Aile çıplaklığı.

Birisi gösteriş yapmayı sever...

Ailece çıplaklık yapıyor musunuz

Да, постоянно ездим на нудистский пляж всей семьёй
37
11%
Да, но без детей
51
15%
Да, ходим голые дома с детьми
71
21%
Да, ходим голые дома, но без детей
77
23%
Хочу на нудистский пляж, но стесняюсь раздеваться
65
20%
Да, Хожу на нудистский, но не раздеваюсь
1
0%
Нет! Ходить голым при людях это отвратительно!
30
9%

Total votes: 332

di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 311
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Aile çıplaklığı.

Unread post by di1111 »

These users thanked the author di1111 for the post (total 2):
Fan, RedFox
di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by di1111 »

https://i.postimg.cc/qq8GdDQr/imgsrc-ru-76199042-Wq-K.webp

Отправлено спустя 54 секунды:
Семья пришла на пляж
These users thanked the author di1111 for the post (total 2):
Fan, RedFox
Krutiyemsk
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Krutiyemsk »

These users thanked the author Krutiyemsk for the post (total 12):
Ted_2023, Fan, andrey.petrov, Fargal94, mega saniye, Mihaaaa 4, Alex1203, gerz13, Gefalar, RedFox, Ivankzn, Evgeniy-Spb
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Ted_2023 »

Arhivarius: 10 Mar 2023, 23:48 Adler veya çevresinde deniz kenarına tatile gidiyoruz. Ekran görüntüsü bir Yandex haritasının ekran görüntüsüdür. Bir arama motoruna “çıplaklar plajı” ifadesini girmeniz ve haritanın bir alanını seçmeniz yeterlidir. Kıyı boyunca çok sayıda çıplaklar plajı var.
https://i.postimg.cc/prW6PY4T/Screenshot-2023-03-07-15-24-24-576-ru-yandex-yandexmaps-edit.jpg
а там обязательно раздеваться? Я еду не один, человек консервативный немного, просто хочет уединение
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by hadi »

Bir keresinde Nudica’ya gitmiştik ve bu bir tesadüftü. Eşimin eşi, kayınvalidesi ve kızıyım (o zamanlar 19 yaşındaydı). Akşam sahilde mangal yapacak yer aramaya gittik. Kıyı boyunca yürüdük, bir yer bulduk, orada kimse yoktu. Biz serin bir yer düşündük... Plajlardan uzakta dumandan kimse rahatsız olmazdı. Sabah saat 7 civarında et, kömür alıp yola çıktık. Geldiler, yerleştiler, yüzdüler, mangal yaptılar ve et için hazırlanmaya başladılar. Baktık, bir çift geldi, tamamen soyundu, sonra diğerleri, sonra bir tane daha ve bir tane daha... Ve sonra bir nudik üzerinde oturduğumuzu anladık))) grubumuzdan kimse soyunmaya başlamadı, sadece eşim bana sordu iki saat sonra eğer mümkünse korseyi çıkarmak umurumda değildi. Kalktı ve üstsüz kaldı. Kayınvalidem benim yüzümden elbiselerini çıkarmadı, eşimin kızı da benim utancımdan soyunmadı. Mayoyla bırakıldık. Ben de mayolarımda kaldım. Evet, erkekler onlara baktı ve hatta göze batmadan poz vermeye bile çalıştı (ya penislerini ortaya çıkarmak için bu tarafa dönüyorlar, ya da bu şekilde ya da organ görünür olacak şekilde şiltenin yanlarında yüzüyorlar) evet, komikti)). Ve söylemek istediğim şey.. Doğayla birlik olmak ne sikim.. Evet, halkımın önünde ilgilenmiyormuşum gibi davranmaya çalıştım.. Ama aslında tek yaptığım bakmaktı.. Sikim bakmadı. Sertleşmiyorum, düşünceleri kontrol edebiliyorum ama kahretsin bu seks.. Evet, bakıyordum, nasıl istediğimi düşündüm, bunun vay be olduğunu düşündüm... ve birlikte olacağımı söyleyen erkekler doğa, yani hayır.. yalan söylüyorlar.. Herkes çıplak bir kadına bakmaya gidiyor.. Bu, kaltak, tamamen estetik bir cinsel zevk. Sahilde hiç çocuk yoktu ama farklı kadınlar ilgi ve istek uyandırıyordu... Ve evet, erkeklerin eşlerine bakışları komikti.
These users thanked the author hadi for the post (total 4):
Fan, güle güle, mavi kordon, Evgeniy-Spb
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 5):
Fan, mega saniye, RedFox, Gami, Evgeniy-Spb
Igor.
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 2 years

Unread post by Igor. »

Çıplaklar plajımız yok (ve karım oraya gitmeyecek), ancak kulübede çıplak dinlenmeyi seviyoruz. Peki sen de çalış. :şampuan:
These users thanked the author Igor. for the post:
Makar1977
di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by di1111 »

igor.dikin, fotoğraf raporu nerede?? ??
Автор темы
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303

Unread post by Arhivarius »

Ted_2023: 29 Jun 2023, 19:42
Adler veya çevresinde dinlenmek için denize gidiyoruz. Ekran görüntüsü bir Yandex haritasının ekran görüntüsüdür. Bir arama motoruna “çıplaklar plajı” ifadesini girmeniz ve haritanın bir alanını seçmeniz yeterlidir. Kıyı boyunca çok sayıda çıplaklar plajı var.
https://i.postimg.cc/prW6PY4T/Screenshot-2023-03-07-15-24-24-576-ru-yandex-yandexmaps-edit.jpg
а там обязательно раздеваться? Я еду не один, человек консервативный немного, просто хочет уединение
На нудистском пляже на текстильщиков косо смотрят, с неодобрением. На диком пляже можешь хоть в валенках и шубе ходить, всём пох@ю
These users thanked the author Arhivarius for the post:
Ted_2023
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Ted_2023 »

Arhivarius: 01 Jul 2023, 20:04
Ted_2023: 29 Jun 2023, 19:42
Arhivarius: 10 Mar 2023, 23:48 Adler veya çevresinde dinlenmek için denize gidiyoruz. Ekran görüntüsü bir Yandex haritasının ekran görüntüsüdür. Bir arama motoruna “çıplaklar plajı” ifadesini girmeniz ve haritanın bir alanını seçmeniz yeterlidir. Kıyı boyunca çok sayıda çıplaklar plajı var.
На нудистском пляже на текстильщиков косо смотрят, с неодобрением. На диком пляже можешь хоть в валенках и шубе ходить, всём пох@ю
я собираюсь на 73 кмно там что то веб-камер много((
Автор темы
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Kim nerede tatil yapıyor? Yüzmek için nereye gidersiniz?
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510

Unread post by natalya.harita »

Nehir kıyısında çıplak güneşlenmek iyi bir fikirdir, özellikle de tüm aile oradayken. :)
These users thanked the author natalya.harita for the post:
Barsuk70
Aile seks
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by Aile seks »

Bir zamanlar bir kızla tanıştım ve o da yoga ve her türlü maneviyata yakın uygulamalar yapıyordu. Ve onunla göle gittik (güzel ve vahşi yerlerimiz var). Üçümüz gittik, o, ben ve 12 yaşındaki kızı. Çadır kuruyoruz, kamp yapıyoruz. Ve hava çoktan karardığında yüzmeye gidelim dedi. Geceleri yüzmeyi hiç sevmiyorum. Sonra külotumu kurutmak istemiyorum gibi şeyler söylemeye başladı. Ve "Hadi çıplak gidelim" dedi ve soyunmaya başladı ve "Seni suda bekliyorum" sözleriyle suya girdi. Şortumu giymek üzereydim ama o “Hadi, ne kadar havalı olduğunu hisset” dedi. Ama bir nüans vardı, küçük olan hemen yanımdaydı. Bence kıçını görmek korkutucu değil. Suya gittim, iç çamaşırlarımı çıkardım, onları bir dala astım ve suya girdim. Su benim için beklenmedik bir şekilde çok sıcaktı. Kız arkadaşımın bize gelin dediğini duydum! Arkamı döndüğümde küçük çocuğun sakin bir şekilde kıyafetlerini çıkardığını ve aynı zamanda çıplak olarak suya girdiğini görüyorum. İlk başta utanç vardı ama sonra bir şekilde buna alıştım ve özgürlüğü hissettim. Yüzdük ve dışarı çıkma zamanı gelmişti. Ve yine utançtan yenildim. (özellikle kız arkadaşım periyodik olarak üzerimi örterek moralimi yükselttiği için) Genel olarak ilk ben çıkacağımı düşünüyorum. Ben çözeceğim ve bana "elini kızlara ver" diyecekler. Genel olarak işe yaramadı. :) Ama sonra herkes iyi bir ruh halinde sudan çıktığında, bir şekilde bunu kaçırdım. Geri dönüş yok ve utanılacak bir şey yok. Kurulanıp biraz daha dolaştılar. Genel olarak bu kalabalığın içinde biraz yabancı gibi görünüyordum ama ait olmak istedim. Üstelik kendim nasıl yemek yiyeceğimi, küçüğün ne düşüneceğini falan bilmiyordum. Ama ikinci, üçüncü, dördüncü kez gittiğimizde her şey çok daha basitti. Ve daha önce bana bu bir tür sefahat eylemi gibi görünse de, daha sonra bunun seksle ilgili olmadığını fark ettim. Daha ziyade hem kendimi hem de etrafımdakileri algılamak için basitlik ve özgürlükle ilgiliydi. Geriye kalan her şey korku ve önyargılardır.
These users thanked the author Aile seks for the post (total 5):
sapık, Fargal94, Barsuk70, güle güle, Evgeniy-Spb
Автор темы
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Birkaç yıl önce eşim ve kızım nehir ve orman kenarında yürüyüşe çıktılar. Üzerinde kimsenin olmadığı sıradan bir plaja rastladık. Kızı yüzmek istiyordu, ancak sorun onun sıradan iç çamaşırı - dantel külot ve sutyen - giymesiydi. Eşim onu ​​çıplak yüzmeye davet etti, o da kabul etti ve beni şaşırttı. Kızım o zamanlar 15 yaşındaydı ve figürü çoktan oluşmuştu. Soyundum ve yüzdüm. Daha sonra 2 adam kıyıya geldi ve neredeyse kız çocuğu olan çıplak kıza tiksintiyle baktı. Kızım dışarı çıktı, tişörtümle kurulandı, hızla giyindi ve yürüyüşe çıktık. Daha sonra eşim, erkeklerin kızımıza bakışlarından ve neredeyse mastürbasyon yapmalarından çok heyecanlandığını söyledi... İşte bu sahne tam bana göre Gerçekten beğendim.
These users thanked the author Arhivarius for the post (total 8):
Aion2012Ölü, di1111, sapık, Fargal94, k-100, Ded, Denis881, Evgeniy-Spb
Автор темы
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler

https://i.postimg.cc/Lsq1r1kW/imgsrc-ru-76005850-Zb-H.webp

Отправлено спустя 36 секунд:
Ещё одна красивая лоля на пляже!
Başak
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by Başak »

Akrabalarım beni hep sahile götürürdü. Boşandığımızda babamı 14 yaşına kadar yanıma aldım. Bu yüzden evde her zaman çıplak oluyor.
These users thanked the author Başak for the post (total 2):
antonio.banderas, sapık
antonio.banderas
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by antonio.banderas »

Aion2012Ölü, şu anda kaç yaşındasın?) kimsin? birbirimizi tanımak mı?
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Aion2012Ölü »

antonio.banderos,
30 +
Hayır, flört etmekle ilgilenmiyorum
Kayfolov
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Kayfolov »

Koktebel yakınlarındaki Fox Körfezi’ni seviyorum, ancak orada sivillerden daha fazla resmi olmayan ve otostopçu var. En azından eskiden böyleydi.
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482

Unread post by PavelNokia »

İspanya’da annem ve ben kazara çıplaklar plajına gittik, beklenmedik bir şeydi. Ama annem denemeye karar verdi ve sakince soyundu
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 3):
antonio.banderas, hayalet, Evgeniy-Spb
antonio.banderas
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by antonio.banderas »

PavelNokia, hikayenin devamı var mı? Ve fotoğraf kanıt mı?)
Автор темы
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler

antonio.banderos: 26 Jul 2023, 10:48 PavelNokia ve hikayenin devamı var mı? Ve fotoğraflar bunun kanıtı mı?)
Ben bile gerçek fotoğraflar yayınlamam ama yalnızca çıplaklar içeren fotoğraflar kabul edilir)))😜
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Arhivarius: 05 Jun 2023, 11:48 Ben de seferberliğe giderdim ama eşim ve çocuklarım bunu düşünmeme bile izin vermiyor. Ve ev inşaatı ile ipotek.
Git :) Bir arkadaşı gitti:) Karısı çoktan ısınmayı başarmış ve pazara gitmiş Rus olmayan biri için satıcı olarak iş buldum :) Bir zamanlar onu kendim kandırmayı planlamıştım :) Görünüşe göre bu kader değil :)
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 7):
mega saniye, Mihaaaa 4, gerz13, Gefalar, RedFox, Ivankzn, Sool40
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler

antonio.banderos: 26 Jul 2023, 10:48 PavelNokia, hikayenin devamı var mı? Fotoğraf da bunun kanıtı mı?)
Kesinlikle kanıt niteliğinde fotoğraf yok) ve devamı... Annemin sakince sütyenini çıkarıp onu serbest bıraktığı an ağır göğüsleri ve sonra külotunu çıkarıp sonsuza dek hafızama kazındı. Bana baktı, gülümsedi ve mayolarımı işaret etti. Çok tuhaf bir tatildi, sürekli ya yüz üstü yatıyordum ya da suyun içinde saklanarak sertleşmemi sakinleştirmeye çalışıyordum. Ama annem özgürlüğün ve ilginin tadını çıkardı
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
Fan, Evgeniy-Spb
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633

Unread post by Timurlenk »

Eve çıplak dönüyoruz. Ama çocuksuz.
Dmitrius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Dmitrius »

Arhivarius: 07 Apr 2023, 05:55
Prosto82: 20 Mar 2023, 14:03 Çıplaklar plajına birden fazla kez gittik. Kimseyi tanımıyorum ama oraya çıkmadım. Son iki sefer eşim ve kuzenimle gittik. Durum çok heyecan vericiydi, ama penisim sertleşmedi

Gerginleştiğim tek zaman çıplaklar plajı, kızımın onu omuzlarımdan suya atmamı istediği zamandı. Omuzlarına her tırmandığında, genç ve çıplak vücudunu istemsizce bana doğru bastırıyor, yanlışlıkla eliyle veya vücudunun diğer yerleriyle penisime dokunuyordu. Omuzlarına tırmandığında onu kıçından destekledim ve cazibesini her açıdan gördüm. Artık bu şekilde oynamaya devam etmek mümkün olmayınca, onu kıyıdaki annemin yanına gönderdim ve ereksiyon geçene kadar yüzmeye karar verdim...

6 saat 32 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Arhivarius: 25 Mar 2023, 04:37
Prosto82: 20 Mar 2023, 14:03 Çıplaklar plajına birden fazla kez gittik. Kimseyi tanımıyorum ama oraya çıkmadım. Son iki sefer eşim ve kuzenimle gittik. Durum çok heyecan vericiydi, ama penisim sertleşmedi

Gerginleştiğim tek zaman çıplaklar plajı, kızımın onu omuzlarımdan suya atmamı istediği zamandı. Omuzlarına her tırmandığında, genç ve çıplak vücudunu istemsizce bana doğru bastırıyor, yanlışlıkla eliyle veya vücudunun diğer yerleriyle penisime dokunuyordu. Omuzlarına tırmandığında onu kıçından destekledim ve cazibesini her açıdan gördüm. Artık bu şekilde oynamaya devam etmek mümkün olmayınca onu kıyıdaki annesinin yanına gönderdim ve ereksiyon geçene kadar yüzmeye karar verdim...
Erkekler kişisel bir mesajda, sertleşmiş bir penisle kendilerini utandırmak korkusuyla plaja gitmediklerini yazıyor.
Aslında plajın ortasında ereksiyon meydana gelirse bu oldukça yaygın bir durumdur. Bu gibi durumlarda belinize bir havlu atabilir veya yüz üstü yatıp güneşlenebilirsiniz. Kimse mayo veya şort giymenizi yasaklamaz. Pek çok erkek sahilde ereksiyon olur, ancak asıl önemli olan böyle bir silahla ortalıkta dolaşmamak ve onu sahildeki insanlara dürtmemek. Peki, bu tür durumlara aldırış etmeyin.

12 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
En sevdiğim çıplaklar plajındaki bir kız.
Evet, fotoğraf şimdiden ayağa kalkmamı sağlıyor ve hayal edebiliyorum böyle periler yakınlarda koşarken sahilde ne olacak?
These users thanked the author Dmitrius for the post:
Fan
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 8):
Mihaaaa 4, Gefalar, Juravl, Veloman, RazzBoynik, RedFox, Maksimum, Sool40
k-100
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by k-100 »

Arhivarius: 08 Jul 2023, 09:13 Birkaç yıl önce eşim ve kızımla birlikte nehir ve orman kenarında yürüyüşe çıktık. Üzerinde kimsenin olmadığı sıradan bir plaja rastladık. Kızı yüzmek istiyordu, ancak sorun onun sıradan iç çamaşırı - dantel külot ve sutyen - giymesiydi. Eşim onu ​​çıplak yüzmeye davet etti, o da kabul etti ve beni şaşırttı. Kızım o zamanlar 15 yaşındaydı ve figürü çoktan oluşmuştu. Soyundum ve yüzdüm. Daha sonra 2 adam kıyıya geldi ve neredeyse kız çocuğu olan çıplak kıza tiksintiyle baktı. Kızım dışarı çıktı, tişörtümle kurulandı, hızla giyindi ve yürüyüşe çıktık. Daha sonra eşim, erkeklerin kızımıza bakışlarından ve neredeyse mastürbasyon yapmalarından çok heyecanlandığını söyledi... İşte bu sahne benim için

Kızımız gurur duysun - Onun cazibesine bakmaya geldikleri için bu onun güzel bir genç bayan olduğu anlamına geliyor - eğer güzel olmasaydı gelip bakmazdı
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 10):
Fargal94, abartı, Alex1203, RedFox, hayalet, maksimum, O geri dönecek, Sool40, 75_egorka, mavi kordon
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 8):
Mikha77, Alex1203, RedFox, sapık, hayalet, Sool40, 75_egorka, mavi kordon
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler

ivan.kirillov, iyi drenaj!
Kamçarus
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Kamçarus »

ivan.kirillov, Ne muhteşem bir kız!!! Şaka değil, gözlerinizi ondan alamıyorsunuz.
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by Yönetici »

Dikkat! Ivan Kirillov tarafından çalıştı.

Kamcharus, interneti açın ve bakın. Kirillov kendine ait hiçbir şey paylaşmıyor.
These users thanked the author Yönetici for the post:
Evgeniy-Spb
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Teşhircilik”