Neden sürekli annesine evlenme teklif ediyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
MobilIndefinet
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 2 years 11 months
 Neden sürekli annesine evlenme teklif ediyor?

Unread post by MobilIndefinet »

Denizden döndükten sonra komşumuzun beşinci kattaki arkadaşı sürekli anneme evlenme teklif etmeye başladı. Annesi onu reddediyor ama birkaç gün sonra yeniden başlıyor. Annem telefonundan sürekli olarak ondan bildirimler alıyor: "Seni seviyorum", "Evlen benimle", "Senden çocuk istiyorum", "Seni istiyorum" ve bunların hepsi. Buna neden ihtiyacı var? Bir kez kapı zili çaldı ama o olduğunu bilmiyordum ve beni koridora çekip kapıyı kapattı. Sonra anladığım kadarıyla annemi evlenmeye ikna etmeye çalıştı. O zaman da reddetti, şimdi de reddediyor. O zaman neden tırmanıyor? Ona ihtiyaç duyulmadığını zaten açıkça belirtmişler.
seksmarina80
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Neden sürekli annesine evlenme teklif ediyor?

Unread post by seksmarina80 »

MobileIndefinet: 14 Aug 2022, 17:51 Denizden döndükten sonra komşumuzun beşinci kattaki arkadaşı sürekli anneme evlenme teklif etmeye başladı. Annesi onu reddediyor ama birkaç gün sonra yeniden başlıyor. Annem telefonundan sürekli olarak ondan bildirimler alıyor: "Seni seviyorum", "Evlen benimle", "Senden çocuk istiyorum", "Seni istiyorum" ve bunların hepsi. Buna neden ihtiyacı var? Bir kez kapı zili çaldı ama o olduğunu bilmiyordum ve beni koridora çekip kapıyı kapattı. Sonra anladığım kadarıyla annemi evlenmeye ikna etmeye çalıştı. O zaman da reddetti, şimdi de reddediyor. O zaman neden tırmanıyor? Ona ihtiyaç duyulmadığını zaten açıkça belirtmişler.
Öyle bir insan türü var ki... yani onlar Kelimeleri anlamıyorum.... .anlamıyorum.
Автор темы
MobilIndefinet
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110

Unread post by MobilIndefinet »

sexmarina80: 14 Aug 2022, 17:54 Öyle bir insan türü var ki...... yani, kelimeleri anlamıyorlar.... anlamıyorlar.
Ve ne yapmalı?
Kakenti
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 65
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kakenti »

Ama sorun değil, zamanla geride kalacak. :bel_flag:
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520

Unread post by YeniDim »

slavik.neskaju: 15 Aug 2022, 12:45 Sadece evinizi satıp sizi sokağa atmak istiyor🤗
Devam edeceğim:
Böylece sen, genç bir aptal, internete sahip olamazsın ve sonunda herkesi annenle ve onun sikikleriyle becermeyi bırakırsın .
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”