Hala utandığın seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Asgard
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 2 years 2 months
 Re: Hala utandığınız seks

Unread post by Asgard »

Den725, mayıstı, o 16 yaşındaydı, ben 21 yaşındaydım, mağaza ıslak mendil ve su getirmişti, yerleri silmişti *x) :) ve bu girişte birçok kez tekrarlandı, sanki yangın varmış gibi hissettim, ama yanmadım ve bir keresinde çalıların arasında bir ara sokakta ayakta durup ilk ve son kez onu kıçından becerdim, ben de oraya geldim, sarhoşlardı, yavaş yavaş yağladım ve sonra delirdim ve onu sonuna kadar dövmeye gitti, inledi ama dayanmaya çalıştı, yakınlarda akşam 22 civarında insanların yürüdüğü bir ara sokak vardı, yine yaz mevsimiydi
These users thanked the author Asgard for the post (total 2):
Venüs, Fargal94
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Denach »

Asgard, vay be, siz risk altındasınız! Ve mağazaya koşup ona sormadığında, yanından geçen insanlar ona bakmadı mı?
Asgard
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Asgard »

Den725, bir köşede durdu ve yapamadı Görüldüğü gibi biz hala sokakta yapmayı seviyoruz, evde sıkılıyoruz.
These users thanked the author Asgard for the post:
Venüs
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565

Unread post by Denach »

Asgard: 28 Nov 2023, 15:58 Den725, ayakta değildi bir köşede onu görebiliyordum, sokakta bunu yapmayı hâlâ seviyoruz, evde sıkılıyoruz.
Ah, ne kadar şehvetli muhabbet kuşlarısınız siz ))
These users thanked the author Denach for the post:
Fargal94
Mamenkin Testi)
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Mamenkin Testi) »

Natali_Natali, hayatında hala böyle durumlar olduğunu söyle bu konuda ben)) sadece benim ve diğer insanların sana olan ilgisini artırıyorsun!!!
ScromnayaLady
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48
Orientation: biseksüel

Unread post by ScromnayaLady »

Natali_Natali: 06 Nov 2023, 19:41 Seks gibi görünmüyordu... Ama utandım, hatta çok utandım.
Bir tür ceza olarak, bir şekilde kaçmak zorunda kaldım... lanet olsun, tamamen çıplak.... arkadan. arabam.. diyelim ki dostum... Şart şuydu ki, eğer arabaya yetişirsem affedilirdim.. ama olmazsa... o zaman neredeyse otoyola kadar koşmak zorunda kalırdım... Yaz ... Köy yolunda.. bazı isimsiz köylerin arasında.. . Sonra erkek arkadaşım yavaşlıyor, ben de neredeyse arabaya yetişiyorum... ve neredeyse oraya vardığımda... tekrar gaza basıyor. ...
Ben "koşarken"... 40 dakika geçmiş olmalı... Artık umurumda değildi. "Beni affetsin ya da affetmesin... Beni affetti.. Beni yiyeceklerle birlikte "çadıra" "çekti" ve sonunda durdu... ama salonda oturmama izin vermedi . Ve kıyafetlerimi giyemedim... her şey kirliydi... sanki... yani... gerçekten kirliydi.. Bu yüzden benim için yeniden ’üzülmeye başladı’. Bir şişe maden suyu aldım ve kendimi yıkattım. Tam orada. "çadırın" yakınında. Ayrıca bunu nasıl yaptığım hakkında yüksek sesle yorum yaptı... ve satıcılarla beni tartıştı (üç adam... Kimin daha fazla rahatsızlık hissettiğini bilmiyorum, ben mi yoksa o adamlar mı... ama bir şişe benim için yeterli değildi.) , erkek arkadaşım bana bir tane daha aldı... sonra bir tane daha... Öyle görünüyor... Hiçbir şeyi unutmadım))) Seks daha sonra oldu, beni oradan götürdüğünde.. . Bunun gibi bir şey... lanet olsun
Harika. Cidden. Hoşuma gitti. Bunu nasıl yapacağınızı hayal ettim :) Ve anladığım kadarıyla bu gerçekten sizin deneyiminiz mi? Hiç filmlerde, hatta kitaplarda böyle bir şey görmedim, bu yüzden böyle okumadım :) Kocanızı, sevgilinizi veya şu anda birlikte olduğunuz kişiyi çok kıskanıyorum. :) Sizinle birlikte olmak gerçekten çok ilginç. Ben de :) ve okuyup sikişmek istiyorum :oops:
These users thanked the author ScromnayaLady for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Fargal94
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Şalun70 »

Seks sırasında bir kadının üzerinde uyuyakaldım.... Ama anlayasınız diye... 2 gün uyumadıktan sonra günlerce çalıştım ve hanımın borcunu kapatmak için onun üzerinde uyuyakaldım.... :oops : *x)
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Kalyaev »

Bunun bende olmadığını sanıyordum ama hayır, bende vardı)
Bir kızı beni ziyarete davet ettim, ama aniden üşüttüm, birkaç gün ateşim çıktı, sonra sadece burnum aktı . Bu yaşta evde kal derim, hastayım. Ama sonra ne yapıyorsunuz)
Filmi izledikten sonra nefes almaya başladılar, ben de burun akıntısının geçtiğini, aktif aşamaya geçebileceğimizi düşündüm. Ama!) Ayrıca burun akıntısını da düşündüm)
O üstteyken hafifçe burnumu çektim ama üstteyken bu berbattı. Sikiyorum, kokluyorum, sikiyorum, kokluyorum. Burnum tıkalı ve nefes almakta zorlanıyorum. Kanser konusuna geçelim efendim. Burnum patlamıştı, sümüğüm çıkışa doğru koşuyor gibiydi, sadece bu da değil, boşalmaya da başladım. %100’de burnumu çekerim, dışarı çıkarım, boşalırım ve hapşırırım!!!... *x)
These users thanked the author Kalyaev for the post (total 2):
Zorba Carrie, Fargal94
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Zorba Carrie »

Kalyaev: 29 Nov 2023, 04:45 Bunun bende olmadığını sanıyordum ama hayır, bendeydi)
Bir kızı beni ziyarete davet ettim ama aniden üşüttüm, birkaç gün ateşim vardı, sonra sadece burun akıntısı. Bu yaşta evde kal derim, hastayım. Ama sonra ne yapıyorsunuz)
Filmi izledikten sonra nefes almaya başladılar, ben de burun akıntısının geçtiğini, aktif aşamaya geçebileceğimizi düşündüm. Ama!) Ayrıca burun akıntısını da düşündüm)
O üstteyken hafifçe burnumu çektim ama üstteyken bu berbattı. Sikiyorum, kokluyorum, sikiyorum, kokluyorum. Burnum tıkalı ve nefes almakta zorlanıyorum. Kanser konusuna geçelim efendim. Burnum patlamıştı, sümüğüm çıkışa doğru koşuyor gibiydi, sadece bu da değil, boşalmaya da başladım. 100’de burnumu çekerim, dışarı çıkarım, boşalırım ve hapşırırım!!!... *x)
Teşekkür ederim, komik yazı- yukarı . Ve en önemlisi hayati önem taşıyor!
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Fargal94
Sergey-strapon
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115

Unread post by Sergey-strapon »

AlexTDV: 12 Jun 2023, 08:51 Şu ana kadar değildi ama bir süreliğine biraz utanmıştım. Yaklaşık 6 yıl önce, işte bir şekilde büyük bir ikramiye yakaladık ve iyi para kazandık, meslektaşlarımızla, alkolle, esrarla, kızlarla takıldık, sonra sıra dışı bir şey istedim ve bir travesti, bir kızdan ayırt edilemeyen bir VIP segmenti kiraladım, sadece bir sikle, eh, onun da buna karşılık gelen bir bedeli vardı, bu yüzden bu orospu kafamın iyi olduğunu gördü, anika ile oral seks yaparak dikkatimi yatıştırdı, heyecanlandı ve oldukça küçük penisini bana sapladı, delirdim ve suskun kaldım, sonra ben bu konuyu durdurdum çünkü bundan hiç hoşlanmadım, ama ertesi gün tortu kaldı, önümde bir şekilde rahatsız oldu, o zamandan beri kimsenin kıçıma yaklaşmasına izin vermedim, tuhaflıklara ihtiyacım yok , prostat masajı vb. hikaye bu kadar) n
Bunun için bunun sana ait olmadığını fark ettim
ScromnayaLady
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48

Unread post by ScromnayaLady »

Shalun70: 29 Nov 2023, 02:25 Seks sırasında bir kadının üzerinde uyuyakaldım.... Ama anlayasınız diye söylüyorum... 2 gün uyumadıktan sonra günlerce çalıştım ve hanımın borcunu kapatmak için onun üzerinde uyuyakaldım.... :oops: *x)
[/quote
Beni güldürdü :) Ama sonra, uyandım, seks var mıydı? :oops: Ya da yine işe koşmak, orada burada duş almak zorundaydınız :) En azından kız :det2: Bu kadar serserilikten sonra sana kahvaltı mı yedirdim?
These users thanked the author ScromnayaLady for the post:
Fargal94
maraton
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by maraton »

bu olmadı
Anna Dimitrova
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31

Unread post by Anna Dimitrova »

25 yıl önce başıma geldi, kocam ve komşum beni sikerken beni yaktılar.
These users thanked the author Anna Dimitrova for the post:
Fargal94
Lis
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Lis »

Bir kızla her şeyi yaptı. Ve hem uzun bir süre hem de çeşitli şekillerde farklı pozisyonlarda yaladı ve sikişti... ve o bitirmedi... Eğer onu orgazma ulaştıramazsan zor. Daha sonra sadece anal oyuncaklarla oynarken boşaldığını öğrendim. Ama yine de çok yazık - bunu yapamadım, neye ihtiyacı olduğunu çözemedim
Vovochka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Registered for: 1 year

Unread post by Vovochka »

Bir şekilde sarhoşken aletimle bir bahçe kazdım. Arkadaşım ve ben yere düştük, dürttüm, dürttüm ve kısacası kabusunu yanlış yere sürdüm.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”