[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 34 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Hooligan Carrie: ↑28 Aug 2023, 17:44
Göz bağıyla seks - hoşuna gitti mi? Peki neden?
Her zaman değil) Seks sırasında bir kadını sadece dokunmaktan değil, gözlerimle izlemeyi severim) Ama bazen bir değişiklik mümkün olur ) n
Sizin için de aynı soru)
These users thanked the author RazVratnik for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=247953 time=1693233890 user_id=18654] Göz bağıyla seks - hoşuna gitti mi? Peki neden? [/quote]
Her zaman değil) Seks sırasında bir kadını sadece dokunmaktan değil, gözlerimle izlemeyi severim) Ama bazen bir değişiklik mümkün olur ) n Sizin için de aynı soru)
RazVratnik: ↑28 Aug 2023, 17:54
Sizin için de aynı soru)
Hemen değil. Ben görsel ve estetikçiyim))
Sokakta yürürken beyaz sopalı kör bir adam görürseniz. Siz: 1. Hemen gelip yardım edin. 2. Her ihtimale karşı metro istasyonunun yanına gidin. 3. Eğer geçerseniz: sormazlarsa müdahale etmem. Neyi seçersin?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=RazVratnik post_id=247961 time=1693234476 user_id=18670] Sizin için de aynı soru) [/quote] Hemen değil. Ben görsel ve estetikçiyim)) Sokakta yürürken beyaz sopalı kör bir adam görürseniz. Siz: 1. Hemen gelip yardım edin. 2. Her ihtimale karşı metro istasyonunun yanına gidin. 3. Eğer geçerseniz: sormazlarsa müdahale etmem. Neyi seçersin?
Hooligan Carrie : ↑28 Aug 2023, 18:16
Sokakta yürürken beyaz sopalı kör bir adam görürseniz. Siz: 1. Hemen gelip yardım edin. 2. Her ihtimale karşı metro istasyonunun yanına gidin. 3. Eğer geçerseniz: sormazlarsa müdahale etmem. Neyi seçersiniz?
Seçenek 3. Başkasının hayatına asla karışmam. Bu, her katılımcı için sonuçlarla doludur.
Ölümün ardından hayatınızdaki bir anı değiştirmeniz teklif edilse hangisini seçerdiniz?
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
[ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], [quote="Hooligan Carrie" post_id=247979 time=1693235792 user_id=18654] Sokakta yürürken beyaz sopalı kör bir adam görürseniz. Siz: 1. Hemen gelip yardım edin. 2. Her ihtimale karşı metro istasyonunun yanına gidin. 3. Eğer geçerseniz: sormazlarsa müdahale etmem. Neyi seçersiniz? [/quote] Seçenek 3. Başkasının hayatına asla karışmam. Bu, her katılımcı için sonuçlarla doludur. Ölümün ardından hayatınızdaki bir anı değiştirmeniz teklif edilse hangisini seçerdiniz?
Aion2012Dead: ↑28 Aug 2023, 18:32
Ölümden sonra hayatınızda bir anı değiştirmeniz teklif edilse, neyi seçerdiniz?
Bu nasıl? Tekrar aynı hayatı mı yaşayacağız? Sadece başka bir yere dönerek mi? Neyse, öyle olsun - hiçbir şeyi gözetimsiz bırakmam.
Hangi cins köpeği seversiniz?
[quote=Aion2012Dead post_id=247984 time=1693236720 user_id=6819] Ölümden sonra hayatınızda bir anı değiştirmeniz teklif edilse, neyi seçerdiniz? [/quote] Bu nasıl? Tekrar aynı hayatı mı yaşayacağız? Sadece başka bir yere dönerek mi? Neyse, öyle olsun - hiçbir şeyi gözetimsiz bırakmam. Hangi cins köpeği seversiniz?
[ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], [quote="Hooligan Carrie" post_id=247992 time=1693238350 user_id=18654] Hangi cins köpekleri seversiniz? [/quote] Köpeğimi severim =) Onun cinsi de şu terriere benziyor. Benim için o çok tatlı ^_^ Arkadaş edinmekte zorlanıyor musun?
Evet... çok!.. En son 18 yaşımdayken bir kızla tanıştım ve hepsi bu... o artık benim en yakın arkadaşım. Ve ondan önce yalnızca [url=viewtopic.php?t=2896]çocukluk[/url’dan arkadaşlar vardı ] ve gençlik.
Yakın olduğunuz insanlarla duygusal yakınlık hissediyor musunuz?
Yakın olduğunuz kişilerle duygusal yakınlık hissediyor musunuz?
Bilmiyorum . Hiç hissetmiyorum.
Yakınlarımın ölümünü bile hayal ettim ve hayal gücümde de hiçbir şey hissetmedim.
Benim için önemli olan birine karar verdiğim için maksimum kendime acıma.
Bir yandan kendimi öldürmeyeceğim iyi ama diğer yandan biraz sosyal stereotiplere duyarlıyım ve bu yüzden kendimi duyarsız bir canavar gibi hissediyorum!
Tüm kurgusal dünyalar, kitaplar, diziler, filmler vb. arasından seçim yapsanız, kendiniz hangisini bulmak istersiniz? geri dönme seçeneği olmasaydı?
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
[ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ " post_id=247998 time=1693239157 user_id=5795] Yakın olduğunuz kişilerle duygusal yakınlık hissediyor musunuz? [/quote] Bilmiyorum . Hiç hissetmiyorum. Yakınlarımın ölümünü bile hayal ettim ve hayal gücümde de hiçbir şey hissetmedim. Benim için önemli olan birine karar verdiğim için maksimum kendime acıma. Bir yandan kendimi öldürmeyeceğim iyi ama diğer yandan biraz sosyal stereotiplere duyarlıyım ve bu yüzden kendimi duyarsız bir canavar gibi hissediyorum!
Tüm kurgusal dünyalar, kitaplar, diziler, filmler vb. arasından seçim yapsanız, kendiniz hangisini bulmak istersiniz? geri dönme seçeneği olmasaydı?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑28 Aug 2023, 19:12
Yakın olduğunuz kişilerle duygusal yakınlık hissediyor musunuz?
Evet, tabii ki, bence yakınlığın en önemli faktörlerinden biri bu.
Diğer yarınızı kıskandırdınız mı hiç? Bunu kendiniz mi kışkırttınız?
1 dakika 33 saniye sonra gönderildi: n
Aion2012Ölü: ↑28 Aug 2023, 19:24
Tüm kurgusal dünyalar, kitaplar, diziler, filmler vb. arasından seçim yapsanız, geri dönme seçeneğiniz olmasaydı kendinizi hangisinde bulmak isterdiniz?
Muhtemelen bir tür kıyamet sonrası dünya, ama hangisinin "21 gün sonra" veya "sonuncusu"ndan olduğunu hemen söylemeyeceğim.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=247998 time=1693239157 user_id=5795] Yakın olduğunuz kişilerle duygusal yakınlık hissediyor musunuz? [/quote] Evet, tabii ki, bence yakınlığın en önemli faktörlerinden biri bu.
Diğer yarınızı kıskandırdınız mı hiç? Bunu kendiniz mi kışkırttınız?
[size=85] [color=green]1 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n [quote=Aion2012Ölü post_id=247999 time=1693239862 user_id=6819] Tüm kurgusal dünyalar, kitaplar, diziler, filmler vb. arasından seçim yapsanız, geri dönme seçeneğiniz olmasaydı kendinizi hangisinde bulmak isterdiniz? [/quote] Muhtemelen bir tür kıyamet sonrası dünya, ama hangisinin "21 gün sonra" veya "sonuncusu"ndan olduğunu hemen söylemeyeceğim.
[quote=Markul post_id=248000 time=1693239966 user_id=17435] Muhtemelen bir tür kıyamet sonrası dünya, ama hangisinin "21 gün sonraki" veya "sonuncusu [/quote] Tedavisi yok, denedin mi? Şimdi ilacımızın iyi olduğunu söylüyorlar. Ben de sana faydası olacağına inanmıyorum ama denesen ne olur?
Maksik90,
Senin yüzünden ve senin anal partnerin, benim haklarım sınırlıydı, seni ahmak muhbirler.
Soru. Daha az akıllı olan diğer kullanıcıların engellemesi nedeniyle herhangi bir hizmetin tüm işlevlerini kullanamıyorsanız, kullanmaya devam edecek misiniz?
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Marinka: ↑28 Aug 2023, 19:46
Kıskanç biri misiniz?
[ref=#804000]Maksik90[/ref], Senin yüzünden ve senin anal partnerin, benim haklarım sınırlıydı, seni ahmak muhbirler.
Soru. Daha az akıllı olan diğer kullanıcıların engellemesi nedeniyle herhangi bir hizmetin tüm işlevlerini kullanamıyorsanız, kullanmaya devam edecek misiniz?
[size=85][color=green]1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=248008 time=1693241167 user_id=12161] Kıskanç biri misiniz? [/quote] nÖnceden evet, şimdi değil.
Markul: ↑28 Aug 2023, 19:47Maksik90, nSiz ve anal partneriniz yüzünden benim haklarım sınırlıydı, sizi serseri muhbirler.
Soru. Eğer herhangi bir hizmetin tüm işlevlerini, diğer daha az akıllı kullanıcıların engellemesi nedeniyle kullanamıyorsanız, kullanmaya devam edecek misiniz?
Dürüst olmak gerekirse, ben burada değil Ve bu konu bir yerlerde kaybolunca üzüldüm. Senin gibi salaklarla dalga geçmekten mutluyum. O yüzden ortadan kaybolma, görünürsün ve ben de eğleniyorum.
[quote=Markul post_id=248009 time=1693241263 user_id=17435] [ref=#804000]Maksik90[/ref], nSiz ve anal partneriniz yüzünden benim haklarım sınırlıydı, sizi serseri muhbirler.
Soru. Eğer herhangi bir hizmetin tüm işlevlerini, diğer daha az akıllı kullanıcıların engellemesi nedeniyle kullanamıyorsanız, kullanmaya devam edecek misiniz? [/quote] Dürüst olmak gerekirse, ben burada değil Ve bu konu bir yerlerde kaybolunca üzüldüm. Senin gibi salaklarla dalga geçmekten mutluyum. O yüzden ortadan kaybolma, görünürsün ve ben de eğleniyorum.
Markul: ↑28 Aug 2023, 19:49
Soru. Herhangi bir hizmetin tüm işlevlerini, diğer daha az akıllı kullanıcıların engellemesi nedeniyle kullanamıyorsanız, kullanmaya devam edecek misiniz?
I I seni kızdırmanın imkansız olduğunu düşündüm. Onu kara listeye alın.
[quote=Markul post_id=248009 time=1693241349 user_id=17435] Soru. Herhangi bir hizmetin tüm işlevlerini, diğer daha az akıllı kullanıcıların engellemesi nedeniyle kullanamıyorsanız, kullanmaya devam edecek misiniz? [/quote]
I I seni kızdırmanın imkansız olduğunu düşündüm. Onu kara listeye alın.
Marinka: ↑28 Aug 2023, 20:01
Seni kızdırmanın imkansız olduğunu düşündüm. Onu kara listeye al
Tekrar ediyorum, o ben değilim. Ve bunu çok iyi biliyor. Elbette gözlerinizi şişirip çığlık atmak daha iyidir - bu sizsiniz. Şikayetlerini normal bir şekilde (histeri olmadan) ifade etmesine izin verin. Peşin bir şey varsa, yasaklarlarsa kusura bakmayın, eh, dayanamıyorum.
[quote=Marinka post_id=248016 time=1693242088 user_id=12161] Seni kızdırmanın imkansız olduğunu düşündüm. Onu kara listeye al [/quote] Tekrar ediyorum, o ben değilim. Ve bunu çok iyi biliyor. Elbette gözlerinizi şişirip çığlık atmak daha iyidir - bu sizsiniz. Şikayetlerini normal bir şekilde (histeri olmadan) ifade etmesine izin verin. Peşin bir şey varsa, yasaklarlarsa kusura bakmayın, eh, dayanamıyorum.
[quote=Marinka post_id=248016 time=1693242088 user_id=12161] Renkli rüyalarınız mı var? [/quote] Evet, rüyalar her zaman renklidir ancak çok sık gerçekleşmezler.
Eğitim ve zeka, partner seçiminde rol oynuyor mu (oynadı)?
[quote=Marinka post_id=248027 time=1693243879 user_id=12161]Ya sizin için?[/quote] Ben bir erkeğim, bu benim için öncelikli değil. Genel olarak bu yeni bir soru değildi.
Geçmişe dönseniz kendiniz için hangi mesleği seçerdiniz?
[quote=Marinka post_id=248033 time=1693244607 user_id=12161] Geçmişe dönmek ister misiniz? [/quote] Durumu veya hedefi belirtmek gerekir. Sanırım evet , bazı anların tadını tekrar çıkarmak ve onları yeniden yaşamak için.
Hafta sonu yürüyüşü: ormana mı, nehre mi, yoksa dağlara mı? Yoksa kendi seçeneğin mi?
Markul: ↑28 Aug 2023, 19:26
Evet, elbette, bence bu yakınlığın temel faktörlerinden biri.
Her zaman değil. Anne babam ve ben her zaman duygusal bir uçurum yaşadık, ancak psikolojiye ilgi duymaya başladığımda bilinçli olarak buna dikkat etmeye başladım ve bu uçurumu her aştığımda.
Şunu yapmak ister misiniz? zamanda geriye gitmek ister misiniz?
evet, hayatımın bazı anlarını gerçekten isterim, özellikle de benim için dokunaklı ve anlamlı(..
[quote=Markul post_id=248000 time=1693239966 user_id=17435] Evet, elbette, bence bu yakınlığın temel faktörlerinden biri. [/quote] Her zaman değil. Anne babam ve ben her zaman duygusal bir uçurum yaşadık, ancak psikolojiye ilgi duymaya başladığımda bilinçli olarak buna dikkat etmeye başladım ve bu uçurumu her aştığımda.
[quote=Marinka post_id=248033 time=1693244607 user_id=12161] Şunu yapmak ister misiniz? zamanda geriye gitmek ister misiniz? [/quote]evet, hayatımın bazı anlarını gerçekten isterim, özellikle de benim için dokunaklı ve anlamlı(..
[quote=Aion2012Dead post_id=247995 time=1693238781 user_id=6819] Arkadaş edinmek senin için zor mu? [/quote] Hayır, zor değil. Hangisi daha zor: yeni arkadaşlar edinmek mi, yoksa sürdürmek mi? eski bağlantılar mı?
Markul: ↑29 Aug 2023, 07:38
Favori internet blog yazarınız mı?
Hiç favorim yok. Yalnızca işte yardımcı olanlara abone oluyorum. Ve kişisel hayatlarını, hatta kirli çamaşırlarını bile yayınlayanlara gelince, beğenmemekten asla yorulmam!
====================
Mangoyu kim denedi? Bu bir afrodizyak olarak kabul edilir!
These users thanked the author Bir miyav for the post:
[quote=Markul post_id=248166 time=1693283913 user_id=17435] Favori internet blog yazarınız mı? [/quote] Hiç favorim yok. Yalnızca işte yardımcı olanlara abone oluyorum. Ve kişisel hayatlarını, hatta kirli çamaşırlarını bile yayınlayanlara gelince, beğenmemekten asla yorulmam! ==================== Mangoyu kim denedi? Bu bir afrodizyak olarak kabul edilir!
[quote=Alexssss post_id=248173 time=1693285369 user_id=19944] En sevdiğiniz seks pozisyonu hangisi? [/quote] O köpek stili, ben de arkadanım. nKripto paranız var mı?
[quote=Markul post_id=248176 time=1693285919 user_id=17435] [quote=Alexsss post_id=248173 time=1693285369 user_id= 19944] En sevdiğiniz seks pozisyonu hangisi? [/quote] O köpek stili, ben de arkadanım.
SeRg !$!: ↑29 Aug 2023, 10:10Marinka ,
Bugün pek iyi uyuyamadım...İlk kez 03:41’de uyandım...ve 6:35’te kalktım
Rüyalar! Konusu olan resimler var, s/b renkli, yüzlerce rüya)?
Renkli, zengin ve canlı rüyalarım var. Rüya ilginçse, uyandıktan sonra alarm saatini sıfırlarım ve rüyayı izlemeyi bitiririm
Peygamberlik rüyalarına inanır mısın?
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote="SeRg !$!" post_id= 248203 time=1693293018 user_id=14975] [ref=#bf0000]Marinka[/ref] , Bugün pek iyi uyuyamadım...İlk kez 03:41’de uyandım...ve 6:35’te kalktım
Rüyalar! Konusu olan resimler var, s/b renkli, yüzlerce rüya)? [/quote]
Renkli, zengin ve canlı rüyalarım var. Rüya ilginçse, uyandıktan sonra alarm saatini sıfırlarım ve rüyayı izlemeyi bitiririm
Marinka: ↑29 Aug 2023, 10:19
Renkli, zengin ve canlı rüyalar görüyorum. Rüya ilginçse uyandıktan sonra alarm saatini sıfırlarım ve rüyayı izlemeyi bitiririm
Marinka: ↑29 Aug 2023, 10:19
Renkli, zengin ve canlı rüyalar görüyorum. Rüya ilginçse uyandıktan sonra alarm saatini sıfırlarım ve rüyayı izlemeyi bitiririm
Peygamberlik rüyalarına inanır mısın?
Evet, tabii ki bunu birkaç kez rüyamda gördüm ve annem.
Bugün kahvaltıda ne yiyorsun?
Vanilyalı yoğurt ve bir sürü sandviç.
İş yerinde meslektaşlarınızın önünde ne kadar paraya çıplak yürüyebilirsiniz? ?
[quote=Rasrom post_id=248212 time=1693294067 user_id=7703] İşyerinde iş arkadaşlarınızın önünde ne kadar para karşılığında çıplak yürüyebilirsiniz? [/quote]
Ben parasız yürüyebilirim ama yapamam
İşe saat kaçta geliyorsunuz ve saat kaçta çıkıyorsunuz?
[quote=Marinka post_id=248213 time=1693294235 user_id=12161] [quote=Rasrom post_id=248212 time=1693294067 user_id= 7703] Ne kadar para karşılığında iş arkadaşlarınızın önünde çıplak yürüyebilirsiniz? [/quote]
Ben parasız yürüyebilirim ama İstemiyorum
İşe saat kaçta geliyorsun ve saat kaçta çıkıyorsun? [/quote]
Saat 7’de varıyorum, akşam 4’te ayrılıyorum. Fakat durum her zaman böyle olmuyor. Bazen 6’da, bazen 9’da başlıyorum ;)
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: