14 yaşında bir kızla seks anketi.

Bu bölüm, bir kadının hayatında bekaretinin bozulması gibi önemli bir olaya ayrılmıştır

Yasa yasaklamıyorsa, 14 yaşında bir kızla seks yapmaya zihinsel olarak hazır mısınız?

Да.
137
74%
Нет.
49
26%

Total votes: 186

Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: 14 yaşında bir kızla seks anketi.

Unread post by Sibiryak89 »

Ogest: 13 Jan 2023, 13:22
Marinka: 13 Jan 2023, 13:18 Beyindeki uyarı kaynağını durdurmak için hastaları yüklüyorum. İlk başta sebze gibiler, sonra zombiye dönüşüyorlar ama tabi ki kontrole ihtiyacımız var, tuvaletlerde kapımız yok, pencerelerde parmaklıklar var.
Bir şey bana burada güçlü bir kadın olmanız gerektiğini söylüyor.
Kendinden emin ve profesyonel diyebilirim.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Geçit
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ogest »

Sibiryak89: 13 Jan 2023, 13:26 Kendinden emin ve profesyonel diyebilirim.
Napolyon’la iletişim kurarken yine de kendi kendini kontrol edebilmen gerekiyor.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ogest: 13 Jan 2023, 13:29
Kendinden emin ve profesyonel diyebilirim.
Napolyon’la iletişim kurarken yine de kendi kendini kontrol edebilmen gerekiyor.
Bu profesyonel bir😊
gport
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77

Unread post by gport »

Bu tartışma bir fotoğrafla başladı)) İlginç...
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by merhaba duymuyorum. »

gportua: 13 Jan 2023, 13:37 Bu tartışma bir fotoğrafla başladı)) İlginç...
Kimin doktor, kimin takma adla erkek olduğunu öğrenmek hakkında daha fazlası bir kadın.
Ve kızın poposu artık ilgi çekici değil.
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
Süleyman
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586

Unread post by Güzel »

Marinka, yani hastaları burada mı yakalıyorsunuz?)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

Byutiful: 13 Jan 2023, 15:37 Marinka, bu şekilde yakalanırsın hastalar burada mı?)
Hayır, elbette, artık potansiyel hastalarım olarak neredeyse ülkenin tamamı ve biraz daha fazlası var ve bu kelime neredeyse söylenebilir bu cümleden çıkarılmıştır. Yeterince hastam var) Ah, burası çok eğlenceli)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Süleyman, Sibiryak89, sapık
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Kardeş »

Marinka ve doktordan hastaya :evet: sadece bir adım
These users thanked the author Kardeş for the post:
Süleyman
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Kardeş: 13 Jan 2023, 15:49 Marinka ve doktordan hasta :evet: sadece bir adım
Ayrıca sağlık sertifikam var ve ayrıca yılda bir kez bir psikiyatristle görüşüyorum ve tüm sağlık çalışanları gibi)
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Süleyman, sapık
Автор темы
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Süleyman »

Marinka: 13 Jan 2023, 15:51
Marinka, evet ve doktordan hastaya :evet: sadece bir adım
Benim de sağlık sertifikam var ve ben de gidiyorum tüm sağlık çalışanları gibi her yıl bir psikiyatrist aracılığıyla)
Hastalarla ne tür seks fantezileriniz vardı? Sonuçta, hem iyi hem de o kadar iyi olmayan herkes, zihninden etkilenebilir 😂
These users thanked the author Süleyman for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Solomon: 13 Jan 2023, 15:58
Marinka, doktordan hastaya :yes: bu sadece bir adım
Ayrıca sağlık sertifikam da var ve ben de tüm sağlık çalışanları gibi yılda bir kez psikiyatristle görüşüyorum)
Hastalarla ne tür seks fantezileriniz vardı? Sonuçta, hem iyi hem de o kadar iyi olmayan herkes, zihninden etkilenebilir 😂
Psikiyatri bölümlerindeki hastaları görmediniz, ne tür fantezileri olabilir ki?)))
These users thanked the author Geçit for the post:
sapık
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Peki nasıl - hangileri? SEKSİ!!!
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Marinka: 13 Jan 2023, 16:02

Benim de sağlık sertifikam var ve ayrıca tüm sağlık çalışanları gibi yılda bir kez psikiyatriste gidiyorum)
Psikiyatri bölümlerindeki hastaları görmediniz, ne tür fantezileri olabilir ki?)))
Napolyon’a her yerde rastlayamazsınız Brejnev’in köpeği vs. 😅
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bütün bunlarla tanışmak ister misin? Peki, peki... Ama eğer çok heyecan vericiyse...
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 13 Jan 2023, 15:40
Marinka, yani burada hastalara mı ulaşıyorsunuz?)
Hayır, elbette, artık neredeyse tüm ülke potansiyel hastam olarak elimizde ve biraz daha fazlası var. bu cümleden neredeyse çıkarılabilir. Yeterince hastam var) Ah, burası çok eğlenceli))
Müdahale ettiğim için özür dilerim, ama burada profesyonel bir aptala saldırabilirsin🤣👍
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Geçit, Süleyman
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Sibiryak89: 13 Jan 2023, 21:14
Marinka: 13 Jan 2023, 15:40
Byutiful: 13 Jan 2023, 15:37 Marinka, yani hastaları burada mı yakalıyorsunuz?)
Hayır, elbette, artık neredeyse tüm ülkeye sahibiz, benim potansiyel hastalarım ve bir biraz daha fazla ve kelimenin bu cümleden çıkarılması neredeyse mümkün olacak. Yeterince hastam var) Ah, burası çok eğlenceli))
Müdahale ettiğim için özür dilerim, ama burada profesyonel bir aptala saldırabilirsin🤣👍
Hiçbir şeyi açmama gerek yok, kapatmıyorum)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Süleyman, Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 13 Jan 2023, 21:16
Marinka: 13 Jan 2023, 15:40 Hayır, elbette, artık neredeyse tüm ülke ve biraz daha fazlası potansiyel hastam olarak elimizde ve bu cümleden bu kelime neredeyse çıkarılabilir. Yeterince hastam var) Ah, burası çok eğlenceli))
Hiçbir şeyi açmama gerek yok, kapatmıyorum)))
[/quote)
🤣🤣🤣👍
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Geçit
Alina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Alina »

Debauchee: 09 Jan 2023, 23:31 Henüz değil. Beden değil. Ama arzu. 13-14 yaşlarında kızlar vücutlarını, belirli durumlarda nasıl davrandığını incelemeye başlarlar. Örneğin, büyüdükçe göğüslerinin nasıl acıdığına bakıyor ve endişeleniyorlar, belki amlarını bir yere sürüyorlar (salıncakta, bisiklette vb.)
Kabul ediyorum!! Tabii ki, artık gençler için durum bizim için olduğundan biraz farklı, +18 içerik içeren kaynaklara daha fazla erişim var, telefonlar zaten gelişmiş, harika hafıza ve video desteğine sahip, Tetris yılanıyla o zamanlar sahip olduğum gibi değil. .. ve sonra mutlu oldum!!! Ebeveynler daha sonra basit bir düğme ile renkli ekranlar ve video desteğiyle zaten moda olan olanlar arasında bir seçim yapma şansına sahipti, ancak onlarla bile +18 materyallerine bu kadar erişimimiz yoktu... Büyükannemin köylerde salıncak, içi boş saplı ve üzerine çivilenmiş bir kütük olan yuvarlak bir kütük, ona tutunarak oturduklarında ve komşu kızlar ve oğlanlarla birlikte bindiklerinde dinleniyor. Ama biz kızlar paten yapmayı daha çok severdik ve çivilenmiş, kesilmiş kollar sayesinde bu salıncaklara erkeklerden çok daha fazla dikkat ederdik... :evet: :daypyat: Ve sonra , tüm bu hisler bedenimi inceleme isteği uyandırdı, tabii ki zevk de dahil, dürüst olmak gerekirse... :sumashed: :prdance:
These users thanked the author Alina for the post (total 4):
Süleyman, Sibiryak89, Nikk, sapık
Автор темы
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Alinochka: 15 Jan 2023, 01:58
Henüz değil. Beden değil. Ama arzu. 13-14 yaşlarında kızlar vücutlarını, belirli durumlarda nasıl davrandığını incelemeye başlarlar. Örneğin, büyüdükçe göğüslerinin nasıl acıdığına bakıyor ve endişeleniyorlar, belki amlarını bir yere sürüyorlar (salıncakta, bisiklette vb.)
Kabul ediyorum!! Tabii ki, artık gençler için durum bizim için olduğundan biraz farklı, +18 içerik içeren kaynaklara daha fazla erişim var, telefonlar zaten gelişmiş, harika hafıza ve video desteğine sahip, Tetris yılanıyla o zamanlar sahip olduğum gibi değil. .. ve sonra mutlu oldum!!! Ebeveynler daha sonra basit bir düğme ile renkli ekranlar ve video desteğiyle zaten moda olan olanlar arasında bir seçim yapma şansına sahipti, ancak onlarla bile +18 materyallerine bu kadar erişimimiz yoktu... Büyükannemin köylerde salıncak, içi boş saplı ve üzerine çivilenmiş bir kütük olan yuvarlak bir kütük, ona tutunarak oturduklarında ve komşu kızlar ve oğlanlarla birlikte bindiklerinde dinleniyor. Ama biz kızlar paten yapmayı daha çok severdik ve çivilenmiş, kesilmiş kollar sayesinde bu salıncaklara erkeklerden çok daha fazla dikkat ederdik... :evet: :daypyat: Ve sonra , tüm bu hisler bedenimi inceleme isteği uyandırdı, tabii ki zevk de dahil, dürüst olmak gerekirse... :sumashed: :prdance:
Kabul ediyorum Alina, her şey herkes için bireyseldir ve tüm kızlar farklı şekilde olgunlaşır, iletişim kurmadan önce her zaman birçok noktaya bakarım
These users thanked the author Süleyman for the post:
Alina
DoRN
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by DoRN »

Herkes bir şekilde farklı olgunlaşır, çoğunluğun 16 yaşına kadar olduğu açıktır, ancak 11-12 yaşlarında görünüşte tamamen oluşmuş ve onları isteyen kızlar var, diğerleri ise 18 yaşına kadar bile istemeyebilir. onları çocuklarından ayırt etmek mümkün değil.
Genel olarak, merhum Tesak’ın dediği gibi, amında göğüslerin ve kılların varsa zaten sikişebilirsin :zeki:
These users thanked the author DoRN for the post:
Süleyman
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

DoRN: 15 Jan 2023, 11:34 Herkes bir şekilde farklı olgunlaşır, çoğunluğun 16 yaşına geldiği açıktır, ancak 11-12 yaşlarında görünüş olarak tamamen oluşmuş ve bunu isteyen kızlar varken, diğerleri bunu istemeyebilir. 18, çünkü onları çocuklardan ayıramazsınız.
Genel olarak, merhum Tesak’ın dediği gibi, eğer göğüsleriniz ve amınızda kıl varsa, o zaman sikebilirsiniz :zeki:
Fiziksel olgunluk da var, psikolojik olgunluk da. Fiziksel olarak çoğu kız 12-13, erkekler ise 13-14 yaşında olgunlaşır. Muhtemelen şimdi daha da erken. İlk regl dönemim dokuzda gerçekleşti ve 12 yaşında vücudum yetişkin bir kadınınkine benziyordu. Ve sınıftaki herkesten daha uzundu, ancak daha sonra neredeyse hiç büyümedi ve 11. sınıfta boyu en kısa olanlardan biri olduğu ortaya çıktı. 16 yaşında olgunlaşanların gelişimi zaten geri kalmış oluyor ve bir sınavdan geçmeleri gerekiyor.
Fakat zihinsel olarak çok farklı şekillerde olgunlaşıyorlar. Bu, çevreden ve yetiştirilme tarzından büyük ölçüde etkilenir. Yavaş yavaş çocuksu erkeklere dönüşen birçok çocuksu erkek çocukla tanıştım.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Sibiryak89, Süleyman, sapık
Alina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172

Unread post by Alina »

Solomon: 15 Jan 2023, 02:58 Kabul ediyorum Alina, sadece her şey herkes için bireyseldir ve tüm kızlar farklı şekilde olgunlaşır, iletişim kurmadan önce her zaman birçok noktaya bakarım
Yazar ve büyük Evet, katılıyorum!!! Bu konuda çok fazla farklı faktör var ve muhtemelen net bir cevap bulamayacaksınız...)))) :akıllı:
These users thanked the author Alina for the post:
Süleyman
Ogest
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Ogest »

Seksten kesinlikle vazgeçerdim. Benim için böyle bir kız çocuktur ve bunu çocuklarla yapamazsınız.
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874

Unread post by Rasaroam »

Ogest: 15 Jan 2023, 19:48 Seksten kesinlikle vazgeçerdim. Benim için böyle bir kız çocuktur ve bunu çocuklarla yapamazsınız.
Bu tür insanlarla seks fantezileri en çok heyecan verici.
Ogest
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Ogest »

Rasrom: 15 Jan 2023, 21:09 Böyle insanlarla seks fantezileri en heyecan verici olanlardır.
30 yaş ve üzeri kadınlar beni daha çok heyecanlandırıyor
Lvovski
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by Lvovski »

16 yaşındaydım, bir kıza kur yapıyordum, o da benim gibi 16 yaşında olduğunu söyledi, zayıf ama uzun olmasına rağmen gerçekten 15-16 gibi görünüyordu. Kısacası, onu becerdiğim birkaç hafta sonra, artık kız olmadığı konusunda hemen uyardı ve ben de bakire olmama rağmen daha önce de seviştiğim konusunda yalan söyledim. Onu çok yaladım, lastik bantlarla seviştik, bu bizim ortak durumumuzdu, düz emmedi, çünkü “Ben bir tür meme ucu olan benim” dedi, hayır, bu sadece kocam için) ama Oral seks ve seksten memnundum, o da iyi mastürbasyon yaptı. Sonra 14 yaşında olduğu ortaya çıktı, kendisi de genç gibi görünmek istemediğini itiraf etti.
Seks konusuna gelince, ne diyeyim... Vızıltı yalıyordum, am akıyordu, 69’da mastürbasyon yapıyordum, iki deliğini de yaladım, uçup gitti ama klasik öyle, O zamanlar 14-15 cm’dim, kafa penisten daha büyüktü, biraz ağrılıydı, altı ay boyunca kanserden dolayı hiç giremedim, belki de boyu yüzünden, amcığı çok dardı. ve asıl mesele, seksten dolayı yağlamayı kaybetmesiydi, yaladım, iyi akıyor, bir dakikalığına yerleştirdim ve işte bu, zaten kuruydu, tekrar yaladım çünkü bir şey almayı düşünmediler jel.
Kısacası, o zaman zaten bir rovestritsa’m vardı, yani burası cennet ve dünya, her pozdaydı ve o zaman bile bakireydi, her yerde rahatça ıslaktı. Ve o 14 yaşındaki çocuk için durum kuru, eğer biraz daha derinse, biraz daha hızlı olursa canı acıyor, vs. Klasikteydik ya da penisin üzerinde oturuyorduk, diğer her şey canını acıtıyordu ya da hiç içeri giremiyordu, penisin iyi olmasına rağmen kondomun kuruluktan dolayı kayması noktasına geldi.
Benim kararım: 14 yaş sadece saban demiri ve sevişme içindir
These users thanked the author Lvovski for the post:
Maximus86
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

lvovskiy: 15 Jan 2023, 23:15 16 yaşındaydım, bir kıza kur yapıyordum, o da benim gibi 16 yaşında olduğunu söyledi, zayıf ama uzun olmasına rağmen gerçekten 15-16 gibi görünüyordu. Kısacası, onu becerdiğim birkaç hafta sonra, artık kız olmadığı konusunda hemen uyardı ve ben de bakire olmama rağmen daha önce de seviştiğim konusunda yalan söyledim. Onu çok yaladım, lastik bantlarla seviştik, bu bizim ortak durumumuzdu, düz emmedi, çünkü “Ben bir tür meme ucu olan benim” dedi, hayır, bu sadece kocam için) ama Oral seks ve seksten memnundum, o da iyi mastürbasyon yaptı. Sonra 14 yaşında olduğu ortaya çıktı, kendisi de genç gibi görünmek istemediğini itiraf etti.
Seks konusuna gelince, ne diyeyim... Vızıltı yalıyordum, am akıyordu, 69’da mastürbasyon yapıyordum, iki deliğini de yaladım, uçup gitti ama klasik öyle, O zamanlar 14-15 cm’dim, kafa penisten daha büyüktü, biraz ağrılıydı, altı ay boyunca kanserden dolayı hiç giremedim, belki de boyu yüzünden, amcığı çok dardı. ve asıl mesele, seksten dolayı yağlamayı kaybetmesiydi, yaladım, iyi akıyor, bir dakikalığına yerleştirdim ve işte bu, zaten kuruydu, tekrar yaladım çünkü bir şey almayı düşünmediler jel.
Kısacası, o zaman zaten bir rovestritsa’m vardı, yani burası cennet ve dünya, her pozdaydı ve o zaman bile bakireydi, her yerde rahatça ıslaktı. Ve o 14 yaşındaki çocuk için durum kuru, eğer biraz daha derinse, biraz daha hızlı olursa canı acıyor, vs. Klasikteydik ya da penisin üzerinde oturuyorduk, diğer her şey canını acıtıyordu ya da hiç içeri giremiyordu, penisin iyi olmasına rağmen kondomun kuruluktan dolayı kayması noktasına geldi.
Benim kararım: 14 yaş sadece saban demiri ve sevişme içindir
Yaşa bağlı değildir. Daha doğrusu yaşa da bağlıdır, ancak kendi kendini yağlama eksikliği menopozun bir sonucu olabilir. Ve ilk kız arkadaşınızda ya iltihap ya da hormonal dengesizlik, östrojen eksikliği vardı.
These users thanked the author Geçit for the post:
Süleyman
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by alex503311 »

Adam kızı alıp forumda filme çekiyor, şakaya benziyor
Автор темы
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ogest: 15 Jan 2023, 21:10
Bu tür insanlarla seks fantezileri en heyecan verici olanlardır.
30 yaş ve üzeri kadınlar beni daha çok heyecanlandırıyor
Yaklaşık 10 yaşında bir kızın bir tür kalemle kendini okşadığı, onunla siktiği, çok fazla inlediği ve içinde bir ton beyaz kayganlaştırıcı bulunan bir video gördüm. ama 10-12 yaşından büyük değil! yani onun olgunlaşmamış olduğunu bu şekilde düşünebilirsiniz, sikilebilir ve kendisi de bundan keyif alır, sıkı bir amcıkla bile sıkışıp kalır, böylece kız kendisi bunu istediğinde ve zaten orgazm olup aktığında, sonra cesurca devam edin
n
1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Alinochka:15 Jan 2023, 19:45
Kabul ediyorum Alina, her şey herkes için bireyseldir ve tüm kızlar farklı şekilde olgunlaşır, iletişim kurmadan önce her zaman birçok noktaya bakarım
Genel olarak katılıyorum!!! Bu konuda çok fazla farklı faktör var ve muhtemelen net bir cevap bulamayacaksınız...)))) :zeki:
Yaklaşık 10 yaşında bir kızın bir çeşit kalemle kendini okşadığı, onunla siktiği, çok inlediği ve içinde bir ton beyaz kayganlaştırıcının olduğu ama 10 yaşından büyük olmayan bir video gördüm. -12 yaşında! yani onun olgunlaşmamış olduğunu bu şekilde düşünebilirsiniz, sikilebilir ve bundan kendisi de heyecan duyacaktır, sıkı bir amcıkla bile sıkışıp kalacaktır, yani kız kendisi bunu istediğinde ve zaten orgazm olup aktığında, o zaman devam et ve cesurca
Ogest
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Ogest »

Solomon: 16 Jan 2023, 01:22 Yaklaşık 10 yaşında bir kızın bir tür kalemle kendini okşadığı, onunla siktiği, çok inlediği ve bir ton beyaz kayganlaştırıcının olduğu, ancak 10’dan fazla olmayan bir video gördüm. 12 yaşında! yani onun olgunlaşmamış olduğunu bu şekilde düşünebilirsiniz, onu sikmek oldukça mümkün ve kendisi de bundan heyecan alacak, sıkı bir amcıkla bile sıkışıp kalacak, yani kız kendisi bunu istediğinde ve zaten orgazm olup aktığında , o zaman cesurca devam edin
Kesinlikle yapmazdım. Tecrübeli kadınları tercih ederim.
Автор темы
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ogest: 16 Jan 2023, 01:25
Yaklaşık 10 yaşında bir kızın bir tür kalemle kendini okşadığı, onunla siktiği, çok inlediği ve içinde bir ton beyaz kayganlaştırıcı bulunan bir video gördüm ama o öyle değil 10-12 yaşından büyük! yani onun olgunlaşmamış olduğunu bu şekilde düşünebilirsiniz, onu sikmek oldukça mümkün ve kendisi de bundan heyecan alacak, sıkı bir amcıkla bile sıkışıp kalacak, yani kız kendisi bunu istediğinde ve zaten orgazm olup aktığında , o zaman cesurca devam edin
Kesinlikle yapmazdım. Tecrübeli kadınları tercih ederim.
asıl derlerse zevk konusunda bir tartışma yok ama çoğunlukla tabii ki 20-40 yaş arası kızlarla seks yapıyorum
Faustian
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Unread post by Faustian »

90’lı yıllarda Rusya Federasyonu’nda rıza yaşı 14’tü, o yüzden hepsini sikeyim. Artık sadece akranlarının değil, aynı zamanda eminim. 14 yaşında, bu zaten yetişkin bir kız, bazılarının 4 numara sağımı var ve amları göbekten kıçına kadar büyümüş
These users thanked the author Faustian for the post (total 6):
sapık, Süleyman, Sibiryak89, LadaR, frenk, Livrik
Автор темы
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler

nekto38: 09 Jan 2023, 21:33 Ve bana kıçını verdi, çok iştah açıcı. Başka fotoğraf var mı?
tabii ki de popodaydı...

1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Faustinio: 01 Mar 2023, 00:11 Rusya Federasyonu’nda 90’lı yıllarda reşit olma yaşı 14’tü, yani hepsini ve muhtelifleri sikeyim. Artık sadece akranlarının değil, aynı zamanda eminim. 14: yaşında, bu zaten yetişkin bir kız, bazılarının göğüsleri 4 beden ve amları göbekten kıçına kadar büyümüş
peki, Almanya’dayım, yani buradaki asıl mesele, kendisinin arzusunu ifade ettiği bir yazışmanız olması, o zaman kanun önünde temizsiniz ve ebeveynleri bile hiçbir şey yapamaz, ben tecavüzcü değilim, asla zorlamadım, sadece kızın kendisi olursa aranan.
These users thanked the author Süleyman for the post (total 4):
Sibiryak89, Gilbert, frenk, Livrik
Unicum228
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Unicum228 »

Süper kız gibi! Ateş!
İrlandalı kırbaç
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111

Unread post by İrlandalı kırbaç »

14 yaşında olmadığı çok açık. Şakacı!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

iriska-piska, neden böyle düşünüyorsun? Çok büyük kızlar var...
İrlandalı kırbaç
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111

Unread post by İrlandalı kırbaç »

niqk: 09 Apr 2023, 19:31 neden öyle düşünüyorsun? Sonuçta çok iri kızlar var...
Prensip olarak seninle aynı fikirdeyim.
These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post:
Nikk
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ben 14 yaşındaydım, o 23 yaşındaydı, evliydi, neden diğer tarafa gidemiyorsunuz?
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Süleyman, Mart
As1111
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by As1111 »

18 yaşında ensest deneyen herkese merhaba - Bir kız arkadaş istiyorum, bana kişisel bir telgraf yaz, cevaplayacağım

1 saat 12 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Herkese merhaba, ben Belarus MINSK’lıyım 30.170.60.17 bi erkeğim evrensel Birkaç erkekle tanışmak istiyorum yaş önemli değil, nazik olmanız ve başka ülkelerden olmanız önemli, siz de yazın Tanıştığımıza memnun olacağım Sanal alışveriş Ensest konusu da ön yargıları harekete geçiriyor. Kısaca hayvanat bahçesi porno temaları
These users thanked the author As1111 for the post:
Inc Sekmesi
Aalleexx26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 184

Unread post by Aalleexx26 »

Hayır, 14. Dönem değil. :muza:
Post Reply Previous topicNext topic