Hayatınızın bir anlamı var mı?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Hayatınızın bir anlamı var mı?

Unread post by Büyücü »

Hayatın bütün anlamı parada, mülkte, mevkide, statüde değil, bıraktığınıza geri dönmektir. Nereden geldiklerini.
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Neşeli Roger »

Büyücü: 06 Feb 2024, 14:58 Ve zamanla unutulacaksınız. Peki, ya da yılda bir kez, gösteriş olsun diye, seni bir bardak votkayla hatırlayacaklar.
Muhtemelen çok yakın birini hiç kaybetmedin sana. Ve bu çok iyi. Allah korusun, dedikleri gibi.
Hayatta çok yakın bir insanı kaybettikten sonra her şey farklı ve farklı hale gelir. Ve artık ne toplumdaki konumunuz, ne pahalı bir arabanız, ne de paranız önemli değil. Ne kadar çok şeye sahip olursam olayım, sevdiğimi asla geri alamayacağım.
Ve beni mutlu eden tek şey ondan hiçbir zaman tasarruf etmemiş olmam, onun yerine mütevazı yeteneklerimin elverdiği ölçüde her şeye sahip olduğundan emin olmaya çalışmam.
Ve hakkında " "Vefat eden birini hatırla", bunun için anma günlerinde mezarlığa gidip orada bir bardak votka ile hatırlamana gerek yok.
Aşkımı her zaman sebepsiz yere hatırlıyorum. Sadece hatırlıyorum, hepsi bu. Onunla birlikte bulunduğumuz yerlerde, en sevdiğimiz yerlerde yalnız yürümek benim için daha da rahat: parkta, sette vb. Ve onu burada nasıl eğlendiğimizi hatırlıyorum.
Ve mezarlıkta, ne yazık ki onu ziyaret etmekten pek hoşlanmıyorum. Orada sadece ulumak istiyorsun çünkü hiçbir şey iade edilemez veya değiştirilemez.
Last edited by Neşeli Roger on 06 Feb 2024, 15:11, edited 1 time in total.
These users thanked the author Neşeli Roger for the post (total 3):
Utangaç bebek, Alice, Devam etmek
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Sisin içinden
Ruhun karmaşasından uzaklaşıp başka dünyalara koşuyoruz
Artık yok
Birçok kişiyi yeryüzünde tutan sevgi
Umut yok
br/> Hayallerden geri dönüşü olmayan bir nokta vardır
Gizemli bir yıldızın ışığına uçun
Ay denizlerinin gümüşüne yelken açın
Güneş rüzgarını gönderecek bizden sonra
Dalgalar üzerinde o okyanusa yelken açın
Ölümsüzlük denilen şeye
Belki
Biz safız ve hiçbir yerde kaderin başka yörüngesi yok
Belki
Karanlıkta zamanın uyuduğu yere giden bir yol bulamayacağız
nRüyadan geri dönüşü olmayan bir nokta var
Ve sen ve ben bunu geçmeyi başardık
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Utangaç bebek »

Büyücü: 06 Feb 2024, 14:58
Utangaç Bebek: 06 Feb 2024, 14:54 Her şey ne kadar ilkel....Mezarlıktaki gibi: doğum tarihi - ölüm tarihi...Peki ya yaşanan yıllar, hayatın kendisi?
Hedeflerinizi başka bir dünyaya taşıyamazsınız. Ve zamanla unutulacaksın. Peki, ya da yılda bir kez, gösteriş olsun diye, bir bardak votkayla hatırlayacaklar.
...,Kendi votkanıza ihtiyacınız yok ahiretteki hedefler! Yaşamınız boyunca bunları gerçekleştirmek için ÇALIŞMALISINIZ.
Ve ölümden sonra...evet, hepimizden geriye yalnızca anılar kalacak. Eh, bu da doğal... Yıllar geçecek ve bizden geriye hiçbir şey kalmayacak: ne anı, ne mezar... Gerçekler bunlar...
Büyükannenizi ve büyükbabanızı sık sık hatırlıyor musunuz? Peki ya büyük büyükanneler? Ve şimdi hatırlıyorum... Hatta mezarı bile onardım, büyük-büyük-büyükbabamın bir tabelasını yerleştirdim... Ne yazık ki, artık büyük-büyük-büyükbabamın babasını tanımıyorum...
These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
Neşeli Roger
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Utangaç Bebek: 06 Feb 2024, 15:18 Öbür dünyada kendi hedeflerinize ihtiyacınız yok! Yaşamınız boyunca bunları gerçekleştirmek için ÇALIŞMALISINIZ.
Ve ölümden sonra...evet, hepimizden geriye yalnızca anılar kalacak. Eh, bu da doğal... Yıllar geçecek ve bizden geriye hiçbir şey kalmayacak: ne anı, ne mezar... Gerçekler bunlar...
Büyükannenizi ve büyükbabanızı sık sık hatırlıyor musunuz? Peki ya büyük büyükanneler? Ve hatırlıyorum... Hatta mezarı onardım, büyük-büyük-büyükbabam için bir tabela bile yerleştirdim... Ne yazık ki, artık büyük-büyük-büyükbabamın babasını tanımıyorum...
Bu kadar yüce konuların forumda hoş karşılanmadığını düşünmüyor musun? İletişimin son derece ahlaki konularına değinmenin yeri burası değil. Anlamayacaklar ve burası sadece şehvetin vs. olduğu bir yer değil.
These users thanked the author Büyücü for the post:
Neşeli Roger
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by MENZİL_ »

Anlam aramayın, önce gerçeği arayın. Gerçeği bilirseniz anlamını anlarsınız.

Örneğin Hıristiyanlıkta "ruhsal gözlerin körlüğü" diye bir şey vardır.
Antik Yunan mitolojisinde - Sisifos’un eseri.
Bu, yalan söylemenin veya gerçeği inkar etmenin cezasıdır.
Bazı insanlar bu şekilde varoluşsal bir boşluğa kayar.

Yalnızca gerçeği görmek imkansızdır. fiziksel gözlerle. Bu bilgidir. Bir çıkarım ya da inanç değil. Bilgi değil, "nasıl olması gerektiği", "nasıl doğru olduğu" bilgisi. Ama belli bir toplumun, bir kişinin gerektirdiği gibi değil... ama genel olarak her birimizin bildiği gibi, Salı’yı Çarşamba takip eder, mevsimler değişir.

Bilgi bir hal gibidir, derin anlayış gibidir. Hatta çoğu zaman mantıksızdır.
Bir atın engelli değilse neden pedal çevirmeye ihtiyacı vardır?
Ayrıca eşcinsel ilişkilerde, eğer yaşıyorlarsa döllenmenin ve çocuk doğurmanın doğal olarak imkansız olduğundan da eminsiniz. modern uygarlıktan izole edilmiş durumda.
Fakat bunların hepsi ilkel örnekler.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”