Geçenlerde eşim ve ben ailemizden eve gittik, eşim ayakkabılarını giymek için eğildiğinde bluzu eteğinden biraz yukarı kalktı ve sırtından poposuna kadar olan küçük geçiş şeridi açığa çıktı, bu yüzden kazara ben Babamın ona nasıl da ilgiyle baktığını fark ettim. Vedalaşmaya başladıklarında zaten babamın karımın göğüslerine baktığını gördüm. Ona baktığını görüp görmediğini ve nereye baktığını bilmiyorum, sadece düğmelerinin yarısı iliklenmemiş ve yakası sıkı değildi.
Daha sonra düşündüm, nesi var onun, bir erkek, karşısında da genç bir kadın var, nasıl dikkat etmez?
n
Kendime kızdım, aralarında böyle bir şey olup olmadığını kontrol etmeye karar verdim iletişim ki bu tamamen yüz yüzedir ve eğer konuşurlarsa birbirleriyle ne hakkında konuşacaklar. Benim de bir sosyal ağda hesabım var. Ağı yaptım ve tüm verilerim saklandı. İlk başta sanki ben oymuşum gibi kendi hesabından bana yazmaya başladı. O çevrimiçi olmadığında yazıyorum, sonra tabii ki benimkini kaldırıyorum. Cevaplarından, nereden çıkarılacağımı ve nereden ayrılacağımı seçiyorum. Orada ne olduğu ve ne zaman olduğu konusunda beceriksizce konuşmuyor, hayır... elbette okumayı, mesaj göndermeyi, haber akışını ve arkadaşlarını izlemeyi öğrendi, ama geri kalanına ihtiyacı yok. Çevrimiçiyken baktığını bile sanmıyorum. Aksi takdirde zaten şüphelenirdi ama yine de bana bir sorun olup olmadığını sorardı. Ve ikna edici olmak için, ben de ziyarete geldiğimde fark edilmeden telefonundan SMS yazıyorum. Ayrıca onun için her şeyi ayarladım ve nasıl kullanacağını ona öğrettim. Sonra konuyu toparlıyorum, cevapları bazen sanki yazıyormuş gibi konuya giriyor, bu yüzden işi ona bırakıyorum. Ve bazen ona ne cevap verdiğine bakıyorum. Genel olarak bu durumdan kendim için pek çok şeyi açıklığa kavuşturdum.
Sırf eğlence amaçlı, meraktan...
-
Автор темыVladima
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Sırf eğlence amaçlı, meraktan...
sonunda, baban karını siktiğinde, o zaman bunu yapmıyorum’ Gülecek misin, yoksa şalgamını mı kaşıyacaksın, kimi suçlayacaksın, babayı mı yoksa kendini mi bilemezsin...
-
Автор темыVladima
- İlgi gösteriliyor
Benim katılımım olmadan bunun imkansız olduğunu mu söylemek istiyorsunuz?
-
- ön sevişme
hayatımızda hiçbir şey hariç tutulamaz.... Yapmıyorum’ Hatta karınızın bir yıldan fazla bir süredir sikiştiğini ve belki de ilk defa sikilmediğini bile göz ardı etmeyin. Bu arada....
-
Автор темыVladima
- İlgi gösteriliyor
İlk başta bir sebep olduğunda tebrikler, kartpostallar, ifadeler gönderdim ve göndermeye devam ediyorum. Sonra soyut bir şekilde bir şey hakkında ve sanki arada kalmış gibi onun işleri hakkında sorular sordu. Daha sonra fotoğrafları beğenmeye ve iltifatlar göndermeye başladı. Ve şimdi zaten bir şeye veya çeşitli videolara, fotoğraflara, giflere ve mesajlara, örneğin şakalara veya ifadelere bağlantılar gönderiyorum. Çoğu zaman farklı ipuçlarıyla gelirler; ilk başta şaka amaçlıydılar ama şimdi ciddiye alınıyorlar. İlk başta dikkatliydi, sanki kırmamak için kibarca cevap yazdı, bazen çekinerek cevap verdi, gerildi ama yazışmayı bitirmedi, SMS’e de cevap verdi. Artık daha kolay iletişim kuruyor, daha sık gülüyor, hatta bazen şakalar yapıyor.
Annem hafta sonu kız kardeşinin yanına gidiyor, biz de kulübeye gidiyoruz. Sabah işe gitmem gerekiyor, babamla orada kalacağız, ne olacağını bilmiyorum, kamera kurma konusunda uzman değilim. Peki aynı şey onların başına gelirse nerede olduklarını nasıl bilebilirsin? Ve bence onların yazışmaları hala bir şeylerin yanlış olduğunu gösterecek.
Annem hafta sonu kız kardeşinin yanına gidiyor, biz de kulübeye gidiyoruz. Sabah işe gitmem gerekiyor, babamla orada kalacağız, ne olacağını bilmiyorum, kamera kurma konusunda uzman değilim. Peki aynı şey onların başına gelirse nerede olduklarını nasıl bilebilirsin? Ve bence onların yazışmaları hala bir şeylerin yanlış olduğunu gösterecek.
-
- ön sevişme
ve eşiniz kaç yaşında?
evet, eğer baban ona vurursa, yani o senin babandır, seni düşün bir. Belki ona sonuna kadar şaplak atmaya başlayacak, onu yozlaştıracak ve sonra karınız yatakta size öyle gösteriler yapacak ki Peder Magarych’e karınızı çok yozlaştırdığını söyleyeceksiniz

-
Автор темыVladima
- İlgi gösteriliyor
Ben 23 yaşındayım, o ise 21
Genel olarak babam hiçbir gerginlik yaşamadan hemen onunla yazışmalara kapıldı, boşanmalar varmış gibi davranmıyor, gerçekte onun ona yazdığını düşünüyor ona
Ama bana öyle geliyor ki o buna kandı. Artık telefonumdan ona kısa mesaj göndermeye başladığımda
Bilmiyorum, belki sadece konuşuyorumdur onlar hakkında, ama zaten bu şekilde yazılmıyorlar. Onunla uğraşmayacağını, sessizce reddedeceğini ve onun da gerilmeyeceğini ve birçok farklı şey için onunla kavga etmeye yanaşmayacağını düşündüm
nBir, tamam, peki, iki, yoksa ikisi de sık ve cevapsız kalmazlar.
Genel olarak babam hiçbir gerginlik yaşamadan hemen onunla yazışmalara kapıldı, boşanmalar varmış gibi davranmıyor, gerçekte onun ona yazdığını düşünüyor ona
Ama bana öyle geliyor ki o buna kandı. Artık telefonumdan ona kısa mesaj göndermeye başladığımda
Bilmiyorum, belki sadece konuşuyorumdur onlar hakkında, ama zaten bu şekilde yazılmıyorlar. Onunla uğraşmayacağını, sessizce reddedeceğini ve onun da gerilmeyeceğini ve birçok farklı şey için onunla kavga etmeye yanaşmayacağını düşündüm
nBir, tamam, peki, iki, yoksa ikisi de sık ve cevapsız kalmazlar.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post