küçük
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years
- Orientation: heteroseksüel
küçük
Burada ergenlik çağında 11 yaş ve üzeri kızlarla sikişen biri var mı?
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 18):
- Servis, Sibiryak89, KseniaPony, yarışçı, sapık, Tavşan, Arhivarius, Viktor (git-git), Kahretsin, Ded, Alena, Alice, Endişeli, OwDrin, seksforumu_, sanatçı, Fabian 38, Gorbunov.Alexey
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Küçük
Yanımda bir sınıf arkadaşım yaşıyordu. Bir ağabeyi vardı ama yaş farkı bir yıldan biraz fazla. Onlarla çok konuştum ve hepimizin arkadaş olduğunu söyleyebiliriz. Bir yıldan fazla süredir düzenli olarak seks yaptıklarını arkadaşlık sayesinde öğrendim. Doğal olarak ailemden gizlice. Yedinci sınıfta hamile kaldı. Ve bu yıla kadar iki yıl boyunca hiçbir şey olmadı, ancak sınıf arkadaşımın erkek kardeşi bana kız kardeşinin amına hiç boşalmadığını gizlice söyledi. Hem o hem de o, ebeveynlerinin pisliğini aldılar. Annem ve babam kürtaj olmama izin vermedi. Kürtaj sonrası kızlarının çocuksuz kalabileceğinden korkuyorlardı. Çocuğun kusurlu doğması durumunda onu hastaneye bırakacaklarını düşünüyorlardı. Kız normal, güzel ve akıllı doğdu.Alexander Trofimovich: ↑14 Oct 2022, 16:39 Güzel bir günde buna uydu. Daha sonra birkaç gün sonra yetişkinlerin yaptığını yapmaya çalıştık. Hoşuma gitti. Daha sonra kız kardeşim arkadaşlarından, eğer bir erkek ve kız kardeş bunu yaparsa çocuk olmayacağını duyduğunu söyledi. Bu bize yakışıyordu ve her gün okuldan sonra eve koşmaktan mutluyduk, böylece ebeveynlerimiz işten eve gelmeden önce babalık ve annelik oynayabilir, sonra da oturup ödevimizi yapabilirdik. Bir aydan fazla bir süre boyunca neredeyse her gün ve neyse ki hiçbir şey olmadı.
- These users thanked the author Andryuşa for the post (total 4):
- Sibiryak89, sapık, Morpheus, Endişeli
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Orientation: biseksüel
Hmm, bu yaşta tek yapmanız gereken bu =) Çalışmanız gerekiyor, 4allforum’da oturmanız değil!)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 2 years 9 months
Bu arada, kızlarla aram iyi. Güçlü Dominas’ı gerçekten seviyorum.
12 yaşında başladım, 13 yaşında ağzıma. hoş ve ısrarcıdır, zevkle kendimi ona teslim ederim, itaatkar bir sürtük olurum. Eğer psikolojim kötü bir yöne gittiyse bu benim işim ve erkekler beni dövdüğünde deliriyorum.
Bu arada, kızlarla aram iyi. Güçlü Dominas’ı gerçekten seviyorum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
8 yaşımdayken bir filmde seks gördüm. Hiçbir şey anlamadım. Ama yine bir arkadaşımı ziyarete geldiğimde 7 yaşlarındaki kız kardeşini film oynamaya davet ettim. Neredeyse her gün "oynadık", elbette orgazm olmadı. Ama neden beğendin? Bu arada o da öyle. Ve bunu kıçından yaptı, orada olması gerektiğini düşündüm. Herhangi bir nüfuz olduğunu sanmıyorum, sadece çörekler arasında sürünüyordum. Sonra annemin arkadaşının kızı, sonra başka bir arkadaş. Bu 11 yaşıma kadar devam etti. Herkes mutluydu, herkes ilgileniyordu. Tek sorun kimsenin göremeyeceği gizli bir yer bulmaktı. Sanırım 11 yaşımda başka bir şehre gitmeseydim genç bir baba olurdum çünkü daha yapacak çok şey vardı. 12 yaşımda bunun popoda yapılmadığını öğrendim) Ben de kızları orman tarlalarına götürüp onlara pistimi gösterdim, onlar da kendilerininkini gösterdiler. Birbirlerine dokundular ama seks yapmadılar. İnsanın kendisinin ve kadının bedeni hakkındaki olağan çocuksu merakı ve bilgisi. Pek çok insanın çocukluklarında benzer deneyimler yaşadığını düşünüyorum.
- These users thanked the author Sevimli kedi for the post (total 7):
- Aion2012Ölü, Topçik, Islak, Fargal94, sapık, Endişeli, Fabian 38
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Ben de 11 yaşına kadar bir kız arkadaşımı çörekler arasında siktimSevimli kedicik: ↑04 Nov 2022, 04:45 8 yaşımdayken bir filmde seks gördüm. Hiçbir şey anlamadım. Ama yine bir arkadaşımı ziyarete geldiğimde 7 yaşlarındaki kız kardeşini film oynamaya davet ettim. Neredeyse her gün "oynadık", elbette orgazm olmadı. Ama neden beğendin? Bu arada o da öyle. Ve bunu kıçından yaptı, orada olması gerektiğini düşündüm. Herhangi bir nüfuz olduğunu sanmıyorum, sadece çörekler arasında sürünüyordum. Sonra annemin arkadaşının kızı, sonra başka bir arkadaş. Bu 11 yaşıma kadar devam etti. Herkes mutluydu, herkes ilgileniyordu. Tek sorun kimsenin göremeyeceği gizli bir yer bulmaktı. Sanırım 11 yaşımda başka bir şehre gitmeseydim genç bir baba olurdum çünkü daha yapacak çok şey vardı. 12 yaşımda bunun popoda yapılmadığını öğrendim) Ben de kızları orman tarlalarına götürüp onlara pistimi gösterdim, onlar da kendilerininkini gösterdiler. Birbirlerine dokundular ama seks yapmadılar. İnsanın kendisinin ve kadının bedeni hakkındaki olağan çocuksu merakı ve bilgisi. Sanırım pek çok insan çocuklukta benzer bir deneyim yaşadı.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- sapık
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
amcam bana beş yaşındayken dokunmaya başladı ama o yaklaşık 16 yaşındaydı
- These users thanked the author babaslilgirl for the post (total 5):
- Karın &, Sibiryak89, Mart, sapık, Servis
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
Hayalperestler...9 mesajdan sonra okuma zahmetine girmediler...burada sirk düzenlediniz...en azından gerçek biri vardı)
..
..
-
- Total posts: 19
Hâlâ aynıydı. Geçenlerde kuzenimle bu konuyu hatırlıyorduk. Biz buna "holo-ass" adını verdik. Birbirlerine dokundular, her şeyi gösterdiler. Konu sekse gelmedi.adobrandw1985: ↑02 Oct 2022, 21:51 12 yaşında muayenelerle "doktor" oyunları, 12 yaşında aramalarla "polis" oyunları unutulmazdır; ömür boyu sürecek anılar ve duygular.
- These users thanked the author damen for the post:
- Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Yaklaşık 13 yaşımdayken 8. sınıfın soyunma odasında bir 10. sınıf öğrencisini ikna ettim. Soyunma odası bodrumdaydı ve dersler sırasında nadiren kimse oraya bakardı. Ben külotunu çıkarana kadar uzun süre istemedi. Hala sağlamdı! Ona yumruk attığımda nasıl coşkuyla inlediğini ve ayaklarını geri çektiğini hala hatırlıyorum! Sonra sessizleşti. Bütün ıslak rüyamı ona sızdırdım. O zaman hamile kalmış ya da kalmamış gibi görünüyordu ama onuncuyu bitirdi ve onu bir daha görmedim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
O zamanlar 11 yaşındaydım. Kolumu kırdığım için okula gitmedim. Bir sınıf arkadaşım beni ziyaret etti. Onunla oynadık ve sinirlendik. Kısacası mastürbasyon konusunu kendisi başlattı. Onunla seks yapmadık ama beni ziyarete geldiğinde sürekli benimle mastürbasyon yaptı ve bana oral seks yaptı. Ve onun amını yaladım. Kendime girmeme izin vermedi.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 8):
- Karın &, Sibiryak89, Mart, Fargal94, Angelina, Morpheus, Pilot Camelot, Juravl
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Pişmanlık duymadan,
Bir meslektaşım İşyerinde kızım 12 yaşında doğum yaptı... Çocuğun babasının tam olarak kim olduğunu bile bilmiyor... Daha sonra onlara açıkladığı gibi, hilal gibi 5 gençle aynı anda sikişmiş ve Hamile kalınca korktu ve hamileliğini elinden geldiğince sakladı... Peki o zaman - Tabii ki annesi her şeyi anladı ama kürtaj yaptırmak için artık çok geçti...
Bir meslektaşım İşyerinde kızım 12 yaşında doğum yaptı... Çocuğun babasının tam olarak kim olduğunu bile bilmiyor... Daha sonra onlara açıkladığı gibi, hilal gibi 5 gençle aynı anda sikişmiş ve Hamile kalınca korktu ve hamileliğini elinden geldiğince sakladı... Peki o zaman - Tabii ki annesi her şeyi anladı ama kürtaj yaptırmak için artık çok geçti...
- These users thanked the author Martin for the post (total 6):
- Maximus86, Sibiryak89, Rasaroam, sapık, Pilot Camelot, Fabian 38
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
Hala okuldaydı. Son masada bir kızla oturuyordum. Sık sık elini külotumun içine sokarak beni mastürbasyon yapardı. O zamanlar pek ihtiyacım yoktu, çabuk geldim ve genel olarak okulda çok şey vardı.
Ve ben 12 yaşımdayken böyle bir hikaye vardı. Bir arkadaşım kızıyla birlikte annemi ziyarete geldi, o 10 yaşındaydı. O ve ben odada birlikte oynuyorduk ve annelerimiz mutfakta sohbet ediyorduk. Oyunlardan birinde onu kucağıma oturttum ve tabii ki ayağa kalktım. Bana bunun neyle ilgili olduğunu sordu. Eğer kimseye söylemezse ona göstereceğimi söyledim. Onunla anlaştık, ona gösterdim, o da bana amını gösterdi. Külotumu üzerime çektim ve ondan üstüme oturup bana binmesini istedim. Kabul etti ve ben de doğrudan külotuma girdim. O da heyecanlandı ve işemek istediğini söyledi. Bunu nasıl yapacağını görmek istediğimi söyledim. Ona bir tür vazo buldum ve o da önümde o vazoya işedi. Bundan kimseye bahsetmeyeceğimiz konusunda anlaşmıştık.
Ama o yine de annesine anlattı. Annesi daha sonra bu konuyu benimle konuştu ama bana hiçbir şey söylemedi, hatta beni azarlamadı.
Ve ben 12 yaşımdayken böyle bir hikaye vardı. Bir arkadaşım kızıyla birlikte annemi ziyarete geldi, o 10 yaşındaydı. O ve ben odada birlikte oynuyorduk ve annelerimiz mutfakta sohbet ediyorduk. Oyunlardan birinde onu kucağıma oturttum ve tabii ki ayağa kalktım. Bana bunun neyle ilgili olduğunu sordu. Eğer kimseye söylemezse ona göstereceğimi söyledim. Onunla anlaştık, ona gösterdim, o da bana amını gösterdi. Külotumu üzerime çektim ve ondan üstüme oturup bana binmesini istedim. Kabul etti ve ben de doğrudan külotuma girdim. O da heyecanlandı ve işemek istediğini söyledi. Bunu nasıl yapacağını görmek istediğimi söyledim. Ona bir tür vazo buldum ve o da önümde o vazoya işedi. Bundan kimseye bahsetmeyeceğimiz konusunda anlaşmıştık.
Ama o yine de annesine anlattı. Annesi daha sonra bu konuyu benimle konuştu ama bana hiçbir şey söylemedi, hatta beni azarlamadı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
-
- Penetrasyon
Ne yazık ki(..................???
3 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
3 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Fantaziciler koşarak geldi... 12’de doğum yaparak.. seks, bunun mümkün olduğunu anlıyorum, ama sikişmek ve sonra hamilelik.. bunlar çılgın fanteziler... çocuklar arasında sevgi var 5 yaşındayım ve sonra böyle bir ..tek kelimeyle saçmalıkBurada gençken 11 yaş ve üzeri kızlarla sikişen insanlar var mı?
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
satır aralarını okuyun...hangi kız bunu yazar? Sepette ses talebinde bulunun, bunun gerçekleşmeyeceğine dair birçok nedeni hemen göreceksinizSibiryak89: ↑20 Nov 2022, 10:58Okşaşmalar kaç yıl sürdü, nasıl bitti ya da devam ediyor?) )Amca beş yaşında dokunmaya başladı ama 16 yaşındaydı
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Ben şehirliyim, bir iş gezisinde çalışıyorum. Sadece 5 bin kişinin yaşadığı köyden bir işçi. 18 yaşında. Yani ona göre pek çok insan 13 yaşından itibaren seks hayatı yaşıyor!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Anaokulunda öğretmen, uyumayan ve gürültü yapanları pencerenin önüne çıplak koymakla tehdit etti. Ve bunu sık sık yaptı. Kendi başına ayrıldı. Ben de giyildim, oldu) Bacaklarımın arasında kendimi göstermeyi severdim. Sessizce bakanlar, hatta gelip görmek isteyenler, uyuyor gibi görünenlerdi. Hoşuma gitti. Babam beni her zaman yıkar, kurutur, çok güzel olduğumu söyler ve okşardı. Küfür ettiğinde beni yüz üstü kucağına
koydu, dudaklarımı çimdikledi ve parmaklarıyla sıktı. Okula gider gitmez durdu. Ama aynı zamanda yan evde yaşayan arkadaşını da rahatsız ettiğimi hatırlıyorum. Neden sefahat için bu kadar can atıyorum
ama seks yoktu. Amını gösterip herkesi güldürmesine rağmen
’yi geride bıraktı
koydu, dudaklarımı çimdikledi ve parmaklarıyla sıktı. Okula gider gitmez durdu. Ama aynı zamanda yan evde yaşayan arkadaşını da rahatsız ettiğimi hatırlıyorum. Neden sefahat için bu kadar can atıyorum

-
- Penetrasyon
Ben 11 yaşındayım, o 9 yaşında, sadece sevişmek... Gerisi yıllar sonra, pişman değilim... İlk deneyim çok değerli..
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 3 years 9 months
Veronika,
Bu yaşta bunu zaten istedin mi?
Okuldaki akranların mı senin kıçın konusunda yetenekliydi, yoksa mezunlar da mı? Başka bir soru: Nasıl bitti? Nerede?
Bu yaşta bunu zaten istedin mi?
Okuldaki akranların mı senin kıçın konusunda yetenekliydi, yoksa mezunlar da mı? Başka bir soru: Nasıl bitti? Nerede?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
13 yaş civarında istedim. Kendimi okşadım. Ve kıçından sikiştiklerinde ya klitorisi ovuşturdu ya da partnerine sordu. Ve bazıları içimde, bazıları kıçımda geldiler. Ama benim için daha iyi, sonrasında kendinizi nasıl silebilirsiniz? Ve bu dışarı sızdı, hepsi bu, sadece uyluklarınızı silin. Çoğunlukla sınıf arkadaşlarıyla seviştiler, bazen ağabeyim arkadaşlarını getirdi, o üç yaş büyük. Bu yüzden 14 yaşıma kadar, kadın olana kadar acı çektim. Sonra çok eğlendim.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 9):
- Mart, zincirler, Fargal94, Mosiya, Islak, Sibiryak89, sapık, Fan, Pilot Camelot
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Registered for: 2 years 7 months
18 yaşımdayken 13 yaşında bir kızla yattım. Akranlarıma bir avantaj sağlardı. Her iki delik de çalışıyordu)
- These users thanked the author Sik666Sik for the post (total 4):
- Mosiya, Sibiryak89, Fan, Fabian 38
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
çok erken yaşlardan itibaren ağzınıza ve nazikçe kıçınıza koyabilirsiniz ve amınızın üzerindeki ilk tüyler çıkmaya başladığında bekaretinizi yırtabilirsiniz.Pişmanlık duymadan: ↑23 Nov 2021, 06:24 23 Kasım 2021, 05:24
Kızlarla kaç yaşında sikişmeye başlanabileceğini kim düşünebilir?
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Registered for: 3 years 11 months
-
- Nirvana’dayım
Fakat burada daha ayrıntılı olarak anne-babanız ve erkek kardeşinizle nasıl başladınız?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
-
- Total posts: 11
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 3 years
Okulda kızları Snickers ya da DURU sabunuyla baştan çıkarıyorlardı, sonra ortaya çıktı ama bakıp dokundular hepsi bu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Bu yaşta mutlu bir çocukluk geçirdim. Seksin ne olduğunu bilmiyordum.
- These users thanked the author sergey.chirkov for the post:
- Wolffr
-
- Total posts: 10
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
Evet, 6 yaşındayken erkek kardeşi onu becermiş bir kız da tanıyorum. Ama yavaş yavaş bu noktaya geldiler. Yarım yumru yerleştirerek beni becerdi)Pişmanlık duymadan: ↑28 Nov 2021, 14:19 Bir kız bana, kendisi 6 yaşındayken 12 yaşındaki bir adamın onu tamamen siktiğini söyledi, o zaman hiçbir şey hissetmediğini, öylece yatıp onun gelmesini beklediğini söyledi. bitiş
- These users thanked the author sapık for the post (total 4):
- merhaba duymuyorum., Fan, Servis, Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
Bu fantastik başlıkta gerçek gibi görünüyor!))) 8- )VikontRaw: ↑23 Sep 2022, 14:36 19 yaşımda uzak bir akrabamın düğününe katıldım. Düğün rustik, aile zengin, yani büyük ölçekte. Gelin tarafında çok sayıda kız arkadaşım vardı ve bunlardan birine hemen aşık oldum: sevimli, ince, düzgün göğüsler. Yaşını bilmiyordum ama genel beklenti gelin gibi artı eksi 18. Akraba o zaman 26 yaşındaydı yani 18 yaşında genç bir kadını kaptı, gerçi o gelin açıkçası perişan görünüyordu. , yaşına göre değil.
Daha sonra ortaya çıktığı üzere, o kız gelinin arkadaşlarından birinin kız kardeşiydi ve o zamanlar neredeyse 14 yaşındaydı ama daha yaşlı görünüyordu. Aslında gelin gibi 18 yaşında gibi görünmüyordu ama 25 yaşında gibi görünüyordu. Taşra hayatı elbette iz bırakıyor.
Gittiğim ilk günden itibaren ona bakmaya, fotoğraf çekerken ona daha sıkı sarılmaya, dans ederken ona yakın durmaya, sırtını okşamaya ve kalabalıkta sohbet ederken sutyen askılarıyla elbisenin içinden oynamaya başladım. Gittikçe daha çok kızarmaya ve utanmaya başladı, bu beni gerçekten tahrik etti. Ah, omzunu öptüğümde ve kıçına nazikçe dokunduğumda nasıl da derin bir nefes aldı. Genel olarak iki gün normal bir şekilde geçti. Üçüncü gün ise tüm etkinlikler sona ermişti; gençler, yaşlılar olmadan akşamı saunada kutlamaya karar verdiler. Mayo yok, sadece çarşaf havlular, tamamen sana ait. Herkes gelin ve damadın bir "ustalık dersi" sergilemesini istedi.
Bu demek oluyor ki ben ve tatlım da hamam için şirkete dahiliz. Sonra bir kadın yanıma geliyor, yaşlı değil ama biz gençlerden daha yaşlı, kelimesi kelimesine, o kızla nasıl iletişim kurduğunuzu hemen fark ettiğini söylüyor. Görünüşe göre bu onun kızı, tabii ki öğrenir öğrenmez, bir şekilde hemen rahatsız oldu, ancak bu kadın bana her şeyin yolunda olduğuna dair güvence verdi ve güven veren bir adam olarak benden bir isteği vardı. Kızının, o zaman üç haftada 14 yaşında olduğunu (kıçını nasıl yoğurduğumu hatırlayarak kızardım) ve tüm gençlerin, ben ve bu kızımın hamama gideceğini öğrendim. Ve bu anne genel olarak bu tür düğün hamamı toplantılarında alkol ve kızgınlık da dahil olmak üzere neler olabileceğinin oldukça farkındadır. Bu yüzden ne olursa olsun kızının hâlâ kız olarak kalacağını ve benim söz verip bunu halletmem gerektiğini gerçekten umuyor. Eh, söz vermem ve takip etmem gerekiyordu.
Hamam muhteşemdi, herkes içti, kızlar çarşafsız ortalıkta dolaşmaya başladı, gelin hâlâ damadı yanına almakta zorlanıyordu Ağızdan çıkan çift, daha sonra tenha yerlere giderek dinlenmeye başladı. Tatlım ve ben masada kucaklaşarak oturuyorduk, çarşafın altındaki uyluklarını okşuyorduk ve bir sonraki bayağılık açıkça görüldüğünde yüzünü göğsüme sakladı. Sonunda orada oturuyorduk, aynı çarşafa sarılmıştık, penisimi ellerinde tutuyordu ve ben zaten parmağımla ona güzel bir şey yapmıştım. Ablası onu kışkırtmasına rağmen ağzına almamıştı. Ama onu uzaklaştırdım, yine de iyiydik.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Küçükken hep yetişkin erkeklere yakınlaşmaya çalıştığımı kendi kendime hatırlıyorum. Bana bakmalarını, beni tırmalamalarını, bana dokunmalarını istedim. Aslında hâlâ küçük. Belki de babam bana çok dokunduğu için. Muhtemelen her şeyi hatırlamıyorum. İlk anılarım 3-5 yaşlarımdaydı. Ve bu arada, 80’li yıllar SSCB’ydi. Anaokulundan önce bile. Amcamın, vaftiz babamın, babamın arkadaşının ve birlikte çalıştığı birçok kişinin canını sıktım. Kiminle yalnızdı? Bazı nedenlerden dolayı yetişkin erkekleri cazibesiyle memnun etti. Sanırım şokta olmaları da hoşuma gidiyordu. Hemen soyundu ve bacaklarını açtı. Ve amın. Az önce her şeyi açığa çıkardım. Bazen beni azarladılar. Ama yine de dokundular ve okşadılar. Parmaklar kıçına sıkışmış. Bazen berbattım. Çok sevdim. Akranlarımla pek eğlenemedim. Sadece arkadaşım ve ben zaten okulda amlarımızla oynuyorduk
- These users thanked the author Islak for the post (total 22):
- Maxim......, Rasaroam, Sapık, Sik666Sik, Fargal94, Mosiya, Aion2012Ölü, Sibiryak89, SeRg !$!, Cheeff, Guguk kuşu, Tenos, rüyada doğmuş, sapık, nikolj202, frenk, netshadow99, abartı, Barsuk70, Pilot Camelot, Mart, Endişeli
-
- Flört etmek
- Registered for: 2 years 5 months
Ben ve 12 yetişkin adam. Önce biri, sonra bir tane daha... sonra bir yıl sonra bir tane daha. Ve böylece gitti. Neden muhtemelen zaten 50 yaşında olan yetişkinlerin ve neden özellikle arkadaşlarıma değil de bana göre olduğunu anlamıyorum. Ben istemedim ama onlar... Ve açıkçası, muhtemelen gençlerle birlikte olmak istemediğim için üzerime baskı yaptılar. Aslında onlara sahip değildim ama istemiyorum. ile. İlgilenen varsa yazsın.
- These users thanked the author MariannaLo for the post (total 21):
- Takma ad, Sibiryak89, Sürü, Mosiya, Islak, LordMike, Rasaroam, Tanya, sapık, Fan, nikolj202, Maxim......, Kayıp, frenk, Andrey57115, Barsuk70, Veloman, Pilot Camelot, Mart, Kamçarus, Şantaram
-
- Nirvana’dayım
Şu anda kaç yaşındasınız ve şu anda hangi yaşı tercih ediyorsunuz? Bu sizi heyecanlandırıyor mu?MariannaLo: ↑12 Feb 2023, 02:56 Ben ve 12 yaşımda yetişkin erkekleriz. Önce biri, sonra bir tane daha... sonra bir yıl sonra bir tane daha. Ve böylece gitti. Neden muhtemelen zaten 50 yaşında olan yetişkinlerin ve neden özellikle arkadaşlarıma değil de bana göre olduğunu anlamıyorum. Ben istemedim ama onlar... Ve açıkçası, muhtemelen gençlerle birlikte olmak istemediğim için üzerime baskı yaptılar. Aslında onlara sahip değildim ama istemiyorum. ile. İlgilenen varsa yazsın.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 6 months
11 yaşımdayken köyümden bir kızı öpmeyi öğrendiğimi hatırlıyorum, bu bana çok sert geliyordu. Ama daha fazla uğraşmadım çünkü hâlâ hiçbir şey anlamadım.
-
- Flört etmek
Lanet olsun....cevap vermek çok yazık.. ..peki, daha yaşlı)))Sibiryak89: ↑12 Feb 2023, 10:07 Peki şu anda kaç yaşındasınız ve hangi yaşı tercih ediyorsunuz, heyecan verici mi?
- These users thanked the author MariannaLo for the post (total 3):
- SeRg !$!, Sibiryak89, sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
12 kuzenim var, hepsi benden büyük. Yani ben küçükken, muhtemelen 13 yaşımdayken, geceyi büyükannemle geçirdik ve beni kırsal bir diskoteke sürükledik, ondan önce biz (ben ve 4 kız kardeşim) biraz içtik. Diskodan sonra seks hakkında konuşmaya başladılar ve bana öğretmeye karar verdiler. Bu geceyi hala hatırlıyorum. Güzel kız kardeşler
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post