Eşim ve ben arkadaşımızı yalıyoruz
-
Автор темыAndrewv
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Eşim ve ben arkadaşımızı yalıyoruz
Eşim ve ben arkadaşımızı birlikte emiyoruz.
Eşim bundan çok memnun ve boşalmanın eşiğinde. Hatta artık ona kimin daha iyi oral seks yapabileceği konusunda yarışıyoruz ve kimin ağzına boşalacağını tartışıyoruz.
Bunun gibi fotoğraflar çekmek istiyoruz ama o kadar heyecanlıyız ki dikkatimizin dağılmasını istemiyoruz. Hatta her şeyi filme alacak birini tutmayı bile düşünüyoruz.
Eşim bundan çok memnun ve boşalmanın eşiğinde. Hatta artık ona kimin daha iyi oral seks yapabileceği konusunda yarışıyoruz ve kimin ağzına boşalacağını tartışıyoruz.
Bunun gibi fotoğraflar çekmek istiyoruz ama o kadar heyecanlıyız ki dikkatimizin dağılmasını istemiyoruz. Hatta her şeyi filme alacak birini tutmayı bile düşünüyoruz.
- These users thanked the author Andrewv for the post (total 49):
- Fargal94, Livrik, Rahatla_19, VNK, vl123kl, yıldız benzeri, çoban, Mart, Kasım, Trey3, Denis881, Diana itaatsizlik etti, alexey.frolov, IDVS03082008, Esinti, SSK, sergey.petruhin, rüyada doğmuş, Lyaxander, üniversite, Ted_2023, Şiddetli, VladBlack, Lybitel, Andrey Lukashov and 24 more users
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years 2 months
Re: Eşimle arkadaşımızı emiyoruz
Arkadaşlarım uzun yıllardır birlikte olduğum evli bir çift, üçü, yani bu çiftin karısı da minyatür, boyu 150 cm’yi geçmeyen ve zayıf, narin bir kadın. ve böylece kolayca iki penisi aynı anda vajinasına alır ve üyeler küçük değildir.
İstatistiklerin küçük kadınların vajinalarının sağlıklı kadınlara göre çok daha büyük olduğunu söylediğini unutmayın (170-175 cm) boyu.O kızla ne yaptığını hayal edemiyordum. Eşime kıyasla bir santim gibi.
Arkadaşlarım uzun yıllardır birlikte olduğum evli bir çift, üçü, yani bu çiftin karısı da minyatür, boyu 150 cm’yi geçmeyen ve zayıf, narin bir kadın. ve böylece kolayca iki penisi aynı anda vajinasına alır ve üyeler küçük değildir.
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 2):
- Fargal94, Esinti
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
14 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Karım uzun, 178 yaşında ve boyu boyuyla orantılı. Vajina hem genişlik hem de derinlik olarak iyi bir şekilde uzanır. Bu, 50 yaşına rağmen geçerlidir.Aldatılan!!!: ↑22 Jun 2023, 17:12 İstatistiklerin, küçük kadınların vajinalarının 170-175 cm boyundaki sağlıklı kadınlara göre çok daha büyük olduğunu söylediğini unutmayın.
Arkadaşlarım, birlikte oldukları evli bir çift. Uzun yıllardır üçümüzle çıkıyorum ve bu çiftin karısı da minyon, boyu 150 cm’den uzun değil ve zayıf, narin bir kadın, bu yüzden vajinasına aynı anda iki penisi kolayca kabul ediyor ve sikler küçük değil.
14 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Kadın amına nasıl ulaştık bilmiyorum :) Konunun başlığını dikkatli okursanız aslında öyle ağız hakkında :)İstatistiklerin, küçük kadınların vajinalarının 170-175 cm boyundaki sağlıklı kadınlara göre çok daha büyük olduğunu söylediğini unutmayın.
Arkadaşlarım, birlikte oldukları evli bir çift. Uzun yıllardır üçümüzle çıkıyorum ve bu çiftin karısı da minyon, boyu 150 cm’den uzun değil ve zayıf, narin bir kadın, bu yüzden vajinasına aynı anda iki penisi kolayca kabul ediyor ve sikler küçük değildir.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Fargal94, Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 9 months
Eşim ve ben de bir adamı emdik, yani sadece üç erkek vardı. ayrı ayrı tabii ki. Biz swingerdık ve birkaç erkekle MFM yaptık. Bu şeyi gerçekten seviyorum). Bu üçünden birini emmeyi özellikle sevdim çünkü siki diğerlerinden daha büyük ve kalındı. karım onu becermeyi gerçekten seviyordu.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 1 month
Bana oral seks yapan evli bir çift de tanıyordum, gerçi ben de eşime ve karısına oral seks yaptım.
Ama dürüst olmak gerekirse, oral seks yaparken pek keyif almıyorum.
Ama dürüst olmak gerekirse, oral seks yaparken pek keyif almıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
Her zaman doğru alıntı yapıyorum.
Cevapları dikkatlice okuduğunuzda sorunuzu yanıtladığımı, bununla ilgili olmadığını anlayacaksınız. ağız ama büyümeyle ilgili.Aslında ağızla ilgili
Her zaman doğru alıntı yapıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Evet, senden herhangi bir şikayetim yok gibi görünüyor. Bu kendimden bahsediyorum. Konunun dışına nasıl çıktığımı fark etmedim. Amcığı oral seksle karıştırdı ve sonraki tüm yorumlar bu amcığa dayanıyordu :)Aldatılan!!!: ↑23 Jun 2023, 11:53 Cevapları dikkatlice okuduğunuzda sorunuzu ağızla değil boyla ilgili yanıtladığımı anlayacaksınız.
Her zaman doğru alıntı yapıyorum. n
- Boynuzlamak!!!, Esinti
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 2 years 7 months
Dün gece eşim ve ortak bir arkadaşımız güzelce dinlendiler
- These users thanked the author anton.nekrasov for the post:
- Esinti
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Ben de bir keresinde eşimle sevişmiştim. Önce onu başka bir sikin ardından öptüm, sonra da kendim denedim. Ve genel olarak hoşuma bile gitti. İlginç bir duygu.
- These users thanked the author evgen001 for the post (total 3):
- Esinti, IDVS03082008, Stas99rus
-
Автор темыAndrewv
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 5 months
Arkadaşımın sikinden sonra kendiminkini öpmeyi seviyorum) onu emiyor, sonra onu öpüyorum ve her şey yeniden oluyor, bu bir heyecan
- These users thanked the author Andrewv for the post (total 3):
- Esinti, IDVS03082008, Stas99rus
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 166
- Orientation: heteroseksüel
Andrewv, bir arkadaşım muhtemelen şaşkınlık içinde ziyarete geldi ve o Bir arkadaşının karısı onu emdi ve her şey burada bitseydi sorun olmazdı, bu yüzden arkadaşın kendisi de dahil oldu)))
- These users thanked the author Özgürlükçü for the post (total 2):
- Higor, Esinti
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years 1 month
Andrey Lukashov, Böyle bir eşe sahip olduğun için şanslısın . Ama bir türlü sevgilimle ortak bir ilişkiye girmeyi başaramıyorum. Bu yüzden hâlâ sevgilisiyle olan ilişkisini saklamaya çalışıyor
-
- En güçlü orgazm!
Gizlediği zaman en kötüsü oluyor. İlk karım onu sakladı. Daha sonra ondan boşandıklarında bana itiraf etmekten utandığını söyledi.
- Stas99rus, Esinti
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
Hayatta nasıl olacağını öğreneceksin DENEYİN! :göz kırp:Lizkkka616: ↑14 Nov 2022, 12:25 Kocamla birlikte bir erkeğe oral seks yapmayı denemek istiyorum ama fantezilerde bu akıl almaz görünüyor ama hayatta nasıl olacak?
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
Andrewv, ehh, işte bunu mzhm’de tanıtmalıyız , ama sanki burada yaşamak ne kadar sıkıcı))
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 1 year 10 months
Aşıklar için de berbat olmamız da harika, benim için de aşıklar
- These users thanked the author Ekzostoz for the post (total 6):
- Mihaaaa 4, Mart, IDVS03082008, Sibiryak89, Stas99rus, Esinti
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
https://i.postimg.cc/kgJ4Qcxc/056-ev87-H4b2-Qps.jpg
Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
https://i.postimg.cc/qv17j3wd/140-du-DHPC8p8hc.jpg
Отправлено спустя 24 минуты 10 секунд:
https://i.postimg.cc/c4mYG6hF/00426-MQOTg-Krgy-RU.jpg
Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
https://i.postimg.cc/qv17j3wd/140-du-DHPC8p8hc.jpg
Отправлено спустя 24 минуты 10 секунд:
https://i.postimg.cc/c4mYG6hF/00426-MQOTg-Krgy-RU.jpg
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 7):
- evgen001, Mihaaaa 4, Mart, IDVS03082008, Stas99rus, Esinti, Niklaus
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Erkeklere bir sorum var, tadı başka bir erkek gibi olan spermleri sever misiniz, bana nasıl olduğunu açıklayacağım.
Bir erkek onun içine boşaldıktan sonra karımı yalamayı gerçekten seviyorum, öpmeyi seviyorum ağzına boşaldıktan sonra, bir sevgilinin penisini amının dışına çıkarması, ağzıma boşalması hoşuma gidiyor...
Ama aşıkların üzerine boşalması spermin tadını hiç sevmiyorum vücudu, spermin tadı gerçekten beni utandırıyor, en son karımın kıçından sperm tadı aldığımda neredeyse kusuyordum, başka kimsede aynı şeyi yaşadı mı?
Bir erkek onun içine boşaldıktan sonra karımı yalamayı gerçekten seviyorum, öpmeyi seviyorum ağzına boşaldıktan sonra, bir sevgilinin penisini amının dışına çıkarması, ağzıma boşalması hoşuma gidiyor...
Ama aşıkların üzerine boşalması spermin tadını hiç sevmiyorum vücudu, spermin tadı gerçekten beni utandırıyor, en son karımın kıçından sperm tadı aldığımda neredeyse kusuyordum, başka kimsede aynı şeyi yaşadı mı?
- These users thanked the author Max.Seibel for the post (total 3):
- Mihaaaa 4, IDVS03082008, Stas99rus
-
- En güçlü orgazm!
1 saat 43 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
2 saniye sonra gönderildi: n
Sadece bir kez doğrudan vajinadan eşimin üzerinde denedim. Belki biraz tuzlu-tatlı dışında hiçbir tat yoktu. Eşim fark etmeden yutmaya çalıştım ama eşim fark etti ama gülümsemedi bile. O olaydan sonrasını hiç hatırlamadım.Max.Seibel: ↑17 Dec 2023, 17:15 Erkeklere bir sorum var, tadı başka bir erkek gibi olan spermleri sever misiniz, benim için nasıl olduğunu açıklayacağım.
Bir erkek boşaldıktan sonra karımı yalamayı gerçekten seviyorum onda, ağzına boşaldıktan sonra onu öpmeyi seviyorum, sevgilinin sikini onun amından dışarı çıkarması ve ağzıma boşalması hoşuma gidiyor...
Ama spermin tadı hoşuma gitmiyor hiç aşıklar vücuda boşaldığında, spermin tadından ürküyorum, en son Karımın kıçından sperm tattığımda neredeyse kusuyordum, aynısını kim yaptı?
1 saat 43 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Gizlemek zaten kötü. Karım benden hiçbir şey saklamıyor. Daha önce utangaç olduğundan hiçbir şey söylemiyordu ama sorduğunda kızardı ve her şeyi anlattı. Artık neredeyse benden utanmıyor. Karım başka bir adamla sevişirken birkaç kez evdeydim. Kendi gözlerimle gördüm.Andrey Lukashov , Böyle bir eşe sahip olduğun için şanslısın. Ama bir türlü sevgilimle ortak bir ilişkiye girmeyi başaramıyorum. Bu yüzden hala sevgilisiyle olan ilişkisini saklamaya çalışıyor
2 saniye sonra gönderildi: n
Gizlemek zaten kötü. Karım benden hiçbir şey saklamıyor. Daha önce utangaç olduğundan hiçbir şey söylemiyordu ama sorduğunda kızardı ve her şeyi anlattı. Artık neredeyse benden utanmıyor. Karım başka bir adamla sevişirken birkaç kez evdeydim. Kendi gözlerimle gördüm.nAndrey Lukashov, Şanslısın böyle bir eşe sahip olmak. Ama bir türlü sevgilimle ortak bir ilişkiye girmeyi başaramıyorum. Bu yüzden hala sevgilisiyle olan ilişkisini saklamaya çalışıyor
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
- Mihaaaa 4, Max.Seibel, Fargal94, Stas99rus
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Grup seks sırasında cinsiyetler arasındaki fark düzelir ve bu, hangi duruma ve hangi arzunun ortaya çıktığına bağlıdır. Gündüz sokakta ya da işte, sonra geceleri, samimi bir ortamda, yatakta inanılmaz ve vahşi görünen şey, hem karıma hem de bana hoş gelen başka bir adamın organı çok gerçek özellikler kazanır. Bizimle aynı yatakta birlikte olmasına izin verdiğim kişi, diğer adamın kendisi kadar hoş hale geliyor ve çeşitli okşamaların birbiriyle birleşimi, yalnızca herkesin daha tam bir zevk almasına ve keyif almasına katkıda bulunuyor.
-
- En güçlü orgazm!
Ancak başka bir adamın penisini ağzıma almak kişisel olarak benim için alışılmadık ve utanç verici bir durumdu, ancak tiksinme hissi olmadığı da söylenebilir. Belki de karımı beğendiğim için gördüm. e>önce onu ağzına aldı ve diliyle oynamaya başladı. Buna rağmen yine de bu konunun bir erkek için normal kabul edilemeyeceğine inanıyorum. Bu benim öznel görüşümdür ve bunu kimseye empoze etmiyorum. Kendim denediğime pişman değilim. Karımın bunun için beni rahatsız edeceğinden endişeleniyordum ama o çok akıllı ve hiç hatırlamadı bile.Truwor: ↑19 Dec 2023, 03:18 Grup seks sırasında cinsiyetler arasındaki fark düzelir ve bu, hangi durumun ve hangi arzunun ortaya çıktığına bağlıdır. Gündüz sokakta ya da işte, sonra geceleri, samimi bir ortamda, yatakta inanılmaz ve vahşi görünen şey, hem karıma hem de bana hoş gelen başka bir adamın organı çok gerçek özellikler kazanır. Bizimle aynı yatakta birlikte olmasına izin verdiğim kişi, diğer adamın kendisi kadar hoş hale geliyor ve çeşitli okşamaların birbiriyle birleşimi yalnızca herkesin daha tam bir zevk almasına ve keyif almasına katkıda bulunuyor.
- Truwor, Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Ve ben de korkmuştum ama son derece heyecan vericiydi, özellikle de , bu işlemi kadının bizzat kendisinin gerçekleştirdiğini, avucuyla diğer adamın penisini ağzıma yönlendirip okşadığını söyledi.Ancak başka bir adamın penisini ağzıma almak kişisel olarak benim için alışılmadık ve utanç verici bir durumdu, ancak tiksinme hissi olmadığı da söylenebilir. Belki de karımı beğendiğim için gördüm. e>önce onu ağzına aldı ve diliyle oynamaya başladı. Buna rağmen yine de bu konunun bir erkek için normal kabul edilemeyeceğine inanıyorum. Bu benim öznel görüşümdür ve bunu kimseye empoze etmiyorum. Kendim denediğime pişman değilim. Karımın bunun için beni rahatsız edeceğinden endişeleniyordum ama o çok akıllı ve bunu hiç hatırlamadı bile.Truwor: ↑19 Dec 2023, 03:18 Grup seks sırasında cinsiyetler arasındaki fark düzelir ve bu, hangi duruma ve hangi arzunun ortaya çıktığına bağlıdır. Gündüz sokakta ya da işte, sonra geceleri, samimi bir ortamda, yatakta inanılmaz ve vahşi görünen şey, hem karıma hem de bana hoş gelen başka bir adamın organı çok gerçek özellikler kazanır. Bizimle aynı yatakta birlikte olmasına izin verdiğim kişi, diğer adamın kendisi kadar hoş hale geliyor ve çeşitli okşamaların birbiriyle birleşimi yalnızca herkesin daha tam bir zevk almasına ve keyif almasına katkıda bulunuyor.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 4):
- Vladmar, IDVS03082008, Stas99rus, Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 10 months
Seks konusuna bu yaklaşımla, herhangi bir enfeksiyona yakalanmayacağınız için sadece mastürbasyon yapmanız daha iyi olur. ))
Peki kadınlar için mi yoksa erkekler için mi endişeleniyorsun?
Seks konusuna bu yaklaşımla, herhangi bir enfeksiyona yakalanmayacağınız için sadece mastürbasyon yapmanız daha iyi olur. ))
- These users thanked the author Danafil for the post (total 2):
- Sevgililer Günü-74, stserge60
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
eh ellerini iyi yıkarsa.)))
- These users thanked the author Eustace for the post:
- Sevgililer Günü-74
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Ama erkekler için ölümcül derecede tehlikeli
4 saat 15 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Başka bir deyişle, eşim ve ben birlikte bir erkeğe hoş bir oral seks yaparsak, o zaman Ben öleceğim ve eşim hayatta ve sağlıklı kalacak.
Çok düzgün ve temiz olan ne saçmalık?
Meseleyi başarıyla tamamladık ve ardından patlamanın hemen hemen aynı oranda midemize giren ürününü paylaştık.
Yaşıyorum ve iyiyim
Kadınlar tüm bu enfeksiyonlara karşı bağışıklıdır
4 saat 15 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Başka bir deyişle, eşim ve ben birlikte bir erkeğe hoş bir oral seks yaparsak, o zaman Ben öleceğim ve eşim hayatta ve sağlıklı kalacak.
Çok düzgün ve temiz olan ne saçmalık?
Meseleyi başarıyla tamamladık ve ardından patlamanın hemen hemen aynı oranda midemize giren ürününü paylaştık.
Yaşıyorum ve iyiyim
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 4):
- IDVS03082008, Stas99rus, Ahah, stserge60
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 1 year 7 months
Ve evli bir çiftin yanına gelip, hostesle birlikte kocasını emmek isterim... Ve sonra onu da yalayabilirim...
- These users thanked the author Podroçuksin for the post (total 5):
- IDVS03082008, Nelli2000, Stas99rus, Esinti, Şalun70
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 6 months
Bu sadece muhteşem değil, aynı zamanda zevk sanatı ve en heyecan verici mesele, karınızın sizinle birlikte yönetmesidir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 6 months
5 saat 9 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Ana sorun şu ki o yeterli ve bölgeyi tamamen darmadağın etmiyor!
5 saat 9 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Ne yazabilirsin? Bu kadar akıllı bir karına sahip olduğun için çok şanslısın! Ve kocasının fantezilerini gerçeğe dönüştürdü ve ikisinden de aynı anda keyif alırken kendini gücendirmedi!Andryusha: ↑21 Feb 2023, 13:03Şimdi mutlu mu olayım mı bilmiyorum? Buradaki pek çok kişi muhtemelen beni yargılayacak çünkü normal hayatta bir erkek erkek, bir kadın da kadın olmalıdır. Geçen hafta sonu gücümü topladım ve karımın adamın sikini emmesine yardım ettim - aile dostumuz, buna öyle diyebilirseniz, ya da üvey ağabeyim, çünkü ilk başta o ve ben birlikte karımın kıllı amını yaladık ve göğüslerini emdik. iki kez geldi. Sonra ona oral seks yaptı ve ben de katılma cesaretini topladım. Sonra ikimizle de sevişti ama sadece kendi içine boşalmama izin verdi çünkü eğer biri alırsa en azından kimden olduğunu bileceğini söyledi. Ona oral seks yaptım ve benden yardım istedi. O ve ben spermi birlikte yedik. Benim için hayatımda ilk kez bunu yaptım ve iğrenç bir şey hissetmedim. Çok lezzetli değil ama iğrenç de bulmadım. Ve en önemlisi eşim bundan sonra bana hiçbir şey söylemedi ve erkek olmadığımı bile ima etmedi. O benim için gerçekten en iyisi. Ona yenilenmiş bir güçle aşık oldum. Artık benim hakkımda istediğini yazabilirsin. Umurumda değil.Karı koca arasındaki ilişki normalse, kadın bunu kocasına asla hatırlamayacaktır. En azından eşimle benim böyle bir şeyimiz var. Ayrıntılarla ilgileniyorsanız, ailemizde karımın benimle yapabileceği her şeyi kesinlikle yapabileceği çok yakın bir adam var. Bu yüzden farklı seçenekleri denedik. Eşim ve ben beni emdik, eşim ve ben onu emdik ve daha birçok ilginç şey yaptık. Sıkıcı değiliz. Denemeleri ve yeni hisler. Bunda yanlış bir şey görmüyorum. Bu arada, karınızın amındaki başka birinin waffle’ları hakkında - hiç de korkutucu değil, tam tersine - çok fazla adrenalin. Ve bunun lezzetli olduğunu yazanlara inanmayın. Bunu hayalperestler yazıyor. Aslında neredeyse hiç tadı yok. Taze tebeşir badana kokusuna biraz benzeyen bir koku var. Her şeyi dilimle ağzıma topladım, yuttum ve unuttum
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 2 years 10 months
Kendimi pek hissetmedim O olaydan sonra bir süre rahattım, karımın, hayır, hayır, sıradan bir adam için bu doğal olmayan davranışımı bile hatırlamasını bekliyordum. Ve hiçbir ipucu bile vermedi. Sanki hiçbir şey olmamış gibiydi. Onun için net olan tek şey bunu tekrarlamak istediğiydi. Artık hap aldığı için daha fazlasına hazır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 768
- Registered for: 1 year 4 months
İdeal bir ilişki, bu seçeneğe doğru ilerliyoruz uzun bir süredir ama son iki yıldır aile içi seksle ilgili tüm yasakları ve engelleri kaldırdık, ne yapmadığımızı, kiminle yatmadığımızı, kim bizi karısıyla becermezse, ben’ Ailede sağlıklı ilişkiler için fahişelik ve zina olsun)IDVS03082008: ↑20 Feb 2023, 12:11 Bir arkadaşımın karısını yalarım. Bu hoşuma gidiyor, onu yalıyorum ve o da beni kıçımdan sikiyor. Dört ayak üzerinde onun yanında duruyoruz ve o sırayla ikimize beceriyor
-
- Penetrasyon
Eğer istersen ve o da aldırış etmez ve arkadaşın geveze değildir! Peki sorun ne? İstediğiniz kadar rahatlayın!Andryusha: ↑22 Apr 2024, 20:44Kendimi pek hissetmedim O olaydan sonra bir süre rahattım, karımın, hayır, hayır, sıradan bir adam için bu doğal olmayan davranışımı bile hatırlamasını bekliyordum. Ve hiçbir ipucu bile vermedi. Sanki hiçbir şey olmamış gibiydi. Onun için net olan tek şey bunu tekrarlamak istediğiydi. Artık daha fazlasına hazır, çünkü hap alıyor.Ne yazabilirsiniz? Bu kadar akıllı bir karına sahip olduğun için çok şanslısın! Ve kocasının fantezilerini gerçeğe dönüştürdü ve ikisinden de aynı anda keyif alırken kendini gücendirmedi!
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Yaşasın! Birçoğumuz var, bu da demek oluyor ki bu bir sapıklık değil normdur ve bunu yapmayan da sapıktır.
- These users thanked the author üniversite for the post (total 2):
- Esinti, Canım
-
- Penetrasyon
Herkes kendi tarzında anlar! Şahsen benim için bu şimdilik sadece bir fantezi! Ve bunu gerçekten istiyorum!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
-
- Total posts: 10
- Registered for: 1 year 3 months
Bir erkeğin beni yalamasını istiyorum ama öyle birini tanımıyorum
Çok yazık
Çok yazık
-
- Total posts: 19
- Registered for: 1 year 3 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year 1 month
Şimdi bir kadınla yaşıyorum, benden çok daha genç, çok huysuz, annesi Gürcü! Seks konusunda hiçbir kısıtlamamız yok, yataktaki açık konuşmalarda, 2 karım "tarafta" seks yaptığında çok heyecanlandığımı ona itiraf ettim!) - Beni nispeten gizlice, çoğunlukla sarhoş olarak aldattım ve ikincisi resmi olarak izin istedi!) Dahası, Olya’ya arkadaşıma nasıl oral seks yapmaya çalıştığımı ve straponla küçük ve başarısız bir deneyim yaşadığımı anlattım! Çok sevindi ve canlı görmek istedi! Güçlü bir aktivite geliştirdi, internette MMF oyunlarımıza katılmaya hazır 2 (!) dövüşçü buldu, ama bana oral seks yapıp kıçına vermem şartını koydu, görmek istiyor!) Reddettim ve fena halde tartıştık! Penisim olmasına rağmen bana erkek değil korkak dedi!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 38 Replies
- 12484 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 64 Replies