Peki, forum kullanıcıları, hoş olmayan kökünden kurtulun.

Üye Fotoğrafı Paylaşımı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Peki, forum kullanıcıları, hoş olmayan köklerinizi çıkarın.

Unread post by Nikk »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, beğendin mi? konu? :soru:
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

niqk: 28 Apr 2023, 21:43 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , konuyu beğendin mi? :voprosy:
eh, evet, çılgınca)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, şu şekilde ortaya çıktı: forumda olun Böyle sevenler de var...
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

niqk: 28 Apr 2023, 21:41 Marinka, ne kadar acımasız bir azarlama! Kadınsı hassasiyet nerede? Kadınsı okşama nerede? En kötü ihtimalle,
kadınların basit sempatisi nerede? (Sonu tamamen kötü olmasa bile. Hatta hiç de kötü değil!!!) :smile001:
Ben varım Bu forumda henüz tek bir üye tarafından eleştiri yapılmadı. Tam tersine her zaman beğeniyorum ve övüyorum. Bana karşı ne tür şikayetleriniz var? 18 cm’yi sevdiğim halde birinin yeterince uzun olmaması ve bunun benim hatam olması mı? O yüzden bana göre bu bir zevk meselesi. Ah herkesin zevki farklıdır. Ve hayatımda hiçbir erkeğin penisini ölçmedim ve 18 cm’nin boyutu yapay penisimin boyutudur. Ben de ölçmedim. Boyut burada basitçe belirtilir. Severim. Ama farklı üyelere sahip adamlar vardı ve hiçbir şey yoktu. Büyüklük nedeniyle herhangi bir skandal yaşanmadı. Asla.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Nikk, fare zehiri, Wolffr, Fargal94
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, önceki gönderiniz ile ne kadar çarpıcı bir tezat! ! Buradaki herkes seni böyle seviyor!!!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Geçit, Fargal94
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 28 Apr 2023, 21:54 Marinka, ne kadar çarpıcı bir kontrast önceki mesajınız!!! Buradaki herkes seni böyle seviyor!!!
Kimse beni sevmiyor. Ama artık buna ihtiyacım yok. Yavaş yavaş alıştık ve tahammül ettik. Herkes için bir sanal alan. Ya bu ya da hiç.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, fare zehiri
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 28 Apr 2023, 21:59
niqk: 28 Apr 2023, 21:54 Marinka, ki bu Önceki mesajınızla çarpıcı bir tezat!!! Buradaki herkes seni böyle seviyor!!!
Kimse beni sevmiyor. Ama artık buna ihtiyacım yok. Yavaş yavaş alıştık ve tahammül ettik. Herkes için bir sanal alan. Ya öyle ya da hiç.
Seni seviyorum dostum, hoş olmayan kök konusuna portakal suyu içelim :lol: :bira:
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 28 Apr 2023, 21:42
Marinka: 28 Apr 2023, 21:38
Serg_A: 28 Apr 2023, 21:17
Burada alınmayın, neden ikinizin de böyle bir yaklaşımı desteklediğinizi anlamıyorum aptalca bir konu, peki, şimdi battaniyenin altına osurma konusunda bana destek ol ve ayrıca kimin daha yüksek sesle osuracağını, kimin daha fazla tüküreceğini tartışalım, hepimiz o kadar aptalız ki tek düşündüğümüz bu.
Kaslarınızı övdüğümüzde bunu normal algıladınız ama distrofik bir kişi bunu görse muhtemelen o da rahatsız olacaktır. Ve neden hiçbir şey yazmayalım ki, Tanrı kimseyi gücendirmemizi yasaklasın? Günümüzde şikâyetler ön plana çıkıyor. İnsanlara ekmek yedirmeyin, her şeye küssünler.
Küçük üyelerinizin suçu biz değiliz. Pekala, yorganın altında osurmak hakkında bir şey okumayacağım bile, yoksa kusacağım. Oraya giriş yaptığınızdan şüpheleniyorum. Seni oraya zorla sürüklemedik.
komik bir konu aslında osurmakla ilgili, gel bir bak :lol:
Bu konunun ne olduğunu ve nerede olduğunu anlamıyorum
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 28 Apr 2023, 22:03
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 28 Apr 2023, 21:42
Marinka: 28 Apr 2023, 21:38 Kaslarınızı övdüğümüzde bunu normal olarak algıladınız ve distrofik bir kişi bunu görürse muhtemelen o da gücenecektir. Ve neden hiçbir şey yazmayalım ki, Tanrı kimseyi gücendirmemizi yasaklasın? Günümüzde şikâyetler ön plana çıkıyor. İnsanlara ekmek yedirmeyin, her şeye küssünler.
Küçük üyelerinizin suçu biz değiliz. Pekala, yorganın altında osurmak hakkında bir şey okumayacağım bile, yoksa kusacağım. Oraya giriş yaptığınızdan şüpheleniyorum. Seni oraya zorla sürüklemedik.
komik bir konu aslında osurmakla ilgili, gel bir bak :lol:
Bu konunun ne olduğunu ve nerede olduğunu anlamıyorum
bu şu anda yazdığınız konudur :lol:
Geçit
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by fare zehiri »

Marinka: 28 Apr 2023, 21:38 Kaslarınızı övdüğümüzde bunu normal algıladınız ama distrofik bir kişi bunu görse muhtemelen o da rahatsız olacaktır.
Vay canına. Doğruyu konuşuyorsun. Şu andan itibaren ben bir hakaretim! :-x :-D
These users thanked the author fare zehiri for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

fare zehiri: 28 Apr 2023, 22:15
Marinka: 28 Apr 2023, 21:38 Kaslarınızı övdüğümüzde bunu normal algıladınız ama distrofik bir kişi bunu görse muhtemelen o da rahatsız olacaktır.
Seni yaklaşık on dakika önce bir başlıkta gördüm Bir GIF’te gördüm) Çok utanma, senin için her şey yolunda)))) Yakışıklı)
These users thanked the author Geçit for the post:
fare zehiri
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka: 28 Apr 2023, 22:17
Marinka: 28 Apr 2023, 21:38 Kaslarınızı övdüğümüzde bunu normal algıladınız, ancak distrofi hastası biri bunu görürse muhtemelen o da rahatsız olacaktır.
Seni yaklaşık on dakika önce bir başlıkta gördüm Bir GIF’te gördüm) Çok mütevazı olma, senin için her şey yolunda)))) Yakışıklı)
Hayır! Dryshch aynı fikirde değil!)))
z.y. Teşekkür ederim))
z.z.y. Ben böyle...Büyüyüp...yaşamak için)
These users thanked the author fare zehiri for the post:
Geçit
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bir düşünün, burada kimse sizi küfür ettiğiniz için yasaklamaz )) Benim de gifonunuz karşısında biraz kafam karıştı... Bütün kelimeleri kaybettim))
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Geçit, fare zehiri
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Ded »

These users thanked the author Ded for the post:
Anastasya 2005
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 28 Apr 2023, 22:23 bir düşünün, burada kimse sizi küfür ettiğiniz için yasaklamayacaktır!))
nHaydi, hadi... Hmm... Çok havalı! ))) :-D :-D
Ben de biraz seninki gifona yüzünden kafam karıştı.. bütün kelimeleri kaybettim))
Teşekkür ederim)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Marinka, teşekkürler minik canlarım, yorumlarınızı çok beğeniyorum)
These users thanked the author fare zehiri for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Geçit
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Serg_A »

Marinka: 28 Apr 2023, 21:38 Kaslarınızı övdüğümüzde bunu normal algıladınız ama distrofik bir kişi bunu görse muhtemelen o da rahatsız olacaktır. Ve neden hiçbir şey yazmayalım ki, Tanrı kimseyi gücendirmemizi yasaklasın? Günümüzde şikâyetler ön plana çıkıyor. İnsanlara ekmek yedirmeyin, bırakın her şeye küssünler.
Küçük üyelerinizin suçu biz değiliz. Pekala, yorganın altında osurmak hakkında bir şey okumayacağım bile, yoksa kusacağım. Oraya giriş yaptığınızdan şüpheleniyorum. Seni oraya zorla sürüklemedik
Rüya yapıyorsun, değil mi? Evet, kaslarımız, penislerimiz, özellikle de büyüklükleri umurumuzda değil! Kaslarla ne zaman ilgilendin, ben de merak ediyorum, özellikle de çiftliğimizin türünü?!
Bugünden kısa bir süre sonra genç bir kızla tanıştım ama onun umurunda değildi. profesyonellerin kas tanımına sahip olduğum gerçeği Onu okşamaya başlayana kadar heyecanlanmadım! ) Birinin penisini övdüğünüzde ikiyüzlü olduğunuz gibi, kaslarımı övdüğünüzde de ikiyüzlüydünüz! Kaslarımı ancak profesyonel sporcuysanız takdir edebilirsiniz, bu tür kızlar gerçekten anlar çünkü anlarlar...)
Sizin tarafınızdan bu tür konuları (tüm ciddiyetle) desteklediğinizi görüyorum, foruma saygısızlık sayın üyeler, hepimizi çok ilkel bireyler olarak görüyorsunuz
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 28 Apr 2023, 22:46
Marinka: 28 Apr 2023, 21:38 Kaslarınızı övdüğümüzde bunu normal algıladınız, ancak distrofik bir kişi bunu görse muhtemelen o da rahatsız olacaktır. Ve neden hiçbir şey yazmayalım ki, Tanrı kimseyi gücendirmemizi yasaklasın? Günümüzde şikâyetler ön plana çıkıyor. İnsanlara ekmek yedirmeyin, bırakın her şeye küssünler.
Küçük üyelerinizin suçu biz değiliz. Pekala, yorganın altında osurmak hakkında bir şey okumayacağım bile, yoksa kusacağım. Oraya giriş yaptığınızdan şüpheleniyorum. Seni oraya zorla sürüklemedik
Rüya yapıyorsun, değil mi? Evet, kaslarımız, penislerimiz, özellikle de büyüklükleri umurumuzda değil! Kaslarla ne zaman ilgilendin, ben de merak ediyorum, özellikle de çiftliğimizin türünü?!
Bugünden kısa bir süre sonra genç bir kızla tanıştım ama onun umurunda değildi. profesyonellerin kas tanımına sahip olduğum gerçeği Onu okşamaya başlayana kadar heyecanlanmadım! ) Birinin penisini övdüğünüzde ikiyüzlü olduğunuz gibi, kaslarımı övdüğünüzde de ikiyüzlüydünüz! Kaslarımı ancak profesyonel sporcuysanız takdir edebilirsiniz, bu tür kızlar gerçekten anlar çünkü anlarlar...)
Sizin tarafınızdan bu tür konuları (tüm ciddiyetle) desteklediğinizi görüyorum, foruma saygısızlık sayın üyeler, hepimizi çok ilkel bireyler olarak görüyorsunuz
Sakin olun. 8 yıl boyunca koşucuydum. Sprinter. Sporun ne olduğunu biliyorum. Kaslarınızı vücut geliştiriciler beni heyecanlandırdığı için değil, güzel oldukları için övdüm. İnce bir vücut sağlıklı görünüyorsa güzeldir, orta derecede iyi beslenmiş olanlar da göbek sarkmıyorsa güzeldir ve dik penisler de güzeldir. Güzel demek bu siki gördüğüm ve hemen ağzımın akmaya başladığı anlamına gelmez. Erkekler gözleriyle severler ama bizde bu böyle olmuyor. Bir erkeği yalnızca görmek tahrik olmak için yeterli değildir.
Konu yarı şaka niteliğinde. Serin. İyi bir ruh hali için. Hangi ciddi konulara ihtiyacınız var? Bir örnek verin.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Serg_A, fare zehiri, Fargal94
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Wolffr: 28 Apr 2023, 18:05
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 28 Apr 2023, 16:20 ve eğer eklem şöyle... vasatsa ve hiçbir şekilde olağanüstü değilse - bunu ölçmezler ve yapmazlar’ övünmek için acele etmeyin..
Biz erkekler size öyle olduğunu söylemiyoruz, her zaman sadece iyi şeyler söylüyoruz, böyle sözlerle erkekliğine ve gururuna dokun. kelime bir serçe değil, uçup gidecek ve onu yakalayamayacaksınız.
ne istersen söyle, umurumda değil.. Ben’ Burada zaten bir erkek, bir ibne ve bir ucube olarak anıldım.
Özel olarak sizin için bile geçerli olmayan kelimelerden mi rahatsız oluyorsunuz?.. sadece küresel boşluktaki biri için mi?..
fare zehiri
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by Amatör123 »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, dinle, peki Bunların hepsi şakaydı ama artık hakaret ve kavga boyutuna varıldı, peki neden? Nebushko, akıllı ol, bu duygulara tepki verme🌹!
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lubitel123: 29 Apr 2023, 08:50 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , dinle, hepsi şakaydı ama şimdi konuyu hakaret ve kavga düzeyine çıkardılar, peki neden? Nebushko, akıllı ol, bu duygulara tepki verme🌹!
evet, sadece tepki vermiyorum, insanlara neden her şeye bu kadar düşman olduklarını soruyorum. Birisi hakkında, hatta sizin hakkınızda bile yazan isimsiz bir kullanıcının sözlerinden rahatsız olursanız kafanızda neler oluyor... ama o bunu okudu ve kırıldı... çuvalladınız elbette yoldaşlar! Daha çok sikişmen lazım!
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Görüyorsunuz, Tüm insanlar farklıdır ve kelimelere karşı farklı tutumlara sahiptir; bazı insanlar incelemelere acı verici tepkiler verir ve kelimelerin özellikle kendileri için geçerli olduğuna inanır.
Aslan2000
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Aslan2000 »

These users thanked the author Aslan2000 for the post (total 2):
Geçit, Anastasya 2005
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Wolffr »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 29 Apr 2023, 08:52 Ama tepki vermiyorum, insanlara neden her şeye bu kadar düşman olduklarını soruyorum. Birisi hakkında, hatta sizin hakkınızda bile yazan isimsiz bir kullanıcının sözlerinden rahatsız olursanız kafanızda neler oluyor... ama o bunu okudu ve kırıldı... çuvalladınız elbette yoldaşlar! Daha çok sikişmelisin!
Alınmadım, sadece önce ne yazacağını düşünmen gerekiyor. :teşekkür ederim:
These users thanked the author Wolffr for the post:
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lubitel123: 29 Apr 2023, 08:55 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , Görüyorsunuz, tüm insanlar farklıdır ve kelimelere karşı farklı tutumlara sahiptir, birisi yorumlara acı verici bir şekilde tepki verir ve bu kelimelerin özellikle kendisi için geçerli olduğuna inanır.
sadece bir arkadaşımla sohbet ediyorum ve kimse hakkında yorum yok!

1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Wolffr: 29 Apr 2023, 09:05
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 29 Apr 2023, 08:52 Tepki vermiyorum, insanlara soruyorum neden bu kadar düşmanca algılıyorlar? Birisi hakkında, hatta sizin hakkınızda bile yazan isimsiz bir kullanıcının sözlerinden rahatsız olursanız kafanızda neler oluyor... ama o bunu okudu ve kırıldı... bu kötü elbette yoldaşlar! Daha çok sikişmelisin!
Alınmadım, sadece önce ne yazacağını düşünmen gerekiyor. :teşekkür ederim:
Gücendim, bu seni incitti ve sonra benimle dalga geçmeye başladı, öyle olmadığı için daha da üzüldüm’ canımı acıtmadı))

Ne yazacağımı düşünürsem forumda hiç olmayacağım)) Beni okumak istemiyorsan ekleyebilirsin görmezden gelmem.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 29 Apr 2023, 09:11, edited 1 time in total.
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, peki, peki, hepsini unut. Bu yüzden özel olarak daha fazla iletişim kurmaya çalışıyorum, böylece birisi şakayı kişisel algılamasın ve kırılmasın)).
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lion2000: 29 Apr 2023, 09:01 https://i.postimg.cc/W3ndngTG/IMG-20180301-111844.jpg
Мой солдатик.
Стоит ваш солдатик на посту)))
Aslan2000
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lubitel123: 29 Apr 2023, 09:10 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ Neyse, her şeyi unut. Bu yüzden özel olarak daha fazla iletişim kurmaya çalışıyorum, böylece birisi şakayı kişisel algılamasın ve kırılmasın))
Birinin hakaretlerine odaklanmak komik ve aşağılık kompleksi. Artık KÜÇÜK DİCK’in buradaki çoğu erkek için tetikleyici bir kelime olduğunun farkında olacağım.
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
OOOO! Evet! Bu tıpkı kırmızı bir bez parçası gibidir; çok fazla öfke anında uçacaktır.))
These users thanked the author Amatör123 for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 29 Apr 2023, 09:29
Lubitel123: 29 Apr 2023, 09:10 ◊_NeBo [_Na_]LaDoNi_◊, pekala, hepsini unutun. Bu yüzden özel olarak daha fazla iletişim kurmaya çalışıyorum, böylece birisi şakayı kişisel algılamasın ve kırılmasın))
Birinin hakaretlerine odaklanmak komik ve aşağılık kompleksi. Artık KÜÇÜK DİCK’in buradaki çoğu erkek için tetikleyici bir kelime olduğunun farkında olacağım.
Siklerine takıntılılar. Elbette hepsi değil ama çoğunluk. BENİM NACİZANE FİKRİME GÖRE. Kendilerini ölçüyorlar ve eğer beden istedikleri gibi değilse bu bir hakarettir ve bu kadınların hatasıdır.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by içinde »

Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Gençliğimde kadınlar bana büyük, güzel gözlerim, güzel bir yüzüm olduğu, sonra da gerçekten çok yakışıklı olduğum yönünde iltifatlarda bulunurlardı 😁, artık yaşlı ve çirkinim, hâlâ dudaklarım var ve kadınların hâlâ görünüşüm (dudak) hakkında fısıldaştıklarını öğrenmek hoşuma gidiyor. Fikriniz Hiçbir zaman penisimle, fiziğimle ilgilenmedim, sizin fikriniz 15 yaşımdan beri ilgilenmiyorum, o zamanlar umursamadığını zaten biliyordum.
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751

Unread post by Fargal94 »

rynda: 29 Apr 2023, 10:21 а у меня вот такой
https://i.postimg.cc/pTLnptwc/hhhhhhh.jpg
Он точно обиделся на девчонок)))
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Serg_A
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 29 Apr 2023, 09:08 Kırıldım, bu seni incitti ve sonra benimle dalga geçmeye başladı, bana zarar vermediği için daha da üzüldüm))

Ne yazacağımı düşünürsem forumda hiç olmayacağım)) Eğer beni okumak istemiyorsanız, görmezden gelmek için beni ekleyebilirsiniz.
kırılanlara Su taşıyorlar ve içine bir şeyler koyuyorlar, ama eğer kafanla aranız iyi değilse bu benim hatam değil. Eğer kafa yerine lahana kafanız varsa, o zaman hiç düşünmenize gerek yok!!! :evet: :cat1:
Serg_A
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751

Unread post by Fargal94 »

Wolffr, peki, kıza parafin sürme, sen normalsin oğlum! Hoşgörülü ol!
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Serg_A
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Fargal94: 29 Apr 2023, 11:46 Wolffr, kıza parafin koyma, sen normal bir adamsın! Hoşgörülü olun!
eher şey yolundaydı, herkes sakinleşti, hayır, bu konuyu tekrar gündeme getirmesi gerekiyor!!! ve istediğimi aldım!!!
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Wolffr: 29 Apr 2023, 11:58
Fargal94: 29 Apr 2023, 11:46 Wolffr, kıza parafin koyma, sen normal bir adamsın! Hoşgörülü olun!
eher şey yolundaydı, herkes sakinleşti, hayır, bu konuyu tekrar gündeme getirmesi gerekiyor!!! ve istediğimi aldım!!!
Daha fazla yaz, bana hakaret etmen hoşuma gidiyor :cat1:
Geçit
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, mazoşist mi? yoksa şaka mı yapıyorsun? Yoksa bu şekilde mi flört ediyorsun?
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Serg_A, Wolffr
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sosyal bir deney yapıyorum... 60 yaş üstü bir insan çocuksuluğunda ve yaralı duygusal sıkıntısında ne kadar ileri gidebilir?
Geçit
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve ChSV: Ne? Çeviri)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lubitel123: 29 Apr 2023, 13:48 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , Peki ChSV nedir? Çeviri)
kendini önemseme duygusu
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üyeler”