Kendinden emin ve profesyonel diyebilirim.
14 yaşında bir kızla seks anketi.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: 14 yaşında bir kızla seks anketi.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Geçit
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Napolyon’la iletişim kurarken yine de kendi kendini kontrol edebilmen gerekiyor.
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Ve kızın poposu artık ilgi çekici değil.
Kimin doktor, kimin takma adla erkek olduğunu öğrenmek hakkında daha fazlası bir kadın.
Ve kızın poposu artık ilgi çekici değil.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Süleyman
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Hayır, elbette, artık potansiyel hastalarım olarak neredeyse ülkenin tamamı ve biraz daha fazlası var ve bu kelime neredeyse söylenebilir bu cümleden çıkarılmıştır. Yeterince hastam var) Ah, burası çok eğlenceli)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Süleyman, Sibiryak89, sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
Ayrıca sağlık sertifikam var ve ayrıca yılda bir kez bir psikiyatristle görüşüyorum ve tüm sağlık çalışanları gibi)
-
Автор темыSüleyman
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
Hastalarla ne tür seks fantezileriniz vardı? Sonuçta, hem iyi hem de o kadar iyi olmayan herkes, zihninden etkilenebilir
-
- Nirvana’dayım
Psikiyatri bölümlerindeki hastaları görmediniz, ne tür fantezileri olabilir ki?)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Napolyon’a her yerde rastlayamazsınız Brejnev’in köpeği vs.
-
- Nirvana’dayım
Bütün bunlarla tanışmak ister misin? Peki, peki... Ama eğer çok heyecan vericiyse...
-
- Nirvana’dayım

Müdahale ettiğim için özür dilerim, ama burada profesyonel bir aptala saldırabilirsin
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Geçit, Süleyman
-
- Nirvana’dayım
Hiçbir şeyi açmama gerek yok, kapatmıyorum)))Sibiryak89: ↑13 Jan 2023, 21:14Müdahale ettiğim için özür dilerim, ama burada profesyonel bir aptala saldırabilirsin![]()
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Süleyman, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Geçit
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 6 months
Ve sonra , tüm bu hisler bedenimi inceleme isteği uyandırdı, tabii ki zevk de dahil, dürüst olmak gerekirse...
Kabul ediyorum!! Tabii ki, artık gençler için durum bizim için olduğundan biraz farklı, +18 içerik içeren kaynaklara daha fazla erişim var, telefonlar zaten gelişmiş, harika hafıza ve video desteğine sahip, Tetris yılanıyla o zamanlar sahip olduğum gibi değil. .. ve sonra mutlu oldum!!! Ebeveynler daha sonra basit bir düğme ile renkli ekranlar ve video desteğiyle zaten moda olan olanlar arasında bir seçim yapma şansına sahipti, ancak onlarla bile +18 materyallerine bu kadar erişimimiz yoktu... Büyükannemin köylerde salıncak, içi boş saplı ve üzerine çivilenmiş bir kütük olan yuvarlak bir kütük, ona tutunarak oturduklarında ve komşu kızlar ve oğlanlarla birlikte bindiklerinde dinleniyor. Ama biz kızlar paten yapmayı daha çok severdik ve çivilenmiş, kesilmiş kollar sayesinde bu salıncaklara erkeklerden çok daha fazla dikkat ederdik... :evet:Debauchee: ↑09 Jan 2023, 23:31 Henüz değil. Beden değil. Ama arzu. 13-14 yaşlarında kızlar vücutlarını, belirli durumlarda nasıl davrandığını incelemeye başlarlar. Örneğin, büyüdükçe göğüslerinin nasıl acıdığına bakıyor ve endişeleniyorlar, belki amlarını bir yere sürüyorlar (salıncakta, bisiklette vb.)

- These users thanked the author Alina for the post (total 4):
- Süleyman, Sibiryak89, Nikk, sapık
-
Автор темыSüleyman
- Sürtünmeler
Kabul ediyorum Alina, her şey herkes için bireyseldir ve tüm kızlar farklı şekilde olgunlaşır, iletişim kurmadan önce her zaman birçok noktaya bakarımAlinochka: ↑15 Jan 2023, 01:58Kabul ediyorum!! Tabii ki, artık gençler için durum bizim için olduğundan biraz farklı, +18 içerik içeren kaynaklara daha fazla erişim var, telefonlar zaten gelişmiş, harika hafıza ve video desteğine sahip, Tetris yılanıyla o zamanlar sahip olduğum gibi değil. .. ve sonra mutlu oldum!!! Ebeveynler daha sonra basit bir düğme ile renkli ekranlar ve video desteğiyle zaten moda olan olanlar arasında bir seçim yapma şansına sahipti, ancak onlarla bile +18 materyallerine bu kadar erişimimiz yoktu... Büyükannemin köylerde salıncak, içi boş saplı ve üzerine çivilenmiş bir kütük olan yuvarlak bir kütük, ona tutunarak oturduklarında ve komşu kızlar ve oğlanlarla birlikte bindiklerinde dinleniyor. Ama biz kızlar paten yapmayı daha çok severdik ve çivilenmiş, kesilmiş kollar sayesinde bu salıncaklara erkeklerden çok daha fazla dikkat ederdik... :evet:Henüz değil. Beden değil. Ama arzu. 13-14 yaşlarında kızlar vücutlarını, belirli durumlarda nasıl davrandığını incelemeye başlarlar. Örneğin, büyüdükçe göğüslerinin nasıl acıdığına bakıyor ve endişeleniyorlar, belki amlarını bir yere sürüyorlar (salıncakta, bisiklette vb.)Ve sonra , tüm bu hisler bedenimi inceleme isteği uyandırdı, tabii ki zevk de dahil, dürüst olmak gerekirse...
![]()
![]()
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 7 months
Herkes bir şekilde farklı olgunlaşır, çoğunluğun 16 yaşına kadar olduğu açıktır, ancak 11-12 yaşlarında görünüşte tamamen oluşmuş ve onları isteyen kızlar var, diğerleri ise 18 yaşına kadar bile istemeyebilir. onları çocuklarından ayırt etmek mümkün değil.
Genel olarak, merhum Tesak’ın dediği gibi, amında göğüslerin ve kılların varsa zaten sikişebilirsin :zeki:
Genel olarak, merhum Tesak’ın dediği gibi, amında göğüslerin ve kılların varsa zaten sikişebilirsin :zeki:
-
- Nirvana’dayım
Fakat zihinsel olarak çok farklı şekillerde olgunlaşıyorlar. Bu, çevreden ve yetiştirilme tarzından büyük ölçüde etkilenir. Yavaş yavaş çocuksu erkeklere dönüşen birçok çocuksu erkek çocukla tanıştım.
Fiziksel olgunluk da var, psikolojik olgunluk da. Fiziksel olarak çoğu kız 12-13, erkekler ise 13-14 yaşında olgunlaşır. Muhtemelen şimdi daha da erken. İlk regl dönemim dokuzda gerçekleşti ve 12 yaşında vücudum yetişkin bir kadınınkine benziyordu. Ve sınıftaki herkesten daha uzundu, ancak daha sonra neredeyse hiç büyümedi ve 11. sınıfta boyu en kısa olanlardan biri olduğu ortaya çıktı. 16 yaşında olgunlaşanların gelişimi zaten geri kalmış oluyor ve bir sınavdan geçmeleri gerekiyor.DoRN: ↑15 Jan 2023, 11:34 Herkes bir şekilde farklı olgunlaşır, çoğunluğun 16 yaşına geldiği açıktır, ancak 11-12 yaşlarında görünüş olarak tamamen oluşmuş ve bunu isteyen kızlar varken, diğerleri bunu istemeyebilir. 18, çünkü onları çocuklardan ayıramazsınız.
Genel olarak, merhum Tesak’ın dediği gibi, eğer göğüsleriniz ve amınızda kıl varsa, o zaman sikebilirsiniz :zeki:
Fakat zihinsel olarak çok farklı şekillerde olgunlaşıyorlar. Bu, çevreden ve yetiştirilme tarzından büyük ölçüde etkilenir. Yavaş yavaş çocuksu erkeklere dönüşen birçok çocuksu erkek çocukla tanıştım.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Sibiryak89, Süleyman, sapık
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
Yazar ve büyük Evet, katılıyorum!!! Bu konuda çok fazla farklı faktör var ve muhtemelen net bir cevap bulamayacaksınız...)))) :akıllı:
-
- Orgazm!
Seksten kesinlikle vazgeçerdim. Benim için böyle bir kız çocuktur ve bunu çocuklarla yapamazsınız.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
-
- Orgazm!
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
16 yaşındaydım, bir kıza kur yapıyordum, o da benim gibi 16 yaşında olduğunu söyledi, zayıf ama uzun olmasına rağmen gerçekten 15-16 gibi görünüyordu. Kısacası, onu becerdiğim birkaç hafta sonra, artık kız olmadığı konusunda hemen uyardı ve ben de bakire olmama rağmen daha önce de seviştiğim konusunda yalan söyledim. Onu çok yaladım, lastik bantlarla seviştik, bu bizim ortak durumumuzdu, düz emmedi, çünkü “Ben bir tür meme ucu olan benim” dedi, hayır, bu sadece kocam için) ama Oral seks ve seksten memnundum, o da iyi mastürbasyon yaptı. Sonra 14 yaşında olduğu ortaya çıktı, kendisi de genç gibi görünmek istemediğini itiraf etti.
Seks konusuna gelince, ne diyeyim... Vızıltı yalıyordum, am akıyordu, 69’da mastürbasyon yapıyordum, iki deliğini de yaladım, uçup gitti ama klasik öyle, O zamanlar 14-15 cm’dim, kafa penisten daha büyüktü, biraz ağrılıydı, altı ay boyunca kanserden dolayı hiç giremedim, belki de boyu yüzünden, amcığı çok dardı. ve asıl mesele, seksten dolayı yağlamayı kaybetmesiydi, yaladım, iyi akıyor, bir dakikalığına yerleştirdim ve işte bu, zaten kuruydu, tekrar yaladım çünkü bir şey almayı düşünmediler jel.
Kısacası, o zaman zaten bir rovestritsa’m vardı, yani burası cennet ve dünya, her pozdaydı ve o zaman bile bakireydi, her yerde rahatça ıslaktı. Ve o 14 yaşındaki çocuk için durum kuru, eğer biraz daha derinse, biraz daha hızlı olursa canı acıyor, vs. Klasikteydik ya da penisin üzerinde oturuyorduk, diğer her şey canını acıtıyordu ya da hiç içeri giremiyordu, penisin iyi olmasına rağmen kondomun kuruluktan dolayı kayması noktasına geldi.
Benim kararım: 14 yaş sadece saban demiri ve sevişme içindir
Seks konusuna gelince, ne diyeyim... Vızıltı yalıyordum, am akıyordu, 69’da mastürbasyon yapıyordum, iki deliğini de yaladım, uçup gitti ama klasik öyle, O zamanlar 14-15 cm’dim, kafa penisten daha büyüktü, biraz ağrılıydı, altı ay boyunca kanserden dolayı hiç giremedim, belki de boyu yüzünden, amcığı çok dardı. ve asıl mesele, seksten dolayı yağlamayı kaybetmesiydi, yaladım, iyi akıyor, bir dakikalığına yerleştirdim ve işte bu, zaten kuruydu, tekrar yaladım çünkü bir şey almayı düşünmediler jel.
Kısacası, o zaman zaten bir rovestritsa’m vardı, yani burası cennet ve dünya, her pozdaydı ve o zaman bile bakireydi, her yerde rahatça ıslaktı. Ve o 14 yaşındaki çocuk için durum kuru, eğer biraz daha derinse, biraz daha hızlı olursa canı acıyor, vs. Klasikteydik ya da penisin üzerinde oturuyorduk, diğer her şey canını acıtıyordu ya da hiç içeri giremiyordu, penisin iyi olmasına rağmen kondomun kuruluktan dolayı kayması noktasına geldi.
-
- Nirvana’dayım
Yaşa bağlı değildir. Daha doğrusu yaşa da bağlıdır, ancak kendi kendini yağlama eksikliği menopozun bir sonucu olabilir. Ve ilk kız arkadaşınızda ya iltihap ya da hormonal dengesizlik, östrojen eksikliği vardı.lvovskiy: ↑15 Jan 2023, 23:15 16 yaşındaydım, bir kıza kur yapıyordum, o da benim gibi 16 yaşında olduğunu söyledi, zayıf ama uzun olmasına rağmen gerçekten 15-16 gibi görünüyordu. Kısacası, onu becerdiğim birkaç hafta sonra, artık kız olmadığı konusunda hemen uyardı ve ben de bakire olmama rağmen daha önce de seviştiğim konusunda yalan söyledim. Onu çok yaladım, lastik bantlarla seviştik, bu bizim ortak durumumuzdu, düz emmedi, çünkü “Ben bir tür meme ucu olan benim” dedi, hayır, bu sadece kocam için) ama Oral seks ve seksten memnundum, o da iyi mastürbasyon yaptı. Sonra 14 yaşında olduğu ortaya çıktı, kendisi de genç gibi görünmek istemediğini itiraf etti.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
-
Автор темыSüleyman
- Sürtünmeler
n
1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Yaklaşık 10 yaşında bir kızın bir tür kalemle kendini okşadığı, onunla siktiği, çok fazla inlediği ve içinde bir ton beyaz kayganlaştırıcı bulunan bir video gördüm. ama 10-12 yaşından büyük değil! yani onun olgunlaşmamış olduğunu bu şekilde düşünebilirsiniz, sikilebilir ve kendisi de bundan keyif alır, sıkı bir amcıkla bile sıkışıp kalır, böylece kız kendisi bunu istediğinde ve zaten orgazm olup aktığında, sonra cesurca devam edin
n
1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Yaklaşık 10 yaşında bir kızın bir çeşit kalemle kendini okşadığı, onunla siktiği, çok inlediği ve içinde bir ton beyaz kayganlaştırıcının olduğu ama 10 yaşından büyük olmayan bir video gördüm. -12 yaşında! yani onun olgunlaşmamış olduğunu bu şekilde düşünebilirsiniz, sikilebilir ve bundan kendisi de heyecan duyacaktır, sıkı bir amcıkla bile sıkışıp kalacaktır, yani kız kendisi bunu istediğinde ve zaten orgazm olup aktığında, o zaman devam et ve cesurcaAlinochka:15 Jan 2023, 19:45Genel olarak katılıyorum!!! Bu konuda çok fazla farklı faktör var ve muhtemelen net bir cevap bulamayacaksınız...)))) :zeki:Kabul ediyorum Alina, her şey herkes için bireyseldir ve tüm kızlar farklı şekilde olgunlaşır, iletişim kurmadan önce her zaman birçok noktaya bakarım
-
- Orgazm!
Kesinlikle yapmazdım. Tecrübeli kadınları tercih ederim.Solomon: ↑16 Jan 2023, 01:22 Yaklaşık 10 yaşında bir kızın bir tür kalemle kendini okşadığı, onunla siktiği, çok inlediği ve bir ton beyaz kayganlaştırıcının olduğu, ancak 10’dan fazla olmayan bir video gördüm. 12 yaşında! yani onun olgunlaşmamış olduğunu bu şekilde düşünebilirsiniz, onu sikmek oldukça mümkün ve kendisi de bundan heyecan alacak, sıkı bir amcıkla bile sıkışıp kalacak, yani kız kendisi bunu istediğinde ve zaten orgazm olup aktığında , o zaman cesurca devam edin
-
Автор темыSüleyman
- Sürtünmeler
asıl derlerse zevk konusunda bir tartışma yok ama çoğunlukla tabii ki 20-40 yaş arası kızlarla seks yapıyorumOgest: ↑16 Jan 2023, 01:25Kesinlikle yapmazdım. Tecrübeli kadınları tercih ederim.Yaklaşık 10 yaşında bir kızın bir tür kalemle kendini okşadığı, onunla siktiği, çok inlediği ve içinde bir ton beyaz kayganlaştırıcı bulunan bir video gördüm ama o öyle değil 10-12 yaşından büyük! yani onun olgunlaşmamış olduğunu bu şekilde düşünebilirsiniz, onu sikmek oldukça mümkün ve kendisi de bundan heyecan alacak, sıkı bir amcıkla bile sıkışıp kalacak, yani kız kendisi bunu istediğinde ve zaten orgazm olup aktığında , o zaman cesurca devam edin
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
90’lı yıllarda Rusya Federasyonu’nda rıza yaşı 14’tü, o yüzden hepsini sikeyim. Artık sadece akranlarının değil, aynı zamanda eminim. 14 yaşında, bu zaten yetişkin bir kız, bazılarının 4 numara sağımı var ve amları göbekten kıçına kadar büyümüş
-
Автор темыSüleyman
- Sürtünmeler
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
tabii ki de popodaydı...
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
peki, Almanya’dayım, yani buradaki asıl mesele, kendisinin arzusunu ifade ettiği bir yazışmanız olması, o zaman kanun önünde temizsiniz ve ebeveynleri bile hiçbir şey yapamaz, ben tecavüzcü değilim, asla zorlamadım, sadece kızın kendisi olursa aranan.Faustinio: ↑01 Mar 2023, 00:11 Rusya Federasyonu’nda 90’lı yıllarda reşit olma yaşı 14’tü, yani hepsini ve muhtelifleri sikeyim. Artık sadece akranlarının değil, aynı zamanda eminim. 14: yaşında, bu zaten yetişkin bir kız, bazılarının göğüsleri 4 beden ve amları göbekten kıçına kadar büyümüş
- These users thanked the author Süleyman for the post (total 4):
- Sibiryak89, Gilbert, frenk, Livrik
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 2 years 3 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
-
- Nirvana’dayım
iriska-piska, neden böyle düşünüyorsun? Çok büyük kızlar var...
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Prensip olarak seninle aynı fikirdeyim.
- These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post:
- Nikk
-
- Nirvana’dayım
Ben 14 yaşındaydım, o 23 yaşındaydı, evliydi, neden diğer tarafa gidemiyorsunuz?
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Süleyman, Mart
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
18 yaşında ensest deneyen herkese merhaba - Bir kız arkadaş istiyorum, bana kişisel bir telgraf yaz, cevaplayacağım
1 saat 12 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Herkese merhaba, ben Belarus MINSK’lıyım 30.170.60.17 bi erkeğim evrensel Birkaç erkekle tanışmak istiyorum yaş önemli değil, nazik olmanız ve başka ülkelerden olmanız önemli, siz de yazın Tanıştığımıza memnun olacağım Sanal alışveriş Ensest konusu da ön yargıları harekete geçiriyor. Kısaca hayvanat bahçesi porno temaları
1 saat 12 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Herkese merhaba, ben Belarus MINSK’lıyım 30.170.60.17 bi erkeğim evrensel Birkaç erkekle tanışmak istiyorum yaş önemli değil, nazik olmanız ve başka ülkelerden olmanız önemli, siz de yazın Tanıştığımıza memnun olacağım Sanal alışveriş Ensest konusu da ön yargıları harekete geçiriyor. Kısaca hayvanat bahçesi porno temaları
- These users thanked the author As1111 for the post:
- Inc Sekmesi
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 184
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post