Ne yapmalıyım, bir arkadaş istiyorum

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770
Registered for: 4 years 10 months
 Ne yapmalıyım, bir arkadaş istiyorum

Unread post by Ayrılıyorum »

Lanet olsun, arkadaşımı istiyorum, benden genç, yakışıklı, kız gibi bir şey. Beni şimdiden tahrik etti, kazara kemikli kıçına ve penisine dokunduğumda ona bakmak beni heyecanlandırıyor. Ve yeğeniyle nasıl yuvarlandığını ve özellikle de poposu açık ve kel kıçının görülebileceği bir pozisyondayken onu yaladığını gördüğümde. Genelde şoktayım, onu daha fazla etkilemek mümkün olsa da, onu mastürbasyon yapmak isterim. Son zamanlarda yemek yerken yapılan bir şaka da baharatlı yiyeceklerin dudaklarınızı yarak gibi gıdıklamasıydı.
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 4):
Kehribar kuşu, rüyada doğmuş, Sirk, hayalet
Mixxxa
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Ne yapmalıyım arkadaş istiyorum

Unread post by Mixxxa »

Kingdzaza1, gizli de olsa sarhoş olmak tavsiye edilir özgürleşmek ve tecavüz etmemek. Onu ibne gibi gösteriyorsun ama o zaman kim? Her şeyin gizli kalacağını ve yalnızca sizin aranızda kalacağını, uzun vadeli ilişkiyi kimsenin iptal edemeyeceğini açıklayın. Ortalığı karıştırıp her şeyi sır olarak saklayacaksın.
Doldurma 1
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Doldurma 1 »

Mixxxa: 15 Aug 2024, 12:47 gizli de olsa özgürleşmek için sarhoş olmak, zorlamamak tavsiye edilir. Onu ibne gibi gösteriyorsun ama o zaman kim? Her şeyin gizli kalacağını ve yalnızca sizin aranızda kalacağını, uzun vadeli ilişkiyi kimsenin iptal edemeyeceğini açıklayın. Sen oyalanacaksın ve
ben onları bu şekilde tanıtıyorum. Alkol başlangıçtır ve sonrasında bu bir teknik meselesidir. Tamamen menfaat uğruna bir dava vardı, biri onu terfi ettirdi.
Kime ibne dediğimi anlamıyorum?
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Şalun70 »

Syshu: 14 Oct 2021, 13:55 Kick, arkadaşımı istiyorum, benden genç, yakışıklı, biraz kıza benziyor. Beni şimdiden tahrik etti, kazara kemikli kıçına ve penisine dokunduğumda ona bakmak beni heyecanlandırıyor. Ve yeğeniyle nasıl yuvarlandığını ve özellikle de poposu açık ve kel kıçının görülebileceği bir pozisyondayken onu yaladığını gördüğümde. Genelde şoktayım, onu daha fazla etkilemek mümkün olsa da, onu mastürbasyon yapmak isterim. Baharatlı yiyecekleri yerken dudaklarınızı sik gibi gıdıklayan başka bir şaka
Siz ve arkadaşınız ne bilmelisiniz... bu konuda size kimse yardımcı olamaz ! Arkadaşınızın poposuna ve sikine zaten dokunduğunuza göre... o zaman tecrübeniz var... bunu biz olmadan çözeceksiniz... :wink:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”