[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes 4ALL forumundan herkes buraya gelebilir - Page 27 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Nick1979: ↑09 May 2024, 07:49
Cinsiyetiniz yok veya henüz karar vermediniz ve profilinize bakılırsa cinselliğiniz de pek iyi değil.
Peki anketlerde kimin için farklı cinsiyet var seçenek
neden burada bir şeyin reklamını yapayım ki? Burada tanıdık aramıyorum, buna da ihtiyacım yok. Sadece burada okuyorum ve ne kadar ileri gittiklerine, mastürbasyon yapmak için fantezilerinde ne kadar çılgınca yol katettiklerine hayret ediyorum. Çıplak bir kadının sıradan bir fotoğrafı yeterli değil, sofistike bir şeye ihtiyacınız var. İşte takma adınız, 1979 doğum yılına bakılırsa, zaten yerleşik bir ruha sahip bir yetişkinin ciddi bir insan olması gerekir, ancak gönderilere bakılırsa, fantezileri olan gençler gibi. Sen kendinden tiksinmiyor musun?
[quote=Nick1979 post_id=368212 time=1715230191 user_id=13155] Cinsiyetiniz yok veya henüz karar vermediniz ve profilinize bakılırsa cinselliğiniz de pek iyi değil. Peki anketlerde kimin için farklı cinsiyet var seçenek [/quote]neden burada bir şeyin reklamını yapayım ki? Burada tanıdık aramıyorum, buna da ihtiyacım yok. Sadece burada okuyorum ve ne kadar ileri gittiklerine, mastürbasyon yapmak için fantezilerinde ne kadar çılgınca yol katettiklerine hayret ediyorum. Çıplak bir kadının sıradan bir fotoğrafı yeterli değil, sofistike bir şeye ihtiyacınız var. İşte takma adınız, 1979 doğum yılına bakılırsa, zaten yerleşik bir ruha sahip bir yetişkinin ciddi bir insan olması gerekir, ancak gönderilere bakılırsa, fantezileri olan gençler gibi. Sen kendinden tiksinmiyor musun?
[ref=#0000ff]Deepface[/ref], Kim hakkında konuşurdu Tüm konuların yalnızca eşekle bağlantılı olması deliliktir. Arkadan çekişli araçlarda bu normal olmasına rağmen
Nick1979: ↑09 May 2024, 07:57
Eğer tüm konular sadece eşekle ilgili olsaydı delilikten bahsederdim. Her ne kadar arkadan itişli araçlar için bu normal olsa da
ne kıç? Yalnızca kadınlarınki hakkında konuşabilirim ama erkeklerinki hakkında konuşamam
[quote=Nick1979 post_id=368218 time=1715230660 user_id=13155] Eğer tüm konular sadece eşekle ilgili olsaydı delilikten bahsederdim. Her ne kadar arkadan itişli araçlar için bu normal olsa da [/quote] ne kıç? Yalnızca kadınlarınki hakkında konuşabilirim ama erkeklerinki hakkında konuşamam 😁
Deepface, evet, hepiniz cinsiyetsizsiniz, kim? kim anladın!!!!! prensip olarak umurumuzda değil..... Çatla, bize Oksanka’nın kıçını ver!!! ya da göğüsler!!! En azından mastürbasyon yapacağız!!!
These users thanked the author Eustace for the post:
[ref=#0000ff]Deepface[/ref], evet, hepiniz cinsiyetsizsiniz, kim? kim anladın!!!!! prensip olarak umurumuzda değil..... Çatla, bize Oksanka’nın kıçını ver!!! ya da göğüsler!!! En azından mastürbasyon yapacağız!!! :smile171:
[quote=Eustace post_id=368202 time=1715228242 user_id=21266] Ben de seninle duş almak istiyorum [/quote]
))) Duş çok sıkışık, hadi masaya gidelim))) sen yanımdayken uyuyakalırsam sakın uyanma :cat2: Hâlâ işteyim ve şimdiye kadar masamda hiç seks yapmadım yol....
Pierro: ↑08 May 2024, 23:05
Eyphoria69 » 08 Mayıs 2024, 22:48
nI destek, ayrıca bu forum için hazırladığım fotoğrafları internette bulmak da istemem...
Pinokyo temasını da yıkmam gerekecek..)
))) Ahah. Bu konuyu buldum. Buratino’nun oraya koyduğu ilk fotoğraf bana ait. Ve buna şaşırmadım bile. Bensiz yaşayamaz))) Onun burada çarmıha gerilmesine izin vermedim ama boşuna...
[size=85][color=green]22 dakika 54 saniye sonra gönderildi:[/ color ][/size] [quote=Pierro post_id=368072 time=1715198716 user_id=4666] Eyphoria69 » 08 Mayıs 2024, 22:48 nI destek, ayrıca bu forum için hazırladığım fotoğrafları internette bulmak da istemem...
Pinokyo temasını da yıkmam gerekecek..) [/ quote]
))) Ahah. Bu konuyu buldum. Buratino’nun oraya koyduğu ilk fotoğraf bana ait. Ve buna şaşırmadım bile. Bensiz yaşayamaz))) Onun burada çarmıha gerilmesine izin vermedim ama boşuna...
Strecoza: ↑09 May 2024, 10:13
Ahaha. Bu konuyu buldum. Buratino’nun oraya koyduğu ilk fotoğraf bana ait. Ve buna şaşırmadım bile. Hiçbir şekilde bensiz yaşayamaz
eh, evet..
kadınlar sevişebileceklerini... tatsız hissettiler.. dışarı.. yüzleri olmasa bile.)
ama şu yanıt verildi:
root » 08 Mayıs 2024, 22:55
Eyphoria69, Alenka, tüm fotoğraflar için Forum filigranı yerleştirilmiştir. Öte yandan, İnternet’teki herhangi bir fotoğraf genel bir şeye dönüşür.
İnternette her şey geneldir) ama konunun kapanması gerekiyordu..) neden? hala yaygın..))
These users thanked the author Pierro for the post:
[quote=Strecoza post_id=368249 time=1715238832 user_id=15698] Ahaha. Bu konuyu buldum. Buratino’nun oraya koyduğu ilk fotoğraf bana ait. Ve buna şaşırmadım bile. Hiçbir şekilde bensiz yaşayamaz [/quote] eh, evet.. kadınlar sevişebileceklerini... tatsız hissettiler.. dışarı.. yüzleri olmasa bile.) ama şu yanıt verildi:
Eyphoria69, Alenka, tüm fotoğraflar için Forum filigranı yerleştirilmiştir. Öte yandan, İnternet’teki herhangi bir fotoğraf genel bir şeye dönüşür.
İnternette her şey geneldir) ama konunun kapanması gerekiyordu..) neden? hala yaygın..))
Ahaha. Bu konuyu buldum. Buratino’nun oraya koyduğu ilk fotoğraf bana ait. Ve buna şaşırmadım bile. Hiçbir şekilde bensiz yaşayamaz
eh, evet..
kadınlar sevişebileceklerini... tatsız hissettiler.. dışarı.. yüzleri olmasa bile.)
ama şu yanıt verildi:
Yanılıyorlar. Bir süre fotoğraflarımı yayınladım ve sildim. İnternette yoklar.
Dürüst çalışmak istiyorlarsa kendi reklamlarını yayınlarlar. Ama açıkçası birbiriyle bağdaşmayan şeyler bunlar.
Filozofumuz olan fotoğrafımı tanıdılar. Silinmesi için yazabilirim. Gerçeği söyleyen biri olsaydı ya da sadece düzgün bir insan olsaydı ama sadece öğrendiğini yazsaydı.
Belki de kayıt yaptırıp orada küfür etmeye başlamam için bir provokasyondu. Deli olduğumu düşünüyorlar. Ama kayıt olmayacağım ve yemin etmeyeceğim.
Güzel bir kıçım var. Hatta bunun bir ergeninki gibi olduğunu bile yazdılar. Bunun nedeni spor yapmam ve 30/20 görünmenin kötü olmaması. Tam tersine 20 yaşında 30 yaşında görünmeleri daha da kötü.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
[quote=Pierro post_id=368263 time=1715239520 user_id=4666] [quote=Strecoza post_id=368249 time=1715238832 user_id= 15698] Ahaha. Bu konuyu buldum. Buratino’nun oraya koyduğu ilk fotoğraf bana ait. Ve buna şaşırmadım bile. Hiçbir şekilde bensiz yaşayamaz [/quote] eh, evet.. kadınlar sevişebileceklerini... tatsız hissettiler.. dışarı.. yüzleri olmasa bile.) ama şu yanıt verildi:
İnternette her şey geneldir) ama konunun kapanması gerekiyordu..) neden? hala yaygın..)) [/quote]
Yanılıyorlar. Bir süre fotoğraflarımı yayınladım ve sildim. İnternette yoklar. Dürüst çalışmak istiyorlarsa kendi reklamlarını yayınlarlar. Ama açıkçası birbiriyle bağdaşmayan şeyler bunlar. Filozofumuz olan fotoğrafımı tanıdılar. Silinmesi için yazabilirim. Gerçeği söyleyen biri olsaydı ya da sadece düzgün bir insan olsaydı ama sadece öğrendiğini yazsaydı. Belki de kayıt yaptırıp orada küfür etmeye başlamam için bir provokasyondu. Deli olduğumu düşünüyorlar. Ama kayıt olmayacağım ve yemin etmeyeceğim. Güzel bir kıçım var. Hatta bunun bir ergeninki gibi olduğunu bile yazdılar. Bunun nedeni spor yapmam ve 30/20 görünmenin kötü olmaması. Tam tersine 20 yaşında 30 yaşında görünmeleri daha da kötü.
Strecoza: ↑09 May 2024, 10:44
ancak yalnızca öğrendiklerini yazdı.
peki, belki siz de onun yanında olsaydınız.. arkadaşlar..
he Alyonka’nın yaptığı gibi.. ayrıca.. yöneticiyle iletişime geçerek konunun silinmesi talebiyle..)
These users thanked the author Pierro for the post:
[quote=Strecoza post_id=368274 time=1715240689 user_id=15698] ancak yalnızca öğrendiklerini yazdı. [/quote] peki, belki siz de onun yanında olsaydınız.. arkadaşlar.. he Alyonka’nın yaptığı gibi.. ayrıca.. yöneticiyle iletişime geçerek konunun silinmesi talebiyle..)
Pierro, )) Ahaha. Düzgün insanlar, eğer düzgünlerse, adaletsizlik söz konusu olduğunda insanları dostları ve dostları olmayanlar olarak ayırmazlar))) Fırsatçılar başka bir konudur.
Amfitamin,
Oksana, fotoğrafları buraya gönder forum üyelerinizin cinsiyetini onaylamak. Benden başka kimsenin cinsiyeti doğrulamadığına ve senin de arkadaşlığından dolayı bunu doğruladığına dair şüphelerim var. Ve sizin ve forum üyelerinizin gerçek cinsiyetinin ne olduğu bilinmiyor. Sadece senin Oksana olduğundan zaten şüphe duyuyorum ve sahte Karga’nın gönderilerini okurken bunun bir kadın değil, kılık değiştirmiş bir ibne olduğu hissine kapılıyorum.
Tamam, herkese ihtiyacımız yok. Test fotoğrafınızı ve Kargi’yi buraya gönderin. Kadın olduğunuzu anlamak için. Siz iki farklı kadınsınız. Gerisi benim için temelde mor.
[ref=#bf0000]Pierro[/ref], )) Ahaha. Düzgün insanlar, eğer düzgünlerse, adaletsizlik söz konusu olduğunda insanları dostları ve dostları olmayanlar olarak ayırmazlar))) Fırsatçılar başka bir konudur.
[ref=#0000ff]Amfitamin[/ref],
Oksana, fotoğrafları buraya gönder forum üyelerinizin cinsiyetini onaylamak. Benden başka kimsenin cinsiyeti doğrulamadığına ve senin de arkadaşlığından dolayı bunu doğruladığına dair şüphelerim var. Ve sizin ve forum üyelerinizin gerçek cinsiyetinin ne olduğu bilinmiyor. Sadece senin Oksana olduğundan zaten şüphe duyuyorum ve sahte Karga’nın gönderilerini okurken bunun bir kadın değil, kılık değiştirmiş bir ibne olduğu hissine kapılıyorum. Tamam, herkese ihtiyacımız yok. Test fotoğrafınızı ve Kargi’yi buraya gönderin. Kadın olduğunuzu anlamak için. Siz iki farklı kadınsınız. Gerisi benim için temelde mor.
Amfetamin, hemen eklemek istiyorum. Elbette doğrulama fotoğrafı olmayacak. Çünkü onlara sahip değilsin. Bunları benden başka kimse yapmadı. Ve listenizin boş kalmaması için, varsayılan olarak anket verilerine göre cinsiyetinizi doğruladınız ve sahte Karga’nız sadece sahte değil, kadın bile değil. Oksanka’yı forumunuza, fırsatçıların ve sahtekarların arasında oturtun ve en azından birisinin olmasına sevinin çok yakında orada kimse kalmayacak.
[ref=#0000ff]Amfetamin[/ref], hemen eklemek istiyorum. Elbette doğrulama fotoğrafı olmayacak. Çünkü onlara sahip değilsin. Bunları benden başka kimse yapmadı. Ve listenizin boş kalmaması için, varsayılan olarak anket verilerine göre cinsiyetinizi doğruladınız ve sahte Karga’nız sadece sahte değil, kadın bile değil. Oksanka’yı forumunuza, fırsatçıların ve sahtekarların arasında oturtun ve en azından birisinin olmasına sevinin :cat1: çok yakında orada kimse kalmayacak.
Strecoza: ↑09 May 2024, 11:28düzgün insanlar, insanları arkadaşları olan ve olmayanlar diye ayırmazlar
“arkadaş değiller” ayrıca kendilerine yabancı olanlara da diyebilirsiniz. tarafsız bir tavrın var..
ve Varg’la bir anlaşmazlığın vardı..Ona bağlandın..ve o..alınıyor..)
bu yüzden bu duruma tepki gösterdi.. Khvilosovian tarzı..))
[quote=Strecoza post_id=368296 time=1715243318 user_id=15698]düzgün insanlar, insanları arkadaşları olan ve olmayanlar diye ayırmazlar [/quote]
“arkadaş değiller” ayrıca kendilerine yabancı olanlara da diyebilirsiniz. tarafsız bir tavrın var.. ve Varg’la bir anlaşmazlığın vardı..Ona bağlandın..ve o..alınıyor..) bu yüzden bu duruma tepki gösterdi.. Khvilosovian tarzı..))
[quote=Fargal94 post_id=367076 time=1715025006 user_id=7900] [quote=Strecoza post_id=367073 time=1715024894 user_id= 15698] [ref=#bf0000]Alenka[/ref], ) )) Vaginista hakkında bir cevap olmayacağını anlıyorum))) ve yakın zamanda orada ne tür arkadaşlar vardı... [/quote]bu piçi kim verdi? hakkında bir bok??? n[/quote]
Pinokyo hakkında doğru yazdın ve onun için üzülmemem gerekirdi.
[quote=Strecoza post_id=368304 time=1715244484 user_id=15698] Pinokyo hakkında doğru yazdın ve boşuna onun için üzüldüm. [/quote]Acımak kötü bir duygudur! Sadece şefkat varsa.
Pierro: ↑09 May 2024, 11:45
Varg’la bir anlaşmazlık vardı..Ona kancayı taktın..
))) Onu kancaya takan ben değildim ama beni bağladı. Söylentileri toplayıp yayınladı. Hakkımda uydurdukları onca kötü şey)))) ama zaten bunun için bir yıldız aldı...
Bana neden şimdi onun avukatı olarak hareket ettiğini söylesen iyi olur? Siz de üzülüyor musunuz, yoksa pasta tariflerinde olduğu gibi mi, iletişim şekliniz bu mu?
))) Onu kancaya takan ben değildim ama beni bağladı. Söylentileri toplayıp yayınladı. Hakkımda uydurdukları onca kötü şey)))) ama zaten bunun için bir yıldız aldı... Bana neden şimdi onun avukatı olarak hareket ettiğini söylesen iyi olur? Siz de üzülüyor musunuz, yoksa pasta tariflerinde olduğu gibi mi, iletişim şekliniz bu mu?
Strecoza: ↑09 May 2024, 11:48
Pinokyo hakkında doğru yazmışsın ve boşuna üzüldüm onun için.
Neden bu kadar fırlatıyorsun.. bir yandan diğer yana ..
bu arada Vaginist yönetime bir konu adresi oluşturdu.. "hangi fotoğraflar yayınlanabilir?"
sormaya gerek var mı izin isteyen biri..)
İnternetteki fotoğraflar "genel" ise (c), o zaman konusu neden kapatıldı?))
is bekleniyor haklarına el koyanların yanıtı.. kötü bir forum . - yapabilirsin, ama Pinokyo - yapamazsın, bu farklı..))
3 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: ↑09 May 2024, 11:54
Neden şimdi onun avukatı olarak hareket ettiğini bana söylesen iyi olur mu?
Az önce onu gerçekten incittiğini söyledim.. alıngan bir insan..
objektifliğini açıkladı, anlaşılan o ki, onun duygularıyla baş edemiyormuş. sebep olduğun acı..?
bu bir varsayımdı.. anışırken ona kendin sor..)
[quote=Strecoza post_id=368304 time=1715244484 user_id=15698] Pinokyo hakkında doğru yazmışsın ve boşuna üzüldüm onun için. [/quote] Neden bu kadar fırlatıyorsun.. bir yandan diğer yana ..
bu arada Vaginist yönetime bir konu adresi oluşturdu.. "hangi fotoğraflar yayınlanabilir?" sormaya gerek var mı izin isteyen biri..) İnternetteki fotoğraflar "genel" ise (c), o zaman konusu neden kapatıldı?))
is bekleniyor haklarına el koyanların yanıtı.. kötü bir forum . - yapabilirsin, ama Pinokyo - yapamazsın, bu farklı..))
[size=85][color=green]3 dakika 5 saniye sonra gönderildi: [/color][/size] [quote=Strecoza post_id=368307 time=1715244854 user_id=15698] Neden şimdi onun avukatı olarak hareket ettiğini bana söylesen iyi olur mu? [ /quote] Az önce onu gerçekten incittiğini söyledim.. alıngan bir insan.. objektifliğini açıkladı, anlaşılan o ki, onun duygularıyla baş edemiyormuş. sebep olduğun acı..? bu bir varsayımdı.. anışırken ona kendin sor..)
Pinokyo hakkında doğru yazdın ve onun için üzülmemem gerekirdi.
Neden bu seni bu kadar üzüyor... .
bu arada Vaginist yönetime bir konu adresi oluşturdu.. "Hangi fotoğraflar yayınlanabilir?"
do Birinden izin istemem gerekiyor..)
İnternetteki fotoğraf "genel" (c) ise, o zaman konusu neden kapatıldı?))
hakkını gasp edenlerden cevap bekliyorum.. ismi ve içeriği orijinal olan fakir bir forum..
fotoğraf arşivi yayınlayacaklar, böyle olacak. . bir ev-müze..)
ve şimdi bekliyoruz) ikiyüzlü olanın olup olmayacağını Cevap şu: Oksanka’ya izin var ama Pinokyo’ya izin yok, o farklı..) )
Pinokyo bağlanmıştı, hatta önümdeydi. Yasak listesi konularına bakabilirsiniz. Özellikle düz metinde kimin iyiliği için yazıyor. Oraya gidemeyecek kadar tembelsen Karga’nın iyiliği için. O gün onu gösteriyle tanıştırdılar ama o yoluna çıktı.
Böylece onu sadece bağlamakla kalmadılar, aynı zamanda sola bir adım atsa, sağa bir adım atsa anında ağzının kapatılacağını da ima ettiler. . Ortadan kaybolduğunda orada arkadaşlarının olduğunu, işlerin tüm hızıyla devam edeceğini düşünüyordu. Ah, orada hiç arkadaş yok. Arkadaşlar bana karşı arkadaş olduklarında halka açıktı ama kimsenin erkek cinsel organına ihtiyacı yok. Onu sadece ben hatırladım.
Kıçım oradayken bu konu neşeli bir şekilde başladı, ancak forum üyeleri onlardan birinin benim yerimde olabileceğini hemen anladılar ve ancak o zaman öfkelendiler... Yapmadılar’ Bunun iyi olmadığını yazma. Fotoğraflarımı istemediğimi yazmışlar....
Forum müzesi çok güzel. Ancak müze çalışmayacak. Perili bir ev olacak.
[quote=Pierro post_id=368309 time=1715245398 user_id=4666] [quote=Strecoza post_id=368304 time=1715244484 user_id= 15698] Pinokyo hakkında doğru yazdın ve onun için üzülmemem gerekirdi. [/quote] Neden bu seni bu kadar üzüyor... .
bu arada Vaginist yönetime bir konu adresi oluşturdu.. "Hangi fotoğraflar yayınlanabilir?" do Birinden izin istemem gerekiyor..) İnternetteki fotoğraf "genel" (c) ise, o zaman konusu neden kapatıldı?))
hakkını gasp edenlerden cevap bekliyorum.. ismi ve içeriği orijinal olan fakir bir forum.. fotoğraf arşivi yayınlayacaklar, böyle olacak. . bir ev-müze..)
ve şimdi bekliyoruz) ikiyüzlü olanın olup olmayacağını Cevap şu: Oksanka’ya izin var ama Pinokyo’ya izin yok, o farklı..) ) [/quote]
Pinokyo bağlanmıştı, hatta önümdeydi. Yasak listesi konularına bakabilirsiniz. Özellikle düz metinde kimin iyiliği için yazıyor. Oraya gidemeyecek kadar tembelsen Karga’nın iyiliği için. O gün onu gösteriyle tanıştırdılar ama o yoluna çıktı. Böylece onu sadece bağlamakla kalmadılar, aynı zamanda sola bir adım atsa, sağa bir adım atsa anında ağzının kapatılacağını da ima ettiler. . Ortadan kaybolduğunda orada arkadaşlarının olduğunu, işlerin tüm hızıyla devam edeceğini düşünüyordu. Ah, orada hiç arkadaş yok. Arkadaşlar bana karşı arkadaş olduklarında halka açıktı ama kimsenin erkek cinsel organına ihtiyacı yok. Onu sadece ben hatırladım. Kıçım oradayken bu konu neşeli bir şekilde başladı, ancak forum üyeleri onlardan birinin benim yerimde olabileceğini hemen anladılar ve ancak o zaman öfkelendiler... Yapmadılar’ Bunun iyi olmadığını yazma. Fotoğraflarımı istemediğimi yazmışlar.... Forum müzesi çok güzel. Ancak müze çalışmayacak. Perili bir ev olacak.
[quote=Strecoza post_id=368307 time=1715244854 user_id=15698] Bana neden şimdi onun avukatı olarak hareket ettiğinizi söylemeyi tercih eder misiniz? [/quote] O bizim için kardeş gibidir...
[quote=Alenka post_id=368352 time=1715254545 user_id=19239] Pierro, istemiyorum... benimle evlenmeyeceğim.. Ağlıyorum... [/quote] korkuyorum!!! Her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol edeyim ve seni ona tanıtayım!!! :göz kırp:
[quote=Alenka post_id=368372 time=1715256631 user_id=19239] [ref=#bf0000]Eustace[/ref], istemezdim izinsiz girmek için ...görünüşe göre düşünmek için zamana ihtiyacı var..bu çok beklenmedik bir durum.. [/quote] smari Kız kardeşin inatçı olacak!!! O kadar da utangaç değil!!! :-D
[quote=Alenka post_id=368352 time=1715254545 user_id=19239] Pierro, istemiyorum... benimle evlenmeyecek.. Ağlıyorum... [/quote]gece yarısından önce gerekliydi .. ve sonra.. Cinderella gibi.. üstü açık bir araba yerine fareler ve sebzeler)
Herkese selam! Görünüşe göre burada çok sayıda erojen insan var, yasaklanmış olanlar, oradan taşınanlar veya iki ülkede yaşayanlar da dahil. Buraya uğramanızı öneririm çünkü şunu kesin olarak...
Last post
Tania’yı Erogen’den tanıyorduk, daha önce hiçbir açıklama yapılmadan atılmıştım, sanki yöneticiye şaka yapıyormuşum gibi görünüyordu. Listelenen herkesle de iletişim kurdum, oradaki takma adı...
Sadece bir açıklama değil, insanların bilgi sahibi olması için. Bugün 4ALL forumunda Natali_Natali takma adı altında bir kullanıcı kayıtlı.
Bu kullanıcıyla hiçbir ilgim yok ve kullanıcının o forumda...
Last post
Iuppiter iratus ergo nefas
:)
(((veritatis oratio simplex est
7 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Öyleyim Yeteneğim , zekam vb. hakkında bana her türlü kötü şeyi yazdıkları bir günlük...