Karısının sorunlu geçmişi
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Eşimin çalkantılı geçmişi
İlginç bir durum?)))) Evet, tam bir dram yaşandı!)
Öyleyse, o dönemde oral seks en hafif tabirle hoş karşılanmadı. Oral seks yaparken yakalanan bir kıza "waffler", "yanak" vb. etiketler veriliyordu((
Böyle insanları öpmek bile utanç vericiydi, genellikle bununla hiçbir ilgisi olmamaya çalışıyorlardı ve Mümkünse onları tekrar sözlü olmaya ikna edin. Ciddi ilişkilerden bahsetmiyorum bile. Adil olmak gerekirse, cunnilingus’ta görülen erkeklere daha da az saygı duyulurdu ve sevgiyle "amcıklar" olarak adlandırılırdı)))
İlk zamanlarda orada olduğumu hatırlıyorum. 90’lar. tamamen aptalca bir "hesaplaşmada": çocuğun "şeref mahkemesi" ))) kız arkadaşından oral seks isteyen, ancak karşılığında bir iyilik isteyen bir adamın durumunu araştırıyordu)))) Ve hayır Adamların tetikte olmaları ve "kıpırdamaya" izin vermemeleri için neden çocuklara bunu bildirmeye karar verdiğini insan biliyor))))) Ama bu kızın daha hızlı olduğu ortaya çıktı ve kendisi de herkese çocuğun yaladığını söyledi. önce o)))) Adam kendini toplumda zor bir durumda buldu Genel olarak saygı duyuldu, ama işte burada. Ancak durum, kıdemli yoldaşlarımızdan biri, yetkili bir adam tarafından akıllıca çözüldü) Eğer bu ikisi arasında karşılıklı rıza ile ve karşılıklı olarak gerçekleşirse, o zaman siktir olup kendin çöz))) umurumuzda değil dedi. Eh, bir şekilde her şey yavaş yavaş unutuldu ve o andan itibaren bile her iki cinsiyetten sözcülere daha sadık bir şekilde bakmaya başladılar)))
Ama bu daha sonraydı ve o sırada Olenka ciddi bir tehlikeyle karşı karşıyaydı. sevgilisi bu konuda gevezelik etse sorun olmazdı. Ama o, onun adına, kimseye bir şey söylemedi, bu yüzden ayrıldılar ve yollarını ayırdılar. Daha sonra ikinci yılında okumak için ayrıldı ve aynı sonbaharda teknik okulda yaşadığı üçlüden sonra bu konu hakkında hiç strese girmedi.
Öyleyse, o dönemde oral seks en hafif tabirle hoş karşılanmadı. Oral seks yaparken yakalanan bir kıza "waffler", "yanak" vb. etiketler veriliyordu((
Böyle insanları öpmek bile utanç vericiydi, genellikle bununla hiçbir ilgisi olmamaya çalışıyorlardı ve Mümkünse onları tekrar sözlü olmaya ikna edin. Ciddi ilişkilerden bahsetmiyorum bile. Adil olmak gerekirse, cunnilingus’ta görülen erkeklere daha da az saygı duyulurdu ve sevgiyle "amcıklar" olarak adlandırılırdı)))
İlk zamanlarda orada olduğumu hatırlıyorum. 90’lar. tamamen aptalca bir "hesaplaşmada": çocuğun "şeref mahkemesi" ))) kız arkadaşından oral seks isteyen, ancak karşılığında bir iyilik isteyen bir adamın durumunu araştırıyordu)))) Ve hayır Adamların tetikte olmaları ve "kıpırdamaya" izin vermemeleri için neden çocuklara bunu bildirmeye karar verdiğini insan biliyor))))) Ama bu kızın daha hızlı olduğu ortaya çıktı ve kendisi de herkese çocuğun yaladığını söyledi. önce o)))) Adam kendini toplumda zor bir durumda buldu Genel olarak saygı duyuldu, ama işte burada. Ancak durum, kıdemli yoldaşlarımızdan biri, yetkili bir adam tarafından akıllıca çözüldü) Eğer bu ikisi arasında karşılıklı rıza ile ve karşılıklı olarak gerçekleşirse, o zaman siktir olup kendin çöz))) umurumuzda değil dedi. Eh, bir şekilde her şey yavaş yavaş unutuldu ve o andan itibaren bile her iki cinsiyetten sözcülere daha sadık bir şekilde bakmaya başladılar)))
Ama bu daha sonraydı ve o sırada Olenka ciddi bir tehlikeyle karşı karşıyaydı. sevgilisi bu konuda gevezelik etse sorun olmazdı. Ama o, onun adına, kimseye bir şey söylemedi, bu yüzden ayrıldılar ve yollarını ayırdılar. Daha sonra ikinci yılında okumak için ayrıldı ve aynı sonbaharda teknik okulda yaşadığı üçlüden sonra bu konu hakkında hiç strese girmedi.
- These users thanked the author YeniDim for the post:
- Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
ne tür bir üçlü?NewDim: ↑13 Jun 2022, 17:10 İlginç bir durum?)))) Evet, orada tam bir dram yaşandı!)
Aslında, o zamanlar [url= viewtopic.php?t=1668]oral seks hoş karşılanmadı. Oral seks yaparken yakalanan bir kıza "waffler", "yanak" vb. etiketler veriliyordu((
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Fırtınalı geçmiş benim
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Onizm
-
- Orgazm!
Konuyu okuyun, size zaten söylemiştim
Benim MFM’mde de vardı, hiç kadını olmadı, soğuk ve heteroseksüel bir kız))))
Ben neyim? Sadece bir şeyi berbat etmek için mi?Fırtınalı geçmiş benim n
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
26 dakika 54 saniye sonra gönderildi :
Evet, elbette çoğu zaman bir mucidim (asil bir sapık gibi...). Onu "ilginç" oyunlara dahil etmeye çalışıyorum ve "oynadığında", açıldığında ve ardından kozmik bir şeyler verebileceğinde büyük bir heyecan duyuyorum. Partnerinizin sizinle aynı dalga boyunda olması her zaman güzeldir. Elbette tüm çabalarımı desteklemiyor ve bu anlaşılabilir bir durum. Her birimizin kendi arzuları ve öncelikleri var. Doğası gereği utangaçtır, asla arzuları ve tercihleri hakkında doğrudan konuşmaz (bu aynı zamanda onun karakteri ve yetiştirilme tarzıdır muhtemelen). Cinsel konulardaki konuşmalara katılmak çok zordur. Bu yüzden her şeyi kendi elime almam, yakınlığımızı canlandırmam, renk katmam gerekiyor. Ve hem o hem de ben seksin seslerini seviyoruz ve bunu fark ettiğimizde, biraz gürültü yapabildiğimiz anların tadını çıkarıyoruz... (çocuklar, anlıyorsunuzdur).Hamilelik: ↑10 Jun 2022, 23:00 Gerçekten bunu sabırsızlıkla bekliyorum. Anladığım kadarıyla siz ve karınız mucitsiniz; seksin seslerini kaydetmek aklıma bile gelmedi. Olya, kulağa tuhaf gelse de kendisi ve benim dışımda herhangi bir bilgiyi almak konusunda çok utangaç.
P.S. Forum motoru, anladığım kadarıyla, anonim kullanıcılar için takma adları rastgele dağıtıyor, başta Isis olmak üzere nereye giderse gitsin, ancak "hamilelik" genellikle bir tür oyundur. Genel olarak ben gerçekte Dima’yım.
26 dakika 54 saniye sonra gönderildi :
Elbette öyle Sadece karınızın geçmişini değil, kendi geçmişinizi dinlemek güzel olurdu. Olya’nın maceraları çok heyecanlı ama eminim ki geçmişiniz sandıklardadır, ayrıca pek çok "ilginç iskelet" de saklıdır, bu yüzden sabırsızlıkla bekliyorum.NewDim: ↑ Daha önce de olsa, ilk evliliğimde ve sonrasında yaşadığımda iki yıl boyunca başka bir boşanmış kişiyle, sağa sola kızartılmış, genç bir şey))) Bu arada, neredeyse ikinci eşim olan o kız da öyle bir şeydi. Olya kadar iyi değildi elbette ama yine de o sürtük, böyle insanlardan her zaman etkilenmiştim. Eğer istersen sana onu da anlatırım. Onunla eş değişimi yaptık, gruba çok daha kolay davrandı, Olya’m hala bireyci)))
Harika! Bir keresinde eşim sabah beni bu şekilde uyandırmıştı. Bu çok hoş! Ayrıca henüz sertleşmemiş penisini ağzına aldı, neredeyse anında ağzının sıcaklığını ve ıslak, yaramaz dilini hissettim. Sevdiğiniz kişinin sıcak, ıslak ağzının sertleşen penisinizle nasıl dolduğunu, başınızın içeride nasıl titreştiğini, kanla dolduğunu hissetmek harika. Böyle nadir anları seviyorum. Ve çoğu zaman bunu istemek zorunda kalıyor, ancak kendisinin de hoşuna giden tepkilere bakılırsa, bu ilk adımı nadiren kendi başına atıyor.Evet, bu bakımdan biz daha basitiz))) burada cinsiyetin var olmadığı iddia edilen Sovyetler Birliği var. Ama öyle görünüyor ki, benimkinin bu tür ihtiyaçları karşıladığı, iyi eğitimli, temiz, harika bir ev hanımı olan iyi bir ailede büyüdük. Ama bir zamanlar deli gibi sevişiyordum ve şimdi bile sıkılmama izin vermiyor. Daha dün: akşam oturuyorduk, sıkıldık, gün içinde seks yaptık ve çoktan uyumaya hazırlanıyorduk. Sonra birdenbire, akşam saat 21.00 sıralarında eski bir arkadaşım aradı, uzun zamandır burada yaşamıyor, tatile geldi, ailesinin yanına geldi, onu barbeküye ve içki içmeye davet etti, yani biz daha yapmadık Kelimenin tam anlamıyla yüz yıldır birbirimizi görüyoruz. Olya istemedi ama fazla tartışmadan gitmeme izin verdi. Gittim, iyice içtim ve gece 2 civarında eve döndüm. Olya uyumadı, telefonla yatakta yattı. Neyse, bir şekilde kendimi yıkadım, yanına gittim
Onu yavaş yavaş okşamaya başladılar, ne yazık ki bayıldım. Ve çoktan tahrik olmuştu, kendini çekmeye başladı ve heyecandan dolayı karnıma uzanıp onu ağzıma aldı. Ve ben uyurken ben gelene kadar beni emdi)))
Güzel hikaye. Ama ne kadar sorarsam sorayım eşim bana ilk oral seks deneyiminden bahsetmedi. Ve işte bütün bir hikaye ve hatta pek de hoş olmayan bir sonla. Ön yargılı insanları her ne kadar sık sık karşıma çıksa da hiçbir zaman anlayamadım. Aile hayatında zevkler sadece iki kişiliktir ve onlarda kınanacak hiçbir şey olamaz. Orada her ikisine de uygunsa, onların arzu ve rızalarına uygunsa ahlak geçerli olmaz.Ama o gerçekten emmeyi severdi, sonrasında birçok sevgilisini ağzına aldı ve şimdi bana bunu yapmaya devam ediyor, ne yazık ki istediğim kadar sık olmuyor)
- These users thanked the author Onizm for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Onizm,
Ayrıca cinsiyetimizin seslerini de duyuyorum. Bir keresinde birisi bana bunu sordu, ben de ses parçasını videodan ayırdım ve susamış birine gönderdim. Çok sevindi, bütün Hindu adam sarsıldı. Karısının fotoğrafından çok memnundu. Ama ilki olan Rus’u beğenmedi. Beyaz olana sevineceğini düşünmüştüm.
Ayrıca cinsiyetimizin seslerini de duyuyorum. Bir keresinde birisi bana bunu sordu, ben de ses parçasını videodan ayırdım ve susamış birine gönderdim. Çok sevindi, bütün Hindu adam sarsıldı. Karısının fotoğrafından çok memnundu. Ama ilki olan Rus’u beğenmedi. Beyaz olana sevineceğini düşünmüştüm.
- These users thanked the author Vladtsst for the post (total 2):
- Onizm, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Vlad6969, ne kadar süredir Filipinler’desin? Konu seks olduğunda ahlak genellikle orada daha mı özgürdür?
-
- Orgazm!
Bu arada hikayeyi sandıktan uzak tutun))))
İkinci eşim hakkında)))) (neredeyse ikinci karım anlamında, yaşadık iki yıldan fazla bir süredir birlikteyiz, imza atacak vaktimiz olmadı )
O zamanlar 25 yaşındaydım, o 24 yaşındaydı, evlenmeyi, bir kız çocuğu doğurmayı, boşanmayı vb. başardı. Peki, nasıl tanıştık, ilk seks, orada özellikle ilginç bir şey yok, herkes gibi birlikte. Onu çok seviyordum, ben de yakın zamanda ilk eşimden boşanmıştım, altı aydır kimse yoktu, o yüzden çıkmaya başladık. Kelimenin tam anlamıyla ikinci randevuda, sevişmenin ortasında, dedi ki, bunu kıçından denedim mi? Biraz korktum çünkü hayır, daha önce gerçekten denememiştim. Böyle bir durum yoktu. Birincisi, penisim en küçük değil ve ikincisi... Yani daha kısa değildi. Adının Oksana olduğunu söyledim bu arada, hayır denemedim ama yüz mü? Döndü, yüz üstü yattı ve "Hadi, dene" dedi. Hafif bir şoktaydım))), biraz tatsızdı, karavanın ciddi bir ilişkiye hazır olduğumu söylemesine rağmen ondan hoşlanıyordum, ama işte buradaydı... Eğer bunu kendisi teklif ediyorsa, o zaman açıkçası ben de öyleyim ilk değil ve bu hoşuna gidiyor. Ama uzun süre böyle bir teklifin gafletinin taş gibi olduğunu düşünmedim, elimden geldiğince onu ve kendimi tükürükle yağladım ve içeri girmeye çalıştım. Kıçı eşeğe benziyordu, sikildiğine dair hiçbir iz yoktu ve bunun nasıl yapıldığı ya da neye benzemesi gerektiği hakkında hiçbir fikrim yoktu))) şaşırtıcı bir şekilde, oldukça kolay bir şekilde girdim. Duygular sadece boşluktu, şimdi dedikleri gibi))) Hızla onun içine girdim, memnun olup olmadığını bilmiyorum, tabii ki inledi. Bunun ne olduğunu, neden böyle bir deneyim yaşadığını sordum. Doğal olarak, beni memnun etmek istediğini söyledi))), yatakta sır kalmaması için tamamen teslim olmak. Ve öncekilerden tecrübesi var!!! aşıkları ve ilk defa kendi kıçına kendi isteğiyle verdi, hep denemek istedi. Kocamla başladım ve kendimi takip eden her şeyi teklif ettim. Hiç analdan gelmedim, sadece orada sevişmeyi sevdim, hepsi bu))) Eh, ona karşı tavrım değişmedi, çıkmaya devam ettik, biraz sonra arsalı bir ev kiraladık ve koca olarak yaşamaya başladık ve karısı))) Ve sonra benim için de pek çok ilginç şey ve yeni izlenimler oldu))))
Oksana her zaman çok cesur giyinirdi, biraz "vücuttaydı" ama karnı düzdü, bacakları inceydi, göbeği açık olacak şekilde kısa bluzları gerçekten seviyordu ve etekler külotun hemen altındaydı. Tabii yasaklamaya çalıştım, iş küfür etmeye geldi ama pek bir şey başaramadım, yani böyle giyinmeye biraz daha az başladı, hepsi bu.
Bir gün, yaklaşık iki hafta önce eve taşınmıştık, yeni yerleşiyorduk ve en yakın arkadaşı ziyarete geldi. Eski sevgilisiyle bir şeyler yolunda gitmedi, bu yüzden eve döndü. O da bizimle yaşamayı istedi. Ve kiralanan ev çok büyüktü, yüz metrekareden fazla, altı odalı, yani biz genç bir işletmeyiz, çok fazla alan var, elbette onu içeri aldık. Arkadaş bizim yaşlarımızdaydı, onu önceden iyi tanıyordum, bir zamanlar arkadaşım tarafından sikilmişti, 4 beden göğüslü, düzgün bir kalçalı, güzel, baba tarafından yarı Moldovalı. Tabii ki, şiddetli olmayan davranışlar)))... devam edecek))))))
O zaman uzun bir süre burada olacağız sanırım))) n
Senin için nasıldı? Geçmişiniz olsun ya da olmasın, neyi nasıl yapacağınızı biliyordunuz, size uydu mu, uymadı mı?Ve ilki, Rusça ,
Bu arada hikayeyi sandıktan uzak tutun))))
İkinci eşim hakkında)))) (neredeyse ikinci karım anlamında, yaşadık iki yıldan fazla bir süredir birlikteyiz, imza atacak vaktimiz olmadı )
O zamanlar 25 yaşındaydım, o 24 yaşındaydı, evlenmeyi, bir kız çocuğu doğurmayı, boşanmayı vb. başardı. Peki, nasıl tanıştık, ilk seks, orada özellikle ilginç bir şey yok, herkes gibi birlikte. Onu çok seviyordum, ben de yakın zamanda ilk eşimden boşanmıştım, altı aydır kimse yoktu, o yüzden çıkmaya başladık. Kelimenin tam anlamıyla ikinci randevuda, sevişmenin ortasında, dedi ki, bunu kıçından denedim mi? Biraz korktum çünkü hayır, daha önce gerçekten denememiştim. Böyle bir durum yoktu. Birincisi, penisim en küçük değil ve ikincisi... Yani daha kısa değildi. Adının Oksana olduğunu söyledim bu arada, hayır denemedim ama yüz mü? Döndü, yüz üstü yattı ve "Hadi, dene" dedi. Hafif bir şoktaydım))), biraz tatsızdı, karavanın ciddi bir ilişkiye hazır olduğumu söylemesine rağmen ondan hoşlanıyordum, ama işte buradaydı... Eğer bunu kendisi teklif ediyorsa, o zaman açıkçası ben de öyleyim ilk değil ve bu hoşuna gidiyor. Ama uzun süre böyle bir teklifin gafletinin taş gibi olduğunu düşünmedim, elimden geldiğince onu ve kendimi tükürükle yağladım ve içeri girmeye çalıştım. Kıçı eşeğe benziyordu, sikildiğine dair hiçbir iz yoktu ve bunun nasıl yapıldığı ya da neye benzemesi gerektiği hakkında hiçbir fikrim yoktu))) şaşırtıcı bir şekilde, oldukça kolay bir şekilde girdim. Duygular sadece boşluktu, şimdi dedikleri gibi))) Hızla onun içine girdim, memnun olup olmadığını bilmiyorum, tabii ki inledi. Bunun ne olduğunu, neden böyle bir deneyim yaşadığını sordum. Doğal olarak, beni memnun etmek istediğini söyledi))), yatakta sır kalmaması için tamamen teslim olmak. Ve öncekilerden tecrübesi var!!! aşıkları ve ilk defa kendi kıçına kendi isteğiyle verdi, hep denemek istedi. Kocamla başladım ve kendimi takip eden her şeyi teklif ettim. Hiç analdan gelmedim, sadece orada sevişmeyi sevdim, hepsi bu))) Eh, ona karşı tavrım değişmedi, çıkmaya devam ettik, biraz sonra arsalı bir ev kiraladık ve koca olarak yaşamaya başladık ve karısı))) Ve sonra benim için de pek çok ilginç şey ve yeni izlenimler oldu))))
Oksana her zaman çok cesur giyinirdi, biraz "vücuttaydı" ama karnı düzdü, bacakları inceydi, göbeği açık olacak şekilde kısa bluzları gerçekten seviyordu ve etekler külotun hemen altındaydı. Tabii yasaklamaya çalıştım, iş küfür etmeye geldi ama pek bir şey başaramadım, yani böyle giyinmeye biraz daha az başladı, hepsi bu.
Bir gün, yaklaşık iki hafta önce eve taşınmıştık, yeni yerleşiyorduk ve en yakın arkadaşı ziyarete geldi. Eski sevgilisiyle bir şeyler yolunda gitmedi, bu yüzden eve döndü. O da bizimle yaşamayı istedi. Ve kiralanan ev çok büyüktü, yüz metrekareden fazla, altı odalı, yani biz genç bir işletmeyiz, çok fazla alan var, elbette onu içeri aldık. Arkadaş bizim yaşlarımızdaydı, onu önceden iyi tanıyordum, bir zamanlar arkadaşım tarafından sikilmişti, 4 beden göğüslü, düzgün bir kalçalı, güzel, baba tarafından yarı Moldovalı. Tabii ki, şiddetli olmayan davranışlar)))... devam edecek))))))
- These users thanked the author YeniDim for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Ve benimki buna izin vermiyor, hatta ona birkaç kısa elbise bile aldım ama o bunları giymiyor. Utangaç. :ayyy:
- These users thanked the author Onizm for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Yaşamaya ve yaşamaya başladık))) Oksana ve ben çalıştık, Larisa (arkadaş) ev işlerini yaptı, iyi yemek yaptı, kısacası mutlu bir İsveçli aile)))) tek şey şu ki gerçekten hiç bakmadım Larisa’yı seks objesi olarak görmek. Onu neredeyse çocukluğumdan beri tanıyordum, daha çok bir arkadaş gibi ama bir şekilde bunu düşünmedim. Bazen evin içinde sadece iç çamaşırı ve mayoyla dolaşmasına rağmen, çoğu zaman dışarıda yaz mevsimiydi, mülkte bir yaz duşu vardı, durmadan onunla karşılaşıyorlardı. Ve iki hafta sonra Larisa eve genç bir adam getirdi, onunla pazarda tanıştı, Rostov’luydu, bir tür saçmalık satmaya geldi, ne olduğunu hatırlamıyorum, böyle bir yaz romantizmi))) bizimle kalabilir, bir hafta daha değil, her şeyin parasını ödeyecek, yiyecek ve içecek parasını ödeyecek. Oksana ve ben anlaştık, neden olmasın. Gelişimizi kutlamak için oturduk, içtik, odalarımıza gittik, her şey yolundaydı. Larisa doğal olarak kendisininkiyle sevişmeye başladı, Oksana’nın kızının büyükannesini ziyaret etmesi iyi oldu, tüm bu karışıklığı görmedi)))
Eh, neredeyse her akşam akşamları sarhoş oluyorlar, barbekü yapıyorlar, bira içiyorlar, genel olarak rahatsız etmediler. Lariska’nın erkek arkadaşının kaldığı "hafta" uzadı, hala bir şeyler almak için eve gidiyordu, işler iyi gidiyordu))) ama bunun dışında bu beni pek rahatsız etmedi ve para daha kolay oldu.
Ve sonra bir gece sarhoş olduk, yattık, neredeyse uykuya daldık, Larisa odamıza geldi, Oksana’nın yanına uzandı, bir şeyler fısıldamaya ve kıkırdamaya başladı))) Sonunda uyandım ve sordum , neler oluyor? Ve Lariska açıkça erkek arkadaşının Oksana’mı gerçekten sevdiğini ve bu gece için partner değiştirmek isteyip istemediğimizi söyledi. Elbette böyle bir teklif karşısında şok oldum ama neden olmasın diye düşündüm. Larisa’yı sevdim, ayrıca gençliğini, alkolünü de sevdim, Oksana’ya sordum ve o da kabul edeceğini söyledi, eğer bir sakıncası yoksa ve daha sonra iddiada bulunmayacağım, o zaman evet, deneyebiliriz)
Larisa, Oksana’yı alıp yatak odasına götürdü ve birkaç dakika sonra yanıma döndü, yanıma uzandı, beni öpmeye başladı, endişelenmememi söyledi, Denis (erkek arkadaşı) kesinlikle hapiste olacaktı, her şey yoluna girecek. O kadar şiddetli duygular yaşadım ki anında ayıldım, kısacası, sonra her şey her zamanki gibiydi, sonunda Lariska’yı becerdim, lüks göğüslerini uzun süre öptüm, sadece göğüslerini değil))) beni emdi, peki, insanların yaptığı gibi her şey. Oksana ve Denis’e ne olduğunu bilmiyordum, odalarından inlemeler ve çığlıklar geliyordu ve bu beni bir kez daha sertleştirdi...
Eh, neredeyse her akşam akşamları sarhoş oluyorlar, barbekü yapıyorlar, bira içiyorlar, genel olarak rahatsız etmediler. Lariska’nın erkek arkadaşının kaldığı "hafta" uzadı, hala bir şeyler almak için eve gidiyordu, işler iyi gidiyordu))) ama bunun dışında bu beni pek rahatsız etmedi ve para daha kolay oldu.
Ve sonra bir gece sarhoş olduk, yattık, neredeyse uykuya daldık, Larisa odamıza geldi, Oksana’nın yanına uzandı, bir şeyler fısıldamaya ve kıkırdamaya başladı))) Sonunda uyandım ve sordum , neler oluyor? Ve Lariska açıkça erkek arkadaşının Oksana’mı gerçekten sevdiğini ve bu gece için partner değiştirmek isteyip istemediğimizi söyledi. Elbette böyle bir teklif karşısında şok oldum ama neden olmasın diye düşündüm. Larisa’yı sevdim, ayrıca gençliğini, alkolünü de sevdim, Oksana’ya sordum ve o da kabul edeceğini söyledi, eğer bir sakıncası yoksa ve daha sonra iddiada bulunmayacağım, o zaman evet, deneyebiliriz)
Larisa, Oksana’yı alıp yatak odasına götürdü ve birkaç dakika sonra yanıma döndü, yanıma uzandı, beni öpmeye başladı, endişelenmememi söyledi, Denis (erkek arkadaşı) kesinlikle hapiste olacaktı, her şey yoluna girecek. O kadar şiddetli duygular yaşadım ki anında ayıldım, kısacası, sonra her şey her zamanki gibiydi, sonunda Lariska’yı becerdim, lüks göğüslerini uzun süre öptüm, sadece göğüslerini değil))) beni emdi, peki, insanların yaptığı gibi her şey. Oksana ve Denis’e ne olduğunu bilmiyordum, odalarından inlemeler ve çığlıklar geliyordu ve bu beni bir kez daha sertleştirdi...
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
- Onizm, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
Bana oldu))) bir zamanlar iki ikiz vardı, Galya ve Valya, arkadaşım ve ben onları kızarttık, çok gençlerdi, 16 yaşındaydık, 18 yaşındaydılar))) sevimli, bu tür buklelerle)))) Teklif ettik değiştirmeye uzun süre ikna ettik, sonunda anlaştılar, neredeyse hiçbir fark olmadığını hatırlıyorum, sadece ikincisi bu süreçte sürekli eliyle sırtımı okşadı))))
Ve bir keresinde ilk eşimle birlikteydim. Takas, neredeyse toplu tecavüz.
Ve bir keresinde ilk eşimle birlikteydim. Takas, neredeyse toplu tecavüz.
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
Oksana’ya devam edeceğim. Sabah Larisa her şeyin harika olduğunu söyledi ama gitmemiz gerekiyordu, gerçekten uyumak istedim ve Oksana ve ben işe, Denis de markete gitmek zorunda kaldık. Odama gittim, birkaç dakika sonra Oksana geri döndü. Yanına uzandı, ona dokunmamasını, hiçbir şey sormamasını istedi, sonra birlikte neredeyse anında uykuya daldı. Sabah zar zor kalktık, elbette uyuduk, yıkanmak için koştuk, kendimizi toparladık ve işe koştuk. Dün gece Denis’in Oksana’ya tam olarak ne yaptığını hayal ederek bütün gün sisin içinde dolaştım. Daha sonra işten erken çıktı, Oksana’nın peşine düştü, onu işten aldı ve eve gitti. Uzun süre sohbet başlatmaya cesaret edemedim. Sonra kendisi neden gece olanlardan bahsettiğimi sordu. Bana arkadaşını sevip sevmediğimi, ne yaptığımızı, oral seks yapıp yapmadığımızı sormaya başladı. Ve prensip olarak doğaüstü bir şeyimiz yoktu, farklı pozisyonlarda sikiştik, özellikle köpek stilini beğendim, Larisa’nın kıçı muhteşemdi. Ben de onu yaladım, ağzıma almayı reddetti ve genel olarak bu kadar. Oksana’ya her şeyi anlattım ve Denis’le işler nasıl gitti diye sordum. Ve onlarınki daha soğuktu. Benimkinden biraz daha büyük bir siki vardı, Oksana hoşuna gitti ve Larisa kaltak ona Oksana’nın onu her yere götürdüğünü, çok yakın arkadaş olduklarını söylemeyi başardı))), her şeyi paylaştılar))) ve sonunda Deniska sikti her yerde onu, kazara kıçına girdim, kaçırdım))) orada prezervatif kokusu yoktu, böyle sikiştiler, tek şey onun içine boşalmamayı istemesiydi, kıçına girdi, ve geri kalan zamanlarda sadece onun üzerinde. Emme de başlangıçta ve en sonunda mevcuttu, sabah kendisi ondan aldı, gerçekten böylesine sağlıklı bir tadı denemek istedi))) ve sonuç olarak, sabaha her iki deliği de açıldı çok gergindi, çok acı vericiydi, bu yüzden benden ona dokunmamamı istedi...
-
- Orgazm!
Ve üçüncünün bacakları çöktü, hatta içeri girmek zorunda kaldım ve duştan yatakları teslim edin. :göz kırp:
Bir kadının tamamen özgür olduğu hikayeleri severim memnun. Bu çok sık olmuyor, hayatımda bunlardan sadece üç tanesiyle karşılaştım, ikisinde de sürtünme delikleri vardı

-
- Orgazm!
O akşam beni içeri almadı, ped takıyordu, regl döneminin muhtemelen aktif sevişme nedeniyle erken başladığını söyledi. Oral seks ve el işi ile idare ettik. "Adet"ten sonra iki hafta daha kıçıma girmesine izin vermedim. Sanırım Denis oradaki her şeyi yırttı ya da onu sertçe ovuşturdu. Amcığı yoktu bu arada, çok dardı, benim deneyimime rağmen benimki çoktu.
Denis birkaç gün sonra ayrıldı, Lariska da onunla gitti ve bir daha bize geri dönmedi. Oksana ve ben yavaş yavaş bu olayı tartışmayı bıraktık; her şey bir şekilde unutuldu. Ve geçmişten bahsetmek nedense pek ilgimi çekmedi, daha sonra Olya’yla birlikte sapık oldum))))
Artık bir takas ya da grup denemedik ve gerçekten de yoktu bizimle başka kimse yok. Ama Oksana beni doğru düzgün aldattı, daha sonraydı, ayrılığa daha yakındım, her şeyi öğrendim ((ama bu arada, dürüst olmak gerekirse her iki tarafta da hile yüzünden ayrılmadık. Ben sadece kızıyla ortak bir dil bulamadı ve bu hayat değildi, ancak seks açısından her şey harikaydı, Olya’dan bile daha kötü değildi, artı anal, karımla benim hiç sahip olmadığımız (gerçekten bilmiyorum) umudunuzu kaybetmeyin)))
Denis birkaç gün sonra ayrıldı, Lariska da onunla gitti ve bir daha bize geri dönmedi. Oksana ve ben yavaş yavaş bu olayı tartışmayı bıraktık; her şey bir şekilde unutuldu. Ve geçmişten bahsetmek nedense pek ilgimi çekmedi, daha sonra Olya’yla birlikte sapık oldum))))
Artık bir takas ya da grup denemedik ve gerçekten de yoktu bizimle başka kimse yok. Ama Oksana beni doğru düzgün aldattı, daha sonraydı, ayrılığa daha yakındım, her şeyi öğrendim ((ama bu arada, dürüst olmak gerekirse her iki tarafta da hile yüzünden ayrılmadık. Ben sadece kızıyla ortak bir dil bulamadı ve bu hayat değildi, ancak seks açısından her şey harikaydı, Olya’dan bile daha kötü değildi, artı anal, karımla benim hiç sahip olmadığımız (gerçekten bilmiyorum) umudunuzu kaybetmeyin)))
-
- Orgazm!
YeniDim,
Ben de eşimle anal seks yapmadım ve hiç umudum yok. Ama özellikle endişelenmiyorum. Ben en çok vajinal seksi seviyorum. Oral seks sadece penisi kaldırmak için iyidir. Veya sık sık seks yaptığınızda sikiniz artık buna değmez ama onu serbest bırakmak istersiniz.
Ben de eşimle anal seks yapmadım ve hiç umudum yok. Ama özellikle endişelenmiyorum. Ben en çok vajinal seksi seviyorum. Oral seks sadece penisi kaldırmak için iyidir. Veya sık sık seks yaptığınızda sikiniz artık buna değmez ama onu serbest bırakmak istersiniz.
-
- Orgazm!
Oksana dahil sadece üç partnerle olmasına rağmen analdan gerçekten hoşlanıyorum. Olya’yı kıçından becerdiğimi ve onu boşalttığımı hayal ediyorum. Ama şu ana kadar işler yolunda gitmiyor (((ve beni çok emiyor. Bazen moralim bozuk olduğunda ya da iş yerinde sorun yaşadığımda stresimi bu şekilde atıyor. Bazen soyunmuyor bile, beni sokuyor) yatağa, yanımda yatıyor ve bunu yapıyor) her zaman sonuna kadar, daha sık ağzında, bazen geri çekiyor, akarsulara bakmayı seviyor)))) nadiren yutuyor, ağzından üzerime döküyor karnı, bazen yüzüyle ovuşturur, bulaşır))) sonra havluyla veya ihtiyacı olan herhangi bir şeyle siler ve işine devam eder)) )
Nedense sevmiyor dizlerinin üzerindeyken ya da çömelirken emmek, bu pozisyon beni tahrik etse de, bir nevi hakimim))), ağzında kendim hareket etmeye başlıyorum, sonunda ağzına sikişiyor, kendimi boşaltıyorum , genellikle yüzünde. Ancak bu çok nadiren olur ((((
Nedense sevmiyor dizlerinin üzerindeyken ya da çömelirken emmek, bu pozisyon beni tahrik etse de, bir nevi hakimim))), ağzında kendim hareket etmeye başlıyorum, sonunda ağzına sikişiyor, kendimi boşaltıyorum , genellikle yüzünde. Ancak bu çok nadiren olur ((((
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
Evet, elimde onun bana oral seks yaptığı bir video var ve ben de onun ağzına boşaldım. Sık sık izliyorum.
-
- Orgazm!
Süper! Elena ve ben ayrıca "ev arşivlerimizdeki" fotoğraf ve videoları incelemeyi de seviyoruz. Bunu paylaşmama izin vermemesi çok yazık.
-
- Orgazm!
Onizm,
Benimki ne çektiğimi bilmiyor. Bunu ona göstermiyorum. Bu yüzden kalite böyledir. Amımı birkaç kez filme almamı sağlayan tek şey bu. İşte onun kedi videosundan ekran görüntüleri. Ama artık yayınlamıyorum. Ve sonra burada birisi bana fi dedi. Artık eserlerimi burada yayınlamayacağıma dair ona söz verdim. Benim yüzümden “miyokard enfarktüsü” geçirmesini istemiyorum.
Benimki ne çektiğimi bilmiyor. Bunu ona göstermiyorum. Bu yüzden kalite böyledir. Amımı birkaç kez filme almamı sağlayan tek şey bu. İşte onun kedi videosundan ekran görüntüleri. Ama artık yayınlamıyorum. Ve sonra burada birisi bana fi dedi. Artık eserlerimi burada yayınlamayacağıma dair ona söz verdim. Benim yüzümden “miyokard enfarktüsü” geçirmesini istemiyorum.
-
- Orgazm!
Vlad6969, O halde bunu bana e-postayla gönder, o sadece ben memnun olurum ama kalite önemli değil....
-
- Orgazm!
Bu yüzden bana e-postanı kişisel bir mesajla gönder, sana göndereceğim. Bazı nedenlerden dolayı PM’de fotoğraf ekleme özelliği artık kaldırıldı.
-
- Orgazm!
Peki, şimdi benim için pek hoş olmayan bir şeye gelelim ((((
Diğer kötü kızlar gibi ve sadece Olya’m da birkaç kez kötü hikayelere girdi (((yukarıda bir tanesini siktiğimde anlattım) sert ve aldatılmış "damadı" onu ormanda terk etti ve işte bir sonraki olay:
Biz tanışmadan yaklaşık bir buçuk yıl önce, maceralarının ortasında, kötü bir arkadaşlığa düştü, yani , bu bazen iyi insanlar arasında bile olur. O zamanlar bir erkeği vardı, hiçbir şeyi umursamıyordu, tasarrufluydu, içiyordu, yani kendisi sık sık rehin veriyordu (((
Sonunda dedikleri gibi "kulübeye" girdiler. Grup biraz aptaldı, erkekler bariz bakıcılardı, piliçler ise özellikle sağlıklı bir "merkez" olarak göze çarpıyordu. Alnında, dövmelerinde. Hemen Olya’ya baktı, erkek arkadaşına pek dikkat etmedi, ama en hafif deyimiyle rahatsız ediciydi ama herif hiçbir yere gitmek istemedi ve ona izin vermedi. özellikle dışarıda kış olduğu ve "kulübe" şehrin uzak ucunda olduğu için, daha fazla oturmak zorunda kaldım, bu iri adam ona iltifat etti, ona sarılmaya çalıştı ama o karşılık verdi. elinden gelenin en iyisini yaptı ve bundan pek yorulmadı. Geceye doğru Olin’in adamı dedi ki, biz yattık, onlar başka bir odaya gittiler, orada bir kanepe vardı, onu yaydılar, soyundular ve uzandılar. Her ikisi de oldukça "sarhoştu", Olya onlardan en azından herkes gidene kadar beklemelerini ve uyumalarını istedi, böylece nasıl seviştiklerini duymasınlardı. Ama adam ısrarcıydı ve Olya pek direnmedi. Ve sonra, tam ortasında aynı alın odaya daldı, bu arada Kolya. Olya’nın adamına dışarı çıkmasını söyledim, bir konu hakkında konuşmamız lazım. Uzun zamandır yoktular; Olya dışarı çıkıp öğrenmeye korkuyordu; ne olur ne olmaz diye giyindi ve orada bekledi. Orada ne olduğunu bilmiyor, herifin onu bu Kolya’ya mı kaptırdığını, yoksa onu soğuğa mı attığını bilmiyorum. Ama bir süre sonra odaya Kolya geldi, olin. Olya korktu, kanepeden fırladı, kaçmak istedi ama dışarı çıkmasına izin vermedi, kapıyı sıkıca kapattı, kanepeye attı ve onu soymaya başladı. Olya karşılık vermeye başladı, ama elini büktü ve ona onu becermemesini, aksi takdirde daha kötü olacağını, yine de onu becereceğini ve becereceğini, hatta başkalarını da davet edeceğini söyledi. Olya tamamen çıldırdı, korktu ve ona dokunmamasını, kimseyi aramamasını istemeye başladı, sonra her şeyi kendisi yapacaktı. Bu ucube onu bıraktı ve soyunup uzanmasını söyledi. Kendisi soyundu, bandı ona koydu, hemen külotunun içine uzandı, parmağını amının içine soktu, onu, meme uçlarını, boynunu öpmeye başladı, dudaklarını denedi ama ilk başta arkasını döndü ve sonra yavaş yavaş kendisi de heyecanlanmaya başladı! Onu parmaklarıyla sikmeye devam etti, önce tek parmakla, sonra neredeyse tüm elini içine soktu ve bir nedenden dolayı siki bu sefer neredeyse dikleşmemişti. Olenka zaten her yere akıyordu ve sonra kendi dediği gibi bunu beklemiyordu ama geldi! Ona dinlenmesi için bir dakika vermesini istedi ve sonra aletini kendisi aldı. Biraz sarsıldı ve Kolya onu saçından tutup kasıklarına doğru çekti, her şeyi anladı, direnmedi, ağzına aldı ve emmeye başladı. Yavaş yavaş siki yükseldi, oldukça makul bir boyuta çıktı, bu yüzden onu becermeye başladı, hemen onu köpek stiline soktu, içeri girdi, neyse ki oradaki her şey zaten ıslak ve kullanıma hazırdı. Olya ona boşalmaması için yalvardı. Uzun süre sikti, bazen penisini çıkarıp eliyle sikti ama uzun süre bitiremedi. Köpek gibi dururken kıçına şaplak attı, pek acımadı, hatta hoşuna gitti. Zaten kendini tamamen teslim etmişti, sırtından karnına doğru dönmüştü, prensip olarak kıçını açığa çıkarmıştı. , o da kendini iyi hissetti, dahil oldu. Sonunda bitirdi, yanına uzandı, Olya giyinmeye başladı ama dedi ki: gece oldu, hava soğuk, nereye gidiyorsun, sabaha kadar kal, sabah ben taksi çağıracağım, sen geleceksin eve git. Başka seçeneği yoktu, yanına uzandı, adam ona sarıldı, diğer elini amının üzerine koydu ve yavaş yavaş uykuya daldılar. Sabah tekrar seks yaptılar, onu kaldırmak için de onu emdi, sonra ona araba çağırdı ve o da yıkanıp uyumak için eve gitti. Bir daha görüşmediler, erkek arkadaşını orada terk etti, aradı, özür dilemeye çalıştı, dinlemedi bile, defolup gitmesini söyledi. Özellikle acı verici ya da nahoş değildi, ilk kez tecavüze uğramıyordu, ancak bu olaydan sonra insanlarla tanışma konusunda daha seçici olmaya başladı, daha az içmeye başladı ve sevgilileriyle çoğunlukla evde tanıştı ve yabancı arkadaşlıklardan kaçındı)
Diğer kötü kızlar gibi ve sadece Olya’m da birkaç kez kötü hikayelere girdi (((yukarıda bir tanesini siktiğimde anlattım) sert ve aldatılmış "damadı" onu ormanda terk etti ve işte bir sonraki olay:
Biz tanışmadan yaklaşık bir buçuk yıl önce, maceralarının ortasında, kötü bir arkadaşlığa düştü, yani , bu bazen iyi insanlar arasında bile olur. O zamanlar bir erkeği vardı, hiçbir şeyi umursamıyordu, tasarrufluydu, içiyordu, yani kendisi sık sık rehin veriyordu (((
Sonunda dedikleri gibi "kulübeye" girdiler. Grup biraz aptaldı, erkekler bariz bakıcılardı, piliçler ise özellikle sağlıklı bir "merkez" olarak göze çarpıyordu. Alnında, dövmelerinde. Hemen Olya’ya baktı, erkek arkadaşına pek dikkat etmedi, ama en hafif deyimiyle rahatsız ediciydi ama herif hiçbir yere gitmek istemedi ve ona izin vermedi. özellikle dışarıda kış olduğu ve "kulübe" şehrin uzak ucunda olduğu için, daha fazla oturmak zorunda kaldım, bu iri adam ona iltifat etti, ona sarılmaya çalıştı ama o karşılık verdi. elinden gelenin en iyisini yaptı ve bundan pek yorulmadı. Geceye doğru Olin’in adamı dedi ki, biz yattık, onlar başka bir odaya gittiler, orada bir kanepe vardı, onu yaydılar, soyundular ve uzandılar. Her ikisi de oldukça "sarhoştu", Olya onlardan en azından herkes gidene kadar beklemelerini ve uyumalarını istedi, böylece nasıl seviştiklerini duymasınlardı. Ama adam ısrarcıydı ve Olya pek direnmedi. Ve sonra, tam ortasında aynı alın odaya daldı, bu arada Kolya. Olya’nın adamına dışarı çıkmasını söyledim, bir konu hakkında konuşmamız lazım. Uzun zamandır yoktular; Olya dışarı çıkıp öğrenmeye korkuyordu; ne olur ne olmaz diye giyindi ve orada bekledi. Orada ne olduğunu bilmiyor, herifin onu bu Kolya’ya mı kaptırdığını, yoksa onu soğuğa mı attığını bilmiyorum. Ama bir süre sonra odaya Kolya geldi, olin. Olya korktu, kanepeden fırladı, kaçmak istedi ama dışarı çıkmasına izin vermedi, kapıyı sıkıca kapattı, kanepeye attı ve onu soymaya başladı. Olya karşılık vermeye başladı, ama elini büktü ve ona onu becermemesini, aksi takdirde daha kötü olacağını, yine de onu becereceğini ve becereceğini, hatta başkalarını da davet edeceğini söyledi. Olya tamamen çıldırdı, korktu ve ona dokunmamasını, kimseyi aramamasını istemeye başladı, sonra her şeyi kendisi yapacaktı. Bu ucube onu bıraktı ve soyunup uzanmasını söyledi. Kendisi soyundu, bandı ona koydu, hemen külotunun içine uzandı, parmağını amının içine soktu, onu, meme uçlarını, boynunu öpmeye başladı, dudaklarını denedi ama ilk başta arkasını döndü ve sonra yavaş yavaş kendisi de heyecanlanmaya başladı! Onu parmaklarıyla sikmeye devam etti, önce tek parmakla, sonra neredeyse tüm elini içine soktu ve bir nedenden dolayı siki bu sefer neredeyse dikleşmemişti. Olenka zaten her yere akıyordu ve sonra kendi dediği gibi bunu beklemiyordu ama geldi! Ona dinlenmesi için bir dakika vermesini istedi ve sonra aletini kendisi aldı. Biraz sarsıldı ve Kolya onu saçından tutup kasıklarına doğru çekti, her şeyi anladı, direnmedi, ağzına aldı ve emmeye başladı. Yavaş yavaş siki yükseldi, oldukça makul bir boyuta çıktı, bu yüzden onu becermeye başladı, hemen onu köpek stiline soktu, içeri girdi, neyse ki oradaki her şey zaten ıslak ve kullanıma hazırdı. Olya ona boşalmaması için yalvardı. Uzun süre sikti, bazen penisini çıkarıp eliyle sikti ama uzun süre bitiremedi. Köpek gibi dururken kıçına şaplak attı, pek acımadı, hatta hoşuna gitti. Zaten kendini tamamen teslim etmişti, sırtından karnına doğru dönmüştü, prensip olarak kıçını açığa çıkarmıştı. , o da kendini iyi hissetti, dahil oldu. Sonunda bitirdi, yanına uzandı, Olya giyinmeye başladı ama dedi ki: gece oldu, hava soğuk, nereye gidiyorsun, sabaha kadar kal, sabah ben taksi çağıracağım, sen geleceksin eve git. Başka seçeneği yoktu, yanına uzandı, adam ona sarıldı, diğer elini amının üzerine koydu ve yavaş yavaş uykuya daldılar. Sabah tekrar seks yaptılar, onu kaldırmak için de onu emdi, sonra ona araba çağırdı ve o da yıkanıp uyumak için eve gitti. Bir daha görüşmediler, erkek arkadaşını orada terk etti, aradı, özür dilemeye çalıştı, dinlemedi bile, defolup gitmesini söyledi. Özellikle acı verici ya da nahoş değildi, ilk kez tecavüze uğramıyordu, ancak bu olaydan sonra insanlarla tanışma konusunda daha seçici olmaya başladı, daha az içmeye başladı ve sevgilileriyle çoğunlukla evde tanıştı ve yabancı arkadaşlıklardan kaçındı)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
Emirliklerdeki bir Filipinli - Buna inanmıyorum ve bir Filipinli bir Hıristiyandır, tüm hikaye gibi çifte bir peri masalı, elbette BAE’nin gelenekleri hakkında biraz bilginiz varsa, hemen anlaşılır. Filipinler ve diğerleri.
-
- Orgazm!
Evet, hikaye tatsız ama bence daha endişe verici, onun için o kadar da kötü bitmedi. Ve onu dövmediler ya da ona zarar vermediler (ki bu daha da kötüsü). Ama bu acı deneyim onun daha doğru bir hayata dönmesine yardımcı oldu. Genel olarak mavi ve kötü şirketlerin hiçbir faydası yoktur. Genellikle her şey üzücü ya da travmatik bir şekilde biter.
Eğer erkeği kızdırmaya devam etseydi durum daha da kötü olurdu. Sonra bundan kurtuldum ve şüpheli de olsa biraz zevk bile aldım.
Genel olarak bu tür hikayeler çok heyecan verici, hem hakimiyet hem de korku var, insanlar genellikle bunun için BDSM’ye dalıyor - hayatta bununla karşılaşmaktan daha güvenli...
Eğer erkeği kızdırmaya devam etseydi durum daha da kötü olurdu. Sonra bundan kurtuldum ve şüpheli de olsa biraz zevk bile aldım.
Genel olarak bu tür hikayeler çok heyecan verici, hem hakimiyet hem de korku var, insanlar genellikle bunun için BDSM’ye dalıyor - hayatta bununla karşılaşmaktan daha güvenli...
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
YeniDim,
Kendimi tanımıyorum. Biraz tuhaf, eğer hoşuna gitmiyorsa sessizce geçip git. Sen sevmiyorsun, başkaları beğeniyor. Hayır, kesinlikle osurmak zorundasın.
Kendimi tanımıyorum. Biraz tuhaf, eğer hoşuna gitmiyorsa sessizce geçip git. Sen sevmiyorsun, başkaları beğeniyor. Hayır, kesinlikle osurmak zorundasın.
-
- Orgazm!
-
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
YeniDim,
Ona yanıt vermeye çalıştım, ancak bazı nedenlerden dolayı yanıtlarımı başlıkta göremiyorum
9 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
B.A.E’de Google OFDablu’da Latin harflerini yazmanız yeterli
İşte kanıt.
Ona yanıt vermeye çalıştım, ancak bazı nedenlerden dolayı yanıtlarımı başlıkta göremiyorum
9 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
B.A.E’de Google OFDablu’da Latin harflerini yazmanız yeterli
İşte kanıt.
-
- Orgazm!
-
- Penetrasyon
Emirlikleri ve Filipinlileri çok iyi tanıyorum, söylenecek başka bir şey yok.
-
- Orgazm!
Tabii ki hiçbir şey. Ama elimde Emirates’te bir fotoğrafımız var. Çalışmalarından fotoğraflar var. Nerede olduğu da belli. Ben de Google’a yazmanız gerektiğini söyledim. Gerçekten konuşacak bir şey yok. Sen oraya hiç gitmedin
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Orientation: biseksüel
benimki bana ilk oral seks yaptığını nasıl anlattı. Bir erkekle seks yaptık, kadın duşa girdi, adam duştan çıktı, yatakta yatıyordu ve ona oral seks yapmasını söyledi, kadın yaptı, hiç istek duymadı o zaman kendisi dene ya da zevkle, şimdi bile o da ondan hoşlanmıyor. İlk defa analda da aynısı oldu, adam sormadan oraya yerleştirdi. Yani herkes deneyimli kızlarla şanslı değil. Ama öğretebileceğinizi söylüyorlar ama partnerinizin bir şey öğrenme arzusu yoksa her şey işe yaramaz.
- These users thanked the author Cidden for the post (total 3):
- Vladtsst, Onizm, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Andrey57115,
Ekran görüntüsüne bakın. Bu, Filipinlilerin BAE’de çalıştığının kanıtı değil. Suudi Arabistan ve Katar’da da çalışıyorlar. Birkaç Filipinli arkadaşım var. Başka neye inanmıyorsun?
Ekran görüntüsüne bakın. Bu, Filipinlilerin BAE’de çalıştığının kanıtı değil. Suudi Arabistan ve Katar’da da çalışıyorlar. Birkaç Filipinli arkadaşım var. Başka neye inanmıyorsun?
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Ayrıca öğretebilmeniz gerekir. Ama bir kızın arzusu yoksa, o zaman burada çabalamanın faydasız olduğuna katılıyorum. Eşim de oral seksten pek hoşlanmıyor ama benim bundan gerçekten hoşlandığımı biliyor ve bu nedenle bazen beni şımartıyor (nadir olması üzücü).
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 179 Replies
- 9065 Views
-
Last post by George
-
- 45 Replies