Sahilde çıplak

Birisi gösteriş yapmayı sever...
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Sahilde çıplak olmak

Unread post by Fargal94 »

13 yaşında, kaç yaşında olduklarını öğrendiğinizde ağzınız açık kalan kızlar var)))
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
Onizm, Korsan, Oleg257
Gece Len
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Gece Len »

Fargal94: 30 Jun 2022, 15:58 13 yaşındayken öyle kızlar var ki kaç yaşında olduklarını öğrendiğinizde ağzınız açık kalıyor))
eh, ben 10 - 12 yaşlarındaydım , ailem çıplaktım, beni plaja götürdüler ve sınıf arkadaşlarım gördü... ve hiçbir şey
These users thanked the author Gece Len for the post (total 2):
Onizm, abartı
Onizm
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 558

Unread post by Onizm »

Natta Len: 30 Jun 2022, 16:06
Fargal94: 30 Jun 2022, 15:58 13 yaşında öyle kızlar var ki kaç yaşında olduklarını öğrendiğinizde ağzınız açık kalıyor))
pekala, 10 - 12 yaşlarındaydım, ailem beni çıplak götürdü, plaja götürdü ve sınıf arkadaşlarım gördü... ve hiçbir şey
nEh, 10-11 yaşlarında ben de sınıf arkadaşlarım gibi sahilde çıplaktım, bu yıllarda utanç sadece ortaya çıktı. ;)
Kaydırıcı88
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Kaydırıcı88 »

Kcirtap: 02 Jun 2022, 09:18 Ah, fotoğraflar henüz bu forumda elimde mevcut değil. Eşim ve ben bir kez Nudik’e gittik. Ve orada sadece erkekler vardı. Ve karıma bakıp açıkça mastürbasyon yapmaktan çekinmediler. Yaklaşmadılar, uzaktan izlediler ve sarsıldılar. Karısı onları fark etmemiş gibi davrandı. Sonra, kendisine doğru gelen üye sayısının benden daha fazla olduğu ortaya çıktı
Peki bunu beğendi mi?
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Natta Len: 25 Jun 2022, 18:11 ve tamamen çıplağız.... amcıklarımız parlayarak ortalıkta dolaşıyoruz.... bu çok heyecan verici
Bu arada, kızların ve kadınların bu tür plajlara gittiklerinde akıllarından neler geçtiğini her zaman bilmek istemiştim.
Hiçbir şekilde bazı plajlarda birinin çıplak dolaşmasına karşı değilim. Tam tersi.
Yani oraya giden adamların durumu az çok belli. Çünkü erkekler ilk başta çıplak bir kadın gördüklerinde tahrik oluyorlar. Ve bu onu cezbediyorsa bu normaldir.

Ama bana göre en ilginç şey...
Erkekler kendilerini çıplak kadınların bulunabileceği bir kumsalda bulurlar. özel amaç. Ve düşünceleri şu şekildedir...
Kadınların da tıpkı kendileri gibi bazen bir kez olsun seks istediğini fark ederler. Basitçe ifade etmek gerekirse, birisiyle seks yapmak.
Fakat ahlak bu işi hoş karşılamıyor.

Sonra meğerse bir kadının seks yapabileceği yerin tam da çıplaklar plajı olduğu ortaya çıkıyor. gelip masum bir arzu kisvesi altında yürüyün, biriyle seks yapma arzunuzu çıplak bir şekilde ilan edin.
Ve en önemlisi, bir şeyler aniden ters giderse her zaman atlama fırsatı vardır - sanki burası bir plaj gibi, değil bir genelev ya da bir swinger partisi. Mesela çıplak güneşlenmeye geldim. Genel olarak çıplak güneşlenmeyi seviyorum ve seksin bununla ne alakası var?

Fakat bana öyle geliyor ki kadınlar çıplaklar plajına erkekleri olmadan gelip gönüllü olarak soyunduklarında, o zaman her şeyin seksle ilgili olduğunu düşünüyorum. Ve bunun gerçekleşmesi gerekli olmayabilir. Belki de kadınlar uçurumun kenarında böyle yürüdüğünüzde çok heyecanlanıyor ve tahrik oluyorlar. Ve tek yapmanız gereken parmağınızı tıklatmak. Ve en önemlisi, bir seçim var. Bunu ya da bunu teklif edebilirsiniz. Ya da hâlâ reşit olmayan ama zaten bir vay vay siki olan bu çocuk! Diğer erkeklerden daha fazlası olacak.

Ve bu iki göbekli adamı da mutlu edebilirsiniz. Veya bu uzun boylu yakışıklı adamı bağlayabilirsiniz. Hayır olmasına rağmen! Siktir et onu, karşı konulamaz olduğunu ve bütün kadınların ona bir şeyler vereceğini düşünecek. Gidip amımı şuradaki otuz yaşlarındaki çifte göstersem iyi olur. Yanına bir havlu sereceğim, amımı ona doğru yatıracağım ve bakmasına izin vereceğim. Bakalım eşi (ya da her kimse) buna ne diyecek.

Kırım’a geldiğimde benzer bir kumsaldaydım. Üstelik bu, bilinmeyen bir yerde ve denizden getirilen bir tür çöpün bulunduğu vahşi bir plaj değil, Evpatoria’daki bir sanatoryumdan gelen en sıradan şehir plajıydı. Oraya giriş ücretsizdi ve şifalı olarak konumlandırılmıştı. Ve orada, sanki yasal olarak çıplak güneşlenebiliyordunuz.
İnsanlar oraya gitti ve sıradan tatilcilerin arasına karışarak çıplak güneşlendi. Ama etraftaki insanlar bayılmadı ve kimse burada neden çocuklar var diye kızmadı.
Aksine, halka açık yerlerde nadiren çıplak görülen yeterince büyük çocuklar bile bu kumsalda koşuyor, oynuyorlardı. , yüzdüm ve çıplak güneşlendim.

Göğüsleri zaten görünür olan ve zaten kadın figürü olan kızları görünce ben de biraz şaşırdım. Ama yine de, küçük amcıkları sarkan akranlarıyla birlikte sahil boyunca çıplak koşuyorlardı. Genel olarak her şey oldukça doğal ve rahattı. Plaj, her iki taraftaki diğer plajlardan basit bir şekilde gerilmiş ağlarla ayrılıyordu. Plajda her gün değil, haftada birkaç kez ve hafta sonları çıplaklar vardı. Ve bu sanatoryumdaki odasındaki numaraları kullanmasına izin verdiler. Ancak bu plaja ulaşmak isteyenler için bu sorun olmadı çünkü komşu plajdan suyun biraz daha derinlerine inerek kolaylıkla plaja ulaşabiliyorlardı. Ağ suda çok uzağa gitmiyordu, sadece on metre kadar uzanıyordu. Ve insanlar buradan oraya oldukça sakin bir şekilde hareket ediyorlardı ve buna kimse müdahale etmiyordu.

Ve bu kumsalda da çok çeşitli insanlar vardı. Ayrıca kocaman etli amcıkları ve göğüsleri neredeyse göbeğine kadar sarkan kocaman kadınlar da vardı. Birisi yanlarından geçip onlara baktığında, onlar da sitemkar bir bakışla karşılık verdiler. Hatta bazıları “Neden utanmaz gözlerinize bakıyorsunuz” diye küfretti. :-)
Fakat kimse onlarla tartışmadı ve genel olarak şunu belirtmeliyim ki bu kumsalda herhangi bir çatışma görmedim veya duymadım. Bu plajdaki erkeklerin çoğu mayo giyiyordu. Bazıları kemiklerinden dolayı, diğerleri belki de mütevazı boyutlarından utanıyorlardı. :-)

Ve bazı adamlar bu plaja gitmekten bile utanıyorlardı ve bu adamlar, tek başlarına ve gruplar halinde komşu plaja dağıldılar. ağın yanında. Görünüşe göre bu kumsalda değiller ama her şey görünüyor. Bu bir nevi sağlıksız (veya belki de tam tersine çok sağlıklı) bir ilgi.
Eşim ve çocuğum ile birlikte o plaja su kenarında gittik ve bazen orada çok fazla zaman geçirdik. Bir anda yanımızda bir grup genç olduğunu hatırladım. Üç kız ve bir erkek. Bu kızlardan hangisi olduğunu hâlâ anlayamıyorum. Görünüşe göre yaygındı. :-)

Kızlardan birinin vajinasından tamponun ipi sarktığını ve tüm şirketin sürekli onunla dalga geçtiğini hatırlıyorum. Adamın her zaman bir geyiği vardı. Ve çok iyi bir gaf. Ama sonra düşmemesine şaşırdım. Neredeyse bütün gün orada durdum. Çoğu zaman bir daire şeklinde oturuyorlardı. Ya da kart oynadılar, bir şeyler yediler ya da sadece sohbet ettiler. Ve zaman zaman bu üç kızdan biri bu adamın penisine dokundu, onu okşadı ve "tamam, tamam" dedi. Sabırlı ol, hadi öğle yemeği yiyelim, sonra odaya gireceğiz ve senin için her şey yoluna girecek. :-)
Diğerleri de birbirlerine bakıp bu konu hakkında şakalaştılar.

Daha sonra konuşmalarının devamında bunların bazı şeyler olduğunu öğrendim. bir tür kuponla gelen öğrenciler. Kızlardan biri onun kız kardeşiydi, ikisi daha sonra orada biriyle tanışma umuduyla arkadaşlık için gitti. Ancak vardıklarında her şey o kadar kötü gitti ki ikisini de düzenli olarak sikti. Ve aynı anda ve aynı yatakta. Ve onu yeni bulup beğendiler ve birini bulma planlarından vazgeçtiler. Konuşmalarından hala bu adamın kız kardeşini sikip sikmediğini anlayamadım.

Bu kumsalda bekar diyebileceğim pek çok bayan da vardı. Yani geldiler, havlu serdiler, her şeyi çıkardılar, genellikle cinsel organlar tüm detaylarıyla açıkça görülebilecek şekilde uzandılar ve orada öyle yattılar. Kesinlikle çok koyu renkli gözlükler ve güneş şapkası takmışlardı. Yani şu anda nereye ve kime baktığı belli değildi. Böylece orada yatıp etraflarındaki düzeni değerlendirdiler. Bazıları onlara bakar, bazıları bakmaz. Özellikle kimseyi izlemedim ve bu nedenle onlar için her şeyin nasıl yürüdüğünü bilmiyorum. Ancak bu hanımlar genellikle otuz artı eksi beş yaş civarındaydı.

Genç kızlar bu plaja genellikle ikişer ikişer gelirlerdi. Çok utangaçtılar, sık sık denize dalmaya giderlerdi ve ileri geri yürürken herkesin yüzüne bakmaya çalışırlardı. Sonra havluların üzerine uzanıp utançtan yanarak yatıyorlar. :-)
Çünkü amını havluyla örtmek biraz aptalcaydı; o zaman külotunu giy, işte bu kadar! Ve meraklı gözlerden saklanmak tamamen imkansızdı - onlara herkes her yerden amlarına bakıyormuş gibi geldi. Aslında durum böyle olmasına rağmen. Ve tüm bunlara dayanamayıp tekrar denize koşup denize daldılar ve suya biraz daha güvendiler. :-)

Genel olarak, bu kumsalda eşi olmayan çok az erkek ve erkeğin bulunduğunu belirtmek gerekir. Hepsi esas olarak onları bu çıplaklar plajından ayıran ızgaraya yakın komşu plajlarda yoğunlaşmıştı. Sanırım erkekler ve erkeklerden oluşan bu grup birbirlerine karşı sert bir kompleks içindeydi ve bunun sonucunda da bu konuyla ilgili şakalar yapılıyordu.
Fakat bu kumsalda su altında kalan oldukça fazla erkek vardı. elli. Ve kesinlikle büyükbabaların olduğunu da not etmemek imkansızdı. Kesinlikle çıplak. Nadiren uzanırlar ve biriyle konuşmak için bir neden arayarak sürekli olarak ya ayakta dururlar ya da sadece sahil boyunca yürürler. Ve birisiyle işlerini bitirme fırsatı bulduklarından memnundular. Çıplak kadınlarla olduğu açık, erkeklerle değil.

Şişman kadınlarla ilgilenmedikleri açık. Ve çiftler halinde gelen kızları birbirine yapıştırmak için daha çok çabaladılar. Kızlar bundan dehşete düştüler ve konuyu ciddiye almadılar. Şaka yaptılar ve gergin bir şekilde güldüler. Bazı nedenlerden dolayı büyükbabalar bunu kur yapmaya devam etmek için bir neden olarak algıladılar. Ve sık sık şu ya da bu büyükbabanın aceleyle hazırlandığını ve sahilden ayrılan kızları takip ettiğini fark ettim.
Bu büyükbabaların bir şeyler yaptığını öğrensem şaşırmazdım. :-)
Tatil köyleri böyledir. Bir çare gibi bir savaş gibidir - her şey silinecek! Peki büyükbaba, ne olmuş yani!? Eğer iyi bir tavrı varsa, normal davranıyorsa, onunla birlikte olmak ilginçse ve deliyse neden olmasın, özellikle de henüz genç aday olmadığına göre.
Yine, her zaman kurtulabilirsin

Genel olarak bu plajdaki tatilim sırasında, belirli eğilimleri olan kadınların bu tür plajlara gittiği izlenimini edindim. Bunun açıklaması da, dedikleri gibi, çıplak güneşlenmeyi sevdikleri, böylece sözde kolektif çiftlik bronzluğu yok...
Bunun tamamen ikiyüzlülük olduğu ve onun tamamen anlaşılabilir biri olduğu izlenimine kapıldım. herkese göre ve tamamen kendisiyle ilgili masum bir neden.
Ama aslında bu kumsalın bir tür doğal seçilim olduğunu düşünüyorum.

Basitçe söylemek gerekirse iki kadın kategorisi çıplaklar plajına gidin; meraklı ve ilgili olanlar ve bir şekilde yeni ve alışılmadık bir şey için kendilerini test etmek isteyenler.
İkinci kategori ise sadece sikişmek isteyenler. Daha doğrusu kim sevişmeyi sever derdim. İşte artık o kadar da önemli değil - tam olarak nasıl, kiminle, hangi kompozisyonda, nerede...
Sadece çıplaklar plajı çok fazla zaman kaybetmeden ve hiçbir şey yapmadan tanışabileceğiniz bir yer. herhangi bir hata veya yanlış anlama - sanki ben öyle değilim, tramvayı bekliyorum.
Ya da her zaman masum bakireler veren erkekler gibi.

Sanki bir çıplaklar varmış gibi sahil. Ve büfe olarak algılanmalıdır. Gelmek. Bakmak. Kimin şişman olduğunu, kimin kaburgalarının dışarı çıktığını, kimin kıçının olduğunu anında görebiliyorsunuz. Kim nasıl davranıyor? Eğer erkekseniz, o zaman itibarınız da dahil olmak üzere her ayrıntıda yine görünürsünüz. Beğendiğinizi seçersiniz. Yukarı çıkıp yakındaki kumlara oturuyorsunuz. Biriyle tanışırsın ve sonra herhangi bir şey hakkında tamamen saçma sapan konuşursun. Sonrası koşullara bağlıdır.
Kızlar için de her şey çok basittir. Yanınıza geliyorlar, ya tanışıyorsunuz, sonra da onunla bir yere gidiyorsunuz. Veya karşılık vermezsiniz ve prensinizi daha fazla beklersiniz.

Ama en azından ikisi de birbirini çıplak gördü. Yani, bu gerçek tek başına mesafeyi zaten önemli ölçüde azaltıyor. Her şey yolunda giderse bu akşam seks mümkün. En azından her ikisinin de birbirlerinin cinsel organlarını görmüş olması ve ilk engelin çoktan aşılmış olması temelinde.
Bunu şu anda yazıyorum ve şimdiden sertleşmeye başladım! Peki, eğer tüm bunlar gerçekten düşündüğüm şeyse ve genel olarak bunlar çok çok heyecan verici ve şehvetli.
Aslında bu plajların bu yüzden icat edildiğini düşünüyorum. Genel bahane ise çıplak güneşlenme aşkı gibi.
Bunun herkese uygun genel bir ekran olduğunu düşünüyorum. :-)
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sana uymayan bir şey mi var? Neden bu kadar uzun bir pasaj anlamıyorum?)
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Onizm
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Fargal94: 12 Jul 2022, 11:10 Sana uymayan bir şey mi var? Neden bu kadar uzun bir pasaj olduğunu anlamıyorum?)
Burada ne işimiz var? Hükümet toplantısında mı?
Ekonomik krizin üstesinden gelmeyi mi tartışıyoruz?
Yoksa hissedarlar toplantısı ve temettü ödemesi konusunda karar var mı?
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gönderinize bakılırsa çok benzer görünüyor))
O
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Orientation: biseksüel

Unread post by O »

Bu harika, çok eşit bir bronzluk
These users thanked the author O for the post (total 3):
Fargal94, Onizm, İsveç125
X-pas
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25

Unread post by X-pas »

Ben tüm plajlarda mayo giymeyen kızlardan yanayım.
These users thanked the author X-pas for the post:
Onizm
yarışçı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 580

Unread post by yarışçı »

Bu tür dilekler için en iyi yer aile çıplaklar plajıdır)
These users thanked the author yarışçı for the post (total 3):
Fargal94, İsveç125, abartı
Onizm
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Onizm »

Vasyanitsa: 12 Jul 2022, 11:06 Aslında bu plajların icat edilmesinin nedeninin de bu olduğunu düşünüyorum. Ve genel mazeret çıplak güneşlenme aşkı gibidir.
saç gömleği, başkaları adına konuşmayacağım. EVET ve çıplaklar plajlarını pek sevmiyorum ama çıplak güneşlenmeyi ve yüzmeyi gerçekten seviyorum. :oops: Genellikle arabayla ulaşılması zor olan tenha yerleri aramanız gerekir.

Ve evet, bu kesinlikle bronzlaşmakla ilgili değil, buraya tamamen katılıyorum, ama kesinlikle seks ve partner bulmakla ilgili değil. Hem güneyde hem de başkentte nudic’lere gittim ve şehrime de gidiyorum, ancak nadiren: yılda 1-2 kez, hatta daha az sıklıkta. Ancak düzenli olarak bölgedeki nehir ve göllerdeki “gözlerden uzak plajlarımı” ziyaret ediyorum. Benim için heyecan "çıplak güneşlenmek", daha doğrusu çıplak yüzmek. Gerçekten sevdiğim şey bu. :roll: Islak kıyafetlerle nasıl yüzebildiğini anlamıyorum... Bazen mayoyla yüzmek zorunda kalıyorum ama son yıllarda böyle bir durumu hatırlamıyorum bile ama daha önce , tabii ki çocuklarla uğraşmak zorunda kaldım.
n
Çıplak güneşlenmek harika! ve mutlaka kumsalda bile olmak zorunda değil, tarlada veya ormanda çıplak olarak yürüyebilirsiniz. Doğanın doğal halinde olmayı seviyorum; en önemli şey bu. Başkalarında durumun ne ve nasıl olduğunu bilmiyorum, bu yüzden spekülasyon yapmayacağım.
These users thanked the author Onizm for the post:
Gümüşboom143
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Onism: 12 Jul 2022, 15:41 Çıplak güneşlenmek harika! ve mutlaka kumsalda bile olmak zorunda değil, tarlada veya ormanda çıplak olarak yürüyebilirsiniz. Doğanın doğal halinde olmayı seviyorum; en önemli şey bu. Başkalarının ne yaptığını ve nasıl yaptığını bilmiyorum, bu yüzden spekülasyon yapmayacağım.
Şahsen ben bu tür ifadelere pek güvenmiyorum. Çünkü gözlemlerime göre tüm bunlar genelde birilerine yönelik oluyor ve yalnız yaşanmıyor. Çıplak yürümeyi seven herkesin mutlaka onu görecek birine ihtiyacı vardır. Ancak yalnızsanız ve kimse görmüyorsa, kural olarak tüm bunlar anında sıkıcı ve anlamsız hale gelir.

Burada külotsuzsun, ama burada külot giyiyorsun - bu seni rahatsız ediyor yalnızsan, kimse sana bakmıyorsa ve bunca dileklerinle kimsenin sana ihtiyacı yoksa hiçbir fark yok.
Öyle de öyle. Ve bu şekilde çalışır. Bana göre bu çıplaklıktaki biri, içinden bir şeyler çıkarabileceği ek bir kaynak buluyor.
Ve etrafınızdaki herkese çıplaklığınızı umursamalarını söylersek kimse buna dikkat etmez. o zaman kaynak olmaktan çıkar. Ve bu zaten sıkıcı.

Yani, iki çıplak çıplak kategorisi sayabilirim.
Bazı hedeflerine ulaşmak için buna ihtiyaç duyanlar.
Ve ısıttığı kişiler. Yani tüm bunlardan ruhu bozulan kişi heyecanlanır ve genel olarak bir şekilde heyecanlanır.

Fakat her iki durumda da birine ihtiyaç vardır. Bir izleyici kitlesine ihtiyacımız var.
Sanatçılarınkine benzer bir şey. Sanatçının izleyiciye ihtiyacı vardır. Aksi halde oyunculuğu tüm anlamını yitiriyor.
Diyelim ki metni incelediniz, karaktere alıştınız, o ortamın kültürünü, zamanını, yaşam biçimini incelediniz. Kendimi dizimin üzerinden kırdım ve senin için doğal olmayan bir şey yapmaya kendimi zorladım.
Bütün bunların doğal bir şekilde gerçekleşmesini ve kötü bir oyun olarak adlandırılmamasını sağlamaya çalıştım. Genel olarak tüm bunlara zamanımın çoğunu harcadım.

Fakat tüm bunların motivasyonu sonuçta izleyicinin tepkisidir. Ve yaptığınız her şeyi kimsenin görmeyeceğini varsayarsak her şey sıkıcı ve anlamsız hale gelir.
Çıplaklık için de aynı şey geçerli. Ve eğer her şeyi sayıların ve BT teknolojilerinin diline çevirirsek, o zaman çıplaklar forum trolleridir.
Sadece etraflarındakileri trollerler ve bir nedenden dolayı buna ihtiyaç duyarlar.
Bir trol neden her şeye ihtiyaç duyar? öyle mi yapıyor? Bence bu, çıplaklar arasındaki motivasyonla hemen hemen aynı.
Sadece etraflarındakileri trolliyorlar. Ama neden buna ihtiyaç duydukları başka bir soru. Ve bence herkesin farklı sebepleri var ama öyle ya da böyle birisine yöneliktir ve seyircisiz yaşanmaz.
Onizm
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Onizm »

Vasyanitsa, yanılıyorsun, ben inanmıyorum bir izleyici kitlesine ihtiyaç var. Bu çocukluğumdan beri böyle ve bu hoşuma gidiyor.

İzleyici için hiçbir motivasyonum yok.

Buraya şunu yaz:
Vasyanitsa: Burada külotsuzsun ama burada külot giyiyorsun - yalnız olman, kimsenin sana bakmaması ve bunca dileklerinle kimsenin sana ihtiyacı olmaması hiç fark etmez.
Fakat benim için bir fark var. Külotsuz kalırsam, bu beni zaten heyecanlandırıyor, kendimi okşama, mastürbasyon yapma arzusunu uyandırıyor. Ve doğada olduğunuzda: ormanda veya tarlada, nehirde veya denizde, o zaman bu duygular benim için yoğunlaşıyor. Bir seyircinin varlığının üzerimde hiçbir etkisi olmadığını inkar etmeyeceğim. Çıplak görülme düşüncesinin daha çok arzu uyandırdığına katılıyorum, ama o olmasa bile heyecan hala orada.

Sizi temin ederim ki benim için çıplak olmak giyinik olmaktan daha doğal bir durum. Bu daha kullanışlıdır, hiçbir şey kısıtlamaz veya müdahale etmez. Hatta evde veya mülkte daha sık çıplak çalışıyorum, her ne kadar bunda cinsel bir çağrışım olmasa da, bu çok doğal. Ve bunun sadece doğal bir durum olduğu tek bir (çıplak) aile tanımıyorum. Giysiler yalnızca rahatsızlık yaratır ve bu nedenle yalnızca soğuk havalarda gereklidir. Bu kesinlikle bir seyircinin varlığını gerektirmiyor ancak bu da çıplaklığın bir bileşenidir.
These users thanked the author Onizm for the post:
Fargal94
fromkl
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by fromkl »

tema - ateş!
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

fromkl: 15 Jul 2022, 00:05tema ateş!
Özel bir şey yok...
Burjuva çıplaklar plajlarında durum nasıl bilmiyorum ama bizim plajımızda gerçekten de zihinsel bozuklukları olan insanların bir tür buluşması.
Lika32
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81

Unread post by Lika32 »

Bazen çıplak güneşlenirim ama halk plajında ​​değil, daha sessiz bir yerde
These users thanked the author Lika32 for the post (total 2):
Onizm, İsveç125
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Vasyanitsa: 16 Jul 2022, 11:08
tema ateş!
Özel bir şey yok...
Burjuva çıplaklar plajlarında durum nasıl bilmiyorum, ama bizimkilerde zihinsel engelli insanların bir tür buluşması doğru.
Bu kimin, kimin kıyafet giydiği veya kimin amını gösterdiğiyle mi ilgili?
Yeni
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Yeni »

Beğeniyorum ama her zaman işe yaramıyor
sahte
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29

Unread post by sahte »

Lika32: 23 Jul 2022, 09:43 Bazen çıplak güneşlenirim ama halk plajında ​​değil, daha sessiz bir yerde
ilk kez Geçen yıl çıplaklar plajındaydım. Yakınlarda 56 yaşında bir teyze çığlık attı, buluştuk ve bana 6. sezondur bu kumsalda güneşlendiğini ama turist değil yerli olduğunu söyledi. Yerel halkın neredeyse hiçbir zaman çıplaklar plajına gitmediğini söyledi.
Büyük oğlan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410

Unread post by Büyük oğlan »

pipipisa: 13 Apr 2022, 20:34 10 yaşıma kadar neredeyse her zaman çıplak yüzdüm, sonra 14 yaşımdan itibaren mümkün olunca
Ve dört yıl önce olanlar ?
Yeni
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Yeni »

gosti: 09 Jun 2022, 21:31 09 Haziran 2022, 21:31

37 yaşımdan sonra plajlarda çıplak olmaya başladım, şimdi bunun daha erken olmamasına pişmanım
güzel
Lika32
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Lika32 »

Dün üçümüz güneşlenmek ve yüzmek için şehir dışına çıktık. Ben, kocam ve kız arkadaşım. Herkes çıplak güneşleniyordu :angel:
These users thanked the author Lika32 for the post (total 3):
İsveç125, Onizm, Fargal94
Автор темы
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 523
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by pipipisa »

Lika32: 29 Jul 2022, 06:39 Dün üçümüz güneşlenmek ve yüzmek için şehir dışına çıktık. Ben, kocam ve kız arkadaşım. Herkes çıplak güneşleniyordu :angel:
Yani sikişmiyorlar da güneşleniyorlardı, öyle mi?
Lika32
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Lika32 »

Biz sadece güneşleniyorduk ama ben benimkine sadece oral seks yaptım
These users thanked the author Lika32 for the post (total 3):
İsveç125, Onizm, Fargal94
Автор темы
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!

Lika32: 29 Jul 2022, 07:17 Sadece güneşleniyorduk ama ben sadece kendime oral seks yaptım

Bir arkadaşım seni kıskanıyordu
Lika32
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Lika32 »

Evet, hayır, kızları daha çok seviyor :angel:
These users thanked the author Lika32 for the post:
Onizm
Автор темы
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!

Lika32: 29 Jul 2022, 07:22 Evet, hayır, kızları daha çok seviyor :angel:
Seni yaladı mı yoksa sadece emmeni mi izledi?
These users thanked the author pipipisa for the post:
Onizm
Lika32
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Lika32 »

Hayır yalamadım, her şeye daha sonra evde devam ettik, üçümüz
These users thanked the author Lika32 for the post (total 2):
İsveç125, Onizm
Автор темы
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!

Lika32: 29 Jul 2022, 07:37 Hayır, yalamadım, daha sonra üçümüz evde her şeye devam ettik
Arkadaşınız ilk kez kocamın önünde çıplaktım
These users thanked the author pipipisa for the post:
Onizm
Lika32
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Lika32 »

Hayır uzun zamandır çıkıyoruz
These users thanked the author Lika32 for the post:
İsveç125
Автор темы
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!

Lika32: 29 Jul 2022, 08:05 Hayır, uzun zamandır çıkıyoruz
En heyecan verici şey ilk kez arkadaşınızın erkek arkadaşının önünde soyunmak
These users thanked the author pipipisa for the post (total 3):
Onizm, İsveç125, sapık
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704

Unread post by İsveç125 »

Aferin)))) uzun zamandır birlikte arkadaş mıydınız?
1 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
pipipisa : 29 Jul 2022, 08:12
nHayır, uzun zamandır çıkıyoruz
En heyecan verici şey ilk kez arkadaşınızın erkek arkadaşının önünde soyunurken
Asıl mesele şu ki, o bunu yapmıyor’ gözlerini kapma))))
These users thanked the author İsveç125 for the post:
Onizm
Kostik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99

Unread post by Kostik »

Bir "işemek" destekleyici deliller nerede?
İNANMIYORUM
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704

Unread post by İsveç125 »

Kostya: 29 Jul 2022, 08:18 Bir "çiş" Destekleyici gerçekler nerede?
İNANMIYORUM
Ve tanık da uzun yaşamıyor :grust:
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 4):
Onizm, annem adam yaptı, George, Nikk
akntn
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by akntn »

Çıplaklar plajının yanında yaşıyorum, yeni bir şey istediğimde çalıların arasına girip mastürbasyon yapıyorum
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Tatlı biber »

Kiev’de Obolon’da kim plaja gitmek ister?)
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 511

Unread post by Dgonio2022 »

Kostya, sen kimsin ki bunu teyzeme söylüyorsun? bunu kanıtlıyorlar mı? Ben pislikleri savunmuyorum ama kimse sana bir şey kanıtlamak zorunda değil.
These users thanked the author Dgonio2022 for the post:
İsveç125
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 3 years

Unread post by Arıyor »

pipipisa,
Nerede yüzdün ? Serebrenny Bor’da mı?
Seks_Makinesi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30

Unread post by Seks_Makinesi »

Bir yandan çok havalı, göze hoş geliyor, özellikle de güzel kadın vücudu ama diğer yandan uyanabilirsiniz ve plaj halka açıksa ve çocuklar etrafta olmak istiyorsa, sanmıyorum bu iyi bir fikir, heyecandan bahsediyorum)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Teşhircilik”