Vajina boyutu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Vajina büyüklüğü
Karısının geniş bir vajinası vardır ve bazı nedenlerden dolayı metreslerde genellikle dar bir vajina bulunur. Dar olanla daha hoş ama eş bir şekilde daha yakın)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
Benimkilerin ikisi de her yere yumruklu, ikisinin de çalışma delikleri var, büyük olanları söyleyebilirim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
Farklı bir giriş hakkında. Umarım bunu okuyan herkes aynı fikirdedir - Ben pi-oh ile doğdum, kesinlikle kıçıma girecekler mi? Bu aynı zamanda bir bilgi ve beceri meselesidir. Yani bir MACHO gibi mi geldin? Bundan sonra tam bir pisliksin. Kızın buna hazırlıklı olması gerekiyor ki kronik hemoroidi olmasın ve kafanızda domates kabuğu kalmasın.
O halde çocuklara sesleniyorum; ders çalışın! Ve kızlarınızı yapmaları gerekeni yapmaya zorlayın, onlar penaltı olmadan çok tembeldirler.
31 çekmek daha kolaydır... Ve bazen onu bir kovaya tıkarsınız.
Dostum, bunların hepsi tembellikten ve anatomi bilgisizliğinden kaynaklanıyor. Bizim için her şey böyle - kızlar bir "deliğe" dönüşmemek için bilmiyorlar veya ders çalışmak istemiyorlar ve erkekler aptalları zorlayamaz. İnanın bana, doğa bir erkeğin yumruğuyla delinemeyecek bir kadın yaratmadı, onlar buna yatkın. Ve çay kaşığını elinden tutamayan kız yoktur.Orgiastic: ↑03 Nov 2019, 18:45Böylece vajinalarına 2 parmağını bile sokmada zorluk yaşayan kızlarla tanıştım. ve avucunuzu serbestçe amlarına sokabileceğiniz kişiler. Acaba vajinanın büyüklüğü seksin nasıl hissettirdiğini etkiler mi? Hem erkekler hem de kadınlar için. Mesela ben hiçbir fark göremedim. Ama bazen arkadaşlarımdan arkadaşımı siktiğim ve onun öyle bir vajinası olduğu ve penisinin bir yerlerde boşluğa düştüğü gibi şeyler duyuyorum.
Farklı bir giriş hakkında. Umarım bunu okuyan herkes aynı fikirdedir - Ben pi-oh ile doğdum, kesinlikle kıçıma girecekler mi? Bu aynı zamanda bir bilgi ve beceri meselesidir. Yani bir MACHO gibi mi geldin? Bundan sonra tam bir pisliksin. Kızın buna hazırlıklı olması gerekiyor ki kronik hemoroidi olmasın ve kafanızda domates kabuğu kalmasın.
O halde çocuklara sesleniyorum; ders çalışın! Ve kızlarınızı yapmaları gerekeni yapmaya zorlayın, onlar penaltı olmadan çok tembeldirler.
31 çekmek daha kolaydır... Ve bazen onu bir kovaya tıkarsınız.
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Orientation: biseksüel
Benimki hala 15 cm’den fazla değil ve çapı 3,5 cm, kedinin geri kalanı bir bebeğinki gibi acıyor
- These users thanked the author Ekzostoz for the post (total 3):
- alexey.bro, Fargal94, Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Vajina doğumdan sonra gerilirse Kegel egzersizleri yardımcı olabilir. Eşim küçük toplarla başladı, sonra daha büyük ve daha ağır olanlarla başladı. Sonra uzaktan kumandalı titreşen bir yumurta aldık, egzersizler çok daha keyifli hale geldi))) Artık penisimi yumruk gibi sıkabiliyorum)) Enfeksiyon hızlı boşalmamı istediğinde bunu yapıyor)
- These users thanked the author RazzBoynik for the post (total 2):
- 0dlb0, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
Keşke penisini uzun süre içinde sıkmasaydı. ) Düzleşecek veya gerilecektir. Peki bunun neresinde?

-
- Orgazm!
- Total posts: 896
Hanımım vajinasını eğitti (ne tür egzersizler olduğunu bilmiyorum) ve elinizi içeri sokup penisin zar zor girebilmesi için sıkabilirsiniz.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Farklı yaşlarda birçok kadın vardı. Herkes iyi, bazı insanların sikilmeye "bir kova" dediğini hiç hissetmedim.
- These users thanked the author Hayati for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post Vajina ve anüs fotoğraflarının altındaki yorumlara bir kez daha şaşırdım
by Misafir_524 » » in Seks çardağı - 54 Replies
- 6069 Views
-
Last post by Rodeville
-
-
- 54 Replies
- 1417 Views
-
Last post by Amatör
-
- 29 Replies