Neyi açıklıyorsun ona mı? Ülkeyi yağmalıyor.Shalun70: ↑10 Aug 2023, 00:09n "Patriot"u açtım ve gitmem gereken yerde nefesim kesildi içip yumuşak bir kanepede uyumak tatlı... üstelik hiçbir gündem ve savaş olmadan... Eh, tabii ki artık "vatansever" rolünü oynamalısın... ülkeyi terk etme... ihtiyacım yok rakipler... Herkes için yurt dışındayım Yaşayan Rus vatanseverlere, bana Pyotr Velikov’un sözlerini hatırlatmanızı rica ediyorum
http://revdabiblios.ru/d/1 -11.jpg
Geçmişe dönmek mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Geçmişe dönmek mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
Senin gibi birkaç kişi tanıyorum Marina. Soruyu kendileri soracak, kendi sonuçlarını çıkaracak ve her şeyi biliyormuş gibi onlara bir etiket yapıştıracaklar. Benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun. Belki hepsini uydurdum)). Ya da belki değil.
Arkadaşlarım ve benim bir deyimimiz vardır: “Senin geyiklerin”
O böyle doğdu. Geyik avına çıktık. Sayıların yanında durdular ve köpekler tarafından kovalanan bir inek sayıların üzerinden koştuğunda ona ateş ettiler. Bu yüzden bazen geyiği kimin aldığı belli olmuyordu. Şirketimizde titiz bir arkadaşımız vardı, geyiği vuranın kendisi olduğunu herkese kanıtladı. Av çoktan bitti ve eve gittik ama her karşılaştığımızda aynı şeyi tekrarlıyor. Genel olarak herkese zorbalık yaptı ve onlar da ona "Senin geyiğin" dediler. O zamandan beri, birisi çok inatçı olduğunda ve bir şeyi kanıtlamak ve onunla tartışmak için arzusu veya zamanı olmadığında, "Senin geyiğin" demeye başladılar
Yani Marisha "Senin geyiğin")))
Eğer bu seni ilgilendirmezse, bunun anlamı şu:. )))))) Ben de elimle masaya böyle vurdum - nefes))))Marinka: ↑10 Aug 2023, 00:06Bu, vergilerini dürüstçe ödemediğin anlamına gelir. Sanki sen de normal bir maaş ödemiyormuşsun gibi görünüyor. Sonuçta maaşınızın ve gelirinizin büyüklüğünde ne tür bir ticari sır olabilir? Tabii geliriniz çalışanlarınızın gelirinden çok daha yüksek değilse.
Peki, çok çalışmanız gerektiğini yazacak vicdanınız var mı? Neden böyle yazdığını biliyor musun? Çünkü sende yok. Vicdan yok.
İnsanların sızlanıp ülkelerini aşağılamalarına dayanamadığınızı yazıyorsunuz. İnsanlar sızlanmaz ya da aşağılamazlar, sorunlar hakkında yazarlar. Oh, sızlanmıyorsun, ülkeyi soyuyorsun. Bundan sonra sen kimsin?
Senin gibi birkaç kişi tanıyorum Marina. Soruyu kendileri soracak, kendi sonuçlarını çıkaracak ve her şeyi biliyormuş gibi onlara bir etiket yapıştıracaklar. Benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun. Belki hepsini uydurdum)). Ya da belki değil.
O böyle doğdu. Geyik avına çıktık. Sayıların yanında durdular ve köpekler tarafından kovalanan bir inek sayıların üzerinden koştuğunda ona ateş ettiler. Bu yüzden bazen geyiği kimin aldığı belli olmuyordu. Şirketimizde titiz bir arkadaşımız vardı, geyiği vuranın kendisi olduğunu herkese kanıtladı. Av çoktan bitti ve eve gittik ama her karşılaştığımızda aynı şeyi tekrarlıyor. Genel olarak herkese zorbalık yaptı ve onlar da ona "Senin geyiğin" dediler. O zamandan beri, birisi çok inatçı olduğunda ve bir şeyi kanıtlamak ve onunla tartışmak için arzusu veya zamanı olmadığında, "Senin geyiğin" demeye başladılar
-
- Nirvana’dayım
Marinka sana kesinlikle hiçbir şey sormayacak. Benim için momoebler hamamböcekleri gibidir. Onu gördüğümde onu parçalamak istiyorum.
Endişelenmeyin.Maksik90: ↑10 Aug 2023, 00:01Beni uyardığınız için teşekkür ederim, Marinka mutlaka bunun adı nedir diye soracaktır. Onun umrunda değil, vergilerimi ödedim, böylece her iki tarafta da uyuyabilirim. Artık duyacaktır, hatta belki minnettarlıkla uyuyabilir.Biraz bekleyin, hayat inancınızı ve hangi tarafta uyuduğunuzu soracaklar)

-
- Penetrasyon
Banklardaki gençlere kızgın iki büyükanne gibisiniz))))
3 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Ben de sordum.
2 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Marina, mutlu musun? )))
Peki neden bu kadar çok olumsuzluk var?
Şu tarihten sonra gönderildi:
Marina, mutlu musun? )))
Neden bahsediyorsun?? Hangi vatansever, hangi gazlar için?Shalun70: ↑10 Aug 2023, 00:14n "Patriot"u açtım ve gitmem gereken yerde nefesim kesildi içip yumuşak bir kanepede uyumak tatlı... üstelik hiçbir gündem ve savaş olmadan... Eh, tabii ki artık "vatansever" rolünü oynamalısın... ülkeyi terk etme... ihtiyacım yok rakipler... Herkes için yurt dışındayım Yaşayan Rus vatanseverlere, bana Pyotr Velikov’un sözlerini hatırlatmanızı rica ediyorum
4 dakika 31 saniye sonra gönderildi:Marin orada sadece vergi ödemiyor... işte bu en korkunç suç... çok fazla vergi yok kilitlenmiş ve derisine kadar soyulmuş insanlar .. bence karşılığını veriyor... NATO’nun gücünü artırıyor ve böyle bir "vatansever" sayesinde...Marinka: ↑10 Aug 2023, 00:06 Böylece vergilerinizi dürüstçe ödemiyorsunuz. Sanki sen de normal bir maaş ödemiyormuşsun gibi görünüyor. Sonuçta maaşınızın ve gelirinizin büyüklüğünde ne tür bir ticari sır olabilir? Tabii geliriniz çalışanlarınızın gelirinden çok daha yüksek değilse.
Peki, çok çalışmanız gerektiğini yazacak vicdanınız var mı? Neden böyle yazdığını biliyor musun? Çünkü sende yok. Vicdan yok.
İnsanların sızlanıp ülkelerini aşağılamalarına dayanamadığınızı yazıyorsunuz. İnsanlar sızlanmaz ya da aşağılamazlar, sorunlar hakkında yazarlar. Oh, sızlanmıyorsun, ülkeyi soyuyorsun. Bundan sonra kimsin sen?
Banklardaki gençlere kızgın iki büyükanne gibisiniz))))
3 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Hiç şüpheniz olmasın, asla başkaları adına düşünmem. Mutluyum ve kimseye bir şey kanıtlamak, kimseyi bir şeye ikna etmek, bir şey istemek istemiyorum. Herkes kendisi için en iyi olanın nasıl ve nerede olduğunu seçer. Ve gerçekten eğitimle meşgulsünüz. )))
Ben de sordum.
2 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Peki çok mu çaldı? Kimden? Kaç tane? Tanık var mı?Marinka: ↑10 Aug 2023, 00:14Ona neyi açıklıyorsun? Ülkeyi çalıyor.Shalun70: ↑10 Aug 2023, 00:09n "Patriot"u açtım ve gitmem gereken yerde nefesim kesildi içip yumuşak bir kanepede uyumak tatlı... üstelik hiçbir gündem ve savaş olmadan... Eh, tabii ki artık "vatansever" rolünü oynamalısın... ülkeyi terk etme... ihtiyacım yok rakipler... Yurt dışında yaşayan tüm Rus vatanseverlerden bana Pyotr Velikov’un sözlerini hatırlatmalarını rica ediyorum
http:// revdabiblios.ru /d/1-11.jpg
Marina, mutlu musun? )))
Şu tarihten sonra gönderildi:
Peki çok mu çaldı? Kimden? Kaç tane? Tanık var mı?Marinka: ↑10 Aug 2023, 00:14Neyi açıklıyorsun ona mı? Ülkeyi çalıyor.Shalun70: ↑10 Aug 2023, 00:09n "Patriot"u açtım ve gitmem gereken yerde nefesim kesildi içip yumuşak bir kanepede uyumak tatlı... üstelik hiçbir gündem ve savaş olmadan... Eh, tabii ki artık "vatansever" rolünü oynamalısın... ülkeyi terk etme... ihtiyacım yok rakipler... Herkes için yurt dışındayım Yaşayan Rus vatanseverlere, bana Pyotr Velikov’un sözlerini hatırlatmanızı rica ediyorum
Marina, mutlu musun? )))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 3 years
Sünger ve dil kullanırsan katılıyorum, bir şiş hazırladılar. senin için orada, tükürüğünle boğulma.
-
- Nirvana’dayım
Vergilerle daha da kolay. Evet yazmak çok kolay, her şey mübah.
Yani geyik benim ve senin gibiler hapiste olmalı.
2 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Maaş rakamlarını yazmanın karmaşık bir şey olmadığını ve bunda bir sır olmadığını düşünüyorum. Ticari sır, ticari değeri olan bilgilerdir. Mesela müşteri veritabanları, pazar stratejisi, yüklenici ve tedarikçilerle çalışma koşulları, tarifler, teknolojik sürecin özellikleri...Didudo: ↑10 Aug 2023, 00:17Eğer bu seni ilgilendirmezse, bunun anlamı şu:. )))))) Ben de elimle masaya böyle vurdum - nefes))))Bu, vergilerinizi dürüstçe ödemediğiniz anlamına gelir. Sanki sen de normal bir maaş ödemiyormuşsun gibi görünüyor. Sonuçta maaşınızın ve gelirinizin büyüklüğünde ne tür bir ticari sır olabilir? Tabii geliriniz çalışanlarınızın gelirinden çok daha yüksek değilse.
İnsanların sızlanıp ülkelerini aşağılamalarına dayanamadığınızı yazıyorsunuz. İnsanlar sızlanmaz ya da aşağılamazlar, sorunlar hakkında yazarlar. Oh, sızlanmıyorsun, ülkeyi soyuyorsun. Bundan sonra sen kimsin?
O böyle doğdu. Geyik avına çıktık. Sayıların yanında durdular ve köpekler tarafından kovalanan bir inek sayıların üzerinden koştuğunda ona ateş ettiler. Bu yüzden bazen geyiği kimin aldığı belli olmuyordu. Şirketimizde titiz bir arkadaşımız vardı, geyiği vuranın kendisi olduğunu herkese kanıtladı. Av çoktan bitti ve eve gittik ama her karşılaştığımızda aynı şeyi tekrarlıyor. Genel olarak herkese zorbalık yaptı ve onlar da ona "Senin geyiğin" dediler. O zamandan beri, birisi çok inatçı olduğunda ve bir şeyi kanıtlamak ve onunla tartışmak için hiçbir istek veya zaman olmadığında, "Senin geyiğin" demeye başladılar
2 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
n Sütünüze şiş mi diyorsunuz?))))
-
- Nirvana’dayım
Gerçek şu ki kamuna’yı sevmediğimi... Pekala, bana Biden’a kaç yeşil Amerikan rublesi verdiğini söyle... böylece Highmars’ı Ukrayna’ya gönderip Rus çocuklarını Venegret’e dönüştürsün... şahsen benim için... Rusya’da yaşasaydım sana bir sürü soru olurdu... ama NATO’da vergi ödediğin için... Ve ben bir NATO ülkesinde yaşıyorum, BU NEDENLE SİZE SADECE TEŞEKKÜR EDİYORUM

-
- Penetrasyon
Sorulara daha geniş açıdan bakmanız ve insanlara karşı daha nazik olmanız gerekir)))
Peki, sakin olun
Marin. Başkalarının işlerine burnunuzu sokmanıza izin verilmediği için gücendiniz. Peki, bu seni ilgilendirmez dediler. Arkadaşlarıma bile bu tür sorular sormuyorum. Çünkü incelikli değil. Sakinleşmeyeceksin, zaten onu hapse atmak istiyorsun, oradaki ikincisi neyle suçladığını anlamayacak))))). Bir çeşit kompleksin falan var. Her zaman her şeyde haklı olmak istersiniz. Neden bu kadar kızgınsın?Marinka: ↑10 Aug 2023, 00:26Maaş rakamlarını yazmanın karmaşık bir şey olmadığını ve bunda bir sır olmadığını düşünüyorum. Ticari sır, ticari değeri olan bilgilerdir. Mesela müşteri veritabanları, pazar stratejisi, yüklenici ve tedarikçilerle çalışma koşulları, tarifler, teknolojik sürecin özellikleri...Didudo: ↑10 Aug 2023, 00:17Eğer bu seni ilgilendirmezse, bunun anlamı şu:. )))))) Ben de elimle masaya böyle vurdum - nefes))))Marinka: ↑10 Aug 2023, 00:06
Yani vergilerinizi dürüstçe ödemiyorsunuz. Sanki sen de normal bir maaş ödemiyormuşsun gibi görünüyor. Sonuçta maaşınızın ve gelirinizin büyüklüğünde ne tür bir ticari sır olabilir? Tabii geliriniz çalışanlarınızın gelirinden çok daha yüksek değilse.
O böyle doğdu. Geyik avına çıktık. Sayıların yanında durdular ve köpekler tarafından kovalanan bir inek sayıların üzerinden koştuğunda ona ateş ettiler. Bu yüzden bazen geyiği kimin aldığı belli olmuyordu. Şirketimizde titiz bir arkadaşımız vardı, geyiği vuranın kendisi olduğunu herkese kanıtladı. Av çoktan bitti ve eve gittik ama her karşılaştığımızda aynı şeyi tekrarlıyor. Genel olarak herkese zorbalık yaptı ve onlar da ona "Senin geyiğin" dediler. O zamandan beri, birisi çok inatçı olduğunda ve bir şeyi kanıtlamak ve onunla tartışmak için hiçbir istek veya zaman olmadığında, "Senin geyiğin" demeye başladılar
Sorulara daha geniş açıdan bakmanız ve insanlara karşı daha nazik olmanız gerekir)))
Peki, sakin olun

Last edited by Didudo on 10 Aug 2023, 00:37, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 3 years
Onu emdiğimde bile ona başka bir şey dedim. Ve herkesle tartışmak iyidir. Yeni bir konuya geçin. Orada, senin gibi sevdiğin biri saban demirin hakkında yazıyor.
-
- Penetrasyon
Saçma konuşmayı bırakın)Shalun70: ↑10 Aug 2023, 00:30Gerçek şu ki kamuna’yı sevmediğimi... Pekala, bana Biden’a kaç yeşil Amerikan rublesi verdiğini söyle... böylece Highmars’ı Ukrayna’ya gönderip Rus çocuklarını Venegret’e dönüştürsün... şahsen benim için... Rusya’da yaşasaydım size bir sürü soru olurdu... ama NATO’ya vergi ödediğinize göre... Ve ben bir NATO ülkesinde yaşıyorum, BU NEDENLE SİZE SADECE TEŞEKKÜR EDİYORUM![]()
-
- Nirvana’dayım
:Yahoo! :

3 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
ve Cennet hangi eyalette...? :göz kırp:

3 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
NE OLUR.. .sen gerçekten ABD’de vergi ödemediğine inanacağımı mı sanıyorsun...

-
- Penetrasyon
Genel olarak herkese iyi geceler, sağlık diliyorum Şalun70)
2 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Yazışmaları dikkatlice okuyun. Neyse, bunun hakkında hiç yazmayın. Kötü niyetli alaycılığı bırakın, sakin olun ve dikkatlice okuyun. Ve sorular kaldırılacaktır))
57 saniye sonra gönderildi:
Bir kez daha sağlık ve refah sizinle olsun)
Şu tarihten sonra gönderildi: Bir kez daha sağlık ve refah sizinle olsun)
2 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Evet ABD’de yaşadığım fikrine nereden kapıldınız? Peki vergi ödemediğim fikrine nereden kapıldın?
Yazışmaları dikkatlice okuyun. Neyse, bunun hakkında hiç yazmayın. Kötü niyetli alaycılığı bırakın, sakin olun ve dikkatlice okuyun. Ve sorular kaldırılacaktır))
57 saniye sonra gönderildi:
Bir kez daha sağlık ve refah sizinle olsun)
Şu tarihten sonra gönderildi: Bir kez daha sağlık ve refah sizinle olsun)
-
- Nirvana’dayım
Umarım yakın gelecekte hapse girersiniz.Didudo: ↑10 Aug 2023, 00:35Marin. Başkalarının işlerine burnunuzu sokmanıza izin verilmediği için gücendiniz. Peki, bu seni ilgilendirmez dediler. Arkadaşlarıma bile bu tür sorular sormuyorum. Çünkü incelikli değil. Sakinleşmeyeceksin, zaten onu hapse atmak istiyorsun, oradaki ikincisi neyle suçladığını anlamayacak))))). Bir çeşit kompleksin falan var. Her zaman her şeyin arkasında olmak istiyorsun. Neden bu kadar kızgınsın?Marinka: ↑10 Aug 2023, 00:26Maaş rakamlarını yazmanın karmaşık bir şey olmadığını ve bunda bir sır olmadığını düşünüyorum. Ticari sır, ticari değeri olan bilgilerdir. Mesela müşteri veritabanları, pazar stratejisi, yüklenici ve tedarikçilerle çalışma koşulları, tarifler, teknolojik sürecin özellikleri...Didudo: ↑10 Aug 2023, 00:17
Bu sizi ilgilendirmiyorsa, hemen şu anlama gelir:. )))))) Ben de elimle masaya böyle vurdum - nefes))))
Peki, sakin olun![]()
-
- Penetrasyon
Ve umarım yaşadığınız sorunlar da ortadan kalkar. hayatınızdaki şeyler yok olacak ve hayata gülümsemeyle bakabilecek, pek çok güzel şey görebileceksiniz. Daha nazik olacaksınız ve sizi bu kadar rahatsız eden tüm öfke ve tüm kötü şeyler içinizde yok olacak.Marinka: ↑10 Aug 2023, 00:48Umarım yakın gelecekte hapse girersiniz.Marin. Başkalarının işlerine burnunuzu sokmanıza izin verilmediği için gücendiniz. Peki, bu seni ilgilendirmez dediler. Arkadaşlarıma bile bu tür sorular sormuyorum. Çünkü incelikli değil. Sakinleşmeyeceksin, zaten onu hapse atmak istiyorsun, oradaki ikincisi neyle suçladığını anlamayacak))))). Bir çeşit kompleksin falan var. Her zaman her şeyin arkasında olmak istiyorsun. Neden bu kadar kızgınsın?Marinka: ↑10 Aug 2023, 00:26 Maaş rakamlarını yazmanın karmaşık bir şey olmadığını ve bunda bir sır olmadığını düşünüyorum. Ticari sır, ticari değeri olan bilgilerdir. Mesela müşteri veritabanları, pazar stratejisi, yüklenici ve tedarikçilerle çalışma koşulları, tarifler, teknolojik sürecin özellikleri...
Peki, sakin olun![]()
-
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Benim kişisel olarak bazı ekonomik ve idari konularda hükümete karşı birçok şikayetim var. Ama genel olarak memnunum. Batıda aynı şekilde yaşamak için gerçekten bir yeri yerle bir etmem gerektiğini anlıyorum. Ben de 2011-2013 yılları arasında. Neredeyse Torino’da yaşadığını söyleyebiliriz. Genel olarak her şeyi sorunsuz gördüm. Ve evet, iyi tarafından bakıldığında, "kamu hizmetleri" ve "belgelerim" gibi bir analogları yok. Herhangi bir kağıt parçası için oldukça sıkı çalışmanız ve onların bürokratik makinesine çarpmanız gerekecek. 8 yıldır Almanya’daki arkadaşlar. Vatandaşlık var ve yine de herhangi bir belge almak tam bir arayış ve Almanların kendileri için de öyle.
Eh, yılda 50 bin (bu da vergi öncesi ve onların bizimkinden daha fazla paraları var) ) 4.170$/aydır. Eksi vergi. Ve ABD’deki kişisel gelir vergisi %37’ye karşılık bizim %13’ümüzdür, yani. Geriye 2.625 dolar kalıyor. Ayrıca barınma, yemek, seyahat ve her şeyi ödemek zorundasın. Yılda 200 bin bile olsa (ve doktorlar arasındaki herkes bu kadarını almıyor) ayda 10.500 olacak. Fiyatları ve masrafları göz önüne alındığında pek bir şey yok. Arkadaşlarım arasında maaşla yaşamayan doktorlar var, aralarında cerrahlar var (ameliyatlar için zarflarda alıyorlar) ve hatta mevcut döviz kuruyla ayda ortalama 7-8 bin dolar çıkıyor. Prensip olarak insanlar vızıldamaz. Yani her şey çok çok görecelidir.
Benim kişisel olarak bazı ekonomik ve idari konularda hükümete karşı birçok şikayetim var. Ama genel olarak memnunum. Batıda aynı şekilde yaşamak için gerçekten bir yeri yerle bir etmem gerektiğini anlıyorum. Ben de 2011-2013 yılları arasında. Neredeyse Torino’da yaşadığını söyleyebiliriz. Genel olarak her şeyi sorunsuz gördüm. Ve evet, iyi tarafından bakıldığında, "kamu hizmetleri" ve "belgelerim" gibi bir analogları yok. Herhangi bir kağıt parçası için oldukça sıkı çalışmanız ve onların bürokratik makinesine çarpmanız gerekecek. 8 yıldır Almanya’daki arkadaşlar. Vatandaşlık var ve yine de herhangi bir belge almak tam bir arayış ve Almanların kendileri için de öyle.
-
- Nirvana’dayım
Çin’in tecrübesini aldığımızda iyi şeyler yapabileceğimizi görmek için. Mülkiyete tamamen el konulmasıyla birlikte devletten hırsızlık yapan herkesin vurulması. O zaman ekonomi gelişmeye başlayacak, ülke gelişmeye başlayacak, normal ve dürüst insanların hayatındaki sorunlar ortadan kalkacak.
16 dakika sonra gönderildi:
Orada 7-8 bin kazanan doktor arkadaşınız yok. Bu doğru değil.
Tabii ki 10.000 bin tanesinin şöyle böyle para olduğunu yazmak düpedüz yalan.
Ne kadar tatlı.Didudo: ↑10 Aug 2023, 00:53Ve umarım yaşadığınız sorunlar da ortadan kalkar. hayatınızdaki şeyler yok olacak ve hayata gülümsemeyle bakabilecek, pek çok güzel şey görebileceksiniz. Daha nazik olacaksın ve seni rahatsız eden tüm öfke ve tüm kötü şeyler senden kaybolacak.Marinka: ↑10 Aug 2023, 00:48Umarım yakın gelecekte hapse girersiniz.Didudo: ↑10 Aug 2023, 00:35
Marin. Başkalarının işlerine burnunuzu sokmanıza izin verilmediği için gücendiniz. Peki, bu seni ilgilendirmez dediler. Arkadaşlarıma bile bu tür sorular sormuyorum. Çünkü incelikli değil. Sakinleşmeyeceksin, zaten onu hapse atmak istiyorsun, oradaki ikincisi neyle suçladığını anlamayacak))))). Bir çeşit kompleksin falan var. Her zaman her şeyin arkasında olmak istiyorsun. Neden bu kadar kızgınsın?
Peki, sakin olun![]()
Çin’in tecrübesini aldığımızda iyi şeyler yapabileceğimizi görmek için. Mülkiyete tamamen el konulmasıyla birlikte devletten hırsızlık yapan herkesin vurulması. O zaman ekonomi gelişmeye başlayacak, ülke gelişmeye başlayacak, normal ve dürüst insanların hayatındaki sorunlar ortadan kalkacak.
16 dakika sonra gönderildi:
Burada neden bahsediyorsunuz? İnternette boş pozisyonlar arayın. Maaşlar eyaletten eyalete değişecektir, ancak çok fazla değil. Vergiler hariç ayda 12 binin altında doktor maaşı yok. Cerrahlar yılda en az 300 bin alıyor ve bu zaten net.Mancuso: ↑10 Aug 2023, 08:03Yılda 50 bin (Bu da vergi öncesi ve onların bizimkinden daha fazlaları var) - bu ayda 4.170 dolar demek. Eksi vergi. Ve ABD’deki kişisel gelir vergisi %37’ye karşılık bizim %13’ümüzdür, yani. Geriye 2.625 dolar kalıyor. Ayrıca barınma, yemek, seyahat ve her şeyi ödemek zorundasın. Yılda 200 bin bile olsa (ve doktorlar arasındaki herkes bu kadarını almıyor) ayda 10.500 olacak. Fiyatları ve masrafları göz önüne alındığında pek bir şey yok. Arkadaşlarım arasında maaşla yaşamayan doktorlar var, aralarında cerrahlar var (ameliyatlar için zarflarda alıyorlar) ve hatta mevcut döviz kuruyla ayda ortalama 7-8 bin dolar çıkıyor. Prensip olarak insanlar vızıldamaz. Yani her şey çok çok görecelidir.
Benim kişisel olarak bazı ekonomik ve idari konularda hükümete karşı birçok şikayetim var. Ama genel olarak memnunum. Batıda aynı şekilde yaşamak için gerçekten bir yeri yerle bir etmem gerektiğini anlıyorum. Ben de 2011-2013 yılları arasında. Neredeyse Torino’da yaşadığını söyleyebiliriz. Genel olarak her şeyi sorunsuz gördüm. Ve evet, iyi tarafından bakıldığında, "kamu hizmetleri" ve "belgelerim" gibi bir analogları yok. Herhangi bir kağıt parçası için oldukça sıkı çalışmanız ve onların bürokratik makinesine çarpmanız gerekecek. 8 yıldır Almanya’daki arkadaşlar. Vatandaşlık var ve yine de herhangi bir belge almak tam bir arayış, üstelik Almanlar için de.
Orada 7-8 bin kazanan doktor arkadaşınız yok. Bu doğru değil.
Tabii ki 10.000 bin tanesinin şöyle böyle para olduğunu yazmak düpedüz yalan.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 6 months
Neden konu dışı bir konu yazıyorsunuz... hayatın ne kadar zor olduğu, ne yapmam gerektiği ve ne yapmalı ve oraya yazın.
Ve mahrum doktorlardan bahsetmeyelim!
Ve mahrum doktorlardan bahsetmeyelim!
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Burada, forumda hem çalışıp hem de alkol içtiğinizle övündünüz. Öğle vaktiydi ama sabahtan beri çalıştığınız ve kullandığınız göz ardı edilemez.
Tüm ülkelerde. Gelişmiş olsun, gelişmekte olsun, doktorlara, öğretmenlere, mühendislere, bilim adamlarına, kalifiye uzmanlara iyi ücret ödeniyor ve bu sadece bizim az gelişmiş ülkemizde geçerli değil. Ancak iş yerinde içki içen sarhoşlar hayattan memnundur. İnsanlara kuruş ödeyen, hazineye eksik vergi ödeyen iş adamları da hayattan memnun. Ve hepsi sızlanmanıza gerek olmadığını, çok çalışmanız gerektiğini yazıyor.
Hepinizin neden mutlu olduğunuzu anlıyorum. Normal bir hukuk ülkesinde iş adamlarımız hapiste olurdu ama iş yerinde içki içmeyi bırakmanız gerekiyordu, yoksa işten atılırdınız.
Bunu yazmadınız Artık iş sırasında içki içmiyorsun. Tam tersine, ne içtiğinizle gösteriş yapıyorsunuz.
Burada, forumda hem çalışıp hem de alkol içtiğinizle övündünüz. Öğle vaktiydi ama sabahtan beri çalıştığınız ve kullandığınız göz ardı edilemez.
Tüm ülkelerde. Gelişmiş olsun, gelişmekte olsun, doktorlara, öğretmenlere, mühendislere, bilim adamlarına, kalifiye uzmanlara iyi ücret ödeniyor ve bu sadece bizim az gelişmiş ülkemizde geçerli değil. Ancak iş yerinde içki içen sarhoşlar hayattan memnundur. İnsanlara kuruş ödeyen, hazineye eksik vergi ödeyen iş adamları da hayattan memnun. Ve hepsi sızlanmanıza gerek olmadığını, çok çalışmanız gerektiğini yazıyor.
Hepinizin neden mutlu olduğunuzu anlıyorum. Normal bir hukuk ülkesinde iş adamlarımız hapiste olurdu ama iş yerinde içki içmeyi bırakmanız gerekiyordu, yoksa işten atılırdınız.
-
- En güçlü orgazm!
Seni ikna etmeyeceğim Marinka...senin 30 yaş üstü, dünyayı sadece gri gören biri hiçbir şeye ikna olamaz
Bu kokuyu duyuyorsun Çapkınlık ve bunların hepsi burada ve ülkemizde boktan ve herkes yozlaşmış ve sadece sarhoşlar ve uyuşturucu bağımlıları, sadistler ve tecavüzcüler... ve işte o bu karanlık krallığın ışığı
Bu kokuyu duyuyorsun Çapkınlık ve bunların hepsi burada ve ülkemizde boktan ve herkes yozlaşmış ve sadece sarhoşlar ve uyuşturucu bağımlıları, sadistler ve tecavüzcüler... ve işte o bu karanlık krallığın ışığı

-
- Nirvana’dayım
SeRg !$!,
Evet senin için her şey yolunda... önce mahkum adamlardan kurtuldun... Shas ve mahkumlar ölecek... ve bu savaş Rusya için tamamen gereksiz...
Evet senin için her şey yolunda... önce mahkum adamlardan kurtuldun... Shas ve mahkumlar ölecek... ve bu savaş Rusya için tamamen gereksiz...
-
- En güçlü orgazm!
ABD Ordusu’nun rütbe ve rütbelerinin %70’i mahkumlardan oluşuyor - sadece referans olması açısından
-
- Nirvana’dayım
İşte burası sen söyledin mi? analogları olmayan bir silahı nerede icat ettiler?
-
- En güçlü orgazm!
Sorgu altında mıyım? )
Bir zamanlar gizli belgelerle çalışmıştım, o yüzden bir fikrim var) ...
Bir zamanlar gizli belgelerle çalışmıştım, o yüzden bir fikrim var) ...

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Benim düşünceme göre eğer bir şeyden hoşlanmıyorsanız ve memnun değilseniz, onu değiştirmek için bir şeyler yapmanız gerekir. Kendim için.
Ve böylece suçlular her yerde bulunabilir. Kimse onu hiçbir yere altın tepside sunmayacak. Ve kardeşimiz hiçbir zaman orada sayılmadı. Onlar için biz her zaman farklıydık ve farklıyız. Yabancılar. Ve böylece herkesin seçme hakkı vardır. Ve ne gidenleri ne de kalanları suçlamıyorum. Sadece hiçbir şey yapmayanlar. Bu nedenle arkadaşlar, barış herkesle olsun, birlikte yaşayalım)
Yalnızca başka bir katılımcının cevabındaki rakamlarla ameliyat yaptım. Şu anda ayrılmayı planlamadığım için boş kontenjanlarla pek ilgilenmiyorum. Soru ortaya çıkacak - o zaman ilgileneceğiz
Benim düşünceme göre eğer bir şeyden hoşlanmıyorsanız ve memnun değilseniz, onu değiştirmek için bir şeyler yapmanız gerekir. Kendim için.
Ve böylece suçlular her yerde bulunabilir. Kimse onu hiçbir yere altın tepside sunmayacak. Ve kardeşimiz hiçbir zaman orada sayılmadı. Onlar için biz her zaman farklıydık ve farklıyız. Yabancılar. Ve böylece herkesin seçme hakkı vardır. Ve ne gidenleri ne de kalanları suçlamıyorum. Sadece hiçbir şey yapmayanlar. Bu nedenle arkadaşlar, barış herkesle olsun, birlikte yaşayalım)
- These users thanked the author Mancuso for the post (total 2):
- Hafta sonu, Didudo
-
- Nirvana’dayım
Hayır, elbette hayır... ama bir şekilde tuhaf... ve çizgi filmlerin hiçbir benzeri yok... ve sırlarınız baykuşların klasörlerinden. sır... herkesin onlara inanma hakkı vardır... şahsen ben onlara inanmıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Shalun70,
peki, sağ tarafta inanmak ya da inanmamak) .... herkesin kendi kaynakları vardır, bazılarının YouTube ve World Wide Web’i vardır, bazılarının istihbarat verileri ve analitik departmanının çalışmaları vardır...
peki, sağ tarafta inanmak ya da inanmamak) .... herkesin kendi kaynakları vardır, bazılarının YouTube ve World Wide Web’i vardır, bazılarının istihbarat verileri ve analitik departmanının çalışmaları vardır...
-
- Nirvana’dayım
İstihbarat verileriniz, en hafif deyimle, saçmalık... işte bu yüzden "istihbarat görevlileriniz" omuz askıları çıkarılıp hapse atıldılar... Kiev’i üç günde almak mümkün değildi.. .çeyrek milyon askeri yere sermeyi başardık... ve daha önce kazandıklarımızı geri getirdik.... utanın... ama muhtemelen utancı bilmiyorsunuz...?
-
- Nirvana’dayım
Burada... Bakın, Rus analizlerinin seviyesini ve Ukraynaca ile bağlantıyı değerlendirin. .. Kim ekmeğini boşuna yer... sizin fikriniz ..?
-
- En güçlü orgazm!
evet, herkes nasıl da Azak çeliği diye bağırdı hayır kabul etmeyecekler... bakhmut hayır hayır kabul etmeyecekler))) sadece karşı saldırıyı bekleyin ve her şeyi Kırım’a geri atacağız.. .geri attı)))?
sabırlı ol, sabırlı ol...
sabırlı ol, sabırlı ol...
-
- Nirvana’dayım
SeRg !$!,
To biliyor muydunuz... Evgeny Kiselyov... video yazarı ve gazeteci... emektar Afgan....
6 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
To biliyor muydunuz... Evgeny Kiselyov... video yazarı ve gazeteci... emektar Afgan....
6 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Nuka Nuka ... Azovstal’ın tüm savunucularının hapse atılacağını haykıran... Peki onlar nerede... sarok bana Esaretten döndükleriyle övünüyorlar... Bu Rusya’nın gücü mü yoksa zayıflığı mı?
-
- En güçlü orgazm!
)))
biri Kiselev önde gelen bir askeri stratejist ve analist...
evet bazı insanlarla konuştuktan sonra bir fikrim var parlak belirgin kullanışlılık kompleksi
biri Kiselev önde gelen bir askeri stratejist ve analist...

evet bazı insanlarla konuştuktan sonra bir fikrim var parlak belirgin kullanışlılık kompleksi
-
- Nirvana’dayım
Kişisel olarak sevdiğiniz bir şeyi değil, çürümüş bir sistemi değiştirmeniz gerekiyor. Aksi halde bir gün uyanacağız ve hastaneler, okullar bomboş olacak. Her şeyi kendimiz için değiştirmeye karar verdik
Rakamlarla işlem yapmadan önce internete yazmanız gerekiyor ve hangi sayıların gerçek olduğunu görün ve var olmayan doktor dostları icat etmeyin. Ya da onlar için bir maaş buldun, bilmiyorum.
Eğer artık tüm doktorlar, genel olarak tüm sağlık çalışanları aynı anda istifa edecekse. Ne yapacaksın? Tabii ki pek mümkün değil ama ya olursa?
Kişisel olarak sevdiğiniz bir şeyi değil, çürümüş bir sistemi değiştirmeniz gerekiyor. Aksi halde bir gün uyanacağız ve hastaneler, okullar bomboş olacak. Her şeyi kendimiz için değiştirmeye karar verdik
Bir kişi işe gittiğinde, tam zamanlı çalıştığında, iş görevlerini tam olarak yerine getirdiğinde, bu gümüş bir tepside sunulmaz.
-
- Nirvana’dayım
"Motorlu araba" diye bir şey vardı ve Zakharchenko da... şehirleri ağızlarıyla almayı da severdi... soru... neredeler? Aaaa ponel baykuş gösterisi yapıyor. gizli görev.... Rus propagandasına aldananlar için... cehennemdeki kazanları ateşliyor...
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
SeRg !$!,
Daha sonra gönderildi 2 dakika 26 saniye:
Daha sonra gönderildi 2 dakika 26 saniye:
Marin sanırım... ve düşüncelerim sadece dünyada değil, Rusya’da da birçok insanla aynı fikirde...
-
- En güçlü orgazm!
ah tombul ... Konuyla ilgili her şeyi anlaşılır bir şekilde tercüme ettim, ne pişiriyor? ) Peki Kırım kimin? kimin Mariupol’u? Hala Bakhmut’u tutuyor musun)? ve karşı saldırı Kırım sınırlarına ulaştı mı?
Ve sen de koklamış palyaço Zelya’yla birlikte YouTube’u izlemeye ve SBU’nun trans cinsiyet basın sekreterini dinlemeye devam ediyorsun)))...
"Böyle bir şey vardı bir "motorlu scooter" ve Zakharchenko"
insanlar kahramanlar olarak öldü! ve onlara sonsuz hatıra!
Davamız haklı!
Düşman yenilecek!
Zafer bizim olacak!
Ve sen de koklamış palyaço Zelya’yla birlikte YouTube’u izlemeye ve SBU’nun trans cinsiyet basın sekreterini dinlemeye devam ediyorsun)))...
"Böyle bir şey vardı bir "motorlu scooter" ve Zakharchenko"
insanlar kahramanlar olarak öldü! ve onlara sonsuz hatıra!
Davamız haklı!
Düşman yenilecek!
Zafer bizim olacak!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 25 Replies
- 820 Views
-