Ensest ve “normal” insanlardan nefret üzerine düşünceler

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Belediye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 114
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ensest ve “normal” insanlardan nefret üzerine düşünceler

Unread post by Belediye »

Annemle sabah seksinin ardından o ve ben konuşmaya başladık ve aile ilişkileri ve bunların nasıl olması gerektiği hakkında düşünmeye başladık. Kim ne derse desin benim için her şey harika. 13-14 yaşımdan beri annemle seks yapıyorum. O ve babası neyin en iyi olduğunu ve hangi pozlarda olduğunu gösterdiler. Kardeşimi 12 yaşında davet ettiler, şimdi onlarla birlikte yaşarken (anneme göre) her gün onu rahatsız ediyor. Eşimi 15 yaşında aile ensestiyle tanıştırmış olmama rağmen hiç pişmanlık duymuyoruz. Babam sayesinde, eşimin olduğu bir "altın ortalama" bulduk. çok parlak bir şekilde boşalıyor. Ve böylece şu soru ortaya çıkıyor: İnsanlar neden ensestten bu kadar nefret ediyor? Bir ailenin ensestle yaşamasını anlıyorum (anne bir erkek çocuk doğurur, bir kız da bir baba doğurur), ama her şey benimki gibi olduğunda annemi bir anne gibi severim ve ona saygılı davranırım. Baba, karısına kaba bir şekilde tecavüz etse de ona aynı saygıyla davranıyor ve hakaretler yalnızca seks koridorlarında yaşanıyor... Ama bu tür aile ilişkilerinden bile nefret edilecek...

Burada Bu, daha fazla yeterli aileye sahip olmak için bu tür ailelere daha fazla ihtiyacımız olduğu sonucudur. Toplumun aptal sınırlarına sıkıştırılmış insanlar yerine, onlara ekmek yedirmeyin, bırakın birilerinden nefret etsinler.
These users thanked the author Belediye for the post:
Esnek
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel
 Re: “Normal” insanlardan ensest ve nefret üzerine düşünceler

Unread post by Kardeş »

Vald, senin gibi gevezelerden nefret ediyorlar * x)
Karısını getirdi *x)
These users thanked the author Kardeş for the post:
Firavun faresi
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Aile, ebeveynlerin çocuklara sevgisinin, çocukların da ebeveynlere sevgi ve saygısının olduğu bir ailedir ve gerisi herkesin görüşüdür; özdeş aileler yoktur.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
nikolj202
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Orientation: biseksüel

Unread post by Firavun faresi »

Vald: 06 Aug 2022, 08:04 Annemle sabah seksinin ardından annemle konuşmaya başladık ve aile ilişkileri ve bunların nasıl olması gerektiği hakkında düşünmeye başladık. Kim ne derse desin benim için her şey harika. 13-14 yaşımdan beri annemle seks yapıyorum. O ve babası neyin en iyi olduğunu ve hangi pozlarda olduğunu gösterdiler. Kardeşimi 12 yaşında davet ettiler, şimdi onlarla birlikte yaşarken (anneme göre) her gün onu rahatsız ediyor. Eşimi 15 yaşında aile ensestiyle tanıştırmış olmama rağmen hiç pişmanlık duymuyoruz. Babam sayesinde, eşimin olduğu bir "altın ortalama" bulduk. çok parlak bir şekilde boşalıyor. Ve böylece şu soru ortaya çıkıyor: İnsanlar neden ensestten bu kadar nefret ediyor? Bir ailenin ensestle yaşamasını anlıyorum (anne bir erkek çocuk doğurur, bir kız da bir baba doğurur), ama her şey benimki gibi olduğunda annemi bir anne gibi severim ve ona saygılı davranırım. Baba, karısına kaba bir şekilde tecavüz etse de ona aynı saygıyla davranıyor ve hakaretler yalnızca seks koridorlarında oluyor... Ama bu tür aile ilişkilerinden bile nefret edilecek...

Burada Bu, daha fazla yeterli aileye sahip olmak için bu tür ailelere daha fazla ihtiyacımız olduğu sonucudur. Toplumun aptal sınırları tarafından sıkıştırılmış insanlardan ziyade onlara ekmek vermeyin, bırakın birilerinden nefret etsinler.
Gerçek hikayeler ilginçtir! Ve hikaye anlatıcının en son saçmalıklarını tartışmaya hiç ilgi yok! .... Boş - ilgi çekici hiçbir şey yok! Bütün nefret bu!
Автор темы
Belediye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 114

Unread post by Belediye »

Mongoose: 06 Aug 2022, 10:40 Gerçek hikayeler ilginçtir! Ve hikaye anlatıcının en son saçmalıklarını tartışmaya hiç ilgi yok! .... Boş - ilgi çekici hiçbir şey yok! Bütün nefret bu!
Gerçekten neden bahsettiğini anlamıyorum, ne tür mastürbasyonculardan bahsediyorsun? Genel olarak bu tür ailelerin nefretinden bahsettim. Mxmf için çift ararken ensest konusunu anlattığımız herkes er ya da geç bu konudaki olumsuzluğunu "peki bu... sanki... yanlış" sözleriyle ifade etti. Böylece ilginçleşti

Gönderildi 5 dakika 25 saniye sonra:
Kardeş:06 Aug 2022, 09:18 Vald, senin gibi gevezelerden nefret ediyorlar nKarısını getirdi
Peki, buna ne diyorsunuz? Bunu daha önce hiç düşünmemişti.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”