rmt: 27 Aug 2021, 12:17
Ve her ikisi de sağlıklıysa doğum yapmaktan korkmayın
ki fiziksel engelli çocuklar da doğum yapabilir akraba bir çiftten doğmuşsun, duymadın mı?
duydun, duydun. Mesajımı dikkatlice okudunuz mu?
İstismarcılar arasında reddedilen çocukların yüzdesi çok daha yüksek. Sadece benim evimde 90’lı yıllarda böyle annelerin iki kız ve yarık dudaklı bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Ve biraz tuhaf olan bir tane daha. Öte yandan, önceden köylerin tamamı bir veya iki aileden oluşuyordu. Neden düşünüyorsun?
Diğer bir husus da kalıtsal hastalıkları doğrudan akrabalarda aramanız gerektiğidir.
[quote="Andrey I" post_id=24851 time=1630056959 user_id=2456] [quote=rmt post_id= 24847 time=1630055825 user_id=1184] Ve her ikisi de sağlıklıysa doğum yapmaktan korkmayın [/quote] ki fiziksel engelli çocuklar da doğum yapabilir akraba bir çiftten doğmuşsun, duymadın mı? [/quote] duydun, duydun. Mesajımı dikkatlice okudunuz mu? İstismarcılar arasında reddedilen çocukların yüzdesi çok daha yüksek. Sadece benim evimde 90’lı yıllarda böyle annelerin iki kız ve yarık dudaklı bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Ve biraz tuhaf olan bir tane daha. Öte yandan, önceden köylerin tamamı bir veya iki aileden oluşuyordu. Neden düşünüyorsun? Diğer bir husus da kalıtsal hastalıkları doğrudan akrabalarda aramanız gerektiğidir.
e, mutlu çifte üçüncüyü dahil etmek güzel
e
. MFM’yi seviyorsanız, bunu kendiniz yapın ve siz olmadan iyi durumda olan başkalarına müdahale etmeyin. Ayrıca yarım sayfa boyunca felsefeyi de burada paylaştım.
Git karına lahana çorbası pişirmeyi öğret!
Umurunda değil burada sorumlu olmak, evde ya da işte değil. Burada patron sen değilsin ve burada kimsenin sana hiçbir borcu yok.
Burası herkesin eşit olduğu halka açık bir yer ve buraya arzularınla gelmende sorun yok. Bu forum, fikrinizi empoze edebileceğiniz, kimin neyi yapması, neyi yapmaması gerektiğini emir ve emir verebileceğiniz bir yer değildir. Ve bu konuda daha da fazlası.
[quote=rmt post_id=24847 time=1630055825 user_id=1184] e, mutlu çifte üçüncüyü dahil etmek güzel e
. MFM’yi seviyorsanız, bunu kendiniz yapın ve siz olmadan iyi durumda olan başkalarına müdahale etmeyin. Ayrıca yarım sayfa boyunca felsefeyi de burada paylaştım. [/quote] Git karına lahana çorbası pişirmeyi öğret! Umurunda değil burada sorumlu olmak, evde ya da işte değil. Burada patron sen değilsin ve burada kimsenin sana hiçbir borcu yok. Burası herkesin eşit olduğu halka açık bir yer ve buraya arzularınla gelmende sorun yok. Bu forum, fikrinizi empoze edebileceğiniz, kimin neyi yapması, neyi yapmaması gerektiğini emir ve emir verebileceğiniz bir yer değildir. Ve bu konuda daha da fazlası.
Ve her ikisi de sağlıklıysa doğum yapmaktan korkmayın.
Çocuk serebral palsili veya Down hastası olarak doğduysa ona doğum yapabilir misiniz? Yetiştirilmen için sana mı? Bu tür konularda kimsenin tavsiyesine kulak asmamak gerektiğini düşünüyorum. Ve dahası, böyle sorumsuz bir tavsiye veremezsiniz: Sadece doğum yapın, hiçbir şey olmayacak. Peki, sorumluluğu üstlenmediğiniz, aynı zamanda bir çocuğun fiziksel engelli doğmasının nasıl bir şey olduğu hakkında hiçbir fikriniz olmayan bir şeyi yapmaya nasıl insanları zorlayabilirsiniz? Ve tamam, hâlâ sağır ve dilsiz. Ya hastaysanız veya serebral palsi hastasıysanız?
Neden size kafa verildi? Düşünmek için mi yoksa sadece onu besliyor musun?
[quote=rmt post_id=24847 time=1630055825 user_id=1184] Ve her ikisi de sağlıklıysa doğum yapmaktan korkmayın. [/quote] Çocuk serebral palsili veya Down hastası olarak doğduysa ona doğum yapabilir misiniz? Yetiştirilmen için sana mı? Bu tür konularda kimsenin tavsiyesine kulak asmamak gerektiğini düşünüyorum. Ve dahası, böyle sorumsuz bir tavsiye veremezsiniz: Sadece doğum yapın, hiçbir şey olmayacak. Peki, sorumluluğu üstlenmediğiniz, aynı zamanda bir çocuğun fiziksel engelli doğmasının nasıl bir şey olduğu hakkında hiçbir fikriniz olmayan bir şeyi yapmaya nasıl insanları zorlayabilirsiniz? Ve tamam, hâlâ sağır ve dilsiz. Ya hastaysanız veya serebral palsi hastasıysanız?
Neden size kafa verildi? Düşünmek için mi yoksa sadece onu besliyor musun?
uh, buradaki mutlu çifte üçüncü bir kişiyi dahil etmek güzel, "danışman". MFM’yi seviyorsanız, bunu kendiniz yapın ve siz olmadan iyi durumda olan başkalarına müdahale etmeyin. Ayrıca yarım sayfa boyunca felsefeyi de burada paylaştım.
Git karına lahana çorbası pişirmeyi öğret!
Umurunda değil burada sorumlu olmak, evde ya da işte değil. Burada patron sen değilsin ve burada kimsenin sana hiçbir borcu yok.
Burası herkesin eşit olduğu halka açık bir yer ve buraya arzularınla gelmende sorun yok. Bu forum, fikrinizi empoze edebileceğiniz, kimin neyi yapması, neyi yapmaması gerektiğini emir ve emir verebileceğiniz bir yer değildir. Ve bu konuda çok daha fazlası var.
Vay canına! Kıçından eşek arısı mı soktu? Zavallı adam çoktan sıkışıp kalmıştı: "Nekuy-nekuy-nekuy."
Bu sizin için yazılmadı. Yoksa bu ikinci takma adınız mı ve siz ve MFM’nin işi berbat mı oldu? Acı felsefesi açısından yarım sayfa çok benzer.
Histeri ve korkuluklar yerine, ebeveynlerin kim olduğunu belirten serebral palsi istatistikleri verin. Ayrıca birisi sana pisliklerin ensest çocukları olduğu konusunda yalan söyledi.
[quote=Vasyanitsa post_id=24862 time=1630068426 user_id=1] [quote=rmt post_id=24847 time=1630055825 user_id= 1184] uh, buradaki mutlu çifte üçüncü bir kişiyi dahil etmek güzel, "danışman". MFM’yi seviyorsanız, bunu kendiniz yapın ve siz olmadan iyi durumda olan başkalarına müdahale etmeyin. Ayrıca yarım sayfa boyunca felsefeyi de burada paylaştım. [/quote] Git karına lahana çorbası pişirmeyi öğret! Umurunda değil burada sorumlu olmak, evde ya da işte değil. Burada patron sen değilsin ve burada kimsenin sana hiçbir borcu yok. Burası herkesin eşit olduğu halka açık bir yer ve buraya arzularınla gelmende sorun yok. Bu forum, fikrinizi empoze edebileceğiniz, kimin neyi yapması, neyi yapmaması gerektiğini emir ve emir verebileceğiniz bir yer değildir. Ve bu konuda çok daha fazlası var. [/quote] Vay canına! Kıçından eşek arısı mı soktu? Zavallı adam çoktan sıkışıp kalmıştı: "Nekuy-nekuy-nekuy." 😏 Bu sizin için yazılmadı. Yoksa bu ikinci takma adınız mı ve siz ve MFM’nin işi berbat mı oldu? Acı felsefesi açısından yarım sayfa çok benzer. Histeri ve korkuluklar yerine, ebeveynlerin kim olduğunu belirten serebral palsi istatistikleri verin. Ayrıca birisi sana pisliklerin ensest çocukları olduğu konusunda yalan söyledi.
Annemle seks ben 15-16 yaşlarındayken başladı. Bazen başlatıcının babam olduğunu düşünüyorum. Çünkü spermotoksikoz çağına geldiğimde sürekli mastürbasyon yapıyordum. Cinsiyetlerini gözetlemeye başladım ve babam giderek daha fazla kapılarını açık bırakmaya başladı.
Annemle seks ben 15-16 yaşlarındayken başladı. Bazen başlatıcının babam olduğunu düşünüyorum. Çünkü spermotoksikoz çağına geldiğimde sürekli mastürbasyon yapıyordum. Cinsiyetlerini gözetlemeye başladım ve babam giderek daha fazla kapılarını açık bırakmaya başladı.
rmt: 27 Aug 2021, 20:03
Histeri ve korku yerine ebeveynlerin kim olduğunu gösteren serebral palsi istatistiklerini verin. Ayrıca birisi size paraşütçülerin ensest çocukları olduğu konusunda yalan söyledi.
Ve tam tersi; paraşütçülerin ensest çocukları olmadığı konusunda size kim yalan söyledi? İstatistikler nerede?
Fakat buradaki sorun yalnızca ne tür çocukların olacağı değil - sapmalar olsun veya olmasın.
Sorun, herkesin içinde yaşayacağı genel ahlaktadır. Ve bu çocuğun babası, annesi ve çocuğun kendisi.
Soru...
Peki, birbirlerinden bu çocuğu doğurmuşlar. Peki sırada ne var? Kim adına kayıt yaptırmalıyım? Kim baba olarak kabul edilmeli? Annenin kardeşi mi? Ve aynen böyle, doğrudan ve nüfus dairesinde doğum yapmak için geleceği hastanede olduğunu söyle?
Bunu hayal edebiliyor musun? Peki sırada ne var? Öncelikle doğum öncesi kliniğindeki doktorların hamilelik sırasında bunu öğrendiklerinde resmi olarak ne yapmaları gerektiğini bile bilmiyorum.
Yani resmi olarak bu durumda ne yapmaları gerekiyor?
Sonraki...
Doğum yapan bir kadının babalığını sakladığını ve görüşme sırasında babasının olmadığını yazdığını varsayalım. Peki ne? Daha sonra çocuk nüfusa kaydedilince babası da olmayacak.
Peki ne olmuş? O zaman bir şekilde mucizevi bir şekilde ortaya çıkacak mı?
Genel olarak, çocuğun doğumunda, mümkün olan her yerde çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook çeşit bürokrasi olduğunu hatırlıyorum. Her yerde belgeleri doldurmanız gerekiyor. Yine çocuğa ikinci isim veriliyor ve bütün bunlar bir şekilde babalıkla bağlantılı. Çocuğun göbek adı ne olacak? Kimin?
Çocuğun anne ve babasının erkek ve kız kardeş olduğu gerçeğini gizlemek için bir tür sahtekarlığa ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Hiçbir şeye dokunmazsanız ve her şeyi olduğu gibi belirtirseniz devlet yine de bunu sayacaktır.
Ve çocuk normal doğsa bile, o zaman doktorlar, öğretmenler, polisler ve eyaletten bir grup başka insan bunu sayacaktır. bunu biliyorum ve bir yerlerde bununla ilgili bir onay işareti olacak. Uyuşturucu bağımlısı olanlarla hemen hemen aynı.
Örneğin bir genç polis veya klinik düzeyinde uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle yakalandı. Bazı üniversitelerin onun için çok pahalı olduğunu düşünüyorum. Orduda, uçuşta, tıpta ve sanırım başka birçok alanda. Ve eğer herhangi bir yere girmenize izin verirlerse, bu bir çeşit çit inşası olacaktır. Ve belki bu çocuk da ömür boyu akrabalarından aynı damgayı taşıyacak. Ve doğuştan itibaren bazı fırsatlarda dezavantajlı durumda olacaktır.
Her ne kadar tartışmıyorum ama asıl önemli olan kişinin kendisindedir ve siz bunu kendiniz yapabilirsiniz.
Örneğin Vitalik Buterin’e bakın . Onun herhangi bir fotoğrafını gördüğüm anda, bunun kesinlikle bir kardeş tarafından yapıldığı düşüncesi aklımdan çıkmıyor.
Gerçi senden ve benden daha zengin insanlar da olacak. Bu da daha akıllı olduğu anlamına geliyor.
Ancak herkes doğuştan Vitalik Buterin ve Durov olma yeteneğine sahip değildir. Çoğunlukla insanlar düzenli sıralar halinde ofis yöneticilerinin yanına gitmek zorunda kalıyor. Zaten büyüyen göbeğinize bu salak dar pantolonu, gerilebilir düğmeleri olan çizgili bir gömlek giyin ve bir şeyler yapın ve maaş alın. Ve umarım patronunu yakalayabilirsin.
Kahretsin, her şey ne kadar karmaşık ve ne kadar çok kelime var.
Devletin nüfusa ihtiyacı varsa çocukların kimden olduğu önemli değildir, yeter ki her şey düzenli ve asildir. Bu nasıl yapılır - dedim. Soyadı değişen bir kız için hayali bir evlilik. Tüm.
[quote=Ivan62 post_id=24968 time=1630154441 user_id=2494] [quote=rmt post_id=24885 time=1630083782 user_id= 1184] Histeri ve korku yerine ebeveynlerin kim olduğunu gösteren serebral palsi istatistiklerini verin. Ayrıca birisi size paraşütçülerin ensest çocukları olduğu konusunda yalan söyledi. [/quote] Ve tam tersi; paraşütçülerin ensest çocukları olmadığı konusunda size kim yalan söyledi? İstatistikler nerede? Fakat buradaki sorun yalnızca ne tür çocukların olacağı değil - sapmalar olsun veya olmasın. Sorun, herkesin içinde yaşayacağı genel ahlaktadır. Ve bu çocuğun babası, annesi ve çocuğun kendisi.
Soru... Peki, birbirlerinden bu çocuğu doğurmuşlar. Peki sırada ne var? Kim adına kayıt yaptırmalıyım? Kim baba olarak kabul edilmeli? Annenin kardeşi mi? Ve aynen böyle, doğrudan ve nüfus dairesinde doğum yapmak için geleceği hastanede olduğunu söyle? Bunu hayal edebiliyor musun? Peki sırada ne var? Öncelikle doğum öncesi kliniğindeki doktorların hamilelik sırasında bunu öğrendiklerinde resmi olarak ne yapmaları gerektiğini bile bilmiyorum. Yani resmi olarak bu durumda ne yapmaları gerekiyor?
Sonraki... Doğum yapan bir kadının babalığını sakladığını ve görüşme sırasında babasının olmadığını yazdığını varsayalım. Peki ne? Daha sonra çocuk nüfusa kaydedilince babası da olmayacak. Peki ne olmuş? O zaman bir şekilde mucizevi bir şekilde ortaya çıkacak mı? Genel olarak, çocuğun doğumunda, mümkün olan her yerde çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook çeşit bürokrasi olduğunu hatırlıyorum. Her yerde belgeleri doldurmanız gerekiyor. Yine çocuğa ikinci isim veriliyor ve bütün bunlar bir şekilde babalıkla bağlantılı. Çocuğun göbek adı ne olacak? Kimin?
Çocuğun anne ve babasının erkek ve kız kardeş olduğu gerçeğini gizlemek için bir tür sahtekarlığa ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Hiçbir şeye dokunmazsanız ve her şeyi olduğu gibi belirtirseniz devlet yine de bunu sayacaktır. Ve çocuk normal doğsa bile, o zaman doktorlar, öğretmenler, polisler ve eyaletten bir grup başka insan bunu sayacaktır. bunu biliyorum ve bir yerlerde bununla ilgili bir onay işareti olacak. Uyuşturucu bağımlısı olanlarla hemen hemen aynı.
Örneğin bir genç polis veya klinik düzeyinde uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle yakalandı. Bazı üniversitelerin onun için çok pahalı olduğunu düşünüyorum. Orduda, uçuşta, tıpta ve sanırım başka birçok alanda. Ve eğer herhangi bir yere girmenize izin verirlerse, bu bir çeşit çit inşası olacaktır. Ve belki bu çocuk da ömür boyu akrabalarından aynı damgayı taşıyacak. Ve doğuştan itibaren bazı fırsatlarda dezavantajlı durumda olacaktır. Her ne kadar tartışmıyorum ama asıl önemli olan kişinin kendisindedir ve siz bunu kendiniz yapabilirsiniz. Örneğin Vitalik Buterin’e bakın . Onun herhangi bir fotoğrafını gördüğüm anda, bunun kesinlikle bir kardeş tarafından yapıldığı düşüncesi aklımdan çıkmıyor. Gerçi senden ve benden daha zengin insanlar da olacak. Bu da daha akıllı olduğu anlamına geliyor.
Ancak herkes doğuştan Vitalik Buterin ve Durov olma yeteneğine sahip değildir. Çoğunlukla insanlar düzenli sıralar halinde ofis yöneticilerinin yanına gitmek zorunda kalıyor. Zaten büyüyen göbeğinize bu salak dar pantolonu, gerilebilir düğmeleri olan çizgili bir gömlek giyin ve bir şeyler yapın ve maaş alın. Ve umarım patronunu yakalayabilirsin. [/quote] Kahretsin, her şey ne kadar karmaşık ve ne kadar çok kelime var. 😖 Devletin nüfusa ihtiyacı varsa çocukların kimden olduğu önemli değildir, yeter ki her şey düzenli ve asildir. Bu nasıl yapılır - dedim. Soyadı değişen bir kız için hayali bir evlilik. Tüm.
Tecrübelerime dayanarak yazacağım. Ailemle seks konusunda rahatım. Belki beni büyükannem büyüttüğünden ve annemle babam yılda belki bir aylığına geldiklerinden, sanatçıların, her türden şairin vb. sergilerini düzenlediler. Bu yüzden 12 yaşımdayken beni büyükannemden aldılar. Tam olarak iki yıl sonra, 14 yaşımda sperm toksikozu yaşamaya başladım ve elimden geldiğince mastürbasyon yapmaya başladım. Babam beni yozlaştırdı, o ve erkek kardeşi beni kendileriyle mastürbasyon yapmaya zorladılar ve sonra bir şekilde anneme geçtim, çünkü muhtemelen sikimi sabunlamaya başladı ve bu da benim beze boşalmamı sağladı. Bu nedenle çocuğun heteroseksüel cinsiyeti (annesi ve kız kardeşiyle) tamamlaması daha iyidir. Benim sorunum babam ve amcamla olan ilişkimi unutamıyorum. Sanırım annemle bir ilişkim olmasaydı eşcinsel olurdum çünkü erkeklerle ve erkeklerle seks yapmayı seviyordum.
Tecrübelerime dayanarak yazacağım. Ailemle seks konusunda rahatım. Belki beni büyükannem büyüttüğünden ve annemle babam yılda belki bir aylığına geldiklerinden, sanatçıların, her türden şairin vb. sergilerini düzenlediler. Bu yüzden 12 yaşımdayken beni büyükannemden aldılar. Tam olarak iki yıl sonra, 14 yaşımda sperm toksikozu yaşamaya başladım ve elimden geldiğince mastürbasyon yapmaya başladım. Babam beni yozlaştırdı, o ve erkek kardeşi beni kendileriyle mastürbasyon yapmaya zorladılar ve sonra bir şekilde anneme geçtim, çünkü muhtemelen sikimi sabunlamaya başladı ve bu da benim beze boşalmamı sağladı. Bu nedenle çocuğun heteroseksüel cinsiyeti (annesi ve kız kardeşiyle) tamamlaması daha iyidir. Benim sorunum babam ve amcamla olan ilişkimi unutamıyorum. Sanırım annemle bir ilişkim olmasaydı eşcinsel olurdum çünkü erkeklerle ve erkeklerle seks yapmayı seviyordum.
Kayıt daha karmaşıktır. Ancak hayali bir evlilik ve boşanma yoluyla, birinin soyadını değiştirerek sorun çözülebilir. Daha sonra sizinkini kaydedin. Orada artık birbiriniz için kim olduğunuzu kimse umursamayacak.
Ah arkadaşlar, bir şekilde her şeyi çok karmaşık hale getiriyorsunuz....
U Evlendiğinizde sizden pasaport dışında herhangi bir belge istendi mi? Hayır.
Akraba olmadığınızı belirten bir belge istediler mi? Hayır.
Adaşlar başvuruda bulundu ve evlenmek istiyor. Kimsenin herhangi bir sorusu olmayacak (tabii ki çekincelerle - soyadı ve soyadı az çok yaygınsa. Arnold Kazuaryevich Propolukorpenkov ve Matilda Kazuarievna Propolukorpenkova gelirse, o zaman elbette sorular ortaya çıkabilir. Ancak her durumda, her şey sizin sözlerinizden yazılmıştır. Ve sicil dairesinin herhangi bir sertifika talep etme hakkı yoktur).
Çocuk sahibi olmak daha karmaşık bir konudur. Ancak o zaman bile, mevcut genetik analiz yöntemleriyle, hamileliğin başlangıcında bile, doktor size fetüsün genetik kusuru olup olmadığından emin olacak ve hamileliği sonlandırmanızı tavsiye edecek, yoksa her şey yolundaysa, sağlıkla doğurun. ...)
[quote=rmt post_id=24847 time=1630055825 user_id=1184] Kayıt daha karmaşıktır. Ancak hayali bir evlilik ve boşanma yoluyla, birinin soyadını değiştirerek sorun çözülebilir. Daha sonra sizinkini kaydedin. Orada artık birbiriniz için kim olduğunuzu kimse umursamayacak. [/quote] Ah arkadaşlar, bir şekilde her şeyi çok karmaşık hale getiriyorsunuz.... U Evlendiğinizde sizden pasaport dışında herhangi bir belge istendi mi? Hayır. Akraba olmadığınızı belirten bir belge istediler mi? Hayır. Adaşlar başvuruda bulundu ve evlenmek istiyor. Kimsenin herhangi bir sorusu olmayacak (tabii ki çekincelerle - soyadı ve soyadı az çok yaygınsa. Arnold Kazuaryevich Propolukorpenkov ve Matilda Kazuarievna Propolukorpenkova gelirse, o zaman elbette sorular ortaya çıkabilir. Ancak her durumda, her şey sizin sözlerinizden yazılmıştır. Ve sicil dairesinin herhangi bir sertifika talep etme hakkı yoktur). Çocuk sahibi olmak daha karmaşık bir konudur. Ancak o zaman bile, mevcut genetik analiz yöntemleriyle, hamileliğin başlangıcında bile, doktor size fetüsün genetik kusuru olup olmadığından emin olacak ve hamileliği sonlandırmanızı tavsiye edecek, yoksa her şey yolundaysa, sağlıkla doğurun. ...)
Doğru. Ensest doktorlardan oluşan bir ailede, kız çocuğunun babasını doğurması istendiğinde testler yapılmış ve kız sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmiş.
Doğru. Ensest doktorlardan oluşan bir ailede, kız çocuğunun babasını doğurması istendiğinde testler yapılmış ve kız sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmiş.
Ve her ikisi de sağlıklıysa doğum yapmaktan korkmayın
nelerin yapılabileceği konusunda akraba bir çiftten doğmuş olan fiziksel engelli çocuklar duymadı mı?
duymadı, duymadı. Mesajımı dikkatlice okudunuz mu?
İstismarcılar arasında reddedilen çocukların yüzdesi çok daha yüksek. Sadece benim evimde 90’lı yıllarda böyle annelerin iki kız ve yarık dudaklı bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Ve biraz tuhaf olan bir tane daha. Öte yandan, önceden köylerin tamamı bir veya iki aileden oluşuyordu. Neden düşünüyorsun?
Diğer bir husus da kalıtsal hastalıkları doğrudan akrabalarda aramanız gerektiğidir.
Bizim köyde de durum böyle. Ne yapmalıyım? Hiçliğin ortasında.
[quote=rmt post_id=24854 time=1630058269 user_id=1184] [quote="Andrey I" post_id= 24851 time=1630056959 user_id=2456] [alıntı =rmt post_id=24847 time=1630055825 user_id=1184] Ve her ikisi de sağlıklıysa doğum yapmaktan korkmayın [/quote] nelerin yapılabileceği konusunda akraba bir çiftten doğmuş olan fiziksel engelli çocuklar duymadı mı? [/quote] duymadı, duymadı. Mesajımı dikkatlice okudunuz mu? İstismarcılar arasında reddedilen çocukların yüzdesi çok daha yüksek. Sadece benim evimde 90’lı yıllarda böyle annelerin iki kız ve yarık dudaklı bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Ve biraz tuhaf olan bir tane daha. Öte yandan, önceden köylerin tamamı bir veya iki aileden oluşuyordu. Neden düşünüyorsun? Diğer bir husus da kalıtsal hastalıkları doğrudan akrabalarda aramanız gerektiğidir. [/quote] Bizim köyde de durum böyle. Ne yapmalıyım? Hiçliğin ortasında.
Fiziksel engelli çocukların akraba bir çiftten doğabileceğini duydunuz mu?
duydum, duydum. Mesajımı dikkatlice okudunuz mu?
Bizim köyde de durum böyle. Ne yapmalıyım? Hiçliğin ortasında.
[quote=Tanushka post_id=25567 time=1630519810 user_id=327] [quote=rmt post_id=24854 time=1630058269 user_id= 1184] [quote="Andrey I " post_id=24851 time=1630056959 user_id=2456] Fiziksel engelli çocukların akraba bir çiftten doğabileceğini duydunuz mu? [/quote] duydum, duydum. Mesajımı dikkatlice okudunuz mu? İstismarcılar arasında reddedilen çocukların yüzdesi çok daha yüksek. Sadece benim evimde 90’lı yıllarda böyle annelerin iki kız ve yarık dudaklı bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Ve biraz tuhaf olan bir tane daha. Öte yandan, önceden köylerin tamamı bir veya iki aileden oluşuyordu. Neden düşünüyorsun? Diğer bir husus da kalıtsal hastalıkları doğrudan akrabalarda aramanız gerektiğidir. [/quote] Bizim köyde de durum böyle. Ne yapmalıyım? Hiçliğin ortasında. [/quote] Tanya, sır değilse hangi bölgede?)
Ben ensestten yanayım. Ama akrabanın tek eş olmasına karşıyım.
Yabancı doğurmak daha iyi.
Fakat akraba doğursanız bile %100 ucube olarak doğmayacaksınız.
Fakat bu risk gerekli mi?
Ben ensestten yanayım. Ama akrabanın tek eş olmasına karşıyım. Yabancı doğurmak daha iyi. Fakat akraba doğursanız bile %100 ucube olarak doğmayacaksınız. Fakat bu risk gerekli mi?
su perisi, Kesinlikle doğru! Bir doktor olarak seni destekliyorum! Ayrıca ensest konusunda da olumlu bir tutumum var ve insanların vakaların %99’unda kendi zevkleri için seks yaptıklarına inanıyorum, bu nedenle ailenizden biriyle cinsel bir ilişki gelişirse, Tanrıya şükür! Bu durumdaki psikolojik sorunlar fazlasıyla abartılıyor ve ensestin karşı propagandası yapılıyor! Ama sakın doğurma! Bu bir tabu!
[ref=#804000]su perisi[/ref], Kesinlikle doğru! Bir doktor olarak seni destekliyorum! Ayrıca ensest konusunda da olumlu bir tutumum var ve insanların vakaların %99’unda kendi zevkleri için seks yaptıklarına inanıyorum, bu nedenle ailenizden biriyle cinsel bir ilişki gelişirse, Tanrıya şükür! Bu durumdaki psikolojik sorunlar fazlasıyla abartılıyor ve ensestin karşı propagandası yapılıyor! Ama sakın doğurma! Bu bir tabu!
Çocukken kuzen kardeşlerimin yanındaydım. Kız ve erkek çocuklar arasındaki farkları inceledik. Yakın insanlar dışında kime güvenebilirsiniz?))
Ensest ilişkinin dezavantajı, yavrulardaki genetik anormalliklerdir. Böylece hamile kalmaktan kaçınabilirsiniz) Ve eksi kaybolur
Çocukken kuzen kardeşlerimin yanındaydım. Kız ve erkek çocuklar arasındaki farkları inceledik. Yakın insanlar dışında kime güvenebilirsiniz?)) Ensest ilişkinin dezavantajı, yavrulardaki genetik anormalliklerdir. Böylece hamile kalmaktan kaçınabilirsiniz) Ve eksi kaybolur
gel: 18 Feb 2021, 12:48
ve bana onun bana yakıştığını söylüyor, onu iyi yapan şey nedir diye soruyorum
Neden kız. İki kız vardı, biri bir yaşından beri tanıyordum, ikincisi annemin arkadaşının kızıydı.
Evet ben çalışıyordum, meslektaşım 40 yaşındaydı, evliydi.
Denedim ilkinde, ama daha fazla sevişilmesine izin vermedi. nİkincisi, annesiyle geldi, fotoğraflı bir albüm getirdi, mağazaya gitti, baktım, tahrik oldum ve mastürbasyon yaptım. fotoğrafları kendim çektim.
Daha sonra bir tanesinin tanıtımını yaptım ve sonuncusunda birlikte yaşadık.
Bir meslektaşımla rahatlamak işe yaradı, yani karşılaştırırsanız onu birkaç kez yatakta çektim , ya da arkadan,
iş arkadaşları olsaydı ya da ayakta olsaydı kimse sevgili olduğumuzu anlamadı.
Evet sonra karşılaştırdım, 40 yaşında, sürekli bir erkek istiyor, sahip değil’ Uzun zamandır sevgilim yok, sonra onu da baştan çıkardım yani dahil oldum, genç bir erkeğim, sürekli onu istiyorum, benimle geliyor, onu götürdüğümde hoşuna gidiyor, tecrübeli ,
belki üste oturur, sonra sık sık bana dokunur, kendini bana bastırır.
Ayrıca genç bir erkek için bir kadını almak, bir erkeğin bir kızı alması kadar hoştur. Yalnızca ilk durumda, bir kadının size boyun eğmesi sözde ensest gibi bir şey yüzünden bir yerde tahrik olursunuz.
[quote=gel post_id=12816 time=1613641717 user_id=1] ve bana onun bana yakıştığını söylüyor, onu iyi yapan şey nedir diye soruyorum [/quote] Neden kız. İki kız vardı, biri bir yaşından beri tanıyordum, ikincisi annemin arkadaşının kızıydı. Evet ben çalışıyordum, meslektaşım 40 yaşındaydı, evliydi. Denedim ilkinde, ama daha fazla sevişilmesine izin vermedi. nİkincisi, annesiyle geldi, fotoğraflı bir albüm getirdi, mağazaya gitti, baktım, tahrik oldum ve mastürbasyon yaptım. fotoğrafları kendim çektim. Daha sonra bir tanesinin tanıtımını yaptım ve sonuncusunda birlikte yaşadık. Bir meslektaşımla rahatlamak işe yaradı, yani karşılaştırırsanız onu birkaç kez yatakta çektim , ya da arkadan, iş arkadaşları olsaydı ya da ayakta olsaydı kimse sevgili olduğumuzu anlamadı. Evet sonra karşılaştırdım, 40 yaşında, sürekli bir erkek istiyor, sahip değil’ Uzun zamandır sevgilim yok, sonra onu da baştan çıkardım yani dahil oldum, genç bir erkeğim, sürekli onu istiyorum, benimle geliyor, onu götürdüğümde hoşuna gidiyor, tecrübeli , belki üste oturur, sonra sık sık bana dokunur, kendini bana bastırır. Ayrıca genç bir erkek için bir kadını almak, bir erkeğin bir kızı alması kadar hoştur. Yalnızca ilk durumda, bir kadının size boyun eğmesisözde ensest gibi bir şey yüzünden bir yerde tahrik olursunuz.
Ensest değil ama yine de 11-12 yaşlarındaydım ve 50 yaşında bir kadın olan komşum beni sık sık herhangi bir sebeple veya sebepsiz olarak arardı. Annem ve babam geç saatlere kadar çalıştı ve beni besledi vs. Annem ve babam işten dönene kadar onların evinde bekledim. Genel olarak nasıl başladığını tam olarak hatırlamıyorum ama bence şiddetli yağmura yakalandım ve bana eşyalarımı çıkarmamı söyledi, kurutmaya başladı ve ben de onun büyük elbisesini çıplak vücudumun üzerine giyiyordum. genel olarak kelimesi kelimesine kızlarla ilgili, seni görüp görmediğime dair her türlü konuşmayla beni buna yönlendirdiğini anladım, genel olarak ona penisimi göstermesini istedi. Kimse bilmeyecek gibi vb. Okşamalarından zaten dik olan penisi gösterdim, dokundu, dokundu, genel olarak, sonra bu konuyla daha sık hale geldik. Ben de ona dokundum, onu gördüm ve onu becermeye çalıştım ama o zamanlar pek salak değildim ve inisiyatif almaktan utanıyordum, genel olarak kendimizi onun 3 göğüslerini terk etmesiyle sınırladık. -4 beden, belki de kadın dolgun olduğu ve aynı zamanda amımı emdiği için. Ve böylece yaklaşık bir yıl, belki daha fazla süre sonra taşındık ve ilişkimiz sona erdi.
Ensest değil ama yine de 11-12 yaşlarındaydım ve 50 yaşında bir kadın olan komşum beni sık sık herhangi bir sebeple veya sebepsiz olarak arardı. Annem ve babam geç saatlere kadar çalıştı ve beni besledi vs. Annem ve babam işten dönene kadar onların evinde bekledim. Genel olarak nasıl başladığını tam olarak hatırlamıyorum ama bence şiddetli yağmura yakalandım ve bana eşyalarımı çıkarmamı söyledi, kurutmaya başladı ve ben de onun büyük elbisesini çıplak vücudumun üzerine giyiyordum. genel olarak kelimesi kelimesine kızlarla ilgili, seni görüp görmediğime dair her türlü konuşmayla beni buna yönlendirdiğini anladım, genel olarak ona penisimi göstermesini istedi. Kimse bilmeyecek gibi vb. Okşamalarından zaten dik olan penisi gösterdim, dokundu, dokundu, genel olarak, sonra bu konuyla daha sık hale geldik. Ben de ona dokundum, onu gördüm ve onu becermeye çalıştım ama o zamanlar pek salak değildim ve inisiyatif almaktan utanıyordum, genel olarak kendimizi onun 3 göğüslerini terk etmesiyle sınırladık. -4 beden, belki de kadın dolgun olduğu ve aynı zamanda amımı emdiği için. Ve böylece yaklaşık bir yıl, belki daha fazla süre sonra taşındık ve ilişkimiz sona erdi.
[ref=#000000]boynuzlama[/ref], [ref=#000000]aldatılan[/ref], aman dostum, seni kıskanmayacaksın (([quote=hematojen post_id=12784 time=1613568136 user_id=1]hematojen [/quote] kahretsin, bu da oluyor
[ref=#000000]boynuzlama[/ref], [ref=#000000]aldatılan[/ref], aman dostum, seni kıskanmayacaksın (([quote=hematojen post_id=12784 time=1613568136 user_id=1]hematojen [/quote] lanet olsun, bu da oluyor [ref=#000000]Lusya[/ref], çok naziksin Lucy)
[ref=#000000]boynuzlama[/ref], [ref=#000000]aldatılan[/ref], aman dostum, seni kıskanmayacaksın (([quote=hematojen post_id=12784 time=1613568136 user_id=1]hematojen [/quote] lanet olsun, bu da oluyor [ref=#000000]Lusya[/ref], çok naziksin Lyusya )[quote= Rita post_id=12843 time =1613697434 user_id=1]Rita[/quote][ref=#000000 ] Rita[/ref], belki henüz seninle birlikte olmak istemeyecektir
[ref=#000000]boynuzlama[/ref], [ref=#000000]aldatılan[/ref], aman dostum, seni kıskanmayacaksın (([quote=hematojen post_id=12784 time=1613568136 user_id=1]hematojen [/quote] lanet olsun, bu da oluyor [ref=#000000]Lusya[/ref], çok naziksin Lyusya )[quote= Rita post_id=12843 time =1613697434 user_id=1]Rita[/quote][ref=#000000 ] Rita[/ref], belki henüz seninle birlikte olmak istemeyecektir[ref= #000000]Asfiksi [/ref] ve o sana bir daha bu konuyu sormadı mı?
Anneme onu istediğimi itiraf ettim. Kavga etti ve sonra sakinleşti, üvey babamın onu kıçından sikişini izlediğimde ve o zaten bütün eve bağırmaya başladığında onu istedim. Bazen ona masaj yapıyor ve külotunu kıçının ortasına kadar çekiyordu. 17 yaşındayken sırtımı yıkamayı teklif etti ve sertleşmiş penisime baktı. Ama onunla bana hiçbir şey olmadı. Artık iyi bir ilişkimiz var, nadiren birbirimizi görüyoruz ama onu istiyorum.
Anneme onu istediğimi itiraf ettim. Kavga etti ve sonra sakinleşti, üvey babamın onu kıçından sikişini izlediğimde ve o zaten bütün eve bağırmaya başladığında onu istedim. Bazen ona masaj yapıyor ve külotunu kıçının ortasına kadar çekiyordu. 17 yaşındayken sırtımı yıkamayı teklif etti ve sertleşmiş penisime baktı. Ama onunla bana hiçbir şey olmadı. Artık iyi bir ilişkimiz var, nadiren birbirimizi görüyoruz ama onu istiyorum.
Önce hafif flörtler yapmak gerekiyordu. Sanki arkamdan gelip bana sarıldı anne, bana karşı çok iyisin. Beni yanağımdan öptü. Sanki şans eseriymiş gibi hafifçe bastı. Bu seçeneklerden biri. Ama yine de bu önceki ilişkiye bağlı elbette. Az çok doğal olmalı. Önemli olan ona daha sık dokunmaya başlamanız ve ilginizi başka şekillerde göstermeye başlamanızdır. Hemen fazla ileri gitmeyin, tepkiyi izleyin. İnsanların karakterleri çok farklıdır, ayrıca zaman ve ruh hali de önemlidir. Ruh hali iyi olduğunda ve iltifatlar ve komik yaklaşımlar geçtiğinde. Ve yorulduğunuzda, bir masaj terapistinden yardım almak, bir tür yardım almak veya sadece oturup uzanıp konuşmak (eğer bu sizin için normalse) daha iyidir. Ve sonra koşullara bağlıdır. Yakında sizin "kur yaptığınızı" kendisi de fark edecektir. Henüz fark etmediyseniz.
Bu konudaki tutumu da önemli. Düşmanca davranan hanımlar var, isteyenler de var ama sanki bu imkansızmış gibi arzularını geri tutuyorlar. Şansınıza bağlı.
Önce hafif flörtler yapmak gerekiyordu. Sanki arkamdan gelip bana sarıldı anne, bana karşı çok iyisin. Beni yanağımdan öptü. Sanki şans eseriymiş gibi hafifçe bastı. Bu seçeneklerden biri. Ama yine de bu önceki ilişkiye bağlı elbette. Az çok doğal olmalı. Önemli olan ona daha sık dokunmaya başlamanız ve ilginizi başka şekillerde göstermeye başlamanızdır. Hemen fazla ileri gitmeyin, tepkiyi izleyin. İnsanların karakterleri çok farklıdır, ayrıca zaman ve ruh hali de önemlidir. Ruh hali iyi olduğunda ve iltifatlar ve komik yaklaşımlar geçtiğinde. Ve yorulduğunuzda, bir masaj terapistinden yardım almak, bir tür yardım almak veya sadece oturup uzanıp konuşmak (eğer bu sizin için normalse) daha iyidir. Ve sonra koşullara bağlıdır. Yakında sizin "kur yaptığınızı" kendisi de fark edecektir. Henüz fark etmediyseniz. 😁 Bu konudaki tutumu da önemli. Düşmanca davranan hanımlar var, isteyenler de var ama sanki bu imkansızmış gibi arzularını geri tutuyorlar. Şansınıza bağlı.
Anderson: 10 Sep 2021, 09:54
Önce hafif bir flörtleşme yaşanmalıydı. Sanki arkamdan gelip bana sarıldı anne, bana karşı çok iyisin. Beni yanağımdan öptü. Sanki şans eseriymiş gibi hafifçe bastı. Bu seçeneklerden biri. Ama yine de bu önceki ilişkiye bağlı elbette. Az çok doğal olmalı. Önemli olan ona daha sık dokunmaya başlamanız ve ilginizi başka şekillerde göstermeye başlamanızdır. Hemen fazla ileri gitmeyin, tepkiyi izleyin. İnsanların karakterleri çok farklıdır, ayrıca zaman ve ruh hali de önemlidir. Ruh hali iyi olduğunda ve iltifatlar ve komik yaklaşımlar geçtiğinde. Ve yorulduğunuzda, bir masaj terapistinden yardım almak, bir tür yardım almak veya sadece oturup uzanıp konuşmak (eğer bu sizin için normalse) daha iyidir. Ve sonra koşullara bağlıdır. Yakında sizin "kur yaptığınızı" kendisi de fark edecektir. Henüz fark etmediyseniz.
Bu konudaki tutumu da önemli. Düşmanca davranan hanımlar var, isteyenler de var ama sanki bu imkansızmış gibi arzularını geri tutuyorlar. Şansınıza bağlı.
Fakat bu intihaldir. Telif hakkı nedeniyle telif ücreti talep ediyorum. ))
[quote=Anderson post_id=27621 time=1631256875 user_id=2748] Önce hafif bir flörtleşme yaşanmalıydı. Sanki arkamdan gelip bana sarıldı anne, bana karşı çok iyisin. Beni yanağımdan öptü. Sanki şans eseriymiş gibi hafifçe bastı. Bu seçeneklerden biri. Ama yine de bu önceki ilişkiye bağlı elbette. Az çok doğal olmalı. Önemli olan ona daha sık dokunmaya başlamanız ve ilginizi başka şekillerde göstermeye başlamanızdır. Hemen fazla ileri gitmeyin, tepkiyi izleyin. İnsanların karakterleri çok farklıdır, ayrıca zaman ve ruh hali de önemlidir. Ruh hali iyi olduğunda ve iltifatlar ve komik yaklaşımlar geçtiğinde. Ve yorulduğunuzda, bir masaj terapistinden yardım almak, bir tür yardım almak veya sadece oturup uzanıp konuşmak (eğer bu sizin için normalse) daha iyidir. Ve sonra koşullara bağlıdır. Yakında sizin "kur yaptığınızı" kendisi de fark edecektir. Henüz fark etmediyseniz. 😁 Bu konudaki tutumu da önemli. Düşmanca davranan hanımlar var, isteyenler de var ama sanki bu imkansızmış gibi arzularını geri tutuyorlar. Şansınıza bağlı. [/quote] Fakat bu intihaldir. Telif hakkı nedeniyle telif ücreti talep ediyorum. 🤣))
Lyokha 71: 15 Sep 2021, 00:03
Ben çocukken, kız kardeşim ve ben birbirimizin amlarını ve daha fazlasını incelerdik. Picchu’da işemenin nasıl bir şey olduğunu denedik
...Bu çok nadir bir durum - benimle aynı şeyleri yaşayan biriyle tanıştım.....Eğer sen yapabilirsiniz - kişisel bir mesajla yazın.
[quote="Lyokha 71" post_id=28924 time=1631653407 user_id=1] Ben çocukken, kız kardeşim ve ben birbirimizin amlarını ve daha fazlasını incelerdik. Picchu’da işemenin nasıl bir şey olduğunu denedik [/quote]...Bu çok nadir bir durum - benimle aynı şeyleri yaşayan biriyle tanıştım.....Eğer sen yapabilirsiniz - kişisel bir mesajla yazın.
Genetik konusunda meslekten olmayanlar için küçük bir eğitim dersi (bu benim hobim, bu yüzden çok kaba olmayın, kimseyi gücendirmek istemiyorum, ama genetik konusunda meslekten olmayanlar olduğunuzu kendiniz biliyorsunuz), genetik başarısızlıklar sürekli olarak başlar 8 nesil boyunca ikinci kuzen dahil olmak üzere yakın akrabaların çaprazlanması. Yani art arda 8 kez arızalı olacak. Ve eğer birisinin bu konuda fark edilmeyen böyle tanıdıkları varsa, o zaman ebeveynleri veya ataları zaten 8 kat sınırını harcamış demektir.
Bu nedenle İncil’de bahsediliyor ve tüm bunlara dair katı yasaklar var. Anladım? Çünkü eskiler de bununla günah işlediler.
Genetik konusunda meslekten olmayanlar için küçük bir eğitim dersi (bu benim hobim, bu yüzden çok kaba olmayın, kimseyi gücendirmek istemiyorum, ama genetik konusunda meslekten olmayanlar olduğunuzu kendiniz biliyorsunuz), genetik başarısızlıklar sürekli olarak başlar 8 nesil boyunca ikinci kuzen dahil olmak üzere yakın akrabaların çaprazlanması. Yani art arda 8 kez arızalı olacak. Ve eğer birisinin bu konuda fark edilmeyen böyle tanıdıkları varsa, o zaman ebeveynleri veya ataları zaten 8 kat sınırını harcamış demektir. Bu nedenle İncil’de bahsediliyor ve tüm bunlara dair katı yasaklar var. Anladım? Çünkü eskiler de bununla günah işlediler.
nymphet: 02 Sep 2021, 10:15
Fakat bu risk gerekli mi?
Tamamen destekliyorum. Cinsel oyun ve zevkin ne kadar heyecan verici bir konu olduğu. Ancak çocuk sahibi olmamak daha iyidir, bu tamamen yersiz bir risk ve sorumsuzluktur.
3 dakika 32 saniye sonra gönderilir:
Ancak ilginç istatistikler... Yüzde otuz olumlu ensest deneyimi yaşadı! Fantezi kuran pislikleri ve ikinci kuzenlerle cinsel oyunları ensest olarak görenleri bir kenara bıraksak bile, hala çok şey var...
[quote=nymphet post_id=25657 time=1630566923 user_id=182] Fakat bu risk gerekli mi? [/quote] Tamamen destekliyorum. Cinsel oyun ve zevkin ne kadar heyecan verici bir konu olduğu. Ancak çocuk sahibi olmamak daha iyidir, bu tamamen yersiz bir risk ve sorumsuzluktur.
[size=85] [color=green]3 dakika 32 saniye sonra gönderilir:[/color][/size ] Ancak ilginç istatistikler... Yüzde otuz olumlu ensest deneyimi yaşadı! Fantezi kuran pislikleri ve ikinci kuzenlerle cinsel oyunları ensest olarak görenleri bir kenara bıraksak bile, hala çok şey var...
Sovyet döneminde bile 12 yaşın altındaki 100 kızdan en az 5’inin seks deneyimine sahip olduğuna inanmak için nedenler var. Çoğu durumda babaları, amcaları veya erkek kardeşleriyle.
Yani hemen hemen her sınıfta bir genç kız vardı.
Kim olduğunu düşünebilirsiniz.
Diyelim ki sınıfımdaki ben olduğumu düşündüm. Ama yakın zamanda bunun sadece bu olduğunu öğrendim. Utangaç, mükemmel öğrencimiz 9 yaşından itibaren önce erkek kardeşiyle, sonra babası ve komşusuyla sikişti.
Artık konunun çok daha popüler olduğunu ve başlama oranının çok daha fazla olduğunu düşünüyorum sekse ilgi azalıyor.
Sovyet döneminde bile 12 yaşın altındaki 100 kızdan en az 5’inin seks deneyimine sahip olduğuna inanmak için nedenler var. Çoğu durumda babaları, amcaları veya erkek kardeşleriyle. Yani hemen hemen her sınıfta bir genç kız vardı. Kim olduğunu düşünebilirsiniz. Diyelim ki sınıfımdaki ben olduğumu düşündüm. Ama yakın zamanda bunun sadece bu olduğunu öğrendim. Utangaç, mükemmel öğrencimiz 9 yaşından itibaren önce erkek kardeşiyle, sonra babası ve komşusuyla sikişti.
Artık konunun çok daha popüler olduğunu ve başlama oranının çok daha fazla olduğunu düşünüyorum sekse ilgi azalıyor.
Gençken olgun bir kadınla seks yapıp yapmadığını söyle bana
Last post
Beni götürmediler. Seçim kriterlerini karşılamadı. Geceyi geçirmek üzere yerel gençleri evine götüren boşanmış bir hanımefendimiz vardı. Sadece yetişkinleri almaya çalıştım ama bazen küçükler de...