4ALL forumundan herkes buraya gelebilir

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: 4ALL forumundan herkes buraya gelebilir

Unread post by Venüs »

Oksanka, forumunun neden yayında olmadığını biliyor musun? ? Kullanıcılarınız sahte olduğu için sığır gibi davranıyorlar ve yönetici olarak siz hiç iyi değilsiniz. Forumunuzun geleceği yok.
Forumunuz hakkında iyi bir şey söyleyemem. Muhtemelen bunu kendin de anlıyorsundur :cat1:
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Alex_: 08 Jan 2024, 12:42
Oksanka: 08 Jan 2024, 10:20 Biyel, evet, saçmalıkları filtrelemeye çalışıyoruz))) Ama Rusya Federasyonu yasalarını ihlal etmeyen konularda yasak yok)))
Okudum senin kuralların, buradan gelen herkes hamama tıkladığında sevinecek, ağzını sonuna kadar açacak)))
yani , benim gibi "yozlaşmış" birinin bu foruma girmesine izin verilmiyor mu? Hemen yasaklanacak mıyım? Hikayeler ve açıklamalar için bile değil... ama üç nokta için kahretsin.....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Natali_Natali: 13 Jan 2024, 23:24
Oksanka: 08 Jan 2024, 10:20 Bağlantı çubuğu, evet, saçmalıkları filtrelemeye çalışıyoruz))) Ama Rusya Federasyonu yasalarını ihlal etmeyen konularda yasak yok)))
Kurallarınızı okudum, onlardan herkes buraya gelecek, hamamdaki tık sesiyle sevinecekler, ağızlarını sonuna kadar açacaklar)))
yani benim gibi birinin "kirli" olması o forumda yasak mı? Hemen yasaklanacak mıyım? Hikayeler ve açıklamalar için bile değil... ama elipslere lanet olsun.....
))) Natalie, sadece israf edeceksin orada zaman)) ) Orada kimse yok, kelimenin tam anlamıyla. Her iki ila üç saatte bir mesaj. Sadece sıçtıklarında etkinleşirler. Sonra hamamböcekleri tükeniyor. Geri kalan zamanlarda orada hiç kimse olmuyor.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Eustace, Biyel kolu
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 13 Jan 2024, 23:27 ))) Natalie, orada sadece vakit kaybedeceksin))) Orada tam anlamıyla kimse yok. Her iki ila üç saatte bir mesaj. Sadece sıçtıklarında etkinleşirler. Sonra hamamböcekleri tükeniyor. Geri kalan zamanlarda orada hiç kimse olmuyor.
"rakip şirketin") tavsiyesi ve incelemesi için teşekkürler)) )...dedikleri gibi.. bileceğim
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Natali_Natali: 13 Jan 2024, 23:31
))) Natalie, orada sadece vakit kaybedeceksin))) Orada kelimenin tam anlamıyla hiç kimse yok. Her iki ila üç saatte bir mesaj. Sadece sıçtıklarında etkinleşirler. Sonra hamamböcekleri tükeniyor. Geri kalan zamanlarda orada hiç kimse olmuyor.
"rakip şirketin") tavsiyesi ve incelemesi için teşekkürler)) )... dedikleri gibi.. . Bileceğim
))) Onlar bizim rakiplerimiz değil. Zaten pek çok insan buradan oraya gitti ve herkes geri döndü. Sıkıcı. Orada bir ay kaldım, beni yasakladılar. Bugün onları biraz karıştırdım, muhtemelen şimdi kafalarını duvara vuruyorlardı.))) Genel olarak aktiflerdi, sadece benimle tartıştıkları anlarda.
Bu ayda üç kez.
Dürüst olmak gerekirse ilk defa bu kadar ölü bir forum görüyorum. Sadece yemin etmeyi biliyorlar.
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 13 Jan 2024, 23:38 Dürüst olmak gerekirse ilk defa bu kadar ölü bir forum görüyorum. Sadece küfür etmeyi biliyorlar.
Forumda birine küfür edilmesi veya zorbalık yapılması gerçekten hoşuma gitmiyor.... ve Kişisel hakaretleri tasvip etmiyorum.... .kahretsin...neden orada bu kadar kızgınlar o zaman?....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Venüs, Fargal94
Eugene123
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74
Registered for: 1 year 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Eugene123 »

Natali_Natali: 13 Jan 2024, 23:44 Forumda birisine küfredilmesi veya zorbalık yapılması gerçekten hoşuma gitmiyor....ve kişisel hakaretleri de onaylamıyorum.....kahretsin...neden orada bu kadar kızgınlar o zaman ?....
seks yapmıyorlar, bu yüzden kötüler) sadece sahteler ve erkekler var)
These users thanked the author Eugene123 for the post (total 2):
Venüs, Christmas_Christmas
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Natali_Natali: 13 Jan 2024, 23:44
Dürüst olmak gerekirse ilk defa bu kadar ölü bir forum görüyorum. Sadece küfür etmeyi biliyorlar.
Forumda birine küfür edilmesi veya zorbalık yapılması gerçekten hoşuma gitmiyor.... ve Kişisel hakaretleri tasvip etmiyorum.... .kahretsin...neden oradalar o zaman?....
Onlar Oradaki insanları bizim yaptığımız gibi hakaretten dolayı yasaklamayın, burada cezasızlıktan çıldırıyorlar.
These users thanked the author Venüs for the post:
Christmas_Christmas
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Alice »

Natali_Natali: 13 Jan 2024, 23:44 Forumda birisine küfredilmesi veya zorbalık yapılması gerçekten hoşuma gitmiyor....ve kişisel hakaretleri de onaylamıyorum.....kahretsin...neden orada bu kadar kızgınlar o zaman ?....
Ve siz de gidip kendiniz görün, forum üyelerine merhaba deyin, birbirinizi tanıyın, hikayenizi yayınlayın. Bir kişinin fikrine güvenmenize gerek yok.
Yusufçuk orada olmasa da hiçbir bok yoktu. Ve kendi aralarında değil, onunla savaştılar.
These users thanked the author Alice for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Alenka: 13 Jan 2024, 23:56
Natali_Natali: 13 Jan 2024, 23:44 Forumda birisinin küfür etmesi veya zorbalığa maruz kalmasından gerçekten hoşlanmıyorum....ve kişisel hakaretleri de onaylamıyorum....kahretsin...neden bunlar o zaman çok kızgın mısın?.... n
Ve siz de gidip kendiniz görün, forum üyelerine merhaba deyin, birbirinizi tanıyın, yazılarınızı yayınlayın. hikaye. Bir kişinin fikrine güvenmenize gerek yok.
Yusufçuk orada olmasa da hiçbir bok yoktu. Ve kendi aralarında değil onunla savaştılar.
))) Sevgili Alyonushka. Orada hiçbir bok yoktu çünkü orada hayat yoktu. Mutlak sessizlik. Aktif konulara giderek oraya günde kaç mesaj yazıldığını ve hangi sıklıkta yazıldığını görebilirsiniz. Orada 3-4 saat, bazen de bütün gün kimse bir şey yazmıyor. Sabah birkaç, akşam beş civarında ise mesaj yazacaklar.
Peki bana bunun böyle olmadığını mı söyleyeceksiniz? İnsanları oraya davet ediyorsunuz, geliyorlar, birkaç gün aktivite yapıyorlar, sonra gidiyorlar. Çünkü geri bildirim yok.
Vanya, o bir salağın teki. Onu neden orada tutuyorlar? Orada herkesle kavga ediyor, herkese hakaret ediyor. O sizin forum bekçiniz mi? Evet? İlk defa bu kadar aptal bir yaratıkla karşılaşıyorum. Sanırım sadece havlamıyor, aynı zamanda ısırıyor.
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Buraya müdahale ettiğim için özür dilerim....forumun tam adresi nedir?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Natali_Natali: 14 Jan 2024, 00:14 bunu engellediğim için özür dilerim....forumun tam adresi nedir?
Orada aptal bir yaratık var. takma adı Ivan80, kelimeleri küçümsemiyor. Herkese hakaret ediyor. Bizim bir avuç dışında. Eşcinsel olduğu için kadınlara karşı özel bir nefreti var. Fantezilerinizle kesinlikle ondan alacaksınız. Orada onunla tartışmaya başladım çünkü foruma yeni bir üye gönderiyordu ve Alenka keyifle kaynar suya işiyordu. Orada hepsi yetersiz.
Seni caydırmaya çalışmıyorum. Seni ne olacağı konusunda uyarıyorum.
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Alice »

Strecoza, yorum bile yapmayacağım. Herkes zaten senin hakkında her şeyi biliyor. Sen sadece busun.
Last edited by Alice on 14 Jan 2024, 00:33, edited 1 time in total.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Alenka: 14 Jan 2024, 00:23 Strecoza, yapmayacağım bile Yorum. Herkes zaten senin hakkında her şeyi biliyor. Sen bu kadarsın.
))) Sevgili Alenka. Yorum yapmayacaksınız çünkü yazdıklarımın hepsi doğru. Birkaç saattir kimsenin olmaması ve orada sadece kavgalar sırasında hareketlilik olması. Vanya gerçekten aptalın teki. Ve bu bir hakaret değil. Kişi gerçekten zihinsel engellidir ve tamamen uygunsuz davranır.
Hayvan.

2 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Strecoza, yapma yorum bile yapacaktır. Herkes zaten senin hakkında her şeyi biliyor. Sen bu kadarsın.
))) Ve orada yasaklandığıma sevindim, yoksa gitmek üzereydim ama yapamadım)))
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by Tanya »

Beni hatırlayan herkese kocaman bir merhaba! Takma adım geçen forumdakiyle aynı... ve ben de aynıyım. ama şimdi buraya bu nedenle kaydoldum. gerçekten öfkelendim.. Bunlar Ivan’a ne tür saldırılar? Onunla gerçekte 11 Ocak’ta tanıştım. St. Petersburg’a vardığımızda benimle trende buluştuğunda O gerçekten çok kültürlü, hoş biri ve... kesinlikle eşcinsel değil... çünkü onunla seks yapmak harika... Ve bizim forumdaki forum kullanıcıları. kadın olduğumu biliyorum. Dragonfly, sen gerçekten kabasın. Aksi takdirde Norda’nın bir kopyası olamazsın.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Tanya, Alice
Eugene123
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74

Unread post by Eugene123 »

Alenka: 13 Jan 2024, 23:56 Ve siz de gidip kendiniz görün, forum üyelerine merhaba deyin, birbirinizi tanıyın, hikayenizi yayınlayın. Tek bir kişinin fikrine güvenmeye gerek yok.
Dragonfly orada olmadığı halde yaygara da çıkmadı. Ve kendi aralarında değil onunla savaştılar.
Yani orada forumda oturuyorsun, neden onu bu forumda tanıtasın ki? Ve sonra buraya buradaki insanların kötü olduğunu yazın. Kavgaya girmek yerine bu forumu kapatın ve kendi başınıza iletişim kurun. Başkasının pahasına kendinizi tanıtın ve yine de geri dönün
These users thanked the author Eugene123 for the post (total 2):
Venüs, Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 13 Jan 2024, 23:24 yani benim gibi"şımarık" biri o foruma gidemez mi? Hemen yasaklanacak mıyım? Hikayeler ve açıklamalar için bile değil... ama elipsler için lanet olsun
:detia-25: zaten çıkışta vurulacaksın evden ve büyük olasılıkla bizim!!! ve Chall’ın girişindeki noktalar için yerel halk!!! İşte Raaskskaziiiiiiiiii!!! (lanet olsun gözlerimde zaten karanlık) ne olacak! ve eğer hala ağzını açarsan!!! :facepalm: Tanrı çocuğu korusun!!! Mantıksız :( noktalar Anavatan’da, yani evde SexyDomForum’da şımartmak gibi görünecek!
Last edited by Eustace on 14 Jan 2024, 02:47, edited 1 time in total.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Strecoza, gösterinin tamamını neden kaçırdım? :(
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 14 Jan 2024, 00:14 forumun tam adresi nedir?
kıçınızın üstüne oturun, ona hitap edin!!! 6. bölümü yazın, aksi takdirde sizi bir InAgent olarak hemen tanıyacağız! :deli:
These users thanked the author Eustace for the post:
Christmas_Christmas
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Alenka: 13 Jan 2024, 23:56 Yusufçuk orada olmasa da hiçbir bok yoktu. Ve kendi aralarında değil onunla savaştılar.
Strecoza: 14 Jan 2024, 00:33 )) Ve orada yasaklandığıma sevindim, yoksa her şey ortada olacaktı gitmek, ama mümkün değil)))
Yusufçuk Karınca’nın çok küçük olduğu zamanları hatırlıyorum, onu X... inci’ye göndermeye çalıştım ama yapmadı umrumda değil! Bizim Chel!!! :-D
Venüs
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kral Kuş »

Strecoza: 13 Jan 2024, 23:38 Dürüst olmak gerekirse ilk defa bu kadar ölü bir forum görüyorum.
Evet ben de baktım, küfürler ovuşturulmuş olabilir Kapalı, iki kişi yaygara çıkarıyor ve hepsi bu. Mevcut durumun (geçici, eminim) taleplerine boyun eğmeyi seçenler tahmin edilebileceği gibi boş kalacak. SXN gibi onlar da her şeyi yasakladılar, Allah korusun engellemesinler. Sonuç olarak artık orada yapacak bir şey yok. Bu, kapanmaması için bir iş kurmak, genelev kurmak ama kızları işe almamak gibi bir şey. Ve işte burada duruyor, içeri gelin sevgili konuklar, kapılar herkese açık! Ve orada sikişecek kimsenin olmadığı gerçeği - hiçbir şey, ama yasak değil. Eve döndüğünüzde sessizce mastürbasyon yapın. Aynı mantık.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
Venüs, Fargal94, bot458
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kral Zogu: 14 Jan 2024, 06:33
Strecoza: 13 Jan 2024, 23:38 Dürüst olmak gerekirse ilk defa bu kadar ölü bir forum görüyorum.
Evet, Ben de baktım, muhtemelen küfrederek ovuşturdum, iki kaşımı çattım ve hepsi bu. Mevcut durumun (geçici, eminim) taleplerine boyun eğmeyi seçenler tahmin edilebileceği gibi boş kalacak. SXN gibi onlar da her şeyi yasakladılar, Allah korusun engellemesinler. Sonuç olarak artık orada yapacak bir şey yok. Bu, kapanmaması için bir iş kurmak, genelev kurmak ama kızları işe almamak gibi bir şey. Ve işte burada duruyor, içeri gelin sevgili konuklar, kapılar herkese açık! Ve orada sikişecek kimsenin olmadığı gerçeği - hiçbir şey, ama yasak değil. Eve döndüğünüzde sessizce mastürbasyon yapın. Aynı mantık.
Haklısın, orada hiçbir şey değişmiyor. Seks hakkında sıfır konuşma var. Diğer konularda sıfır aktivite var. Yaklaşık sıfır. Bir günde bir düzine yeni mesajın ortaya çıkması ve o zaman bile hiçbir şeyle ilgili olmaması iyidir.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Strecoza, orası çok hoş ve rahat, sanki aile bile diyebilirim.
Herkesin herkesi tanıdığı iyi bir şirket gibi olduğunu söyleyebilirim, ancak tarafların buna uyum sağlaması zor (en azından bana öyle geldi).

nEh, biraz çöp ve çılgınlık eksik; tabiri caizse baharatların bu yemeğe eklenmesi gerekiyor, sadece ihtiyacı olanlar için. BENİM NACİZANE FİKRİME GÖRE.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Strecoza, çok güzel ve orada rahat, aile ortamı içinde bile diyebilirim.
Herkesin herkesi tanıdığı iyi bir şirket gibi olduğunu söyleyebilirim, ancak tarafların buna uyum sağlaması zor (en azından bana öyle geldi).

Eh, biraz çöp ve çılgınlık eksik; tabiri caizse baharatların bu yemeğe eklenmesi gerekiyor, sadece ihtiyacı olanlar için. IMHO.
))) Hangi şirket? Aynı şehirde yaşıyorlar ve hiç tanışmamışlar. Birbirleri için bunlar sadece monitördeki harflerin birleşimidir. Bu nedenle etkinlik yok. Birbirleriyle ilgilenmiyorlar. Etkinlik yalnızca birinden nefret ettiğinde orada görünür ve hepsi bu.

5 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Tanyushka: 14 Jan 2024, 01:27 Beni hatırlayan herkese kocaman selamlar! Takma adım geçen forumdakiyle aynı... ve ben de aynıyım. ama şimdi buraya bu nedenle kaydoldum. gerçekten öfkelendim.. Bunlar Ivan’a ne tür saldırılar? Onunla gerçekte 11 Ocak’ta tanıştım. St. Petersburg’a vardığımızda benimle trende buluştuğunda O gerçekten çok kültürlü, hoş biri ve... kesinlikle eşcinsel değil... çünkü onunla seks yapmak harika... Ve bizim forumdaki forum kullanıcıları. kadın olduğumu biliyorum. Dragonfly, sen gerçekten kabasın. Aksi takdirde Norda’nın kopyası olamazsın..
Bahane üretme. Kelimenin tam anlamıyla senin kişiliğinle ilgilenmiyorum. Orada kara listemdeydin ve şimdi seni burada acil durum listesine koyacağım :cat1:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Strecoza, Dalgayı sürüklemeyin. Hissediyorlar. Neden onlardan kaçıyorsun!!! :lol:
https://i.postimg.cc/Kj9ywgh5/Screenshot-20240114-133112-Browser.jpg
Oksana
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 2 years

Unread post by Oksana »

Kullanıcılara gelince - ne yazık ki sahte değiller) Ama yetersiz olduğunuz için yasaklandınız))) Ve genel olarak el fotoğrafınızda defalarca talep aldığım erkek saçlarını görebiliyordunuz. Bu nedenle sahtelik konusunda en çok bağıran kişi sahtedir. Resmi olarak ilan ediyorum ki Dragonfly bir erkektir.
These users thanked the author Oksana for the post:
Tanya
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Oksanka: 14 Jan 2024, 11:17 Kullanıcılara gelince - ne yazık ki sahte değiller) Ve yetersiz olduğunuz için yasaklandınız))) Ve genel olarak, ellerinizin fotoğrafında, hakkında çok sayıda bilgi aldığım erkek saçlarını görebiliyordunuz. istekler. Bu nedenle sahtelik konusunda en çok bağıran kişi sahtedir. Resmi olarak ilan ediyorum - Dragonfly bir erkektir.
İnanmayacaksınız, onun da kıllı göğüsleri var!!! :smile171:’i gördüm
Fargal94
alberg74
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56

Unread post by alberg74 »

Eski 4all’daydım, kapandıktan sonra 4all’ın yeni edisyonla yeniden canlandırıldığını gördüm. Sonunda her şeyin eski haline döndüğünü sanıyordum... Ama hayır... O forumda uzun süre yaşamadım. Güzel bir gün içeri girdim ve mesaj yazma hakkımdan mahrum kaldığımı ve kişisel hesabımın boş olduğunu gördüm. "Yöneticiler" ile uzun süre iletişime geçtim ve sonunda "Hesap spam gönderdiği için Misafirler grubuna taşındı." "Yasaklı dönem yoktu. Onlar. "Yöneticilerinin" neye rehberlik ettiği belli değil. "Misafirler" grubuna aktarımla ilgili mesajı aldıktan sonra, sohbete (sözde yöneticinin oturduğu yere) birkaç mektup ve istek de yazdım, tepki yok. Kısacası oradaki herkesi “katlettiler”. "Benim forumum, istediğimi yaparım" gibi.
Sonra herkesin Dragonfly’a küfrettiği bir gönderi gördüm, dürüst olmak gerekirse, hiç de hoş olmayan bir şekilde şaşırdım... Yine site yönetiminden bir açıklama gelmedi , uşakların ve Yalama’nın saçmalıkları. Kısacası c4all tam bir hayal kırıklığı. Hesabımı 4all’dan silmek için "yöneticiye" yazdım. En azından hızlı bir şekilde yanıt vereceklerini umuyorum.
4all’in tek artısı bu foruma olan bağlantıdır, ancak bu forumla ilgili incelemeler en hafif ifadeyle pek iyi değildir.
These users thanked the author alberg74 for the post:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Oksanka: 14 Jan 2024, 11:17 Kullanıcılara gelince - ne yazık ki sahte değiller) Ve yetersiz olduğunuz için yasaklandınız))) Ve genel olarak, ellerinizin fotoğrafında, hakkında çok sayıda bilgi aldığım erkek saçlarını görebiliyordunuz. istekler. Bu nedenle sahtelik konusunda en çok bağıran kişi sahtedir. Resmi olarak ilan ediyorum - Dragonfly bir erkek.
Oh, koşarak geldi))) Peki, merhaba))) Davranışlarımın ekran görüntülerini buraya yayınlayın uygunsuz bir şekilde mi?)) ) Sanırım bir şeyi karıştırdın)))
))))Ellerimde bir erkek saçı mı var? Erkek saçı var mı? Şimdi tamamen saçmalık yazdığınızın farkında mısınız? Peki, göster bana, erkek saçına bakalım)))) Kol kıllarında uzman olduğun için mi istek aldın?))) Orada hepiniz delisiniz, değil mi?)))

Peki sen kimsin ki burada resmi olarak bir şey ilan ediyorsun? Yanlış bir şeyin var mı? :cat1:

PS

gerçek şu ki onlar Nefret eden kullanıcılar o kadar da kötü değil, ancak forum yöneticisi nefret ettiğinde bu sadece bir baş belası))))

7 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Alex_: 14 Jan 2024, 11:12 Strecoza , Dalgayı sürüklemeyin. Hissediyorlar. Neden onlardan kaçıyorsun!!! :lol:
https://i.postimg.cc/Kj9ywgh5/Screenshot-20240114-133112-Browser.jpg
Как ты думаешь, они все будут сюда теперь бегать?)))

Они там вчера на говно все исходили, пытаясь меня выгнать, а сейчас наверняка смотрят и читают, что я пишу)))
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Strecoza: 14 Jan 2024, 11:53 Dün hepsi cehenneme gitti, beni kovmaya çalıştılar ve şimdi muhtemelen yazdıklarımı izliyorlar ve okuyorlar)))
Okudum Bugün)) )
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Strecoza, kıçına nasıl bir yumruk attılar terlik! :haha:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Strecoza: 14 Jan 2024, 11:53 Sizce artık hepsi buraya koşacak mı?)))
elbette, burası bir tank kadar sessiz! Eğer orada onların burada davrandığı gibi davranırsanız, o zaman kendinizi yasaklamak zorunda kalırsınız. :haha:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

alberg74: 14 Jan 2024, 11:40 Eski 4all’daydım, kapatıldıktan sonra 4all’ın yeni bir baskıyla yeniden canlandırıldığını gördüm. Sonunda her şeyin eski haline döndüğünü sanıyordum... Ama hayır... O forumda uzun süre yaşamadım. Güzel bir gün içeri girdim ve mesaj yazma hakkımdan mahrum kaldığımı ve kişisel hesabımın boş olduğunu gördüm. "Yöneticiler" ile uzun süre iletişime geçtim ve sonunda "Hesap spam gönderdiği için Misafirler grubuna taşındı." "Yasaklı dönem yoktu. Onlar. "Yöneticilerinin" neye rehberlik ettiği belli değil. "Misafirler" grubuna aktarımla ilgili mesajı aldıktan sonra, sohbete (sözde yöneticinin oturduğu yere) birkaç mektup ve istek de yazdım, tepki yok. Kısacası oradaki herkesi “katlettiler”. "Benim forumum, istediğimi yaparım" gibi.
Sonra herkesin Dragonfly’a küfrettiği bir gönderi gördüm, dürüst olmak gerekirse, hiç de hoş olmayan bir şekilde şaşırdım... Yine site yönetiminden bir açıklama gelmedi , uşakların ve Yalama’nın saçmalıkları. Kısacası c4all tam bir hayal kırıklığı. Hesabımı 4all’dan silmek için "yöneticiye" yazdım. En azından hızlı bir şekilde yanıt vereceklerini umuyorum.
4all’in tek artısı bu foruma olan bağlantıdır, ancak bu forumla ilgili incelemeler en hafif tabirle söylemek gerekirse pek iyi değildir.
Yukarıda yönetici chala’nın burada yazdıklarını okudunuz. Kelimenin tam anlamıyla yeterli değil. Haklısın, gücünden zevk almak için bir forum yarattı. Cahiller orada ısınıyor ve en azından birini oraya çekmeyi başardıklarında eğleniyorlar.
Forumları bir buçuk yıllık ve beş aktif kullanıcı var. Nedenini biliyor musun? Çünkü admin forumda düzeni sağlamak yerine kollarındaki kıllara bakıyor)))) Bu tam bir saçmalık))))
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Eustace, Sibiryak89
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Strecoza, ama sen onurlu davrandın! Beğen ve abone ol benden! :deli:
Venüs
alberg74
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Strecoza: 14 Jan 2024, 12:03 Yönetici chala’nın burada yazdıklarını yukarıda okuyun. Kelimenin tam anlamıyla yeterli değil. Haklısın, gücünden zevk almak için bir forum yarattı. Cahiller orada ısınıyor ve en azından birini oraya çekmeyi başardıklarında eğleniyorlar.
Forumları bir buçuk yıllık ve beş aktif kullanıcı var. Nedenini biliyor musun? Çünkü yönetici forumda düzeni sağlamak yerine kollarındaki kıllara bakıyor)))) Bu tam bir saçmalık))))
ve ben de 4all’da okudum... Bu saçmalığa katılmak istemiyorum, iletişim için buradayım, trollük için değil
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Василич - существо недалекое и злобное. Это оно на меня там настучало вчера админше. Если бы там был нормальный админ, то разобрался бы в ситуации и раздал варны этой неадекватной компашке. Но, ты же видел, что пишет это существо, которое работает там админом? Оно там волосы на руках рассматривало)))) Это же плохо просто))) У меня слов нет))) Одни эмоции)))
Ты понимаешь. Они же оскорбляют людей и даже не замечают этого. Не понимают, что форум открытый. Туда будут заходить адекватные люди, читать и у них волосы будут вставать дыбом от этой быдлятины. А, адимша пишет, что я вела себя неадекватно и еще у меня волосы на руках мужские и она официально заявляет. плохо.))))
Они там видимо все с психическими расстройствами
These users thanked the author Venüs for the post:
Sibiryak89
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Strecoza: 14 Jan 2024, 12:16 Kollarındaki kıllara bakıyordu))))
:lol: :lol: :lol: Vanya Krylov’u, Kishkabludny’yi ve şeytan Evil’i oraya bir iş gezisine göndermeliyiz, ürperecekler : smile171:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

alberg74: 14 Jan 2024, 12:13
Yukarıdaki yönetici chala’nın burada yazdıklarını okuyun. Kelimenin tam anlamıyla yeterli değil. Haklısın, gücünden zevk almak için bir forum yarattı. Cahiller orada ısınıyor ve en azından birini oraya çekmeyi başardıklarında eğleniyorlar.
Forumları bir buçuk yıllık ve beş aktif kullanıcı var. Nedenini biliyor musun? Çünkü yönetici, forumda düzeni sağlamak yerine kollarındaki kıllara bakıyor)))) Bu çok kötü))))
ve bunu 4all’da okudum... Bu saçmalığa katılmak istemiyorum, iletişim için buradayım, trollük için değil
n Bu, katılım ya da katılmamayla ilgili değil. Dün benim hakkımda ne yazdıklarını gördünüz ve ekran görüntülerine bakılırsa hala yazıyorlar. Oraya yazıyorlar ve muhtemelen burada da okuyorlar.
Öyleyse bırakın yeterli sayıda insanın forumları hakkında ne düşündüğünü okusunlar.

1 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Alex_: 14 Jan 2024, 12:22
Strecoza: 14 Jan 2024, 12:16 Kollarındaki kıllara bakıyordu))))
:lol: :lol: :lol: Vanya Krylov’u, Kishkabludny’yi ve şeytan Evil’i oraya göndermeliyiz İş Seyahatinde titreyecekler :smile171:
Evet, bu iyi bir fikir. Onlara yazın ve bir iyilik yapmalarına izin verin)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Eustace, Sibiryak89
alberg74
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Strecoza: 14 Jan 2024, 12:26 Bırakın da yeterli sayıda insanın forumları hakkında ne düşündüğünü okusunlar.
Katılıyorum. köpek uluyor - karavan yoluna devam ediyor :)
Sadece "dokunma, kokmaz" dedikleri insanlar var
These users thanked the author alberg74 for the post:
Venüs
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”