Den725, mayıstı, o 16 yaşındaydı, ben 21 yaşındaydım, mağaza ıslak mendil ve su getirmişti, yerleri silmişti ve bu girişte birçok kez tekrarlandı, sanki yangın varmış gibi hissettim, ama yanmadım ve bir keresinde çalıların arasında bir ara sokakta ayakta durup ilk ve son kez onu kıçından becerdim, ben de oraya geldim, sarhoşlardı, yavaş yavaş yağladım ve sonra delirdim ve onu sonuna kadar dövmeye gitti, inledi ama dayanmaya çalıştı, yakınlarda akşam 22 civarında insanların yürüdüğü bir ara sokak vardı, yine yaz mevsimiydi
These users thanked the author Asgard for the post (total 2):
[ref=#804000]Den725[/ref], mayıstı, o 16 yaşındaydı, ben 21 yaşındaydım, mağaza ıslak mendil ve su getirmişti, yerleri silmişti *x) :) ve bu girişte birçok kez tekrarlandı, sanki yangın varmış gibi hissettim, ama yanmadım ve bir keresinde çalıların arasında bir ara sokakta ayakta durup ilk ve son kez onu kıçından becerdim, ben de oraya geldim, sarhoşlardı, yavaş yavaş yağladım ve sonra delirdim ve onu sonuna kadar dövmeye gitti, inledi ama dayanmaya çalıştı, yakınlarda akşam 22 civarında insanların yürüdüğü bir ara sokak vardı, yine yaz mevsimiydi
[quote=Asgard post_id=295539 time=1701176298 user_id=18772] [ref=#804000]Den725[/ref], ayakta değildi bir köşede onu görebiliyordum, sokakta bunu yapmayı hâlâ seviyoruz, evde sıkılıyoruz. [/quote] Ah, ne kadar şehvetli muhabbet kuşlarısınız siz ))
[ref=#804000]Natali_Natali[/ref], hayatında hala böyle durumlar olduğunu söyle bu konuda ben)) sadece benim ve diğer insanların sana olan ilgisini artırıyorsun!!!
Natali_Natali: ↑06 Nov 2023, 19:41
Seks gibi görünmüyordu... Ama utandım, hatta çok utandım.
Bir tür ceza olarak, bir şekilde kaçmak zorunda kaldım... lanet olsun, tamamen çıplak.... arkadan. arabam.. diyelim ki dostum... Şart şuydu ki, eğer arabaya yetişirsem affedilirdim.. ama olmazsa... o zaman neredeyse otoyola kadar koşmak zorunda kalırdım... Yaz ... Köy yolunda.. bazı isimsiz köylerin arasında.. . Sonra erkek arkadaşım yavaşlıyor, ben de neredeyse arabaya yetişiyorum... ve neredeyse oraya vardığımda... tekrar gaza basıyor. ...
Ben "koşarken"... 40 dakika geçmiş olmalı... Artık umurumda değildi. "Beni affetsin ya da affetmesin... Beni affetti.. Beni yiyeceklerle birlikte "çadıra" "çekti" ve sonunda durdu... ama salonda oturmama izin vermedi . Ve kıyafetlerimi giyemedim... her şey kirliydi... sanki... yani... gerçekten kirliydi.. Bu yüzden benim için yeniden ’üzülmeye başladı’. Bir şişe maden suyu aldım ve kendimi yıkattım. Tam orada. "çadırın" yakınında. Ayrıca bunu nasıl yaptığım hakkında yüksek sesle yorum yaptı... ve satıcılarla beni tartıştı (üç adam... Kimin daha fazla rahatsızlık hissettiğini bilmiyorum, ben mi yoksa o adamlar mı... ama bir şişe benim için yeterli değildi.) , erkek arkadaşım bana bir tane daha aldı... sonra bir tane daha... Öyle görünüyor... Hiçbir şeyi unutmadım))) Seks daha sonra oldu, beni oradan götürdüğünde.. . Bunun gibi bir şey... lanet olsun
Harika. Cidden. Hoşuma gitti. Bunu nasıl yapacağınızı hayal ettim Ve anladığım kadarıyla bu gerçekten sizin deneyiminiz mi? Hiç filmlerde, hatta kitaplarda böyle bir şey görmedim, bu yüzden böyle okumadım Kocanızı, sevgilinizi veya şu anda birlikte olduğunuz kişiyi çok kıskanıyorum. Sizinle birlikte olmak gerçekten çok ilginç. Ben de ve okuyup sikişmek istiyorum
These users thanked the author ScromnayaLady for the post (total 2):
[quote=Natali_Natali post_id=283696 time=1699288884 user_id=6331] Seks gibi görünmüyordu... Ama utandım, hatta çok utandım. Bir tür ceza olarak, bir şekilde kaçmak zorunda kaldım... lanet olsun, tamamen çıplak.... arkadan. arabam.. diyelim ki dostum... Şart şuydu ki, eğer arabaya yetişirsem affedilirdim.. ama olmazsa... o zaman neredeyse otoyola kadar koşmak zorunda kalırdım... Yaz ... Köy yolunda.. bazı isimsiz köylerin arasında.. . Sonra erkek arkadaşım yavaşlıyor, ben de neredeyse arabaya yetişiyorum... ve neredeyse oraya vardığımda... tekrar gaza basıyor. ... Ben "koşarken"... 40 dakika geçmiş olmalı... Artık umurumda değildi. "Beni affetsin ya da affetmesin... Beni affetti.. Beni yiyeceklerle birlikte "çadıra" "çekti" ve sonunda durdu... ama salonda oturmama izin vermedi . Ve kıyafetlerimi giyemedim... her şey kirliydi... sanki... yani... gerçekten kirliydi.. Bu yüzden benim için yeniden ’üzülmeye başladı’. Bir şişe maden suyu aldım ve kendimi yıkattım. Tam orada. "çadırın" yakınında. Ayrıca bunu nasıl yaptığım hakkında yüksek sesle yorum yaptı... ve satıcılarla beni tartıştı (üç adam... Kimin daha fazla rahatsızlık hissettiğini bilmiyorum, ben mi yoksa o adamlar mı... ama bir şişe benim için yeterli değildi.) , erkek arkadaşım bana bir tane daha aldı... sonra bir tane daha... Öyle görünüyor... Hiçbir şeyi unutmadım))) Seks daha sonra oldu, beni oradan götürdüğünde.. . Bunun gibi bir şey... lanet olsun [ /quote]
Harika. Cidden. Hoşuma gitti. Bunu nasıl yapacağınızı hayal ettim :) Ve anladığım kadarıyla bu gerçekten sizin deneyiminiz mi? Hiç filmlerde, hatta kitaplarda böyle bir şey görmedim, bu yüzden böyle okumadım :) Kocanızı, sevgilinizi veya şu anda birlikte olduğunuz kişiyi çok kıskanıyorum. :) Sizinle birlikte olmak gerçekten çok ilginç. Ben de :) ve okuyup sikişmek istiyorum :oops:
Seks sırasında bir kadının üzerinde uyuyakaldım.... Ama anlayasınız diye... 2 gün uyumadıktan sonra günlerce çalıştım ve hanımın borcunu kapatmak için onun üzerinde uyuyakaldım.... :oops :
Seks sırasında bir kadının üzerinde uyuyakaldım.... Ama anlayasınız diye... 2 gün uyumadıktan sonra günlerce çalıştım ve hanımın borcunu kapatmak için onun üzerinde uyuyakaldım.... :oops : *x)
Bunun bende olmadığını sanıyordum ama hayır, bende vardı)
Bir kızı beni ziyarete davet ettim, ama aniden üşüttüm, birkaç gün ateşim çıktı, sonra sadece burnum aktı . Bu yaşta evde kal derim, hastayım. Ama sonra ne yapıyorsunuz)
Filmi izledikten sonra nefes almaya başladılar, ben de burun akıntısının geçtiğini, aktif aşamaya geçebileceğimizi düşündüm. Ama!) Ayrıca burun akıntısını da düşündüm)
O üstteyken hafifçe burnumu çektim ama üstteyken bu berbattı. Sikiyorum, kokluyorum, sikiyorum, kokluyorum. Burnum tıkalı ve nefes almakta zorlanıyorum. Kanser konusuna geçelim efendim. Burnum patlamıştı, sümüğüm çıkışa doğru koşuyor gibiydi, sadece bu da değil, boşalmaya da başladım. %100’de burnumu çekerim, dışarı çıkarım, boşalırım ve hapşırırım!!!...
These users thanked the author Kalyaev for the post (total 2):
Bunun bende olmadığını sanıyordum ama hayır, bende vardı) Bir kızı beni ziyarete davet ettim, ama aniden üşüttüm, birkaç gün ateşim çıktı, sonra sadece burnum aktı . Bu yaşta evde kal derim, hastayım. Ama sonra ne yapıyorsunuz) Filmi izledikten sonra nefes almaya başladılar, ben de burun akıntısının geçtiğini, aktif aşamaya geçebileceğimizi düşündüm. Ama!) Ayrıca burun akıntısını da düşündüm) O üstteyken hafifçe burnumu çektim ama üstteyken bu berbattı. Sikiyorum, kokluyorum, sikiyorum, kokluyorum. Burnum tıkalı ve nefes almakta zorlanıyorum. Kanser konusuna geçelim efendim. Burnum patlamıştı, sümüğüm çıkışa doğru koşuyor gibiydi, sadece bu da değil, boşalmaya da başladım. %100’de burnumu çekerim, dışarı çıkarım, boşalırım ve hapşırırım!!!... *x)
Kalyaev: ↑29 Nov 2023, 04:45
Bunun bende olmadığını sanıyordum ama hayır, bendeydi)
Bir kızı beni ziyarete davet ettim ama aniden üşüttüm, birkaç gün ateşim vardı, sonra sadece burun akıntısı. Bu yaşta evde kal derim, hastayım. Ama sonra ne yapıyorsunuz)
Filmi izledikten sonra nefes almaya başladılar, ben de burun akıntısının geçtiğini, aktif aşamaya geçebileceğimizi düşündüm. Ama!) Ayrıca burun akıntısını da düşündüm)
O üstteyken hafifçe burnumu çektim ama üstteyken bu berbattı. Sikiyorum, kokluyorum, sikiyorum, kokluyorum. Burnum tıkalı ve nefes almakta zorlanıyorum. Kanser konusuna geçelim efendim. Burnum patlamıştı, sümüğüm çıkışa doğru koşuyor gibiydi, sadece bu da değil, boşalmaya da başladım. 100’de burnumu çekerim, dışarı çıkarım, boşalırım ve hapşırırım!!!...
Teşekkür ederim, komik yazı- yukarı . Ve en önemlisi hayati önem taşıyor!
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Kalyaev post_id=295862 time=1701222308 user_id=22013] Bunun bende olmadığını sanıyordum ama hayır, bendeydi) Bir kızı beni ziyarete davet ettim ama aniden üşüttüm, birkaç gün ateşim vardı, sonra sadece burun akıntısı. Bu yaşta evde kal derim, hastayım. Ama sonra ne yapıyorsunuz) Filmi izledikten sonra nefes almaya başladılar, ben de burun akıntısının geçtiğini, aktif aşamaya geçebileceğimizi düşündüm. Ama!) Ayrıca burun akıntısını da düşündüm) O üstteyken hafifçe burnumu çektim ama üstteyken bu berbattı. Sikiyorum, kokluyorum, sikiyorum, kokluyorum. Burnum tıkalı ve nefes almakta zorlanıyorum. Kanser konusuna geçelim efendim. Burnum patlamıştı, sümüğüm çıkışa doğru koşuyor gibiydi, sadece bu da değil, boşalmaya da başladım. 100’de burnumu çekerim, dışarı çıkarım, boşalırım ve hapşırırım!!!... *x) [/quote] Teşekkür ederim, komik yazı- yukarı . Ve en önemlisi hayati önem taşıyor!
AlexTDV: ↑12 Jun 2023, 08:51
Şu ana kadar değildi ama bir süreliğine biraz utanmıştım. Yaklaşık 6 yıl önce, işte bir şekilde büyük bir ikramiye yakaladık ve iyi para kazandık, meslektaşlarımızla, alkolle, esrarla, kızlarla takıldık, sonra sıra dışı bir şey istedim ve bir travesti, bir kızdan ayırt edilemeyen bir VIP segmenti kiraladım, sadece bir sikle, eh, onun da buna karşılık gelen bir bedeli vardı, bu yüzden bu orospu kafamın iyi olduğunu gördü, anika ile oral seks yaparak dikkatimi yatıştırdı, heyecanlandı ve oldukça küçük penisini bana sapladı, delirdim ve suskun kaldım, sonra ben bu konuyu durdurdum çünkü bundan hiç hoşlanmadım, ama ertesi gün tortu kaldı, önümde bir şekilde rahatsız oldu, o zamandan beri kimsenin kıçıma yaklaşmasına izin vermedim, tuhaflıklara ihtiyacım yok , prostat masajı vb. hikaye bu kadar) n
[quote=AlexTDV post_id=213213 time=1686549091 user_id=5510] Şu ana kadar değildi ama bir süreliğine biraz utanmıştım. Yaklaşık 6 yıl önce, işte bir şekilde büyük bir ikramiye yakaladık ve iyi para kazandık, meslektaşlarımızla, alkolle, esrarla, kızlarla takıldık, sonra sıra dışı bir şey istedim ve bir travesti, bir kızdan ayırt edilemeyen bir VIP segmenti kiraladım, sadece bir sikle, eh, onun da buna karşılık gelen bir bedeli vardı, bu yüzden bu orospu kafamın iyi olduğunu gördü, anika ile oral seks yaparak dikkatimi yatıştırdı, heyecanlandı ve oldukça küçük penisini bana sapladı, delirdim ve suskun kaldım, sonra ben bu konuyu durdurdum çünkü bundan hiç hoşlanmadım, ama ertesi gün tortu kaldı, önümde bir şekilde rahatsız oldu, o zamandan beri kimsenin kıçıma yaklaşmasına izin vermedim, tuhaflıklara ihtiyacım yok , prostat masajı vb. hikaye bu kadar) n[/quote] Bunun için bunun sana ait olmadığını fark ettim
Shalun70: ↑29 Nov 2023, 02:25
Seks sırasında bir kadının üzerinde uyuyakaldım.... Ama anlayasınız diye söylüyorum... 2 gün uyumadıktan sonra günlerce çalıştım ve hanımın borcunu kapatmak için onun üzerinde uyuyakaldım....
[/quote
Beni güldürdü :) Ama sonra, uyandım, seks var mıydı? Ya da yine işe koşmak, orada burada duş almak zorundaydınız En azından kız Bu kadar serserilikten sonra sana kahvaltı mı yedirdim?
These users thanked the author ScromnayaLady for the post:
[quote=Shalun70 post_id=295848 time=1701213918 user_id=12209] Seks sırasında bir kadının üzerinde uyuyakaldım.... Ama anlayasınız diye söylüyorum... 2 gün uyumadıktan sonra günlerce çalıştım ve hanımın borcunu kapatmak için onun üzerinde uyuyakaldım.... :oops: *x) [/quote Beni güldürdü :) Ama sonra, uyandım, seks var mıydı? :oops: Ya da yine işe koşmak, orada burada duş almak zorundaydınız :) En azından kız :det2: Bu kadar serserilikten sonra sana kahvaltı mı yedirdim?
Bir kızla her şeyi yaptı. Ve hem uzun bir süre hem de çeşitli şekillerde farklı pozisyonlarda yaladı ve sikişti... ve o bitirmedi... Eğer onu orgazma ulaştıramazsan zor. Daha sonra sadece anal oyuncaklarla oynarken boşaldığını öğrendim. Ama yine de çok yazık - bunu yapamadım, neye ihtiyacı olduğunu çözemedim
Bir kızla her şeyi yaptı. Ve hem uzun bir süre hem de çeşitli şekillerde farklı pozisyonlarda yaladı ve sikişti... ve o bitirmedi... Eğer onu orgazma ulaştıramazsan zor. Daha sonra sadece anal oyuncaklarla oynarken boşaldığını öğrendim. Ama yine de çok yazık - bunu yapamadım, neye ihtiyacı olduğunu çözemedim
[url=viewtopic.php?t=15393]İlk seks[/url] çok yazık oldu, bekaretimi alamadım, sonra birkaç denemeden sonra işe yaradı. İlk sekste berbat olmanın normal olduğunu fark ettim.
İlk akşam ilk dört perde boyunca tüm uzunluğu boyunca devam ettiyse ve sonraki yedi perdede sonuna kadar girmediyse seks var mıydı? Ve ertesi akşam dokuz kez sonuna kadar mı girdi? Peki hâlâ bakire...
Last post
Yani size aile hayatından bahsediyorum ama oral seks beş dakika sürer ve işiniz biter. Çok fazla zekaya ihtiyacınız yok)))
Günümüzde gençler gelişmiş durumda ve 11 yaşında doğum yapıyorlar(((
Merhaba!
23 yaşındayım, hala bakireyim, yakın bir ilişkide kimsenin bana yaklaşmasına izin veremem, artık hoş bir insan var ama ben Ona henüz kimsenin gelmediğini söylemekten çok utanıyorum.. Ne...
Last post
Ben bir erkeğim ve bekaretimi 23 yaşında kaybettim
20 yaşıma kadar kimse yoktu
ve sonra öpüşüp sevişmenin ötesine geçmeyen farklı kızlarla bazı anlaşılmaz ilişkiler yaşadım
🎀 Kişisel hayatımda tam bir başarısızlık. 10 yıllık evlilikten sonra hala bundan kurtulamadım. Beni tatmin etmiyor. Tembel egoist. İyi bir sevgili buldum. Ve hatta çok da öyle. Nasıl açıklayacağımı...
Last post
Peki neden üzgünsün? Sadece bir kadın seksi çok seviyor!!! Bu konuda harika!!!!
🎀 27 yaşında olsan ve hala bakire olsaydın nasıl davranırdın? Oldukça güzel, zayıf, zengin ve kendi işi var. Erkekler benden korkuyor. Ama ben sıradanım ve tek bir şey istiyorum. Ruhun çığlığı. Anon.
Last post
Konunun yayınlanmasının üzerinden üç yıl geçti, TS’nin zaten bir kocası ve iki çocuğu olabilir, bu süre zarfında ortaya çıktılar. Oturuyor, emziriyor ve düşünüyor - tüm bunlar ne için? Huzur içinde...