Erkeklerden hangisi kadın iç çamaşırı giyiyordu; nasıl bir duyguydu?

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel
 Erkeklerden hangisi kadın iç çamaşırı giyiyordu; nasıl bir duyguydu?

Unread post by Alexb »

İç çamaşırı giydiğinizde, mastürbasyon yaptığınızda veya seks yaptığınızda nasıl bir duygu?
Diana.Mezhirovskaya
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Erkeklerden hangisi iç çamaşırı giyiyordu - nasıl bir duyguydu?

Unread post by Diana.Mezhirovskaya »

herkese merhaba, uzun yıllardır bu konunun içindeyim, çok hoşuma gidiyor ve eşim de, iç çamaşırı, elbise, tayt giyiyorum, tıpkı onun gibi, kadına ait her şeyi.... şimdi bile oturuyorum bilgisayar ve elbiseyle yazı yazmak..... yatakta bile boşalmış gibiyiz, inanılmaz bir şey....fotoğrafların hepsi bana ait, sadece yüzümü değiştirdim.....
These users thanked the author Diana.Mezhirovskaya for the post (total 4):
Romalılar, Firavun faresi, Radstone, alexey.frolov
alexey.merkulov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28

Unread post by alexey.merkulov »

Sergey Bi: 15 Oct 2021, 10:06 Kadın kıyafetleri giymeyi denemek isterim
Yani artık herhangi bir beden sipariş etmek hiç sorun değil. Kendime çorap ve külot sipariş ettim. İşyerinde tanga ve çorap giymek havalı ve heyecan verici)) sanki birisi bunu öğrenebilirmiş gibi
These users thanked the author alexey.merkulov for the post (total 2):
Radstone, Stas99rus
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Cidden »

Rudi: 03 Nov 2021, 01:05hiç fırsatın olmaması üzücü, karım anlamayacak, benim bir erkekle tanışmamın sorun olmayacağını bilmesine rağmen
aynı durumda ben de gizli giyiniyorum. Eşim bu konuyu onunla konuşmama rağmen bu tür arzuları anlamıyor. Ama hiçbir şekilde.
These users thanked the author Cidden for the post:
Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157

Unread post by Alex yapardı »

Larri: 18 May 2022, 14:06 Bende de aynı durum var, gizli giyiniyorum. Eşim bu konuyu onunla konuşmama rağmen bu tür arzuları anlamıyor. Ama mümkün değil.
Aynı şey. Gençliğimde zayıf yönlerimi anlamamı sağlamaya çalıştım ama eşim bunların hiçbiriyle ilgilenmiyordu. Şaka olsun diye külotunu ve sutyenini deniyormuşum gibi görünüyordu ama mizahı beğenmedim. Bu yüzden gizli giyiniyorum, iç çamaşırı alıp saklıyorum. Doğal olarak kavgaya dönüşen başarısızlıklar da oldu. İlk kez iç çamaşırı ve bir dosya bulduğumda, onu beni aldatmakla, fahişeleri kulübeye götürmekle suçladım, bunların bana ait olduğunu açıklamak zorunda kaldım ve giyinip kendim mastürbasyon yaptım. Derhal sitem ediyorum, sizi tatmin etmiyorum. Bunların farklı şeyler olduğunu anlatmaya çalıştım. Zulamla en son kızımın yanında karşılaştım. Kızı bir yetişkin ama çok utanç vericiydi
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
Stas99rus
Frion1
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55

Unread post by Frion1 »

Svetik5, bu nasıl bir eşanjör?
Eugene1eva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111

Unread post by Eugene1eva »

Çocukken annemin eşyalarını denedim. Daha sonra eşimin eşyalarını denedim.
Nasıl yani? -Tek kelimeyle tarif edilemez duygular yasak ve heyecan verici bir şey. Hemen kendinizi okşamak ve daha hassas olmak istiyorsunuz.
Evde kimse olmadığında çorap, kısa ipek gecelik, yüksek topuklu sandaletler giyip ev işlerini bu kıyafetle yapıyorum. Bulaşıkları yıkayacağım (bulaşık makinesi olmasına rağmen :), eşyaları kaldıracağım, kendime kahve yapacağım, içeceğim ve her şey doğal olarak benim hayallerimin kurduğu fantezilerle bitecek. kocam gelip beni beceriyor, kızım ve ben bolca boşalıyoruz.
Karımın işe giderken iç çamaşırı giymeme izin verdiği bir dönem vardı. Bir iş kıyafetinin (pantolon ve gömlek) altında dantel tangalar ve çoraplar giyiyordum. Şimdi böyle bir şey yok.
Bana bir peruk bile aldılar. Darling beni kıza dönüştürdü ve straponla sikti ama bu tamamen farklı bir hikaye...
These users thanked the author Eugene1eva for the post (total 6):
Alex yapardı, Romalılar, Firavun faresi, IDVS03082008, Radstone, Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eşim kızını ziyarete gittiğinde kendime “kadınlar günleri” düzenliyorum. Zulamı çıkarıyorum, iç çamaşırımı giyiyorum, üstüne bir sabahlık ve kendimi başkalarından gizlenmiş başka bir dünyada buluyorum. Geceliğimle çıplak vücudumun üzerinde, tuvalette oturarak uyuyorum. Her zaman bir heyecan ve coşku hali. Akşamları seks arzusu, daha doğrusu sikilme arzusu çığırından çıkıyor. Hoş bir mutluluk vücuduma yayıldığında sakinleşiyorum ve dudaklarımda [url=viewtopic.php?t=3861]sperm tadı ve tatlı bir şekilde uykuya dalın. Palev yoktu, neredeyse hiçbir tabela olmamasına rağmen kapıyı kilitli tuttum. Romantik günlerimde bir komşum para istemeye geldi. Sabahlığımdan, sutyenimden, külot ve çorapların üstündeki eşofmandan ve çıplak gövdemle kapıyı açıyorum. Çıktıktan sonra kapıyı kapatıyorum, aynada kendime bakıyorum ve sutyenden hiçbir şeyle karıştırılmayacak net bir iz görüyorum. Akşamdan kalma olduğu için komşu ya fark etmemiş, ya da göstermemiş...
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 5):
Eugene1eva, Romalılar, Firavun faresi, Radstone, Stas99rus
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Yün »

Bana öyle geliyor ki ergenlikte kadın kıyafetleri giymenin biseksüelliği yok. Kişisel olarak doğrulandı. Hormonlar havada, sınıf arkadaşlarım külotlarını göstermiyor :roll: Ve sonra sınıf arkadaşlarına kızmak için kadın külotu giyiyorsun ve deli oluyorsun. Doğal olarak herkes bu şekilde okula gitmeye karar vermeyecektir.
Bu arada kızlar fiziksel egzersiz sırasında kıyafetlerimizi denediler. Belki pantolondu ama mutlaka gömlek giyiyorlardı, bizzat gördüm. Belki herkes değil, yalnızca erkek kardeşi olmayan meşgul olanlar :)
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kadınların hayal dünyasına yolculuk..
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
HATA, Yün, Stas99rus
It’s my birthday Repl1ca
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Repl1ca »

Uzun zamandır iç çamaşırı topluyorum, zaten yeterince topladım. İLE
These users thanked the author Repl1ca for the post:
Alex yapardı
Eugene1eva
ön sevişme
ön sevişme

Bolbol: 24 May 2022, 05:32 Bana öyle geliyor ki ergenlikte kadın kıyafetleri giymede biseksüellik yok
Fakat bana öyle geliyor ki tam tersi Hormonların etkisiyle her şey daha da şiddetlenir ve kişi arzularına karşı koyamaz. İnsan, çılgınca miktarda hormon eşliğinde ergenliğe girer girmez, gerçek arzuları ortaya çıkar. Ve eğer kıyafetlerinizi değiştirirseniz, kendinizi bir kız olarak hayal ederseniz veya kızınızın önünde anüsünüzü okşarsanız, o zaman tüm bunlar kolay değildir, en azından biseksüelsiniz. Eşcinsel veya transseksüel olmayabilirsiniz, ancak biseksüelliğin açıkça izleri var. . Bu çapraz giyinmeler cinsel imalarla ortaya çıkar. Ama sonra akranlarınızla iletişim kurmaya başlıyorsunuz ve tabular ve kompleksler oluşmaya başlıyor.
Ah, gençken nasıl davrandığımızı hatırlıyor musunuz...? Seks konusu da dahil olmak üzere birbirleriyle şakalaştılar ve alay ettiler. Set standarttır. Oral seks yapan kız "meme ucunu" aşağılayıcı kategorisine girdi. Tanrı adamın cunnilingus’un yaptıkları hakkında konuşmasını yasakladı; hayatının geri kalanında mahvolacak. Ve eğer bir kız farklı erkeklerle seks yaptıysa, o zaman hepsi bu, bu kesinlikle bir "hediyedir". (Yıllar geçtikçe olgunlaşıp daha akıllı hale geldiğimizde, 40 yaşına geldiğimizde enayilerin ve verenlerin deneyimlerini takdir etmeye başlarız...). Ve bunların hepsi bir şekilde olumsuzdu ve ruh üzerinde kötü bir etki yarattı. Birisi isteklerinden vazgeçiyor. Erkeklerin annelerinin kıyafetlerini denemeleri, kendilerini bir kız olarak hayal etmeleri ve bu kızın nasıl sikildiğini hayal etmeleri gibi, sonra bir nedenden dolayı kendilerine bunun kötü olduğunu söylerler vb. ve sonra bir orta yaş krizinde tüm bu tatminsizlik ortaya çıkıyor.
Genel olarak böyle bir şey. Ben kesinlikle bir psikoloji doktoru değilim. Ama lütfen ne düşündüğünüzü bana bildirin. Kendinize uygun bir konu oluşturabilirsiniz...
These users thanked the author Eugene1eva for the post (total 3):
Firavun faresi, Radstone, Stas99rus
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Yukarıda bir gencin neredeyse hiçbir zaman biseksüel olmadığını, doğal bir süreç olduğunu söylemiştim. Henüz seks yok ve uzun bir süre de olmayacak. Sarılma da yok ama kadınlara delicesine ilgi duyuyor. Bu nedenle kadın kıyafetleri bir ikame gibidir; dokunulması henüz mevcut olmayan kadınlara göre daha kolaydır. Anne ayakkabısı bile kadın ayakkabısıdır :yes:
Ve yeni olmayan ama bir KADIN’ın zaten giydiği iç çamaşırlarını giyerler :bel_flag: öyle. Sanki ona tüm vücudunla dokunuyormuşsun gibi :daypyat:
These users thanked the author Yün for the post (total 2):
Firavun faresi, Stas99rus
Eugene1eva
ön sevişme
ön sevişme

Bolbol: 31 May 2022, 08:41 Yukarıda bir gencin neredeyse hiçbir zaman biseksüel olmadığını, bunun doğal bir süreç olduğunu söylemiştim.
peki, hiç kimse sürecin doğal olduğunu iddia etmiyor. Ayrıca bir erkek birkaç kez annesinin taytını giyip sorarsa biseksüel ya da gey olduğunu da %100 söylemiyorum. Bu açıkça bir fetiş. ama kendimden ve bazı arkadaşlarımdan şunu yargılayayım ki, bu kadın giydirme fetişi basit bir mesele değil. Bana öyle geliyor ki bütün erkekler annelerinin külotuyla mastürbasyon yapmıyor. Yoksa her şey mi?
Elbisecod25
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 179
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Elbisecod25 »

Eugene1eva: 31 May 2022, 09:59
Bolbol: 31 May 2022, 08:41 Yukarıda bir gencin neredeyse hiçbir zaman biseksüel yaşamadığını, bunun doğal bir süreç olduğunu söylemiştim.
peki, kimse sürecin böyle olduğunu iddia etmiyor doğal. Ayrıca bir erkek birkaç kez annesinin taytını giyip sorarsa biseksüel ya da gey olduğunu da %100 söylemiyorum. Bu açıkça bir fetiş. ama kendimden ve bazı arkadaşlarımdan şunu yargılayayım ki, bu kadın giydirme fetişi basit bir mesele değil. Bana öyle geliyor ki bütün erkekler annelerinin külotuyla mastürbasyon yapmıyor. Yoksa hepsi mi?
Hayır, hepsi değil
Eugene1eva
ön sevişme
ön sevişme

Dresscod25, erkeklere yönelik bölümde oy verin. Orada bir anket yaptım. İstatistik için gerekli
Belphegor
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83

Unread post by Belphegor »

Bolbol: 31 May 2022, 08:41 Yukarıda bir gencin neredeyse hiçbir zaman biseksüel olmadığını, bunun doğal bir süreç olduğunu söylemiştim. Henüz seks yok ve uzun bir süre de olmayacak. Sarılma da yok ama kadınlara delicesine ilgi duyuyor. Bu nedenle kadın kıyafetleri bir ikame gibidir; dokunulması henüz mevcut olmayan kadınlara göre daha kolaydır. Anne ayakkabısı bile kadın ayakkabısıdır :yes:
Ve yeni olmayan ama bir KADIN’ın zaten giydiği iç çamaşırlarını giyerler :bel_flag: öyle. sanki ona tüm vücudunla dokunuyormuşsun gibi :daypyat:
:beer: Abone oluyorum her kelimesine, 12-13 yaşlarında annemin külotunu koklayıp giydim, şimdi yapamıyorum, 110 kg kıllı bir adamın dantel külotlu görüntüsünü hayal etmek bile gülünç geliyor.
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Her kelimesine katılıyorum, 12-13 yaşlarımda annemin külotunu koklayıp giydim, şimdi yapamıyorum ve 110 kg kıllı bir adamın dantel külotlu görüntüsünü hayal etmek bile sadece bir kahkaha.
[/quote] Ve saçlarım olmasına ve 100 kiloya yakın olmama rağmen zevkle giyiniyorum. Kadınlar da model görünüşünün her güzeli değil ama yine de birileri onları seviyor ve sikiyor.
Elbisecod25
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 179
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Elbisecod25 »

Kız kardeşimin kıyafetlerini giydim ama onun pantolonunu giymeyi daha çok sevdim) Üstelik o, benden çok daha küçük. ben, hepsi bu kadar dar, mmm... Bir şekilde göğüsleri büyütmeliyiz, oraya çorap koymalıyız, sen de üstünü giyebilirsin.
Kız kardeşimin külotlu çorabıyla mastürbasyon yaptım ama korktum oraya boşalmak için)

4 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Eugene1eva: Dresscod25, bölümünde oy verin erkekler. Orada bir anket yaptım. İstatistikler için gerekli
Anket sayfasının bağlantısını gönderebilir misiniz? Bulamıyorum)

56 saniye sonra gönderildi:
n
Bolbol: 31 May 2022, 08:41 Yukarıda bir gencin neredeyse hiçbir zaman biseksüel olmadığını, bunun doğal bir süreç olduğunu söylemiştim. Henüz seks yok ve uzun bir süre de olmayacak. Sarılma da yok ama kadınlara delicesine ilgi duyuyor. Bu nedenle kadın kıyafetleri bir ikame gibidir; dokunulması henüz mevcut olmayan kadınlara göre daha kolaydır. Anne ayakkabısı bile kadın ayakkabısıdır :yes:
Ve yeni olmayan ama bir KADIN’ın zaten giydiği iç çamaşırlarını giyerler :bel_flag: öyle. sanki ona tüm vücudunla dokunuyormuşsun gibi :daypyat:
:beer: Abone oluyorum her kelimeye, 12-13 yaşlarımda annemin külotunu koklayıp giymiştim, şimdi dayanamıyorum ve 110 kilo kıllı bir adamın dantel külotlu görüntüsünü hayal etmek bile gülünç geliyor. n
Saç hakkında. Özellikle kıçımı daha temiz hale getirmek için bir şekilde tıraş olmak istiyorum
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 113

Unread post by Romalılar »

Alex bi, benimki tam tersine beni destekledi bu konuda. İç çamaşırlarıyla giyinmemin başlatıcısı kendisiydi. Ama bildiğim kadarıyla hiçbir tecrübesi olmamasına rağmen kendisi de büyük bir kız. Ama bunu bir kızla deneme arzusu var, bu yüzden lezbiyen seks gibi bir şeyle sonuçlanıyoruz - daha fazla şefkat, hassasiyet vb.
These users thanked the author Romalılar for the post:
alexey.frolov
Dima345
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Dima345 »

İyi görünüyor mu?
These users thanked the author Dima345 for the post (total 2):
Alexb, Stas99rus
Kayıtsızlık
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41

Unread post by Kayıtsızlık »

Evde kayınvalidemin külotunu giyiyorum, ona küçük geldi, kilo aldım, giymem için bana verdi bu bir sapıklık değil, sadece çöpe atmak oldu ve ben de giymeye karar verdim. geri kalanı için onu giy Bu bir duygu gibi geliyor.
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Dima 345,
Dima 345 : 22 Jun 2022, 22:14 Görünüyor mu?
Heyecan verici görünüyor! Kız ateş!
Stas99rus
Dima345
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by Dima345 »

Teşekkür ederim, deniyorum!)
Andrewv
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 404
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Andrewv »

Eşim beni bağladığında çoğu zaman çoraplarını kendisi giyer
These users thanked the author Andrewv for the post (total 3):
Alexb, IDVS03082008, Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Andrewv,
Andrewv: 26 Jun 2022, 21:43 Karım beni bağladığında sık sık çoraplarını üzerime giyiyor
Güzel kombinasyon
alexnikit
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209

Unread post by alexnikit »

Bunu çocukken yaşadım ve heyecan vericiydi. Şimdi öyle hissetmiyorum bile
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

alexnikit: 01 Jul 2022, 10:13 Bunu çocukken yaşadım ve heyecan vericiydi. Artık ilgimi çekmiyor bile
+1. Ama şimdi hâlâ kadın iç çamaşırlarına dokunmak istiyorum. Bir keresinde bir iş gezisinde karımın külotunu almıştım. Hazırlanıyordum, o orada değildi, ben de kaptım :wink:
Geldim, bir şey unuttum ve karım onu ​​buldu: “Neden benimkini aldın? külot?" “Uyuduğumda onu yastığımın altına koyardım! Sanki yakınmışsınız gibi..”, mırıldanıyor ama gülümsüyor, memnun :wink:
These users thanked the author Yün for the post:
Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bolbol,
Bolbol: 01 Jul 2022, 10:32 Ama kadın iç çamaşırlarına dokunursanız bu şimdi avlanıyorum. Bir keresinde bir iş gezisinde karımın külotunu almıştım. Hazırlanıyordum, o yoktu, ben de kaptım
Geldiğimde bir şeyi unuttum ve eşim buldu: "Külotumu neden aldın?" “Uyuduğumda onu yastığımın altına koyardım! Sanki yakınmışsın gibi..." diye homurdanıyor ama memnun bir şekilde gülümsüyor
Yanıtla Önceki. konuSonraki topic
Sadece karımın değil, karımın iç çamaşırını da koklamayı daha çok seviyorum.
IDVS03082008
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629
Registered for: 3 years

Unread post by çiçek hastalığı »

Kız kardeşimin taytlarını giydim - apartman dairesinde onlarla nasıl dolaştığını ve kıçını ve bacaklarını nasıl kucakladıklarını beğendim. İlk önce kokusunu al. Sonra kız arkadaşlarımı giydim, külot denedim - onları yırtmaktan korktum
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
Radstone
Bayan
Göz teması kurmak

Unread post by Bayan »

Kışın her zaman kadın külotu, çorapları ve sutyen giymeye çalışıyorum. Kendimi bir kız gibi hissediyorum. Evde tamamen bir kıza + makyaj yapıyorum. Tek kelimeyle - kız gibi hissedebileceğiniz alan
These users thanked the author Bayan for the post (total 2):
Radstone, Stas99rus
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065

Unread post by Ded »

Alexb, Ajur giyiyorsanız külot ve ayrıca siyah tayt! Penis taytlara ve külotlara kalçaların yarısı arasında sıkışıp kalmak heyecan verici bir duygu
These users thanked the author Ded for the post (total 6):
Alex yapardı, Cidden, Romalılar, Cep, IDVS03082008, Stas99rus
Duvar
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: eşcinsel

Unread post by Duvar »

Ded, İç çamaşırı giyme isteği yoktu, ancak düşüncenin kendisi beni biraz heyecanlandırdı.)))
These users thanked the author Duvar for the post:
Ded
mihuil678
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by mihuil678 »

İç çamaşırıyla mastürbasyon yapmayı seviyorum

16 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Ded, var mı araba mı?
These users thanked the author mihuil678 for the post (total 5):
Ded, Alex yapardı, Cidden, Cep, Stas99rus
Alexaslut
Göz teması kurmak

Unread post by Alexaslut »

ощущения )) IMG_20220412_124439_69_S.jpg
These users thanked the author Alexaslut for the post (total 9):
Alex yapardı, Alexb, Ded, VidaFIX, Onizm, Romalılar, Firavun faresi, Megapup’lar, Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alexaslut,
Alexaslut: 16 Jul 2022, 16:08 Классные ощущения ))
IMG_20220412_124439_69_S.jpg
Девочка огонь!!
Yeni
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Yeni »

Sıradışı duygular, heyecan verici

5 saat 50 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
35 yaşındayım ))) ve evet, külot beğendim))))
These users thanked the author Yeni for the post (total 4):
Alex yapardı, Cidden, Cep, Stas99rus
BOmD
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by BOmD »

Bunu kalbimden alıyorum ama 19 yıllık hayatımda gerçekten kadın külotu giymedim. Yorumlara bakılırsa, gençken büyük bir hata yapmıştım ve duygularım aynı olmayacak)) :grust:
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!

BOmD, kimin giymeli?
BOmD
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by BOmD »

Elbette vardı. Ailem olduğu gibi tamamlandı ve öyle kalacak. Ama ben bunun ahlaka aykırı olduğunu, bir bakıma saygısızlık olduğunu düşündüm... Ve ne saklanacak ki, hala öyle olduğunu düşünüyorum. Dürüst olmak gerekirse bu kadar çok ahlaksız gencin olmasına şaşırdım :udivlenie:
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!

BOmD, kendisinden 2 yaş büyük bir kız kardeşin asılması durumunda etrafında
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
Mart
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”