Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
Misafir_15
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Ensest
......................
Last edited by Misafir_15 on 27 Jan 2022, 13:26, edited 1 time in total.
-
JackTheJack
- Penetrasyon

- Total posts: 272
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
orfey, Ivan62 yoldaşa dikkat etme, mesajlarını görmezden gelmek daha kolay. Her türlü konu hakkında konuşmaya başlar ve ne kadar ileri giderse o kadar fazla olur ve fikrinin hiçbir zaman yanıt bulamaması onu hiçbir şekilde utandırmaz.)
-
Tolkala
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 8 months
JackTheJack, neden? Akıl yürütmesinde mantık var . Ama hayatta her türlü mantığa aykırı durumlar vardır. O pek çok açıdan haklıdır. Sokakta veya trende tanımadığınız bir genci kendiniz becerebilir misiniz? Ve burada herkes onu kalabalıklar halinde takip ediyor ve sadece ona göz kulak oluyor.
-
Evgeniy-Spb
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 5 months
Bu yüzden adamı rahatsız ettiler. Peki, yazıyor, bırakın kendisi yazsın. Nedense burada bulunan, bir şeyleri koklayan ve 9 saat boyunca birisini siken figürün mesajlarını kimse eleştirmiyor. Ya da başka bir figürün, tanıdığı bir aileyle ilgili, 10 yaşındaki bir oğlunun annesini siktiği ve onu babasının gelişine ısıttığı hikayesi.
Ve cevabın gelmeyeceğinden emin olarak gönderiyi berbat edebilirsiniz.
Ve cevabın gelmeyeceğinden emin olarak gönderiyi berbat edebilirsiniz.
Last edited by Evgeniy-Spb on 25 Jan 2022, 17:10, edited 1 time in total.
-
Orpheus
- ön sevişme

- Total posts: 111
- Registered for: 3 years 10 months
Irina’nın ilk başta her zaman yavaş yavaş iletişim kurduğunu, erotik arzuları uyandırmaya çalıştığını, flört ettiğini ve baştan çıkardığını belirtmek isterim. Tüm bunların gerekli olmadığı durumlar olduğu açıktır
13 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Ebeveynlerde olduğu gibi. Tüm ön "reklam çalışmalarını" onlar yaptı ve yapması gereken tek şey onlarla birlikte görünmekti. "doğru" yer
13 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Erkeklerini baştan çıkarma yeteneği birçok açıdan doğal bir yetenek, doğanın bir armağanıdır. Ve herkes buna sahip değil. Ve burada gücü de önemlidir!))) Bu
kanda oturmalıdır!))
4 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Tanımadığın bir kadın, bir kız... Bazen özel bakışıyla sadece gözlerinin içine bakması yeterli olur, bazen de yeter, zaten büyüleyebilir ve nedenini bile bilmiyorsun...
13 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Ebeveynlerde olduğu gibi. Tüm ön "reklam çalışmalarını" onlar yaptı ve yapması gereken tek şey onlarla birlikte görünmekti. "doğru" yer
13 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Erkeklerini baştan çıkarma yeteneği birçok açıdan doğal bir yetenek, doğanın bir armağanıdır. Ve herkes buna sahip değil. Ve burada gücü de önemlidir!))) Bu
kanda oturmalıdır!))
4 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Tanımadığın bir kadın, bir kız... Bazen özel bakışıyla sadece gözlerinin içine bakması yeterli olur, bazen de yeter, zaten büyüleyebilir ve nedenini bile bilmiyorsun...
-
Nikolay.
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 74
- Registered for: 4 years
-
JackTheJack
- Penetrasyon

- Total posts: 272
5 dakika 57 saniye sonra gönderildi: En azından yazarın orada yazdığı her şeyi hatırlamıyorum ama görünüşe göre hikayeler onun erkekleri kendisinin bulduğunu söylüyor. Ve dalga geçecek birini bulmak kızlar için çok daha kolaydır; bunu isteyenler her zaman olacaktır.
Reşit olmayan birini de, reşit olmayanı da sikmem. Ancak çoğu kişi reddetmez, özellikle de kendisi teklif ederse. Bu her şeyden önce. İkincisi, yazarın kurgu olmadan gerçek hikayeler anlattığını söylemiyorum. Bu umurumda değil. Sadece neden "sıkıcı", "gerçekçi olmayan" ve benzeri kınamalarla dolu metrelerce uzunlukta mesajlar yazdığını anlamıyorum. Bu konu yine de 10 kopya halinde kopyalanan "Bir bayanın önünde mastürbasyon yapacağım" mesajıyla boş bir konu değil. Bu bazılarının ilgisini çeken bir konu. Bir konunun ortasında bu gereksiz, gereksiz şikayetleri başlatmanın ne anlamı var anlamıyorum. Beğenmediyseniz konuyu bırakıp ilginizi çekeni okursunuz, kolay gibi görünür.
5 dakika 57 saniye sonra gönderildi: En azından yazarın orada yazdığı her şeyi hatırlamıyorum ama görünüşe göre hikayeler onun erkekleri kendisinin bulduğunu söylüyor. Ve dalga geçecek birini bulmak kızlar için çok daha kolaydır; bunu isteyenler her zaman olacaktır.
-
Sibiryak89
- Nirvana’dayım

- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 10 months
Sana katılıyorumJackTheJack: ↑26 Jan 2022, 12:22Ne bir genci ne de bir kızı sikmem genç. Ancak çoğu kişi reddetmez, özellikle de kendisi teklif ederse. Bu her şeyden önce. İkincisi, yazarın kurgu olmadan gerçek hikayeler anlattığını söylemiyorum. Bu umurumda değil. Sadece neden "sıkıcı", "gerçekçi olmayan" ve benzeri kınamalarla dolu metrelerce uzunlukta mesajlar yazdığını anlamıyorum. Bu konu yine de 10 kopya halinde kopyalanan "Bir bayanın önünde mastürbasyon yapacağım" mesajıyla boş bir konu değil. Bu bazılarının ilgisini çeken bir konu. Bir konunun ortasında bu gereksiz, gereksiz şikayetleri başlatmanın ne anlamı var anlamıyorum. Beğenmediyseniz konuyu bırakıp ilginizi çekeni okursunuz, kolay gibi görünür.
5 dakika 57 saniye sonra gönderildi: En azından yazarın orada yazdığı her şeyi hatırlamıyorum ama görünüşe göre hikayeler onun erkekleri kendisinin bulduğunu söylüyor. Ve dalga geçecek birini bulma konusuna gelince, kızlar için bu çok daha kolaydır, bunu isteyenler her zaman olacaktır.
-
Evgeniy-Spb
- En güçlü orgazm!

İşte bu. Beğenmiyorsanız yemeyin. Ve sakın okumayın. Kirpi ağladı ama kaktüsü becermeye devam etti. Ve neden horlama ve sıkıcı mırıldanmalarla, kesinlikle kimsenin ihtiyaç duymadığı bir "Yağmurun Yankısı" düzenlemeliyiz, hiç de net değil. Daha doğrusu, açıktır - en azından bir şeyde kendini gerçekleştirme. Yoksa burada da muhalefete ihtiyaç var mı?)JackTheJack: ↑26 Jan 2022, 12:22Ne bir genci ne de bir kızı sikmem genç. Ancak çoğu kişi reddetmez, özellikle de kendisi teklif ederse. Bu her şeyden önce. İkincisi, yazarın kurgu olmadan gerçek hikayeler anlattığını söylemiyorum. Bu umurumda değil. Sadece neden "sıkıcı", "gerçekçi olmayan" ve benzeri kınamalarla dolu metrelerce uzunlukta mesajlar yazdığını anlamıyorum. Bu konu yine de 10 kopya halinde kopyalanan "Bir bayanın önünde mastürbasyon yapacağım" mesajıyla boş bir konu değil. Bu bazılarının ilgisini çeken bir konu. Bir konunun ortasında bu gereksiz, gereksiz şikayetleri başlatmanın ne anlamı var anlamıyorum. Beğenmediyseniz konuyu bırakıp ilginizi çekeni okursunuz, kolay gibi görünür.
5 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
En azından yazarın orada yazdığı her şeyi hatırlamıyorum ama görünüşe göre hikayeler onun erkekleri kendisinin bulduğunu söylüyor. Ve dalga geçecek birini bulmak kızlar için çok daha kolaydır; bunu isteyenler her zaman olacaktır.
-
Orpheus
- ön sevişme

İnsanlar bana şu soruları soruyor: Bu doğru mu yoksa hayal mi?
Gerçek şu ki, bunu bana karımın kendisinin söylediğini zaten yazmıştım. Elimden geldiğince onları teslim ettim. Kendi başıma hiçbir şey eklemedim. Ancak itiraflarının her bakımdan ne kadar doğru olduğunu kesin olarak söyleyemem. Her şeyi kontrol etmek mümkün değildi. Sadece kendi mantığımla yetinmek zorundaydım ve olmak zorundayım. Yalan söylemek (tekrar ediyorum, anne-babanın otoritesini yıkmanın bir anlamı yoktu) Tam tersine anne ve babasına karşı herhangi bir kırgınlık, saygısızlık olmadığını gördüm. Bunlar onun açısından fantezilerse, o zaman bir nedenden dolayı her zaman açıkça ana hatları çizildi ve sorularıma yanıt olarak, bunları hiç geliştirmedi, ancak şu veya bu durumun gelişim mantığına göre bu kolayca eklenebilir. , tahmin edildi. Mesela kuzeni ile seks yaptığı olay ve o sırada teyzesi yani annesi devreye girdi. Eşime kaç kez teyzesinin de katılıp katılmadığını sordum (belki daha sonra). Cevap hep aynıydı. Kardeşi ile annesi arasında böyle bir şey hiç fark etmedim. Söylediği tek şey 15. adamın tekniğine ve becerisine çok şaşırdığıydı. Ve onun kayda değer deneyimini anladığını ancak bu deneyimin nereden geldiğini ondan alamadığını söyledi. Üç kutu ekleyebileceğim başka benzerleri de vardı çünkü bazı durumlarda bu daha da mantıklı olurdu, ama hayır. Örneğin. Ben de diğer kuzenimle seks yapmak istedim ama o istemedi ve bu birden fazla kez oldu. Şans her yerde değildi, her şeyde değildi, herkeste değildi. Hem erkeklerle hem de kadınlarla. Hikayelerin hepsi burada anlatılmıyor. Bu nedenle okuyucu için her şey net olmayabilir.
Gerçek şu ki, bunu bana karımın kendisinin söylediğini zaten yazmıştım. Elimden geldiğince onları teslim ettim. Kendi başıma hiçbir şey eklemedim. Ancak itiraflarının her bakımdan ne kadar doğru olduğunu kesin olarak söyleyemem. Her şeyi kontrol etmek mümkün değildi. Sadece kendi mantığımla yetinmek zorundaydım ve olmak zorundayım. Yalan söylemek (tekrar ediyorum, anne-babanın otoritesini yıkmanın bir anlamı yoktu) Tam tersine anne ve babasına karşı herhangi bir kırgınlık, saygısızlık olmadığını gördüm. Bunlar onun açısından fantezilerse, o zaman bir nedenden dolayı her zaman açıkça ana hatları çizildi ve sorularıma yanıt olarak, bunları hiç geliştirmedi, ancak şu veya bu durumun gelişim mantığına göre bu kolayca eklenebilir. , tahmin edildi. Mesela kuzeni ile seks yaptığı olay ve o sırada teyzesi yani annesi devreye girdi. Eşime kaç kez teyzesinin de katılıp katılmadığını sordum (belki daha sonra). Cevap hep aynıydı. Kardeşi ile annesi arasında böyle bir şey hiç fark etmedim. Söylediği tek şey 15. adamın tekniğine ve becerisine çok şaşırdığıydı. Ve onun kayda değer deneyimini anladığını ancak bu deneyimin nereden geldiğini ondan alamadığını söyledi. Üç kutu ekleyebileceğim başka benzerleri de vardı çünkü bazı durumlarda bu daha da mantıklı olurdu, ama hayır. Örneğin. Ben de diğer kuzenimle seks yapmak istedim ama o istemedi ve bu birden fazla kez oldu. Şans her yerde değildi, her şeyde değildi, herkeste değildi. Hem erkeklerle hem de kadınlarla. Hikayelerin hepsi burada anlatılmıyor. Bu nedenle okuyucu için her şey net olmayabilir.
-
bir yunus
- ön sevişme

- Total posts: 124
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Ev
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 9 months
Herkese merhaba. oğlum 12 yaşında ve onu mastürbasyon yaparken gördüm, bu beni tahrik ediyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
-
Littlewiseman@protonmail35
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
Ev
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
Tolkala
- En güçlü orgazm!

-
SergeiKa
- Orgazm!

- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 11 months
Geraha, gerçekten, oğlunuza yardım edin!... Bu ne kadar erken gerçekleşirse sonuçları o kadar acısız olacaktır. Üstelik onun mastürbasyonu sizi heyecanlandırıyor.
Kendinize zevk verin, belki de uzun yıllar boyunca. Tıpkı benim ve annemin başına geldiği gibi. Ayrıca 12 yaşımdan beri. Zirve 41 yıl sürdü.
Kendinize zevk verin, belki de uzun yıllar boyunca. Tıpkı benim ve annemin başına geldiği gibi. Ayrıca 12 yaşımdan beri. Zirve 41 yıl sürdü.
-
Orpheus
- ön sevişme

Eşimin ölümünden bir süre sonra 29 yaşında genç bir kadınla tanıştım. Çok erken evlendi ve 17 yaşında doğum yaptı. Kocası kamyon şoförü, onun yaşında. Onu şirketimde işe aldım. Genç, çok enerjik bir kız. Onunla farklı şeyler hakkında çok konuştuk ve tabii ki seks hakkında da konuştuk. Bu konu onun için çok ilginçti ve ona pek çok ilginç şey anlatabilirdim. Kısacası yakınlaştık. Onları sık sık ziyaret ettim. Kocam tuhaf bir adam. Benimle ve kocasıyla MFM’yi denemek istiyordu ama yine de cesaret edemiyordu. Dolayısıyla bu arzularımızı o olmadan gerçekleştirmeye başladık. Seksle çok meşguldü. Kocamın yokluğunda çoğu zaman geceyi onlarla geçirirdim. 12 yaşındaki oğulları bana çok iyi davrandılar. Bir gün oğlunu çok sık mastürbasyon yaptığı için azarladığını duydum. O bile bana durmadan mastürbasyon yaptığından şikayet ediyor. Yaşına göre çok büyük bir penisi var. Alacağım ve şaka olarak şunu söyleyeceğim... deneyin)) Kızmaya başladı. Mesela: nasıl olur..oğlumla (((. Okuyucuları sıkmayayım. Yapmışlar. Sarhoş ve uykulu numarası yaptı. Uyur gibi yatıyordu, poposu çıplak (geceliği) kaldırmıştı), bu yüzden çok dikkatli bir şekilde ona girdi. Bütün bunlar için nasıl bir ön hazırlık yapıldığını size anlatmayacağım. Sadece final... Bir süre sanki uyuyormuş gibi devam etti, ama biraz sonra oldu. hepsi gerçekti.
-
Evgeniy-Spb
- En güçlü orgazm!

-
Orpheus
- ön sevişme

Bu kadının adı Lyudmila, ebeveynleri olmadan büyüdü. Babasını doğuştan tanımıyordu ve annesi, küçük kızını ebeveynlerinin bakımına bırakarak bilinmeyen bir yöne doğru yola çıktı ve sadece ara sıra memleketini ziyaret etti. Doğası gereği kızın yetenekli, akıllı ve pratik olduğu ortaya çıktı. Bir çeşit doğuştan zekaya ve zekaya sahipti. Meğerse çok erken yaşta mastürbasyon yapmaya başlamışım, 6 yaşımdayken bana öğretmişti, ona göre bunu neredeyse her gün yapıyordu ve yaşlandıkça daha sık oluyordu. Ve 12 yaşındayken bekaretimi bir askere kaptırdım. Her zaman büyükleri severdi. Neredeyse hiç kan ya da acı yoktu. Muhtemelen çocukluğumdan beri kendi amcıklarımla oynamak bunun bedelini ödedi. Yani olumsuz bir deneyim yaşanmadı. Tam tersine.))) Askeri birlik yakınlarda bulunuyordu ve bu adam bazen onunla gizlice buluşmayı başarıyordu. Bazen karanlık akşamlarda kendisi de birime yaklaşmaya başladı. Aşık oldum. Ama bir gün sevgilimle buluşmaya gittiğimde o orada değildi. Başka bir adam geldi ve eve gittiğini söyledi. Uzun lafın kısası, bir gençten kaçtı. Trajedi, gözyaşları ve..... yeni bir adamla seks. Ben sadece bunu istedim ve bu kadar... ve bunun neden kimsenin başına geldiği önemli değildi. Bu nedenle adamlar sık sık değişmeye başladı. Uzaktan gelen misafirler, yanlarında kendi yaşlarında bir erkek çocukla komşulara geldiler. Tanıştık. Her yaz gelmeye başladı ve 16 yaşında çocuğuna hamile kaldım. Genç olmalarına rağmen onları boyadılar. 17 yaşında doğum yaptım ve doğumdan sonra sadece hormonal bir dengesizlik oldu. Hiperseksüalite. Nedenini bilmiyorum ama bazı nedenlerden dolayı hayatımda böyle kadınlarla tanıştığım için "şanslı" oldum. Sahte bir alçakgönüllülük olmadan, bir sürü kadın olduğunu söyleyeceğim, ama bunlar tam da bunlardı. Sadece 4 kez tanıştığım nemfomanlar diyebilirim. Doyumsuz, çılgın olanlar İlk başta özlerini nasıl gizleyeceklerini çok iyi biliyorlardı. Bu tür kadınların da evden uzakta keskin bir erkeklik duygusuna sahip olduklarını fark ettim. Parklarda erkeklerle tanışır, flört eder (baştan çıkarma sanatında, flört eder, Tanrı’dan bir aktris) ve neredeyse her gün yeni seks olur. Ancak bu akut dönem yavaş yavaş geçmeye başladı. yeni maceralar yine kendiliğinden yaşandı, tanışana kadar bu devam etti, hayatındaki görünüşümün ona yeni ve özel bir şey kazandırdığını söyleyemem, onu anlayan, onun arzularını, görüşlerini, fantezilerini ve tutkusunu paylaşan bir kişi ortaya çıktı. . Hayat daha eğlenceli hale geldi))) Sonra ortak maceralar başladı.
-
Caligula
- Flört etmek

- Total posts: 38
orfey, sen zaten çuvalladın, sen’ Bütün konuyu mahvettin, sen burada yeterli alan yok mu Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler ?
-
Evgeniy-Spb
- En güçlü orgazm!

nPeki, adama ne yaptın? Yaz ve bırakın o kendi kendine yazsın. Bu adminlerin meselesi, eğer konuyu başka bir konuya taşımadılar ve yorum yapmadılarsa her şey yolunda demektir. Ayrıca burada tek kullanımlık yazarların yarattığı sayısız sahte, tek kullanımlık ve anlamsız konular var.kaligula: ↑04 Feb 2022, 07:49 orfey, zaten siktin tamam, bütün konuyu berbat ettin, ne demek istiyorsun, burada yeterli yer yok Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler ?
-
Caligula
- Flört etmek

Ayrı bir konu var, o yüzden orada boşverin!!! Bu sıkıcı saçmalığı kimin umurunda ve okuyor.
8 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Bir konuda yeni bir mesaj gördüğünüzde bunu neden anlayamıyorsunuz? içeri giriyorsunuz ve orada sikiyle bu inek
8 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Tambov Kurtları sizin dostlarınızdırAnlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz arkadaşlar.
-
Evgeniy-Spb
- En güçlü orgazm!

Gerçek Eblan. Eski çıngırağı geri al genç adam. Ve benim buna ihtiyacım yok - bilirsin, konseptler vs. açısından... Buna dayanamazsın.kaligula: ↑04 Feb 2022, 08:20Konuda yeni bir mesaj gördüğünüzde bunu neden anlayamıyorsunuz? , içeri giriyorsunuz ve siki olan bir inek varAyrı bir konu var, o yüzden orada boşverin!!! Bu sıkıcı saçmalığı kimin umurunda ve okuyor.
8 dakika 18 saniye sonra gönderildi:Tambov Kurtları sizin dostlarınızdırAnlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz arkadaşlar.n
-
Caligula
- Flört etmek

Bunun için teşekkür ederim. 60 yaşın üzerindeyken genç bir adamın size şöyle yaklaşması çok güzel
Bu neden birdenbire korktu, "kavram olarak" buna yakın bile bir şey yoktu
-
annem adam yaptı
- Oral stimülasyon

- Total posts: 152
- Registered for: 4 years 6 months
-
Evgeniy-Spb
- En güçlü orgazm!

Hepimiz genciz, en azından özünde. Bazı yerlerde sağlıklılar. Ve hatta bazen bekar). Ama görünmek değil, olmak daha iyidir
Hepimiz genciz, en azından özünde. Bazı yerlerde sağlıklılar. Ve hatta bazen bekar). Ama görünmek değil, olmak daha iyidir
-
Caligula
- Flört etmek

-
Orpheus
- ön sevişme

Bu kesin... Bir Tambov kurdu, kendisine Caligula diyen yaşlı, aptal bir eşeğin nasıl arkadaşı olabilir! )). Caligula, yalnızca 28 yıl yaşamış genç bir Roma imparatorudur. Ve burada senil demans hastası. (dolayısıyla yetersizlik ve saldırganlığın yanı sıra ihtişam yanılsamaları))). Mark Twain’in dediği gibi. : Asla aptallarla tartışmayın. Önce sizi kendi seviyelerine çekerler, sonra tecrübeleriyle işinizi bitirirler)))
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 8 months
-
Orpheus
- ön sevişme

O zaman şimdilik eşimin hikayesine devam edeceğim. Daha önce de yazdığım gibi stüdyoda yeni bir oda arkadaşıyla. Natasha’nın yurdu artık diskolara, parklara ve plajlara dönüştü. Erkeklerle tanışmayı en sevdiğim yer hidroparktı. Gündüzleri çok kalabalık değil ve manzarası çok rahat. Çalılıkların arasındaki açıklıklar ve yakınlardaki tenha yerler samimiyet için yaratılmış gibi görünüyor. Neredeyse çıplak bir şekilde güneşlenirken uzanabilir ve yoldan geçen erkekleri veya erkekleri gözetleyebilir, hatta şaka yollu bir şekilde onları yanlarına oturmaya davet edebilirsiniz. O zamana kadar Irina’mın seks konusunda en ufak bir utanması veya utanması olmamasına rağmen, Natasha gibi, yoldan geçen bir adama doğrudan gözlerinin içine bakarak şunu söyleyemedi: Siktir bizi! Bu cümleden sonra adamlar genellikle hemen korkakça kaçarlar ve aptallar gibi gülerler)). Sadece birkaç kez bir süre sonra genellikle bir arkadaşlarıyla veya arkadaşlarıyla birlikte döndüler, yan yana oturdular, tanıştılar ve sonra kız arkadaşlar aynı battaniyenin üzerinde yan yana yattılar veya yan yana durdular ve erkekler değişti. Eşim, Natasha’nın da Irina’nın annesiyle aynı tuhaf alışkanlığa sahip olduğunu keşfettiğinde çok şaşırdığını söyledi. - (Irina’nın) amından yeni çıkarılan penisi yalamak ve emmek... Ağzına boşalmak için. Daha sonra aynısını yapmak isteyip istemediğinizi sordum. Hiç denemediğini ve böyle bir arzusu olmadığını söyledi ve genel olarak başka bir kadının olmasından pek hoşlanmadığını söyledi. Her zaman erkeklerin arasında yalnız kalmak istedim. Tıp fakültesinin ilk yılında askerler dinlenme akşamı için okula gelirlerdi (orada bir çeşit sponsorlu askeri birlik vardı). Danslar vardı. Tanıdık. Natasha gibi Moldovalı bir adamla tanıştım. Toplantı salonundan odamıza doğru yola çıktık. Bir aradan sonra adamların teker teker içeri girdiğini kimse görmesin diye çok sessiz bir şekilde çalıştılar. Askerlerle ilk kez seks yaptım. Çok çabuk geldikleri için (görünüşe göre açlıktan) gerçekten beğendiğini ve görünce kendisinin de çok heyecanlandığını söyledi. birinin henüz boşalmaya vakti olmadı, ama bir sonraki onun yanında duruyor ve mastürbasyon yapıyor, sırasını bekliyor. Gerçeği söylemek gerekirse onun hikayeleri o zamanlar beni deli ediyordu. O da inandı ve inanmadı... O zaman kaç kişi vardı diye sorulduğunda cevap 5’ti. O zaman bile yeni bir üye girer girmez parmaklarını bükme alışkanlığı vardı. Daha sonra öğrencilerin askeri birliğe dönüş ziyareti gerçekleşti. Kapalı bir odada mahremiyet diye bir seçenek yoktu, Leningrad odasında köpek stili düzülüyordu. Yurtta yaşam birçok fırsat sağladı. Mesela bodrumda bir atış poligonu vardı ve orada bazen gardiyanlara rağmen yurda girebilen adamlarla birden fazla hızlı seks yaptım) Yurt komutanı çok şaşırmıştı.
Ailesiyle birlikte orada yaşıyordu. İlk önce hem Irina’yı hem de Natasha’yı ayrı ayrı becerdi, sonra onları ziyarete davet etti (bir tür tatildi) ve sonra onları ve karısını becerdi. Irka, bunun ailelerinde ilk kez olmadığını fark etti. Kışın erkek yazışma öğrencileri oturuma gelirdi. Biz 5. katta yaşıyorduk. Uydurulmuş bir nedenden dolayı onlardan bir şey istemeye gittim. Ya eşleşir ya da başka bir şey. Tanıştık. Birkaç kez daha geri döndüm. Kendimde ilk kez hem ikili hem de üçlü hissettim. O zaman amınıza üç penis yerleştirebileceğinizi bilmiyordum ya da görmedim. Hareket yok ama içeri sokabilirsin. Ve acımadı bile. Daha önce annemin dublörünü görmüştüm ama o zaman kendim denememiştim. Hoşuma gitti. Ve biraz sonra şehre 25 km uzaklıktaki küçük bir köyde arkadaşına unutulmaz bir gezi gerçekleşti. Akşam bir arkadaşım fabrikadaki işçi yatakhanesinde yaşayan erkek arkadaşına gitmeyi önerdi. Biz geldiğimizde orada başka arkadaşlar da vardı. Tanıştık ve bir şeyler içtik. Bir arkadaşı ve arkadaşı bir yere kaçtı ve Irka, evden uzakta kimsenin onu tanımadığından emin olduğunda her zaman harika hissettiğini söyledi. Ve artık toplu tecavüz konusunda tecrübesi yoktu. Her şey mutfakta kabuklularla başladı. İlk başta üç kişi vardı. Oturup biraz içtik. İletişim kurarken en sevdiği teknik ele dokunmak, ikisini birden, hatta mümkünse üçünü birden okşamaktır. Şakayla, her zamanki gibi sordum: beni birlikte soyar mısın?))) Birlikte beni soydular... sonra ben mutfak masasında yatarken, daha fazla adam geldi... Sonra hepsi odaya girdi. Sonra sadece ilk seferde hızlı bir şekilde geldiler. Hayatımda ilk defa, neredeyse hiç ara vermeden bütün gece bütün deliklerde sikiştim. Kanepede köpek stili durdum ve çoktan uyumuştum ve hepsi sikişiyordu.... Hayatımda ilk defa konuştum ve yapamayacağımı ve istemediğimi sordum, kimse dinlemedi bile.. Taksiyle eve gittim. İçerideki her şey yanıyordu, sürtünmeden yanıyordu ama aynı zamanda bir süreliğine delice bir arzu kaldı. Üç gün boyunca dersleri kaçırdım. Yürüyemedim. Uzun süre etkilendim. Bir süre sonra bunu yeniden yaşamak için neden yanlarına gittiğimi kendime açıklayamıyordum. Bir çeşit uyuşturucu gibiydi, sadece bir bağımlılıktı. Ve yine oldu. Bu itiraflardan delireceğimi düşündüm.
Ailesiyle birlikte orada yaşıyordu. İlk önce hem Irina’yı hem de Natasha’yı ayrı ayrı becerdi, sonra onları ziyarete davet etti (bir tür tatildi) ve sonra onları ve karısını becerdi. Irka, bunun ailelerinde ilk kez olmadığını fark etti. Kışın erkek yazışma öğrencileri oturuma gelirdi. Biz 5. katta yaşıyorduk. Uydurulmuş bir nedenden dolayı onlardan bir şey istemeye gittim. Ya eşleşir ya da başka bir şey. Tanıştık. Birkaç kez daha geri döndüm. Kendimde ilk kez hem ikili hem de üçlü hissettim. O zaman amınıza üç penis yerleştirebileceğinizi bilmiyordum ya da görmedim. Hareket yok ama içeri sokabilirsin. Ve acımadı bile. Daha önce annemin dublörünü görmüştüm ama o zaman kendim denememiştim. Hoşuma gitti. Ve biraz sonra şehre 25 km uzaklıktaki küçük bir köyde arkadaşına unutulmaz bir gezi gerçekleşti. Akşam bir arkadaşım fabrikadaki işçi yatakhanesinde yaşayan erkek arkadaşına gitmeyi önerdi. Biz geldiğimizde orada başka arkadaşlar da vardı. Tanıştık ve bir şeyler içtik. Bir arkadaşı ve arkadaşı bir yere kaçtı ve Irka, evden uzakta kimsenin onu tanımadığından emin olduğunda her zaman harika hissettiğini söyledi. Ve artık toplu tecavüz konusunda tecrübesi yoktu. Her şey mutfakta kabuklularla başladı. İlk başta üç kişi vardı. Oturup biraz içtik. İletişim kurarken en sevdiği teknik ele dokunmak, ikisini birden, hatta mümkünse üçünü birden okşamaktır. Şakayla, her zamanki gibi sordum: beni birlikte soyar mısın?))) Birlikte beni soydular... sonra ben mutfak masasında yatarken, daha fazla adam geldi... Sonra hepsi odaya girdi. Sonra sadece ilk seferde hızlı bir şekilde geldiler. Hayatımda ilk defa, neredeyse hiç ara vermeden bütün gece bütün deliklerde sikiştim. Kanepede köpek stili durdum ve çoktan uyumuştum ve hepsi sikişiyordu.... Hayatımda ilk defa konuştum ve yapamayacağımı ve istemediğimi sordum, kimse dinlemedi bile.. Taksiyle eve gittim. İçerideki her şey yanıyordu, sürtünmeden yanıyordu ama aynı zamanda bir süreliğine delice bir arzu kaldı. Üç gün boyunca dersleri kaçırdım. Yürüyemedim. Uzun süre etkilendim. Bir süre sonra bunu yeniden yaşamak için neden yanlarına gittiğimi kendime açıklayamıyordum. Bir çeşit uyuşturucu gibiydi, sadece bir bağımlılıktı. Ve yine oldu. Bu itiraflardan delireceğimi düşündüm.
-
Caligula
- Flört etmek

:ROFL: Görünüşe göre yaşlılığa ulaşmadan genç yaşta ölmeye karar vermişsin :evet: Ve yukarıda sıraladığın şeylerin hiçbiri seni tehdit etmiyor :evet: Ellerinizde sizin için bayrak, acele edin :lütfen: , fiyatlar her geçen gün artıyor, ne kadar beklerseniz sabun ve ipe o kadar fazla para ödemek zorunda kalacaksınız. :hırçın:orfey: ↑04 Feb 2022, 13:11 yaşlılık demansı hastasıyım.
-
Tolkala
- En güçlü orgazm!

-
Evgeniy-Spb
- En güçlü orgazm!

Açıklanabilir. Dün "Üç Eksen"i kullandı ve bugün baş ağrısı çekiyor. Yakında bırakacak)
-
Caligula
- Flört etmek

4 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
:) Sen yavaş bir adamsın . Dün 777 teşekkür aldın...Fotoğrafı yayınladım
4 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Biraz sıkıcıdır ve sıkıcı bir şekilde yazıyor, taşaklarından bir kedi gibi... Genel olarak, "Hikayeler. Fanteziler...." üzerinde pratik yapmasına izin verin.
-
Evgeniy-Spb
- En güçlü orgazm!

Garip bir minnettarlık. Ve ben bu tür şeyleri içmem. Ve sana tavsiye etmiyorum - yavaş bir gaz olacaksın.
-
Caligula
- Flört etmek

-
Orpheus
- ön sevişme

-
Orpheus
- ön sevişme

Ve sonra bir gün Irina’nın annesi onun nasıl yaşadığını ve derslerinin nasıl olduğunu görmeye geldi. Kendisi ve babasının şehirde bir daire alıp köyden şehre taşınmak istediklerini de söyledi. Hatta bazı seçenekleri bile seçtim. Geriye kalan tek şey doğru olanı seçmekti. Seçeneklere birlikte bakabilmek için Irina’dan yardım istedim. Seçeneklerden biri, transfer edilen bir askeri memurun dairesiydi. Ailesi çoktan yeni bir yere taşınmıştı ve yapması gereken tek şey daireyi ve işiyle ilgili diğer bazı işleri satmaktı. Dairesini görmeye geldik ve çay içtik. Ve benzer durumlarda birçok kez olduğu gibi, anne Irka’yı bir şeyler satın almak için mağazaya koşmaya gönderdi. 15 dakika sonra geri döndü. Kapı elbette kilitli değildi ve yatak odasından annenin çok tanıdık, yüksek sesli inlemeleri duyuluyordu. Uzun zamandır onları duymamıştım ve tüm bunların geçmişte kaldığını düşündüm. Sonuçta ailemle seks, okula başladığımdan beri neredeyse durdu. İlk geldiğimde ve sık sık eve döndüğümde belki birkaç kez oldu. Ve artık buna evde devam etme arzum yoktu. Ona göre, yaşı ilerledikçe ruhunda anne babasıyla geçmişten gelen bazı rahatsızlıklar ortaya çıktı. Odalarına bakmadım. Hafifçe açık olan kapının önünde durdu ve kendine dokundu... Anne, görünüşe göre, karısının tüm bunları duyması umuduyla, kasıtlı olarak çok yüksek sesle şöyle ifadeler fısıldadı: Ne kadar büyüksün ve benzeri. Karısı hala içeri girmedi. gerçi ona göre oldukça heyecanlıydı. Tekrar yatak odasından döndüklerinde, o adam ilk başta güvensiz davrandı, görünüşe göre olan bitene inanmadı. Anne şakalaşarak durumu yatıştırdı ve şöyle demeye başladı: Bakın kızım ne kadar güzel. Sonra onları yalnız bıraktı ve seks çoktan başladığında içeri girdi. Ertesi gün annesi onu tekrar görmeye gitti ama yalnız başına. Irka zaten neden bahsettiklerini bilmiyordu. Artık onu görmek istemiyordu. Bir işçi yurdunu ziyaret ettikten ve sürekli değişen bir grup partnerle çılgınca seks yaptıktan sonra artık bununla ilgilenmiyordu. Anne tesadüfen geri döndü ve memurun onları kendi birimini ziyaret etmeye davet ettiğini söyledi. Annemin yeteneklerini ve bu konularda erkeklerle iletişim kurma yeteneğini bildiğim için annemin ne istediğini hemen anladım. Zaten orduda deneyimi vardı ve o zamanlar bundan gerçekten hoşlanmıştı. Daha sonra bunu tekrarlamak istediğini ancak nasıl yapacağını bilmediğini söyledi. Bu onun ilgisini çekti. Akşam karanlığında kontrol noktasına vardık. Yeni tanıdıkları, arabasını bilmelerine rağmen, görünmemek için her ihtimale karşı koltuklara uzanmalarını istedi. Hiçbir sorun yaşamadan geçtik. Sonra bir odada şarap içen birkaç asker daha vardı. Annem biriyle bir yere çıktı, 10 dakika sonra yalnız döndü, diğeri gitti... Sonra getirdikleri şiltelerin üzerine yan yana uzandılar. Bazen anne, özellikle büyük bir penis ve iyi bir teknik hissettiğinde adamdan durup Irina’ya girmesini istedi ve o da kızının sikilip biraz dinlendiğini izledi. Bu onun sözlerine göre belki 2 saat sürdü. Her zamanki gibi alışkanlıktan parmaklarımı büktüm. 15 kez. Beni eve götürdüler. Annem her zamanki gibi babama söylemememi çok istedi. Sonra o adam gitti, işe transfer oldu... Ailesi ondan daire satın almadı. Nedenini bilmiyorum. Geçmişi, seks fantezilerini, seksle ilgili hayatlarındaki en parlak şeyin ne olduğunu konuştuğum kadınlara defalarca sordum, cevaplar farklıydı. Ancak Irina ve Tatyana (şu anki ikinci eş) için cevaplar %100 örtüşüyordu, bu sadece sırt üstü yattığınız ve bazen değişen yeni ve yeni partnerlere hareketlerle yardımcı olduğunuz
kızı kırmızıya çevirdiğiniz zamandır. sıcak durum, böylece üyeler birkaç gün daha oradaymış gibi orada hissedecekler. Çünkü bazen 10 kişiden sonra içeride penis olduğunu hissetmeyi bırakıyordum. Sadece vücut hareketi... özellikle penis küçükken. Kısacası en tipik nemfomani. Son dönemde yaşanan gelişmelere bağlı olarak eşimin öncelikleri ve istekleri biraz değişti, yeni arayışlar başladı...
kızı kırmızıya çevirdiğiniz zamandır. sıcak durum, böylece üyeler birkaç gün daha oradaymış gibi orada hissedecekler. Çünkü bazen 10 kişiden sonra içeride penis olduğunu hissetmeyi bırakıyordum. Sadece vücut hareketi... özellikle penis küçükken. Kısacası en tipik nemfomani. Son dönemde yaşanan gelişmelere bağlı olarak eşimin öncelikleri ve istekleri biraz değişti, yeni arayışlar başladı...
-
Avare
- Orgazm!

- Total posts: 890
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: biseksüel
orfey, canım, evrak israfını bırak, erotik hikayeler senin işin değil. Bütün bunların gerçekleştiğini varsaysak bile, o zaman karınız yok, çöplük var
-
Orpheus
- ön sevişme

.. Ama ne hikayelerimin değerlendirilmesinde ne de eşlerimin değerlendirilmesinde seninle aynı fikirde olmayanlar var. Bu arada, bana verdiğiniz unvana asla sahip çıkmadığımı ancak kör bir kişi göremez. Yazar, erotik hikayelerin yazarı. Bu sadece sizin spekülasyonunuz. Ve bu sitede forum üyelerine ve onların sevdiklerine ahlaki ve etik bir değerlendirme yapmak yanlış olur. Bunun için başka siteler de var.
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Gezgin yanlış yere gitti))))
Olmayalım tartışmak . Sonuçta bu sadece sizin kişisel görüşünüz. Ve artık yok
.. Ama ne hikayelerimin değerlendirilmesinde ne de eşlerimin değerlendirilmesinde seninle aynı fikirde olmayanlar var. Bu arada, bana verdiğiniz unvana asla sahip çıkmadığımı ancak kör bir kişi göremez. Yazar, erotik hikayelerin yazarı. Bu sadece sizin spekülasyonunuz. Ve bu sitede forum üyelerine ve onların sevdiklerine ahlaki ve etik bir değerlendirme yapmak yanlış olur. Bunun için başka siteler de var.
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 15310 Views
-
Last post by Sanatçı
-