Spermlerinin tadına kim baktı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Re: Sperminin tadına kim baktı
Dövüş,
Gerçekten sorun ne? Eğer sperminizden bahsediyorsak. İlk kez okul yıllarımda sırf merakımdan denemiştim. Tadının nasıl olduğunu merak ettim. Penisini ağzına alıp sperm yutan kadınların olduğunu zaten biliyordum.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- IDVS03082008
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Orientation: heteroseksüel
Denedim, özel bir şey yok ama deneme arzusu hemen kayboluyor.
- These users thanked the author Ogest for the post:
- Alex yapardı
-
- Nirvana’dayım
Dövüş,
Bu ilk başta oldu. Bitirdikten sonra biraz ara verirsiniz ve her şey kaşıkla da olsa geçer.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Ogest, IDVS03082008
-
- heyecanlanıyorum
şimdi bunu yapmaya çalışacağım
- These users thanked the author Yükseklik for the post:
- Alex yapardı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 2 years 7 months
Oral seksten sonra karımı öptüğümde ya da geldikten sonra amını yaladığımda denedim.
- These users thanked the author Ortega for the post (total 2):
- Alex yapardı, alexandr.nevaino
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 6 months
Avucumdan mastürbasyon yaptıktan sonra spermimi denedim, hiçbir his yok. Ama ağızdan, amcıktan, ya da sevgilinin bedeninden... Heyecan o andan itibarendir. Benimki tadı tatlı diyor ama bana göre tatsız ama gerçeğin kendisi de büyük keyif veriyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Denedim. Ama duyumlar farklı. Kendini mastürbasyon yapıp spermini yemen, evet, güzel. Ama oral seksten sonra sevgilinizi dilinizle öpmeniz ya da kokteylinizi onun amından ya da boşaldığınız yerden yalamanız daha da havalı

-
- Nirvana’dayım
elrotik,
Sıcak vajinadan "kokteyl" yalamak çok hoştur ve penis yeniden hazır hale gelir
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- elektronik, IDVS03082008
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 9 months
Kendi sperminiz lezzetli değil, amınızdan veya ağzınızdan gelen lezzetli!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
Kocam ve ben ağzımda bittikten sonra öpüştük... bu sayılır mı?) Bana göre ikinci videomuz
- These users thanked the author marypen for the post (total 2):
- elektronik, Gami
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 8 months
Evet sanırım herkes denedi
- These users thanked the author Bir korsan for the post (total 2):
- Gami, Manfred
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 5 years 6 months
Eskiden kendiminkini sık sık yutardım) ama artık vazgeçtim)
- These users thanked the author serbest for the post:
- Alex yapardı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 2 years 5 months
Gerçekten ağzıma boşalmayı seviyorum ama tabii ki eşimin tadı daha güzel
- These users thanked the author Demçek 1976 for the post:
- Gami
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Birçok kez denedim. İlk başta tatsızdı, şimdi bile hoşuma gitti ve sadece tadı değil, aynı zamanda eylemin ahlaksızlığının farkındalığını da sevdim) Ayrıca amı yaladım ve spermle oral seksten sonra öptüm :) :)
- These users thanked the author Lyaxander for the post:
- IDVS03082008
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Bunu denedim) sevdiğim kadının dudaklarından harika olurdu, sanırım) şu ana kadar herhangi bir dudaktan
sadece bir fantezi)
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Registered for: 2 years 10 months
Sevgilimi oral seksten sonra birkaç kez öptüm. Genellikle istersiniz ama bitirdiğinizde arzu kaybolur
- These users thanked the author bebeğim787 for the post:
- Manfred
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
https://i.postimg.cc/6qK2s5d0/20230316220252.jpg
https://i.postimg.cc/FR51csn4/20230316220131.jpg
https://i.postimg.cc/4yw3rv4f/20230316220143.jpg
https://i.postimg.cc/ZR8nLt1y/20230316220205.jpg
https://i.postimg.cc/BnzjSCTt/20230316220309.jpg
https://i.postimg.cc/NFQMJCcC/20230316220318.jpg
https://i.postimg.cc/FR51csn4/20230316220131.jpg
https://i.postimg.cc/4yw3rv4f/20230316220143.jpg
https://i.postimg.cc/ZR8nLt1y/20230316220205.jpg
https://i.postimg.cc/BnzjSCTt/20230316220309.jpg
https://i.postimg.cc/NFQMJCcC/20230316220318.jpg
- These users thanked the author Serge12345 for the post (total 2):
- IDVS03082008, Sergey.------
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Hem senin hem de bir başkasının. Ağzım boşalıyor ve spermle kaplı arkadaşımı öpüyorum. Kaif
- These users thanked the author IDVS03082008 for the post (total 3):
- Alex yapardı, MaksMaks, Sergey.------
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 2 years 2 months
Omurga fıtığı çıkmadan önce kendini emip ağzına geldi. Kafayı tamamen ağzına aldı. Neyse ki 18 cm yeterliydi. Fıtık oluştuğunda ağzıma koyuyorum
- These users thanked the author Solgans1970 for the post:
- Alex yapardı
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 4 years
Kayınvalidemin yüzüne gelip hepsini yaladım. Sonra öpüştüler. Bundan tahrik oldu.
Sanki banyoda eşim bana ayaklarıyla mastürbasyon yapıp ayağa kalktı. Hepsini ağzıma koydu ve yaladı. Bu benimkini uyandırdı. Banyoya koymak zorunda kaldım.
Beğendim ve beni heyecanlandırıyor.
1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Sanki banyoda eşim bana ayaklarıyla mastürbasyon yapıp ayağa kalktı. Hepsini ağzıma koydu ve yaladı. Bu benimkini uyandırdı. Banyoya koymak zorunda kaldım.
Beğendim ve beni heyecanlandırıyor.
1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Doğru. Eşim bile başkasının amından böyle bir kokteyl içmeyi seviyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 1 month
Bir eşin hiçbir kompleksi olmaması ve aynı zamanda heyecanlanması harika bir şey! Kayınvalideniz ayaklarla oynamayı sever mi?
-
- Orgazm!
O ve kızı çok iyi arkadaşlar. Ayrıca seksle ilgili konuları da paylaşıyorlar. Kayınvalidem tadilattaydı ve bizimle yaşıyordu. Bir keresinde seks hakkında konuşuyorduk ve sevişip sevişmediğimizi sordu, aksi takdirde haftalarca yaşadı ve bizden hiç haber alamadı. Eşim evet dedi. Daha sonra koridorun diğer ucundaki odada sesimizin duyulmasından korkmadan seviştik. Gücüm için kokteyller hazırladı. Eşim çok mutluydu.
Saunaya gidiyoruz. Sonra ilk defa kendimizi çıplak yıkadık. Harika vakit geçirdik. Yanlışlıkla buhar odasına girdim ve orada eşim ve kayınvalidem çıplaktı. Ayrılmak istedim ama aradılar. Bu yüzden bütün akşamı çıplak geçirdik. Duşta sırtlarını karıştırıyorlardı.
Karım ve ben seks yaparken, kendisi kayınvalidesine bedensel melankolisini hafifletmesine yardım etmesini önerdi. Kayınvalidem uzun yıllardır dul kalmıştı. Eşim ve ben, iki çocuğun doğumundan sonra açık bir ilişkimiz var.
Olay, bir kafede yapılan toplantıların ardından kayınvalidemle birlikte apartmana giderken meydana geldi. Eşim iş gezisindeydi. Ayrıldığımızda kayınvalidem bana uzun süren bir öpücükle teşekkür etti. Odaya taşındık ve seviştik. Görünüşe göre eşim ve ben her konuda uzun zaman önce anlaşmıştık. Kayınvalidem bana erkeklerle sadece sikişmek için buluştuğunu söyledi. Bir keresinde lezbiyen bir arkadaşımla yaramazlık yapmıştım.
Daha sonra karımın önünde seviştik. Özellikle benim için lezbiyen unsurlar yaratıyorlar. Uzun süre boşalamadım, sonra o ve kızı dudaklarından öptüler. Kayınvalidem bacaklarını omuzlarıma koyarak o kadar inledi ki eşim arkadan çömelerek göğüslerini aldı. ve göğüs uçlarına masaj yapalım. Geçenlerde doğum günümdü, tatil olsun diye bana lezbiyen gösterisi yaptılar. Kayınvalidesi heteroseksüel, eşi ise biseksüel. Ama benim hatırım için şaka yapıyorlar. Geçenlerde oturduk ve kayınvalidem genç bir kızı denemek istedi. Üstelik seks için bir sürü oyuncağımız var. Gelen biseksüel bir fahişeyi kiraladılar. Sonunda ben de katıldım.
Bir çocukluk arkadaşım kayınvalidesiyle çıkıyor. Uzun bir süredir ve birden fazla kez onunla aynı yatağı paylaşıyorlardı. Yaşlı kadınlardan hoşlanıyor.
Dikkat etmedim. Seksten önce bile bana ve kızına sahilde masaj yaptı. Ben yüz üstü yatıyordum, o da diziyle bacaklarımın arasında durup prostatıma baskı yapıyordu. Daha sonra bunun kasıtlı olmadığını söyledi. Ama sonra penisim çok şişti. Sanki poposunun üzerine oturmuş, kasıklarını dinlendiriyormuş gibiydi. Döndüğümde penisim kazık gibi duruyordu. Bayanlar güldü. Mayolarla çok lezzetli göründüklerini söyledi.MilfoGilfoiob: ↑30 Jun 2023, 15:18Bir eşin hiçbir kompleksi olmaması ve aynı zamanda heyecanlanması harika bir şey! Kayınvalideniz ayaklarla oynamayı sever mi?
O ve kızı çok iyi arkadaşlar. Ayrıca seksle ilgili konuları da paylaşıyorlar. Kayınvalidem tadilattaydı ve bizimle yaşıyordu. Bir keresinde seks hakkında konuşuyorduk ve sevişip sevişmediğimizi sordu, aksi takdirde haftalarca yaşadı ve bizden hiç haber alamadı. Eşim evet dedi. Daha sonra koridorun diğer ucundaki odada sesimizin duyulmasından korkmadan seviştik. Gücüm için kokteyller hazırladı. Eşim çok mutluydu.
Saunaya gidiyoruz. Sonra ilk defa kendimizi çıplak yıkadık. Harika vakit geçirdik. Yanlışlıkla buhar odasına girdim ve orada eşim ve kayınvalidem çıplaktı. Ayrılmak istedim ama aradılar. Bu yüzden bütün akşamı çıplak geçirdik. Duşta sırtlarını karıştırıyorlardı.
Karım ve ben seks yaparken, kendisi kayınvalidesine bedensel melankolisini hafifletmesine yardım etmesini önerdi. Kayınvalidem uzun yıllardır dul kalmıştı. Eşim ve ben, iki çocuğun doğumundan sonra açık bir ilişkimiz var.
Olay, bir kafede yapılan toplantıların ardından kayınvalidemle birlikte apartmana giderken meydana geldi. Eşim iş gezisindeydi. Ayrıldığımızda kayınvalidem bana uzun süren bir öpücükle teşekkür etti. Odaya taşındık ve seviştik. Görünüşe göre eşim ve ben her konuda uzun zaman önce anlaşmıştık. Kayınvalidem bana erkeklerle sadece sikişmek için buluştuğunu söyledi. Bir keresinde lezbiyen bir arkadaşımla yaramazlık yapmıştım.
Daha sonra karımın önünde seviştik. Özellikle benim için lezbiyen unsurlar yaratıyorlar. Uzun süre boşalamadım, sonra o ve kızı dudaklarından öptüler. Kayınvalidem bacaklarını omuzlarıma koyarak o kadar inledi ki eşim arkadan çömelerek göğüslerini aldı. ve göğüs uçlarına masaj yapalım. Geçenlerde doğum günümdü, tatil olsun diye bana lezbiyen gösterisi yaptılar. Kayınvalidesi heteroseksüel, eşi ise biseksüel. Ama benim hatırım için şaka yapıyorlar. Geçenlerde oturduk ve kayınvalidem genç bir kızı denemek istedi. Üstelik seks için bir sürü oyuncağımız var. Gelen biseksüel bir fahişeyi kiraladılar. Sonunda ben de katıldım.
Bir çocukluk arkadaşım kayınvalidesiyle çıkıyor. Uzun bir süredir ve birden fazla kez onunla aynı yatağı paylaşıyorlardı. Yaşlı kadınlardan hoşlanıyor.
- These users thanked the author Tpoo for the post:
- Sergey.------
-
- heyecanlanıyorum
ilginç. ve kayınvalideniz de karısıyla sevişti öyle mi? ve yanında başka hanımlar da vardı
-
- Orgazm!
Kayınvalidenin yarasa gibi güçlü bir vibratörü var. Ancak bittikten ve zayıfladıktan sonra vajinaya girer. Hem eşi hem de annesi ondan büyük keyif alıyor.
Kayınvalidesi Rus Alman. Dışarıdan sert ama içeriden vahşi. Tıpkı kızı gibi o da sınırsız seks yapıyor. Daha önce anal kabul etmiyordum ama yıllar süren yalnızlık içinde bundan keyif almayı öğrendim. Kendime dövme yaptırdım. Meme uçlarını, göbeğini, dilini ve klitorisini deldi. Her şeyi Mayıs-Haziran aylarında yaptım. Kumsalda güneşleniyorlardı ve erkekler ona bakıyordu. Akşamları biraz kestirmek için gölgeye uzandılar, sonra her zamanki gibi bir elleriyle kayınvalidelerine, diğer elleriyle de karısının göğüslerine sarıldılar. Utangaç bile değillerdi. Üçümüz soyunma odasında kıyafetlerimizi değiştiriyoruz. Arkadaşlar dikkat bile etmiyorlar.
Dördümüz onunla, eşim ve onun annesiyle güzel bir gece geçirdik. Bu ilişkiye trans arkadaşımı da dahil etmek istiyorum ama o diğer erkekleri kabul etmiyor.MilfoGilfoiob: ↑30 Jun 2023, 16:12ilginç. ve kayınvalideniz de karısıyla sevişti öyle mi? ve yanında başka hanımlar da vardıBir çocukluk arkadaşı kayınvalidesiyle tanışır. Uzun bir süre ve birden fazla kez ikimiz yatakta hanımları paylaştık
Kayınvalidenin yarasa gibi güçlü bir vibratörü var. Ancak bittikten ve zayıfladıktan sonra vajinaya girer. Hem eşi hem de annesi ondan büyük keyif alıyor.
Kayınvalidesi Rus Alman. Dışarıdan sert ama içeriden vahşi. Tıpkı kızı gibi o da sınırsız seks yapıyor. Daha önce anal kabul etmiyordum ama yıllar süren yalnızlık içinde bundan keyif almayı öğrendim. Kendime dövme yaptırdım. Meme uçlarını, göbeğini, dilini ve klitorisini deldi. Her şeyi Mayıs-Haziran aylarında yaptım. Kumsalda güneşleniyorlardı ve erkekler ona bakıyordu. Akşamları biraz kestirmek için gölgeye uzandılar, sonra her zamanki gibi bir elleriyle kayınvalidelerine, diğer elleriyle de karısının göğüslerine sarıldılar. Utangaç bile değillerdi. Üçümüz soyunma odasında kıyafetlerimizi değiştiriyoruz. Arkadaşlar dikkat bile etmiyorlar.
-
- heyecanlanıyorum
ama sen hiç fotoğraf çekmedin mi? elbette yüzler olmadan. ya da belki diğer olgun insanlar bir arkadaşlarıyla sikiştiğinde?
-
- Orgazm!
Birkaç ay önce kayınvalidem ve onun meslektaşıyla birlikte oturuyorduk. İlk yağmurdan sonra kurumak için pansiyona gittik. Eşyalarımızı kurutmak için kıyafetlerimizi değiştirdik. Sonunda iyi vakit geçirdik. Zamanla konu sekse dönüştü. Arkadaşı, kocasından yeterince seks alamadığından üvey oğlunu siktiğini söyledi. Daha sonra kayınvalidem onunla aynı yatağı paylaştığımızı söyledi. Arkadaşımın gözleri parladı. Kayınvalidemi önümde dizlerinin üzerine oturttum ve tutkuyla öpüştük. Daha sonra kayınvalidesinin cübbesini çıkardı ve kayınvalidesi kendini çıplak buldu. Kayınvalidemin dayanamadığım büyük göğüsleri var ve meme uçlarını öptüm. Arkadaşı da bunu istediğini söyleyerek şaka yaptı ve her birini yaladı. Üçümüz banyoda sigara içmeye gittik ve aynı zamanda tuvalette duş aldık. Daha sonra üçümüz kanepedeki oturma odasına geçtik. Arkadaşım kayınvalidemin göğüslerini beğendi ve ben onu arkadan tutarken o da yaladı. Daha sonra arkadaşımla yer değiştirdik. İçtiğim için uzun süre bitiremedim. Kayınvalidesi arkadaşının altına uzandı ve bacaklarını kucaklayarak onu öptü. Zamanla heyecandan neredeyse arkadaşının içine girecektim ama kayınvalidem ona içeri girmesini emretti. Ama bozuldu ve bir daha bitiremedi. Sonra sırayla penisimin üstüne atladılar. Sonunda dillerle mastürbasyon yaptıktan ve üçümüz öpüştükten sonra geldi.
Sonrasında kayınvalidesinin kıçına girdi. Meyve sularıyla yağladım. Arkadaşım da istiyordu, benim de bir arkadaşım vardı. Her ikisi de zaten 60 yaşın altında. Uyarılmak için kendi içine anal vibratör yerleştirdi.
Ve arkadaşı üvey oğluyla gerçekten sevişiyor. Bir yerde kocasıyla bir video gösterdi, sonra oğluyla birlikte yuvarlanıyordu.
İzin verilmiyor. Bu bizim küçük sırrımız.MilfoGilfoiob: ↑30 Jun 2023, 17:10ama sen hiç fotoğraf çekmedin mi? elbette yüzler olmadan. ya da belki diğer olgun insanlar bir arkadaşlarıyla seviştiğinde?Dördümüz onunla, eşimle ve onun annesiyle güzel bir gece geçirdik
Birkaç ay önce kayınvalidem ve onun meslektaşıyla birlikte oturuyorduk. İlk yağmurdan sonra kurumak için pansiyona gittik. Eşyalarımızı kurutmak için kıyafetlerimizi değiştirdik. Sonunda iyi vakit geçirdik. Zamanla konu sekse dönüştü. Arkadaşı, kocasından yeterince seks alamadığından üvey oğlunu siktiğini söyledi. Daha sonra kayınvalidem onunla aynı yatağı paylaştığımızı söyledi. Arkadaşımın gözleri parladı. Kayınvalidemi önümde dizlerinin üzerine oturttum ve tutkuyla öpüştük. Daha sonra kayınvalidesinin cübbesini çıkardı ve kayınvalidesi kendini çıplak buldu. Kayınvalidemin dayanamadığım büyük göğüsleri var ve meme uçlarını öptüm. Arkadaşı da bunu istediğini söyleyerek şaka yaptı ve her birini yaladı. Üçümüz banyoda sigara içmeye gittik ve aynı zamanda tuvalette duş aldık. Daha sonra üçümüz kanepedeki oturma odasına geçtik. Arkadaşım kayınvalidemin göğüslerini beğendi ve ben onu arkadan tutarken o da yaladı. Daha sonra arkadaşımla yer değiştirdik. İçtiğim için uzun süre bitiremedim. Kayınvalidesi arkadaşının altına uzandı ve bacaklarını kucaklayarak onu öptü. Zamanla heyecandan neredeyse arkadaşının içine girecektim ama kayınvalidem ona içeri girmesini emretti. Ama bozuldu ve bir daha bitiremedi. Sonra sırayla penisimin üstüne atladılar. Sonunda dillerle mastürbasyon yaptıktan ve üçümüz öpüştükten sonra geldi.
Sonrasında kayınvalidesinin kıçına girdi. Meyve sularıyla yağladım. Arkadaşım da istiyordu, benim de bir arkadaşım vardı. Her ikisi de zaten 60 yaşın altında. Uyarılmak için kendi içine anal vibratör yerleştirdi.
Ve arkadaşı üvey oğluyla gerçekten sevişiyor. Bir yerde kocasıyla bir video gösterdi, sonra oğluyla birlikte yuvarlanıyordu.
-
- heyecanlanıyorum
harika bir hikaye! Kayınvalidenizin göğüslerinin fotoğrafı var mı? ya da meslektaşları? elbette yüzler olmadan. Karın sana hiç aldırış etmiyor mu?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
onu bir kadının ağzına koyup hemen onu öpmeye başlamaktan daha iyi bir şey olamaz, benimki çıldırır ya da dışarı sızmadan hemen önce amından oral seks yaparsın, meyve sularından ve boşalmadan gelen bu nektarın tadına bakarsın, gerçek bir smoothie . Bazen senaryolu rol yapma oyunları oynarız: Lanet karı bir şirket partisinden amında spermle döndü, bugün seksin ne kadar pahalı olacağına dair bahaneler üretmeye başlaması da harika ve benim spermim de vücudumdan aşağı akıyor bacaklarımı yalıyorum ve şakacı bir tavırla bunun kesinlikle meyve suyu olup olmadığını ve başkasının spermi olup olmadığını soruyorum, o da şöyle cevap veriyor: "aptalca tabii ki meyve suyu, seni seviyorum ve başka birinin erkeğinin prezervatif olmadan amıma boşalmasına asla izin vermem."
- These users thanked the author hükümet38 for the post (total 4):
- Alex yapardı, Misha040, vlasm, Omut46
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Partnerimin içine girdiğimde oradaydım, yüzüme oturdu ve her şeyi yalattı, o da orgazm yaşamayı başardı, çok heyecan verici
- These users thanked the author Evgen84 for the post:
- Alex yapardı
-
- Nirvana’dayım
Evgen84,
Harika son. Bazen yüzüstü oturmak istersiniz ama o sadece bacaklarını sıkar ve parmağını şakaklarında büker.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Alex bi, benimki biraz hükmetmeyi seviyor, bu yüzden ona sormana gerek yok, ne yapacağını
-
- Nirvana’dayım
Evgen84,
Seksiden sonra yüzüme oturmam için bana yalvarmalısın, her ne kadar aynı şey olsa da, sadece o nereli altında. sırtımda ve bacaklarımın arasını yalıyorum, bu yaygın bir olay.Evgen84: ↑06 Jul 2023, 08:18 Alex bi, benimki biraz hükmetmeyi seviyor, bu yüzden senin kendisine sorduğumda kendisi söylüyor ne yapmalı
-
- heyecanlanıyorum
- Registered for: 2 years
Denedim, sorun olmadı, beğendim! belki de öyledir..))
Bazı insanların sonu böyle olur, kusura bakmayın, çıkan şey sıvı değil, bir tür kalın yulaf lapası, lapa, bu sadece vay be
Bazı insanların sonu böyle olur, kusura bakmayın, çıkan şey sıvı değil, bir tür kalın yulaf lapası, lapa, bu sadece vay be

-
- Nirvana’dayım
kenzo,
Böyle bir sperm olağandır uzun süre seks veya mastürbasyon yapılmadıysa. Partner ilk kez görevden döndüğünde sperm heterojendir, küçük pıhtılıdır ve bulanıktır. Daha sonra homojen ve şeffaf hale gelir. Tadında ufak bir fark var ama tam olarak söyleyemem.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 307
- Registered for: 2 years
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-