Erkeklere soru. Kıçınıza giren ilk penis, hisleri hatırlayın.
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Erkeklere soru. Kıçına giren ilk penis, hisleri hatırla.
Erkeklere Soru. Kıçınıza giren ilk penis, bu hisleri, nasıl girdiğini, nasıl durduğunu hatırlıyorsunuz.
- These users thanked the author Alexb for the post (total 11):
- Martin, Alex yapardı, Beceri, Vartislav, hayalet, Karanlık, Borç almak, Üzgünüm, faik, 023$ arıyoruz, Winston
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Arkadaşlara bir soru. Kıçınıza giren ilk penis, hisleri hatırlayın.
Bilmiyorum olmadı, bir şey söyleyemem
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 11 months
Bazı Meryem’lerde her şey beklenmedik bir şekilde oldu! Sahilde bir adamla tanıştım. Yaklaşık 30 yaşında, neredeyse 16 yaşındayım. Bilmiyorum, bir şekilde beni büyüledi (daha önce yetişkinlerden çekiniyordum) ve birlikte sahilde yürümeye ve yüzmeye başladık (o Anapa’daydım, ailem çoğunlukla şehirde tatil yapardı, plaja pek gitmezdik)
Sonra çıplaklarla vahşi bir plaja gitmeyi önerdi. Ben hiç böyle bir şeye gitmemiştim. İlk başta, 13 yaşın altındaki çocukları olan evli çiftler geldi, erkekler - orada zaten kıllar vardı! (Benim için tuhaftı; 13 yaşında bir oğlan çocuğu ve yanında sadece babası değil, annesi de çıplaktı!) Sonra çocuksuz, genç erkekler ve kızlar! Ve sonra geçtiler - sadece erkekler. Bazıları tek başına güneşleniyordu, bazıları çiftler halinde. Ve her zaman aynı yaşta olmayan genç bir adam ve 50 yaş üstü yetişkin bir adam onunla aynı topukta dinleniyordu! Bir köy çocuğu olarak benim için tüm bunlar çılgıncaydı ama o zamanlar böyle bir şey bilmiyordum! Ama aynı zamanda beni çok heyecanlandırdı ve küçük biberim dışarı fırlamıştı, bu yüzden fark edilmemesi için çantayı önümde taşımak zorunda kaldım!
Ve karar verdiğimiz yeri seçtiğimizde battaniyeyi yaymak ve oturmak için ve isim arkadaşım olan Igor, külot olmadan çıplak yüzmeyi teklif etti, ben meşguldüm, mayolarımı çıkarmaktan utanıyordum, ama Igor beni ikna etti - Hala buralarda dolaşıyorlar ve kimse bilmiyor sen, bunda utanacak ne var!? Ve kararımı verdim - yanımızda kimse yoktu...
Sonra doyasıya yüzdük, güneşlenerek uzandık. Igor farklı hikayeler anlattı ve... Sırtımı okşadı. Hafif bir masaj Sonra beni dönmeye davet etti ve göğsüme dokunmaya başladı. Meme uçlarımı nazikçe okşamaya başladığında biberimin canlandığını ve yavaş yavaş şişmeye başladığını hissettim. gözlerimi kapattım ve olanlardan keyif aldım!
Ama sonra Igor’un eli karnımın üzerinde yürüdü ve.... ve heyecanlı penisime dokundu! Beni azarlamaya başladı! Çok yazık oldu ama .... Çoooook güzel! Ben de zevkle inledim ve... Çabucak geldim!!!
Ve akşam ona gelmeyi teklif etti. Büyükannenin birinden bahçede küçük bir oda kiraladı
komşular yüksek sesle müzik çalıyordu. Igor ev yapımı yerel şarap koydu, içtik ve... Gömleğimi, şortumu çıkararak beni okşamaya başladı.... Külot! Ve sonra soyundu. Zaten tamamen bronzlaşmıştı ve mayoda bile bronzluk neredeyse ayırt edilemezdi. Benim sadece bugün biraz güneş ışığı alan beyaz bir popom var... Çok güzel bir penisi vardı, yaklaşık 16 cm, çok kalın değildi, derisi başının üzerine gerilmişti ve arkasında yağ topları vardı! Evet, çok kalın kasık kılları şapka gibi sarkıyordu! Rus saçlarım henüz tam olgunlaşmamış penisimi kaplıyordu, o zamanlar yaklaşık 14 cm ve ince...
O akşam ilk kez yetişkin bir erkeğin penisiyle oynadım (daha önce bir arkadaşımla şaka yapmıştım) - bir sınıf arkadaşı dokundu, birbirini salladı!) Ama bir yetişkin ona dokunabilir! Bunlar benim fantezilerim asla olmayacağını düşündüm! - Evet! Hayır - burada!!!!
Böylece hafta geçti: Gün boyunca yüzdük ve akşamları onun odasında oynadık - birbirimize mastürbasyon yaptık
Ve sonra o gün geldi !
Igor yarın yola çıkacağını söyledi. Arkadaşlarımı geç geleceğim konusunda uyarmamı önerdi - beni bir restorana davet etti! O zamanlar hayatımda ilk kez bir restorana gidiyordum
Ve sonra ona gittik! Alkol başımı döndürüyordu! Komşuları çoktan ayrılmıştı. Bahçeye gittik ve serinletici bir duş aldık! Ve Igor beni ilk kez akan suyun altında dudaklarımdan öptü!
Göğsümde tatlı bir heyecana kapıldım....!
Igor’un yatağı gıcırdıyordu ve yatağın üzerindeki şilteyi yere fırlattı. Duştan çıplak çıktık. Belimize bir havlu sararak yatağa uzandım, Igor yakınlardaydı ve hemen beni okşamaya ve öpmeye başladı! Kelimenin tam anlamıyla vücudumdaki nazik ellerinden ve dudaklarının sıcak öpücüklerinden yüzdüm!!!
Ve Igor zaten göğüslerimi öpüyordu, diliyle meme uçlarımı okşuyordu... Ve daha da aşağıya batmaya başladı! ...
Ve şimdi penisimin başını yalıyor, biraz emiyor. Sonra testislerimden birini ya da diğerini ağzına çekiyor.... Bacaklarımı kaldırıyor ve.. . .. perinemi diliyle okşuyor. ..
Beni ters çevirdi ve kıçımı okşamaya başladı, ... parmağıyla çöreklerin arasına... Ve... Deliğime!
Sonra beni öpmeye başladı. .. Benim için kaldırdı ve ... Yalamaya başladı! Tüm bunlardan dolayı kelimenin tam anlamıyla bir kargaşa içindeydim! Hoş, heyecan verici, beklenmedik! Ama...
Ve Igor üzerime uzandı, beni yatağa biraz bastırdı... Açgözlülükle beni dudaklarımdan öpmeye başladı ve ben de onun öpücüğüne karşılık verdim ve o da heyecanlı penisini arada tuttu. çöreklerim... HAKKINDA! Ne kadar güzeldi!!!
Ama sonra ayağa kalktı, bir tüp krema çıkardı, onu serbestçe kıçıma sürdü ve parmağını deliğe soktu! O zaman kendine bir sik al! Kıçımı kaldırdı ve sikinin kafasını kıçıma soktu! Başlangıçta anlamadım bile!!!
Ve kafası zaten deliğimi itiyor, Igor içimde kaymasını sağlayacak şekilde baskı yapıyor. Ama Igor erkeği sıkıca tuttu ve fısıldadı: "Sabırlı ol, artık bizim için güzel olacak!" Kafası bana girecek kadar daha sert bastırdı, ben keskin bir acıyla çığlık attım ama Igor beni yatağa bastırdı, üzerime uzandı ve deliğim penisinin içinde olmasına alışana kadar beni öpücüklere boğdu. Sonra yavaş yavaş daha derine ve geriye doğru dalmaya başladı!!! Hareketleri kıçımda bir şey olduğu için beni biraz rahatsız etti! Ama artık fazla acı yoktu ve ben de fazla zevk almıyordum! Hızlanıp daha derine inmeye başladığında bende kaka yapma isteği oluştu! Ve bir nedenden dolayı onun hareketlerinin ritmine göre dans etmeye başladım!!!
Ve sonra Igor’un göğsünden bir hırıltı çıktı! Güçlü bir güçle penisini üzerime sürdü, ben çoktan çığlık attım! İmam üzerime düştü ve titriyordu ve ilk kez kıçımla penisinin içimde titrediğini hissettim! Ve Igor bitirdi!!! Beni öpmeye ve nazik sözler söylemeye başladı! Ve ben bir tür trans halindeydim: BU NASIL!? KIZ GİBİ Kıçımın İÇİNDE !???
Sonra çıplaklarla vahşi bir plaja gitmeyi önerdi. Ben hiç böyle bir şeye gitmemiştim. İlk başta, 13 yaşın altındaki çocukları olan evli çiftler geldi, erkekler - orada zaten kıllar vardı! (Benim için tuhaftı; 13 yaşında bir oğlan çocuğu ve yanında sadece babası değil, annesi de çıplaktı!) Sonra çocuksuz, genç erkekler ve kızlar! Ve sonra geçtiler - sadece erkekler. Bazıları tek başına güneşleniyordu, bazıları çiftler halinde. Ve her zaman aynı yaşta olmayan genç bir adam ve 50 yaş üstü yetişkin bir adam onunla aynı topukta dinleniyordu! Bir köy çocuğu olarak benim için tüm bunlar çılgıncaydı ama o zamanlar böyle bir şey bilmiyordum! Ama aynı zamanda beni çok heyecanlandırdı ve küçük biberim dışarı fırlamıştı, bu yüzden fark edilmemesi için çantayı önümde taşımak zorunda kaldım!
Ve karar verdiğimiz yeri seçtiğimizde battaniyeyi yaymak ve oturmak için ve isim arkadaşım olan Igor, külot olmadan çıplak yüzmeyi teklif etti, ben meşguldüm, mayolarımı çıkarmaktan utanıyordum, ama Igor beni ikna etti - Hala buralarda dolaşıyorlar ve kimse bilmiyor sen, bunda utanacak ne var!? Ve kararımı verdim - yanımızda kimse yoktu...
Sonra doyasıya yüzdük, güneşlenerek uzandık. Igor farklı hikayeler anlattı ve... Sırtımı okşadı. Hafif bir masaj Sonra beni dönmeye davet etti ve göğsüme dokunmaya başladı. Meme uçlarımı nazikçe okşamaya başladığında biberimin canlandığını ve yavaş yavaş şişmeye başladığını hissettim. gözlerimi kapattım ve olanlardan keyif aldım!
Ama sonra Igor’un eli karnımın üzerinde yürüdü ve.... ve heyecanlı penisime dokundu! Beni azarlamaya başladı! Çok yazık oldu ama .... Çoooook güzel! Ben de zevkle inledim ve... Çabucak geldim!!!
Ve akşam ona gelmeyi teklif etti. Büyükannenin birinden bahçede küçük bir oda kiraladı
komşular yüksek sesle müzik çalıyordu. Igor ev yapımı yerel şarap koydu, içtik ve... Gömleğimi, şortumu çıkararak beni okşamaya başladı.... Külot! Ve sonra soyundu. Zaten tamamen bronzlaşmıştı ve mayoda bile bronzluk neredeyse ayırt edilemezdi. Benim sadece bugün biraz güneş ışığı alan beyaz bir popom var... Çok güzel bir penisi vardı, yaklaşık 16 cm, çok kalın değildi, derisi başının üzerine gerilmişti ve arkasında yağ topları vardı! Evet, çok kalın kasık kılları şapka gibi sarkıyordu! Rus saçlarım henüz tam olgunlaşmamış penisimi kaplıyordu, o zamanlar yaklaşık 14 cm ve ince...
O akşam ilk kez yetişkin bir erkeğin penisiyle oynadım (daha önce bir arkadaşımla şaka yapmıştım) - bir sınıf arkadaşı dokundu, birbirini salladı!) Ama bir yetişkin ona dokunabilir! Bunlar benim fantezilerim asla olmayacağını düşündüm! - Evet! Hayır - burada!!!!
Böylece hafta geçti: Gün boyunca yüzdük ve akşamları onun odasında oynadık - birbirimize mastürbasyon yaptık
Ve sonra o gün geldi !
Igor yarın yola çıkacağını söyledi. Arkadaşlarımı geç geleceğim konusunda uyarmamı önerdi - beni bir restorana davet etti! O zamanlar hayatımda ilk kez bir restorana gidiyordum
Ve sonra ona gittik! Alkol başımı döndürüyordu! Komşuları çoktan ayrılmıştı. Bahçeye gittik ve serinletici bir duş aldık! Ve Igor beni ilk kez akan suyun altında dudaklarımdan öptü!
Göğsümde tatlı bir heyecana kapıldım....!
Igor’un yatağı gıcırdıyordu ve yatağın üzerindeki şilteyi yere fırlattı. Duştan çıplak çıktık. Belimize bir havlu sararak yatağa uzandım, Igor yakınlardaydı ve hemen beni okşamaya ve öpmeye başladı! Kelimenin tam anlamıyla vücudumdaki nazik ellerinden ve dudaklarının sıcak öpücüklerinden yüzdüm!!!
Ve Igor zaten göğüslerimi öpüyordu, diliyle meme uçlarımı okşuyordu... Ve daha da aşağıya batmaya başladı! ...
Ve şimdi penisimin başını yalıyor, biraz emiyor. Sonra testislerimden birini ya da diğerini ağzına çekiyor.... Bacaklarımı kaldırıyor ve.. . .. perinemi diliyle okşuyor. ..
Beni ters çevirdi ve kıçımı okşamaya başladı, ... parmağıyla çöreklerin arasına... Ve... Deliğime!
Sonra beni öpmeye başladı. .. Benim için kaldırdı ve ... Yalamaya başladı! Tüm bunlardan dolayı kelimenin tam anlamıyla bir kargaşa içindeydim! Hoş, heyecan verici, beklenmedik! Ama...
Ve Igor üzerime uzandı, beni yatağa biraz bastırdı... Açgözlülükle beni dudaklarımdan öpmeye başladı ve ben de onun öpücüğüne karşılık verdim ve o da heyecanlı penisini arada tuttu. çöreklerim... HAKKINDA! Ne kadar güzeldi!!!
Ama sonra ayağa kalktı, bir tüp krema çıkardı, onu serbestçe kıçıma sürdü ve parmağını deliğe soktu! O zaman kendine bir sik al! Kıçımı kaldırdı ve sikinin kafasını kıçıma soktu! Başlangıçta anlamadım bile!!!
Ve kafası zaten deliğimi itiyor, Igor içimde kaymasını sağlayacak şekilde baskı yapıyor. Ama Igor erkeği sıkıca tuttu ve fısıldadı: "Sabırlı ol, artık bizim için güzel olacak!" Kafası bana girecek kadar daha sert bastırdı, ben keskin bir acıyla çığlık attım ama Igor beni yatağa bastırdı, üzerime uzandı ve deliğim penisinin içinde olmasına alışana kadar beni öpücüklere boğdu. Sonra yavaş yavaş daha derine ve geriye doğru dalmaya başladı!!! Hareketleri kıçımda bir şey olduğu için beni biraz rahatsız etti! Ama artık fazla acı yoktu ve ben de fazla zevk almıyordum! Hızlanıp daha derine inmeye başladığında bende kaka yapma isteği oluştu! Ve bir nedenden dolayı onun hareketlerinin ritmine göre dans etmeye başladım!!!
Ve sonra Igor’un göğsünden bir hırıltı çıktı! Güçlü bir güçle penisini üzerime sürdü, ben çoktan çığlık attım! İmam üzerime düştü ve titriyordu ve ilk kez kıçımla penisinin içimde titrediğini hissettim! Ve Igor bitirdi!!! Beni öpmeye ve nazik sözler söylemeye başladı! Ve ben bir tür trans halindeydim: BU NASIL!? KIZ GİBİ Kıçımın İÇİNDE !???
- These users thanked the author A.daha güzel for the post (total 3):
- Mikha77, Sibiryak89, hayalet
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Heyecan verici. Çok. Bir adamın bir erkeği sikişini izlemeyi seviyorum.
- These users thanked the author Şehvetli orospu for the post (total 2):
- Esinti, Mart
-
- ön sevişme
- Total posts: 131
- Orientation: heteroseksüel
Alexb, hatırlıyorum ve hatta burada bununla ilgili bir hikaye yayınlamıştım bu oluyor. Acımadı, daha önce oyuncaklarla deneyler yapmıştım ve ben de anal seks istiyordum. Duygulara gelince: hoş, heyecan verici ve heyecan verici. Özellikle içinize boşalmaları ve penisin nasıl attığını ve konsantre olursanız spermin nasıl dışarı aktığını hissetmeniz çok hoş.
- These users thanked the author Himi for the post (total 3):
- Esinti, Sibiryak89, Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 433
- Registered for: 3 years 9 months
Aman Tanrım! Oğlum, Google Çevirmen’in de hataları kontrol etmesi gerekiyor. Genel olarak burada düşüncelerinizi paylaşmak gelenekseldir. Tabii eğer varsa))
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 10 months

90’da öncü bir kamptaydı.
O zamanlar 13 yaşındaydım ama şimdi her şeyi son ana kadar hatırladığım kadarıyla öncü liderimizin güzel ve esnek üyesi kıçıma nüfuz etti..
Pişman değilim bir dakika, ondan önce bırakın ilk seks partnerimin benden 8 yaş büyük bir erkek olacağı gerçeğini, seks hakkında bile düşünmemiştim. Bunu hatırlıyorum ve hemen heyecanlanıyorum))
Onun adına her şey ustaca yapıldı, gerçekten tarif edilemez duygular yaşadım.
O zamandan beri biseksüelim, evliyim ve kızlarla her şey yolunda, ama asla kıçımda veya ağzımda güzel, ateşli bir sikten vazgeçmeyeceğim)))
O zamanlar 13 yaşındaydım ama şimdi her şeyi son ana kadar hatırladığım kadarıyla öncü liderimizin güzel ve esnek üyesi kıçıma nüfuz etti..
Pişman değilim bir dakika, ondan önce bırakın ilk seks partnerimin benden 8 yaş büyük bir erkek olacağı gerçeğini, seks hakkında bile düşünmemiştim. Bunu hatırlıyorum ve hemen heyecanlanıyorum))
Onun adına her şey ustaca yapıldı, gerçekten tarif edilemez duygular yaşadım.
O zamandan beri biseksüelim, evliyim ve kızlarla her şey yolunda, ama asla kıçımda veya ağzımda güzel, ateşli bir sikten vazgeçmeyeceğim)))
- These users thanked the author Tekerlekler for the post (total 7):
- ilovebiboys, Esinti, Sibiryak89, hayalet, Mart, Stas99rus, proton
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Acıttı. Kayganlaştırıcıyla bile acı veriyordu. Kıçınıza kalın bir sopa sokuluyormuş gibi hissediyorsunuz. Kafanızda kıçınızın yırtılmak üzere olduğu ve daha derine inmenin imkansız olduğu düşünceleri dönüyor. Ama giderek daha da derine itiyorlar.
- These users thanked the author Mishanea for the post (total 2):
- Sibiryak89, hayalet
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- AlexTDV
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 2 years 6 months
İlk sefer hoş değildir, acı verir. Çabuk bitirmesini istedim))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years
İlk seferinde iyi ya da kötü ama hiçbir şey çıkmadı!
: - Bir öncü kampındaydık, - bir gece yolculuğundaydık. Nasıl oldu bilmiyorum (o zamanlar ayrıntılara girmemiştim), ama yarı zamanlı çalışan bir danışmanla (22 yaşlarında bir adam, öğrenci) iki kişilik bir çadırda kaldım. yaz tatilleri sırasında. Tanrı onunla olsun. Uykumda sıcak nefesi üzerimde hissediyorum ve birinin eli nazikçe göğsümü ve boynumu okşuyor. Hâlâ tam olarak uyanamıyorum, uyku ile gerçek arasında bir çizgi yok... Ne kadar zamandır bunun hayalini kurduğumu bilmiyorum ama sonunda beni boynumdan öpüp koşunca uyandım. Ve ben bir sersemliğe düştüm ve ne yapacağımı bilmiyordum! Bir yandan öpücüklerinden çok memnundum ve bazen gıdıklayıcı ve yakınlaşmaya davet ediyordu ama aynı zamanda hareket edemiyordum, bu durumdan dolayı kafam tam bir karmaşa içindeydi. Bu durumda ona hak vermek gerekiyordu; olayları zorlamadı ve şiddet girişimlerine yol açmadı. Ve bir süre sonra onun davranışlarından heyecanlanmaya ve bilinçli olarak onun arzularını karşılamaya yönelmeye başladım. Vücudumun aşağılarına doğru inerek külotuma tırmandı ve eliyle penisimi okşamaya başladı, işte burada zaten yüzüyordum))) Külotumu çekip beni yanıma yatırırken, kocaman penisini hissettim kalçalarım.....ve hepsi bu. beni çadırından nasıl çıkaracağını, en önemli arzusuna müdahale etmeden ve nazikçe beni nasıl götüreceğini çok iyi hesapladı, ama beni nasıl alacağını düşünmedi, diliyle kıçımı okşadı ve salyalar akıttı .. ama siki asla içime girmeyi başaramadı, genel olarak tüm eylemlerinden ve beklentilerinden o kadar tükenmişti ki sonunda vahşi bir hırıltı ile bana sıkıca bastırarak kıçıma geldi ve bir dakika sonra daha sonra çadırdan atladı!!! Ve vardiyanın sonuna kadar bir şekilde benden kaçındı.
....... Bunca zaman çok heyecanlıydım ve bunu birisiyle paylaşmak istiyordum; annemle aramız çok iyi olduğundan ve sırlarımı onunla sık sık paylaştığımızdan, ona söyledim . O zamanki cevabı şuydu: Hiçbir şeyin çıkmaması çok iyi! Bunun gibi bir şey. ..... Ve bir erkekle gerçek tam teşekküllü seks elbette gerçekleşti - ama çok sonra!
: - Bir öncü kampındaydık, - bir gece yolculuğundaydık. Nasıl oldu bilmiyorum (o zamanlar ayrıntılara girmemiştim), ama yarı zamanlı çalışan bir danışmanla (22 yaşlarında bir adam, öğrenci) iki kişilik bir çadırda kaldım. yaz tatilleri sırasında. Tanrı onunla olsun. Uykumda sıcak nefesi üzerimde hissediyorum ve birinin eli nazikçe göğsümü ve boynumu okşuyor. Hâlâ tam olarak uyanamıyorum, uyku ile gerçek arasında bir çizgi yok... Ne kadar zamandır bunun hayalini kurduğumu bilmiyorum ama sonunda beni boynumdan öpüp koşunca uyandım. Ve ben bir sersemliğe düştüm ve ne yapacağımı bilmiyordum! Bir yandan öpücüklerinden çok memnundum ve bazen gıdıklayıcı ve yakınlaşmaya davet ediyordu ama aynı zamanda hareket edemiyordum, bu durumdan dolayı kafam tam bir karmaşa içindeydi. Bu durumda ona hak vermek gerekiyordu; olayları zorlamadı ve şiddet girişimlerine yol açmadı. Ve bir süre sonra onun davranışlarından heyecanlanmaya ve bilinçli olarak onun arzularını karşılamaya yönelmeye başladım. Vücudumun aşağılarına doğru inerek külotuma tırmandı ve eliyle penisimi okşamaya başladı, işte burada zaten yüzüyordum))) Külotumu çekip beni yanıma yatırırken, kocaman penisini hissettim kalçalarım.....ve hepsi bu. beni çadırından nasıl çıkaracağını, en önemli arzusuna müdahale etmeden ve nazikçe beni nasıl götüreceğini çok iyi hesapladı, ama beni nasıl alacağını düşünmedi, diliyle kıçımı okşadı ve salyalar akıttı .. ama siki asla içime girmeyi başaramadı, genel olarak tüm eylemlerinden ve beklentilerinden o kadar tükenmişti ki sonunda vahşi bir hırıltı ile bana sıkıca bastırarak kıçıma geldi ve bir dakika sonra daha sonra çadırdan atladı!!! Ve vardiyanın sonuna kadar bir şekilde benden kaçındı.
....... Bunca zaman çok heyecanlıydım ve bunu birisiyle paylaşmak istiyordum; annemle aramız çok iyi olduğundan ve sırlarımı onunla sık sık paylaştığımızdan, ona söyledim . O zamanki cevabı şuydu: Hiçbir şeyin çıkmaması çok iyi! Bunun gibi bir şey. ..... Ve bir erkekle gerçek tam teşekküllü seks elbette gerçekleşti - ama çok sonra!
- These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 6):
- Alex yapardı, Edkotkov, Esinti, Sibiryak89, Mart, hayalet
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 9 months
İlki 9. sınıftaydı. İlk başta uylukların arasında eğlendiler). Daha sonra deliğimin bebek kremiyle dolu olduğu söylendi ve önce yavaş yavaş, sonra var gücüyle içeri itti. Gözlerimde parıltılar var). Daha sonra kendisi bindi ve onu bırakana kadar sürdü.
- These users thanked the author Dmitry bi for the post (total 4):
- Mihaaaa 4, Alex yapardı, Esinti, hayalet
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Herkese selam. Ben 13 yaşındaydım, o 16 yaşındaydı, ailesiyle yalnızdı ve işteyken sık sık onunla bir araya gelirdik, bir deste kart karşısında mastürbasyon yapardık, kalitesiz pornolar (seksenlerde daha iyisi yoktu) ) bir gün beni kıçımdan sikmeyi teklif etti, ben istemedim ama önce o ben, sonra ben onu dedi. Yanıma uzandım, biraz salyası aktı ve sertçe sokmaya başladı, acıdı ama sik girer girmez hemen geldi. Sonra ayağa kalktı, şortunu giydi ve bir dahaki sefere onu becereceğimi söyledi. Sonrasında iki gün boyunca kıçım ağrıyordu!!!
- These users thanked the author Edkotkov for the post (total 5):
- Esinti, Sibiryak89, Mart, hayalet, A.daha güzel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- Registered for: 2 years 2 months
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 2):
- Esinti, Sergey-strapon
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 5 months
Xuyan: ↑04 Dec 2022, 08:27 İşte benim hikayem, hikayemi "Ensest sorunuyla ilgili anonim forumdan" kopyalayıp sizinle de paylaşmak istedim)
Eşcinsel ensest. Her şey çocuklukta, hatta okul çağından önce başladı. Annemin küçük erkek kardeşi benden 4 yaş büyük. Büyükannem şehirde yaşıyor, biz köyde yaşıyoruz. Ayda bir kez gecelemek için büyükannemin yanına giderdik. Orada artık arkadaşım olmadığı ve amcam tüm kaprislerimi yerine getirdiği için her zaman amcamla oynardım. Dondurma aldık, parka, sinemaya gittik, ortalıkta yaramazlık yaptık. Ana evden ayrı bir oda vardı ve orada bir yerde uyuduk. Bana çeşitli erotik resimler vb. gösterdi. Beni baştan çıkardı, yeni şeyler öğrenmeye çok ilgim vardı. Ve beni çörekler arasında sikti, sonra onlar da kıçıma girmeye çalıştılar ama çok acı vericiydi. Henüz oral seksten haberimiz yoktu. Ve böylece günler, yıllar geçti. Yalnızken mastürbasyon yaptım, kıçıma farklı nesneler sokmaya çalıştım, annemin ve kız kardeşimin külotuna mastürbasyon yaptım.
Bunu yaklaşık 8 yıl önce ikinci kuzenimle yapmaya başladım, kendisi benden 2 yaş küçük Ben. Artık iki ortağım var. Büyükannemizi ziyarete gittiğimizde ya da bize geldiğinde amcamla ve evdeyken ikinci kuzenimizle.
Bir gün evde amcam bizimleyken tesadüfen şu resmi gördüm: küçük kız kardeşim ayakta duruyor Masada bir kitaba bakıyor ve Amca onun arkasında duruyor ve kız kardeşine sürtünüyor. Bütün bunlar kıyafetlerin üstündeydi. Hem şok oldum hem de bir şekilde hoşuma gitti. Beni fark ettikleri anda hemen durdular ve sorularıma yanıt olarak hiçbir şey olmadığını söylediler.
Kız kardeşimi seks yapmaya ikna etmek istediğimde hiçbir şeyi kabul etmedi. Artık onu rahatsız etmedim.
İkinci kuzenim ve ben de çöreklerin arasını ovuşturduk, içeri girmeye çalıştılar ama acıdı. Ve böylece devam ettiler ve her seferinde içeri girmeye çalışmaktan vazgeçmediler.
Ve o da Amcası ve İkinci Kuzeniyle devam etti.
Onlar orada olmadığında, ben de her yerde mastürbasyon yaptım, en sevdiğim yer Çatı katıydı, çünkü çok nadiren kimse kalkmıyordu ve birinin kalktığını hemen fark edebiliyordunuz. Kız kardeşimin eski külotunu ve tişörtünü orada sakladım. Atılmak üzere olan eşyaların arasında buldum. Külot ve tişört giydim ve aynanın önünde mastürbasyon yaparak kıçıma çeşitli nesneler soktum.
Hemen söyleyeyim, benim penisim büyüktü, amcamınki ise daha küçüktü. ve ikinci kuzeniminki biraz daha küçüktü.
Amcam tr .kardeşimi, erkek kardeşim de amcayı bilmiyor.
Bir gün (ben 10-12 yaşlarındayım) kardeşim diyor ki bunu kendisinden bir yaş, benden 3 yaş küçük yeğeniyle de yapıyor ve en ilginci tamamen yeğeninin içine giriyor ve ona zarar vermiyor. Yeğenini denemek, başka birinin kıçına nasıl girdiğini hissetmek için sabırsızlanıyordum.
Yeğenini tanıyorum, bizden biraz uzakta yaşıyor ve periyodik olarak oynamak için yanımıza geliyordu. Bir gün onunla oynadım ve onu bazen oynadığımız terk edilmiş bir eve götürdüm. Seks hakkında konuşmaya başladım ve ona seks yapmayı teklif ettim, hiçbir şey istemedi ve bunu yaptıklarını bildiğimi, izin vermezse herkese anlatacağımı söyledim. Çocuklar çocuktur, diye kabul etti. Bu evin çatı katına çıktık, onu yüz üstü yatırdık, çöreklerini açtık ve kırmızı deliğine ve penisine tükürük sürdük. Ve içeri girmeye başladı. Penisim büyük olduğu için canı acıdı ama o buna elinden geldiğince katlandı. Anal ağrının nasıl bir şey olabileceğini, dayanmanın imkansız olduğunu biliyordum, görünüşe göre her ne kadar onun için acı verici olsa da dayanabildiği için o kadar da fazla değildi. Ve ilk defa kıçımı tamamen siktim. O kadar abarttım ki durduramadım ve onu çok derinden becerdim, bu da ona durması için yalvarmasına neden oldu. Bitmek üzere dedim ve sikişmeye devam ettim. Sonra işleri bitti ve neredeyse gözlerinde yaşlarla eve gitti. Daha sonra kendisiyle uzun süre görüşmedik, görüşsek de bu konuyu konuşmadık. Ben de onun küçük olduğunu ve unuttuğunu düşündüm ve bunu yapmadığını düşündüm. Ve bir kez daha bu tür ilgilerimi kimsenin öğrenmesini istemedim.
Ve böylece Amcam ve Ağabeyimle devam ettim ve onlar orada olmadığında mastürbasyon yapmaya ve kıçıma çeşitli nesneler sokmaya devam ettim. 15 yaşlarındayım, akşam kimsenin olmadığı bir inşaattayız ve kardeşim seks yapmak istiyor. Sırtüstü yatıyor, penisini ve deliğimi tükürükle yağladım ve dikkatlice penisinin üzerine oturmaya başladım, ağrıya göre girişin derinliğini kendim kontrol ettim ve şimdi kıçımda ilk tam uzunlukta penis var. Delik penise alıştığında yavaş yavaş hareket etmeye başladı. Ve herhangi bir pozisyonda kolayca teslim olabiliyordu ve bu da canını acıtmıyordu. Sikilmeyi hayal ettiğim herhangi bir pozisyonu denemek istedim. Kardeşim hemen boşalacağını söyleyince birkaç pozisyon yapmayı başardık. Bu çok kötü, bu kadar çabuk bitmesini istemedim, sabaha kadar sürmesini istedim).
Ve artık anal değilim bakire zaten.
Daha sonra Amca şunları yapabildi: bana gir ve beni tamamen becer. Amcamın biraz daha fazla penis boyutu[/url]Kardeşim daha çok eğlendi ve amcam daha uzun süre dayanabildi.
Amcam ve erkek kardeşim büyük olduğundan içine giremediğim için çoğunlukla benimle oyunlar oynuyordu ama arada sürtünüyordu. çörekler artık ilgimi çekmiyordu ve içime girmeleri daha çok hoşuma gidiyordu.
Zaten 18 yaşındayım ve bir kez tr. Kardeşim gelip akşam saunaya gitmemizi önerdi ve yeğeninin de bizimle gelmek istediğini söyledi! Şaşkındım, bunu yapmadığını ve bunun sadece onun için çocuklukta olduğunu düşündüm. Yeğenini iyi tanıdığım bir yerde büyüdük, bu kadar zamandır kardeşimin ve yeğeninin bunu yaptığını bile düşünmüyordum. Ve o kadar çok ilgilenmeye başladım ki, birincisi, nispeten yeni bir partnerle yeni hisler, ikincisi, üçlü seks yapacaktık ve üçüncüsü, kıçımdan tamamen sikilmek istedim.
Akşama kadar zar zor bekledim, biz Hazırlandım, biraz bira ve hava aldım ve saunaya gittim. 2 saat süren sözde VIP’yi filme aldılar. Ve şimdi üçlü bir ilişkimiz var, aklımıza gelen tüm pozisyonları denedik, 669,666, vs. Üçü de aç insanlar gibi sikişti. Harikaydı.
Artık hepimiz evli ve çocukluyuz. Sekste her şey normaldir, ancak MM veya MMM hala bizde oluyor).
[/quote
Bunun benim başıma gelmemiş olması üzücü!
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Geçen hafta
’yi ilk kez beğendim. Ama benim daha hetero olduğumu anlatmak daha doğru ama bu bir transla oldu. Üstelik sahte göğüsleri olmasından korkuyordum, yazın sonunda, hava sıcakken ve sütyen giydiğinde birbirimizi ilk kez gördüğümüz için şınav falan sandım ama oldu. farklı olmak.
Genel olarak çoğu erkek gibi ben de hem aktif hem de pasif aşamalarda bir travesti ile seks yapma düşünceleri beni heyecanlandırıyordu. Bu transla tanıştığımda ve o daha çok bir kıza benzediğinde, onunla ilgili o kadar yoğun fanteziler kurmaya başladım ki sonunda cesaretimi topladım ve onunla tekrar tanıştım.
Trans hakkında o kadar çok şey okudum ki, birçok çeşidi olduğu ortaya çıktı ve ikinci buluşmamız gerçekleşene kadar onun kendisini kim olarak gördüğünü bilmiyordum, bu da tüm iç dünyamı altüst etti aşağı.
Akşam onu şehirde gezdirmem konusunda anlaşmıştık ve tabii ki pek güvenmiyordum ama onunla tanışmadan önce yağlayıcı satın alarak hazırlandım, ıslak mendil ve prezervatif. Arabayı sürdükten sonra, evine giderken ıssız bir yere döndüm, tüm düşüncelerimi yerli yerine oturtmak için, penisinin boyutunun ne kadar olduğunu, bana uyup uymadığını ve sahip olup olmadığını açıkça öğrenmem gerekiyordu. hiç sahte göğüsler
genel olarak erkek gibi düşündüm ))
I onu öpmeye başladım, öpücüklerim giderek alçalmaya başladı, eh, elimle penisine uzanmaya korktum ama sonra merak beni ele geçirdi (neyi ve nasıl olduğunu anlamam gerekiyordu) ve penisine uzandım ve sonunda hayatımda ilk kez başka birinin penisine dokundum
ve sonra onun hareketleri karşısında şaşkına döndüm onu emmem gerektiğini belirtmeye başladı ve bu benim için de ilk defa oldu (sonunda bunu yapmanın hala biraz zor olduğunu fark ettim
Bundan şikayet eden kızları iyi anlamaya başladım.) AMA zihinsel tepkime şaşırdım, penisini bırakmak istemedim ve ona bir süre oral seks yapmaya devam ettim. uzun zamandır onu genel olarak beğendiğimden beri ve şimdi onu daha da çok seviyorum, çünkü penisi benimki kadar uzun değildi ama onunki benimkinden daha kalın çıktı.
Birbirimizi öperken ve dokunurken (sana onun seks konusundaki tercihlerini bilmediğimi hatırlatmama izin ver), beni ağzına gittikçe yaklaştırdı, ben de düşündüm ki ne istediyse beni emmeye devam etti, AMA HAYIR
o bana girmek istedi
bu benim için olayların en beklenmedik dönüşüydü ve şaşırtıcı bir şekilde kabul ettim ve o da bana girdi.
İlk başta hislerim tuhaftı, ama büyük ihtimalle daha çok utançtandı, ama sonra utangaç olmayı bıraktım ve bir şekilde içimde her şey öyle gelişti ki, çok memnun oldum, AMA bunu arabada yapmak şöyle bir fikirdi
Çok rahatsız ediciydi ve iki bacağımız da gerçekten acıyordu. Genel olarak hikaye şu şekilde...
P.S. Bugün buluşuyoruz ama daha rahat olsun diye zaten bir otel kiraladım, belki tamamen farklı duygular yaşanır, bakalım nasıl olacak
Genel olarak çoğu erkek gibi ben de hem aktif hem de pasif aşamalarda bir travesti ile seks yapma düşünceleri beni heyecanlandırıyordu. Bu transla tanıştığımda ve o daha çok bir kıza benzediğinde, onunla ilgili o kadar yoğun fanteziler kurmaya başladım ki sonunda cesaretimi topladım ve onunla tekrar tanıştım.
Trans hakkında o kadar çok şey okudum ki, birçok çeşidi olduğu ortaya çıktı ve ikinci buluşmamız gerçekleşene kadar onun kendisini kim olarak gördüğünü bilmiyordum, bu da tüm iç dünyamı altüst etti aşağı.
Akşam onu şehirde gezdirmem konusunda anlaşmıştık ve tabii ki pek güvenmiyordum ama onunla tanışmadan önce yağlayıcı satın alarak hazırlandım, ıslak mendil ve prezervatif. Arabayı sürdükten sonra, evine giderken ıssız bir yere döndüm, tüm düşüncelerimi yerli yerine oturtmak için, penisinin boyutunun ne kadar olduğunu, bana uyup uymadığını ve sahip olup olmadığını açıkça öğrenmem gerekiyordu. hiç sahte göğüsler
I onu öpmeye başladım, öpücüklerim giderek alçalmaya başladı, eh, elimle penisine uzanmaya korktum ama sonra merak beni ele geçirdi (neyi ve nasıl olduğunu anlamam gerekiyordu) ve penisine uzandım ve sonunda hayatımda ilk kez başka birinin penisine dokundum
Birbirimizi öperken ve dokunurken (sana onun seks konusundaki tercihlerini bilmediğimi hatırlatmama izin ver), beni ağzına gittikçe yaklaştırdı, ben de düşündüm ki ne istediyse beni emmeye devam etti, AMA HAYIR
İlk başta hislerim tuhaftı, ama büyük ihtimalle daha çok utançtandı, ama sonra utangaç olmayı bıraktım ve bir şekilde içimde her şey öyle gelişti ki, çok memnun oldum, AMA bunu arabada yapmak şöyle bir fikirdi
P.S. Bugün buluşuyoruz ama daha rahat olsun diye zaten bir otel kiraladım, belki tamamen farklı duygular yaşanır, bakalım nasıl olacak
- These users thanked the author Kira_mos91 for the post (total 4):
- Tekerlekler, hayalet, Esinti, A.daha güzel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
Acıtıyor, hoş değil, yakıyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 1 year 8 months
Her şeyi yavaşça, önceden yerleştirilmiş bir anal tıkaç şeklindeki hazırlıkla ve kayganlaştırıcıyla yaptılar, ama yine de acı verici ve huzursuzdu. Beni hemen içeri almak mümkün olmadı, farklı pozisyonlar denedik, hatta durmayı düşündüm ama sonra sırtüstü yattığı ortaya çıktı. En zor ve acı veren şey, kafayı ilk kez içeri sokmaktı; onu daha derine sokmak sorun değildi. Daha sonra üye içeride sürtünme yaptığında bu katlanılabilir ve hatta hoştu. Ancak partner onu çıkarıp tekrar taktığında, başlatma konusunda herhangi bir zorluk olmamasına rağmen canı acıdı. Orgazm olamadım. Muhtemelen her şey çok sıradışıydı. Genel olarak ilk deney tamamen başarılı olmadı; daha ziyade yakın ilişkilerin yeni yönlerini keşfettim.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
İlk seferim 17 yaşımdayken oldu. Adam 20 yaşındaydı dostum. Birbirlerinin ilk erkek arkadaşlarıydılar, ondan önce sık sık kızların kıçlarını basıyordu, bu yüzden tecrübesi vardı. Uzun ön sevişme, tıkanma, yağlanma ve hiçbir şey hissetmedim bile. Acıtmadı, sadece ilk başta rahatsız ediciydi, sonra heyecan duydum. Bundan önce bir parmağınız bile acısa da, çoğu şey varlığa da bağlıdır. Penisinin yaklaşık 17 cm ve 4 çapında olmasına rağmen.
- These users thanked the author Dmitry Dmitrievich for the post (total 3):
- Sibiryak89, hayalet, Esinti
-
- Total posts: 16
İlk deneyimim Benden çok daha yaşlı bir adamla 15 yaşındaydım. Bunu kendim istedim. Zaten parmaklarımla orada çalıştığım için çok acımadı. Ama gerçek bir erkekle süperdi!! Beni kalçalarımdan tuttu ve sikinin üzerine itti
- These users thanked the author İskender for the post (total 5):
- IDVS03082008, Sibiryak89, hayalet, Esinti, Mart
-
- Total posts: 12
- Registered for: 4 years 1 month
Hemen bu duyguyu bıraktım bir erkek gibi. Evet, bunu bana beni siken kişi söyledi. Alış artık dedi, ömür boyu ibnesin. İşte böyle olduArkadaşlara bir sorum var. Ve analınızda sikildiğinizde, bundan sonra kendinizi erkek olarak mı görüyorsunuz? Belki sadece 3,14 yaşındasındır?
Yazarın bu mesajı için teşekkür ederim Bekar bir anne arıyorum
- These users thanked the author Ekaterina trans for the post (total 2):
- IDVS03082008, hayalet
-
- Total posts: 10
Amcam beni ilk becerdiğinde 6 yaşlarındaydım, tam hatırlamıyorum, belki daha da gençtim!
- These users thanked the author Nikolaych for the post (total 4):
- Juravl, IDVS03082008, hayalet, Mart
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 2 years
Çocukken kardeşimden beni sikmesini istemiştim, önce beni em, sonra seni sikeceğim diyor, onu emdim, ağzıma girip öylece gitti! Bu yıl kendimi becerdim, kayış 5 cm kalınlığındaydı, acı verici ve hoştu!
- These users thanked the author Raduhnuy for the post (total 3):
- IDVS03082008, hayalet, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
Kardeşimin kıçına ilk sik 10 yaşındayken, yaklaşık 11 yaşındaydı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Yeterli yağlama olmasına rağmen girdiğimde acıdı. Penis bana nüfuz ederken her santimetreyi hissettim ve sanki içime itilen bir penis değil de bir beysbol sopasıymış gibi görünüyordu.
Tamamen içeri girip durduğunda ve ağrı geçtiğinde, daha sonra artan bir hızla sikişmeye başladı. Penisin içerideki hissini ve anal kısmı nasıl sıktığını hemen beğendim.
Tamamen içeri girip durduğunda ve ağrı geçtiğinde, daha sonra artan bir hızla sikişmeye başladı. Penisin içerideki hissini ve anal kısmı nasıl sıktığını hemen beğendim.
- These users thanked the author Maks.71.RUS for the post (total 6):
- Ded, Milla, Sibiryak89, IDVS03082008, Esinti, Mart
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 6 months
Her şey karımla yapay penis ve strapon takmamızla başladı. Bunu sevgililerine oral seks takip etti. İlk gerçek penisimi, hatta iki tanemi, eşimin sevgililerinin bize geldiği gün regl olmaya başlamasıyla elde ettim, ancak toplantıyı iptal etmemeye ve konuklarımıza güzel bir ortak oral seks yapmamaya karar verdik. Misafirlerimiz kanepede oturuyordu ve eşim ve ben periyodik olarak onların siklerini emiyor, üstümüzü değiştiriyorduk ve bir anda karım nüfuz etmeden kıçıma dokunmaya başladı, sadece anüs halkasına dokunarak. Heyecanlanmaya başladım ve eşimle buluşmak için yavaş yavaş eğildim. Aşıklar bunu fark ettiler ve karımı beceremediğim için beni becermeye çalışabileceklerini söylediler. Eşim delicesine heyecanlı gözlerle bana baktı ve sakıncası olup olmadığını sordu, onun okşamalarından zaten oldukça heyecanlanmıştım, ben de hemen kabul ettim. Eşim hazırlanmam için beni duşa gönderdi, her şeyi güzelce yıkadım, banyoda her zaman bulundurduğum tıpayı taktım ve misafirlerin yanına gittim. Bu sırada karısı uzuvlarını tetikte tuttu. Misafirlerden biri kanepede oturmaya devam etti ve penisini ağzına aldı, ikincisi karısıyla birlikte kıçıma oturdu, karısı tıkaç başlayana kadar her seferinde yağlayıcı ekleyerek tıkacı çıkarıp takmaya başladı. özgürce içeri girmek. Daha sonra sevgilimin penisini cömertçe yağladım ve onu kendime doğrulttum. Penisin ilk 5 santimetresi serbestçe geçti, sonra biraz zor ve biraz acı vericiydi, sonra sevgili sürtünmeler yapmaya başladı, yavaş yavaş derinliği artırdı, ta ki 5 dakika sonra tamamen içime girene kadar. Kendini tamamen bana bastırdığı anda dünyadaki her şeyi unuttum ve yeni hisler dinledim, sonuçta hiçbir kayış canlı bir penisle karşılaştırılamaz. Sonra beni ölçülü bir şekilde sikmeye başladı ve karım ağzımın yakınındaki penise doğru hareket etti ve dik olmayan ancak büyük miktarda kayganlaştırıcının aktığı penisimi okşarken penisi emmeme yardım etmeye başladı. Bir 10 dakika daha geçtikten sonra kıçımdaki sik hızlanmaya başladı ve içimde serbest kaldığını hissettim. Bu da benim için önemli bir noktaydı. Ereksiyon halindeki bir penisle boşalmayı başardım. Sevgilim içimden çıktıktan sonra eşim ikinci üye ne olacak diye sordu, ben de kabul ettim, ikinci üye rahatlıkla içeri girdi ve hemen beni normal şekilde sikmeye başladı. Ancak orgazmdan sonraki heyecan artık o kadar güçlü değildi ve o da içime girene kadar ona tamamen mekanik bir şekilde el salladım.
Bundan sonra eşim ve ben, eşimin sevgilileri kıçına girmek istediklerinde bunu sık sık uygulamaya başladık. Daha sonra duyuları arttırmak için anüsü farklı şekillerde sıkmayı denemeye başladım. Ama ilk andan itibaren duygularım en canlı olanıydı.
Bundan sonra eşim ve ben, eşimin sevgilileri kıçına girmek istediklerinde bunu sık sık uygulamaya başladık. Daha sonra duyuları arttırmak için anüsü farklı şekillerde sıkmayı denemeye başladım. Ama ilk andan itibaren duygularım en canlı olanıydı.
- These users thanked the author yeniden for the post (total 2):
- IDVS03082008, Esinti
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 4 years 9 months
Siz de verin. Kadınlar gibi kıçından sikişiyorsun ve her şeyi çok güzel anlatıyorsun.
Buradaki tüm hikayelerin inandırıcı olduğunu söylemeyeceğim çünkü okumaktan yoruluyorsunuz.
Buradaki tüm hikayelerin inandırıcı olduğunu söylemeyeceğim çünkü okumaktan yoruluyorsunuz.
- These users thanked the author Milla for the post (total 4):
- Alex yapardı, Sibiryak89, Esinti, Airsex
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 7 months
Hem birinci hem de ikinci sefer acı vericiydi. Daha sonra kıçım alışmaya ve keyif almaya başladı. Ve bundan hoşlanmaya başladım. Aslında uzun zamandır kıçımdan sikilmeyi istiyordum. Uzun zaman önce sikimi ağzımda denemiştim. Ve bunu beğendim
- These users thanked the author IDVS03082008 for the post:
- Esinti
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 1 year 7 months
İlk deneyimim 13 yaşındayken bir arkadaşımla oldu. 17 yaşında. 11 yaşımdayken bana mastürbasyon yapmayı öğretti. Anne ve babası evde olmadığı zamanlarda periyodik olarak onunla oynuyorduk. Yazın ya onunla ya da bizimle birlikte kulübede yaşıyorlardı. İşte o zaman oldu. Sabah annem ve babam işe gitmek üzere yola çıktılar ve akşama kadar tek başımızaydık. Geceleri annemle babamın sikiştiğini duyduk. Annem istemediği için duyduk, duymamızdan korkuyordu ve babam da bunu ona yapıştırmak istedi, hepsi bu. Bu yüzden bunu yüksek sesle tartıştılar. Tabii sonunun nasıl olacağını merak ediyorduk. Bizim odamız ikinci kattaydı ve ebeveynlerimiz birinci katta uyuyordu. Kanepeleri kapımızdan açıkça görülüyordu. Babamın annemin azarlamasına aldırış etmeden onun üstüne çıkıp bacaklarını açıp onu itmesiyle bitti. Sonra bu resim yüzünden neredeyse ellerimiz kalmayacaktı. Ve sabah ebeveynler gittiklerinde bu konuyu hararetle tartışmaya başladılar. Arkadaşım babayı canlandırmaya başladı, ben de anneyi canlandırdım. Üzerime eğildi ve bana sürtünmeye başladı. Daha sonra "yetişkinler çıplak sikiştiği için" külotunu çıkarmayı önerdi. Umurumda değildi. Beni karnıma koydu ve çöreklerimin arasında beni sikmeye başladı. Hoşuma gitti. Yetişkinler olarak bunu yapıyor olmamız heyecan vericiydi. Kıçıma geldi. Sonra yüz üstü yattım ve onu da çöreklerinin arasında siktim. O kadar beğendik ki her gün yapmaya başladık. Ama ip ne kadar kıvrılırsa dönsün...... Bir gün kıçıma yaslandı ama penisini çıkarmadı. Tam tersine daha sert bastırdım ve sik içime girdi. Duygular hoş değildi. Orada her şeyin parçalandığını düşündüm. Ama beni kanepeye daha da bastırdı ve hareket etmeden üzerime uzandı. Keskin ağrı yavaş yavaş kayboldu. Daha derine itmeyeceğini, sadece kafasını iteceğini söyledi. Hâlâ gidecek hiçbir yerim yoktu, bu yüzden devam etti. Yavaş yavaş hareket etmeye başladı. Böylece içime girdi. Ondan sonra üç gün boyunca onunla mastürbasyon yapmaktan bile korktum ve kıçım acıdı. Ve üç gün sonra uyandım çünkü yine bana yapıştırmaya çalışıyordu. Doğru, önce kıçımı ve penisimi bebek kremiyle yağladı. Elbette kurtulmaya çalıştım ama artık çok geçti. Bu sefer hepsini bana verdi. Prada yavaş yavaş ve hemen değil ama işe yaradı. Hatta kıçım onun sikine alışınca memnun bile oldum. O andan itibaren o ve ben gerçekten sevişmeye başladık. Doğru, çoğunlukla ben anneydim. Üçüncü seferde artık acı yoktu.
- These users thanked the author eskiden for the post (total 5):
- IDVS03082008, Sibiryak89, hayalet, Esinti, Mart
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Cevap: Arkadaşlara bir soru. Kıçına giren ilk penis, hisleri hatırla.
15 yaşındayım ve eşcinselim (lütfen kesinlikle yargılamayın
) Arabayla hiç deneyimim yoktu ama kendime bir yapay penis soktum, bu duygu alışılmadık ve rahatsız edici, dürüst olmak gerekirse hoşuma gitti, ama gerçekten bir araba ile seks yapmayı çok isterim
- These users thanked the author Herakleios for the post (total 3):
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
14 yaşında olduğumu hatırlıyorum. Bir arkadaşımla fizik dersi sırasında okul tuvaletinde yapacak daha iyi bir şeyimiz olmadığından denemeye karar verdik... Yeni bir şey.
Doğal olarak sırayla.
İlk başta korkmuştum. : belki canımı acıtır, belki yakarlar beni, birden gök taşı düşecek... İçime girdiklerinde canım yandı, çünkü kıçım dar. Ama 5 dakika sonra alıştım ve güzel hissettim. Tabii bunu kayganlaştırıcıyla yapmak daha iyi.
Ve kendiniz taktığınızda... Beni pek heyecanlandırmadı. Yaşlı bir kaplumbağayı sikmek gibi - o zaman düşünmüştüm.
Artık sık sık pratik yapıyorum))
Doğal olarak sırayla.
İlk başta korkmuştum. : belki canımı acıtır, belki yakarlar beni, birden gök taşı düşecek... İçime girdiklerinde canım yandı, çünkü kıçım dar. Ama 5 dakika sonra alıştım ve güzel hissettim. Tabii bunu kayganlaştırıcıyla yapmak daha iyi.
Ve kendiniz taktığınızda... Beni pek heyecanlandırmadı. Yaşlı bir kaplumbağayı sikmek gibi - o zaman düşünmüştüm.
- These users thanked the author Maksimochka for the post (total 3):
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Kaç yıl oldu?Maksimochka: ↑03 Dec 2023, 22:57 14 yaşında olduğumu hatırlıyorum. Bir arkadaşımla fizik dersi sırasında okul tuvaletinde yapacak daha iyi bir şeyimiz olmadığından denemeye karar verdik... Yeni bir şey.
Doğal olarak sırayla.
-
- Göz teması kurmak
- Registered for: 1 year 6 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Henüz kimsenin kıçına sik sokmayı denemedim. Ama mantarı ve vibratörü seviyorum. Eşim ve ben biseksüel bir erkek bulmak istiyoruz ki o bizi becerebilsin, ben de onu becerebileyim
- These users thanked the author evgen001 for the post (total 3):
- IDVS03082008, Esinti, Çikva
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Şu ana kadar ilk ve tek olan bunlar 4 cm’lik lastik. Önce dipçikle oynadım, sonra taktım, yavaşça taktım. Vücutta olağandışı bir dalga hissi. Tamamen kendine girer girmez ileri hareketlere başladı. Sonra onun üzerine oturdu ve bir erkeğe saldıran bir sürtük gibi frekansı ve genliği artırarak "zıplamaya" devam etti. İçinde inanılmaz, yeni bir his vardı, penis asılı olmasına rağmen heyecanlı bir orospu gibi akıyordu.
- These users thanked the author 2 kabadayı for the post (total 2):
- IDVS03082008, Esinti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 2 years 9 months
İlk üye, gençliğimde birkaç ay boyunca periyodik olarak çıktığım yetişkin bir bayanın kocasındandı. Penis kalın değildi ve nispeten uzundu ve anüs bayanın parmakları ve yapay penis ile hazırlandığı için kolayca girilebiliyordu. Yalan söyleyen kocamın üzerine diz çöktüm ve önce biraz oynayan, penisin başını kalça ve anüs üzerinde hareket ettirerek kendine ve bana zevk veren kadının elinin rehberliğinde yavaş yavaş penisinin üzerine ittim ve sonra onu yerleştirdim. anüse soktum ve diğer eliyle omzuma bastırarak tamamen organın üzerine ittim. Kocamın pubisine oturdum ve elimi kalçasının üzerinde gezdirdim, toplarını çıkararak dokundum, penisin neredeyse tamamen ve acı çekmeden bana girdiğine ikna oldum, bayan biraz yana doğru hareket etti ve kocasının onu izlemesini izledim. bacaklarım büküldü, beni becerdi, elleriyle penisim ve testislerim ile oynadı, bu yüzden hızla orgazma ulaştım. Birkaç yıl sonra, o toplantının senaryosunu, o zamanki gibi birkaç fotoğraf çeken başka bir çiftle tekrarladım
https://i.postimg.cc/13YDNsvQ/Grid-Art-20231220-023113398.jpg
https://i.postimg.cc/13YDNsvQ/Grid-Art-20231220-023113398.jpg
- These users thanked the author Tomcot for the post (total 12):
- 0dlb0, IDVS03082008, erzak, kvlst, Lazobay, Guguk kuşu, Antonsikeyim, Psvnl’ni, Esinti, Çikva, Tgv51, Ramigo
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
İlk sefer acı verici ve tatsızdı. Hazırlıksız ve neredeyse yağlama olmadan çok sert ve kaba bir şekilde sikildim. Uzun bir süre anal deneme arzusu ortadan kalktı. Ancak ikinci sefer tamamen farklı bir konudur. Partner tecrübeli ve nazikti. Her şeyi yavaşça yaptı, yavaş yavaş kıçımı çalıştırdı ve başlangıçta sadece biraz acıdı. Ve sonra - çok güzeldi))
- These users thanked the author Galce for the post (total 4):
- Evgeniy7519, IDVS03082008, Esinti, Mart
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 7 months
Gelik, ilk seferde, eğer hazırlık yapılmazsa, acıyor, çok. Sonra başka hisler, hoş
- These users thanked the author IDVS03082008 for the post:
- Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
İlk penis... her zaman acıtır... yağlama olsa bile, yağlama olmasa bile. Üzerinden üç kez atladım... ve o da bana domateslerin üzerine vurdu... ve durdu. Ve şimdi onun altında yatıyorum... aletim kıçımda... ve anlıyorum ki acı kaybolmuş... gitmiş. Ve yavaşça beni sikmeye başladı... ve ben de ona el sallamaya başladım... sikinin üzerine oturması için. Sonra o geldi... ve daha fazlasını istedim. Sonra uzun bir süre etrafta dolaştım... Penisimin hâlâ kıçımda olduğunu hissettim... ve sonra... ve sonra... hep kıçımda olmasını istedim. Ve şimdi onu istiyorum...ve her zaman da istiyorum. Sonra kıçınıza birçok farklı sik girdi, ama ilkini değil, ağzınız açıkken sizi etkili bir şekilde dövenleri hatırlarsınız. ama bir bok söyleyemezsin...
- These users thanked the author Gurme for the post (total 5):
- Bir korsan, Alex yapardı, IDVS03082008, Esinti, Mart
-
- Göz teması kurmak
Kocam yabancıların her yerde onun ve benim bağlantımı kesmesini istiyor.
- These users thanked the author marusya for the post (total 2):
- Sibiryak89, Esinti
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 2273 Views
-
Last post by Vova