Oral seks aldatma sayılır mı sayılmaz mı?
-
Автор темыAlya
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

evet mi hayır mı ve nedeni. Herkesin fikri ilginç!

- These users thanked the author Alya for the post (total 11):
- Artem.Maxsimov, Timuryai, Bölge, Bir denizkızı, andrey.petrov, Pol66, Kalyaev, Stopkin, Zorba Carrie, Natalie, Tolkala
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Oral seks aldatma sayılır mı?
Alya, Bu ihanetten daha kötü. Oral seks ve kuntka iki yakın insanın kutsallarıdır. Ama eğer genç bir erkeğin yoksa hoşlandığı birine oral seks yapabilirsin, eğer biri varsa ağzından birine ver, bence bu kadınına karşı o kadar da kötü değil. yalayan birineydi. Her nasılsa böyle söylüyorum
- These users thanked the author Şişman adam for the post (total 2):
- Onizm, Veloman
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
Tabii ki sayılır. Bu oral sekstir ve yandan cinsel temas hile yapmaktır.
- These users thanked the author Mishanja11 for the post:
- aryamari
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
- Registered for: 2 years 5 months
Eğer karınız başkalarını kalbiyle değil de ağzıyla emiyorsa bu ihanet ya da ihanet değildir.
:)
:)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
-
- Penetrasyon
- Total posts: 236
Prezervatif varsa konuşacak bir şey yok. Dondurma veya lolipop emmek hile sayılmaz. Ve eğer patrona kötü davranırsa, bu zaten bir üretim zorunluluğudur. :evet:
- These users thanked the author angrove for the post (total 2):
- PavelNokia, Veloman
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 1 year 9 months
Bence sorunun açıklığa kavuşturulması gerekiyor! Hile yapan kadın mı yoksa erkek mi)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Evet, diğer seks gibi. Eğer sinsiceyse, o zaman evet. İzin veya onay varsa, hayır. Komplo teorilerini neden burada yayıyorsunuz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Bence - hayır. Ancak bu, evlilikteki insanlar arasındaki ilişkilerin kurallarına bağlıdır.
Last edited by kazx31 on 24 Nov 2023, 16:58, edited 1 time in total.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
- Registered for: 2 years 3 months
Alya, karım bunun hile olduğunu düşünüyor.
Ve ben bunu vatana ihanet olarak görmüyorum.
Ve ben bunu vatana ihanet olarak görmüyorum.
-
- Sürtünmeler
Pralna yukarıda söyledi!
Bu gizlice vatana ihanettir, ama bunun bir sakıncası olmadığını tartıştık, lütfen, bunu vatana ihanet olarak kabul etmek zordur)
Bu gizlice vatana ihanettir, ama bunun bir sakıncası olmadığını tartıştık, lütfen, bunu vatana ihanet olarak kabul etmek zordur)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
Sakso aldatmak mıdır? Hadi... Başkasının karısının dizini okşamak bile kendi kendini aldatmak değildir. Ve oral seks gibi önemsiz bir şey hakkında hiçbir soru yok. Oral seks yüzünden kıskanılacağını veya terk edileceğini düşünmek bile tuhaf. Em ve endişelenme. :göz kırp:
-
- heyecanlanıyorum
Benzeri de vardı durum, kendisi de itiraf etmesine rağmen, görünüşe göre öyle bir vicdanı var ki, ben bu konuda endişelenmedim, çünkü hepimizin kendi zevkimizi seçme hakkı var!Diavolo: ↑25 Apr 2022, 13:01 Benimki başka şehirdeki evli bir arkadaşını ziyarete gitti, eski sevgilisi oradaydı, aradım, orada erkek sesleri duydum, orada neler oluyor merak ediyorum. Sonra tekrar arıyorum, telefonu açıyor ve her şeyin yolunda olduğunu söylüyor, eski sevgilisi Olya’nın sesini duyuyorum, buraya gel, ağzının nerede olduğunu bekliyorum ve telefonu kapatıyor. Arayan kişi mevcut değil. Arkadaşının kocasını arıyorum, arkadaşının geldiğini söylüyor, izin veriyor, bir saattir odadalar, soruyorum orada ne yapıyorlar, oturuyor diyor, kadın onu emiyor, ben durdur deyin, yapmıyor, kendiniz halledin, arkadaşımı arıyorum normal olduğunu söylüyor, merak etmeyin.

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
-
- heyecanlanıyorum
-
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
Eğer oral seks kendine yapılıyorsa o zaman hayır bu aldatma değildir
-
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 1 year 10 months
Bu görüşe periyodik olarak rastlıyorum, sık sık olmasa da yine de, hile yapmak hiledir, ancak eğer erkek/ kocası bilmiyor, o zaman artık aldatmıyormuş gibi oluyor, her şey normal görünüyor. Ne oluyor ve bu saçmalığın bir kadının kafasına nasıl uyduğunu anlayamıyorumNatali_Natali: ↑30 Mar 2022, 11:10 Kimseyi gücendirmek istemiyorum, herkesin bu konuda kendi fikrine hakkı var, ama inanıyorum ki, buna ne dersen de, başkasının erkeğiyle herhangi bir ilişki, eğer kocan\erkek arkadaşın bilmiyorsa bu konuda.. .. o zaman bu ihanet olur.. ve sadece onun gözünde değil, aynı zamanda kızın gözünde de... Orada bir aziz olduğumu ve sahip olmadığımı söylemiyorum. bu tür durumlar... ama özellikle kenarda kimseyi aramıyorum.. ama hayatta her türlü durum vardır... ve bazen sıradan bir oral seks... diyelim kurtarın\yardım edin "Kolay olmayan" durumlardayım.. ama bu yine de hile yapmaktır ve bu tür durumlardan asla bahsetmem, erkek arkadaşıma anlatırım. Ve eğer forum üyelerinin ve forum üyelerinin mantığını takip ederseniz... oral seks hile yapmak değildir... o zaman ortaya çıkıyor ki... bugün birini yaladım... yarın diğerini.. . bir hafta içinde beni kolayca parmaklayabilirler .. oradaki girişte.. Bilmiyorum... ve sonra genel olarak sevişmek falan mümkün....
Yine. .. Şimdi kocanın karısını/kız arkadaşını aldatmadığını bilmediği çiftlerden bahsediyorum... Karılarının/kız arkadaşlarının bu davranışlarından çok tahrik olan birçok erkek tanıyorum. .. yani, bu tamamen farklı bir durum

-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
İhanet bir şeyin değişmesidir. Oral seks sırasında neler değişir? Kesinlikle hiçbir şey mi? Ayrıca diğer cinsiyetlerde de hiçbir şey değişmez. Her şey yerinde kalır. Ama karınız sormadan arabanızı alıp kaza yapsaydı. Bu ihanettir, bu ihanettir! Ya da Allah korusun, senin kredi kartınla kendime kürk manto aldım!
-
- En güçlü orgazm!
Eşim böyle söyledi ben istemeden (tutku, dava, kontrolü kaybetmek) ise bu vatana ihanet değildir. Herkesin başına gelebilir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 3 years 9 months
sayılmaz, önümde başkasının ağzını alacak bir kız isterim ama ne Eğer yüzü hala spermle kaplı olsaydı, eğer başka birinin yüzü olsaydı, böyle bir kıza sahip olduğum için tamamen delirirdim.
- These users thanked the author İskender 19 for the post:
- Djon.Beyaz
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
BeachBunny,
Yapmayacağım Bütün kızlar adına konuşun ama adı ne olursa olsun vatana ihanet vatana ihanettir. Ama yine de kimseyi yargılamıyorum ve kimseye hiçbir şeyi empoze etmiyorum. Herkes için, en azından bir kez, belki de daha fazla, sonunda böyle bir duruma düşecek “bir şey” olacaktır. durum.
Ve şimdi, sevgilinize bundan bahsetmek yine tamamen kişisel bir mesele. Hepimiz aziz değiliz ve dedikleri gibi, sadece bir kez yaşarız... Lanet olsun, ben de ilişkilerde ideal olmayan davranışlar sergileyen ama eşlerinden neredeyse bir sadakat standardı talep eden pek çok erkek tanıyorum. kız arkadaşlar .... sadece bazı nedenlerden dolayı, eğer bir erkek hile yaparsa neredeyse bir kahraman olduğuna, ancak bir kez tökezlediği anda bir kız olduğuna inanılıyor... sonra hemen - kahretsin.
Yine söylüyorum, her şey tamamen bireysel, ama yine de "ihanet" sizi tek başına bulabilir, ondan nasıl saklanamazsınız..
Bir hayal edin... yaz... gece... deniz.. tek aydınlatma kıyıdaki ateş ve kıyıyı aydınlatan arabaların farları.... Mangalların neredeyse tamamı yenmiş, ama alkolden eser kalmamış.. Ama hayır insan daha yatmaya gidiyor.. Ben “macera” istiyorum.... onuncu kez herkes denize yüzmeye gitti... Yine, "telaş".. bir kvacha oyunu ya da sadece herkesin aptal olması. .. erkekler suda kızların canını sıkıyor... artık kimin nerede ve kimin kim olduğunu anlamıyorsunuz)))) ... yani seks olmadan.. suda sadece birbirlerine "dokunuyorlar"..
Doğası gereği "dipte" olduğunu bilen kızlardan biri diğerlerinden daha fazla dikkat ediyor .. aşırıya kaçmadan... ama sadece merak ediyorum ve heyecan verici.....
Ve dehşeti hayal edin. Oyunun aniden bittiğini ve suda tek başıma kaldığımı fark ettiğimde... Bir anda, bütün grup sudan çıktı ve beni unuttular... kahretsin... ve ben artık sonuna kadar yüzecek gücüm yoktu... ve sanki gelgit yokmuş gibi... ama bazı nedenlerden dolayı su sürekli yükseliyor gibi görünüyor çünkü ben "köprüye" bile tutunamıyorum. . suda onlardan birkaçı vardı... Artık gücüm kalmadı... ve kıyıya kendim yüzmeyeceğim ...
kısacası... o benim erkek arkadaşım değildi. peşimden gelen, ama... kahretsin, başkasının çocuğu, benimki ise onun denizden tek başına, bensiz çıktığını hâlâ anlamadı...
Daha sonra kıyıda "ihanet".... Gerçi bu benim açımdan ihanet bile değildi. ama başka bir şey....
Evet, insanların beni yargılamasına gerek yok çünkü hem o zamanlar evli değildim hem de henüz kocamla tanışmamıştım bile
Yapmayacağım Bütün kızlar adına konuşun ama adı ne olursa olsun vatana ihanet vatana ihanettir. Ama yine de kimseyi yargılamıyorum ve kimseye hiçbir şeyi empoze etmiyorum. Herkes için, en azından bir kez, belki de daha fazla, sonunda böyle bir duruma düşecek “bir şey” olacaktır. durum.
Ve şimdi, sevgilinize bundan bahsetmek yine tamamen kişisel bir mesele. Hepimiz aziz değiliz ve dedikleri gibi, sadece bir kez yaşarız... Lanet olsun, ben de ilişkilerde ideal olmayan davranışlar sergileyen ama eşlerinden neredeyse bir sadakat standardı talep eden pek çok erkek tanıyorum. kız arkadaşlar .... sadece bazı nedenlerden dolayı, eğer bir erkek hile yaparsa neredeyse bir kahraman olduğuna, ancak bir kez tökezlediği anda bir kız olduğuna inanılıyor... sonra hemen - kahretsin.
Yine söylüyorum, her şey tamamen bireysel, ama yine de "ihanet" sizi tek başına bulabilir, ondan nasıl saklanamazsınız..
Bir hayal edin... yaz... gece... deniz.. tek aydınlatma kıyıdaki ateş ve kıyıyı aydınlatan arabaların farları.... Mangalların neredeyse tamamı yenmiş, ama alkolden eser kalmamış.. Ama hayır insan daha yatmaya gidiyor.. Ben “macera” istiyorum.... onuncu kez herkes denize yüzmeye gitti... Yine, "telaş".. bir kvacha oyunu ya da sadece herkesin aptal olması. .. erkekler suda kızların canını sıkıyor... artık kimin nerede ve kimin kim olduğunu anlamıyorsunuz)))) ... yani seks olmadan.. suda sadece birbirlerine "dokunuyorlar"..
Doğası gereği "dipte" olduğunu bilen kızlardan biri diğerlerinden daha fazla dikkat ediyor .. aşırıya kaçmadan... ama sadece merak ediyorum ve heyecan verici.....
Ve dehşeti hayal edin. Oyunun aniden bittiğini ve suda tek başıma kaldığımı fark ettiğimde... Bir anda, bütün grup sudan çıktı ve beni unuttular... kahretsin... ve ben artık sonuna kadar yüzecek gücüm yoktu... ve sanki gelgit yokmuş gibi... ama bazı nedenlerden dolayı su sürekli yükseliyor gibi görünüyor çünkü ben "köprüye" bile tutunamıyorum. . suda onlardan birkaçı vardı... Artık gücüm kalmadı... ve kıyıya kendim yüzmeyeceğim ...
kısacası... o benim erkek arkadaşım değildi. peşimden gelen, ama... kahretsin, başkasının çocuğu, benimki ise onun denizden tek başına, bensiz çıktığını hâlâ anlamadı...
Daha sonra kıyıda "ihanet".... Gerçi bu benim açımdan ihanet bile değildi. ama başka bir şey....
Evet, insanların beni yargılamasına gerek yok çünkü hem o zamanlar evli değildim hem de henüz kocamla tanışmamıştım bile
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 5):
- Djon.Beyaz, PavelNokia, Fargal94, Tapkin, Kral Kuş
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Penetrasyon
Natali_Natali, Onlardan sadakat talep eden kişileri anlamıyorum bir çift kendileri böyle bir niteliğe sahip olmadıklarında ve cinsiyet bir rol oynamadığında. Sizin özel durumunuzda, ihanet olmadığını söyleyebilirsiniz, "senin" adamınız sensiz sudan çıktı, ama o sizin olabilir miydi?)
İhanet neredeyse her zaman düşünce ve yaşam tarzına göre belirlenir ve aynı zamanda bilinçli bir seçimdir; ihanet son derece nadiren bir kazadır.
Kız arkadaşıma benim dışımda kimsenin "dokunacağını" hayal bile edemiyorum, sahibi benim. Ve başkalarının kadınlarıyla top oynamam.Natali_Natali: ↑26 Nov 2023, 13:24 Yine "fuss".. oyun.. içinde kvacha ya da herkes aptallık ediyor... erkekler suda kızların canını sıkıyor... kimin nerede ve kimin kim olduğunu bile anlamıyorsunuz))))... yani seks olmadan.. sadece "dokunuyorlar" .
İhanet neredeyse her zaman düşünce ve yaşam tarzına göre belirlenir ve aynı zamanda bilinçli bir seçimdir; ihanet son derece nadiren bir kazadır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
BeachBunny,
Peki o anda , muhtemelen erkek arkadaşımdı... en azından o zaman öyle düşünmüştüm)))
Yani hile vardı.. muhtemelen.. Gerçi artık bunun bir önemi yok.. Sadece gerçek hayattan bir örnek verdim örnek olarak
3 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Ve kız arkadaşınıza sizden başka kimsenin dokunacağını hayal bile edemeyeceğiniz gerçeğine gelince.... Bilmiyorum... sadece geceleri denizde kıyafetsiz yüzdüğünüzde... yani. kesinlikle... ve sonra ateşin yanında aynı şekilde oturuyorsun... ve alkol içtikten sonra... sonra... Tamam.. O kadar çılgınım ki, eskiden çıplak yüzüyordum... şimdi yapmıyorum yapmayın böyle şeyler...
Peki o anda , muhtemelen erkek arkadaşımdı... en azından o zaman öyle düşünmüştüm)))
Yani hile vardı.. muhtemelen.. Gerçi artık bunun bir önemi yok.. Sadece gerçek hayattan bir örnek verdim örnek olarak
3 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Ve kız arkadaşınıza sizden başka kimsenin dokunacağını hayal bile edemeyeceğiniz gerçeğine gelince.... Bilmiyorum... sadece geceleri denizde kıyafetsiz yüzdüğünüzde... yani. kesinlikle... ve sonra ateşin yanında aynı şekilde oturuyorsun... ve alkol içtikten sonra... sonra... Tamam.. O kadar çılgınım ki, eskiden çıplak yüzüyordum... şimdi yapmıyorum yapmayın böyle şeyler...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Fargal94
-
- Penetrasyon
Natali_Natali, seni anlıyorum. Benim bakış açıma göre, eğer birisi sizi erkek arkadaşınızın önünde sikiyorsa, o zaman o kişi ya sadece resmi olarak erkek arkadaşınızdır ya da erkek arkadaşınız bundan hoşlanan bir boynuzlu adamdır. Suda "unutulmanız" ve hatta sarhoş olmanız durumuna gelince, bu aynı zamanda sizin "onun" olduğunuz gibi, erkek arkadaşınızın da yalnızca resmi olarak "sizin" olduğu anlamına gelir.
3 dakika sonra gönderilir 8 saniye:
3 dakika sonra gönderilir 8 saniye:
Daha önce pek çok şey yaptım ama şimdi yapmıyorum) Lütfen dikkat edin, tek kelime etmedim Çıplak yüzmen konusunda sana karşı, bu konuda temelde tarafsızım.Natali_Natali : ↑26 Nov 2023, 21:43 Ve kimsenin dokunacağını hayal bile edemeyeceğiniz gerçeği hakkında senin dışında kız arkadaşın.... Bilmiyorum... sadece geceleri denizde kıyafetsiz yüzdüğünde... yani. kesinlikle... ve sonra ateşin yanında aynı şekilde oturuyorsun... ve alkol içtikten sonra... sonra... Tamam.. O kadar çılgınım ki, eskiden çıplak yüzüyordum... şimdi yapmıyorum böyle şeyler yapma ...
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
Tabii ki evet, karımın başka bir adamın sikini emip sonra bana gelmesini istemem, karşılığında emmek isteyen herkese izin vermem ve çoğunu siktiğim için taksiler, evde beklediklerini biliyorum favorim bu beni %100 tatmin edecek, o zaman neden tüm bunlar?
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- olur
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 11 months
Ağzı köpüren ve oral seks yapmanın aldatma olmadığını ısrarla söyleyen insanları anlamıyorum! Bu oral seks başka biriyle! Kocamla değil! Ve kocanızla olmayan herhangi bir seks hile yapmaktır! Başka bir erkeğe oral seks yaptıysanız, o zaman size waffler denilebilir çünkü sik emmeyi seviyorsunuz! Herkese (sağ ve sol) verirseniz, o zaman dürüst bir verici olursunuz. Ve eğer onu biraz para karşılığında verirsen, o zaman sen bir fahişesin ya da fahişesin! Buradaki her şey mantıklı ve doğru!
- These users thanked the author çapkın for the post (total 3):
- olur, alexey.bro, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 7 months
Ve yaptım ve yapıyorum. Burada yeniyim, dolayısıyla tüm izinleri henüz bilmiyorum, dolayısıyla ayrıntılar için size özel mesaj gönderebilirim
- These users thanked the author Dal for the post (total 7):
- Mart, Lyudmila S, Stopkin, Ogest, Sibiryak89, Fargal94, Medoed96
-
- En güçlü orgazm!
90’larda sıcak bir arkadaşlığımız vardı, 3 bazen 4 evli çift. Doğum günlerimizde kalabalık bir grup saunaya gider ve orada sadece mayo ve mayo giyerek kör adam oyunu oynardık. Ve sonra yetişmek için havuzda. Ben de başkalarının eşlerine dokundum, benimki de dokunmadan kalmadı. Ama tabii ki yumurta yuvarlanması diye bir şey yoktu. Bu tür oyunlar tek kelimeyle heyecan verici ve tabii ki masada sık sık seks konusunu gündeme getiriyorlar. Akşamları evde her birimiz karısıyla seviştik. Bana gelince - kesinlikle.BeachBunny: ↑26 Nov 2023, 21:34 Kız arkadaşıma benim dışımda birinin “dokunduğunu” hayal bile edemiyorum, sahibi benim. Ve başkalarının kadınlarıyla top oynamam.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 7 months
Herkesin bu kavramla ilgili kendi anlayışı olduğunu anlıyorum, bu yüzden herkesi kendi çan kulenize göre yargılamamalısınız.
Kusura bakmayın, ifade ettim benim fikrim)
Bana kazınan anlayışa göre: ihanet ihanettir bir partnerin (kocanın) çıkarları). Peki kocam bunu ona söylediğimde ya da kendisi bunu gördüğünde hoşuna gidiyorsa bu nasıl bir ihanettir? Sonuçta onu memnun etmek için çok şey yapılıyor.ScromnayaLady: ↑25 Apr 2022, 19:33 Hayır, kahretsin, bu elbette hile değil. Düşünün, onu başkasının adamından ağzıma aldım. Bu yüzden yutmadım. Kimse anlamıyorsa alaycılık. Evet, başkasının erkeğine nerede vermiş olursanız olun, önüne, arkasına, ağzına, ihanet vatana ihanettir. Kocasından sessizce emen varsa boynuzlarını kontrol etsin, henüz büyümeye başlamamışlar
Herkesin bu kavramla ilgili kendi anlayışı olduğunu anlıyorum, bu yüzden herkesi kendi çan kulenize göre yargılamamalısınız.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Aileniz, kurallarınızGalinka: ↑17 Dec 2023, 06:35Bana kazınan anlayışa göre: ihanet ihanettir bir partnerin (kocanın) çıkarları). Peki kocam bunu ona söylediğimde ya da kendisi bunu gördüğünde hoşuna gidiyorsa bu nasıl bir ihanettir? Sonuçta onu memnun etmek için çok şey yapılıyor.ScromnayaLady: ↑25 Apr 2022, 19:33 Hayır, kahretsin, elbette bu hile yapmak değil. Düşünün, onu başkasının adamından ağzıma aldım. Bu yüzden yutmadım. Kimse anlamıyorsa alaycılık. Evet, başkasının erkeğine nerede vermiş olursanız olun, önüne, arkasına, ağzına, ihanet vatana ihanettir. Kocasından sessizce emen varsa boynuzlarını kontrol etsin, henüz büyümeye başlamamışlar
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Natalie, Dal
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 382
- Registered for: 2 years 11 months
Eşimle 8,5 yıl yaşadık, seks zaten sıkıcıydı, monotondu, iş yerinde bir adamdan hoşlanıyordu, onunla gizlice yazışıyordu, öpüyordu, o da onunla matsal yapıyordu ve bir şekilde tesadüfen onu telefonda onunla konuşurken yakaladım, sadece tesadüfen oldu, telefon hiç kontrol etmedim, ilk başta tabii ki skandal yarattım, kavga ettik, her şeyi anladı, neredeyse ailesini kaybedeceğini söyledi, aptal olduğunu söyledi ve ertesi gün ona gitmesini söyledim. bir toplantıya gitti, seks yaptı, tereddüt etmeden aradı, az önce geldi, hiçbir şey ona hediye bile vermedi, onu tedavi etmedi, hiçbir yere götürmedi, onu bir misafirhaneye götürdü, yaladı, becermedi ve ağzına su gelmediği için akşam bana tüm bunları anlattı, duygulara, kıskançlığa ve öfkeye kapıldım, elbette ömrümün sonuna kadar kalbimde bir iz kalacak ama Onu seviyorum ve ona gücenmiyorum, çünkü ben buna karşı değildim ve randevuya gitmesine izin verdim, çünkü zaten birkaç haftadır hamile olduğu ortaya çıktı, belki bu onu etkiledi ya da belki hayır, genel olarak bunlar aşk uğruna yapılmayan şeylerdir, sonunda gitti ve hoşuna gitti ama daha fazlası değil, ona yaşamasını teklif etmedi, bu yüzden sadece periyodik olarak organizmalarla arkadaşlık kurarken hamile kadın hiçbir şey istemez. cinsiyet açısından, genel olarak buna benzer bir şey Hikayemi böyle anlattım, umarım birileri ilgilenmiştir)
- These users thanked the author Lazobay for the post (total 4):
- alexey.bro, Sibiryak89, Fargal94, Anatolik
-
- Sürtünmeler
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post