kızımla

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Kızımla

Post by Sibiryak89 »

evgeniy.nepomnyu: 11 May 2023, 19:30 Sibiryak89, düşündüm o sana poz veriyor😅
Nesin sen , herkes gözetim altındaydı, bir keresinde kameranın kayıtta olduğunu gördü, 7. sınıftı, gözyaşlarına boğuldu, annesi bir şekilde onu sakinleştirdi...
ParzifalNSK
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by ParzifalNSK »

Peki Novosibirsk’ten kimler burada 🙂 Ben de Novosibirsk’liyim 😄

5 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
diana.renner: 11 May 2023, 05:33 Seni neden engellediğimi anlıyor musun? Takıntınla yaşamama izin vermiyorsun!!!
Neden ben?)
These users thanked the author ParzifalNSK for the post:
Sibiryak89
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel

Post by Ted_2023 »

Tuhaf bir insan, sesi olmasaydı böyle şeylerin olduğuna inanmazdım, tamam, ben şahsen ona dokunmayacağım, o yazacak, tamam, yazmayacak, yani, o demek ki işe yaramadı
İlaç2011
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 3 years 1 month

Post by İlaç2011 »

Herkese merhaba, kim prensesi hakkında sohbet etmek ister?
Evgeny. hatırlamıyorum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Post by Evgeny. hatırlamıyorum »

Drug2011, anlaşılan bize prensesinden bahsetmek istiyorsun :bel_flag:
These users thanked the author Evgeny. hatırlamıyorum for the post:
Sibiryak89
iynnevtsnide
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 4 months

Post by iynnevtsnide »

Bu konuyla ilgili bir video var, sepetle ilgilenen 2 kız çocuğu olan bir baba @whole_fuckness
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by Ted_2023 »

iynnevtsnide: 21 May 2023, 11:45 Bu konuyla ilgili bir video var, 2 kız çocuğu olan, sepetle ilgilenen bir baba @whole_fuckness
ne anlamı var?))
Alex Alex
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Post by Alex Alex »

Мокренькая, :shamp:
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 3 years 8 months

Post by Vadim77 »

Kardeş: 10 May 2023, 19:01 başlık ve konum?
:iyi:
Alex Alex
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Post by Alex Alex »

alena, :shamp:

Süre 55 dakika 10 saniye:
diana.renner, :shamp: aalleexx26, nasılsın?

Açıklama 12 dakika 14 saniye:
svetik125, :shamp:

Açıklama 39 dakika 24 saniye:
nastya, :shamp:

Açıklama 11 dakika 23 saniye:
nastya, :shamp: Skotch, отличные идеи..всегда старался трахать маму при сыне ее ..sansa, öyle mi?

Kurulum 1 gün 43 dakika 58 saniye:
nastya, :shamp: Skotch, отличные идеи..всегда старался трахать маму при сыне ее ..sansa, nasılsın?AnnaTera, :shamp:

Süre 1 gün 23 dakika 27 saniye:
nastya, :shamp: Skotch, отличные идеи..всегда старался трахать маму при сыне ее..sansa, bu nasıl?AnnaTera, :shamp: Еле-на, sadecebaşka bir metres, :shamp: :şampuan:
These users thanked the author Alex Alex for the post:
hayalet
Nymfetochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Post by Nymfetochka »

Saç :şampuan: :şampuan: :şampuan: :şampuan:
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 3 years 2 months

Post by Andrey Lukashov »

Eşimin ve benim zaten yetişkin, evli ve çocuk sahibi bir kızımız var. Onunla hiç bir şeyim olmadı, ancak büyümeye başladığında bana karşı karısından daha açıktı ve benden annesinden daha az utangaçtı. Belki de kızımla olan ilişkimde ben de onun akranı gibi davrandığım ve onu hiçbir numarasından dolayı cezalandırmadığım için, hatta kızına benden daha katı davranan karımın önünde onu savundum. Onunla çocukça olmayan şeyler yapmayı bile düşünmedim. Benim için o bir çocuk ve şu anda 29 yaşında.
Aynı zamanda, kızlarıyla ilişkileri izin verilenin ötesine geçen babaları da kınamıyorum, ancak kızının babasıyla böyle bir ilişkiyi bilinçli olarak ilk kabul eden kişi olması şartıyla.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 9):
Dmitri244, Sibiryak89, Endişeli, alimdjan, Fargal94, Alex_Tash, nikolj202, Alexsss, abartı
As1111
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 2 years 8 months

Post by As1111 »

Ayrıca kızımın Peredevaets’in onu farklı yerlerinden öperek nasıl uyuduğunu izlemesini de seviyorum, o 9 yaşında ama daha ileri gitmiyor
These users thanked the author As1111 for the post (total 10):
Sibiryak89, Oleg257, MaksMaks, Rasaroam, nikolj202, antonio.banderas, alimdjan, sapık, Ted_2023, abartı
dima78morozov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Post by dima78morozov »

Konuyla ilgili video paylaşabilecek olan var mı, dosya barındırma hizmetine bağlantı yoluyla hediye olarak kabul edeceğim, yardımcı olun arkadaşlar)
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 2 years 3 months

Post by Kayıp »

Andrey Lukashov,
Katılıyorum tamamen sen. Benim de bir kızım var, 19 yaşında. 5 yaşındayken onu yıkamayı bıraktım. O andan itibaren sadece eşim banyo yaptı. Bunca zaman boyunca ASLA hiçbir düşünce ortaya çıkmadı. Adamın kendisi sakin ve dengelidir, hayatta pek çok şey görmüştür ama kızıyla bir şeyler yapma düşüncesi hiç ortaya çıkmamıştır. Bu konunun insanları bana taş atıyor, ama bu tamamen zayıf bir ruh ve onunla ilişkili travma ile ilgili. Bu benim kişisel görüşüm.
These users thanked the author Kayıp for the post (total 5):
Manfred, Andrey Lukashov, Sibiryak89, Didudo, VoVa09
alexey.vititnev
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Post by alexey.vititnev »

vit123, seninle daha açık konuşmak isterim . Mümkün olduğunda önerin
These users thanked the author alexey.vititnev for the post:
Rasaroam
Zhora Kuni
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 2 years 9 months

Post by Zhora Kuni »

Kızım yetişkinlere yönelik konular hakkında konuşmaya başladığında henüz 12 yaşındaydı. Çocuk gibi davranıp bana çoğunlukla farklı sorular sordu ve sorularına karşı normal bir tavır takındığımı görünce sırlarını benimle paylaşmaya başladı. En kötü sır, bir zamanlar gördüğü şeydi. O zamanlar 10-11 yaşlarındaydı. Eşimin çalıştığı şirketten otobüsle birkaç günlüğüne eşimle birlikte deniz kenarına gittik. Neredeyse deniz kıyısındaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Bir gün orada tanıştığımız onun yaşında bir kızla buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Kapıyı annemin çalışanı olan amcam açtı. Onları eve sokmadı, gülümseyerek suyu taşıdı. Onlar meraklı kızlardır, bu yüzden pencereden dışarı bakmaya karar verdiler. Perdeler kapalıydı ama nasıl yaşadıklarını bilmediğim çatlaklar buldular. Evde kızımın aynı zamanda eşim olan annesi iki adamla yatıyordu. Biri kızlara su getiren, diğeri ise otobüs şoförüydü.
Kızım bunu bana annesiyle tartışmayacağımdan emin olarak büyük bir güvenle anlattı. Bana her şeyi detaylı bir şekilde anlattı ve insanların bunu neden yaptığını sordu ve ardından arkadaşlarının kızlarının sadece çocuk sahibi olmanın değil, aynı zamanda güzel bir şey olduğunu söylediğini söyledi. Bunu ona doğruladım. Daha sonra soruları giderek sıklaşmaya başladı. Kızımın uygulamalı dersler istediğini düşünmeye başladım bile. Bir gün eşim bir haftadan fazla süredir evde değildi ve kızımla ben evde yalnızdık. O zamanlar henüz 13 yaşında değildi. Benimle flört etmeye başladı. Biraz eğlenmeyi düşünüyordum ama o gün biraz dikkatsiz davranıp yapmamam gereken bir şey yaptım. Onu gerçekten zorlamadım ama kan vardı ve her şeyi durdurdum. Ertesi gün ya utanıyordu ya da korkuyordu, ben de ne yaptığımızı kontrol etmeye karar verdim. Kızımı hemen bunu bir daha yapmayacağım konusunda uyardım ama o tekrar denemeye hazır görünüyordu çünkü yanıma uzandı ve soyundu. Amında kıllar yeni belirmişti ve o zaman bile kasıkları tamamen büyümüş değildi. Ona vermeye başladım ama umursamadı. Biraz dar duruyor ama gidiyor, sonuna kadar soktum, kızım susuyor, sadece bana bakıyor. Ve sonra her şey başladı. Ben bir kez geldim, o iki kez geldi. Kasıklarına ve karnına indirdim. O gün iki kez daha etrafımda dolaştı. Ona bunu sık sık yapamayacağını söyledim ama reddedemedim.
Maxim......
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 3 years 11 months

Post by Maxim...... »

Zhora Kuni: 11 Jun 2023, 17:41 Kızım yetişkinlere yönelik konular hakkında konuşmaya başladığında hâlâ 12 yaşındaydı. Çocuk gibi davranıp bana çoğunlukla farklı sorular sordu ve sorularına karşı normal bir tavır takındığımı görünce sırlarını benimle paylaşmaya başladı. En kötü sır, bir zamanlar gördüğü şeydi. O zamanlar 10-11 yaşlarındaydı. Eşimin çalıştığı şirketten otobüsle birkaç günlüğüne eşimle birlikte deniz kenarına gittik. Neredeyse deniz kıyısındaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Bir gün orada tanıştığımız onun yaşında bir kızla buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Kapıyı annemin çalışanı olan amcam açtı. Onları eve sokmadı, gülümseyerek suyu taşıdı. Onlar meraklı kızlardır, bu yüzden pencereden dışarı bakmaya karar verdiler. Perdeler kapalıydı ama nasıl yaşadıklarını bilmediğim çatlaklar buldular. Evde kızımın aynı zamanda eşim olan annesi iki adamla yatıyordu. Biri kızlara su getiren, diğeri ise otobüs şoförüydü. Kızım bunu bana annesiyle tartışmayacağımdan emin olarak büyük bir güvenle anlattı. Bana her şeyi detaylı bir şekilde anlattı ve insanların bunu neden yaptığını sordu ve ardından arkadaşlarının kızlarının sadece çocuk sahibi olmanın değil, aynı zamanda güzel bir şey olduğunu söylediğini söyledi. Bunu ona doğruladım. Daha sonra soruları giderek sıklaşmaya başladı. Kızımın uygulamalı dersler istediğini düşünmeye başladım bile. Bir gün eşim bir haftadan fazla süredir evde değildi ve kızımla ben evde yalnızdık. O zamanlar henüz 13 yaşında değildi. Benimle flört etmeye başladı. Biraz eğlenmeyi düşünüyordum ama o gün biraz dikkatsiz davranıp yapmamam gereken bir şey yaptım. Onu gerçekten zorlamadım ama kan vardı ve her şeyi durdurdum. Ertesi gün ya utanıyordu ya da korkuyordu, ben de ne yaptığımızı kontrol etmeye karar verdim. Kızımı hemen bunu bir daha yapmayacağım konusunda uyardım ama o tekrar denemeye hazır görünüyordu çünkü yanıma uzandı ve soyundu. Amında kıllar yeni belirmişti ve o zaman bile kasıkları tamamen büyümüş değildi. Ona vermeye başladım ama umursamadı. Biraz dar duruyor ama gidiyor, sonuna kadar soktum, kızım susuyor, sadece bana bakıyor. Ve sonra her şey başladı. Ben bir kez geldim, o iki kez geldi. Kasıklarına ve karnına indirdim. O gün iki kez daha etrafımda dolaştı. Ona bunu sık sık yapamayacağını söyledim ama reddedemedim.
İlginç devamı
These users thanked the author Maxim...... for the post:
alimdjan
Kavun
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182

Post by Kavun »

İlginç bir hikaye). Doğru ya da değil, ama ilginç.
These users thanked the author Kavun for the post (total 3):
Maxim......, Sibiryak89, alimdjan
Nymfetochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Post by Nymfetochka »

:grust: :grust: :grust: :shamp: :grust:
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 3 months

Post by Rasaroam »

Zhora Kuni: 11 Jun 2023, 17:41 Kızım yetişkinlere yönelik konular hakkında konuşmaya başladığında hâlâ 12 yaşındaydı. Çocuk gibi davranıp bana çoğunlukla farklı sorular sordu ve sorularına karşı normal bir tavır takındığımı görünce sırlarını benimle paylaşmaya başladı. En kötü sır, bir zamanlar gördüğü şeydi. O zamanlar 10-11 yaşlarındaydı. Eşimin çalıştığı şirketten otobüsle birkaç günlüğüne eşimle birlikte deniz kenarına gittik. Neredeyse deniz kıyısındaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Bir gün orada tanıştığımız onun yaşında bir kızla buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Kapıyı annemin çalışanı olan amcam açtı. Onları eve sokmadı, gülümseyerek suyu taşıdı. Onlar meraklı kızlardır, bu yüzden pencereden dışarı bakmaya karar verdiler. Perdeler kapalıydı ama nasıl yaşadıklarını bilmediğim çatlaklar buldular. Evde kızımın aynı zamanda eşim olan annesi iki adamla yatıyordu. Biri kızlara su getiren, diğeri ise otobüs şoförüydü.
Kızım bunu bana annesiyle tartışmayacağımdan emin olarak büyük bir güvenle anlattı. Bana her şeyi detaylı bir şekilde anlattı ve insanların bunu neden yaptığını sordu ve ardından arkadaşlarının kızlarının sadece çocuk sahibi olmanın değil, aynı zamanda güzel bir şey olduğunu söylediğini söyledi. Bunu ona doğruladım. Daha sonra soruları giderek sıklaşmaya başladı. Kızımın uygulamalı dersler istediğini düşünmeye başladım bile. Bir gün eşim bir haftadan fazla süredir evde değildi ve kızımla ben evde yalnızdık. O zamanlar henüz 13 yaşında değildi. Benimle flört etmeye başladı. Biraz eğlenmeyi düşünüyordum ama o gün biraz dikkatsiz davranıp yapmamam gereken bir şey yaptım. Onu gerçekten zorlamadım ama kan vardı ve her şeyi durdurdum. Ertesi gün ya utanıyordu ya da korkuyordu, ben de ne yaptığımızı kontrol etmeye karar verdim. Kızımı hemen bunu bir daha yapmayacağım konusunda uyardım ama o tekrar denemeye hazır görünüyordu çünkü yanıma uzandı ve soyundu. Amında kıllar yeni belirmişti ve o zaman bile kasıkları tamamen büyümüş değildi. Ona vermeye başladım ama umursamadı. Biraz dar duruyor ama gidiyor, sonuna kadar soktum, kızım susuyor, sadece bana bakıyor. Ve sonra her şey başladı. Ben bir kez geldim, o iki kez geldi. Kasıklarına ve karnına indirdim. O gün iki kez daha etrafımda dolaştı. Ona bunu sık sık yapmanın imkansız olduğunu söyledim ama reddedemedim.
Mmmm, harika!
İsterdim kızımın bunu yapması gibi üzerime tırmandı ;)
Paul366
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Post by Paul366 »

Dresscod25: 07 May 2021, 22:28 Yani... şuna bir göz atın: hereArm1.6.jpg
Fotoğrafların açılmaması üzücü((
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by Ted_2023 »

Rasrom: 12 Jun 2023, 16:51
Zhora Kuni: 11 Jun 2023, 17:41 Kızım yetişkinlere yönelik konular hakkında konuşmaya başladığında hâlâ 12 yaşındaydı. Çocuk gibi davranıp bana çoğunlukla farklı sorular sordu ve sorularına karşı normal bir tavır takındığımı görünce sırlarını benimle paylaşmaya başladı. En kötü sır, bir zamanlar gördüğü şeydi. O zamanlar 10-11 yaşlarındaydı. Eşimin çalıştığı şirketten otobüsle birkaç günlüğüne eşimle birlikte deniz kenarına gittik. Neredeyse deniz kıyısındaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Bir gün orada tanıştığımız onun yaşında bir kızla buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Kapıyı annemin çalışanı olan amcam açtı. Onları eve sokmadı, gülümseyerek suyu taşıdı. Onlar meraklı kızlardır, bu yüzden pencereden dışarı bakmaya karar verdiler. Perdeler kapalıydı ama nasıl yaşadıklarını bilmediğim çatlaklar buldular. Evde kızımın aynı zamanda eşim olan annesi iki adamla yatıyordu. Biri kızlara su getiren, diğeri ise otobüs şoförüydü.
Kızım bunu bana annesiyle tartışmayacağımdan emin olarak büyük bir güvenle anlattı. Bana her şeyi detaylı bir şekilde anlattı ve insanların bunu neden yaptığını sordu ve ardından arkadaşlarının kızlarının sadece çocuk sahibi olmanın değil, aynı zamanda güzel bir şey olduğunu söylediğini söyledi. Bunu ona doğruladım. Daha sonra soruları giderek sıklaşmaya başladı. Kızımın uygulamalı dersler istediğini düşünmeye başladım bile. Bir gün eşim bir haftadan fazla süredir evde değildi ve kızımla ben evde yalnızdık. O zamanlar henüz 13 yaşında değildi. Benimle flört etmeye başladı. Biraz eğlenmeyi düşünüyordum ama o gün biraz dikkatsiz davranıp yapmamam gereken bir şey yaptım. Onu gerçekten zorlamadım ama kan vardı ve her şeyi durdurdum. Ertesi gün ya utanıyordu ya da korkuyordu, ben de ne yaptığımızı kontrol etmeye karar verdim. Kızımı hemen bunu bir daha yapmayacağım konusunda uyardım ama o tekrar denemeye hazır görünüyordu çünkü yanıma uzandı ve soyundu. Amında kıllar yeni belirmişti ve o zaman bile kasıkları tamamen büyümüş değildi. Ona vermeye başladım ama umursamadı. Biraz dar duruyor ama gidiyor, sonuna kadar soktum, kızım susuyor, sadece bana bakıyor. Ve sonra her şey başladı. Ben bir kez geldim, o iki kez geldi. Kasıklarına ve karnına indirdim. O gün iki kez daha etrafımda dolaştı. Ona bunu sık sık yapmanın imkansız olduğunu söyledim ama reddedemedim.
Mmmm, harika!
İsterdim kızımın bunu yapması gibi üzerime tırmandı ;)
kaç yaşında?
These users thanked the author Ted_2023 for the post:
abartı
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466

Post by Boynuzlamak!!! »

Zhora Kuni: 11 Jun 2023, 17:41 Kızım yetişkinlere yönelik konular hakkında konuşmaya başladığında hâlâ 12 yaşındaydı. Çocuk gibi davranıp bana çoğunlukla farklı sorular sordu ve sorularına karşı normal bir tavır takındığımı görünce sırlarını benimle paylaşmaya başladı. En kötü sır, bir zamanlar gördüğü şeydi. O zamanlar 10-11 yaşlarındaydı. Eşimin çalıştığı şirketten otobüsle birkaç günlüğüne eşimle birlikte deniz kenarına gittik. Neredeyse deniz kıyısındaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Bir gün orada tanıştığımız onun yaşında bir kızla buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Kapıyı annemin çalışanı olan amcam açtı. Onları eve sokmadı, gülümseyerek suyu taşıdı. Onlar meraklı kızlardır, bu yüzden pencereden dışarı bakmaya karar verdiler. Perdeler kapalıydı ama nasıl yaşadıklarını bilmediğim çatlaklar buldular. Evde kızımın aynı zamanda eşim olan annesi iki adamla yatıyordu. Biri kızlara su getiren, diğeri ise otobüs şoförüydü. Kızım bunu bana annesiyle tartışmayacağımdan emin olarak büyük bir güvenle anlattı. Bana her şeyi detaylı bir şekilde anlattı ve insanların bunu neden yaptığını sordu ve ardından arkadaşlarının kızlarının sadece çocuk sahibi olmanın değil, aynı zamanda güzel bir şey olduğunu söylediğini söyledi. Bunu ona doğruladım. Daha sonra soruları giderek sıklaşmaya başladı. Kızımın uygulamalı dersler istediğini düşünmeye başladım bile. Bir gün eşim bir haftadan fazla süredir evde değildi ve kızımla ben evde yalnızdık. O zamanlar henüz 13 yaşında değildi. Benimle flört etmeye başladı. Biraz eğlenmeyi düşünüyordum ama o gün biraz dikkatsiz davranıp yapmamam gereken bir şey yaptım. Onu gerçekten zorlamadım ama kan vardı ve her şeyi durdurdum. Ertesi gün ya utanıyordu ya da korkuyordu, ben de ne yaptığımızı kontrol etmeye karar verdim. Kızımı hemen bunu bir daha yapmayacağım konusunda uyardım ama o tekrar denemeye hazır görünüyordu çünkü yanıma uzandı ve soyundu. Amında kıllar yeni belirmişti ve o zaman bile kasıkları tamamen büyümüş değildi. Ona vermeye başladım ama umursamadı. Biraz dar duruyor ama gidiyor, sonuna kadar soktum, kızım susuyor, sadece bana bakıyor. Ve sonra her şey başladı. Ben bir kez geldim, o iki kez geldi. Kasıklarına ve karnına indirdim. O gün iki kez daha etrafımda dolaştı. Ona bunu sık sık yapamayacağını söyledim ama reddedemedim.
Peki ailedeki hayatın nasıldı?
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Georgy : 07 Jul 2021, 11:58 Kızım beni baştan çıkardı erkenden, erken gelişmiş bir kız olduğu ortaya çıktı, eşimin akrabalarının yanına gitti. 14 yaşımda göğüslerim avucuma tam oturuyor. Elastik! Sıktı, sıktı, soyundu, cildi ipeksiydi, kalçaları genişti, kasıklarda hafif tüyler vardı. Elbiselerini de çıkar diyor. Eşim işteydi. Ve taytımı çıkarıyor ve anneme yaptığının aynısını bana da yapmasını gerçekten istediğimi söylüyor. Ben de canımı acıtacağını söylüyorum. Nadya bana (komşum ve 15 yıllık arkadaşım) "Bilmiyorum" diye cevap veriyor, ben de "Nasıl biliyor?" diyorum. Kolka (kardeşi) uzun zamandır onu beceriyor ve ben de istiyorum ama erkek kardeş yok, sadece sen varsın! Bence yapacak bir şey yok, ama eğer zaten istiyorsa, o zaman kolayca yerel serserilerin altına düşebilir ve onu yozlaştırabilir! Sanırım onu ​​yarım tümsek kadar dikkatlice hareket ettireceğim. Kanepeye uzandım, muşambayı yaydım, göğüslerini önümde hissettim, okşadım, bacaklarımın arasındaki yarık genişledi ve ereksiyon oldum. Vajinaya getiriyorum, labia ile keskin bir nokta arasına giriyorum. Ses yok, sokakta öğretildiği gibi dişlerini sıktığı ortaya çıktı. Daha ileri gitti, yarıya kadar sürdü, vajina fare gözü gibi dar, rahme dayanmıyor, ayrıca dip yok, hepsi içeri itilene kadar rahim ağzının kokusunu alamıyorum! Sürtünme başladı, vajina genç, elastik, genç bir mantar gibi gıcırdıyor! Kızı tutkuyla inliyor, gülümsüyor, hayali sonunda gerçek oluyor. Eşime göre iki kat daha hızlı geldim, zar zor çıkaracak zamanım oldu. Daha sonra sık sık prezervatifle çalıştık, okul boyunca göğüslerim 4 bedene kadar gelişti, 21 yaşında evlendim, şimdi iki çocuğum var. Erken gelişmiş kızın yokuş yukarı gitmesini bu şekilde engelledi!
Onun evlendikten sonra ikiniz çıkmaya devam ettiniz mi?
Paul366
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Paul366 »

Arkadaşlar bana özel mesajla fotoğraf gönderin. Bu başlıkta hiçbirini açamıyorum.
MilfoGilfoiob
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99

Post by MilfoGilfoiob »

Nickitor: 16 Jul 2022, 13:52 böylece onunla denedik) Sana söylemiştim, hep birlikte buluştuk)
ne oldu? Hangi kompozisyonda kaç kez buluştunuz?
Paul366
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Paul366 »

test: 22 Sep 2022, 14:55 Körler için kişisel mesajla bir şeyler yayınlayın)(
Sanırım kimse bize yardım etmek istemiyor :üzgünüm:
Paul366
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Paul366 »

Dmitrius: 26 Dec 2022, 05:51 IMG_20221226_124344.jpg
Gerçekten fotoğrafa bakmak istiyorum. Lütfen bana özel mesaj gönderin.
Vitaldik
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Post by Vitaldik »

Hala istiyorum, gerçekten istiyorum
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 4 months

Post by merhaba duymuyorum. »

Vitalydik: 05 Jul 2023, 10:41 Hâlâ gerçekten istiyorum
Yatmadan önce bir şeyler yemek ister misin? Aptal gönderi
Paul366
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Paul366 »

Bu başlıkta en az bir fotoğrafın görünmesi için bu sitede iletişim kurmanın ne kadar sürdüğünü merak ediyorum. :(
ParzifalNSK
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59

Post by ParzifalNSK »

Paul366: 06 Jul 2023, 01:39 Bu başlıkta en az bir fotoğrafın açılması için bu sitede ne kadar iletişim kurmanız gerektiğini merak ediyorum?
50’yi kim yazıyor? 70 😜 bir yönetici tam sayıyı bilir 😂
These users thanked the author ParzifalNSK for the post:
Vincent
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 4 months

Post by merhaba duymuyorum. »

Paul366: 06 Jul 2023, 01:39 Bu başlığa en az bir fotoğrafın gönderilmesi için bu sitede iletişim kurmanın ne kadar sürdüğünü merak ediyorum. :(
Bir ayda da yapabilirsin, bir yılda da yapabilirsin. 50 mesajın daha var 😄
Paul366
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Paul366 »

slavic.non-slavic: 06 Jul 2023, 04:11 Bir ay boyunca yapabilirsiniz ve bir yıl boyunca yapabilirsiniz. hâlâ 50 mesajınız var 🤣🤣49 zaten.
Vladi’ler
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123
Registered for: 3 years

Post by Vladi’ler »

Paul366: 06 Jul 2023, 01:39 Bu başlıkta en az bir fotoğrafın açılması için bu sitede ne kadar süre iletişim kurmanız gerektiğini merak ediyorum?
50 değil, bu süre kesinlikle. 60’tan fazla mesajım var ama fotoğraf görünmüyor. 70’ten fazlasına ihtiyacımız olduğu konuşuluyordu. Bakalım.
Paul366
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Paul366 »

vladis: 06 Jul 2023, 10:38 50 değil, orası kesin. 60’tan fazla mesajım var ama fotoğraf görünmüyor. 70’ten fazlasına ihtiyacımız olan bir sohbet vardı. Bakalım
Görüyorum, daha sık yazacağım))
Teşekkür ederim
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303
Registered for: 2 years 7 months

Post by Arhivarius »

Paul366: 06 Jul 2023, 12:24
vladis: 06 Jul 2023, 10:38 50 değil, orası kesin. 60’tan fazla mesajım var ama fotoğraf görünmüyor. 70’ten fazlasına ihtiyacımız olan bir sohbet vardı. Bakalım
Görüyorum, daha sık yazacağım))
Teşekkür ederim
Bir yerde resim eklenmiş bir yorumun 2 mesaj sayıldığını okudum. Bu yüzden veriler çok değişkenlik gösteriyor. 50 mesajdan sonra bir kişi, 70 mesajdan sonra birinin fotoğraflarını görme olanağına sahip olur. :muza:
These users thanked the author Arhivarius for the post:
Vladi’ler
Vitaldik
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Post by Vitaldik »

Seks çok iyi

5 dakika 13 saniye sonra gönderildi: X tüm bunları nasıl istiyorum
dim6600
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Post by dim6600 »

ilginç fanteziler burada
Taron
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 2 years 2 months

Post by Taron »

Sibiryak89: 01 Apr 2023, 22:53Sabah Rüyası
Vay canına, ne tatlısın :cat1:

16 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Bağlantıları takip etmek tehlikeli midir?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kızımla ilişkimin kontrolünü kaybettim.
    by Alexb » » in Ensest
    76 Replies
    6588 Views
    Last post by Pelmen2321
  • Kızımla birlikte çalıların arasında
    by Bir aile sırrını öğrenmek. » » in Ensest
    3 Replies
    694 Views
    Last post by Esnek
  • 13 yaşındaki kızımla seks
    by Seksi sinek » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler
    31 Replies