Seks nerede bulunur?
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Seks nerede bulunur?
JackTheJack,
Anladım, işte bu güzel )
Tamam, koştum! Yarın konuyu fırtınaya sokmaya devam edeceğiz!)))
Anladım, işte bu güzel )
Tamam, koştum! Yarın konuyu fırtınaya sokmaya devam edeceğiz!)))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ne sıklıkla mastürbasyon yaparsınız?Kauchuk: ↑10 Dec 2021, 00:22 Syshu,
nBurada çaba göstermeniz, harekete geçmeniz gerektiğini tartışmayacağım)
Fakat yukarıda da söylediğim gibi, sanırım bu, tüm olası seçenekleri, teorileri bir araya getirmek istediğimi söylediğim üçüncü sefer ve sonra en uygun olanları pratikte uygulayın, hepsi bu :)
-
- Potansiyel seks nesnesi
...........
Last edited by Misafir_15 on 11 Dec 2021, 16:47, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
5 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Seni şaşırtacağım, epeyce var :)
5 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Görünüşle ilgili o kadar çok ipucu var ki, sanki yazarı baştan aşağı, giyinik ve çıplak görmüşsünüz gibiVay canına!
Bunu biraz düşündüm ve önceki yazıyı okudum.
Görünüşe göre bu konunun tartışması her zaman olduğu gibi anonimlikle sonuçlanacak. Çünkü plastik bir kadının yerini alacak aptal yok.
Bütün mesele şu ki, bazı nedenlerden dolayı kızlar erkeklerden daha erken büyüyor. İlginç olan ise onların sadece bedenlerinde değil aynı zamanda beyinlerinde de büyümeleri. Ve yirmi yaşında onlar zaten tam teşekküllü kadınlar. Ve akranları da erkek olmaya devam ediyor. Bu yüzden karşı cinsin ilgisini çekmezler.
Onların yanında olan kızlar kesinlikle sıkıcı ve ilgisizdir. Özellikle bu çocukların akıllarında tek bir şeyin olduğu gerçeği göz önüne alındığında, bunu kime bağlamalılar? Ve şu anda neredeyse her şeyi gölgede bırakan ana sorun bu.
Bence yirmili yaşlarındaki erkeklerin, eğer kimse yardım etmezse, güzel bir Pazartesi günü bu sorunu unutup hayatlarını değiştirmeye çalışmaları gerekiyor. .
Öncelikle harici olarak değiştirin. Bir spor salonuna kaydolun ve en az altı ay boyunca oraya gidin. Haftada iki kez yeterli değildir ve anlamsızdır. Vücudu değiştirmek için daha sık egzersiz yapmanız gerekir - iki gün üst üste, ardından bir gün dinlenme. Sonra tekrar iki gün üst üste, sonra yine bir gün dinlenme. Ve böylece hafta sonları veya tatiller olmadan. Beslenmenize dikkat edin, sigara içiyorsanız sigarayı bırakın. Yirmi yaşındayken, altı aylık doğal totestosteron eğitiminin ardından değişiklikler açıkça fark edilecektir. Pekala, aynı dersleri bir altı ay daha alarak seni sporcu denilen kişi yapacaksın.
Vücudun bir sporcununkine benzediğinde, o zaman farkına bile varmadan sen de değişeceksin. Ayrıca başkalarının size karşı tutumu da değişecektir. Erkekler size saygı duyacak ve özel olarak kıskanacaklar. Kadınlar ve kızlar başka tarafa bakıyor. Bu, erkeklerin güzel vücutlu bir kadını gözleriyle takip etmesi gibi bir şey. Basitçe söylemek gerekirse, kıvrımlı bir kıçla.
Sonraki...
Sallandığınızda ve güçlendiğinizi hissettiğinizde, bu karakterinizi değiştirecektir. Ve bu tamamen fark edilmeden gerçekleşecek. Güzel bir gün, genç olmayı bırakıp ilginç bir adam olacaksın. Ve kadınlarla daha kolay olacak. Senden çekinmeyi bırakacaklar. Aynı şekilde, okuldaki sınıf arkadaşlarınız da bir zamanlar kadın oldular.
Baharda, herkes tatile gittiğinde, bir sınıf arkadaşının yapısı erkek sınıf arkadaşlarından pek farklı değildi. Ve sonbaharda, eylül ayında artık kimse onu tanımıyordu; göğüsleri ortaya çıktı, kalçası büyüdü, belirgin kadınsı bir bel kemeri ortaya çıktı - lordez.
Ama kızların buna ihtiyacı yok bunun için sallan. Onlar için her şey doğal olarak gerçekleşir. Neredeyse otuz yaşına gelene kadar genellikle genç bedenlerinde yavaşlayabilen erkeklerin aksine. Bazen perde arkasında denir - küçük bir köpek - tüm hayatı boyunca bir köpek yavrusu!
Kadınlar hakkında...
Kızları kastediyorum.
Gerçek şu ki akranlarından sıkılıyorlar. Size birinci sınıf öğrencisi bir öğrenci verdiklerini ve - peki, hadi arkadaş olalım dediklerini hayal edin. Peki, birinci sınıf öğrencisi ile örneğin bir lise mezunu arasında ortak olan ne olabilir? Hiç bir şey! Konuşacakları bir şey bile yok. Onlar sadece birbirleriyle ilgilenmiyorlar. Farklı ilgi alanları, farklı istekler. Kızlarda da durum aynı. Onlar sadece seninle ilgilenmiyorlar. Senden sıkılıyorlar. Tekrar ediyorum, sizin yaşınızda aklınızda tek bir şeyin olduğunu biliyorlar; bunu ona nasıl bağlayacağınız. Ve kendisi bunun çok iyi farkındadır. Ve bu onun için hoş bir durum değil.
Yine biliyor ki eğer yanlışlıkla sana acırsa ve seninle yatarsa, ertesi gün bunu tüm dünyaya bildireceksin. Tüm arkadaşlar ve yabancılar bunu bilecek. Bu, tüm çitlere ve banklara yazılacaktır. Üstelik ne tür bir kahraman ve gönül yarası olduğunuzu kanıtlamak için pek çok samimi ayrıntı eklenecek ve icat edilecek. Ve ağzıyla penisini nasıl parlattı ve sonra nasıl inledi ve daha fazlasını istedi!
Bu nedenle, son olarak buraya tavsiye üzerine not almamanızı ve teslim alma kılavuzu toplamamanızı, sadece kendinize iyi bakmanızı tavsiye ederim.
Bir yıl harcayın yeni imajınız. Bu o kadar da değil ve her anlamda faydalı olacaktır. Bir yıl boyunca spor salonuna gidin. Dışarı çıkın. Saç stilinizi değiştirin. Eğer sallanırsanız doğal olarak gardırobunuzu değiştirmeniz gerekecektir. Ne olacağını düşünün. Yazın ne giyeceksin, kışın ne giyeceksin.
Kalabalık arasında öne çıkmanı sağlayacak bir şey olmalı. Ama öte yandan komik ve fazla iddialı görünmesin diye. Eh, zarif giyinmeye başlamalısın. Böylece şu anda giydiğiniz her şeyin tesadüfi olmadığı ve her şeyin özenle seçildiği görülsün. Ve böylece ekşi ter yerine güzel parfüm kokusu alırsınız.
Ve inanın bana, kadınlarla her şey sizin için yoluna girecek. Ve onları aramanıza gerek yok. Kendinize daha iyi bakın.
Ve seks yapmamanızın kadınlarla hiçbir ilgisi yok. Sorun sende. Açıkçası değişmeniz gerekiyor. Kendinle bir şeyler yap.
Ve eğer her şeyi olduğu gibi bırakırsan, o zaman sorunu yalnızca tek bir şekilde çözeceksin; biriyle evlenerek.
Bu arada, Mastürbasyon yapmaktan bıkan pek çok insan tanıyorum, öyle yaptım. Ve evlenmek isteyen bir sürü kız var. Ve eğer ona evlilik sözü verirseniz ve onu bir şekilde yalan söylemediğinize ikna ederseniz, o zaman büyük olasılıkla sizinle çok ilgilenecektir. Daha dün sana ihtiyacı olmadığı ve sana ihtiyacı olmayacağı gerçeğine rağmen.
Bu arada, bazı erkekler kızları bu şekilde aldatıyor. Onlara evlilik sözü veriyorlar, sikişiyorlar ve sonra da terk ediyorlar. Ama bu biraz iğrenç. Gerçi bazı insanlar bu tür inceliklerden hiç rahatsız olmuyorlar.
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
Anonim,
günde 1 kez
Fakat bana öyle geliyor ki bunun konuyla hiçbir ilgisi yok
günde 1 kez
Fakat bana öyle geliyor ki bunun konuyla hiçbir ilgisi yok
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 8 months
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
Ivan62,
Tanrım, neden yakın zamanda MILF’lerle tanışmayı mı önerdin? Şimdi spor salonuyla ilgili (her ne kadar 3 aydır sokak sporları yapıyor olsam da, bir şekilde onsuz da idare ederim), imajımı değiştirmekle ilgili bir şeyler yazıyorsunuz. Karar versen iyi olur, yoksa gidip milyonlar kazan
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Syshu,
Katenka
Tanrım, neden yakın zamanda MILF’lerle tanışmayı mı önerdin? Şimdi spor salonuyla ilgili (her ne kadar 3 aydır sokak sporları yapıyor olsam da, bir şekilde onsuz da idare ederim), imajımı değiştirmekle ilgili bir şeyler yazıyorsunuz. Karar versen iyi olur, yoksa gidip milyonlar kazan

1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Syshu,
Katenka

-
- Penetrasyon
Dikkat etmeyin, sohbetlerde insanlar bazen delilik nöbetleri geçiriyor))Kauchuk: ↑10 Dec 2021, 09:45 Ivan62,
Tanrım, neden nispeten yakın zamanda milf’lerle tanışmayı tavsiye ettin? Şimdi spor salonuyla ilgili (her ne kadar 3 aydır sokak sporları yapıyor olsam da, bir şekilde onsuz da idare ederim), imajımı değiştirmekle ilgili bir şeyler yazıyorsunuz. Karar verseniz iyi olur, yoksa gidip milyonlar kazanın
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
JackTheJack,
Anladım :)
Önceden iyi ve ilginç görünen bir şey yazan bir kişi, şimdi "imajını değiştir, spor salonuna git" veya hakkında her türlü saçmalığı yazıyor. "Çalışmamak için gelecekte para kazanmanız gerekiyor." Bu kafa karıştırıcı
Anladım :)
Önceden iyi ve ilginç görünen bir şey yazan bir kişi, şimdi "imajını değiştir, spor salonuna git" veya hakkında her türlü saçmalığı yazıyor. "Çalışmamak için gelecekte para kazanmanız gerekiyor." Bu kafa karıştırıcı

-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
İlk bakışta eserleri hacim olarak korkutucu görünüyor. Ama okuduğumda 2-3 tane de yazılı. Daha önce yazdıklarını unutmuş gibi....

-
- Penetrasyon
Bu onunla aynı seviyede. Bu arada bana bir kızla çıkmaya başlamadan önce bir düzine kadınla sikişmek zorunda olduğumu, onun beni aldatacağını ve ayrılacağımızı, çünkü aşk diye bir şey olmadığını, herkesin herkesi sikmesi gerektiğini vs. söyledi. . vesaire. Ve bunu bir düzine aynı büyük mesajla yazdı)))
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
JackTheJack,
Aşk diye bir şey yok . .. Hmm, acaba sözde Erkek Hareketi’nin temsilcisi değil mi?)
Aşk diye bir şey yok . .. Hmm, acaba sözde Erkek Hareketi’nin temsilcisi değil mi?)
-
- Penetrasyon
Kim bilir, kim bilir. Genel olarak, ciddi ilişkilerin saçmalık olduğunu, aptalca başladıklarını, sonra yine de hile yapıp ayrıldıklarını söyledi, genel olarak tüm bunlar)))
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
JackTheJack,
Evet, ama yap "Çalışmamak" için sağlık ve sinirler pahasına gelecek için para, anladığım bu, bu aptal için değil
:D
Herhangi bir ilişkinin er ya da geç sona ereceği açıktır, en azından partnerlerden birinin ölümüyle (bu kesindir), ancak bu sizin Kesinlikle hiçbir ilişkiniz olamaz, özellikle de hoş ve rahat bir ilişkiniz varsa :)
Evet, ama yap "Çalışmamak" için sağlık ve sinirler pahasına gelecek için para, anladığım bu, bu aptal için değil

Herhangi bir ilişkinin er ya da geç sona ereceği açıktır, en azından partnerlerden birinin ölümüyle (bu kesindir), ancak bu sizin Kesinlikle hiçbir ilişkiniz olamaz, özellikle de hoş ve rahat bir ilişkiniz varsa :)
-
- Orgazm!
Evet, evde yetişen bir koltuk psikoloğu, ancak bir psikoloğun sekreteri ve stenografı olarak çalışarak bilgilerini birleştiriyor, ancak stenografi sırasında bu kadar çok bilgi beyinde baş ağrısı yaratıyor. Bu yüzden yazılarda çok fazla mektup var - çok yazma alışkanlığı. Ve her paylaşımda tesadüf yoktur, bu beyinde farklı bir çöptür ve beyin dosyalarında farklı bilgiler eşleşmez.
-
- Penetrasyon
Evet, evet)) İşte o zaman yazdıklarına bir örnek: "Bazen oldukça aktif yaşamlar süren gençlerle karşılaşıyorum; Bununla birlikte, evlilikle ilgili herhangi bir ipucu, eğer mesele buysa, ilişkiyi bitirme noktasına kadar çok olumsuz algılanıyor. Ve ne olursa olsun bu gençlerin nerede bu kadar bilgeliğe sahip olduğunu merak etmekten asla vazgeçmiyorum. Evlendiğinde hayatını anında tuvalete atacaksın."Kauchuk: ↑10 Dec 2021, 10:48 JackTheJack,
Evet, ama "çalışmamak" için sağlık ve sinirler pahasına gelecek için para kazanmak, benim anladığım bu, bu aptal insanlara göre değil
Her ilişkinin er ya da geç, en azından partnerlerden birinin ölümüyle sona ereceği açıktır (bu kesindir), ancak bu, kategorik olarak herhangi bir ilişkiye sahip olamayacağınız anlamına gelmez, özellikle de bunu keyifli ve rahat buluyorsanız. onların içinde olun
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
Seni duyuyorum,
Anladım )
Oldukça ilginç bir durum)
Bir tür kısaltma olduğunu bilmiyordum, kontrol etmem gerekecek)))
2 dakika sonra gönderilir 26 saniye:
JackTheJack,
Genel olarak bunda bir şeyler var. Evlilik hakkında konuşursak, artık bir sürü boşanma, aile içi anlaşmazlıklar ve hatta yakın zamanda yaşanan korkunç cinayetler, hatta parçalanmaları görebilirsiniz)
Fakat yine de bu, keyif aldığınız ilişkilere sahip olmanızı engellemez ve sonra , biterse yenilerini yapın ve tekrar keyfini çıkarın :)
Anladım )
Oldukça ilginç bir durum)
Bir tür kısaltma olduğunu bilmiyordum, kontrol etmem gerekecek)))
2 dakika sonra gönderilir 26 saniye:
JackTheJack,
Genel olarak bunda bir şeyler var. Evlilik hakkında konuşursak, artık bir sürü boşanma, aile içi anlaşmazlıklar ve hatta yakın zamanda yaşanan korkunç cinayetler, hatta parçalanmaları görebilirsiniz)
Fakat yine de bu, keyif aldığınız ilişkilere sahip olmanızı engellemez ve sonra , biterse yenilerini yapın ve tekrar keyfini çıkarın :)
-
- Penetrasyon
Evet, bu anlaşılabilir bir durum, olmuyor. Ama her yerde başkalarına bakarsanız, o zaman hiç seks yapmamış olsanız bile. Erkeklerin tecavüzcü olduğu veya yatakta kızların öldüğü kadar sert olduğu ortaya çıkan durumlar vardır.Kauchuk: ↑10 Dec 2021, 10:58 JackTheJack,
Fakat yine de bu, keyif aldığınız ilişkilere sahip olmanızı engellemez ve sonra , eğer biterse, yenilerine başlayın ve tekrar keyfini çıkarın
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
JackTheJack,
Bu arada, evet, onlar da bunu trompet ediyor)
Özellikle şimdi, radikal kadınlar her erkeği acımasızca damgalıyor ve ona POTANSİYEL TECAVÜZCÜ diyor))))
Bu arada, evet, onlar da bunu trompet ediyor)
Özellikle şimdi, radikal kadınlar her erkeği acımasızca damgalıyor ve ona POTANSİYEL TECAVÜZCÜ diyor))))
-
- Penetrasyon
Eh, ben de bundan bahsediyorum. Herkesin hayatta her şeyin olabileceğini, insanların tamamen farklı olduğunu, bazılarının hayatta ciddi bir ilişkiye ihtiyacı olmadığını, bazılarının ise bekaretini bir kişiye kaptırabileceğini, evlenebileceğini ve başka kimseyle yatamayacağını anlaması gerekiyor. , bunları veya diğerlerini eleştirmek sadece aptalca
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Modern toplumda bu saçmalık değil, evliliğin pratik bir faydası yok. özellikle erkeklere.JackTheJack: ↑10 Dec 2021, 10:54Evet, evet)) İşte o zaman yazdıklarından bir örnek: “Bazen gençlerle karşılaşıyorum cinsel hayat da dahil olmak üzere oldukça aktif bir hayat sürüyorlar. Ancak evlilikle ilgili herhangi bir ipucu çok olumsuz algılanıyor, hatta işler bu şekilde giderse ilişkiyi sonlandıracak noktaya kadar varıyor. Ve hala bu gençlerin bu kadar bilgeliği nereden edindiklerini merak etmekten hiç vazgeçmiyorum!?JackTheJack,
Evet, ama "çalışmamak" için sağlık ve sinirler pahasına gelecek için para kazanmak, benim anladığım bu, bu aptallara göre değil
nHer ilişkinin er ya da geç sona ereceği açıktır, en azından partnerlerden birinin ölümüyle (bu kesindir), ancak bu herhangi bir ilişkiye başlayamayacağınız anlamına gelmez, özellikle de eğer onların içinde olmayı keyifli ve rahat buluyorsunuz
Yirmili yaşlarındaki onlar bunun hiçbir koşulda yapılamayacağını nereden biliyorlar? Evlenirsen hayatını hemen tuvalete atacaksın
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
JackTheJack,
Temel olarak bununla ilgili olarak hayatı yaşamanın doğru ya da yanlış bir yolu olmadığını, her şeyin öznel olduğunu sık sık söylemeye çalışın)
1 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
6996,
İnsanların evlenmenin mantığını hiç hesaba katmadan evlenmeleri de oluyor)
Temel olarak bununla ilgili olarak hayatı yaşamanın doğru ya da yanlış bir yolu olmadığını, her şeyin öznel olduğunu sık sık söylemeye çalışın)
1 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
6996,
İnsanların evlenmenin mantığını hiç hesaba katmadan evlenmeleri de oluyor)
-
- Orgazm!
Peki, evlilik konusunu bu kadar derinlemesine incelerseniz6, o zaman hayatınızı birbirinize bağlarsanız, cinsel partner olmanın ve bu parametrelere uymanın yeterli olmadığını anlamalısınız. Pek çok açıdan daha iyi arkadaş olmalıyız. Ve bazıları için aynı zamanda bir anne
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- 6996
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
Syshu,
Doğru)
Aksi takdirde birbirinizi yumruklarınızla, hoş olmayan sözlerinizle veya daha kötüleriyle döversiniz)
Doğru)
Aksi takdirde birbirinizi yumruklarınızla, hoş olmayan sözlerinizle veya daha kötüleriyle döversiniz)
-
- Penetrasyon
Tabii ki genel olarak insanları belirli şeyler için yargılamanın, eğer bu şeyler başkalarına zarar vermiyorsa, aptalca olduğunu düşünüyorum. Çünkü herkesin kafasında, sırf kendisi böyle hissetmediği için kimsenin anlayamayacağı bir şeyler olabilir, kafalarında böyle düşünceler yoktu.
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
JackTheJack,
Ancak, kendince yanlış yapanları kınayan insanlar olmaya devam edin)
Hep öyleydi)
Ancak, kendince yanlış yapanları kınayan insanlar olmaya devam edin)
Hep öyleydi)
-
- Orgazm!
JackTheJack, muhtemelen yeterli teori var, öğrencinin pratik yapması gerekiyor
Öğrenci, git ve en azından Baba Yaga’yı bul, ideal olarak köye6 git ve orada güzel bir kadın bul. Katya’nı biraz dinlendir.
Öğrenci, git ve en azından Baba Yaga’yı bul, ideal olarak köye6 git ve orada güzel bir kadın bul. Katya’nı biraz dinlendir.
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
Seni duyacağım,
Ne zaman pratik yapmaya başlamam gerektiğine kendim karar vereyim!)
Ne zaman pratik yapmaya başlamam gerektiğine kendim karar vereyim!)
-
- Orgazm!
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
Syshu,
Senin için endişelensen iyi olur Katenka mı, yoksa ona her ne diyorsanız?
Senin için endişelensen iyi olur Katenka mı, yoksa ona her ne diyorsanız?

-
- Penetrasyon
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
JackTheJack,
Bunu kabul etmeyi dene bu zaten belli olduğundan çok daha kolay hale gelecektir, buna belli bir mizah anlayışıyla yaklaşacaksınız :)
Bunu kabul etmeyi dene bu zaten belli olduğundan çok daha kolay hale gelecektir, buna belli bir mizah anlayışıyla yaklaşacaksınız :)
-
- Penetrasyon
-
Автор темыLastik
- ön sevişme
JackTheJack,
Ne kadar çok yaşarsan yaşa sinirlerimi bir kez daha kurtarmak istiyorum :)
Ne kadar çok yaşarsan yaşa sinirlerimi bir kez daha kurtarmak istiyorum :)
-
..........
Last edited by Misafir_15 on 11 Dec 2021, 16:49, edited 1 time in total.
-
- Orgazm!
Ivan62, acaba karar vermeden önce karar verir misin? mastürbasyon Mastürbasyonun nasıl gerçekleşeceğinin düzeyi6, bu anlaşılabilir bir durumdur. Ama kafa karıştırıcı olan şey bu konuda ne tür fantezileriniz var? Muhtemelen +10 lensli ve boynuz çerçeveli gözlük takan, erkeksi bir kadın.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
-
- Orgazm!
hayır, peki, neden olmasın? Bir kişi bu tür eserler yazar, nereden geldiklerini bilmesem de, belki içgörüler bir rüyada gelir, ama ya o da Stirlitz gibi uyuyakalırsa? 5 dakika boyunca içgörü psikanalizden geldi. Forumda bunun için bir kullanım alanı buldu ve klavyeye o kadar çok basmak parmaklarınızı harekete geçirecek. Hatta bilgisayarda kendinizi tatmin etmenin ve başkalarına yardım etmenin yollarını üreten bir program bile olduğunu düşünüyorum. Peki ya belki de bilmiyorsunuz, nasırları ovmamak için bilgisayara bağlı mekanik bir eli varsa?Evgenii-SPb: ↑10 Dec 2021, 22:59Yapacak bir şeyin yok mu?))Syshu: ↑10 Dec 2021, 22:34 Ivan62, merak ediyorum, mastürbasyon yapmadan önce mastürbasyonun nasıl gerçekleşeceğine karar veriyorsunuz6, bu anlaşılabilir bir durum. Ama kafa karıştırıcı olan şey bu konuda ne tür fantezileriniz var? Muhtemelen +10 lensli ve boynuz çerçeveli gözlüklü, erkeğe benzeyen bir bayan.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Buna gülmek günahtır zavallıSyshu: ↑10 Dec 2021, 23:09hayır, peki, neden olmasın? Bir kişi bu tür eserler yazar, nereden geldiklerini bilmesem de, belki içgörüler bir rüyada gelir, ama ya o da Stirlitz gibi uyuyakalırsa? 5 dakika boyunca içgörü psikanalizden geldi. Forumda bunun için bir kullanım alanı buldu ve klavyeye o kadar çok basmak parmaklarınızı harekete geçirecek. Hatta bilgisayarda kendinizi tatmin etmenin ve başkalarına yardım etmenin yollarını üreten bir program bile olduğunu düşünüyorum. Peki ya, belki bilmiyorsunuz, nasırları ovmamak için bilgisayara bağlı mekanik bir eli varsa.Evgenii-SPb: ↑10 Dec 2021, 22:59Yapacak bir şeyin yok mu?))Syshu: ↑10 Dec 2021, 22:34 Ivan62, merak ediyorum, otuzbir çekmeden önce mastürbasyonun nasıl gerçekleşeceğine karar veriyorsunuz6, bu anlaşılabilir bir durum. Ama kafa karıştırıcı olan şey bu konuda ne tür fantezileriniz var? Muhtemelen +10 lensli ve boynuz çerçeveli gözlüklü, erkeğe benzeyen bir bayan.

-
.........
Last edited by Misafir_15 on 11 Dec 2021, 16:50, edited 1 time in total.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 26 Replies
- 845 Views
-
Last post by Evgeniy-Spb
-
- 2 Replies