Nesin sen , herkes gözetim altındaydı, bir keresinde kameranın kayıtta olduğunu gördü, 7. sınıftı, gözyaşlarına boğuldu, annesi bir şekilde onu sakinleştirdi...
kızımla
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Kızımla
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Peki Novosibirsk’ten kimler burada
Ben de Novosibirsk’liyim 
5 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
5 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Neden ben?)diana.renner: ↑11 May 2023, 05:33 Seni neden engellediğimi anlıyor musun? Takıntınla yaşamama izin vermiyorsun!!!
- These users thanked the author ParzifalNSK for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Tuhaf bir insan, sesi olmasaydı böyle şeylerin olduğuna inanmazdım, tamam, ben şahsen ona dokunmayacağım, o yazacak, tamam, yazmayacak, yani, o demek ki işe yaramadı
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 3 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Drug2011, anlaşılan bize prensesinden bahsetmek istiyorsun

- These users thanked the author Evgeny. hatırlamıyorum for the post:
- Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 4 months
Bu konuyla ilgili bir video var, sepetle ilgilenen 2 kız çocuğu olan bir baba @whole_fuckness
-
- Sürtünmeler
ne anlamı var?))iynnevtsnide: ↑21 May 2023, 11:45 Bu konuyla ilgili bir video var, 2 kız çocuğu olan, sepetle ilgilenen bir baba @whole_fuckness
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 8 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
alena, 
Süre 55 dakika 10 saniye:
diana.renner,
aalleexx26, nasılsın?
Açıklama 12 dakika 14 saniye:
svetik125,
Açıklama 39 dakika 24 saniye:
nastya,
Açıklama 11 dakika 23 saniye:
nastya,
Skotch, отличные идеи..всегда старался трахать маму при сыне ее ..sansa, öyle mi?
Kurulum 1 gün 43 dakika 58 saniye:
nastya,
Skotch, отличные идеи..всегда старался трахать маму при сыне ее ..sansa, nasılsın?AnnaTera, 
Süre 1 gün 23 dakika 27 saniye:
nastya,
Skotch, отличные идеи..всегда старался трахать маму при сыне ее..sansa, bu nasıl?AnnaTera, :shamp: Еле-на, sadecebaşka bir metres,
:şampuan:

Süre 55 dakika 10 saniye:
diana.renner,

Açıklama 12 dakika 14 saniye:
svetik125,

Açıklama 39 dakika 24 saniye:
nastya,

Açıklama 11 dakika 23 saniye:
nastya,

Kurulum 1 gün 43 dakika 58 saniye:
nastya,

Süre 1 gün 23 dakika 27 saniye:
nastya,

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years 2 months
Eşimin ve benim zaten yetişkin, evli ve çocuk sahibi bir kızımız var. Onunla hiç bir şeyim olmadı, ancak büyümeye başladığında bana karşı karısından daha açıktı ve benden annesinden daha az utangaçtı. Belki de kızımla olan ilişkimde ben de onun akranı gibi davrandığım ve onu hiçbir numarasından dolayı cezalandırmadığım için, hatta kızına benden daha katı davranan karımın önünde onu savundum. Onunla çocukça olmayan şeyler yapmayı bile düşünmedim. Benim için o bir çocuk ve şu anda 29 yaşında.
Aynı zamanda, kızlarıyla ilişkileri izin verilenin ötesine geçen babaları da kınamıyorum, ancak kızının babasıyla böyle bir ilişkiyi bilinçli olarak ilk kabul eden kişi olması şartıyla.
Aynı zamanda, kızlarıyla ilişkileri izin verilenin ötesine geçen babaları da kınamıyorum, ancak kızının babasıyla böyle bir ilişkiyi bilinçli olarak ilk kabul eden kişi olması şartıyla.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 9):
- Dmitri244, Sibiryak89, Endişeli, alimdjan, Fargal94, Alex_Tash, nikolj202, Alexsss, abartı
-
- Total posts: 13
- Registered for: 2 years 8 months
Ayrıca kızımın Peredevaets’in onu farklı yerlerinden öperek nasıl uyuduğunu izlemesini de seviyorum, o 9 yaşında ama daha ileri gitmiyor
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Konuyla ilgili video paylaşabilecek olan var mı, dosya barındırma hizmetine bağlantı yoluyla hediye olarak kabul edeceğim, yardımcı olun arkadaşlar)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 2 years 3 months
Andrey Lukashov,
Katılıyorum tamamen sen. Benim de bir kızım var, 19 yaşında. 5 yaşındayken onu yıkamayı bıraktım. O andan itibaren sadece eşim banyo yaptı. Bunca zaman boyunca ASLA hiçbir düşünce ortaya çıkmadı. Adamın kendisi sakin ve dengelidir, hayatta pek çok şey görmüştür ama kızıyla bir şeyler yapma düşüncesi hiç ortaya çıkmamıştır. Bu konunun insanları bana taş atıyor, ama bu tamamen zayıf bir ruh ve onunla ilişkili travma ile ilgili. Bu benim kişisel görüşüm.
Katılıyorum tamamen sen. Benim de bir kızım var, 19 yaşında. 5 yaşındayken onu yıkamayı bıraktım. O andan itibaren sadece eşim banyo yaptı. Bunca zaman boyunca ASLA hiçbir düşünce ortaya çıkmadı. Adamın kendisi sakin ve dengelidir, hayatta pek çok şey görmüştür ama kızıyla bir şeyler yapma düşüncesi hiç ortaya çıkmamıştır. Bu konunun insanları bana taş atıyor, ama bu tamamen zayıf bir ruh ve onunla ilişkili travma ile ilgili. Bu benim kişisel görüşüm.
- These users thanked the author Kayıp for the post (total 5):
- Manfred, Andrey Lukashov, Sibiryak89, Didudo, VoVa09
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
vit123, seninle daha açık konuşmak isterim . Mümkün olduğunda önerin
- These users thanked the author alexey.vititnev for the post:
- Rasaroam
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 9 months
Kızım yetişkinlere yönelik konular hakkında konuşmaya başladığında henüz 12 yaşındaydı. Çocuk gibi davranıp bana çoğunlukla farklı sorular sordu ve sorularına karşı normal bir tavır takındığımı görünce sırlarını benimle paylaşmaya başladı. En kötü sır, bir zamanlar gördüğü şeydi. O zamanlar 10-11 yaşlarındaydı. Eşimin çalıştığı şirketten otobüsle birkaç günlüğüne eşimle birlikte deniz kenarına gittik. Neredeyse deniz kıyısındaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Bir gün orada tanıştığımız onun yaşında bir kızla buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Kapıyı annemin çalışanı olan amcam açtı. Onları eve sokmadı, gülümseyerek suyu taşıdı. Onlar meraklı kızlardır, bu yüzden pencereden dışarı bakmaya karar verdiler. Perdeler kapalıydı ama nasıl yaşadıklarını bilmediğim çatlaklar buldular. Evde kızımın aynı zamanda eşim olan annesi iki adamla yatıyordu. Biri kızlara su getiren, diğeri ise otobüs şoförüydü.
Kızım bunu bana annesiyle tartışmayacağımdan emin olarak büyük bir güvenle anlattı. Bana her şeyi detaylı bir şekilde anlattı ve insanların bunu neden yaptığını sordu ve ardından arkadaşlarının kızlarının sadece çocuk sahibi olmanın değil, aynı zamanda güzel bir şey olduğunu söylediğini söyledi. Bunu ona doğruladım. Daha sonra soruları giderek sıklaşmaya başladı. Kızımın uygulamalı dersler istediğini düşünmeye başladım bile. Bir gün eşim bir haftadan fazla süredir evde değildi ve kızımla ben evde yalnızdık. O zamanlar henüz 13 yaşında değildi. Benimle flört etmeye başladı. Biraz eğlenmeyi düşünüyordum ama o gün biraz dikkatsiz davranıp yapmamam gereken bir şey yaptım. Onu gerçekten zorlamadım ama kan vardı ve her şeyi durdurdum. Ertesi gün ya utanıyordu ya da korkuyordu, ben de ne yaptığımızı kontrol etmeye karar verdim. Kızımı hemen bunu bir daha yapmayacağım konusunda uyardım ama o tekrar denemeye hazır görünüyordu çünkü yanıma uzandı ve soyundu. Amında kıllar yeni belirmişti ve o zaman bile kasıkları tamamen büyümüş değildi. Ona vermeye başladım ama umursamadı. Biraz dar duruyor ama gidiyor, sonuna kadar soktum, kızım susuyor, sadece bana bakıyor. Ve sonra her şey başladı. Ben bir kez geldim, o iki kez geldi. Kasıklarına ve karnına indirdim. O gün iki kez daha etrafımda dolaştı. Ona bunu sık sık yapamayacağını söyledim ama reddedemedim.
Kızım bunu bana annesiyle tartışmayacağımdan emin olarak büyük bir güvenle anlattı. Bana her şeyi detaylı bir şekilde anlattı ve insanların bunu neden yaptığını sordu ve ardından arkadaşlarının kızlarının sadece çocuk sahibi olmanın değil, aynı zamanda güzel bir şey olduğunu söylediğini söyledi. Bunu ona doğruladım. Daha sonra soruları giderek sıklaşmaya başladı. Kızımın uygulamalı dersler istediğini düşünmeye başladım bile. Bir gün eşim bir haftadan fazla süredir evde değildi ve kızımla ben evde yalnızdık. O zamanlar henüz 13 yaşında değildi. Benimle flört etmeye başladı. Biraz eğlenmeyi düşünüyordum ama o gün biraz dikkatsiz davranıp yapmamam gereken bir şey yaptım. Onu gerçekten zorlamadım ama kan vardı ve her şeyi durdurdum. Ertesi gün ya utanıyordu ya da korkuyordu, ben de ne yaptığımızı kontrol etmeye karar verdim. Kızımı hemen bunu bir daha yapmayacağım konusunda uyardım ama o tekrar denemeye hazır görünüyordu çünkü yanıma uzandı ve soyundu. Amında kıllar yeni belirmişti ve o zaman bile kasıkları tamamen büyümüş değildi. Ona vermeye başladım ama umursamadı. Biraz dar duruyor ama gidiyor, sonuna kadar soktum, kızım susuyor, sadece bana bakıyor. Ve sonra her şey başladı. Ben bir kez geldim, o iki kez geldi. Kasıklarına ve karnına indirdim. O gün iki kez daha etrafımda dolaştı. Ona bunu sık sık yapamayacağını söyledim ama reddedemedim.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 18):
- Ahah, nikolj202, Maxim......, Kavun, mercek, Rasaroam, Sibiryak89, Tolkala, Tenos, Boynuzlamak!!!, Juravl, Morpheus, sapık, Dmitri244, Alexsss, Mosiya, abartı, PavelNokia
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 11 months
İlginç devamıZhora Kuni: ↑11 Jun 2023, 17:41 Kızım yetişkinlere yönelik konular hakkında konuşmaya başladığında hâlâ 12 yaşındaydı. Çocuk gibi davranıp bana çoğunlukla farklı sorular sordu ve sorularına karşı normal bir tavır takındığımı görünce sırlarını benimle paylaşmaya başladı. En kötü sır, bir zamanlar gördüğü şeydi. O zamanlar 10-11 yaşlarındaydı. Eşimin çalıştığı şirketten otobüsle birkaç günlüğüne eşimle birlikte deniz kenarına gittik. Neredeyse deniz kıyısındaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Bir gün orada tanıştığımız onun yaşında bir kızla buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Kapıyı annemin çalışanı olan amcam açtı. Onları eve sokmadı, gülümseyerek suyu taşıdı. Onlar meraklı kızlardır, bu yüzden pencereden dışarı bakmaya karar verdiler. Perdeler kapalıydı ama nasıl yaşadıklarını bilmediğim çatlaklar buldular. Evde kızımın aynı zamanda eşim olan annesi iki adamla yatıyordu. Biri kızlara su getiren, diğeri ise otobüs şoförüydü. Kızım bunu bana annesiyle tartışmayacağımdan emin olarak büyük bir güvenle anlattı. Bana her şeyi detaylı bir şekilde anlattı ve insanların bunu neden yaptığını sordu ve ardından arkadaşlarının kızlarının sadece çocuk sahibi olmanın değil, aynı zamanda güzel bir şey olduğunu söylediğini söyledi. Bunu ona doğruladım. Daha sonra soruları giderek sıklaşmaya başladı. Kızımın uygulamalı dersler istediğini düşünmeye başladım bile. Bir gün eşim bir haftadan fazla süredir evde değildi ve kızımla ben evde yalnızdık. O zamanlar henüz 13 yaşında değildi. Benimle flört etmeye başladı. Biraz eğlenmeyi düşünüyordum ama o gün biraz dikkatsiz davranıp yapmamam gereken bir şey yaptım. Onu gerçekten zorlamadım ama kan vardı ve her şeyi durdurdum. Ertesi gün ya utanıyordu ya da korkuyordu, ben de ne yaptığımızı kontrol etmeye karar verdim. Kızımı hemen bunu bir daha yapmayacağım konusunda uyardım ama o tekrar denemeye hazır görünüyordu çünkü yanıma uzandı ve soyundu. Amında kıllar yeni belirmişti ve o zaman bile kasıkları tamamen büyümüş değildi. Ona vermeye başladım ama umursamadı. Biraz dar duruyor ama gidiyor, sonuna kadar soktum, kızım susuyor, sadece bana bakıyor. Ve sonra her şey başladı. Ben bir kez geldim, o iki kez geldi. Kasıklarına ve karnına indirdim. O gün iki kez daha etrafımda dolaştı. Ona bunu sık sık yapamayacağını söyledim ama reddedemedim.
- These users thanked the author Maxim...... for the post:
- alimdjan
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
İlginç bir hikaye). Doğru ya da değil, ama ilginç.
- These users thanked the author Kavun for the post (total 3):
- Maxim......, Sibiryak89, alimdjan
-
- Total posts: 12
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 3 months
İsterdim kızımın bunu yapması gibi üzerime tırmandı
Mmmm, harika!Zhora Kuni: ↑11 Jun 2023, 17:41 Kızım yetişkinlere yönelik konular hakkında konuşmaya başladığında hâlâ 12 yaşındaydı. Çocuk gibi davranıp bana çoğunlukla farklı sorular sordu ve sorularına karşı normal bir tavır takındığımı görünce sırlarını benimle paylaşmaya başladı. En kötü sır, bir zamanlar gördüğü şeydi. O zamanlar 10-11 yaşlarındaydı. Eşimin çalıştığı şirketten otobüsle birkaç günlüğüne eşimle birlikte deniz kenarına gittik. Neredeyse deniz kıyısındaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Bir gün orada tanıştığımız onun yaşında bir kızla buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Kapıyı annemin çalışanı olan amcam açtı. Onları eve sokmadı, gülümseyerek suyu taşıdı. Onlar meraklı kızlardır, bu yüzden pencereden dışarı bakmaya karar verdiler. Perdeler kapalıydı ama nasıl yaşadıklarını bilmediğim çatlaklar buldular. Evde kızımın aynı zamanda eşim olan annesi iki adamla yatıyordu. Biri kızlara su getiren, diğeri ise otobüs şoförüydü.
Kızım bunu bana annesiyle tartışmayacağımdan emin olarak büyük bir güvenle anlattı. Bana her şeyi detaylı bir şekilde anlattı ve insanların bunu neden yaptığını sordu ve ardından arkadaşlarının kızlarının sadece çocuk sahibi olmanın değil, aynı zamanda güzel bir şey olduğunu söylediğini söyledi. Bunu ona doğruladım. Daha sonra soruları giderek sıklaşmaya başladı. Kızımın uygulamalı dersler istediğini düşünmeye başladım bile. Bir gün eşim bir haftadan fazla süredir evde değildi ve kızımla ben evde yalnızdık. O zamanlar henüz 13 yaşında değildi. Benimle flört etmeye başladı. Biraz eğlenmeyi düşünüyordum ama o gün biraz dikkatsiz davranıp yapmamam gereken bir şey yaptım. Onu gerçekten zorlamadım ama kan vardı ve her şeyi durdurdum. Ertesi gün ya utanıyordu ya da korkuyordu, ben de ne yaptığımızı kontrol etmeye karar verdim. Kızımı hemen bunu bir daha yapmayacağım konusunda uyardım ama o tekrar denemeye hazır görünüyordu çünkü yanıma uzandı ve soyundu. Amında kıllar yeni belirmişti ve o zaman bile kasıkları tamamen büyümüş değildi. Ona vermeye başladım ama umursamadı. Biraz dar duruyor ama gidiyor, sonuna kadar soktum, kızım susuyor, sadece bana bakıyor. Ve sonra her şey başladı. Ben bir kez geldim, o iki kez geldi. Kasıklarına ve karnına indirdim. O gün iki kez daha etrafımda dolaştı. Ona bunu sık sık yapmanın imkansız olduğunu söyledim ama reddedemedim.
İsterdim kızımın bunu yapması gibi üzerime tırmandı

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
-
- Sürtünmeler
kaç yaşında?Rasrom: ↑12 Jun 2023, 16:51Mmmm, harika!Zhora Kuni: ↑11 Jun 2023, 17:41 Kızım yetişkinlere yönelik konular hakkında konuşmaya başladığında hâlâ 12 yaşındaydı. Çocuk gibi davranıp bana çoğunlukla farklı sorular sordu ve sorularına karşı normal bir tavır takındığımı görünce sırlarını benimle paylaşmaya başladı. En kötü sır, bir zamanlar gördüğü şeydi. O zamanlar 10-11 yaşlarındaydı. Eşimin çalıştığı şirketten otobüsle birkaç günlüğüne eşimle birlikte deniz kenarına gittik. Neredeyse deniz kıyısındaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Bir gün orada tanıştığımız onun yaşında bir kızla buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Kapıyı annemin çalışanı olan amcam açtı. Onları eve sokmadı, gülümseyerek suyu taşıdı. Onlar meraklı kızlardır, bu yüzden pencereden dışarı bakmaya karar verdiler. Perdeler kapalıydı ama nasıl yaşadıklarını bilmediğim çatlaklar buldular. Evde kızımın aynı zamanda eşim olan annesi iki adamla yatıyordu. Biri kızlara su getiren, diğeri ise otobüs şoförüydü.
Kızım bunu bana annesiyle tartışmayacağımdan emin olarak büyük bir güvenle anlattı. Bana her şeyi detaylı bir şekilde anlattı ve insanların bunu neden yaptığını sordu ve ardından arkadaşlarının kızlarının sadece çocuk sahibi olmanın değil, aynı zamanda güzel bir şey olduğunu söylediğini söyledi. Bunu ona doğruladım. Daha sonra soruları giderek sıklaşmaya başladı. Kızımın uygulamalı dersler istediğini düşünmeye başladım bile. Bir gün eşim bir haftadan fazla süredir evde değildi ve kızımla ben evde yalnızdık. O zamanlar henüz 13 yaşında değildi. Benimle flört etmeye başladı. Biraz eğlenmeyi düşünüyordum ama o gün biraz dikkatsiz davranıp yapmamam gereken bir şey yaptım. Onu gerçekten zorlamadım ama kan vardı ve her şeyi durdurdum. Ertesi gün ya utanıyordu ya da korkuyordu, ben de ne yaptığımızı kontrol etmeye karar verdim. Kızımı hemen bunu bir daha yapmayacağım konusunda uyardım ama o tekrar denemeye hazır görünüyordu çünkü yanıma uzandı ve soyundu. Amında kıllar yeni belirmişti ve o zaman bile kasıkları tamamen büyümüş değildi. Ona vermeye başladım ama umursamadı. Biraz dar duruyor ama gidiyor, sonuna kadar soktum, kızım susuyor, sadece bana bakıyor. Ve sonra her şey başladı. Ben bir kez geldim, o iki kez geldi. Kasıklarına ve karnına indirdim. O gün iki kez daha etrafımda dolaştı. Ona bunu sık sık yapmanın imkansız olduğunu söyledim ama reddedemedim.
İsterdim kızımın bunu yapması gibi üzerime tırmandı![]()
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Peki ailedeki hayatın nasıldı?Zhora Kuni: ↑11 Jun 2023, 17:41 Kızım yetişkinlere yönelik konular hakkında konuşmaya başladığında hâlâ 12 yaşındaydı. Çocuk gibi davranıp bana çoğunlukla farklı sorular sordu ve sorularına karşı normal bir tavır takındığımı görünce sırlarını benimle paylaşmaya başladı. En kötü sır, bir zamanlar gördüğü şeydi. O zamanlar 10-11 yaşlarındaydı. Eşimin çalıştığı şirketten otobüsle birkaç günlüğüne eşimle birlikte deniz kenarına gittik. Neredeyse deniz kıyısındaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Bir gün orada tanıştığımız onun yaşında bir kızla buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Kapıyı annemin çalışanı olan amcam açtı. Onları eve sokmadı, gülümseyerek suyu taşıdı. Onlar meraklı kızlardır, bu yüzden pencereden dışarı bakmaya karar verdiler. Perdeler kapalıydı ama nasıl yaşadıklarını bilmediğim çatlaklar buldular. Evde kızımın aynı zamanda eşim olan annesi iki adamla yatıyordu. Biri kızlara su getiren, diğeri ise otobüs şoförüydü. Kızım bunu bana annesiyle tartışmayacağımdan emin olarak büyük bir güvenle anlattı. Bana her şeyi detaylı bir şekilde anlattı ve insanların bunu neden yaptığını sordu ve ardından arkadaşlarının kızlarının sadece çocuk sahibi olmanın değil, aynı zamanda güzel bir şey olduğunu söylediğini söyledi. Bunu ona doğruladım. Daha sonra soruları giderek sıklaşmaya başladı. Kızımın uygulamalı dersler istediğini düşünmeye başladım bile. Bir gün eşim bir haftadan fazla süredir evde değildi ve kızımla ben evde yalnızdık. O zamanlar henüz 13 yaşında değildi. Benimle flört etmeye başladı. Biraz eğlenmeyi düşünüyordum ama o gün biraz dikkatsiz davranıp yapmamam gereken bir şey yaptım. Onu gerçekten zorlamadım ama kan vardı ve her şeyi durdurdum. Ertesi gün ya utanıyordu ya da korkuyordu, ben de ne yaptığımızı kontrol etmeye karar verdim. Kızımı hemen bunu bir daha yapmayacağım konusunda uyardım ama o tekrar denemeye hazır görünüyordu çünkü yanıma uzandı ve soyundu. Amında kıllar yeni belirmişti ve o zaman bile kasıkları tamamen büyümüş değildi. Ona vermeye başladım ama umursamadı. Biraz dar duruyor ama gidiyor, sonuna kadar soktum, kızım susuyor, sadece bana bakıyor. Ve sonra her şey başladı. Ben bir kez geldim, o iki kez geldi. Kasıklarına ve karnına indirdim. O gün iki kez daha etrafımda dolaştı. Ona bunu sık sık yapamayacağını söyledim ama reddedemedim.
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Onun evlendikten sonra ikiniz çıkmaya devam ettiniz mi?Georgy : ↑07 Jul 2021, 11:58 Kızım beni baştan çıkardı erkenden, erken gelişmiş bir kız olduğu ortaya çıktı, eşimin akrabalarının yanına gitti. 14 yaşımda göğüslerim avucuma tam oturuyor. Elastik! Sıktı, sıktı, soyundu, cildi ipeksiydi, kalçaları genişti, kasıklarda hafif tüyler vardı. Elbiselerini de çıkar diyor. Eşim işteydi. Ve taytımı çıkarıyor ve anneme yaptığının aynısını bana da yapmasını gerçekten istediğimi söylüyor. Ben de canımı acıtacağını söylüyorum. Nadya bana (komşum ve 15 yıllık arkadaşım) "Bilmiyorum" diye cevap veriyor, ben de "Nasıl biliyor?" diyorum. Kolka (kardeşi) uzun zamandır onu beceriyor ve ben de istiyorum ama erkek kardeş yok, sadece sen varsın! Bence yapacak bir şey yok, ama eğer zaten istiyorsa, o zaman kolayca yerel serserilerin altına düşebilir ve onu yozlaştırabilir! Sanırım onu yarım tümsek kadar dikkatlice hareket ettireceğim. Kanepeye uzandım, muşambayı yaydım, göğüslerini önümde hissettim, okşadım, bacaklarımın arasındaki yarık genişledi ve ereksiyon oldum. Vajinaya getiriyorum, labia ile keskin bir nokta arasına giriyorum. Ses yok, sokakta öğretildiği gibi dişlerini sıktığı ortaya çıktı. Daha ileri gitti, yarıya kadar sürdü, vajina fare gözü gibi dar, rahme dayanmıyor, ayrıca dip yok, hepsi içeri itilene kadar rahim ağzının kokusunu alamıyorum! Sürtünme başladı, vajina genç, elastik, genç bir mantar gibi gıcırdıyor! Kızı tutkuyla inliyor, gülümsüyor, hayali sonunda gerçek oluyor. Eşime göre iki kat daha hızlı geldim, zar zor çıkaracak zamanım oldu. Daha sonra sık sık prezervatifle çalıştık, okul boyunca göğüslerim 4 bedene kadar gelişti, 21 yaşında evlendim, şimdi iki çocuğum var. Erken gelişmiş kızın yokuş yukarı gitmesini bu şekilde engelledi!
-
- heyecanlanıyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
-
- heyecanlanıyorum
-
- heyecanlanıyorum
-
- Total posts: 23
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 4 months
-
- heyecanlanıyorum
Bu başlıkta en az bir fotoğrafın görünmesi için bu sitede iletişim kurmanın ne kadar sürdüğünü merak ediyorum.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
bir yönetici tam sayıyı bilir
50’yi kim yazıyor? 70
- These users thanked the author ParzifalNSK for the post:
- Vincent
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 4 months
-
- heyecanlanıyorum
slavic.non-slavic: ↑06 Jul 2023, 04:11 Bir ay boyunca yapabilirsiniz ve bir yıl boyunca yapabilirsiniz. hâlâ 50 mesajınız var🤣49 zaten.
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 3 years
50 değil, bu süre kesinlikle. 60’tan fazla mesajım var ama fotoğraf görünmüyor. 70’ten fazlasına ihtiyacımız olduğu konuşuluyordu. Bakalım.
-
- heyecanlanıyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 7 months
Bir yerde resim eklenmiş bir yorumun 2 mesaj sayıldığını okudum. Bu yüzden veriler çok değişkenlik gösteriyor. 50 mesajdan sonra bir kişi, 70 mesajdan sonra birinin fotoğraflarını görme olanağına sahip olur.

- These users thanked the author Arhivarius for the post:
- Vladi’ler
-
- Total posts: 23
-
- Total posts: 16
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 2 years 2 months

16 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Bağlantıları takip etmek tehlikeli midir?
Vay canına, ne tatlısın

16 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Bağlantıları takip etmek tehlikeli midir?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 76 Replies
- 6588 Views
-
Last post by Pelmen2321
-
- 3 Replies