Bayan ateş

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Moto oyunu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bayan ateş

Unread post by Moto oyunu »

Herkese merhaba. Buradaki insanların aptal olması üzücü ama yine de
Neredeyse yarım ay cinsel ilişkiden uzak durdum ve ardından Mamba’da St. Petersburg’da bir bayan buldum.
O 42.2 yaşında boşanmış, yalnız yaşıyor, oğlu ayrı yaşıyor.
Beni kendisi buldu, benden hoşlandığını söyledi ve konuşmaya başlamaya karar verdi :roll: :oops:
Kız tombul değil, göğüs ölçüsü 4, poposu yaşına göre elastik ve saçları kızılımsı olduğu söylenemez. 2,5 hafta boyunca çeşitli konularda sohbet ettik ve sonunda anlaştık. samimi konulara.
Kendi yaşında iyi bir adam bulmanın zor olduğunu, adamın ya zaten yavaş ve sıkıcı olduğunu ya da zaten buna değmediğini söyledi. Bir baba ve oğul bulduğunu ve onu becerdiklerini söyledi. 2 gün boyunca kır evlerinde.
Onlarla çok denediğini, buna anal bölgedeki iki penisin de dahil olduğunu söylüyor. Basit bir süre sonra ortadan kayboldular.
Bir öğrenci buldum, dedi arkadaşı. , küçüktü ve tecrübeli değildi. Tek kelimeyle bayan açlıktan ölüyordu.
Hafta içi bir gün arkadaşlarıyla Vyborg yakınlarına gideceğini ve buluşup sohbet etmek istediğini yazdı.
nŞehirde dolaştıktan sonra daireme gittik, hiç mahremiyet olmadan seks yapmaya başladık. Duş aldı ve kadının hazır olduğu belliydi)) her yerde bakımlıydı. Sırt üstü yattı ve elini vajinanın üzerinde hareket ettirerek kendini uyarmaya başladı. Gözlerini doğrudan kendisine doğru çekerek süngerini ısırdı ve bir eliyle penisimi yakaladı ve çekmeye başladı. Sonra iki parmağıyla yarım dudaklarını ayırdı ve penisimi ona doğru sürdüm, inilti evin her yerinde yüksek sesle duyuluyordu, özellikle de düzgün göğüsler. siki göğüslerin arasında hareket ettiriyor Meme uçları orada duruyordu, büyük pembe.. bir sikin yeterli olmadığını ve anal seks üzerinde çalışırken penisini çıkardığını söylüyor, onu kendi içine soktu, sadece izlerken neredeyse geliyordum. Ondan sonra onu kıçından becerdim ve o da onu bir oyuncakla kedinin içinden becerdi. Ben de onu arkadan becerdim, bacağını kaldırdı ve bacağı görkemli bir şekilde güzeldi, cildi yumuşaktı... ipeksi ya da bir şey. Bütün akşam ve gecenin bir kısmında gücüm tükenirken seviştik.
Neden burada grup sekse katılan bir arkadaşımla sohbet etmeye başladım, o da 40 yaş üstü kadınlara pek inanmıyor. , ama sanırım 20 yaşındaki bir kıza avantaj sağlayacak bazı kişiler var
These users thanked the author Moto oyunu for the post:
Fedor36
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 8 months
 Re: Ateş Hanım

Unread post by Andrey Petrov »

Doğru düşünüyorsun! Her zaman MILF’leri sıska, deneyimsiz kızlara tercih ettim! Geriye kalan tek şey, bu kadar lezzetli bir ikram aldığınız için sizi kıskanmak!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
Sibiryak89
Fedor36
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 3 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Ateş Hanım

Unread post by Fedor36 »

Bunu MMF veya MFF’de mi tanıtacaksınız?