 yaşında o kadar tatlı ve seksi ki anlatamam yardım et ama neyle sikebileceğimi bir düşün kızım... Ve genellikle bunu anlamsızca düşünüyor, çıplak vücudunun üzerinde ince bir tişört ve külotla dolaşıyor - evde havanın sıcak olduğunu söylüyorlar. Ona söylüyorum, dinle, ben hala bir erkeğim, bir vicdanım var. Gülüyor - sen babasın ve tatlımsın. Bir keresinde beni yakaladı ve kıçına tokat attı; sert olmasa da kendinden emin bir şekilde. Bağırdı, geri çekildi ve baba, bebeğine karşı daha nazik ol dedi.
Yani düşünüyorum ki, bu benim genlerim, o da ensestle ilgileniyor, ya da ben sadece deliyim ve onunla seks yapıyorum kuzenimin bana hiç faydası olmadı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 5 months
Kos,
Çok heyecan verici bir hikaye. Umarım kızınızla iyi anlaşabilirsiniz. Yine de ilk cinsel deneyimi aile içinde yaşamak daha iyidir diye düşünüyorum.
Çok heyecan verici bir hikaye. Umarım kızınızla iyi anlaşabilirsiniz. Yine de ilk cinsel deneyimi aile içinde yaşamak daha iyidir diye düşünüyorum.
-
- heyecanlanıyorum
Ben de aynı fikirdeyim ama açıkçası ben de çok korkmuş. Kız kardeşimle her şey bir şekilde kendi kendine gitti. Gençtik ve dürtüseldik. Ve genel olarak kışkırtıcı ben değilim ama burada her şeyi üzerime almam gerekiyor :)Aion2012Dead: ↑03 Jun 2022, 00:02 Kos,
Çok heyecan verici bir hikaye. Umarım kızınızla iyi anlaşabilirsiniz. Yine de ilk cinsel deneyiminizi aile içinde yaşamak daha iyi sanırım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Evet, yakında kızınızı kucağınıza alacak gibi görünüyorsunuz. Seni kendisi kışkırtıyor. Ona biraz yardım edersen sen ve o mutlu olur

-
- En güçlü orgazm!
Kos,
Kabul ediyorum. Burada durum farklı. Ve elbette işe yarayacak ama belki bir şekilde katkıda bulunmanız gerekebilir.
Kendinize ve kızınıza daha fazla güvenin. Önemli olan zorlamamak ve dikkatli hareket etmektir. Her ne kadar bir şey tavsiye etmek zor olsa da.
Peki mesela kızınızın ereksiyonunuzu fark etmesini sağlayabilirsiniz.
Daha sade giyinmeye başlarsa ve önünüzde yarı çıplak yürümeyi bırakırsa tepkinizden korkuyor demektir. Ve büyük olasılıkla denememelisiniz.
Ve eğer tam tersine, bu onu kışkırtırsa ve cinsel inisiyatif göstermede daha aktif hale gelirse, o zaman şanslar vardır ve küçük değil.
Kabul ediyorum. Burada durum farklı. Ve elbette işe yarayacak ama belki bir şekilde katkıda bulunmanız gerekebilir.
Kendinize ve kızınıza daha fazla güvenin. Önemli olan zorlamamak ve dikkatli hareket etmektir. Her ne kadar bir şey tavsiye etmek zor olsa da.
Peki mesela kızınızın ereksiyonunuzu fark etmesini sağlayabilirsiniz.
Daha sade giyinmeye başlarsa ve önünüzde yarı çıplak yürümeyi bırakırsa tepkinizden korkuyor demektir. Ve büyük olasılıkla denememelisiniz.
Ve eğer tam tersine, bu onu kışkırtırsa ve cinsel inisiyatif göstermede daha aktif hale gelirse, o zaman şanslar vardır ve küçük değil.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 3 years 3 months
Acilen bana ne yapacağımı[/url] yeğenim 12 yaşında, ona yakınız ama son zamanlarda külotla dolaşıyor ve heyecanlanıyorum, yakın zamanda külotla yatağa sarılarak uzandık
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
-
- En güçlü orgazm!
Zhenya2343,
Pekala, madem öyle Kız kardeşimle her şey yolunda ve seks var, o zaman yeğeninizi de dahil edebilirsiniz =)
Pekala, madem öyle Kız kardeşimle her şey yolunda ve seks var, o zaman yeğeninizi de dahil edebilirsiniz =)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
Zhenya2343, Al şunu ve siktir et! Sonuçta, gönderinize bakılırsa, hiç de umursamıyor...!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
“Çarpıcı seks” mastürbasyon. Seks sekstir. Ben bunu normal karşılıyorum, sapıklık olarak görmüyorum. Önemli olan her ikisinin de aynı fikirde olmasıdır. Erkek kardeş-kız kardeş seksi genellikle her yerde bulunur. Son derece sık görülür. Anne ve oğul daha az uyuyor ama bu da oluyor. Sevginin, minnettarlığın, neşenin ve yakınlığın en yüksek derecesi gibidir.Utangaç Bebek: ↑15 Feb 2020, 03:24 Sizce ne düşünüyorsunuz: Ensest bir sapkınlık mı yoksa bir tür seks mi?
-
- heyecanlanıyorum
Bir kız babası olarak şunu söyleyebilirim. Kıskançlık da var. Hayal etmek. Bir çocuk yetiştiriyorsun, o çok tatlı ve iyi biri, hâlâ sana olan sevgisini gösteriyor. Ve sonra birisi onu alıp götürebilir. Her şeyin lezzetli olmasını gerçekten istiyorum...
-
- En güçlü orgazm!
Kos,
Ben bir değilim baba, çocuk yok. Ama duygularınızı çok iyi anlıyorum.
Psikolojik açıdan bakıldığında, bir ebeveyn kendinden vazgeçmeli ve çocuğunun yetişkinliğe gitmesine izin vererek bildiği her şeyi öğretmelidir. Bencilliğinizi bir kenara bırakın ve çocuğunuza kendi kararlarını ve seçimlerini yapma hakkını verin.
Ve bu doğru. Aksi halde bu hayatta bağımsız olmasına nasıl yardımcı olabilirsiniz.
Öte yandan. Ebeveyn, çocuğuna ilişkin en ufak iddialardan vazgeçerek duygularını ve arzularını unutmalıdır. Bazen bunu yapmak çok zor olabilir.
Hangi seçim en iyisi olacak?
Doğal olarak çocuğa faydası olan.
Dolayısıyla hem sizin hem de bizim olsun. . Mümkün olduğunca ideal baba olmanız gerekiyor! Böylece kız kendisi bir seçim yapsın ve bu babanın lehine olsun.
Fakat aynı zamanda fazla ileri gitmeyin ki kendisini diğer ilişki seçeneklerine kapatmasın.
Basitleştirirsek şunu elde ederiz.
Kızı büyüyor ve babasını seviyor, baba da kızını çok seviyor. Büyüme ve yetişme sürecinde onun ilk erkeği olabilir ama aynı zamanda hayat arkadaşı seçimini de reddetmez.
Asıl önemli olan bu ince çizgide yürüyebilmektir. Kızınızın yanında olmak ama aynı zamanda onun seçim özgürlüğünü kısıtlamamak için.
Onu, babasıyla ilk cinsel deneyimine sevgi ve anlayışla yaklaşacak ve aynı zamanda ebeveyne odaklanmaz ve bir eş bulabilir.
Bunun gibi bir şey.
Daha fazla sevgi ve daha az bencillik.
Ben bir değilim baba, çocuk yok. Ama duygularınızı çok iyi anlıyorum.
Psikolojik açıdan bakıldığında, bir ebeveyn kendinden vazgeçmeli ve çocuğunun yetişkinliğe gitmesine izin vererek bildiği her şeyi öğretmelidir. Bencilliğinizi bir kenara bırakın ve çocuğunuza kendi kararlarını ve seçimlerini yapma hakkını verin.
Ve bu doğru. Aksi halde bu hayatta bağımsız olmasına nasıl yardımcı olabilirsiniz.
Öte yandan. Ebeveyn, çocuğuna ilişkin en ufak iddialardan vazgeçerek duygularını ve arzularını unutmalıdır. Bazen bunu yapmak çok zor olabilir.
Hangi seçim en iyisi olacak?
Doğal olarak çocuğa faydası olan.
Dolayısıyla hem sizin hem de bizim olsun. . Mümkün olduğunca ideal baba olmanız gerekiyor! Böylece kız kendisi bir seçim yapsın ve bu babanın lehine olsun.
Fakat aynı zamanda fazla ileri gitmeyin ki kendisini diğer ilişki seçeneklerine kapatmasın.
Basitleştirirsek şunu elde ederiz.
Kızı büyüyor ve babasını seviyor, baba da kızını çok seviyor. Büyüme ve yetişme sürecinde onun ilk erkeği olabilir ama aynı zamanda hayat arkadaşı seçimini de reddetmez.
Asıl önemli olan bu ince çizgide yürüyebilmektir. Kızınızın yanında olmak ama aynı zamanda onun seçim özgürlüğünü kısıtlamamak için.
Onu, babasıyla ilk cinsel deneyimine sevgi ve anlayışla yaklaşacak ve aynı zamanda ebeveyne odaklanmaz ve bir eş bulabilir.
Bunun gibi bir şey.
Daha fazla sevgi ve daha az bencillik.
-
- heyecanlanıyorum
Hatta burada, beyninde, onun bir kız çocuğu olması biraz farklı. Onu zorla yakınınızda tutamazsınız, ya kendisi gider ya da uygun kişiler onu alır. Onu da gücendiremezsin. O gücenecek ve onu bir daha göremeyeceksin. Nasıl bir alfa olduğunuzu gösterip onu zorla ele geçirebilirsiniz ama eğer onun karakterinde bu yoksa bir anda onun için sıfır olursunuz. Eğer orada olursan hiçbir şey anlamayacaktır. Ona sadece dokunur ve okşarsan, seni ya bir sapık olarak görebilir ya da bunun norm olduğunu ve bir sürtük olacağını düşünebilir, ama artık seninle değil.
Benim durumumda bir kuzen vardı, eğer her şey bizim değil, keşke onu tatillerde görebilseydim. Ve burada bir şeyler ters giderse kızınızı hiç göremeyebilirsiniz bile.
Ve aşka gelince... Yani çocuğa yatırım yaptınız. Geceleri kalktın, bezini değiştirdin, onu besledin ve giydirdin. O mutlu olduğunda mutlu oluyordu, zor durumlarda ona destek olmaya çalışıyordu. Onun için her şeyini verdin. Ve o da öyle bir tatlıya dönüştü ki... Hem senin, hem de annesinin en iyisini aldı. Onunla ilgili her şey mükemmel. Eğrilerinden sertleştiğini görebilirsiniz. Henüz parmağınızla dokunmadınız. Ve sonra, tüm sıkı çalışmanızdan bir hiç uğruna vazgeçmeniz gerektiği ortaya çıkıyor... ve onun bir pislik olmayacağı da bir gerçek değil... Ama o seni seviyor, ellerini sana doğru çekiyor, dizlerinin üzerine tırmanıyor ve burnunu boynuna sokuyor.. Bunu sadece kendime saklamak istiyorum.
Benim durumumda bir kuzen vardı, eğer her şey bizim değil, keşke onu tatillerde görebilseydim. Ve burada bir şeyler ters giderse kızınızı hiç göremeyebilirsiniz bile.
Ve aşka gelince... Yani çocuğa yatırım yaptınız. Geceleri kalktın, bezini değiştirdin, onu besledin ve giydirdin. O mutlu olduğunda mutlu oluyordu, zor durumlarda ona destek olmaya çalışıyordu. Onun için her şeyini verdin. Ve o da öyle bir tatlıya dönüştü ki... Hem senin, hem de annesinin en iyisini aldı. Onunla ilgili her şey mükemmel. Eğrilerinden sertleştiğini görebilirsiniz. Henüz parmağınızla dokunmadınız. Ve sonra, tüm sıkı çalışmanızdan bir hiç uğruna vazgeçmeniz gerektiği ortaya çıkıyor... ve onun bir pislik olmayacağı da bir gerçek değil... Ama o seni seviyor, ellerini sana doğru çekiyor, dizlerinin üzerine tırmanıyor ve burnunu boynuna sokuyor.. Bunu sadece kendime saklamak istiyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 7 months
Bırak onu! Sırada ne var? Sana alışacak ama diğer erkeklere de alışacak. Ve 50 yaşında bir adenomunuz var. Ve sonra iktidarsızlık var. Ve meyve suyunda olacak! Peki ne?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 6 months
ve 30 yaşına geldiğinde kolayca eşit bir eşin yanına taşınabilir. yetişkin adam
Erkeklerin alışkanlığından çıkamayacak!
ve 30 yaşına geldiğinde kolayca eşit bir eşin yanına taşınabilir. yetişkin adam
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
En saf haliyle Egoizm. Çocuklarınıza ne verdiğinizi saymanıza gerek yok. Büyüyecekler ve bunu kendilerine verecekler.
-
- heyecanlanıyorum
Katılıyorum, bencillik çileden çıkarıcıdır. Ama ben biraz farklı ifade ettim. Evet, çocukluğunda gördüğü tüm sevgiyi çocuklarına aktarmalı. Ama bu tamamen erkeksi bir hakaret: Önünüzde güzel göğüsleri ve kıçı olan baştan çıkarıcı bir kız yürüyor... Şortuyla dolaşıyor, dizlerinin üzerine oturuyor, ona dokunamıyorsunuz bile...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years 2 months
Kişiler tavsiye konusunda yardımcı oluyor büyük kuzenime küçük çocuğumu ondan daha sık siktiğimi ve ikisini de sikmek istediğimi nasıl doğru bir şekilde ima edebilirim, küçük kız kardeşime küçük diyorum, kuzeninden 12 yaş uzakta, ben’ m ortada)
7 dakika 26 saniye sonra gönderildi: Küçük hayalimi nasıl gerçekleştirebileceğim konusunda biri bana yararlı bir tavsiye verebilirse minnettar olurum, sadece belki de siki tamamen öldürebilirim, küçüğü büyük sikişimiz gibi gösterebilirim ve diğerini de gösterebilirim Ufaklık gibi, saçmalık, önce sopayı at, sonra günün sonunda onu yılan olarak göster.
7 dakika 26 saniye sonra gönderildi: Küçük hayalimi nasıl gerçekleştirebileceğim konusunda biri bana yararlı bir tavsiye verebilirse minnettar olurum, sadece belki de siki tamamen öldürebilirim, küçüğü büyük sikişimiz gibi gösterebilirim ve diğerini de gösterebilirim Ufaklık gibi, saçmalık, önce sopayı at, sonra günün sonunda onu yılan olarak göster.
-
- En güçlü orgazm!
Pişmanlık duymadan,
Ve burada değil en iyisinin ne olduğunu tahmin edeceksiniz.
Bazen ne kadar basitse o kadar iyidir.
Ve bazen dikkatli hareket etmeniz gerekir.
Burada tavsiyeler işe yaramaz.
Kızlarınızın karakterleri hakkındaki sezgilerinize ve bilginize odaklanın.
Uygun gördüğünüz gibi davranın ve yaptığınız seçimin tüm sonuçlarını kabul etmeye hazır olun. Tek yol bu.
Ve burada değil en iyisinin ne olduğunu tahmin edeceksiniz.
Bazen ne kadar basitse o kadar iyidir.
Ve bazen dikkatli hareket etmeniz gerekir.
Burada tavsiyeler işe yaramaz.
Kızlarınızın karakterleri hakkındaki sezgilerinize ve bilginize odaklanın.
Uygun gördüğünüz gibi davranın ve yaptığınız seçimin tüm sonuçlarını kabul etmeye hazır olun. Tek yol bu.
-
- Nirvana’dayım
ve 30 yaşına geldiğinde eşit derecede yetişkin bir erkeğin yanına kolaylıkla taşınabilir [/quote]
Ve 30 yaşına geldiğinde, iletişim kurmayı öğrenmediği diğer insanların yetişkinleriyle iletişim kurmayı öğrenmesi gerekecek
. Ve görüyorum ki sen ona seks oyuncağınmış gibi bakıyorsun, kiminle bulaştığı umrunda değil! Ve bu hiç de doğru değil!
Erkek alışkanlığını kaybetmeyecek!
ve 30 yaşına geldiğinde eşit derecede yetişkin bir erkeğin yanına kolaylıkla taşınabilir [/quote]
Ve 30 yaşına geldiğinde, iletişim kurmayı öğrenmediği diğer insanların yetişkinleriyle iletişim kurmayı öğrenmesi gerekecek
. Ve görüyorum ki sen ona seks oyuncağınmış gibi bakıyorsun, kiminle bulaştığı umrunda değil! Ve bu hiç de doğru değil!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 6 months
bu yüzden çalışıyor, diğer erkeklerle iletişim kuruyor, yine de bir miktar deneyim olacak.
-
- Nirvana’dayım
İşte sevgilileri varsa işler daha kolay... Ama baba hâlâ daha yakın! Ve bunu başka bir şeyle değiştirmek
hala çok stresli!
hala çok stresli!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
Bu biraz zalimce. Seks bir şeydir ama arzularınız uğruna bir çocuğun hayatını mahvetmek başka bir şeydir. Kimse seks yapmayı yasaklamaz ama her şey gönüllüdür. Bir insan ayrılmak istiyorsa ayrılır. Aksi takdirde psikolojik şiddete başvurursunuz. Bu artık normal değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 4 years 8 months
Okudum.
Sonuçlara göre bazılarına şunu söylemek isterim:
- Gri iğdişleri! Eğer fantezilerinizi yazıyorsanız ya da bazı ensest hikayelerinden aptalca metinler yazıyorsanız, okuyanlara saygı gösterin! Yalan, kaltak, sen yeteneklisin! :)
Sonuçlara göre bazılarına şunu söylemek isterim:
- Gri iğdişleri! Eğer fantezilerinizi yazıyorsanız ya da bazı ensest hikayelerinden aptalca metinler yazıyorsanız, okuyanlara saygı gösterin! Yalan, kaltak, sen yeteneklisin! :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
Ben de intecst’ten yanayım. Çok heyecan verici, neden olmasın? Bütün hayvanlar ensest yaşar, bu normaldir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
Peki o zaman
Ve yabancı olanlar .
Ayrıca Google Translate tarafından çevrilmiştir.
En azından Tim isimlerine takılıp kalmıyorlar , Tom, Jay ve "İhtiyar John eteğinin altındaki sikini düzeltti" :)
Forumu ensest hikayelerinden oluşan derlemelerin kısa bir yeniden anlatımına dönüştürüyorlar .
Ve yabancı olanlar .
Ayrıca Google Translate tarafından çevrilmiştir.
En azından Tim isimlerine takılıp kalmıyorlar , Tom, Jay ve "İhtiyar John eteğinin altındaki sikini düzeltti" :)
-
- heyecanlanıyorum
İnsan, evet, kısmen de olsa bir hayvandır .
Son derece organize olmasına rağmen bir memeli :)
Ama bazen yalnızca bir kişi kasıtlı olarak ensest için çabalar ve değişen derecelerde başarı ile bundan zevk alır .
Aynı dünyadaki bir hayvanda, kusura bakmayın, temelde "kim yakalanırsa sikilir" ilkesi hiçbir amaç olmadan işler.
Tıpkı ensestin sonuçlarının büyük ölçüde değişmesi gibi bir kişi ile diğer herkesin "hayvan" dünyası arasında.
Bu konuyu başlatan olmayan veya başlatan ancak daha sonra bakış açısını değiştiren bazı kişilerin olumlu anıları yoktur.
Fakat Çocuğunuzun günah işlediğinden endişelenen bir köpek veya kedi veya bundan dolayı stres yaşayan yavrularını bulmanız pek mümkün değildir.
Bir nüans var.
İnsan, evet, kısmen de olsa bir hayvandır .
Son derece organize olmasına rağmen bir memeli :)
Ama bazen yalnızca bir kişi kasıtlı olarak ensest için çabalar ve değişen derecelerde başarı ile bundan zevk alır .
Aynı dünyadaki bir hayvanda, kusura bakmayın, temelde "kim yakalanırsa sikilir" ilkesi hiçbir amaç olmadan işler.
Tıpkı ensestin sonuçlarının büyük ölçüde değişmesi gibi bir kişi ile diğer herkesin "hayvan" dünyası arasında.
Bu konuyu başlatan olmayan veya başlatan ancak daha sonra bakış açısını değiştiren bazı kişilerin olumlu anıları yoktur.
Fakat Çocuğunuzun günah işlediğinden endişelenen bir köpek veya kedi veya bundan dolayı stres yaşayan yavrularını bulmanız pek mümkün değildir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years 1 month
voffkomg, doğru şekilde açıklanmıştır)))
Maalesef forum ölüyor, sanırım kendinizi silip mesajları temizleseydiniz, burada hiçbir şey kalmazdı.
Ama bu muhtemelen artık her yerde böyle, forumların, arkadaşlık sitelerinin vb. zamanı. geçti. Herkes arabaya taşındı, çöp ve çılgınlık var
Maalesef forum ölüyor, sanırım kendinizi silip mesajları temizleseydiniz, burada hiçbir şey kalmazdı.
Ama bu muhtemelen artık her yerde böyle, forumların, arkadaşlık sitelerinin vb. zamanı. geçti. Herkes arabaya taşındı, çöp ve çılgınlık var
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
Gerçek hikaye, üç gün önceydi. Annemiz hastanede çalışıyor ve o göreve gittiğinde kardeşimle ben yalnız kalıyoruz. Öğle yemeğinden sonra banyoya gittim ve sadece bir havluya sarılı olarak çıplak çıktım. Kardeşim odasında bilgisayarın başında oturuyordu. Odama gittim, yatağa uzandım ve üzerimi havluyla örterek biraz uyudum. Rüyamda birinin amımı okşadığını hissettim. Gözümü biraz açtım kardeşimi gördüm, evde duruyordu ve bir eliyle beni okşuyordu, diğer elini de şortunun içine sokmuştu, ne yaptığını hemen anladım. Uyuyormuş gibi yaptım, kendimi o kadar iyi hissettim ki bacaklarımı bile araladım. Zevk inanılmazdı, şimdiden içimden akmaya başlamıştı. Bu 3-4 dakika devam etti. Sonra gitti. Dikkatlice kalkıp odasına baktım, kulaklıkla oturuyor ve porno izliyordu, üzerinde sadece tişört vardı. Ayağa kalktım ve onun mastürbasyon yapmasını izledim. Hazırlanan peçeteye boşaldığını gördüm ve yanına yaklaştım. Bir anda utançtan kıpkırmızı oldu. Bir şeyler anlatmaya başladı, sonra havlumu atıp tamamen çıplak olarak karşısında durdum, çok heyecanlandım, elini tutup kendime bastırdım ve diğer elimle onu mastürbasyon yapmaya başladım. Yatağına uzandılar ve birbirlerini okşadılar. Aslında seks yoktu, sadece şefkat vardı. Muhtemelen 1 saat sürdü. Akşam yatmaya gittiğimizde yanıma geldi ve benimle yatmak istedi, bu yüzden geceyi ikimiz de çıplak olarak orada geçirdik. Ama seksten kaçındılar, yalnızca okşama ve elle muameleden kaçındılar.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 15258 Views
-
Last post by Sanatçı
-
- 24 Replies