Göğüslerini babana gösterdin mi?
-
Автор темыUfuk
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years
Göğüslerini babana gösterdin mi?
Kaç yaşına kadar babanın önünde çıplak görünebildin? Hangi noktada utangaç hissetmeye başladınız? Göğüsleriniz ne zaman gelişmeye başladı? Veya n’inci boyut ne zaman ortaya çıktı? Yoksa hiç utanıp babanın göğüslerini görmedin mi? Meme almaya başladığında nasıl tepki verdi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Babana göğüslerini gösterdin mi?
Horizon, aktif olarak tepki verdim! 11 yaşımdayken göğüslerim büyümeye başladı. İlk başta sadece heyecanlandı ama bunu belli etmedi... Daha sonra ara sıra onun poposunu veya göğüslerini çimdiklemeye başladı ve 13 yaşındayken onu ortak dairemizin koridorunda çimdikledi ve gıdıkladı. meme uçları ve klitoris. Hemen ayağa kalktı, derin bir nefes aldı ve sessiz kaldı. Daha da cesaretlendim ve onu odaya sürükledim, mandalı kapattım, soyundum, yatırdım ve "koşarak" içeri girdim. İki kez acı içinde çığlık attı ve yatak kanla kaplıydı, yine de beni kendine bastırdı ve bırakana kadar bırakmadı... Sonra göğüslerini görünce ne kadar heyecanlandığımı uzun zamandır gördüğünü söyledi. ve geceleri klitorisine mastürbasyon yaptı ve benimle cinsel oyunlar hayal etti! Hayaller gerçek oluyor! 19 yaşına kadar düzenli yaşadık, eşim bilmiyordu ya da belki biliyordu ama belli etmiyordu. 19 yaşında evlendim ve her şey durdu. Üç yıl sonra o ve kocası Letonya’ya (o zamanlar hala Sovyet) gittiler. Artık benim de torunlarım var ve hâlâ anılara hayranlık duyuyorum!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Babana göğüslerini gösterdin mi?
Göğüsleri şişmeye başladıktan ve eşim ilk sütyenini aldıktan sonra kızının göğüsleri açıkta görünmeyi bıraktı. Bunun normal olduğunu düşünüyorum. Bir dairede, onsuz yapamayacağınız rastgele flaşlar vardı, elbette vardı. Bir yerlerde kapı yanlış zamanda açıldı ya da küvetten kaçtı, elleriyle ya da havluyla kendini kapattı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 172 Replies
- 4023 Views
-
Last post by Bulmaca 2
-
- 85 Replies