Neden sürekli annesine evlenme teklif ediyor?
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 2 years 11 months
Neden sürekli annesine evlenme teklif ediyor?
Denizden döndükten sonra komşumuzun beşinci kattaki arkadaşı sürekli anneme evlenme teklif etmeye başladı. Annesi onu reddediyor ama birkaç gün sonra yeniden başlıyor. Annem telefonundan sürekli olarak ondan bildirimler alıyor: "Seni seviyorum", "Evlen benimle", "Senden çocuk istiyorum", "Seni istiyorum" ve bunların hepsi. Buna neden ihtiyacı var? Bir kez kapı zili çaldı ama o olduğunu bilmiyordum ve beni koridora çekip kapıyı kapattı. Sonra anladığım kadarıyla annemi evlenmeye ikna etmeye çalıştı. O zaman da reddetti, şimdi de reddediyor. O zaman neden tırmanıyor? Ona ihtiyaç duyulmadığını zaten açıkça belirtmişler.
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Neden sürekli annesine evlenme teklif ediyor?
Öyle bir insan türü var ki... yani onlar Kelimeleri anlamıyorum.... .anlamıyorum.MobileIndefinet: ↑14 Aug 2022, 17:51 Denizden döndükten sonra komşumuzun beşinci kattaki arkadaşı sürekli anneme evlenme teklif etmeye başladı. Annesi onu reddediyor ama birkaç gün sonra yeniden başlıyor. Annem telefonundan sürekli olarak ondan bildirimler alıyor: "Seni seviyorum", "Evlen benimle", "Senden çocuk istiyorum", "Seni istiyorum" ve bunların hepsi. Buna neden ihtiyacı var? Bir kez kapı zili çaldı ama o olduğunu bilmiyordum ve beni koridora çekip kapıyı kapattı. Sonra anladığım kadarıyla annemi evlenmeye ikna etmeye çalıştı. O zaman da reddetti, şimdi de reddediyor. O zaman neden tırmanıyor? Ona ihtiyaç duyulmadığını zaten açıkça belirtmişler.
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
- Total posts: 110
Ve ne yapmalı?sexmarina80: ↑14 Aug 2022, 17:54 Öyle bir insan türü var ki...... yani, kelimeleri anlamıyorlar.... anlamıyorlar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Böylece sen, genç bir aptal, internete sahip olamazsın ve sonunda herkesi annenle ve onun sikikleriyle becermeyi bırakırsın .
Devam edeceğim:
Böylece sen, genç bir aptal, internete sahip olamazsın ve sonunda herkesi annenle ve onun sikikleriyle becermeyi bırakırsın .
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 478 Views
-
Last post by Topçik
-
- 9 Replies