[quote=Sig post_id=84715 time=1657208825 user_id=6663] Seks iki saatten uzun sürerse sizi beslemeleri gerektiğini biliyor muydunuz? [/quote]bu neden mümkün oldu?😋 Esoi dalut 2 saatlik seks, yemeğe kim ilgi duyar ki? Bunu 2 saat daha seksle takas ederdim👅
ElenaLukina: ↑07 Jul 2022, 17:22
Artık bir kız değil ama yine de tedirgin)) Ve çılgın bir heyecan)))) Fotoğraflar neredeyse yeni, hepsi geçen yıla ait))
Fena değil, birkaç sik tarafından sikilmesi gerekiyor
13 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
ElenaLukina: ↑08 Jul 2022, 13:04
Pekala, Cuma gününün şerefine ve sevgili radyo dinleyicilerimin sayısız isteğine göre, muhtemelen toplam fotoğraf sayısını en sevdiğim sayı olan 7’ye çıkaracağım. ))
2 dakika 24 saniye sonra gönderildi: nPekala, tyapnik’le ffffseh! :ayyy: :ayyy: :ayyy:
[quote=ElenaLukina post_id=84677 time=1657203740 user_id=8231] Artık bir kız değil ama yine de tedirgin)) Ve çılgın bir heyecan)))) Fotoğraflar neredeyse yeni, hepsi geçen yıla ait)) [/quote]
Fena değil, birkaç sik tarafından sikilmesi gerekiyor
[size=85][color=green]13 dakika 8 saniye sonra gönderilir:[/color][ /size] [quote= ElenaLukina post_id=84990 time=1657274683 user_id= 8231] Pekala, Cuma gününün şerefine ve sevgili radyo dinleyicilerimin sayısız isteğine göre, muhtemelen toplam fotoğraf sayısını en sevdiğim sayı olan 7’ye çıkaracağım. ))
[size=85][ color=green]2 dakika 24 saniye sonra gönderildi: [/color][/size] nPekala, tyapnik’le ffffseh! :ayyy: :ayyy: :ayyy: [/quote] nKesinlikle bir orospu gibi sikişmelisin
[size=85] [color=green]13 dakika 45 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=ElenaLukina post_id=88075 time=1657889446 user_id= 8231] İşte başlıyoruz!
ElenaLukina, Mmm, bu kıçın ne kadar güzel ve pastanın üzerine krema gibi bir oyuncak! Bu zevk kaynağına dalın ve keyfini çıkarın keyfini çıkarın keyfini çıkarın...
2 dakika 56 saniye sonra gönderilir: ElenaLukina, Kıçın beni deli ediyor! Çok cazip, gözlerinizi ondan alamıyorsunuz!
7 dakika 12 saniye sonra gönderilir: ElenaLukina, Bir erkek için şanslısın, sadece gözlerini kısmakla kalmaz, aynı zamanda göz kamaştırıcı güzelliğin yüzünden görme yeteneğini de kaybedebilirsin! Böyle bir güzelliği düşünmeden tek bir adam geçmeyecek! Ölülerin orada nasıl olduğunu bilmiyorum (belki çekmecelerinde sessizce mastürbasyon yapıyorlardır!) Ama yönünüze bir bakış sizi kesinlikle hadımlara dönüştürecektir!
[ref=#804000]ElenaLukina[/ref], Mmm, bu kıçın ne kadar güzel ve pastanın üzerine krema gibi bir oyuncak! Bu zevk kaynağına dalın ve keyfini çıkarın keyfini çıkarın keyfini çıkarın...
[size=85][color=green]2 dakika 56 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [ref=#804000]ElenaLukina[/ref], Kıçın beni deli ediyor! Çok cazip, gözlerinizi ondan alamıyorsunuz!
[size=85][color=green]7 dakika 12 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [ref=#804000]ElenaLukina[/ref], Bir erkek için şanslısın, sadece gözlerini kısmakla kalmaz, aynı zamanda göz kamaştırıcı güzelliğin yüzünden görme yeteneğini de kaybedebilirsin! Böyle bir güzelliği düşünmeden tek bir adam geçmeyecek! Ölülerin orada nasıl olduğunu bilmiyorum (belki çekmecelerinde sessizce mastürbasyon yapıyorlardır!) Ama yönünüze bir bakış sizi kesinlikle hadımlara dönüştürecektir!
[size=85][color=green]9 dakika 43 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Veronika post_id=86796 time=1657678095 user_id=7907] My..2a3f04f4bbaf6873b3a2348410ccddf2_thumb104.jpg n[size=85][color=green]1 dakika sonra gönderilir 14 saniye:[/color][/size] Ve genel olarak bir erkek istiyorum, öyle olsa bile sabahın altısı. Gücüm yok. [/quote] Peki, bu kadar sevimli bir kız varsa bu adamlar nereye gitti!
Kısacası yazarın avatarına ve internetteki fotoğrafına dikkatlice bakın. Yazar tamamen sahte :)) Bu fotoğrafların doğruluğu konusunda endişelenmeyin, onlar da aynı derecede sahte görünüyor))
Kısacası yazarın avatarına ve internetteki fotoğrafına dikkatlice bakın. Yazar tamamen sahte :)) Bu fotoğrafların doğruluğu konusunda endişelenmeyin, onlar da aynı derecede sahte görünüyor))
[quote=ElenaLukina post_id=84677 time=1657203740 user_id=8231] Fotoğraflar neredeyse yeni, hepsi geçen yıla ait)) [/quote] Buna sonsuza kadar bakabilirsin!!! :iyi:
Artık bir kız değilmiş gibi görünüyor ama yine de tedirgin)) Ve çılgın bir heyecan)))) Fotoğraflar neredeyse yeni, hepsi geçen yıla ait))
[quote=ElenaLukina post_id=84677 time=1657203740 user_id=8231] Artık bir kız değilmiş gibi görünüyor ama yine de tedirgin)) Ve çılgın bir heyecan)))) Fotoğraflar neredeyse yeni, hepsi geçen yıla ait)) [/quote] vay be, ne kadar lezzetli!! 😍 😍 😍
Artık bir kız değil ama yine de tedirgin)) Ve çılgın bir heyecan)))) Fotoğraflar neredeyse yeni, hepsi geçen yıla ait))
Muhteşem göt
53 saniye sonra gönderildi:
Pekala, işte başlıyoruz!
İyi eğlenceler yoldaşlar!! ))
Benim yerime benim için yuvarlan ))
Mükemmel lüks şekiller
These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
[quote=ElenaLukina post_id=84677 time=1657203740 user_id=8231] Artık bir kız değil ama yine de tedirgin)) Ve çılgın bir heyecan)))) Fotoğraflar neredeyse yeni, hepsi geçen yıla ait)) [/quote]
Eğer kocamdan önce yatarsam, kasıtlı olarak kıçım yukarıda olacak şekilde yatarım, bacağımı bükerim ki o geldiğinde kıçımı okşasın, parmaklarıyla dudaklarımı okşasın, parmaklarıyla içime nüfuz...
Şefkatli sarışın 39 yaşında, 5 göğüslü, Slav görünümlü bir adamı biberli ve seksli bir fincan kahve içmeye davet edeceğim))).......Sana rahatlatıcı bir masaj yapacağım, seni içeri alacağım Kıç, EMİN,...