History_20_Slave

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: History_20_Slave

Post by Christmas_Christmas »

sadece bir açıklama... dün geceden sonra, "konuşmalardan" sonra... hiçbir şey gibi gelmedi ama birden her şeye sanki dışarıdan baktım... daha doğrusu şunu gördüm...
lanet olsun.. ve sonuçta sevgili Pierro , bazı açılardan haklısın.... ama büyük olasılıkla tamamen haklısın... kimse bir şey okumuyor (Hikâyelerimden bahsediyorum)... herkes, yani, herkes değil ama pek çok kişi endişeli tamamen farklı bir şey hakkında... ve yorumlarını iyi bırakıyorlar ki
ninsanlar seni bu kadar kötü manipüle edebilir.
bir yorum bırakacaklar "ah! ah!"
ve kendileri "yaz, yaz.. seni aptal
Ama aptal, kendisine tam bir aptal gibi davranıldığını gerçekten anlamıyor burada ve daha fazla "karalamaya" devam ediyor...
Dün gözlerimi açtığınız için teşekkür ederim ....
ve sadece kopya formatında.... Tutmuyorum. kimseye karşı kinin var.... ve ben forumu terk etmeyeceğim, dedikleri gibi, bekleyemezsin... Ayda bir gelip" e-postanı kontrol edeceğim"....
ama artık benden hikaye yok... forumu kendiniz içerikle doldurun.... Eminim bunu yapabilirsiniz ve çok daha iyi olur...
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel

Post by Venüs »

Natali_Natali: 16 May 2024, 12:25 sadece bir açıklama... dün geceden sonra, "konuşmalardan" sonra... sanki hiçbir şeymiş gibi gelmedi ama birden her şeye dışarıdan sanki baktım... daha doğrusu şunu gördüm...
daamn .. ama sevgili Pierro , bazı açılardan haklı... ama büyük ihtimalle sen tamamen haklısın... kimse bir şey okumuyor (Hikâyelerimden bahsediyorum)... herkes, eh, herkes değil, ama pek çok kişi onun hakkında endişeleniyor. tamamen farklı bir şey... ve yorum bırakıyorlar, böylece
Pierro: 15 May 2024, 23:00 insanlar sizi bu şekilde manipüle edebilirler.
bir yorum bırakacaklar "ah! ah!"
ve kendileri de "yaz, yaz... seni aptal
aptal burada kendisine tam bir aptal gibi davranıldığını gerçekten anlamıyor diye düşünüyorlar ve daha fazla "karalamaya" devam ediyor...
dün gözlerimi açtığın için teşekkürler.....
ve sadece kopya formatında.... Hiç kin tutmuyorum kimseye karşı.... ve forumu terk etmeyeceğim, dedikleri gibi, bekleyemezsin... Ayda bir geri geleceğim, "e-postanı kontrol et"....
ama artık benden hikaye yok... forumu kendiniz içerikle doldurun.... Eminim bunu yapabilirsiniz ve çok daha iyi sonuçlanacaktır....
Neden Pierrot’un fikrine saygı duyuyorsunuz da bizim fikrimize saygı duymuyorsunuz? Burada kimse seni aptal yerine koymuyor. Sana gül diyorlar. Dikensiz.
Burada aptal olarak değerlendirilen biri varsa o da benim ve onlar bunu büyük bir zekayla yapmıyorlar.
Herkes forumu doldurmaya deli oluyor. Bu senin endişen değil.
Buraya iletişim kurmaya, iletişim kurmaya geliyorsunuz. Hikaye yazmak istiyorsanız yazın. Yazmak istemiyorsanız yazmayın. Kimse sizi bir şeyi yapmaya ya da yapmamaya zorlamaz.

7 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali, Minorda değil. Sadece kötü hava var. Artık güneş geri dönecek ve her şey normale dönecek. Göreceksin. Düşüncelerinizi okuyun ve gülümseyin.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Naglfar, Zorba Carrie, Christmas_Christmas
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 11 months

Post by Eustace »

Natali_Natali, Uzun kollu ceket giyen bir adam bulanık kahretsin, buna çok yumuşak trolleme denir ama kandırılıyorsun. Hikayelerinizi okuyup okumadığımı nereden biliyor? Eğer okumuyorsa. Bunlar onun kişisel sorunları. Neden bunlara dikkat ediyorsunuz? Açıklamalarından hiçbir şey anlamadım. Bir tür inilti. Üzgün ​​bir adam.
These users thanked the author Eustace for the post (total 4):
Fargal94, Zorba Carrie, Venüs, Christmas_Christmas
Naglfar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 1 year 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by Naglfar »

Ben de bundan bahsediyordum.. Natalie, yeteneğinin içsel bir duygusu olmadan, kıskanç zavallı palyaçoların ektiği şüphelerin rehinesi olma riskiyle karşı karşıyasın.
Kendini dinle.. Yaratıcılığı seviyorsun.. Bilirsin ne cevap buluyor.. Peki gülünç küçük bir adamın saçma sözleri yüzünden neden sevdiğiniz şeyi yapmaktan vazgeçesiniz ki?
These users thanked the author Naglfar for the post (total 2):
Venüs, Christmas_Christmas
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 7 months

Post by Neşeli Roger »

Natali_Natali: 16 May 2024, 12:25 unbeklenmedik bir şekilde her şeye sanki dışarıdan bakıyormuş gibi baktım... daha doğrusu gördüm...
Ve yanlış baktım ve yanlış şeyi gördüm :) Kendinizi hırpalamayı bırakın. Hikayelerinizi birçok insan okuyor. Bu Konuda neredeyse 2000 görüntülemeniz var :) Yoksa insanların Konuya sebepsiz yere geldiğini mi söylemek istiyorsunuz? Ayrıca :wink: olarak da okunurlar.
These users thanked the author Neşeli Roger for the post (total 4):
Zorba Carrie, Venüs, Fargal94, Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Venüs, Naglfarr, Jolly Roger,
Cesaret verici sözleriniz için çok teşekkür ederim... ama söylemek istediğim her şeyi söylemek istiyorum’ zaten söylemiştim...

Eustace: 16 May 2024, 14:14 Natali_Natali, Uzun kollu ceketli adam saçmalıklarını ağzından kaçırdı, buna çok yumuşak bir trol deniyor n
Kimi kastettiğinizi bilmiyorum... kim benim hakkımda x@çıplak söyledi, bunun için de bir ceket giydi...
Peki ya yumuşak trolling ya da sert trolling.... Lanet olsun seni anlamıyorum... işte bana göresin.... ama bir sonraki konuda "kim nereden ve herkes gibi" burada"... bana çamur atıyorsun.... o başlıkta beni nazikçe trollüyor musun yoksa "yetişkin" gibi mi davranıyorsun?....

Ayrıca şunu da söylemeliyim ki... forumda kimse bana bir şey vaat etmedi... çingeneler ve ayıyla törenler, toplantılar olmadı.. yönetimden bana hiçbir "güzellik", cezbetme veya herhangi bir vaat gelmedi. ..
O gün kaydolmayı başardım... ve orada iletişim kurmaya başladım.... ve daha fazlası değil... Sadece oradaki insanlarla İLETİŞİME GEÇİYORUM.... Hakkım yok mu?

ve sevgili insanlar... hepinizin orada.... tamam, kahretsin... birçoğunun... forumda 5 ay veya daha fazla tecrübesi var... peki kim kime ihanet etti? yoksa böylesi daha mı iyi - kim kime ihanet ettiğinde? Kim önce, kim sonra, öyle mi çıkıyor?.... kendilerinin orada hesapları var ama beni forumun düşmanı yaptılar...

öyle yapacağım istediğim yerde ve istediğim kişiyle iletişim kurma hakkım var... ve herhangi bir söz veya "güzellik" karşılığında değil... sadece iletişim kurmak... Konu ilginç - yazacağım ve saklayacağım. konuşma devam ediyor.... ve olmazsa, o zaman ... hem buradan hem de oradan geçeceğim...
bunun gibi bir şey...
Last edited by Christmas_Christmas on 20 May 2024, 12:00, edited 1 time in total.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Fargal94, Venüs, Neşeli Roger
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 11 months

Post by Eustace »

Böyle ateşli bir konuşmanın ardından sana biraz şeker vermek zorundalar!!!!! :)
These users thanked the author Eustace for the post:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 6 months

Post by Venüs »

Natali_Natali: 20 May 2024, 11:52 Ben sadece oradayım, insanlarla İLETİŞİM KURULUYOR
Sevgili Natasha, kimse seni düşman yapmadı ve istediğin kişiyle, istediğin yerde iletişim kurabilirsin istiyorsun. Ortalıkta çok sayıda iki yüzlü ve ikiyüzlü karakterin olduğunu unutmayın. Yüzüne bir şey, arkandan başka bir şey söyleyecekler ve herhangi bir nedenle Oksana veya maiyeti sizden hoşlanmadığında, burada size iftira atmaya hazır olun. Her türlü kötü şeyle gel.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Eustace, Christmas_Christmas
erzak
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 1 year 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by erzak »

Harika bir hikaye :roll:
These users thanked the author erzak for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

al789: 20 May 2024, 13:31 Harika bir hikaye :roll:
geri bildiriminiz için teşekkürler)))....
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 7 months

Post by Neşeli Roger »

İki haftadır iş gezisindeydim ve forumu ziyaret etmedim. Beklenti olarak en az iki yeni Hikaye görmeyi bekliyordum. Ve işte yine ortaya çıktı, Tanrıya şükür değil :(
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”