Ne yapmalıyım, bir arkadaş istiyorum
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 10 months
Ne yapmalıyım, bir arkadaş istiyorum
Lanet olsun, arkadaşımı istiyorum, benden genç, yakışıklı, kız gibi bir şey. Beni şimdiden tahrik etti, kazara kemikli kıçına ve penisine dokunduğumda ona bakmak beni heyecanlandırıyor. Ve yeğeniyle nasıl yuvarlandığını ve özellikle de poposu açık ve kel kıçının görülebileceği bir pozisyondayken onu yaladığını gördüğümde. Genelde şoktayım, onu daha fazla etkilemek mümkün olsa da, onu mastürbasyon yapmak isterim. Son zamanlarda yemek yerken yapılan bir şaka da baharatlı yiyeceklerin dudaklarınızı yarak gibi gıdıklamasıydı.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 4):
- Kehribar kuşu, rüyada doğmuş, Sirk, hayalet
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ne yapmalıyım arkadaş istiyorum
Kingdzaza1, gizli de olsa sarhoş olmak tavsiye edilir özgürleşmek ve tecavüz etmemek. Onu ibne gibi gösteriyorsun ama o zaman kim? Her şeyin gizli kalacağını ve yalnızca sizin aranızda kalacağını, uzun vadeli ilişkiyi kimsenin iptal edemeyeceğini açıklayın. Ortalığı karıştırıp her şeyi sır olarak saklayacaksın.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 11 months
- Orientation: biseksüel
Kime ibne dediğimi anlamıyorum?
ben onları bu şekilde tanıtıyorum. Alkol başlangıçtır ve sonrasında bu bir teknik meselesidir. Tamamen menfaat uğruna bir dava vardı, biri onu terfi ettirdi.
Kime ibne dediğimi anlamıyorum?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Siz ve arkadaşınız ne bilmelisiniz... bu konuda size kimse yardımcı olamaz ! Arkadaşınızın poposuna ve sikine zaten dokunduğunuza göre... o zaman tecrübeniz var... bunu biz olmadan çözeceksiniz...Syshu: ↑14 Oct 2021, 13:55 Kick, arkadaşımı istiyorum, benden genç, yakışıklı, biraz kıza benziyor. Beni şimdiden tahrik etti, kazara kemikli kıçına ve penisine dokunduğumda ona bakmak beni heyecanlandırıyor. Ve yeğeniyle nasıl yuvarlandığını ve özellikle de poposu açık ve kel kıçının görülebileceği bir pozisyondayken onu yaladığını gördüğümde. Genelde şoktayım, onu daha fazla etkilemek mümkün olsa da, onu mastürbasyon yapmak isterim. Baharatlı yiyecekleri yerken dudaklarınızı sik gibi gıdıklayan başka bir şaka

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1488 Views
-
Last post by Hız Adamları
-
- 7 Replies